עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בוקר טוב לכולם צריך את עזרתכם בבית מחשב עד 2000 ש"חלא כולל מסך. התחלתי ללמוד עיצוב גרפי , פוטושופ, פלאש ועוד... יש הרבה שיעורים ואני רוצה מחשב שיכול לעמוד בזה, חוץ מזה השימושים יהיו לראות סרטים, לשמוע מוזיקה, אינטרנט. מטרות המחשב, כאמור, עריכת וידאו ותמונות, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים והאזנה למוסיקה. אם אפשר שהלוח אם יהיה קורא כרטיסים, fiw לחיבור המצלמה הדיגיטלית וכמה USB יש צורך בצורב DVD אין העדפה לחברה מסויימת. נושא עיצוב המארז אינו חשוב כלל, אך חשוב מאוד נושא השקט, איני סובל מארזים רעשניים ולכן מבקש בכל לשון של בקשה קירור טוב ושקט במיוחד. אין צורך במערכת הפעלה. ברשותי Windows XP עם רשיון. יש צורך ביציאת HDMI לחיבור מסך LCD יש לי מסך של סמסונג 2043 BW תודה מראש לעוז…

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  2. Started by TheCakeGuy,

שלום חברים, אני חייב את העזרה שלכם! כבר מספר חודשים שאני מחפש מחשב נייד שיעמוד בתקציב שלי ויספק את הצרכים המאוד ספציפיים שלי (ללא מסך מבריק והתקציב שלי כבר עושים את כל התהליך קשה) מכיוון שלא נמצא מחשב בתקציב הראוי, אני מוכן לשחרר עוד מזומנים שאין לי, אבל חשוב לי מאוד לדעת שמה שאני קונה הוא בחירה טובה. לאחר חיפושים רבים מצאתי את ה- Dell Vostro 3460 I3-2370M שיכול להתאים לדרישות שלי אך מכיוון שהוא יחסית חדש לא הצלחתי למצוא סקירות שעונות על החששות שלי. ככה שאם יש כאן מישהו שהתנסה או מכיר את המחשב אני אשמח מאוד לשמוע מה דעתכם על הסדרה. השאלות שלא הצלחתי לענות עליהן רעש שמאוורר המחשב יוצר- זה מה שאני הכי מפחד ממנו. לאחר קריאה של שתי סקירות הבנתי שהמהדורה של המחשב עם…

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. אז ככה זה המחשב: מארז: USB2.0 8\12CM-FAN 402K TK SILVER ללא ספק כח ספק כח: ZM460-APS POWER SUPPLY 460W לוח אם (אני חושב): A8N32SLI DELUXE K8 NF4SLIX16 4D DD PCI EXP16 מעבד: AMD ALTHONE 64 4400ּ DUAL CORE 2.2GHz ,2MB CASHE, SOCKET 939 קירור למעבד: ZALMAN CNPS 9500 AM3 CPU COOLER דיסק קשיח: WD 160/7200 RPM SATA II 8MB זיכרון (כפול 2): SUPER TALENT D32PB1GJ 1GB DDR 400 PC3200 כ. מסך: EAX1900CROSSFIRE/2DH/512MB/AX1900CF/HDTV/DVI*2/512 ממ אני חושב שזה הצורב: DRW 1608P3S/BLK/G/ASUS16X8X/40X32X402X/16X/8X/8X/5X מסך: MAG B916 LCD 8MS S/B 19 מה אתם אומרים? איפה אפשר לשפר בלי להוסיף למחיר? האם המעבד טוב? כמה זמן הוא יחזיק? אם אני יורד ל80GB HD אז אני יכל לקחת אולי RAM יותר טוב? תוד…

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Iv0ry,

שלום, האם יש הבדל בין הצ'יפסט P31 ל-P35 מבחינת הביצועים במפרט הבא? תודה! פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?3200-3300 שח מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.לא תודה 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?DVD 6. האם נושא הקירור והעיצ…

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  5. Started by tryf,

מישהו יכול לתת מפרט למחשב למשחקים בקטנה (WARCRAFT 3, everquest וכאלה..) וגם ל OC. אני לא צריך מסך, לא צריך דיסק קשיח, לא צריך מקלדת ועכבר. אני צריך: 2 גיגה זיכרון. כרטיס מסך . מעבד. לוח אם שמתאים ל OC. צורב DVD. ספק. יש לי מארז ATX ישן, אם הוא מתאים לספק אז לא צריך מארז חדש. כרטיס רשת קירור אם צריך ?? תודה מראש על העזרה.

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  6. Started by x1p,

שלום לכולם, יש לי משחב מסוג לנובו 3000 N100, עכשיו נתקלתי בבעיה מוזרה, כל פעם שאני מנסה להפעיל את המחשב, הוא רושם כאילו הוא לא מוצא מערכת הפעלה, בדקתי קצת את העניין וראיתי כי הוא בכלל לא מזהה את הארד דיסק, שמתי בבוט ככה קודם שיפעיל את הסידירום, לאחר מכן את הארד דיסק...עכשיו בהארד דיסק אין שם, ואין כלום, ניכנסתי לחלון הראשון אשר רושם את כל המידע לגבי החומרה במחשב, ולגבי הארד דיסק רשום NONE, עכשיו בדקתי והארד דיסק מחובר היטב... למישהו יש מושג מה ניתן לעשות? והאם זה אומר שזה הזמן לקנות HD חדש? או שאולי המחשב אינו מזהה אותו מסיבה אחרת? (מה שדי נשמע לי הגיוני כי ה-HD חדש..)

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  7. Started by dudub,

אני סטודנט ככה שהמטרות העיקריות יהיו קריאת טקסט ולכן המסך חשוב (שלא יהיה בוהק). מתכוון בעיקר למטרות אינטרנט , פיתוח בVISUAL STUDIO 2005 , אופיס כמעט ללא משחקים. הכי חשובה לי האחריות שתהיה כמה שיותר ארוכה מה החיה הכי מתאימה למשימה?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  8. Started by marco,

מחשב מפרט למחשב ביתי שימוש עיקרי בעבודה באינטרנט וורד וסריקת תמונות (בעיקר צילומי רנטגן - סורק קיים) כמו כן צריך להתאים גם למשחקים חדשים (FIFA NBA GTA בגרסאות החדשות ביותר וכדומה) המחשב צריך להיות חזק ומהיר ככל שניתן ההוצאה הרצויה בערך כ 4000-4500 ש"ח לא כולל מסך אנא המלצתכם (בעיקר לגבי מעבד כרטיס מסך וזיכרון) תודה מראש אלון

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  9. שלום לכולם ! לאחרונה הבנתי שאני זקוק למחשב נייד. אני מעוניין לרכוש נייד במחיר של 5000 ש"ח (מוכן לחרוג מעט מן התקציב אם הדבר הכרחי). הנייד ישמש למטרות של אינטרנט, אופיס, מוזיקה, סרטים וגם תוכנות כמו פוטושופ. דרישות נוספות: מעבד- חזק יחסית גודל - 14-15 זיכרון- 2-4 ג'יגה דיסק קשיח - 7200 כי אני עובד עם כונן חיצוני איכות הרכבה ואחריות - חשוב לי שאיכות הרכיבים של המחשב תהיה גבוהה, אבל היא לא חייבת להיות הגבוהה ביותר כמו בסדרות העיסקיות. אחריות שתהיה לפחות 2-3 שנים.

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  10. אני מעוניין לקנות מחשב חדש נייד בגודל 12.1, 13.3 או ,14 המטרה בגודל המסך הזה כי אני בצבא ואני רוצה שיהיה לי נוח ( אבל שישמר לי גם לסטודנט ולא רק לשירות הצבאי) , אני לא רוצה גדול מידי כמו 15 כי זה גם כבד וכו... אני מעוניין משהו קומפקטי לשטח ככה שיתן לי ביצועים טובים , (לפי דעתי האידיאלי 13.3) הקריטריונים: אני רוצה מחשב מהיר, זריז לביצועים כללים בעיקר עבודה באינטרנט ואופייס, אני לא מעוניין במחשב שיריץ לי משחקים חדשים, אולי משהו קטן ונוסטלגי אבל לא משהו מהחדשים שדורשים ביצועיים גבוהיים. (בקיצור לא מחשב לישחקים). חשיבות כונן כונן DVD לא חשוב לי. גודל הארד דיסק גם לא חשוב לי שיהיה בינוני כי אני לא זקוז להמון מקום. זמן סוללה שרצוי שיהיה ארוך מהממוצע אבל יש לי חיבור לרכב או לשקע…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Golden Tiger,

חברה אני צריך חוות דעת על המפרט הזה זה ממש דחוף!! ואם אתם שואלים למה אין במפרט הארד דיסק אז אני לא צריך...

12. שלום, אני רוצה לקנות מחשב ביתי פשוט לצרכי אינטרנט,OFFICE. המחשב צריך להתחבר לטלוויזיה בכדי לצפות בסרטים לכן חשוב שיהיה עם כרטיס מסך (פשוט) עם יציאת SVIDEO. כמו כן חשוב שתהיה עם סט מקלדת ועבר אלחוטי אופטי. המחיר שיהיה מקס' 2000 ש"ח (אני יודע שחרגתי קצת לכן אני מבקש את עזרתכם). אני גר בצפון לכן אני מחפש לקנות מחנות באזור,שמעתי כי TMS היא חנות אמינה וזולה לכן הרכבתי את המפרט שם. הרכבתי את המפרט הבא לפי מספר המלצות של חברים בפורום פה, תגידו בקשה מה דעתכם: Intel® Pentium® Dual-Core E5200 2.5GHZ BOX LGA775, יחידות 1 ¤359 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1380 COOLER MASTER DI5 CPU COOLER, יחידות 1 ¤49 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=168…

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  13. שלום! בחברה שאני עובד בה בונים חדר ייעודי ל VR שיהיו בו לפחות 2 עמדות VR (ואולי יותר ברגע שיהיו משחקי Local Multiplayer מעניינים). אנחנו רוצים מחשבים חזקים מאוד שיריצו כל משחק VR שייצא בשנה הקרובה על ההגדרות הטובות ביותר ועל ציוד הVR החדש ביותר. התקציב לעמדות עצמן מאוד גמיש. אנחנו לא רוצים סתם לקנות רכיבים יקרים שלא יספקו שיפור מורגש בביצועים אבל אנחנו מוכנים למתוח את התקציב כמה שצריך כדי לעמוד בדרישות שלנו. כלומר גם דברים כמו Geforce Titan רלוונטיים אם נראה לכם שהם שווים את ההשקעה. חשוב שהעמדות יהיו שקטות, לא חובה שקטות לגמרי אבל שהחדר לא ירגיש כמו חדר שרתים. החדר צריך להיות ייצוגי אז מארזים יפים עדיפים. החדר צריך…

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  14. Started by טוני,

היי , מה דעתכם על מפרט המחשב הזה , האם מתאים להתחלת עבודה עם סטודיו מקס ? האם צריך לשנות להוסיף או להוריד משהו ? מחירו 2900 ש"ח ללא מסך מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח-ליציבות מקסימלית לוח אם-אינטל מקורי-BLKDG35EC-G35EC EVA COVE/G-35 1333MHZ-שיא הטכנולוגיה של אינטל מעבד-Intel® Core2 QUAD Q-6600/8MB -לביצועים מעולם אחר זיכרון-2048MB PC8500-HYPER MEMORY-1066MHZ-KINGSTON -למהירות מסחררת כרטיס מסך-FX 8600GT-1024MB/DVI/HDTVזיכרון 1GBמלא על הכרטיס!-לגרפיקה עוצרת נשימה דיסק קשיח-500GB SATA II 32MB-נפח איחסון אין סופי כונן -DVDRW X20 S.ATA-המהיר בעולם בטכנולוגית S.ATA כ.רשת-10/100/1000LAN-Intel® 82566DC Gigabit Ethernet Controller כ.קול-Intel® High Defi…

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  15. Started by shaybenmoshe,

שלום לכם, אני מחפש מחשב עבור אמא שלי בסכום של עד 2,000 ש"ח, עדיף בכיוון 1,500. השימושים הם ביתיים סטנדרטיים (קריאת מייל, אופיס, גלישה באינטרנט וכדומה). לא מתוכנן שדרוג עתידי של המחשב, אין צורך בציוד היקפי או בחלקים מיוחדים, לא מתוכנן OC. נשמח שהמחשב לא יהיה רועש מדי מן הסתם, אבל זה לא עקרוני מאוד. תודה רבה מראש, שי

16. Started by קובי 1980,

היי,אני ראיתי שניתן להשיג את הT60 במהירות של 1.66GHZ במחיר נורמלי (יחסית) האם ההבדל בין דגם זה ל1.86 או 2.0 משמעותי ? לא נראה לי שאני אפעיל ישומים כבדים על המחשב,למעט פוטושופ. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  17. Started by Halo!,

שלום, אני סטודנטית למדעי המחשב, כך שאני עובדת הרבה עם המחשב, קוד וכו'. אני רוצה לקנות מחשב לשנה הבאה, כך שיאפשר לי הרצות של ישום כבדים אך עם זאת קל במשקלו ועם מסך סביר. האם DELL XPS M1330 מומלץ בשבילי? מבחינת משקל ונתונים טכניים הוא סבבה לגמרי, הדבר היחיד שמפריע לי הוא המסך. האם ניתן להסתדר עם 13.3? אין לי ניסיון עם הדברים האלו. תודה לעונים, ואם יש עוד משהו לומר על המחשב - בכיף

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  18. Started by Skull-Hunter,

1. מה התקציב? 4000 גג 2. מטרות המחשב? משחקים (קלים וכבדים) בעיקר 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך כונן DVD (אני לוקח מהמחשב הישן) 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין... רק שייתן תמורה לכסף 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? עיצוב לא חשוב... קירור מספיק שלא ישרפו לי הרכיבים =X 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? צריך רק הרכבת מחשב... 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? עדיף שתהיה אופציה לשידרוג בעתיד הרחוק (בעוד כמה שנים) עוד שאלה... מישהו מכיר חנות באיזור כ"ס שאפשר להזמין מ…

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  19. אוקיי המפרט הראשון הוא בעיקר לגלישה לאינטרנט(אפשר גם משחקים כי הוא לילדים) והוא כולל הכל(ציוד היקפי מסך crt,מקלדת וכו'). המפרט השני הוא למשחקים וגם הוא חייב להיות כולל מסך(מסך רגיל crt ) מקלדת וכל הציוד ההיקפי הנדרש(גם צורב dvd). דבר שלישי שאני רוצה שתמליצו לי עליו הוא הלוח אם הכי בסיסי לתושבת 478(ללוח אם שלי יש קבלים נפוחים) למעבד 2.2A northwood. בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Asorkin,

DELL XPS 17 CORE I7 740QM Intel Core I7-740QM MOBILE CPU 1.73GHZ DDR3 Dual Channel 1x4096 1333MHz 4096MB 3GB NVIDIA GeForce GT 445M 750GB 7200rpm 8X DVD+/-RW Drive 17.3in HD+ WLED True-Life 1600x9000 HDMI 1.4,USB 3.0 X2,USB 2.0/ESATA X1,MINI DISPLAY PORT X1,MIC+HEAD, WINDOWS 7 HOME PREMIUM 64 BIT ENG האים הוא שווה את המכיר - 7200 ש"ח ??? זאת השאלה !

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  21. Started by sev0717,

היי אנשים, רציתי לדעת את דעתכם על המפרט הבא? האם יש מה לשפר? התקציב הוא 3500 ש"ח. המחשב אמור להיות מחשב בסיסי ולא למשחקים כבדים... Athlon"64 2800+ (S-754) K8NS (s754) Nforce3 250 512Mb 400MHz AData /VT 80GB 7200 8MB WD800JB NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 HEC Compucase CI-6A19 300W 17'' 786 PFS FLAT תודה מראש...

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  22. שלום לחברי הפורום אני מעונין לקנות מחשב נייד, ואני מבקש המלצה מחברי הפורום מה כדאי לי. להלן הנקודות שיש לשים לב עליהן: 1. עיניי מתעייפות משימוש ממושך במחשב. איזה מסך יקל עליהן? 2. אינני משתמש בגרפיקה, אלא ביישומי excel ו- access . מה שאומר שאין צורך בחומרה מפוצצת, אבל אין לי כח למשהו זחלני. 3. התקציב הוא עד 3100. אודה לכל מי שיעזור לי ויאיר את עיניי [תרתי משמע]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by saarshai,

מסתבר שה-m460 יותר מהיר (!) בבדיקת ביצועים. האמנם? אחת ההשארות שמצאתי היא של-m560 יש פיצ'רים שאין ב-m460, שהם: (VT-d) virtualization extensions Trusted Execution AES מי צריך את זה? מה זה נותן?

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  24. Started by elad_jacoby,

דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box+Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler BUNDLE 1430 ¤ 1 GIGABYTE GA-945P-S3 CONROE READY 685 ¤ 1 TWINMOS DDR2 1024MB 667mhz CL5 675 ¤ 2 SAMSUNG SATA2 250GB 7200RPM 640 ¤ 1 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER 2220 ¤ 1 LG GSA-H10LK DVD-RW LightScribe black 310 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU 290 ¤ 1 ENERMAX LIBERTY 400W 500 ¤ 1 VIEWSONIC VP930 2400 ¤ 1 Microsoft® Wireless Optical Desktop Comfort 4000 Edition 440 ¤ 1 Logitech® MX518 Gaming-Grade 235 ¤ 1 LOGITECH X-230 370 ¤ 1 סה"כ 11170. נגיד שאני לא לוקח את ה"NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler אני לא מ…

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by dorlevi551,

שלום לכולם, לאחר התלבטויות רבות הגעתי להחלטה ש aio אולי פחות טוב מנייח אבל נייח עם כל הציוד ההיקפי שלו מבחינת מחיר זהה בעוד ש aio נוח יותר. הנה 2 האפשריות הסופיות שלי אנא,איזה מפרט יותר טוב ומה דעתכם ל ה aio.? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=20233 http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=103461-נייח תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 971 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.