עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by RUONXHEV50,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?הכול גיימינג,עריכת אודיו,אופיס ואינטרנט,וטיפה עריכת וידאו וטיפה פוטושוף א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.רשמתי למעלה ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לשם פרנסה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:כן * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920x1080 * באיזה סוג משחקים תשחקו?הכול * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוהות 3. האם יש …

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  2. מישהו יכל לארגן לי מפרט ,לא ממש מפרט אלא אותם שלוש רכיבים מעבד,לוח אם,וכרטיס מסך. למשחקים כמובן....תודה מראש

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  3. Started by Shaul Aharon,

שלום. אשמח לחוות דעת לגבי ההרכבה כאן תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת מפרט למחשב כמו שציינתי בכותרת עד 3000 ש"ח כולל מסך 24אינץ' אבקש לנסות לחסוך בתקציב ולא לחרוג המחשב הוא מחשב משפחתי לשימושים של : עבודה כללית,אינטרנט, סרטים וקצת עבודה עם גרפיקה בעתיד *יש צורך במסך רצוי בגודל בערך 24 אינץ', רמקולים, מקלדת ועכבר *השקט של המחשב חשוב אך לא באופן קריטי ולא מתוכנן אוברקלוקינג ויש צורך במערכת הפעלה מאחר והמחשב הוא לאחותי וקצב ההחלפה שלה במחשבים הוא לא כל כך מהיר אשמח אם המחשב יהיה גם עמיד לכמה שנים טובות תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by doron.oded,

שלום, אני מתלבט איזה מחשב נייד חדש לקנות: 1. מחשב MSI 2Ghz core 2 duo, 1024 DDR2, 120 Gb, צורב DVD, רשת אלחוטית Wi-Fi, עם מצלמת אינטרנט מובנית, ללא מערכת הפעלה ב- 3,900 ש"ח. 2. מחשב LENOVO core duo 2Ghz, 1024 DDR2, 120Gb, צורב DVD, רשת אלחוטית WI-FI, עם מערכת הפעלה ויסטה ב- 4,000 ש"ח. מה כדאי?

• 9 תגובות
    • 904 צפיות
  6. Started by fog,

הסיפור שלי הוא כזה, קיבלתי פה באתר הצעת מפרט מנעה מחשבים (ראה מפרט ב' בהמשך) עכשיו בגלל שאני ירושלמי העדפתי לברר עוד קצת באמצעות מכרים על אפשרויות רכישה בירושלים העברתי לחנות ירושלמית את המפרט שקיבלתי מנעה מחשבים והם הציעו להביא לי את אותו המפרט באותו המחיר רק בשינוי המארז והספק שהוא לטענתם, טוב יותר. שתי ההצעות בתקציב של 5700 ש"ח כולל הרכבה. השאלה שלי היא האם באמת המפרטים נבדלים רק במארז ובספק והאם הראשון באמת עדיף יותר. ------------------------------------------------------------------------------------------- מפרט א' (החנות OBERON, י-ם) Pentium D 775 2.8G 2*2M BOX 920 DUAL CORE Gigabyte GA-8I945PG Intel chipset 945 2 * Samsung Original 512 mb DDR2 667 Geforce 6800GS 25…

• 9 תגובות
    • 779 צפיות
  7. שלום!! אני מחפש ערכת מחשב (מחשב, מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים..) פשוטה לבן שלי. ושיחזיק כמה שנים טובות. תקציב: עד 2000 שקל. שיהיה מ KSP בבקשה. תודה רבה!!

• 9 תגובות
    • 776 צפיות
  8. Started by jojo8036,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף סביבות ה 7500 אבל אם זה קריטי אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שקלים בודדים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הכל! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). זאת שאלה טובה כרגע יש מסך ישן 23 1050x1680 אבל הולך לקנות מסך חדש לא יודע איזה עדיין -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. . מה התקציב המקסימלי? 5.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? שימושים כלליים(אינטרנט, אופיס וכו'), וידיאו HD, ומשחקי מחשב. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כלל המשחקים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות/בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך, 22 אינץ' 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אין צורך לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח אם יש סיבה ממש מוצדקת. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? מולטי טסקינג של תוכנות כבדות יחסית, עריכה גראפית ומשחקים כבדים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? LG W2486L LED 24" 1920X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Dobrish,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש (אני עובר דירה והמחשב לא עובר איתי) אני מעדיף מפרטים מבוססי אינטל ושהצג לא יהיה רחב (דרישה של אישתי....) המחשב ישמש למשחקים, פיתוח וקצת עריכת וידאו

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  12. אתם יוכלים לחסוך לי כסף איפשהו ? תגידו הספק יש מצב לספק שמחזיק תמערכת בפחות כסף ? כדי לשנות איזה משהו ? אולי לוח מעבד ? זיכרון ? כרטיס מסך - Sapphire ATI Radeon HD4830 512MB DDR3 PCIe 470 מעבד - Intel Pentium Dual-Core E5300 Tray 320 לוח אם - Gigabyte GA-G31M-ES2L 240 זיכרון - G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ 330 *-כונן קשיח Samsung 500GB 16MB 7200RPM SATA II HD502IJ Spinpoint F1 300 SEASONIC 400W : SS-400ET 270

• 9 תגובות
    • 905 צפיות
  13. מישהו יכול להמליץ על מחשב נייד לאדם מבוגר? לישומי אינטרנט בעיקר. חשוב שיהיה מסך גדול וברור, עם ניגודיות גבוהה ויכולת להראות טקסט יפה ברזולוציה נמוכה דווקא. כמו כן, מקלדת עם כיתוב ברור על המקשים, אולי אפילו תבליטים במקומות אסטרטגים. עדיף מתוצרת LG, אבל ממש לא מחייב.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by saphs12,

1. מה התקציב המקסימאלי? : 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : אפשר לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? : לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? : עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. : אין צ…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב קולנוע ביתי. 1. תקציב: 2,500 ש"ח עם חריגה קלה. 2. מטרות המחשב: קולנוע בייתי. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי: לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו: לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו: לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם: כן, אני מעוניין במארז יפה ואיכותי עם שלט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה: לא (מריץ עם לינוקס), לא ולא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם: שלמחשב יהיה יכולת להפעיל סרטים באיכות של 1080P חלק. 9. האם חשוב שקט: כן, חשוב מאוד. 10. האם מתוכנן OC: לא. יש לי ברשותי ספק HEC 400W TRT כזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~HEC-400TRT~24~0.htm אם הספק לא מתא…

• 9 תגובות
    • 825 צפיות
  16. אני רוצה לקנות מחשב לגיימרים משו טוב ואני רוצה לדעת עם המחשב הזה הוא טוב...הלוח אם שלו ברמה ? המעבד ? שאר החלקים מה אתם אומרים? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_1267_3292&products_id=27601

• 9 תגובות
    • 739 צפיות
  17. אני רוצה להחליף את המחשב הישן. יש תקציב סביבות 2500 ש"ח. צריך שהמחשב יהיה רב שימושי- שיוכל לסחוב טוב כמה תוכנות במקביל, להפעיל על אופציות סבבה משחקים (אני לא גיימר כבד) ובכללי לא לעשות בעיות. אני לא צריך את כל הרכיבים רק את אלה שבמפרט. להלן המפרט שהרכבתי: מעבד Phenom Tripple-Core 8450 (Socket AM2+) AMD לוח אם ‏MA78GM-S2H AM2+, 780G, DDR2 1066 HDMI‎ GIGABYTE כרטיס מסך SAPPHIRE HD 4830 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E זכרון 2 ג'יגה קינגסטוןDDR2 800MHZ כונן קשיח WD 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II מארז+ספק 550 של טרמלטייק האם המפרט סבבה? אני גם מתלבת בין AMD לאינטל.. יש המלצות?

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  18. מחפש בשביל בני דודים שלי מערכת מחשב. עכשיו כמה פרטים חשובים. לא מתכונן OC, לא יריצו על המחשב משחקים כבדים. המחשב בעיקר ישומש להדפסת עבודות וכו'. אבל אני עדיין מבקש כרטיס מסך סביר, בוא נגיד G4 MX 460 או אולי אפילו TI כדי שמשחקים כמו של היום, יעבדו גם אם לא בביצועים הגבוהים ביותר. מה שאני צריך זה : *מעבד (AMD בוא נאמר משהו בסביבות ה(1700-1800) *לוח אם *זכרון *כונן קשיח *סידירום (אולי גם דיוידי) *כרטיס קול (נסתפק במובנה) *כונן תקליטונים *מארז *כרטיס מסך *מדפסת *מסך *מקלדת + עכבר בבקשה להצמד לדרישות שרשמתי. תודה מראש לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by TimoTy,

שלום, מאחר ועבדכם הנאמן הוא חייל, ולא סתם חייל אלא גם עני. אני מחפש מפרט שאוכל לשדרג אותו לאט ממחשב לצורכי אינטרנט/סרטים למכונת משחקים חורקת. כרגע, אני מעוניין בלוח אם, זכרונות ומעבד שיוכלו לשמש אותי בעתיד. הלוח אם צריך להיות תוצרת אסוס והמעבד אינטל. אם יש לכם כוח אשמח גם לאלתרנטיבה מומלצת. תודה רבה על המאמץ. תום.

• 9 תגובות
    • 754 צפיות
  20. : להלן המפרט Intel Kaby Lake Core i5 7600 3.5Ghz 6MB cache s1151 - Tray Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 CPU Cooler Socket 775/1156/1155 Gigabyte GA-B150M-DS3H LGA1151 DDR4 VGA DVI HDMI MICRO ATX Corsair 16GB (2x8GB) DDR4 2133MHz CL13 - Black - Vengeance LPX Western Digital Caviar Blue 2TB 64MB Sata III WD20EZRZ Samsung 750 EVO Series MZ-750120BW 120GB SSD SATA III Corsair Carbide 200R Case Antec דגם VPF450 80Plus Bronze 450W מעדיף להישאר עם אינטל כרגע ולא לעבור לryzen. לקחתי ספק כח קצת יותר חזק במידה וארצה להוסיף כרטיס מסך בעתיד, כי כרגע הייעוד לא למשחקים בכלל להלן הצרכים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,0…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אהלן. אני עוסק בצילום , ולצערי העיסוק בעריכת התמונות מאלץ מחשב זריז שיוכל לתמרן בקלילות בין התמונות והתוכנות הכבדות ולא יפריע לרצף העבודה. ברשותי תקציב של 4000 ש"ח למחשב שכולל את המחשב עצמו בלבד , רק את הקופסא בלבד , כל השאר כבר יש. אני לא מבין הרבה בתחום המחשבים , ובטח שלא מעודכן בענייני החלקים , לא רוצה ליפול על עסקה גרועה , לכן אני פונה בבקשה לעזרה אל הפורום. אשמח מאוד לכל פיסת מידע שתעזור לי בתהליך הרכישה. אעבור חלק חלק , ושוב , אודה מאוד לעזרה ממי שיכול לעזור. מעבד : הבנתי שאינטל עדיף. חשבתי על Core 2 Duo E6550, 1333Mhz, s775, 4MB , הוא די יקר אמנם , 1045 ש"ח... אבל מעבד טוב לפי מיטב הבנתי זה בסיס למחשב חזק. מה דעתכם עליו? לוח אם : יש המון חברות שמייצרות…

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  22. Started by taotao,

שלום אנשים.. הדבר הכי חשוב הוא שהמחשב יהיה של HP...(לא כי הם "הכי טובים" או משהו כזה פשוט יש איזשהו עניין איתם).. ועיקרוני שהמחשב יריץ משחקים טובים/ממוצע...לא משהו מטורף אבל סביר..(למשל יש לי חבר עם ACER TRAVELMATE 4100 שמגיע עם X700 והוא מריץ משחקים סבבה....).. התקציב הוא בין 6K ל8K ויש אפילו אפשרות לעלות לאיזור ה10K..(אבל זה בלחץ).. כמו כן אל תציעו לי מחשבים של חברות אחרות כי זה פשוט לא יהיה אטרקטיבי...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by pain_killer12,

בס"ד שלום חברים, יש לי שתי הצעות למחשב נייד, בערך באותו מחיר. אני מתלבט בין שני המעבדים. ה380 בא ב2.35GHZ ואילו ה2310 בא עם 2.1GHZ. שניהם עם 3 מגה קאש. האחד Sandy bridge והשני arrandle. האם יש הגבלה בארכיטקטורות לגבי תדר הזכרון? מה עדיף מבין השניים? איך הם באותו מחיר? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  24. אני מעוניין במפרט מבוסס אינטל, שיהיה בו 512 זיכרון וכרטיס מסך סביר לא יותר... (רק לא MX!) שיהיה זול ואיכותי אפשר לחרוג מהמחיר כל עוד זה בשביל מוצרי חובה... ד"א כולל ציוד היקפי...

• 9 תגובות
    • 895 צפיות
  25. היי, אני מתכוון לקנות מחשב במחיר של חו"ל מאבא של חבר.. כך שאני לא יכול להתייחס למחירים שיש בארץ. תכננתי על משהו בסגנן של AMD64 X2 , GF7800GTX, 2GB RAM אבל אני לא מבין בכל הקטע של המעבד והזכרון, יש כל מיני תזמונים בזיכרון, ובמעבד PIN וכל מיני דברים כאלה שאני לא מבין ובמיוחד לא בלוחות של AMD64.. אז בשביל זה אני צריך אתכם שתעזרו לי לבנות מפרט. אם אתם הולכים לפי מחירים בארץ אז זה בסביבות ה-20 אלף ש"ח נראה לי .. לא צריך מסך, ולא ציוד היקפי ואני מעדיף שיהיה קירור מים. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים