עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בלי חריגה בבקשה מחשב לעבודה ממוצעת עם טיפה משחקים + אפשרות לאוברקלוק בעתיד (אם יוחלט, רק אז יקנה מאוורר למעבד) חשוב לי 320 GB! מארז : JSP-TECH N-880B - MID- TOWER - BLACK + EZCOOL 400W PSU שלוש שנים. ¤ 192 מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.2GHz(E4500) 800MHz/FSB 2MB - BOX ללא הגבלת זמן ¤ 676 לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DS3L שלוש שנים. ¤ 566 כרטיס מסך : PALIT PCI-EX GeForce 8600GT SUPER 512MB DDR3 - RETAIL שנתיים. ¤ 702 דיסק קשיח : WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS שלוש שנים. ¤ 444 זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ללא הגבלת זמן. ¤ 437 סה"כ 3017 ש"ח 1. האם הכרטיס מסך טוב? 2. האם המחשב יריץ משחק כמו קרייסיס על איכות הכי נמוכה? 3. האם א…

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. היי רציתי לדעת מספר דברים על גריז טרמי במחשב נייד יש ברשותי מחשב נייד מהסדרה הישנה פנטיום 3 וכ'ו והוא מתחמם ברמות גבוהות 1. רציתי לדעת האם מריחה של גריז טרמי על המעבד לא תאטום אותו ותגרום לו להתחמם יותר 2. האם ניתן למרוח גריז טרמי על שאר הרכיבים שמתחממים כגון הלוחות למינהם שנמצאים על לוח האם והזיכרון של המחשב והאם זה לא יפגע במחשב 3. פרט לכך האם יש דרך נוספת לקרר את המחשב (פרט למשטחי קירור) תודה על העזרה........

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by נסים ונפלאות,

אני מתלבט לגבי קניה של מחשב לשימוש ביתי עד 2000 ש"ח. בזאפ יש לא מעט מועמדים שיש להם כביכול את המינימום הסטנדרטי - I3 דור 10, זיכרון 8GB, כונן SSD256, מסך 1920x1080. דוגמה לשם השוואה - דל וסטרו 15: https://www.pc-online.co.il/single_product.php?ps=16338 ההתלבטות שלי היא בהשוואה למחשב ישן ומחודש - כגון דל e7470 כזה: https://www.wallashops.co.il/dell-e7470-14-8gb-256ssd-i5/pi7mx86181c8?ref=StoreYa&utm_source=stry&utm_medium=trafb&utm_term=pla-439168039080&utm_campaign=storeya51&gclid=Cj0KCQjw-O35BRDVARIsAJU5mQVeoYrXjBDBmMLkZpHXqj8ioj-dA7cap6BJNiK6aLvmLn3-2zJSCgsaArg2EALw_wcB טכנית, המחשב המחודש מעט פחות מהיר - ביצועי המעבד מעט …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, לפני שבוע הומלץ לי פה על המפרט: http://www.tms.co.il/pcbuilder/preview/1:11665:1/6:9034:1/2:11279:1/4:12360:1/3:12438:2/9:12832:1/11:7423:1/18:10042:1/ המחשב ישמש לגיימינג בHD, התקציב הוא בסביבות ה3.5 האם יש משהו שמישהו חושב שצריך לשנות? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Baruh92,

היי, אני מחפש לפטופ לשימושים כלליים שכוללים גלישה, אופיס וכד'.. . מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח - גמיש קצת אם שווה להשקיע א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר - הכי חשוב שיעמוד בדרישות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב? לימודים וגלישה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: אופיס, גלישה באינטרנט יכול להיות לשימוש ארוך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לפטופ 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. כמה הגדרות קטנות, בשביל שאנשים לא יתבלבלו Component היא יציאה שמורכבת מ3 אותות וידאו, וזה לא composite אשר בדרך כלל נועד להעברת תמונה וסטריאו. חיבור 7PIN MINI DIN נמצא לרוב מאחורי המחשב, דומה לSVIDEO, אבל רק עם 7 חריצים (+ חריץ רחב לפלסטיק). תמונה: לאחר מספר בדיקות, בירורים, וניסיונות, הצלחתי לסדר את היציאה שתוציא לי SPDIF בצורה קואקסיאלית, כלומר סאונד דיגיטלי, סטריאו, DTS AC3 וכו'. SVIDEO לטלויזיות רגילות וcomponent לLCD בשביל רזולוציות גבוהות (וגם לטלויזיות שיש להן את החיבור). אז ככה הסברים קצרים: יש צורך בחיבור MINI DIN 7PIN בשביל לחבר למחשב והיציאות עצמן תלויות במה שאתם רוצים - SVIDEO, SPDIF, COMPONENT, ואולי, סיכוי קטן גם COMPOSITE אבל את זה אצטרך להמשיך לב…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by BenSmall Brown,

שם זין עצות על חנויות ויצרנים שנותנים מוצרים שלא צריך: א. אל תקנו מעבד עם סיומת K\X עם BOX. או שתקנו מעבד K\X עם Tray וקירור למעבד או שתקנו מעבד ללא K\X עם BOX. ב. אל תקנו מערכת הפעלה Retail למחשב אחד. או שתקנו מערכת OEM למחשב אחד או שתקנו מערכת Retail לעד 3 מחשבים. ג. תמיד יצא יותר זול לקנות מערכת הפעלה ישנה או בגירסא ביתית ולשדרג ומאשר לקנות מערכת הפעלה החדשה בגירסא מתקדמת. ד. כאשר יש מעבד עם סיומת K\X יקר שההבדל היחיד הבינו לבין המעבד K\X באותה סדרה הוא רק מהירות שעון ותג מחיר. תמיד עדיף לקנות את המעבד הזול יותר. ה. תמיד יצא יותר ז…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע 1280X1080, יקנה מסך גדול יותר בהמשך. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים הכי כבדים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למ…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by yair33,

אז ככה אני חדש כאן אנשים ואני מאוד השמח לקבל דעה לגבי המחשב שלי ואים יש לי צורך לשדרג משהו אז ככה אני מקווה שהצלחתי להעתיק טוב--------[ EVEREST Home Edition © 2003, 2004 Lavalys, Inc. ]----------------------------------------------------------- Version EVEREST v1.10.106/he Homepage http://www.lavalys.com/ Report Type Quick Report Computer EECDDF4RQN3V2X2 Generator Operating System Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 (WinXP Retail) Date 2005-06-03 Time 19:39 --------[ Summary ]----------------…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by nirgilad1,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש בתקציב של בערך 8000 שקל. תכננתי את המחשב לפי ההכרות המעוטה שיש לי עם עולם המחשבים המחשב מותאם בעיקר למשחקים כבדים זה המפרט שהיה לי בראש בערך Intel Pentium P-4 3,2 Ghz Bus:800MHz, H-T, 1MB S775 מעבד Asus P-4C800-E(875P)SATA,GBL לוח אם 2*512 Mb DDR 500 samsung זכרון Ati Radeon 9800xt כרטיס מסך מעבד אינטל ... חזק אמין מהירות 3200 אמור להיות יותר ממספיק בלוח אם אין לי מושג שאלתי וקיבלתי המלצה טובה על זה למרות שהוא יקר זכרון אני די בטוח במה שאני רוצה למרות שזה די יקר אני לא סגור על החברה כרטיס מסך זה הכי טוב שהמליצו לי עליו, הוא נורא יקר אך הוא אמור להיות בין הטובים ביותר. מכיוון שלא הייתי בטוח בקשר ללוח אם וגם רציתי חוות דעת על המפרט של המחשב פרסמתי ב…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by azorder,

אני צריך לפטופ חזק למשחקים וחשבתי לקנות את dell inspiron 5520 עם i5 מהסדרה החדשה 6g ram מאיץ גרפי AMD radeon HD 7670 קישור לדגם: http://www.ksp.co.il/?uin=16033 האם כדאי לקנות אותו? הוא יריץ משחקים כמו battlefield 3 וdiablo 3 באיכות טובה? תקציב עד 4500 שח גדול מסך 15.6 אינץ' * משקל רצוי - לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * בלוטות- לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח - 750G * כונן CD/DVD- כן צורב - כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה- כן

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by jetman,

הלןן חברים, לפני זמן מה קיבלתי את הדגם הזה מחשב, בלי יותר מידי פרטים, הגעתי למצב שמדפק הביוס תוך כדי עדכון, הזמנתי פלאשר וציפ ביוס חדש, לצערי איכשהו הרסתי כמה מההלחמות, למרות הניסיון שלי, בכל מקרה המפרט שלו: 2GB DDR2 667 250 GB HDD מעבד T5XXX, לא זוכר דגם מדוייק כרטיס מסך nvidia 8600 או 8400 החלקים תקנים, פרט ללוח אם, אין לי כוח יותר להתעסק איתו, מעדיף פשוט למכור לחלקים, המסך תקין. לא חושב שיש סיכוי למכור בארץ, אבל הוא בטוח שווה משהו, תמיד יש דרישה לחלקי חולוף לניידים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אהלן, הרצוני לפתח אפליקציה לאייפון. יש לי PC. ראיתי שאפשר להריץ את כלי הפיתוח רק על iOS. ראיתי שאפשר להתקין מכונה וירטואלית על PC שתריץ iOS. עם זאת, המחשב הנייד שלי אינו תומך בגרסא של vmware שמאפשרת את זה. לכן אני מתכוון לקנות תחנת עבודה לצרכי פיתוח. אני צריך שהמעבד יתמוך בסוג הזה של וירטואליזציה, ושיהיה חזק כדי להריץ כלי פיתוח+תחנה וירטואלית+אמולטור של אייפון וכאלה במקביל ועדיין יהיה מהיר. יש לי עד 2000 שקל אבל הייתי שמח אם היה ניתן להרים משהו ראוי בפחות. אין לי צורך בציוד היקפי בכלל. תודה לכולם.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. מה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K 2. מה שימושי המחשב? משחקים ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. STARCRAFT, Metro, Dirt -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציי…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by omnius,

צריך מחשב לאבא שלי, לעבודה משרדית, אימיילים ושטויות כאלה. אפשרות לסוליטייר ;D לא צריך מסך, רמקולים, סידי, צורב או הארדיסק. שיהיה מבוסס AMD. כך שבעצם, אני רק צריך המלצה על איזה אטלון בדיוק, לוח אם (עדיפות לMSI אן VIA) עם כרטיס מסך מובנה, זכרונות, 256 או 512, לא משנה. חוץ מזה גם על מארז ועל ספק טוב. עכשיו, אם קראתם עד כאן בלי להשתגע, הנה מגיע החלק הטוב: צריך להשתדל שזה לא יעבור את ה1500 או 2000 שקל אם אפשר להימנע מכך

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ahinazar,

היי, אני מחפש מחשב שישמש אותי כסטודנט, חשוב לי שיהיה קל לנשיאה ושגודל המסך יהיה 14 אינץ'. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500-3000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אמור לשמש אותי כסטודנט, לשימוש משרדי (אופיס, מיילים, גלישה באינטרנט וכו') וצפייה בסרטים וסדרות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. קניתי את המחשב השבוע,הוא מצויין מחשב חזק במחיר נמוך השאלה שלי האם מישהו התקין עליו מערכת הפעלה של לאופרד סנו iAtkos s3 10.6.3? אני מצליח להתקין את הדיסק,אבל אחרי ההתקנה הוא עושה לי ריסטרט כל פעם,וזה משגע אותי הצלחתי להתקין את 10.5.6 אבל בלי סאונד ובלי זיהוי של כל האופציות של כרטיס המסך תודה על התגובה,אני בדקתי את כל האתרים של osx86 ואת כל המדריכים,אבל אני עדיין לא מצליח אחרי ההתקנה של 10.6.3 iAtkos s3 להפעיל את המערכת, עושה לי כל פעם ריסט

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. שלום רב, עקב מבצעי הבלק פרייד והרצון להשתרג ממחשב עתיק - בן 8. חשוב מאוד אפוציה התמיכה בתיכנות - תוכנת כמו ,Quartus,MATLAB,VS,VB,Orcad,Viso 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתציב? רצוי שלא, אבל במקרה הגרוע עד 400 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? משחקים ותיכנות (ותכני HD - עדיפות נמוכה). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזמן/תדיר/כבד/פרנסה) התוכנות הרשמות מעלה, אופן שימוש - חלקן פעם בשבוע חלקן פעם בחודש. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.COD 6, GTA 5,CRYSIS,FAcry 3 ועוד. -מהי הרזולוציה…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ziv.ido,

שלום רב! בבדיקה שערכתי על המחשב, המעבד (intel i5-3317u) לא עובר את רף ה47% ניצול, ולכן המעבד שרוי לרוב בתדר נמוך של 0.8GHZ במקום 1.7GHZ במצב הרגיל או ב2.4GHZ במצב הטורבו. ביטלתי את אופציית הenergy saver בBIOS אך זה הועיל רק להדלקה של המחשב (לאחר דקה מזמן ההפעלה, המחשב חוזר למצב הבעייתי). מצ"ב תמונת מצב. המחשב רץ על windows 8.1 pro תודה רבה! זיו

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם ובוקר טוב ! זוהי הודעתי הראשונה בפורום, קראתי את החוקים ובמשך יום שלם אתמול חיפשתי מפרטים דומים לפי מילת החיפוש SOLIDWORKS. כל המפרטים שמצאתי שם בתקציב המוזכר לעיל היו משנת 2009 והייתי מעוניין במפרט מעודכן. חיפשתי גם ב-50 המפרטים המומלצים אך לא מצאתי את מבוקשי. עליי לציין שאני לא מבין בתחום כלל. את ההודעה אני כותב על פי פורמט מומלץ להודעה שפורסמה בחוקים: 1. התקציב המקסימלי הוא 3000 ש"ח. כמו שמצויין בכתורת הת'רד. יש לנצל את כל התקציב. ניתן לחרוג עד 25 אחוזים מהתקציב (750 ש"ח) לצורך קניית צג בלבד 22'' רחב תומך HD. 2. השימושים הצפויים של המחשב הינם שרטוט בתוכנה SOLIDWORKS (יומיומי) , שימוש ביישומי אופיס (יומיומי. בעיקר אקסל, פאוור פוינט ווורד) ותכני HD (חד שבו…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Ronen Philosof,

אשמח לעזרה בחיפושי אחר מחשב נייח המיועד בעיקר להקלטות שירה ומוזיקה, אין לי ניסיון אבל הבנתי שצריך מאז וספק כוח שקט שלא יפריע להקלטה. אשמח להמלצות. התקציב אם אפשרי סביב ה2300-2600 ש"ח אם ראלי? תודה מראש לעוזרים

22. Started by lulash,

שלום... אני מעונינת לקנות מחשב חזק וכרטיס מסך מקצועי לעריכה ותלת מימד אשמח לפירוט.. נ.ב חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה מאוד שקט ויש לי מארז של antec p182 , אבל אין לי ספק ואם אפשר בפירוט שיהיה לי ספק שיהיה כמה שיותר שקט. תודה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by chandler,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000+- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה לפי מידת הצורך של עד 4500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכי חדשים היום -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by naor5774,

אני מחפש: מחשב נייד, עד 2600 שח באילת, עבודה יום יומית 9-10 שעות. ולימודי מדעי המחשב. שיחזיק לי לחמש שנים הבאות, מסך 15.6" עם שוליים דקים, מקלדת מלאה ומוארת, סוללה שתחזיק לפחות ל 4 שעות בשימוש רגיל, כולל ווינדוס 10, כונן SSD לפחות 256 ג'יגה(לא משולב עם דיסק קשיח). i5/i7 דור 10. שלוש שנות אחריות יבואן רשמי. עדיף dell או lenovo אייבורי/ksp/חנות טובה כלשהי אחרת שיש באילת.. מתכנן לרכוש עוד שבועיים.. תודה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by kdani,

מצ"ב מפרט למחשב - ישמש לפיתוח במספר סביבות (כולל סביבות וירטואליות) ותוכנות ADOBE (תמונה ווידאו) מה דעתכם (הדגש פה בעיקר שיהיה שקט, אין כוונה לעשות OVERCLOCKING) מעבדים: Intel Core i7 9700K / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 1711 קירור למעבדים: Arctic Cooling Freezer 34 eSports DUO - Grey כמות: 1 - מחיר: ₪ 171 לוחות אם: Asus TUF Z390M-PRO GAMING WIFI כמות: 1 - מחיר: ₪ 730 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3000 CL15 Vengeance RGB PRO CMW32GX4M2C3000C15W כמות: 2 - מחיר: ₪ 1696 מארזים: Fractal Design Define R5 Black כמות: 1 - מחיר: ₪ 571 ספקי כוח: Corsair RM750 750W PSU 80+ Gold Fully Modular כמות: 1 …

דיונים חדשים בפורומים