עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם,אני מחפש מפרט למחשב ששימושיו העיקריים יהיו אינטרנט ומשחקים לא כאלה כבדים אבל פה ושם שעדיין יהיה כדאי שיעמוד בעומס כמו כן שהארדי דיסק לפחות 120 - 160 GB וציוד הקפי - מקלדת ועכבר אלחוטי. וזהו תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  2. שלום לכולם יש לי שני מפרטים שנתנו לי שניהם באותו טווח מחירים השני ב 130 שקל יותר השאלה מה משתלם יותר? המחשב htpc שמיועד לסרטים ומשחקים..חשוב שיהיה שקט.. מפרט ראשון: [table][tr][td]AMD Phenom 2 X6 1090T 3.2Ghz 125W6Core AM3 Box Black Edition[/t]606.00 ₪1606.00 ₪[table][tr][td][/t][table][tr][td][/t]Gigabyte GA-870A-USB3L AMD870 CHIPSET427.00 ₪1427.00 ₪[table][tr][td][/t][table][tr][td][/t]Kingston Hyper X Blu 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz245.00 ₪1245.00 ₪[table][tr][td][/t][table][tr][td][/t]SeaSonic S12II-520 520Watt 80Plus Bronze400.00 ₪1400.00 ₪[table][tr][td][/t][table][tr][td][/t]ANTEC Fusion Remote Black HTPC780.00 ₪1780.00 ₪[table][tr][td][/t][table][tr][td][/t]HIS R…

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  3. לילה טוב אנשים, הגיע זמן שדרוג המחשב ורכישת חדש. אני צלם שעובד הרבה על פוטושופ וקבצים גדולים. במצלמות אני מבין מצויין אבל במחשבים... הצרכים הם מחשב חזק עם נפח זיכרון לעבודה על פוטושופ ואפטראפקט, עם אפשרות שדרוג בעתיד כשאצטרך. כמובן כרטיס מסך טוב אבל לא היסטרי. מניח שהגעתי למקום הנכון. אודה לתשובתכם על מפרט ומקום מומלץ לרכישה. מה שנקרא להזמין ולבוא לקחת. תקציב: עד 3200, תודה ושבוע טוב

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אחר הצהריים טובים לכולם. אני מבקש שתבנו לי מפרט בסך של 3500 ש"ח לצורך עבודה משרדית שכוללת אינטרנט+ מוסיקה, חשוב שמסך וציוד הקפי יכלול. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  5. Started by joni777,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.דיאבלו ואו סקיירים וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)…

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. המפרט: Intel Pentium IV 2.4Ghz 800Mhz 512K Box Gigabyte GA-8IK1100 Intel 875P Motherboard (800 Mhz,AGP-P,1394,Dual DDR,RAID,S-ATA,Intel LAN,USB 2) GeiL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3200 ULD Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit Hercules 3D Prophet 9500 Pro Radeon 128MB OEM Maxtor 80GB-8MB-7200RPM ATA133 DiamondMax Plus 9 MSI x52 LITE ON 52x24x52 Mitsuni floppy 1.44 כמה לדעתכם עולה המפרט הזה (בלי מארז)? ??? עכשיו לגבי המארז: אני רוצה לקנות מארז שיחזיק לזמן רב (נגיד שני דורות, כי אני מתכוון לעשות שדרוגים בעתיד) מה אתם מציעים? באו נגיד מארז עד 500 ש"ח :coolman:

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם, בהתאם להערה שקיבלתי אני מעדכנת את הצרכים שלי מהמחשב. אני מעוניינת בגלישה מהירה באינטרנט ושניתן יהיה לעבוד על מספר יישומים במקביל (דפדפן, מעבד תמלילים, צפייה בסרט). מאחר ואני מורידה הרבה מהאינטרנט אני צריכה שטח איחסון גדול. אני לא מקצועית אבל אוהבת להשתעשע עם תוכנות עריכת תמונות וכד' ולהוריד תוכנות למחשב. המחשב יהיה ממוקם בחדר השינה ולכן חשוב לי שיהיה שקט. אני מצרפת מפרטים שקבלתי כהצעות משני גורמים- האם תוכלו לחוות דעתכם האם המפרטים הללו סברים מבחינת פירוט הריכיבים ותימחור שלהם? האם יש עוד דברים שכדאי לי לשאול עליהם? מי נראה לכם יותר כדאי ? תודה לכולם דנה הצעה מגורם 1: לוח אם איכותי Intel G31 Chipset מתוצרת Gigabyte מעבד פנטיום ליבה כפולה מדגם Intel Core 2 Duo…

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  8. שלום, מעוניין להרכיב מחשב לשימושים פשוטים (אופיס, אינטרנט, קצת מוסיקה וסרטים). תקציב - 5000 - 4500 ש"ח כולל מסך (רצוי 19") בתקציב של כ-1200 ש"ח. נראה לי שאבסס את המפרט על Intel C2D E6320 שיוצא בקרוב. אני יודע שיש אפשרות להרכיב מפרט AMD יותר זול אבל אני מנסה גם את זה. אשמח בעיקר להמלצות שכוללות לוח אם טוב עם כרטיס מסך On-board כמו שצריך עבור האינטל הזה. תודה,

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  9. בימים הקרובים אני הולך לקנות מחשב חדש שמייועד בעיקר למשחקים כבדים וגם לצפייה בסרטים באיכות גבוהה. התקציב שיש לי הוא עד 7000 ש''ח כולל ציוד היקפי. בניתי מפרט ואני רוצה את חוות דעתכם ויש לי גם כמה שאלות: האם הספק ששמתי - Corsair HX 520W מספיק חזק?? (כי לא היה שם 550W). מה אתם אומרים על הלוח אם ?? צריך לשנות או שהוא טוב?? מה בקשר למעבד ?? זה מעבד שיריץ משחקים טוב?? הזיכרון מספיק טוב או שצריך אחר??

• 11 תגובות
    • 798 צפיות
  10. איזה מחשב צריך עבור הקלטות ועריכת מוזיקה? איזה מעבד מומלץ כמה זכרון צריך? בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  11. עכשיו בקשר למסך: כמתוכנן צריך מסך LCD 17" אבל בגלל התקציב הנמוך יחסית (לדרישות המחשב) אפשר אולי להתפשר על מסך רגיל.. כרגע עדיפות היא ל LCD אז אם אפשר להתחשב ולנסות לדחוף את ה LCD הזה. העדפה לחנות: KSP, בגלל שהם מאוד מאוד קרובים לבית שלי, וגם בגלל שקיבלתי שם אחלה שירות בפעמים הקודמות.. עכשיו למחשב: צריך להחזיק משחקים חדשים, להפעיל אותם חלק ויפה (העדפה ל GeForce 6600GT אבל אפשר להתפשר..) אם אפשר לדחוף איפשהו ג'יגה RAM אז סבבה... מקסימום שיהיה 512.. מעבד 64BIT כמובן ואיתו לוח מתאים.. וזהו אני חושב אלה העדפות העיקריות שלי, תודה רבה לעוזרים...! דרך אגב אני לא חושב שאפשר לחרוג מהתקציב כי הוא היה 4000 ובוא נגיד שבקושי הצלחתי להעלות אותו ל 4500... חחח ושוב תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 939 צפיות
  12. כמו כן אין צורך במסך. מפרטים מבוססי אינטל ו AMD יתקבלו בברכה 4 ג'יגה זכרון ו 1 טרה כונן קשיח. עדיפות שהמארז יהיה שקט ככול האפשר תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי הסתכלתי פה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php הקטגוריה "מדיה סנטר" זה טוב גם לעריכת וידאו או שאין מפרט שם שמתאים לעריכת וידאו?

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  14. Started by amisha,

אני הולך לקנות מחשב שבוע הבא ורציתי שתגידו לי מה הדעה שלכם עליו ASUS P4C800 DELUX 2.4GHz 800FSB leadtec geforce FX5600 128MB+ vivo בזכרונות אני קצת מתלבט בין : corsair twinx 256MB*2 PC3200 twinmos 512MB*2 ppc3200 מה אתם אומרים ? נ.ב : אל תנסו להוריד אותי מהלוח הזה אם אתם באים להציע לי על כרטיס מסך מדש תוודאו שיש לו VIVO בתודה ענקית עמי

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. היי, אני בונה מפרט גיימינג למחשב חדש, אשמח אם תוכלו לתקן, להעיר, לחסוך לי כמה שאפשר (רוצה ביצועים טובים אבל לחסוך איפה שזה לא משמעותי) תקציב של בערך 8K אבל שוב לחסוך איפה שאפשר. מתכוון לעשות OC אני עורך את המפרט דרך KSP. אני רוצה מארז של FRACTAL DESIGN ולצערי אין שם. מאיפה אוכל להזמין אחד? חוץ מזה מספר שאלות - 1. האם הקירור טוב\מספיק? עדיף קירור מים? 2. זיכרון ראם, מהירות מספיקה? עדיף זיכרון של GSILK? 3. לוח אם מוגזם? 4. אני זקוק גם למסך(לפחוץ 24") ורמקולים, לא התחום שלי, הצעות? תודה רבה! המפרט מצורף בקובץ. יצא סך הכל 8200 שקל

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  16. אני צריך מחשב שמריץ מספר רב של תוכנות תקשורת במקביל. לכן על כמות הזכרון תהיה 4GB, וכן נדרשים שני מסכים עם אופציה ל 4 בהמשך הדרך. עברתי על הפורומים (הטובים) פה, ביקרתי בקצת חנויות ונראה לי שהתכנסתי. מה דעתכם ? מעבד Intel Core 2 Duo E6600 (S775) - 2.4GHz 1066MHz 4MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty. מחיר 1278 גוף קירור למעבד ThermalTake Big Typhoon CL-P0114 . מחיר 241 לוח אם LGA775 Intel965P - Gigabyte GA-8I965P-DS4 - Heatpipes - 3Y Warranty (or 975). מחיר 584 זיכרון פנימי 4GB DDR-2 - 2048 Dual Channel 800MHZ PC6400 - G.Skill F2-6400PHU2-2GBNR- CL 5-5-5-15- Life Time Warranty. מחיר 2759 2 דיסק קשיח 250GB 2* WD 2500KS II S-ATA 7200RPM 16MB BUFFER 5Y Warranty. מחיר…

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  17. Started by א,

גג שבגג עד 2500. לשימושי אינטרנט ואופיס, שום דבר מעבר מסך 15.6 ראיתי שיש מחשבים ניידים שבאים עם ווינדוס או עם אופיס, אז זה מיותר מבחינתי אם זה מוסיף במחיר תודה עריכה: ראיתי שיש שאלון כדי למקד את הבקשה. כל שאר הנתונים לא מעניינים אותי. פשוט המקסימום שאפשר להוציא בתקציב הזה. עריכה2: לאחר שיטוט קצר הגעתי לזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&cat=5783 מעבד i3 3 שנים אחריות מסך 15.6 יש רעיונות יותר טובים?

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  18. Intel pentium 4 3000mhz prescott מארז ATX מהודר כולל יציאות USB קידמית לוח אם תומך FSB 800mhz, מעבד Intel pentium 4 3000mhz prescott כונן 1.44,זיכרון DDR 512MB 400MHZ , צורב SAMSAUNG cd-r 52x32x52 דיסק קשיח smasung 80gb 7200rpm מקלדת 108 מקשים, עכבר + גלגלת, רמקולים, כרטיס רשת 10\100 (לא צריך שום דבר מאלו) כרטיס קול 7 ערוצים O\B כרטיס מסך O\B 3dforceup to 128mb (בעיקרון כרטיס רשת רמקולים מקלדת ועכבר אינם נחוצים לי בכלל) עכשיו המחשב מיועד למשחקים... שאלתי אותם אם אפשר לעשות שינויים אז הם אמרו כן שאלתי אותם כמה יעלה לשים כרטיס מסך ATI Radeoon 9600pro 256mb אמרו לי עוד 700 ש"ח השאלה שלי היא אילו שאלות ספציפיות עלי לשאול אותם על החומרה שניתנת לי מה כדאי לשנות במפרט הנ"ל והאם …

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Aviad6,

הוא צריך בשביל עריכת סרטים מצגות מן הסתם יצטרך להתחבר למקרן וכאלה 6000 גג עדיף בפחות ב5500 ככה אני יודע שכבר פתחתי אשכול ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=256161.0 ) פשוט אף אחד לא עונה שם וזה דחוף לו תודה

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  20. אני צריך מפרט למחשב בסכום שנע בין 2500 ל3000 שקל אני משתמש בו בעיקר לעריכת קליפים, עריכת תמונות (פוטושופ) וגלישה באינטרנט. פה ושם משחקים, אבל לא חובה להשקיע בזה. צריך שיהיה צורב DVD טוב וכונן קשיח של 160 ג'יגה (בשביל העריכת קליפים.. לוקח מלא מקום) ציוד היקפי שלא צריך: עכבר, מקלדת, מסך. ולא צריך גם מערכת הפעלה אם התקציב שנתתי מספיק ואפשר לבנות איתה מפרט טוב, אני אודה לכם אם תעזרו לי בזה ואם התקציב לא מספיק למחשב מספיק חזק, תגידו לי. תודה מראש!

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד לאדם שלמד עיצוב פנים וצריך מחשב נייד.... הדרישות הם מעבד 2.4 לפחות וכרטיס מסך של 9600 512 מגה בייט.... http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=71630&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE הינה זה המחשב שרציתי אבל בכותרת רשום שהמעבד הוא 2.0 ובמפרט רשום 2.6 מה אתם אומרים על המחשב הזה שווה..? ויש לי עוד שאלה קטנה.. מה ההבדל בין 9600m gt לבין 9600m gt...? אם יש לכם הצעות אחרות למחשבים אחרים אני ישמח לקבל.... תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  22. אני סטודנט ויצא לי לראות באינטרנט את ה Samsung Slate רציתי לשמוע אם יש מישהו שמכיר את ה טאבלט מחשב הזה? האם הוא יכול להוות תחליף ראוי ל LAPTOP או יותר נכון Ultrabook? האם מישהו התנסה איתו? איך העברית? האם אפשר לכתוב הרצאה שלמה בעברית ב Onenote? הזיהוי הוא טוב? זה באמת יכול להחליף קלסר? אשמח מאוד מאוד אם תוכלו לעזור לי כאן מיכוון שכיום יש לי Asus Laptop שאני מרוצה ממנו אך הוא כבד לי ומסורבל מדי. אשמח אם תוכלו להשיב לי על שאלותיי .. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  23. שלום לכולם, חבר המליץ לי בחום לפנות אליכם להתייעצות. תודה מראש על העזרה! 1. תקציב: 4,000 ש"ח (אם ניתן לחסוך קצת, אפילו עדיף) 2. שימושים: עבודה ביתית / משרדית - קריטי שיעלה מהר, ירוץ מהר ויעבוד חלק ושקט לחלוטין בזמן עבודה משרדית צפייה בסרטים וסדרות - מתחבר לטלוויזיה 32'' (1600*900) ובעתיד (1920*1080) - המאיץ הגרפי צריך להיות חזק מספיק כדי שהסרטים ירוצו גם ב-HD קצת גיימינג -מתחבר למסך 23'' (1920*1080) - משחקים כמו Skyrim, The Witcher 3, GTA5 (הגדרות גבוהות, לאו דווקא הכי גבוהות) 5. עד חשוב השקט בסולם של 1 עד 8: חשוב מאוד (8) 3, 4, 6. אין צורך בציוד הקפי, אין צורך באוברקלוק, יש צורך בכלל הרכיבים. 7. צורך בתוכנות ו/או בהרכבת המחשב בחנות: אין צורך במערכת הפעלה או תוכנות…

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  24. אהלן. אם התקציב גדול וזה פרקטי לרדת קצת, אני האחרון שיתנגד. (אני מתכנן להוסיף את ה2407 של דל בעסקה של עד 7000 ש"ח) התוכנות הן החבילה האחרונה של CS3 (Photoshop, Indisign, Illustraitor) וגם Flash. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  25. שלום.. אני מחפש מחשב שישמש להפעלת משחקים באיכות גבוהה (לא גיימר כבד.), לשימוש בתוכנות גרפיות כמו פוטושופ, עד 4000 שקל, דברים שחושבים לי: מעבד כפול ליבה (לא מרובע), צורב DVD, כרטיס גרפי טוב ותתאימו לי כרטיסי זיכרון ודיסק קשיח בתהאם. בתקציב צריך להכלל גם מסך LCD ומקלדת חשוב לי שזה יהיה כמה שיותר מהיר כי אני חייל ואני בבית פעם בשבועיים. אז זה דיי דחוף לי.. תודה רבה..!

• 2 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.