עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. תקציב מקסימלי 9000 ש"ח אי אפשר לחרוג 2. המחשב מיועד לגיימינג ועבודה בתוכנות כמו Maya, After effects, Photoshop ודומיהן. אופן שימוש תדיר בקשר לגיימינג פשוט שיוכל להריץ משחקים שיוצאים היום ויצאו בשנים הקרובות בהגדרות גראפיות גבוהות. 3. בציוד ההקפי צריך להוסיף רק מסך. 5. שקט 5 (רק אם זה לא פוגע בדברים אחרים) 6 - 10 . לא תודה רבה רבה לעזורים!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Mattan6,

אהלן חברים, אני צריך מחשב עמיד לצריכה סטודנטיאלית שיחזיק מעמד ל4 שנים הקרובות. אשמח לחוות דעת על המחשב הזה: http://ksp.co.il/?uin=18570 עריכה: מתלבט מול המחשב הזה - http://ksp.co.il/?uin=17757 -סף התקציב שלי - 3400. תציינו נקודו תחוזקה ונקודות חולשה של המחשב. השימושם הינם אינטרנט באופן כבד, והפעלת תוכנות רקע לא כבדות. תודה חג שמח

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  3. Started by Yigalk,

הי, רכשתי בארה"ב דרך האינטרנט את ה Dell XPS XPS14-3636sLV ויש לי מס' שאלות בקשר אליו. א.אני מקבל עם המחשב ווינדווס 8 ותהיתי כמה מורכב זה להתקין עליו עיברית. אני מניח שלא, אך רציתי לדעת איך עושים את זה. ב. במידה וחשוב לי להחליף את המקלדת למקלדת עיברית ולא להסתפק במדבקות, מה הפרוצדורה, כמה היא יקרה והיכן עושים את זה בארץ? ג.חשבתי ליצר לעצמי מין תחנת עגינה, לרכוש מסך, ומקלדת ועכבר אלחוטיים, כאשר העכבר יכול לשמש אותי גם ללימודים ולא רק לבית, איזה שהן המלצות? המסך צריך להיות לחדר, ולאפשר לראות סרטים וסדרות מצד אחד, מצד שני אני לא מפריק מטורף של תלת מימד, מסכי ענק וכד'. תודה רבה לעונים

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  4. Started by hadarelk,

שלום, יש לי Dell XPS L502X עם זיכרון מורחב ל8 ג'יגה, ומעבד i5 דור שני. אני עובד עם ווינדוס 7 ומרגיש כאילו המחשב עובד נורא חלש...הוא בן שנה והמון זיכרון פנוי אבל עדיין כשאני עובד עם תוכנות כמו Visual Studio או Solidworks ומריץ דברים הוא נתקע לכמה שניות. יש הצעות לפיתרון/ בדיקת ביצועי המחשב ושיפור? תודה מראש, הדר

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  5. מעוניין לקנות מחשב נייד... המחיר בכותרת הוא בגלל שאני גר בחו''ל ויש לי גישה לחנויות באירופה, בארצות הברית, איביי וכמובן בארץ..... כמו כן התקציב הוא משוער, חריגות קטנות (עד 100 דולר) בתקציב אפשריות. * מטרות המחשב: בעיקר סרטים וסדרות (לרוב באיכות גבוהה- המחשב יתחבר לטלויזיה בHDMI אם זה משנה משהו...) עבודות משרדיות , משחקים קלים (משחקי פייסבוק, NBA ברזולוציה בינונית וכו'...) * גודל המסך: 15.6 אופטימלי בשבילי המלצות אחרות יתקבלו בברכה, מט או מבריק לא משנה לי, הלפטופ הנוכחי שלי מבריק ואני מסתדר איתו מצויין * רזולוציית המסך: שוב הנוכחי שלי הוא- 1366x768 ומצויין לי אבל שוב, פתוח להצעות) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מיקלדת הכוללת numpad -חייב * משקל רצוי: כמה שפחות יות…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם, אני מתחיל בגישושים ראשוניים לגבי מחשב נייח שמיועד לסטודנט לאדריכלות. המחשב צריך להריץ תוכנות כגון AutoCAD, Rhino, Revit, Sketchup ויישומי Adobe למיניהם. התקציב עומד כרגע על 6000-7000 ש"ח כאשר מדובר בתקציב שמיועד למחשב בלבד ללא מסך וציוד היקפי. קצת מבחינת העדפות כלליות: זיכרון: 8GB עם העדפה ל- 16GB דיסק קשיח: שילוב של SSD בנפח מינימלי של 128GB עם RAID של 2 כונני 1TB. אם לא יהיה אפשרי מבחינת התקציב אפשר ללכת גם על כונן 1TB אחד בנוסף ל SSD ולא להשתמש ב RAID. כ. מסך: חשבתי על Quardo 4000 אבל פתוח להצעות. כונן אופטי: צורב DVD רגיל. אין דרישות מיוחדות מבחינת המארז, קירור וכד'. העדפה למוצרים עם אחריות ארוכה. אשמח לשמוע הצעות, הערות, הארות וטיפים. תודה מראש, עומר…

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  7. Started by Shual,

שלום, אני מתלבט בין שתי מפרטים ובכלל לא יודע איזה לקחת, מצד אחד המפרט היקר ישמש אותי לכמה שנים טובות ויריץ כמעט כל משחק באיכות מאוד גבוהה ורזולציה מקמסימלית, מצד שני אני לא חולה איכות ובשנים האחרונות המחשב שיש לי יותר נחשב לעגלה והתרגלתי לאיכות ביננונית מינוס במשחקים מאוד חלשים [CS 1.6 TF2..] מה שגם, במשחקים לא תמיד משתמשים ברזולציה מקסימלית[מקטין את הדמויות] לצורך העניין עד עכשיו ב-CS שחקתי על 800X600 במסך ובמחשב החדש אני לא יעבור את 1024X768 כנראה.. ומהסתכלות שלי בפורומים רזולוציה 1980X1080 לא הכי נפוצה. ושוב אני יגיד - בעוד 800~ 900 שקל אני יוכל להריץ כמעט כל משחק חלק, וגם אלה שייצאו בשנה שנתיים הבאות. במפרט הזול - עדיף לקחת במקום ה-660 את ה-XT? הבנתי שה-XT מתעלה על 66…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני לומד מדעי המחשב כך שרוב העבודה שלי זה לקריאת מסמכים ותיכנות.. אני צריך מחשב שלא יתקע לי אם הרבה תוכניות פתוחות עליו.. משחקים בכלל לא חשוב לי אני אפילו סוליטר לא משחק.. מה שכן חשוב לי זה שהמחשב לא יתחמם בטרוף אם עובדים עליו או שישמיע רעשים מיותרים * מטרות המחשב? תיכנות בעיקר אבל גם אני רואה הרבה סרטים אז הייתי רוצה שהוא יצליח להריץ סרטים בלי להתקע * גודל המסך? 14 אינטש * משקל רצוי? לא חשוב.. עדיף כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וכמו כן אני רוצה לחבר את המחשב למסך רגיל שיש לי בבית.. * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב? לא ח…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by izik147,

יש את המחשב הזה http://ksp.co.il/?uin=17529 יש בו 32 גיגה של ssd ועליו יש את המערכת אפעלה windows 8 העם ניתן למחוק את ה8 מהssd והתקין בימקום 7 ??

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  10. אני מאד אוהב את ה CM690 אז אם הוא עדיין מככב כמו בעבר אני אקח אותו כאן. מעבד-לוח אם-זכרון, יותר חשובים לי כרגע מכ. מסך, אז אפשר להתפשר על הכ.מסך לטובתם! תודה!

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  11. Started by talisman,

[ההודעה הזו מחליפה את ההודעה הקודמת שלי היום] מה דעצם על המפרט המצורף בתמונה? אני תוהה לגבי ה SSD - האם הוא באמת יתן לי משהו ב HTPC? אני רוצה להתקין עליו מערכת הפעלה ו xbmc.

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  12. שבת שלום, אני מבקש המלצה לקניית לפטופ בגודל של 13.3 בתקציב של 2500 ש"ח. זה בעיקר לעבודה על אופיס,גלישה באינטרנט וסרטים. מעבד I3 נראה לי יעשה את העבודה. על איזה חברות ודגמים אתם ממליצים?,איפה לקנות? תודה רבה וחג שמח!

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  13. המחשב ישמש בעיקר לסרטים/מוזיקה/שידורי ספורט מהאינטרנט וטורנטים. מעוניין גם בכונן יחסית גדול (סביבות ה 2 טרה יספיקו קרוב לוודאי). אשמח מאוד להמלצות

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  14. אז כאמור אני סטודנט לאדריכלות, זקוק בעיקר למחשב בעל מעבד חזק הרבה זיכרון וכרטיס מסך בסדר, שיהיה קל ובעל מסך קטן 14 אינצ' החלטתי בסוף לקנות מחשב דרך BESTBUY האמריקאית ושיאספו אותו ויביאו לי אותו לארץ, קודם כל האם יש מיסים על דברים כאלה? שנית הנה ארבעת המפרטים, ואשמח לעזרה בהכרעה: http://www.bestbuy.com/site/Asus---14%26%2334%3B-Laptop---8GB-Memory---750GB-Hard-Drive---Black/6775213.p?id=1218806578593&skuId=6775213#tab=overview http://www.bestbuy.com/site/HP---ENVY-14%26%2334%3B-Laptop---8GB-Memory---1TB-Hard-Drive---Natural-Silver/7703047.p;tab=specifications?id=1218858584462&skuId=7703047#tab=overview http://www.bestbuy.com/site/Sony---VAIO-E-Series-14%26%2334%3B-…

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  15. שלום לכולם אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש וזקוק להמלצות. מטרותיו יהיו בעיקר גלישה באינטרנט, סרטים ואופיס (או כל דבר בסגנון). אשמח אם גם הוא יוכל להפעיל תוכנות adobe ברמה הבסיסית. התקציב הוא באזור ה5000 וחשובה לי מאוד האחריות/השירות שהיצרנית תספק. הסתכלתי לאחרונה על המחשב הזה - יש המלצות/הערות? אמשח לשמוע על דגמים מומלצים נוספים. תודה

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  16. Started by nirock,

1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  17. הדרישות שלי שבאמת יהיה מחשב חזק שיריץ בלי בעיה משחקים חדשים ותוכנות כבדות. לגבי המסך, אם המחירים ממש קיצוניים אפשר להתפשר על 15 אבל ההעדפה היא ל-17. משקל וזמן סוללה לא ממש חשובים כי רוב השימוש יהיה ביתי, נפח ההרד דיסק גם לא ככ קריטי כי יש לי דיסק חיצוני. לגבי קישוריות אלחוטית לאינטרנט אני מאמין שזה סטנדרטי אבל חשוב לי לציין. אז מחשב חזק שיחזיק אותי לשנים הבאות. מה הקנס? תודה

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  18. שלום. (סיימתי לערוך ולהוסיף פרטים) מאז הפעם האחרונה שביקרתי כאן, עברה חצי שנה, אבל עדיין לא קניתי את המחשב, מפאת חוסר תקציב. עכשיו השגתי סוף סוף את התקציב שאני רוצה, אז אני פותח את הדיון מחדש, בנוסף בשביל עוד כמה צרכים. 1. תקציב: 8,000 ש"ח. עדיף לחסוך במידת האפשר. אני נותן את הסכום בתור גבול עליון. אם ניתן לבנות משהו הרבה יותר יעיל בפחות כסף (בנוסף לצרכים שבסעיפים 2 ו9), אני אשמח מאוד. לפי מה שהבנתי מקריאת דיונים בפורום, לא צריך תקציב כזה גדול למחשבים ללא אוברקלוק וללא צורך בשקט, אז שוב, לחסוך איפה שיש אפשרות. 2. שימושי המחשב: גיימינג בתור שימוש עיקרי. בנוסף יש שימוש של תכנות והפעלת virtual machine של OSX. זה מאוד חשוב לי שיתאפשר. הוא צריך להריץ משחקים שיצאו ב2013 ברמה הכ…

• 46 תגובות
    • 5.4k צפיות
  19. Started by ohad46v,

1. התקציב המקסימלי למחשב הוא 9000 ש"ח רצוי לחסוך 2. השימוש של המחשב הוא משחקים כמו football manager world of warcraft simcity 5 וגם משחקים חדשים שיצאו בעתיד שימוש רציף בתוכנות של מוסיקה כגון ווינאמפ ותוכנות הודרה כגון utorrent חיבור הכרטיס מסך ל 2 מסכים שאחד זה טלווזיה 3D לצפייה בסרטי 3D דרך המחשב חשוב לי שהמחשב ירוץ חלק תוך כדי שעובד ברקע אקספולורר פתוח תוכנות הורדה ומשחקים 3.אין צורך בציוד היקפי 4.אין צורך לא בכרטיס קול ולא בארדיסק 5.חשיבות השקט של המחשב היא בין 7 ל 10 6.OC מתוכנן בעתיד 7.יש צורך לכלול במפרט ווינדוס 8 64 ביט 8.הכוונה שלי היא לרכוש את המחשב מרשת KSP באשדוד 9.רוצה מחשב חזק שלא יצטרך שדרוג בקרוב זה המפרט הלא מאוזן שהרכבתי אשמח שתתכנו וגם תסבירו …

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך זה יהיה טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הרזולוציה הטבעית היא 1680X1050 אך בעתיד מתוכנן 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל הניתן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by A.Iniesta,

לפני הכל, האם כדאי לקנות עכשיו או לחכות? אני יודע שתמיד יוצאים דגמים חדשים, אך בכל זאת... הקניה לא כזו דחופה. דרישות - מחשב עמיד וחזק, שיספיק לי לשימושים כלליים, גלישה מרובת חלונות, ט'אנדרבירד כבד ברקע, וכו'. לדעתי 4GB ראם ומעבד חזק יספיקו בהחלט. סוללה - כמה שיותר חזקה!, עם הEEE הנוכחי אני מחזיק כ3 שעות, רוצה יותר. משחקים זו גם אופציה חיובית, אם התקציב מאפשר כרטיס מסך סביר. אני יכול להסתדר עם מסך קטן אבל מחפש איכות ונוחות צפיה, האם בגדלים של עד 13.3 אני יכול לקבל מסך FHD? קשיח לפחות 250 GB 7200RPM. אפשר לקבל SSD במסגרת התקציב? המהירות והאמינות חשובה. אין צורך בכונן CD, או במערכת הפעלה. אין לי העדפה לחברה מסוימת. לגבי המשקל - לא מהווה פקטור כלל. אם תוכלו להמליץ גם…

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  22. Started by finix,

אני מחפש מחשב סבבה במחיר לא יקר אני כרגע סטודנט שמחפש משהו ללימודים + אפשרות משחקים סבירים, התקציב שלי עוד 3000 ש"ח ומצאתי מחשב שהוא יחסית זול עם מפרט טוב. אם מישהו יודע על מחשב שיותר טוב מבחינת ביצועים עד 3000 ש"ח אני אשמח לדעת תודה. פרט המחשב שראיתי:והמחיר הוא 2650 Lenovo IdeaPad G580 MBB99IV Intel® Core™ i5 3230M Processor, 2.6GHz - up to 3.2 GHz, 3MB Cache זיכרון4GB DDR3 1600MHz (1 x 4096 MB), Up to 8 GB כונן קשיח500GB Sata תצוגה 15.6'' High-Defnition LED (1366x768), 16:9 Widescreen מאיץ גרפיNVIDIA® GeForce® GT 635M with 2GB DDR3 VRAM כונן אופטיTray-in Rambo drive (DVD/CD Combo burner/reader) תקשורת אלחוטית802.11bg/bgn כרטיס רשתEthernet 10/100M בלוטות'…

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  23. Started by homart,

שלום כולם, מה שלומכם? אני מחפש להחליף את הלפטופ שלי. אני יודע ששני המחשבים האלו שונים בתכלית, אבל זu בעצם השאלה האם להישאר בווינדוס או לעבור למק. נמאס לי קצת מהעייפות של ווינדוס, אני לא יכול עם המחשים שנתקעים כל הזמן, והבנתי שבמק זהלא קורה חשוב לי מאוד שיהיה במחשב זיכרון ssd, לפחות 8 gb זכרון פנימי , ושיהיה קל ונייד עם סוללה גבוהה. מסך 13.3 מט המחשב הוא לבעיצועים סטודנטיאלים בעיקר, אבל חייב לטוס, בלי בעיות ובלי להיתקע, ותריך להישאר לפחות ל4-5 שנים במצב טוב :-) התקציב, 6.5-7K , כל הצעות אחרות יתקבלו בברכה הסמסונג הנל הוא הטוב ביותר שמצאתי בקטגוריה (נרחיב לו את הזיכרון הפנימי) והמק הזה הוא הטוב ביותר שאפל מציעים במסכי 13.3. (ידוע שהמק חורג מהתקציב, זה בסדר :-) יום טוב לכו…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. במסגרת התחלת הלימודים שלי ההייתי רוצה לקנות מחשב שישמש אותי לתוכנות האוטוקד תוכנת העתיר תוכנת הפלדה סטרפ תוכנות הדמיה וכדומה ידוע כי מדובר בתוכנות כבדות הדורשות ים משאבים ולכן החלטתי ללכת על מחשב שהוא מוגדר כמרצדס ולא להסתפק במשהו פשוט אני מעוניין במחשב נייד עם זיכרון גבוה מאוד של 16 ג'יגה ביט מעבד QUAD מתקדם I7 דיסק קשיח צריך להיות 7200RPM מינימום 700 ג'יגה כל השאר אני לא מתעניין כרטיס מסך אני יכול להתפשר ידוע שאם המחשב הוא עם זיכרון גבוה ארד דיסק מהיר ומעבד חזק ישווקו אותו עם כרטיס מסך רציני וחזק אשמח לשמוע דגמים ראיתי כמה דגמים של אסוס במחירים של 4000 ומעלה אני מוכן להשקיע עד 7000 ש"ח אשמח לשמוע המלצות הארות/הערות

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  25. Started by Mattan6,

אהלן, כמה שווה המחשב הבא? אל תתייחסו למחיר הנקוב. אשמח לקבל גם ביקורת על המחשב, איך הוא מבחינת עמידות, האם המפרט בסדר? *איני גיימר או עורך בתכנות כבדות אין לי צורך במחשב על. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21540

• 0 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים