ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
תקציב: כ-2,000 ש"ח. אפשר קצת יותר. לא צריך מערכת הפעלה (נתחיל עם אובונטו). שימוש: בסיסי ביותר - משרדי, אינטרנט, משחקים קלילים, סרטים (כולל חיבור המחשב לטלוויזיה). אין צורך בניידות גבוהה, אבל כמעט לא מצאתי מחשבים עם מעבדי M. חשבתי על לנובו g5070 עם מעבד 4030U/4210U. http://www.zol4u.co.il/items/423349 או על דל 3542 http://www.systemax.co.il/items/427390 http://www.orpc.co.il/items/431273 עלות בסביבות ה-2000 (קצת יותר ל4210, קצת פחות ל4030). האם יש הבדל משמעותי בין המעבדים שמצדיק עוד 300 ש"ח? או אסוס a555la http://www.orpc.co.il/items/400726 יש לכם הצעות אחרות? איזה כשל רציני או יתרון שיש לאחד מהמחשבים האלה? סיבה להשקיע יותר כשאלה השימושים?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לעזרתכם. 1. התקציב המקס' הוא כ-7.5K (כולל מסך). אודה לכם אם תוכלו לנסות ולחסוך לי כמה שיותר. 2. המחשב מיועד לגיימינג, גלישה אינטנסיבית ותכני HD. השימוש הוא תדיר. 3. המשחקים הם כל משחקי ה-AAA של התקופה האחרונה וברצוני להריץ אותם על ההגדרות הגבוהות ביותר ברזולוציה של 1080 ולשמור כמה שיותר על 60 FPS. המסך שבחרתי הוא Dell 24" LED U2414H, אודה לכם אם תוכלו לחוות דעה לגביו. 4. אין צורך בציוד היקפי מעבר למסך. 5. השקט חשוב, אבל ברמה של 5 נגיד... 6. לא מתוכנן OC. 7. יש צורך ב- Windows ובהרכבה בחנות. 8. אין העדפה לחנות מסויימת, את המפרט הרכבתי מ-STARTPC. אם אפשר אז שהחנות תהיה בתל-אביב. 9.הקנייה מתוכננת לשבועיים הקרובים. 10. לא מתוכנן שדרוג עתידי. 11. אני…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם\ן, כבר שאלתי בעבר מה ההבדל בביצועים בין ניידים לנייחים עם חומרה דומה, אבל כשקרוב הרגע לרכישת נייד חדש, יש כבר שאלות קונקרטיות יותר. המחשב הנייד שלי, שגוסס כבר כמה שנים (Dell studio 1747) לאחר שירות נאמן, יוחלף בקרוב במחשב נייד אחר. השימושים העיקריים הם עריכת תמונות ווידאו, אולי קצת רנדור בתלת מימד (והרבה יישומים פתוחים בו זמנית). מצד אחד אני מניח שיש צורך בחומרה חזקה בדומה למחשבי גיימינג, אבל מצד שני אני מניח שיש צורך בכוח עיבוד שהוא לאו דווקא מחויב המציאות בגיימינג, שם עדיף להשקיע יותר בכרטיס מסך חזק. ההתלבטות שלי היא בין מעבד מרובע ליבות כדוגמת i7-7700 שאמנם רץ במהירות שעון גבוהה יחסית לבין i7-8750H שעובד בתדר נמוך יותר,…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב+ציוד נלווה (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר ) בסביבות 2500 ש"ח הצרכים הם אינטרנט, אופיס, מוזיקה ואולי סרטים מדיי פעם. חשוב שיהיה חיבור לטלוויזיה (HDMI או VGA, עדיפות כמובן לראשון) חשבתי על המחשב הבא, ראיתי שהוא חוזר על עצמו הרבה פעמים פה בפורום: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2239 יש לו יציאות לTV? והאם הוא עומד לדרישות שלי? בנוסף חשבתי על המסך הבא: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2074 לגבי רמקולים, עכבר ומקלדת, אין לי העדפה, אשמח לשמוע את המלצותיכם תודה אסף
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אייסר לא מחכה לאף אחד - ומשיקה עם פתיחתה של תערוכת CES השנתית לפטופ גיימינג עם מצלמה הטכנולוגיה הדומה לקינקט של מיקרוסופט, זאת לצד לכרומבוק עם מסך של 15\" לכתבה: http://hwzone.co.il/ces-2015-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%a8%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%9e%d7%aa-3d-%d7%95%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9e%d7%91%d7%95/
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כל מיני) ותוכנת VMWARE. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב : THINKPAD , עם מער. WIN7 ,64 סיביות. הבעייה : הסורק - MUSTEK ,סדרת 1200 (ישנה),שעבד היטב תחת XP -ממאן לעבוד. הפתרון (שדורש עזרתכם: מצוי בלינק שמצאתי באתר: http://hwzone.co.il/community/threads/436611-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%94-%D7%91%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%AA-%D7%A1%D7%95%D7%A8%D7%A7 (מסרב להפוך הכתובת ללינק !!). הבעייה : את 2 ההנחיות שמופיעות בלינק : 1) " בעיה בהתקנת סורק מערכת 64 סיביות מסוגלת להריץ יישומי 32 סיביות בשכבת תאימות 32 סיביות, אך כשזה מגיע לשכבות נמוכות יותר כמו שכבת מנהלי ההתקן, סביבת 64 סיביות לא יכולה להשתמש במנהלי התקן המיועדים לסביבת 32 סיביות ולכן המערכת לא מזהה בכלל את מנהל ההתקן. אם קיים מנהל התקן עבור Vista או XP לסביבת 64 סיביות תנסה …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למחשב נייד לקניה באייבי או אמאזון ולשלוח בתוך ארה״ב עד 3000 ש״ח משקל לא כזה חשוב ,עדיף אחריות בינלאומית אך לא חובה ,מעדיף טושיבה עם העכבר האדום במקלדת שימושים: גלישה, אופיס, תכנות אתרים ואפליקציות, קצת גרפיקה, vmware מסך 17 אינץ׳ לפחות, Bluetooth, wifi, כונן dvd תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש בתקציב של בערך 8000 שקל. תכננתי את המחשב לפי ההכרות המעוטה שיש לי עם עולם המחשבים המחשב מותאם בעיקר למשחקים כבדים זה המפרט שהיה לי בראש בערך Intel Pentium P-4 3,2 Ghz Bus:800MHz, H-T, 1MB S775 מעבד Asus P-4C800-E(875P)SATA,GBL לוח אם 2*512 Mb DDR 500 samsung זכרון Ati Radeon 9800xt כרטיס מסך מעבד אינטל ... חזק אמין מהירות 3200 אמור להיות יותר ממספיק בלוח אם אין לי מושג שאלתי וקיבלתי המלצה טובה על זה למרות שהוא יקר זכרון אני די בטוח במה שאני רוצה למרות שזה די יקר אני לא סגור על החברה כרטיס מסך זה הכי טוב שהמליצו לי עליו, הוא נורא יקר אך הוא אמור להיות בין הטובים ביותר. מכיוון שלא הייתי בטוח בקשר ללוח אם וגם רציתי חוות דעת על המפרט של המחשב פרסמתי ב…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* תקציב אם אפשרי אז באיזור ה2500. במידה וזה משתלם מאוד (מאוד!) וצריך אז אפשר גם לקפוץ עד 3500. * מטרות המחשב? בעיקר עבודה משרדית, אינטרנט אופיס דברים יחסית פשוטים וסטנדרטיים * גודל המסך? עקב הדרישה במשקל זה מגביל ל 13-14 אני מניח * רזולוציית המסך? אם יש אפשרות למשהו גבוה מהסטנדרט של 1366x768 אז מגניב אבל לא חובה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? , לא * משקל רצוי? עד 2 קילו. כמה שיותר קל יותר טוב =] * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) ,יש כאלה שיחזיקו יום שלם? חח כמה שיותר קיצר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט, משחקים קלים, צפיה בסרטים, עריכה גרפית, קצת פוטושופ * גודל המסך? 14-15 * משקל רצוי? עד 2.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיחזיק באיזור השעתיים בצפיה בסרטים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לHDMI אבל לא חובה * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 300 * צורב DVD? עדיף שיהיה * אחריות? עדיפות ל3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell אבל פתוח לעוד הצעות בין המחשבים שאני מצאתי: Dell N5010 i3 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5010-370m.htm Lenovo G560 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6232&CatCode=315 ולגבי לנובו- הבנתי שהיא חברה לא כל כך יציבה ואמינה, מה אתם אומרים? Samsung R540 http://www.wallashop…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שהמחשב יהיה מיועד בעיקר למשחקים חזקים. מסך אני רוצה או T220 או T220P! דיסק קשיח 320 ג'יגה יספיקו לי... מקלדת ועכבר באיזה 200-300 שקל.. צורב כונן רמקולים אני לא צריך יש לי כבר... מארז אני מתלבט בין ה-CM 690 לTEMPESET מה שנראה לכם יותר טוב תשימו... וזהו.. תודה מראש..
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני צריך מפרט למחשב מסוג barebone. צריך שיהיה מחשב עם סוקט amd 393! המעבד שאני מתכוון לשים זה amd 64 3800+. אני צריך זיכרונות חזקים (1 ג'יגה), מארז+לוח טובים (הם מגיעים יחד, לא?), בלי כרטיס מסך, כונן משולב עם הכל (קורא דיסקים, צורב רגיל, צורב דיוידי), כונן פלופי, דיסק קשיח (אני חושב לקנות שני ראפטורים, אשמח אבל לקבל הצעות אחרות). הנה מפרט של מה שחשבתי לקנות (תביאו הצעות, מה שבא לכם, הכל יתקבל!): -barebone: Shuttle XPC Black Barebone System for Socket 939 AMD Athlon 64 CPU, Model SN95G5 -מעבד: AMD Socket 939 Athlon 64 3800+, 2.4 GHz, 512KB L2 Cache 64-bit Processor - Retail -דיסק קשיח: (שניים כאלה) Western Digital Raptor 74GB 10,000RPM SATA Hard Drive, Model WD740GD,…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, מבקש המלצה לנייד בשביל חבר. הוא מצלם המון אבל זה כתחביב זה לא מקצועי, עורך בעיקר תמונות לא וידאו. הוא מחפש מחשב שיוכל לתת לו מענה על הדרישות הבאות איכות מסך טובה- צבעים וחדות. עריכת תמונות - רוב העריכה שלו תתבצע בתוכנות כמו Photoshop/Lightroom. נפח אחסון - אם מדובר בחצי טרה SSD, אז שתהיה אופציה להרחבה בעתיד במידת הצורך. משקל- פחות קריטי לו מעדיף לנצל את התקציב לאיכות החומרה. סוללה- כמו המשקל זה לא קריטי, רצוי כמה שיותר טובה בלי לגרוע משאר החומרה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 , רצוי לחסוך אם אפשרי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים+עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושטופ,אילוסטריטור,אקשטין סקריפ,תוכנות פלאש וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:הירוס 6,דיאבלו 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).[19 אינץ',אם חשוב דגם אברר] -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמובן שכמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.DIABLO 3 ,SKYRIM,MASS EFFECT 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדג…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך חוות דעת המחשב שמגיע מאתר www.sagernotebook.com הדגם הוא הNP7280-S1 תקציב של 16k אפשר לחרוג עד עוד 2k השימוש שלו יהיה לגימינג ועריכה ציוד הקפי: תיק גב מתוכנן OC נמוך/בינוני יש צורך לכלול מערכת הפעלה מקסימום מקום זיכרון בRaid 0 כל המידע החשוב יהיה מגובה בהרד דיסק חיצוני נוסף מפרט: [table][tr][td]Display[/t][/t] 17.3" Full HD LED-Backlit Display with Super Glossy Surface (1920 x 1080) [table][tr][td] Video & Graphics Card Dual Nvidia GeForce GTX 580M GPU with 2GB GDDR5 Video Memory - Opt out additional AC Adapter & Power Converter Box [$700.00] [/td][/tr][tr][td] CPU Processor Intel® Core™ i7-990X Processor Extreme Editio…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000-3200 ש"ח גמיש. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים ומשחקי רשת 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא, יש לי מסך 19" 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי: לא צריך DVD או צורב. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? Ivory או המתחרה ששכחתי איך קוראים לו 6. האם נוש…
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם ישנה אפשרות להרחיב אחריות למשל ב HP, אחרי הקנייה של המחשב נייד ? ז"א מחשב נקנה עם אחריות לשנה, האם אני יכול דרך HP להוסיף כסף ולהרחיב את האחריות ? איך זה עובד.. ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי, נכנסיתי לכמה אתרי אינטרנט וראיתי שהבדלי המחירים בין מה שיש בחנויות בירשאל לבין מה שאפשר להזמין מחו"ל מגיעים ליותר מ1000 שקל לרכיב. חשבתי לעצמי להזמין רכיבים מאתרי קניות מחו"ל והאם זה באמת כי אוכל להרשות, בתקציב שיש לי, מחשב הרבה יותר טוב אם אזמין את החלקים מאתרי קניות. והשאלות הן למי שבאמת התנסה בקניות מסוג זה: האם שירות שכזה הוא אמין? האם החלקים שמגיעים בשירותי הדואר יחויבו באיזה מחיר נוסף (איזה סוג של מכס או מע"מ) ואיך זה יחוייב , במסירה או בשלב הרכישה? האם ניתן לשלם בויזה רגילה, ואם כן האם הויזה גובה תשלום נוסף על כך שהרכישה מתבצעת בחו"ל? אם יש אחרויות על רכיבים חדשים שאני קונה איך אני יכול לבצע אותה (כלומר דרך האתר של החברה או דרך שלוחות של חברת הרכיב בארץ/חו"ל…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צהריים טובים, לפני יותר משבועיים פתחתי פוסט בפורום זה (פורום "מפרטי מחשב") על מפרט למחשב נייח בלי מסך וציוד היקפי למשחקים. חשבתי על לרכוש מחשב בעל מפרט משוכלל שכזה בתקציב של עד 4000-5000 ש"ח נייד,כלומר מחשב נייד (לפטופ) למשחקים כגון : battlefield 3,Assassin's Creed 3 ,Darksiders 2,Prototype 2,Halo 4,Avengers PC ועוד... במחיר של עד 4000-5000 ש"ח ולא מחשב נייח...מומלץ שתתנו לי מפרטים של עד 4000 ש"ח ולא של 5000 ש"ח אבל אם אין לפטופים כאלה (כמו שציינתי) במחיר של עד 4000 ש"ח אז אפשר לתת מפרטים ללפטופים במחיר של 5000 ש"ח. בסופו של דבר אני יבחר איזה מחשב לרכוש...מחשב נייד (לפטופ)/מחשב נייח. בנוסף למה שאמרתי+ביקשתי בהודעה זו,אני אשמח אם תתנו לי המלצה למחשב נייד (לפטופ) אשר וו…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). unity באופן מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4, watch dogs , ועוד משחקי "הדור הבא" שעומדים לצאת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 אינצ' 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל האפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד בעיקר לאופיס, סרטים ותכנות. לא למשחקים. תקציב - עד 5,000 ש"ח אם אתם עובדים עם אתרים ישראלים. אני מתכנן לקנות בארה"ב באיזור ה-4000 ש"ח. השאלון: רזולוציה - לפחות FHD. גודל מסך - 13. 8 ג'יגה זיכרון ו-256GB SSD - חובה. משקל - כמה שפחות. אם הייתי קונה MAC הייתי בוחר ב-AIR ולא ב-PRO. דרוש זמן סוללה גבוה? - כן! אני עובד במכירות ואני מסתובב ימים שלמים מחוץ למשרד. חובה לפחות 7-8 שעות עבודה ללא מטען. אין צורך בכונן אופטי. יציאת HDMI חובה. עדיף לא MINI HDMI. תחנת עגינה ייעודית - זה יהיה בונוס מאד גדול מבחינתי. אם אתם יכולים גם להמליץ על תחנת העגינה ספציפית אז מצוין. לא חשוב לי אחריות מורחבת. שנה תספיק. אין צורך במערכת הפעלה. אין העדפה לחברה ספציפית. אני…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי.. ברשותי LENOVO חדש G550. עם כרטיס מסך NVIDIA G210M סה"כ אני מאוד מרוצה מהחבילה.. אבל, וזה אבל גדול. האוורור במחשב נדלק ונכבה באופן לא סדיר - נדלק כל 10 שניות ל-5 שניות ומפסיק... וזה לא נעצר! אני חושב שזה בגלל הטמפרטורה של הכרטיס מסך אבל אני לא בטוח. צירפתי תמונת מסך מ CPUID HWMonitor של טמפרטורות.. מי שיכול להעיף מבט.. 1. למה טמפרטורת BUS ככ גבוהה? זה אמין? 2. אני רואה שבעיית המאורר נפוצה בקרב המשתמשים. מישהו מכיר פתרון? תודה.. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מה השווי של הרכיבים הבאים? כולם בני 3 וחצי בערך וללא אחריות. יש לי User Manual של הלוח אם והמארז. את הקירור למעבד והמארז אולי אשאיר אצלי אז אשמח לדעת כמה הם שווים בנפרד. תודה רבה. CPU: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz TrayMotherboard: Gigabyte GA-EP43-DS3 P43 RAM: A-DATA 4GB (2GBx2) CL4 DDR2 800Mhz vitesta CPU Cooler: Scythe Ninja 2 Computer Case: Antec Nine Hundred 900 Two
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-