עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by gingel,

יש לי פה מפרט, לא של מחשב על רציתי תגובה לגבי המחירים ואם הרכיבים תואמים אחד את השני, ואם יש מקום לשיפור. יש לציין כי המחיר הסופי הוא 2360 ולא 3000 כמו שרשום שם. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. 1. התקציב המכסימלי - 2600 שח 2. מטרות השימוש - עבודה משרדית , אינטרנט, סרטים ומשחקים לא כבדים 3. ציוד הקפי - ללא 4. האם יש רכיבים שלא צריך לקנות - לא 5. עד כמה השקט חשוב - 8 6. אוברקלוק - לא יודע מה זה. 7. מערכת הפעלה - מיועדת WIN7 לא כלולה בתקציב. המרפט שהוצע לי: מעבד: Intel Dual Core E6300 2.8 Ghz לוח אם: GIGABYTE GA -P43 ES3G זכרון 2 כרטיסים של KINGSTON DDR22GB 800MHZ דיסק קשיח WD 500 GB 16mb 7200 SATA 2 כרטיס מסך PALIT GF 9500GT 1GB DVI/HDMI צורב DVD LG RW-DL-SATA מארז HUNTKEY HERCULES 550W יחד עם התקנת תוכנות (שאביא אליהם בעצמי) סך הכל - 2600 שח אני מתכונן לקנות גם מסך 19 אינטש האם לדעתכם המפרט מתאים? האם כרטיס המסך מספיק או שיש צורך לשדרגו ?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by TGA,

היום הגעתי הביתה ונגשתי למחשב הנייד של אבא שלי בשביל לראות כמה דברים.. פתחתי את המחשב והמסך נראה מטושטש במלא פיקסלים צבעונים (לא כמו פיקסל שרוף)ז"א הם יורדים בצורה מאונכת מלמעלה למטה... וזה קורם לטשטוש המסך ואי אפשר לעבוד ככה.. יש איזשהי דרך לפתור את הבעיה הזאת בבית או שצריך לפנות למעבדה? אגב, יש לאבא שלי מחשב של HP שנקנה מחו"ל...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. 1. 5500-5000 לא לנסות לחסוך פשוט לתת העדפה לרכיב חשוב יותר לרכיב חשוב פחות 2. שימושים עיקריים : משחקים עדכניים צפייה בHD שמיעת מוזיקה ואינטרנט, קיובייס לא כולל מסך, המסך הקיים SYNCMASTER T260HD רזולוציה טבעית 1920X1280 3.לא 4.לא 6. 7 7. לא מתכנן אוברקלוקינג בעתיד הקרוב אבל אשמח שתשאר האופציה לעשות 8.ללא מערכת וללא הרכבה 9.אין חנות ספציפית 10.תמיכה בUSB3 , כרטיס מסך חזק (חשבתי על GTX460) 11.הוספת כרטיס סאונד 12.כן הערות : מבין שהרבה טוענים שCORE I7 הוא מיותר ומבזבז הרבה כסף אבל בכל זאת אבקש לכלול CORE I7 930 במפרט תודה מראש לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. צהריים טובים, אני מקציב את התקציב שלי ל-PC עצמו עד 5.5K , לא כולל מסך מקלדת ועכבר (ועוד ציוד היקפי אם קיים) חשוב לציין שכבר הרכיבו לי בTMS מפרט מסוים, אבל אני לא קונה שום דבר עד שאני לא בודק את כל האופציות, הייתי רוצה גם לשמוע את הדעה שלכם \ כולל בניית מפרט שאתם ממליצים עליו בהתאם לדרישות שלי. להלן המפרט : (SSD לא כלול בפנים היות וכבר יש לי אחד) [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4670K 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪1174[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]קירור מים Asetek 550LC - כולל מאוורר 120MM. בלוק ומשאבה מ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום נתנו לי מדריך שמסביר איך עושים שיהיה אפשר לחבר כרטיס מסך של מחשב נייח ללפטופ כך שהלפטופ יוכל להריץ משחקים כבדים בעזרת הכרטיס מסך(אני מתפלא שלא פרסמו את זה) זה המדריך: http://www.techradar.com/news/computing-components/graphics-cards/how-to-make-an-external-laptop-graphics-adaptor-915616?comments_pg=2#comments עכשיו הכל שם נראה ממש פשוט(אפילו יותר פשוט ממה שנראה בהתחלה) רק הקטע של החשמל שצריך לחבר לכרטיס מסך לא מובן לי כתוב שם שצריך לחבר אליו ספק מתח אבל איך אני יכול לדעת איזה ספק מתאים? אם נגיד אני קונה ספק שמספק יותר מדי מתח אז יש סכנה שאני אשרוף את הכרטיס מסך או שלא בגלל שאני מוגבל בכמות החיבורי מתח שאפשר לחבר לכרטיס מסך? מסעיף 12 אני לא מבין מה לעשות... ער…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by rockbottom,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוף אבל אם ברירה אז לנצל את כול התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? הרזולוציה של המסך הים : 1920X1080 והמסך לא צריך להיות כלול במפרט * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים של גרפיקה גבוה כמו COD:BO , AS: BrotherHood , Crys…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by rsigall,

שלום, יש לי לפטופ של לנובו x220 עם יציאת display port. חיברתי אותו לטלוויזיה עם מתאם מ-display port ל-hdmi ורואים וידאו בסדר גמור - אבל השמע לא עובר (שומעים בלפטופ). המתאם בסדר ב-100% (במחשב הזה, עם לינוקס, האודיו עובר בלי בעיה. בנוסף עבד היטב עם מחשב של dell שנתיים). ב-Device manager אני רואה Intel Display Audio. אבל, ב-Playback Devices מופיעים רק הרמקולים הפנימיים (Conexant Smart Audio HD), גם אם אני בוחר שיראה התקנים מנותקים/מבוטלים. ניסיתי דרך ממשק Smart Audio HD של לנובו - אבל אני לא רואה שם שום התייחסות ל-hdmi. ניסיתי עם ה-Communications Utility של לנובו - אבל לא עזר והוא רק החזיר אותי לממשק של Smart Audio ושל Windows. ניסיתי לעדכן דייברים של הכרטיס מסך של אינט…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. הי חברים. אשמח לקבל המלצות למפרט כזה (חבל שהמפרטים המומלצים לא מעודכנים כבר הרבה , הייתה יכולה להיות לי לפחות נקודת פתיחה). בעקרון אני מעדיף כרטיסי מסך מבוססי NVIDIA אלא אם כן תשכנעו אותי אחרת תודה.

10. Started by LimaC,

היי עלה צורך במחשב חדש, המחשב יהיה לשימוש בסביבת אופיס ואינטרנט 1. הדרישות הן מאוד פשוטות - א. מסך טאץ' (כ 15") ב. הוא צריך להיות מהיר. לא גיימינג מהיר אבל אחד שמהירות התגובה והעבודה עליו תחשב חלקה גם בשביל אדם צעיר. (יש ניסיון לא נעים עם מחשב שהוזמן לאבא שלי לפני כמה שנים, עם אותה מטרה - סביבת אופיס ואינטרנט - והתסכול לעבוד עליו הוא כל כך גדול שכיום הוא מעלה אבק..) שאלה נוספת היא האם שווה להזמין אותו מאמזאון או פה בארץ? יש לי ניסיון עם קניית מחשב גם פה בארץ וגם באמאזון ושניהם סבבה.. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אוקי אז ככה כמה פרטים: התקציב הוא 7000 ש"ח לצורכי עבודה בכל הcreative suite cs6 של adobe עם דגש על אילוסטרייטור פוטושופ ואין דיזיין (קצת פלאש ואפטר אפקטס ) בנוסף נעשה מפעם לפעם שימוש בתוכנות פיסול כגון ZBRUSH לא נפוץ אבל גם . אין אפשרות לחרוג ממסגרת התקציב שניתון פה וזה אמור לכלול : מחשב כולל מארז + מסך (הבנתי שיש מיוחדים לגרפיקה ) עד 24" חשוב ש לכרטיס הגרפי יהיו לפחות 2 יציאות HD לשני מסכים אם המחשב יוכל להפעיל גם גיימינג זה פלוס אך לא חובה יותר חשוב לי הפן הגרפי ויכולת עיבוד ככה שאני אוכל לעבוד על עבודות גדולות בלי לתקוע את המחשב או שיקרוס לי התוכנות . אודה לעזרתכם מאד כי זאת הפעם השלישית שאני מפרסם פה את הנושא הזה ואני לא מבין במפרטים בכלל ואני צריך לבצע את הק…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. STARCRAFT II ומשחקי אסטרטגיה אחרים בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). dell u2311h -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 7,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם התוכנות שבכותרת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Autocad, Rhino, Revit ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קצת sims -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 15" חובה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Zyabra,

* מטרות המחשב עבודות משרדיות ( סטודנטית ), משחקים קלים , צפייה בסרטים. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יותר מ3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3.0 * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HHD של לפחות 1TB, תוספת SSD מבורכת. * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף שכן ועדיף וינדוס 10. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אסוס או דל

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Leadtek PX7800GT TDH PCI-e 256Mb Retail Video Card http://logicpc.co.il/heb/Itdetail.aspx?icom=7289 - ש"ח 2450 DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 Motherboard http://logicpc.co.il/heb/Itdetail.aspx?icom=7022 - ש"ח 875 OCZ 512MB DDR 3200 Rev 3 Performance Series Memory שתיים כאלה! http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2910 - ש"ח 1140 AMD Athlon 64 3500 Venice BW-E6 Socket 939 BOX http://logicpc.co.il/heb/Itdetail.aspx?icom=7240 - ש"ח 1440 את השאר יש לי, זה שידרוג, תוכלו להגיד לי אם החלקים מתאימים אחד לשני? שהם עובדים ביחד בהרמוניה ואם משהו יכול ליוסיף ספק איכותי כי אני צריך ספק, כרגע יש לי 400 ואט זה לP4 ויש לי במארז 5 מאווריים ו 2 מנורות. ספק אי…

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. יעוד - המחשב לגלישה וסרטים למחשב, ייתחבר אליו גם ממיר של YES והמחשב יישמש כטלוויזיה. המחשב לא למשחקים אבל ארצה שייפעלו עליו כמה משחקים כמו MAFIA 2 וSTARCRAFT2.. תקציב - במקסימום 3,200.. אין OC, ללא מסך וציוד היקפי, לא חשובה האסתטיות וללא מערכת הפעלה. דרושה הרכבה בחנות.. אכפת לי מהשקט של המחשב כי הוא יהיה בחדר שינה.. חשבתי על משהו בסיגנון הזה: בחרתי במעבד והזיכרון הגדול יחסית לתקציב הזעום כי אני רוצה שהמחשב יספיק לי לטווח ארוך מאוד, וזה בעצם בראש סדר העדיפויות יותר מהכל! (אני לא מתכוון לקנות עוד מחשב ב4 שנים הקרובות..) כמו שאתם רואים חסר מארז כרטיס מסך וספק כי אני פשוט לא יודע מה כדאי בזול, אם אוכל להריץ את המשחקים הנ"ל גם ללא כרטיס מסך (הONBOARD יספיק) אז א…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by speed42,

שלום לכולם, אשמח להצעה למחשב נייד. תקציב - 1800 -2100. מטרות המחשב? תכנות , סביבות פיתוח של ECLIPSE, VISUAL STUDIO, MATLAB, VMWARE , סרטים, אינטרנט , עבודה משרדית. * גודל המסך? 15.6 עדיפות למסך מט. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיף מקלדת מלאה. * משקל רצוי? עדיף שיהיה כמה שפחות, לכל היותר 2.5. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא כל כך , עדיף כמה שיותר אבל מספיק 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDM I * Bluetooth? נחמד שיהיה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה, אני כנראה אקנה SSD ואעביר אליו . לכן חשוב שיהיה תמיכה ב SATA 3. * כונן אופטי? לא משנה . * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא צריך מער…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by dolevhayu,

לאחר שASUS לא צלחו בתיקון המחשב שלי זוכתי בסכום המחשב מחדש(7600₪) ויש לי אפשרות לקנות חדש רק בKSP. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות כבדות., משחקים כבדים מידי פעם, צפיה בסרטים, עריכה גרפית בפוטושופ,פרימייר, תלת מימד Cinema 4D וכד. * גודל המסך? מעל 15.6', עדיף מאט לא הכי קריטי. * רזולוציית המסך? UHD 4K .. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה כלומר עם המספרים בצד ימין. * משקל רצוי? עד 2.7 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן HDMI VGA * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף שילוב של שניים, 512Gb ומעלה. * כונן אופטי? כן, חיצוני או פנימי לא משנה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by yoavguy,

מה דעתכם עליו? הוא מחשב טוב? אני מחפש מחשב נייד שתומך בווינדוס 7 ושיתמוך בטכנולוגיית ה HD ויריץ ישומים בצורה טובה. האם דגם זה הוא טוב או שאתם ממליצים לי על משהו אחר ? ולכמה זמן מספיקה הבטריה עד שהיא מתרוקנת ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. היי אני מחפש בד מיקרופייבר בשביל לחסות את המקלדת של הנייד בזמן שאני סוגר את המסך איפה אפשר לקנות בד כזה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by shgec,

שלום. מבקש המלצה לנייד זול וטוב להורים. קודם היה ממש ישן והיה עדיין סביר.. השימוש הוא גלישה ומיילים. משחקי פלאש לנכדים. שום דבר כבד. מזמן הייתי מרכיב לה נייח אך אמא לוקחת אותו פעם בכמה שבועות לשכנה אז זה חייב להיות נייד. הדרישות: מסך 15" או יותר גדול אם יש. לא משנה אפור צהוב או מט. רצוי שיהיה שקט. כמה שיותר זול, מעבד I3 זה מעל ומעבר. (מחשב קודם שהיה מספיק סביר זה COMPAQ 615) מערכת הפעלה חוקית. המחשב תמיד דולק. שימושים זה גלישה, מיילים וסקייפ. ממש בסיסי. אין חשיבות למשקל או גודל סוללה, מחשב זז פעם בכמה שבועות לכן אין שום חשיבות לגודל סוללה או נוחות הזזה שלו וכו. תודה מראש על המלצות.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by most,

שלום, קיבלתי אימייל זה : http://www.laptop1.co.il/pl_product~TITAN-TL15D~2~0.htm נראה אטרקטיבי, מישהו מכיר את המותג הזה?? את נותן האחריות/שירות?? אם כן ארצה מכם חוו"ד עליו אני מבין שמערכת ההפעלה היא לינוקס כלשהו, האם ניתן להשיג דרייברים למחשב הזה במידה וארצה להפוך ל WIN??

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by harap,

תקציב עד 1000$ * מטרות המחשב? אינטרנט,סרטים,תכנות,אופיס * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 17-18 אינץ'. לא חשוב מאט או מבריק. * רזולוציית המסך? FHD וצפונה * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Hdmi * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 0.5TB, עדיפות ל- SSD * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם?מעבד i7 ולפחות 8 גיגה ram תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. לצערי, אינני מתמצא בהעדפות החומרה של פוטושופ CS5 (עריכת תמונות בלבד, לא מדובר על וידאו וכו'), ואילו דרישות המערכת הרשמיות עוסקות בשימוש מלא ומקצועי. האם חיוני כרטיס מסך נפרד (לא מקצועי, כמובן, בתקציב הזה, אבל משהו שיתן תמיכת OPENGL)? האם יש עדיפות לNVIDIA על פני ATI, בגלל CUDA או מכל סיבה אחרת? האם יש סדרות עם מסכים שרצוי להתרחק מהם בכל הקשור לעבודה גראפית? אני רוצה להדגיש שמדובר במחשב שיינשא לעיתים קרובות, כך שהיא מחפשת מחשב קטן (13.3") וקל (2 קילו מינוס). זמן סוללה פחות קריטי, לא סביר שהיא תדרש להשתמש בו שעות ללא שקע בסביבה. גם כונן אופטי לא נדרש. חיונית אחריות ליותר משנה, אם נדרשת הרחבת אחריות מן הסתם זה יורד מהתקציב. יש לי כמה דגמים על הכוונת, אך בלי תשובות לשאלות בהת…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. מבחינת מעבד, i3 יכול להתאים להבנתי, i7 מיותר, אבל כנראה ש i5 תהיה הבחירה הנכונה, אני מניח ש Haswell הוא המועדף, אבל אני רואה שיש כל מספר אופציות של Haswell. 1. האם אכן לבסס את המערכת על i5 זו הבחירה הנכונה? במידה וכן, אם אפשר, אשמח לקבל המלצה מתוך הרשימה הזו, למחשב מוכן לרכישה: http://ksp.co.il/?select=.269..7..391.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 האם אפשר לבחור את הזול ביותר מתוך הרשימה הנ"ל, או שיש הבדל משמעותי בין האופציות השונות? במידה ואסור לפרסם קישור לאתר, אשמח אם המנהלים ימחקו את הקישור. 2. האם כדאי לשדרג את המעבד לאחת מהאופציות הראשונות, או שחבל על הכסף? [ATTACH=CONFIG]6019[/ATTACH] 3. האם יש טעם…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים