עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by War1R,

מעבד QUAD 2.4 כ.מסך -8800GT 512MB DDR3 זיכרון- PLT 2G DDR2 דיסק קשיח 250GB עלה הכול 4500 עם הנחה גדולה מאוד כמובן

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  2. Started by J_F_K,

שלום רב ברצוני לדעת מה אתם חושבים על המפרט הזה. אין לי צורך במסך (יש לי 22") ויש לי מארז Rack שמשמש אותי כבר כמה שנים Intel C2D 8400 CPU Gigabyte GA-EP43DS3l MOBO OCZ DDR2 800mhz 2GB RAM WD 250GB 16MB HD Saphire 4850 Toxic VGA LG DVD RW BURNER Corair VX 450W PSU אשמח לשמוע דעות לצערי חנויות כמו TMS SkyPc ודומותיהן לא משקפות כל כך טוב את המחיר לחנויות בת"א

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  3. Started by binyaminil,

אני רוצה לקנות מחשב מהם באינטרנט מישהו מכיר אותם? הם אמינים?

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרמייר אפטר אפקט תדירות גבוהה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 …

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  5. היי לכולם: ) יש לי כמה חלקי מחשב, אז אני רוצה לקנות רק חלק מ המחשב, הנה מה ש אני צריך: מעבד לוח אם 256 DDR דיסק קשיח 40 GB DVD WRITER ספק כוח מארז מקלדת עכבר מסך LCD המחיר הכולל עד 5000 אלף, תודה מראש לכל מי שיעזור לי אני צריך שיעבוד מהר, כרטי מסך יש לי, וזיכרון גם יש לי, אני צריך אותו סתם שיהיה מחשב טוב בבית

• 13 תגובות
    • 710 צפיות
  6. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים, * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, כמה שיותר בגדול יש לי יום לימודים ארוך מ8-20 אבל אני חושב שזה לא סביר זמן כזה, אני יתפשר בנושא הזה כדאי לעמוד בתקציב ואחבר אותו לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) כן HDMI ,לפחות 3 יציאות USB2/3 * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? החברה הכי זולה, נלקח בחשבון MSI או ACER

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אם אתם יכולים להציע לי ספק ממש שקט וטוב אני אודה לכם מעבד Intel Core i3-530 Box ₪653 כמות:1 http://<a href="http://www.skypc.co....80616I3530</a> לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪569 כמות:1 http://<a href="http://www.skypc.co....pid=950206</a> כונן קשיח Seagate ST3250318AS 3.5" 250GB SATA2 16MB ₪201 כמות:1 http://<a href="http://www.skypc.co....T3250318AS</a> כונן קשיח Seagate ST31000520AS Barracuda LP 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪391 כמות:1 http://<a href="http://www.skypc.co....31000520AS</a> זיכרון Kingston DDR3 1024MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪164 כמות:2 http://<a href="http://www.skypc.co....?pid=23743</a> כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeF…

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  8. Started by m.l,

אני יודע שזה תקציב ממש מוגבל אך המפרט המדובר הוא לאבא שלי...(הפנטיום 3 הלך לעולמו) יש עדיפות לאינטל למרות שידוע לי שממערכת AMD אפשר להוציא הרבה יותר ביצועים..אך שוב...אום תוכלו לבנות לי שניים..אחד של AMD ואחד אינטל.. המחשב לעבודה משרדית בלבד לאין צורך ביותר מכרטיס מסך מובנה.. המחשב יעבוד פעמיים-שלוש בשבוע..לא יותר ככה שאין צוריך בשיא הביצועים...משרדי ביותר... אין צורך מסך לא ציוד הקפי לא כלום... ----יהיה אפשר לדעת כמה מפרט שמורכב כיום יעלה אחרי ה22.4?---

• 14 תגובות
    • 990 צפיות
  9. שלום למומחים, המחשב מיועד לקולנוע ביתי ועריכת וידאו. חשוב שיעבוד ממש מהר על כמה יישומים במקביל ושיהיה שקט לחלוטין. 4,000 ש' עבור: מעבד , קירור , לוח אם [לפחות 2 כניסות USB ו-FIREWIRE קדמיים , כרטיס קול מובנה עם יציאה אופטית למגבר תומך THX], זיכרון , דיסקשיח , כרטיס מסך [FULL HD , כרגע יציאה למסך 19'' + טלויזיה הקרנה אחורית 43'' (מתכננת יציאה למסך עתידי 22'' + יציאה לטלויזיה HD). האם יציאת S-VIDEO לטלויזיה היא הטובה ביותר האפשרית מכרטיס מסך?] , כונן אופטי SATA [האם יש תומך LIGHTSCRIBE?] , ספק כוח. יש לי כרטיס וידאו MATROX RT2500. האם יתפקד היטב עם הרכיבים החדשים? את רכיבי המחשב החדשים אני מתכננת להרכיב בתוך המארז הישן שלי (לא זוכרת את שם החברה, אבל יש לו B שקוף גדול על ה…

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. שלום לכולם, באתי לקבל חוות דעת נוספת היות והמפרט האחרון שהציעו לי היה לפני חודשיים שלוש בערך. זקוק למפרט למחשב שישמש בעיקר לאינטרנט, סרטים ואולי פה ושם איזה משחק פשוט .... ללא עכבר ומקלדת אבל עם מערכת רמקולים 2.1 זולה אך טובה (נאמר כמו הדגם האגדי של אלטק לייזינג) ובגדול מה שחשוב זה שלא יעבור את ה2500 כולל הכל אם ממש חייבים ניתן לחרוג. כמה דברים שרציתי לציין - חושב שאין טעם לקנות מחשב שמבוסס על פחות מ core2duo. כמו כן - ללא כרטיסי מסך און בורד... ניתן? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  11. שלום רב, מקווה מאד שאוכל לקבל תשובות לשאלות שלי כאן. ברשותי היום מחשב לא רע שקניתי בארה"ב לפני כ 5 שנים. המפרט שלו בגדול הינו: Studio XPS 8100, Intel Core i7-860 processor(8MB Cache, 2.80GHz) [TABLE=width: 558] [TR] [TD]8GB DDR3 SDRAM at 1333MHz-4x2GB[/TD] [/TR] [/TABLE] nVidia GeForce GTS240 1024MB GDDR3 1TB Serial ATA 2 Hard Drive 7200 RPM בנוסף ישנו מסך לא רע : Dell 22 Inch 2209WA Flat ו SSD 128GB שהוספתי לא מזמן בעיקר לעריכת התמונות. למה להחליף? המחשב בזמן האחרון מאותת לי שזמנו הגיע...בעיות עם ההארד דיסק וגם עם הכרטיס מסך. אשמח מאד לקבל המלצות למחשב שיהיה חזק משמעותית ממה שיש לי היום. המטרה היא עריכת תמונות (lightroom ו photoshop). אשמח מאד גם לקבל המלצה למסך. בתודה …

• 22 תגובות
    • 6.2k צפיות
  12. Started by roeyliss,

שלום לכולם, יצרתי לי מפרט למחשב ב NEWEGG שאני רוצה להזמין היום, הייתי רוצה לדעת אם המרפט הבא הוא טוב ואם יש מקום לשיפורים או לכל דבר אחר שאתה יכולים לחשוב עליו. המחשב הולך להיות בשימוש בעיקר לתוכנות גראפיות כמו " פוטושופ " איליסטריטור " פלאש וכו וקצת עריכת וידיאו פה ושם. התקציב שלי הוא $1000. המון תודה, להלן המפרט: DVD BURNER SAMSUNG 16X DVD±R DVD Burner With 5X DVD-RAM Write and LightScribe Black ATA/ATAPI Model SH-S162L/BEBN - OEM - CASE COOLER MASTER Centurion 5 CAC-T05-UB Black /Blue Aluminum Bezel , SECC Chassis ATX Mid Tower Computer Case - Retail Model #: CAC-T05-UB Item #: N82E16811119047 HARD DRIVE Western Digital Caviar SE16 WD2500KS 250GB 7200 RPM SATA 3.0Gb…

• 9 תגובות
    • 564 צפיות
  13. שלום לכולם,אני מחפש מפרט למחשב ששימושיו העיקריים יהיו אינטרנט ומשחקים לא כאלה כבדים אבל פה ושם שעדיין יהיה כדאי שיעמוד בעומס כמו כן שהארדי דיסק לפחות 120 - 160 GB וציוד הקפי - מקלדת ועכבר אלחוטי. וזהו תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  14. שלום לכולם יש לי שני מפרטים שנתנו לי שניהם באותו טווח מחירים השני ב 130 שקל יותר השאלה מה משתלם יותר? המחשב htpc שמיועד לסרטים ומשחקים..חשוב שיהיה שקט.. מפרט ראשון: [table][tr][td]AMD Phenom 2 X6 1090T 3.2Ghz 125W6Core AM3 Box Black Edition[/t]606.00 ₪1606.00 ₪[table][tr][td][/t][table][tr][td][/t]Gigabyte GA-870A-USB3L AMD870 CHIPSET427.00 ₪1427.00 ₪[table][tr][td][/t][table][tr][td][/t]Kingston Hyper X Blu 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz245.00 ₪1245.00 ₪[table][tr][td][/t][table][tr][td][/t]SeaSonic S12II-520 520Watt 80Plus Bronze400.00 ₪1400.00 ₪[table][tr][td][/t][table][tr][td][/t]ANTEC Fusion Remote Black HTPC780.00 ₪1780.00 ₪[table][tr][td][/t][table][tr][td][/t]HIS R…

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  15. לילה טוב אנשים, הגיע זמן שדרוג המחשב ורכישת חדש. אני צלם שעובד הרבה על פוטושופ וקבצים גדולים. במצלמות אני מבין מצויין אבל במחשבים... הצרכים הם מחשב חזק עם נפח זיכרון לעבודה על פוטושופ ואפטראפקט, עם אפשרות שדרוג בעתיד כשאצטרך. כמובן כרטיס מסך טוב אבל לא היסטרי. מניח שהגעתי למקום הנכון. אודה לתשובתכם על מפרט ומקום מומלץ לרכישה. מה שנקרא להזמין ולבוא לקחת. תקציב: עד 3200, תודה ושבוע טוב

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אחר הצהריים טובים לכולם. אני מבקש שתבנו לי מפרט בסך של 3500 ש"ח לצורך עבודה משרדית שכוללת אינטרנט+ מוסיקה, חשוב שמסך וציוד הקפי יכלול. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  17. Started by joni777,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.דיאבלו ואו סקיירים וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)…

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. המפרט: Intel Pentium IV 2.4Ghz 800Mhz 512K Box Gigabyte GA-8IK1100 Intel 875P Motherboard (800 Mhz,AGP-P,1394,Dual DDR,RAID,S-ATA,Intel LAN,USB 2) GeiL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3200 ULD Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit Hercules 3D Prophet 9500 Pro Radeon 128MB OEM Maxtor 80GB-8MB-7200RPM ATA133 DiamondMax Plus 9 MSI x52 LITE ON 52x24x52 Mitsuni floppy 1.44 כמה לדעתכם עולה המפרט הזה (בלי מארז)? ??? עכשיו לגבי המארז: אני רוצה לקנות מארז שיחזיק לזמן רב (נגיד שני דורות, כי אני מתכוון לעשות שדרוגים בעתיד) מה אתם מציעים? באו נגיד מארז עד 500 ש"ח :coolman:

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם, בהתאם להערה שקיבלתי אני מעדכנת את הצרכים שלי מהמחשב. אני מעוניינת בגלישה מהירה באינטרנט ושניתן יהיה לעבוד על מספר יישומים במקביל (דפדפן, מעבד תמלילים, צפייה בסרט). מאחר ואני מורידה הרבה מהאינטרנט אני צריכה שטח איחסון גדול. אני לא מקצועית אבל אוהבת להשתעשע עם תוכנות עריכת תמונות וכד' ולהוריד תוכנות למחשב. המחשב יהיה ממוקם בחדר השינה ולכן חשוב לי שיהיה שקט. אני מצרפת מפרטים שקבלתי כהצעות משני גורמים- האם תוכלו לחוות דעתכם האם המפרטים הללו סברים מבחינת פירוט הריכיבים ותימחור שלהם? האם יש עוד דברים שכדאי לי לשאול עליהם? מי נראה לכם יותר כדאי ? תודה לכולם דנה הצעה מגורם 1: לוח אם איכותי Intel G31 Chipset מתוצרת Gigabyte מעבד פנטיום ליבה כפולה מדגם Intel Core 2 Duo…

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  20. שלום, מעוניין להרכיב מחשב לשימושים פשוטים (אופיס, אינטרנט, קצת מוסיקה וסרטים). תקציב - 5000 - 4500 ש"ח כולל מסך (רצוי 19") בתקציב של כ-1200 ש"ח. נראה לי שאבסס את המפרט על Intel C2D E6320 שיוצא בקרוב. אני יודע שיש אפשרות להרכיב מפרט AMD יותר זול אבל אני מנסה גם את זה. אשמח בעיקר להמלצות שכוללות לוח אם טוב עם כרטיס מסך On-board כמו שצריך עבור האינטל הזה. תודה,

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  21. בימים הקרובים אני הולך לקנות מחשב חדש שמייועד בעיקר למשחקים כבדים וגם לצפייה בסרטים באיכות גבוהה. התקציב שיש לי הוא עד 7000 ש''ח כולל ציוד היקפי. בניתי מפרט ואני רוצה את חוות דעתכם ויש לי גם כמה שאלות: האם הספק ששמתי - Corsair HX 520W מספיק חזק?? (כי לא היה שם 550W). מה אתם אומרים על הלוח אם ?? צריך לשנות או שהוא טוב?? מה בקשר למעבד ?? זה מעבד שיריץ משחקים טוב?? הזיכרון מספיק טוב או שצריך אחר??

• 11 תגובות
    • 806 צפיות
  22. איזה מחשב צריך עבור הקלטות ועריכת מוזיקה? איזה מעבד מומלץ כמה זכרון צריך? בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 694 צפיות
  23. עכשיו בקשר למסך: כמתוכנן צריך מסך LCD 17" אבל בגלל התקציב הנמוך יחסית (לדרישות המחשב) אפשר אולי להתפשר על מסך רגיל.. כרגע עדיפות היא ל LCD אז אם אפשר להתחשב ולנסות לדחוף את ה LCD הזה. העדפה לחנות: KSP, בגלל שהם מאוד מאוד קרובים לבית שלי, וגם בגלל שקיבלתי שם אחלה שירות בפעמים הקודמות.. עכשיו למחשב: צריך להחזיק משחקים חדשים, להפעיל אותם חלק ויפה (העדפה ל GeForce 6600GT אבל אפשר להתפשר..) אם אפשר לדחוף איפשהו ג'יגה RAM אז סבבה... מקסימום שיהיה 512.. מעבד 64BIT כמובן ואיתו לוח מתאים.. וזהו אני חושב אלה העדפות העיקריות שלי, תודה רבה לעוזרים...! דרך אגב אני לא חושב שאפשר לחרוג מהתקציב כי הוא היה 4000 ובוא נגיד שבקושי הצלחתי להעלות אותו ל 4500... חחח ושוב תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 950 צפיות
  24. כמו כן אין צורך במסך. מפרטים מבוססי אינטל ו AMD יתקבלו בברכה 4 ג'יגה זכרון ו 1 טרה כונן קשיח. עדיפות שהמארז יהיה שקט ככול האפשר תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. היי הסתכלתי פה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php הקטגוריה "מדיה סנטר" זה טוב גם לעריכת וידאו או שאין מפרט שם שמתאים לעריכת וידאו?

• 2 תגובות
    • 854 צפיות

דיונים חדשים בפורומים