עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר למה לא, אבל אני לא רוצה שזה יפגע בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גראפית, תכני HD, עריכת מוסיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אססינס קריד, קרייסיס, ובקיצור משחקים כבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 × 1080 -לאילו הגדרות גרפיו…

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה): מהגבוהה לנמוך: משחקים בעיקר FPS, עבודה עם sony vegas לעריכת סרטונים קצרים ליוטיוב, שימוש מזערי בפוטושופ. א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג!!! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Battlefield 3 ו4 כשיצא, starcraft , dota 2, skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FullHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות): בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. הי חבר'ה, לפני כמה שנים עוד הייתי מבין בחומרה וממליץ פה לאנשים, היום התהפך הגלגל אני זקוק למפרט למחשב ביתי לעבודה משרדית, להלן הפרטים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ולעיתים רחוקות עריכת סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  4. Started by ItayG,

אהלן חברים. מחשב נייד חדש, הדגם שבכותרת. נקנה לפני 3 חודשים. חלונות 8. חרשתי את ההגדרות של סמסונג (כולל פונקציית שינוי עוצמת המאוורר), המחשב מוגדר לעידכוני ווינדוס אוטומטיים. המאוורר מרעיש נורא באופן קבוע, לפעמים משתתק לדקה וחוזר לעבוד ולהרעיש. רמת הרעש היא כזו שמפריעה לריכוז ולשקט בספרייה למשל. אשמח להצעות, תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  5. Started by ModChiP,

<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? ההורים נותנים 4200, הוא יכול להוסיף עוד 700, השאלה האם זה שווה לו להשקיע את זה במחשב או לקנות מסך יותר טוב מה19 שיש לו כרגע. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, מישחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTAIV/V ,prototype1/2 וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 19 …

• 31 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. שלום, אבקש את עזרתכם בבחירת מחשב"נייד" שישמש כחליף שולחני: התקציב: 3800 ש"ח חריגה מקס' עד 100 ש"ח המחשב יפעל 24 שעות. חשוב שיהיה בעל איכות בניה טובה וקריר. חייב שיהיה מסך מט. זקוק לניידות בתוך הבית בלבד כך שלא חשוב המשקל וזמן סוללה. * מטרות המחשב:גלישה , צפיה, עריכת סרטים ומוזיקה בסיסית. * גודל המסך:17 אינצ' ומעלה. * משקל רצוי:לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך:לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות:USB3 * בלוטות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח:אסתפק גם במינימום הקיים. * כונן CD/DVD? צורב:כן * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית :לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה:לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Pyron,

שלום אני מחפש נייד בתקציב של עד 5000 ש"ח. אני צריך את המחשב בשביל משחקים בעיקר. כמו GW2 /battlefield 3 משחקים חדשים בעיקרון. לא חשוב איזה חברה הלפטופ יהיה!! גודל המסך גם לא ככך. יש לי כבר 2 מחשבים שהציעו לי. אני ישמח לשמוע את דעתכם אל המחשבים ולהציע משו טוב יותר אם תמצאו. מחשב ראשון: www.ivory.co.il/catalog.php?id=9719 מחשב שני: anakpc.co.il//index.php?page=shop.product_details&flypage=my_garden_flypage.tpl&product_id=1014&category_id=12&manufacturer_id=40

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  8. Started by Joli,

שלום, מחפש מחשב 10 אינץ' למסמכים אינטרנט וסרטים. יש המצלצות?

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by orachimi,

אני מחפש מחשב בגודל 15' לצפיה בסרטים וגיימינג בינוני בעיקר (NFS ,NBA 2K13, RED ALERT 3) יש לי תקציב של 4000 שקל ואני מעוניין לחרוג ממנו כמה שפחות. חבר הציע לי ללכת על המחשב הבא: Samsung NP350V5C-S08IL מעבד________Intel® Core™ i7 3630QM Processor, 2.4GHz - up to 3.40 GHz, 6MB Cache זיכרון________8GB DDR3 1600MHz (2 x 4096 MB), Up to 8 GB כונן קשיח_______1TB (5400 rpm S-ATA) תצוגה________15.6'' HD LED Display (1366 x 768), Anti-Reflective מאיץ גרפי_______AMD Radeon™ HD 7670M 2GB כונן אופטי_______Super Multi Dual Layer כרטיס רשת_______10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN תקשורת אלחוטית________802.11 bg/n 1X1 בלוטות'_______Bluetooth v4.0 רמקולים_______3 W…

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  10. Started by tomerA,

אני קונה מחשב שיש לו 4GB DDR3 1600MHZ. (בכרטיס אחד) יש לי כרטיס זכרון 2GB DDR3 1066MHZ. השאלה שלי האם עדיף לי לחבר את הכרטיס השני ואז יהיה לי 6GB DDR3 1066MHZ או שעדיף להשאר עם 4GB DDR3 1600MHZ תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  11. שלום לכולם במחשב נייד הנ"ל יש כרטיס מסך מובנה של ati hd 6470, היות שיש למחשב הזה כרטיס קול hd של אינטל, יש צורך להתקין גם את הדרייבר של הכרטיס קול של אינטל, משום מה הדרייבר מתקין גם את התוכנה של הכרטיס מסך של אינטל, וב device manager בקטגוריה של כרטיס מסך מופיע כאילו יש שני כרטיסי מסך, אם לא מתקינים את הדרייבר של אינטל מופיע בקטגוריה של כרטיס מסך סימן שאלה, וגם הכרטיס קול לא מותקן, עכשיו הבעיה היא שרוצים לעשות rotate למסך ב 90 מעלות או יותר, האופציה totate display מופיעה באפור זאת אומרת שהיא ב disable , עברתי על כל האופציות שיש בתוכנה של הדרייבר של ati וגם של אינטל ולא הצלחתי לעשות אותה enable, האם למשהו יש פתרון לבעיה זאת? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  12. Started by j,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, משחקים קלים.. מיועד לילד בן 6 ולבית.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. נדרש ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 שלא יהיה טרקטור... 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? ממש לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנו…

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by kisin,

אני רוצה לקנות את המחשב נייד של מיקרוסופט surface pro מישהו מכיר חנות שמוכרת את זה בארץ?

• 0 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. שלום חברים, זו יותר בקשה לשדרוג... במידה וההודעה לא מתאימה לפורום זה אנא העבירו אותה. יש לי מחשב בן 3 שמשמש לגלישה באינטרנט וכסוג של HTPC לצפיה בסרטי DVD ובלו ריי כולל תלת מימד. כל הסרטים שלי מקוריים בדיסקים ולא הורדות (אני אספן). המחשב מחובר בו זמנית למסך 24" ולטלוויזיית LED תלת מימד של LG ושולחן העבודה של WINDOWS מוצג על שניהם כשאחד ממשיך את השני (Dual View). המפרט שיש לי נבנה בזמנו בעזרתכם, ומאז שדרגתי זיכרון, הוספתי צורב בלו ריי ולאחרונה גם שדרגתי את כרטיס המסך, אבל המחשב עדיין מרגיש עגלה. לוקח זמן עד שהוא עולה ומהרגע שפותחים את הדפדפן (אקספלורר או כרום) ועד שעולה עמוד האינטרנט הראשון עובר זמן. הגלישה עצמה יחסית בסדר... זה לא ממש ממש איטי אבל הייתי מצפה שיטוס. כולה אי…

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  15. לחברי הפורום שלום רב! אני מבקש עזרה במציאת מחשב נייד עבור אחותי לצורכי עבודה בעיקר, ומולטימדיה מעט. התקציב הוא אמנם 4000 ש"ח, אך כל חיסכון מחושב יתקבל בברכה. הקנייה תהיה מאחד מסניפי KSP אילת. רמת השימוש שלה במחשב תהיה די בסיסית... השתדלתי לפרט מטה כמה שיותר, ואודה לכם מאד על כל ייעוץ בנושא. * מטרות המחשב? עבודה בשירות לקוחות ותמיכה של אתר אינטרנט, הכולל מעבר בין הבית למשרד. בנוסף ייתכנו שימושים כלליים נוספים- עריכת וידאו, צפייה בסרטים אך אלו בחשיבות פחותה מהעבודה. בהעדר מחשב נייח, ניתן לאמר שהמחשב יהיה תחנת עבודה ניידת. * גודל המסך? 15" ומעלה נראה לי הכי מתאים למטרות הללו. זאת משום שכבר קיים נייד 11" ישן מאד שיכול לשמש במקרים של צורך חזק בניידות. הלפטופ ייסחב ברוב…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. שלום, אני מחפש מחשב נייד למטרת לימודים, סרטים וקצת משחקים קלים. לפני שאני אסביר איזה מחשב אני רוצה, אני רוצה לציין שאני קונה את המחשב עקב מות הלוח אם של המחשב נייד הנוכחי שלי (ראיתי גיצים ועשן והוא לא מקבל חשמל, הוא מת), בנוסף גם המסך מת באותו יום. זה מחשב ממותג זול ותיקון שלו ממש לא שווה. לכן אני רוצה מחשב חדש. במחשב הקודם היה לי כונן SSD 64GB I330 INTEL, וכונן קשיח סטנדרטי 320GB. בנוסף יש לי זכרונות DDR3 3GB. לכן הבקשה שלי קצת שונה. - אני רוצה שהמחשב יהיה בלי זכרונות RAM או עם אפשרות הרחבה כך שאוכל לנצל את הזכרונות שיש לי. - בלי דיסק קשיח - בלי מערכת הפעלה - בלי כונן דיסקים תקציב של 2500~ גודל מסך 15.6 משקל לא חשוב כרטיס מסך בסיסי שמגיע עם המעבד מספיק לי. chipset שתו…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by sha1823,

הייתי רוצה לדעת מהן ההשכלות לכך שהמסך תומך עד 1366x768 , זה אומר שלא אוכל להפעיל וידאו fullhd? אם אפשר עוד השלכות זה יהיה נחמד (אגב המסך הוא 15 אינץ

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by free_me_0,

הגיע הזמן להחליף את הנייד שלי. ומצאתי נייד שניקנה לפני חודש .אפילו את הניילונים הבחור לא הוריד ככה עבד איתו. לבחור אין מושג כמה לתמחר אותו.ואני רוצה להיות הוגן. לא מצליח למצוא את הדגם הספציפי הזה באתר היצרן רק דומים. דגם-MSI GE620DX את הדגם מצאתי אבל מפרט שונה מפרט I7-2670QM NVIDIA GT 555M/2GB DDR3 15.6 HD 1366X768 DDR3 4G HDD 640G MINDOWS 7 HOME PRAM OA 64 BIT מה נותנים עליו ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Clint Eastwood,

שלום לחברי הפורום. אני רוצה לרכוש מחשב למשרד של אבי. השימוש העקרי הוא קל-אופיס, דפדפן עם הרבה לשוניות ותוכנת הנהלת חשבונות. אני מעוניין שהמחשב יוכל לעמוד בעומס של הרבה לשוניות ועבודה מקבילה בתוכנות בלי לקרטע... 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא.. 2. מה שימושי המחשב? אינטרנט מרובה לשוניות, אופיס, יצירת קבצי PDF ותוכנת הנהלת חשבונות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא נדרש 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 סטנדרטי? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל,…

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  20. שלום, אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד שירכש בארה"ב . המחשב אמור לשמש לצרכי עבודה משרדית סטנדרטית (אינטרנט office) מצגות וכו'. גודל המסך הרצוי בין 12 ל - 13 אינטש' משקל - כמה שיותר נמוך. זמן סוללה ארוך ככל הניתן. יציאת HDMI דיסק קשיח - רצוי ssd כדי שמערכת ההפעלה תעלה מהר ואח"כ דיסק רגיל או דיסק משולב. רצוי צורב DVD . אחריות בינלאומית - מחשב ירכש בארה"ב אבל אני רוצה שתהיה לו גם אחריות בארץ. כולל מערכת הפעלה. תודה לכל הממליצים

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  21. אז ככה. אני רוכשת מחשב דרך dell העולמית (דגם ספציפי שאין בארץ- M6600) בגלל שהוא ממש יקר החלטתי שזה יהיה חכם לקנות גם אל פסק מיוחד שמתאים לדגם שלו (ומן הסתם אל פסק שאפשר לסחוב איתי) יש לי שאלה אחת-האם יש היגיון בלקנות אל פסק ואז לחבר אותו עם מתאם? האם זה בעצם מאבד את כל האפקט של האל פסק? ואם כבר מתאם - איזה מתאם כדאי לי לרכוש ומה אני צריכה לוודא כשאני רוכשת אותו? אה.. והנה הדגם של האל פסק הנייד שמתאים לדגם של הלפטופ - Belkin Inc 12-Outlet Surge Protector with 10 ft Power Cord with Telephone Protection http://accessories.dell.com/sna/PopupProductDetail.aspx?cs=04&l=en&c=us&sku=A3849060&price=49.99&client=config

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך, אבל לא להתפשר על הדרישות או האיכות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מעבר ל1800-1900. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי, גלישה באינטרנט, יוטיוב ומוזיקה, אופיס, ללא משחקים או תוכנות כבדות- אבל שיעבוד חלק בממשק הגרפי של וינדוס 7. מה שכן, צריך להריץ תכני hd בצורה חלקה, ושתהיה אופציה לחבר לטלויזיה בhdmi. מאוד חשוב שהמחשב יהיה מספיק מהיר ואמין, שלא יגיע למצב של תקיעות וקרטועים במצבים של משימות פשוטות או ריבוי משימות- כמובן לא ריבוי מטורף, אבל שלא תהיה בעיה לשמוע מוזיקה ותוך כדי לגלוש בכמה לשו…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by liram21,

שלום לכולם!, ברשותי מחשב נייד מדגם COMPAQ 2230S של HP .. עלתה בעיה במחשב. כשאני מכבה אותו ומנסה להדליק שוב הוא לא נדלק. בשביל להדליק אותו אני צריך לאפס את הביוס .. כלומר להוציא את הסוללה .. איך אני יכל לתקן את זה ? נ.ב.- בהתחלה זה התחיל עם לפעמים עולה לפעמים לא ..

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  24. שלום 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 10K מומלץ פחות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה על חומרי HD, אפקטים מורכבים וכבדים ותלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). After Effects ו-3d max לצורכי פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. ה…

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  25. Started by cohen144,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית, תכני HD, VMWARE , מוטליטאסקינג. ברצוני בעיקר שיעמוד ב3-4 מכונות וירטואליות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:הוא מיועד לגיימינג ,אך לא כרגע , אז אני נאלץ לוותר על כרטיס מסך. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…

• 4 תגובות
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים