עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, שמי עמית, זקוק לעזרתכם בנוגע למפרט למחשב נייח, תאכלס אני דאי מחפש משו שהבסיס שלו יהיה טוב סתומרת: ספק חזק, לוח אם איכותי, מעבד יציב וטוב אינטל בבקשה, מארז טוב וגדול בכדי שתמיד אוכל לשדרג תחומרה הקיימת + שהחלקים יהיו בטמפ' נמוכות יחסית. בגדול אני רוצה מחשב למשחקים. אני יודע שמה שמשחק תפקיד זה הזיכרונות + כרטיס מסך אבל מאוד חשוב לי שהבסיס של המחשב יהיה טוב, ככה שאוכל לשחק עם החלקים (כרטיס מסך + תוספת זכרון בעתיד) סכום ההשקעה המקסימלי עומד על 4,000 ש"ח. אשמח עם תוכלו להמליץ לי על מפרט טוב בכדי שאוכל בהקדם כבר לרכוש משו איכותי ומספק. תודה מראש לכל המייעצים, בברכה, עמית.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. היי לכולם אני מחפש מחשב נייח לעריכת וידאו עד תקציב של 4500 שח בערך (גמיש טיפה) לא כולל מסך ואביזרים נילווים, 1. תקציב 4500 שח עם גמישות קטנה ממש אם יש הבדל גדול באיכות 2. השימוש הוא לעריכת וידאו לא הכי כבדה (חתונות ארועים קליפים וכאלה חלק מהפוטייג הוא 4k וחלק 1080 וכאלה ) 3. לא צריך מסך או דברים אחרים רק פי סי 4. לא אין חלקים שאפשר להוסיף 5.לא חשוב השקט זה מחשב לעבודה 6.לא מתוכנן אוברקלוק 7.לא צריך מערכת הפעלה או אופיס או הרכבה 8.חשבתי לקנות מאייבורי או קיאספי אבל פתוח לכל הצעה 9.הקניה מתוכננת כמה שיותר קרוב (אפילו השבוע אם יש מבצעים מיוחדים ליום הבחירות ) 10.לא אין יציאות או חיבורים מיוחדים שנדרשים 11.כן…

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  3. Started by xslf,

הפנטיום 166 של הורי גוסס, והגיע הזמן למחשב חדש. מכיוון שאין להם תקציב גדול, ומכיוון שגם ככה אני אחראית על המחשוב שם, החלטתי )בשיתוף עימם) ללכת על לינוקס. מכיוון שעברו כמה שנים טובות מאז רכשתי לאחרונה מחשב, אשמח לקבל הצעות למפרט של מכונה, שתהיה גם זולה, וגם תעבוד היטב עם לינוקס )כנראה מנדרייק 9, אם כי אני שוקלת לשים להם רד האט(. המחשב ישמש לגלישה, דואר אלקטרוני, עיבוד תמלילים, ועבודה עם גליונות אלקטרוניים. הוא יתחבר לאינטרנט דרך הנתב שלי שמשתף אינטרנט מהיר. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי חבר שלי ביקש שאני אנסה לבנות לא מפרט. הבקשות שלו הן כאלה: מעבד 3.2. רצוי מבוסס אינטל כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים יפה ג'יגה של זיכרון והארד דיסק של 200 הוא לא יודע אם הוא מעדיף אינטל או AMD. אבל בכל מקרה ברור ש AMD יצאו הרבה יותר זולים. בכל מקרה בניתי שני מפרטים. שניהם בחריגה היסטרית...אולי תוכלו לעזור לי לבנות משהו נורמלי? AMD Athlon 64 (3200+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 974.30 ש"ח WD 200GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II 568.15 ש"ח NEC DVD-RW NEC ND 4550 x16 (WHITE) DUAL LAYER - BULK 278.28 ש"ח GeIL 1GB (2x512MB) DDR PC3200/400 Value SERIES 748.19 ש"ח DFI Infinity nF4 Ultra (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX 597.92 ש"ח COMPUCASE CI-6c29 300w MIDI ATX (black) TOWE…

• 10 תגובות
    • 826 צפיות
  5. שלום לכולם, מראש אני מתנצל על ההודעה הארוכה... אני צריך מחשב שיחליף את הפנטיום 3 העגלה שלי (שמשרת אותי נאמנה כבר כ-5 שנים). הצרכים: בעיקר - מחשב שלא ידרוש שדרוג משמעותי של מעבד/לוח/זכרון ב-3-4 שנים הקרובות, ושיעבוד באופן סביר עם ויסטה. שימושים עיקריים: אופיס, אינטרנט, סרטים, לצד תוכנות עם כח עיבוד חזק יחסית: Visual Studio, Matlab ו- Guitar Pro (מנוע הסאונד RSE של התוכנה קורע לי את המחשב). מעבד: נראה לי שעדיף AMD (חוסך כ-400-500 שקל לשילוב של מעבד ולוח), אבל אפשר גם לשקול מעבד אינטל. לוח: יש לי ניסיון טוב עם Gigabyte ו-Asus, ההעדפה להשאר איתם. הלוח צריך להכיל כרטיסי מסך וקול מובנים (אם אפשר גם יציאת DVI אז עדיף), Firewire, IDEx1. זכרון: במחירים של היום חבל להתפשר על פחות …

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  6. Started by mrish,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד ודיי טובע ולא מבין בכל המפרטים שאני רואה באינטרנט... כעקרון אני רוצה מחשב שניתן לחבר לטלויזיה כמדייה סנטר והכי חשוב יאפשר עבודה ארוכה ורציפה מול המחשב - על אופיס , תכנות וכד'. הכי חשוב לי זה מסך שמתאים לשעות רבות מול המחשב בלי לצאת עם עיניים כואבות ואדומות ראיתי שמות כמו WXGA , Fine Bright , Vibant View ואין לי מושג מה זה אומר...ובטח לא אפשרות לבדוק במשך שעות. על מה אתם ממליצים - מידע או ניסיון אישי - להקפיד בקנייה ( בעיקר המסך)? האם יש מותגים שאתם ממליצים עליהם? מתרחקים מהם? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  7. אחיינים שלי אספו כסף למחשב בחופש, ורוצים מחשב נוסף, התקציב שלהם הוא בסביבות 3000 ל- 3500 ש"ח. הם רוצים לשחק משחקים יחסית קלים כמו פורטנייט, מיינקראפט וכו ולערוך סרטונים לערוץ יוטיוב שלהם עם Adobe premiere. יכול להיות שהם ירצו להריץ משחקים כבדים יותר אז הם רוצים לנצל את התקציב במלואו. כבר יש מסך, מקלדת, עכבר וכו. אני מבין מעט בחלקי מחשב אז הרכבתי מפרט בסיסי שקרוב למה שאני רוצה ואני ישמח לתגובות ותיקונים: https://www.tms.co.il/69604 בעיקר אני לא בטוח בקשר ללוח אם, למאווררים,וספק כוח. צריך גם אפשרות להתחבר לWIFI, כי יכול להיות שאין גישה בכבל לראוטר. במה שווה לחסוך ואיזה חלקים עדיפים? אני ישמח להוריד את מחיר המפרט ב100-200 ש"ח …

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  8. 1. מה התקציב? עד 2500 שח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים(football manager זה די המשחק היחיד המשוחק), צפיה בסרטים, הורדות, 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? 4 מגבייט זכרון 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אינטל 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? העיצוב לא ממש חשוב,חשוב שהמחשב לא יתחמם יותר מדי.האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?אין צורך בהתאמה בצבעים. מחשב שקט. 7.האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת המחשב אבל לא התקנה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? שיעבוד מהר ושיהיה ושיגיב מהר לעבודות…

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  9. Started by Vinnie Boombotz,

שלום, טוב אז אחרי לבטים רבים החלטתי לקנות נטבוק. אני מחפש נייד ללימודים שיריץ לי אופיס, אינטרנט, סרטים ושירים, (משחקים לא נראה לי שאני אשחק עליו, אבל גם אם כן, הם יהיו ישנים). השבוע קניתי מחשב נייח חדש, כך שאני צריך נייד רק לשעות הלימודים, ושאני אהיה בבית אני אשתמש בנייח. אז הגעתי למסקנה שאין לי מה להשקיע יותר מדי כסף בנייד, וכדאי לי ללכת על נטבוק. למישהו יש המלצות מיוחדות? שמתי עין על ה-Lenovo S12 או על ה-Asus Eee Pc 1101. התקציב הוא כאמור עד 2300 +/-. וגם, אתם חושבים שזו החלטה נכונה? הרי אני צריך אותו רק ללימודים, ושאני בבית אני משתמש בנייח. תודה ויום טוב...

10. אהלן, מחפש מחשב נייד בתקציב של 4000 שקלים - הסכום גמיש על חשבון מפרט איכותי יותר. ייעוד המחשב לעבודה משרדית בעיקר - "מחשב סטודנטים" אך בנוסף מעוניין להריץ עליו סרטים HD ולחבר לLCD (מה שאומר שצריך יציאת HDMI) מסך - 15.5" / 17" משקל - לא רלוונטי כרגע - לא כבד מידי זמן סוללה - 4 שעות מינימום כשאין תוכנות כבדות שרצות ברקע (למשל 4 שעות של גלישה ברשת נטו) יציאות - כמו שאמרתי קודם HDMI ושאר הסטנדרט USB3.0 וכ'ו כונן קשיח - הולך לכיוון ה500GB מינימום - אם משתלם 1TB צורב DVD הפך להיות דבר שגרתי - לכן צריך להכלל. אחריות - 3/5 שנים עדיפות לחברה - DELL - מדוע? אופציה לרכישה דרך הספק בארץ וקבלת הנחה משמעותית לעומת חנויות המחשבים. אני חדש בעולם הניידים, מבין יותר בעולם הנייחים, קראתי את…

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  11. אפשרי כנראה גם ללא מערכת הפעלה. תודה, ריפר.

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  12. מחשב שישמש אישה מבוגרת, כך שדגש גדול על נוחות: מסך גדול יחסית, מקלדת נוחה, מקשים גדולים. דגש נוסף: אמינות, אחריות. *. מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס *. גודל המסך: 15.4" ומעלה *. משקל: לא קריטי *. זמן סוללה: ממוצע ומעלה *. רצוי דגם שאפשר לקנות לו docking station *. רצוי מסך מהפחות רגישים להשתקפויות התקציב עד 3500, אך ניתן לפרוץ אותו במעט אם יביא לעליה משמעותית בסעיף הנוחות. בנוסף, מחפש המלצה על חנויות שבהן אפשר לראות את הדגמים לפני הקנייה. תודה.

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  13. Started by moshe1x,

* מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט וצפייה בסרטונים וסרטים/סדרות, מצגות ואופיס לעיתיים רחוקות. לא למשחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? חשבתי על 13-15 אינץ. * רזולוציית המסך?שיהיה מסך איכותי , רצוי FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI כדי לחבר לטלויזיה לעיתים * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ssd כלשהו יהיה נחמד , לא בטוח שיכנס לתקציב. 500GB יהיו מספיקים * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף אבל אפשר בלי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל ד…

• 16 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. Started by MoAv,

אז ככה, צריך את עזרתכם בקניית מחשב נייד לאמא (כן כן אחרי 52 שנים היא מצטרפת לסצנה ) אז ככה, הפרטים החשובים למחשב : 1) הקנייה היא בארה"ב, והמחיר הוא עד 1000 דולר כולל מכס ומיסים אם יש. 2) מחשב חדש מהניילונים, ולא מאיביי וכו. 3) מסך גדול ורזולוציה טבעית נמוכה (יש לה בעיית ראייה מקרוב, לא משהו קריטי אבל משהו שרוב האנשים סובלים בשנות ה-50). 4) אחריות, חשוב חשוב חשוב שתהיה אחריות בינלאומית, כדי שאוכל לקבל שירות גם בארץ. 5) אמנם היא הולכת רק לגלוש באינטרנט ולראות אולי סרטים וכדומה, אבל כשאגיע לסופ"ש ארצה להשתמש גם במחשב אז שיהיה מסוגל לעבוד קשה. לא משחקים אבל תוכנות כבדות יותר. 6) זמן סוללה כמעט ולא משנה, עדיפות כמובן לזמן עבודה יותר ארוך, אבל לא הכרחי אם מבטל את אחד מה…

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  15. היי אשמח להמלצות למשהו שתואם את הצרכים שלי: * מטרות המחשב? מחשב שיתפקד כמחשב יחיד: צרכי משרדיים + סרטים + (לעיתים נדירות יותר) עבודות הקלטה ועריכת מוסיקה (סקיצות) עם CUBASE 7.5 וספריות דגימה כבדות. ללא גיימינג * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15.6, העדפה למאט (אולי אהיה מוכן להתגמש על זה אם זה יהיה דיל ברייקר יחיד). זוויות הצפייה צריכות להיות יחסית טובות * רזולוציית המסך? נראה לי HD מספיק. שיהיה מודרני ומספיק טוב לסרטים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מינימום 3 כניסות USB ועדיף יותר, מקלדת מלאה * משקל רצוי? כמה שיותר קל, לא שיא הקריטיות. עד 3 ק"ג? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי, לא יצא הרבה…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום, אני אדריכלית, מחפשת מחשב נייד שיתאים לעריכה ותלת מימד (רינדורים ברמה בינוניית). אני משתמשת בתוכנות פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, 3d max, רויט, ריינו, אוטוקאד. תודה, חן

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. התקציב הוא 5500-6500 אולי טיפלה יותר. המחשב צריך לדעת להריץ קיובייס וריזון חלק! מינימום זכרון 512. מינימום מסך 15. עדיפות ל 15.4 . גם שיריץ טוב סרטים גלישה באינטרנט אולי אופיס גם ואולי טיפלה משחקים תלוי בשעמום שבעבודה.. ;D על מה אתם ממלצים ?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  18. שלום לכולם!!! אשמח לקבל עזרה מהמומחים שיש פה.... דרישות (לפי המקובל בפורום) 1. עלות עד 2500 אפשרי גם פחות וניתן לחרוג עד 500 2. שימוש ביתי בלבד, תמונות, אופיס, בעיקר עבודה של מורה. לא יהיה שימוש במשחקים בכלל! 3. ניתן להוסיף בנפרד מקלדת ועכבר אבל לא קריטי... 4. לא נראה לי 5. חשוב השקט אבל המחשב לא יהיה בהרצאות וכאלה אז לא הכרחי, סולם 5 6. לא 7. עדיפות כבר לרכוש מערכת חלונות ואופיס כך שבמידת הצורך אוכל לאפס את המחשב מידי פעם אבל ניתן לרכוש ביחד (אפשר לקבל הצעה בנפרד) 8. עדיפות לקנות בבאר שבע 9. בשבועיים הקרובים 10.11. לא 12. לסיכום מחשב קליל לא לשימוש כבד בכלל, לצורכי עבודה של מורה, וורד ומצגות, שמירת תמונות וגיבוי, וגלישה באינטרנט באתרים רגילים. תודה רבה כל מי שמתייחס ו…

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  19. Started by ran24,

שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד לשימוש משרדי בתקציב של עד 8K (גמיש) דרישות וצרכים: - עבודה עם Autocad, Photoshop, Illustrator בצורה חלקה ומהירה!! (ללא עבודה בתלת מימד) - מסך גדול, לפחות 16 אינץ, עדיף יותר. - דיסק קשיח של מינימום 500GB. - צורב (אין צורך בצורב DVD). - יציאות DVI ו- HDMI - Bluetooth - אין צורך באחריות בינלאומית, אחריות מקומית בהחלט מספיקה המחשב הולך להתנייד בעיקר בתוך הבית ולכן משך חיי הסוללה ומשקל המחשב לא כל כך רלוונטים לבחירת המחשב. הדרישה הכי חשובה מהמחשב היא מהירות עבודה. אני זקוק למחשב שיריץ בצורה מהירה מאוד את התוכנות שציינתי למעלה (בעיקר Autocad) גם בעוד שלוש שנים. אני לא יודע אם תוכנות מהסוג הנ"ל דורשות כרטיס גרפי ייעודי, אם כן אז יש להוסיף למפרט. אנ…

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  20. שלום , אני מעוניין לקבל המלצות לנייד שישמש בעיקר לתוכנות אופיס אך מתאים גם לעבודה עם מטלב תקציב 4K (דרך אגב , יש ניידים גם מוצלחים עם מעבד AMD ?) תודה

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  21. Started by el@d,

אשמח להמלצות לדרישות הבאות: * מטרות המחשב: שימוש עיסקי -יישומי אופיס ואינטרנט בעיקר עם יכולת להריץ סרטי HD לעיתים. * גודל המסך: מסך 13.1" -14" מקסימום. האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת מוארת * משקל רצוי: כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך: עד כמה שניתן לפי התקציב הנ"ל * Bluetooth: כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: חשוב שתהיה אפשרות לשדרג בעתיד לכונן SSD * כונן אופטי: אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא,אך רצוי אחריות ל 3 שנים או שניתנת להרחבה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? העדפה נייד עם איכות חומרים נורמלית פלוס מקוה שהייתי מספיק מפורט, תודה לעוזר…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by omera138,

ראיתי את שני המחשבים הללו: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3702&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3236&CatCode=315 על איזה מחשב אתם ממליצים יותר שיתן תמורה מלאה לתקציב? ואיזה מחשב אמין וחזק יותר?(LENOVO,MSI) תודה רבה לעוזרים אני חייב את זה דחוף!!!!!!!!!!!!! (המחשבים לשימושי אופיס,אינטרנט,ITUNES)

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  23. Started by ofiry,

היי לכולם, אני מעוניין לקנות נייד שישמש בעיקר לעבודה + גלישה, ומדי פעם לצפייה בסרטים. חשוב לי מסך 15.4 התקציב בסביבות 3500, רוב הזמן המחשב יהיה בבית אך לפעמים אני אצטרך לצאת איתו אז חשוב שהסוללה לא תהיה קצרה נ.ב. מעדיף לקבל אותו עם Windows 7 נקי מבלי צורך לשדרג תודה לכולם, אופיר

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  24. Started by BUGY,

מישהו בבקשה יכול להמליץ/לבקר/לשפר את 4 הרכיבים העלה: 1,750 ש"ח - מעבד - Intel Core 2 Duo 2.4GHz 4MB 1066MHz E6600 BOX 255 ש"ח - מאוורר למעבד - TUNIQ 1,150 ש"ח - לוח אם - ASUS P5B DELUXE 1,500 ש"ח - זיכרון - G.SKIL 2048MB (1024MBx2) Dual Channel Kit DDR2 800MHz 4-4-3-5 סה"כ: 4,655 ש"ח ---- SKYPC.CO.IL + NOACOMP.CO.IL ------ 1. המחשב מיועד לקצת מהכול : משחקים, סרטי HD, עריכת מוסיקה וDVD, שיתוף קבצים, אינטרנט וכו' 2. אני רוצה להרכיב מחשב חזק ומהיר אשר טוב בהכול ( במיוחד "מולטי טסקין" ) והכי חשוב שיספיק להרבה זמן ( וכן אני יודעה שיום אחד אחרי הקניה ייצא משהוא חדש וטוב יותר ). 3. הדגש פה הוא על תמורה טובה ביחס של ביצועים/כסף, התקציב 5,000 ש"ח. 4. רצוי שיהי כמה שיות…

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by yarivatias25,

שלום חברה, אנ משתמש חדש בפורום זה. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על לפטופ לקנייה. אני מתכנת C++ ועובד בעיקר עם VisualStudio למי שמכיר. אני בעיקר עובד מהבית ולכן את המחשב אני מחבר למסך חיצוני שהוא HD. חשוב לי שבמקרה של חיבור הלפטופ למסך חיצוני, הוא יעבוד טוב עם אכות גבוהה גם עם ארצה לראות סרט HD דרך המסך החיצוני. הייתי רוצה שהמחשב יהיה מהיר. גודל מסך לכול היותר 15 אינץ. מעבד i7 זיכרון 8 GB לפחות. כרטיס מסך חזק, בשביל תמיכה טובה לחיבור מסך חיצוני ב HD. Rdisk מהיר, הבנתי שיש מהירויות שונות וחברים המליצו לי על 7200? חשבתי על המחשב - http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+14%26%2334%3B+Laptop+-+8GB+Memory+-+750GB+Hard+Drive+-+Black/6775213.p?id=1218806578593&skuId=677521…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.