עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by mrwolf,

היי כולם, השימושים העיקריים במחשב הם לעבודות אנימציה, הרכבתי מפרט הרבה פחות מהתקציב שצויין בכותרת, כי פשוט זה נראה לי מחשב ברמה גבוהה מאוד ועם אפשרות לשדרוג בעתיד (הוספת כרטיס מסך). אם ניצול מיירבי של התקציב יוכל להביא שיפור של עשרות אחוזים אז נהדר, אבל אם המחשב הנ"ל ב 1500 שקל פחות מהתקציב יעשה את העבודה דיינו. הרעיון עם המפרט הנ"ל זה להוסיף עוד כרטיס מסך ב 1500 שקל עוד שנה ולהנות מהדור החדש של הכרטיסי מסך שיצא לשוק באותו זמן. מעבד אינטלIntel Core i7 3820 3.6Ghz s2011 10MB, מאוורר למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוחות אם למעבדי אינטל Gigabyte X79-UD3 , 4xPCI-E 1 זכרונות G.Skill 2x8GB Ripjaws-X DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 1 כרטיסי מסךSapphire Rad…

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  2. שלום לכולם, התבקשתי לבנות מפרט לפי הדרישות הבאות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אך לא קריטי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי,לימודים, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן לPHOTOSHOP ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב- (Need For Speed , FIFA , PES) מהאחרונים בסדרה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- 23-20' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  3. Started by shay_el,

מפרט המחשב שלי: http://www.ronlight.co.il/index.php?option=com_k2&view=item&id=131:a53s-i7-2630qm&Itemid=262 הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים עליו, האם אפשר לשדרג אותו בכמה. בנוסף, השימוש העיקרי שלי בו הוא עיצוב גרפי (Adobe photoshop & Illustrator ) אבל הייתי רוצה שמשחקים ירוצו עליו טוב (FIFA 13 לא רץ לי חלק) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  4. Started by shay_el,

התלבטתי אם לפתוח את הנושא פה או ב"ציוד היקפי" אז אם לא טוב תעבירו... יש לי מחשב בגודל 15.6 הדגם A53S-i7 2630QM למרות שזה לא כזה משנה אני מחפש משטח קירור עדיף עם הגבהה, זול ושקט. מי שמבין בזה ויכול לעזור לי אני אודה לו

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 שקלים לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפיה בסרטים (בין היתר באיכות HD) ושתהיה אופציה להפעלת משחקים באיכות סבירה פלוס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 17 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שי…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. . מה התקציב המקסימאלי?1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר לחרוג יותר מזה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:BF 3 BF4 כול מיני שוטריים שיצאו בעתיד ומשחקי מרוצים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1050*1680 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  7. אלו נתונים של הכרטיס: Core/Memory 625MHz Core 512MB GDDR3 1986MHz Memory Video Output Function Dual-link DVI-I x2 TV-Out (via S-Video to Composite)/HDTV-out x1 זה דף המוצר שלו יש לו 2 יציאות DVI ויציאה אחת של SVIDEO. על ה- DVI אפשר להעביר גם סאונד במידה ובקצה השני מחובר HDMI (יש אופציה כזו והיא עובדת). כרטיס שלא עבר O/C אך ניתן לעשות לו O/C יפה מאוד. כמה ניתן לדרוש עליו? פשוט אני מעוניין לשדרג קצת.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by maz555,

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח INTEL מעבד INTEL: מעבד Intel Core i5 3570 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray Intel 864 מאוורר למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 103 לוחות אם למעבדי INTEL: לוח אם Gigabyte H77M-D3H זכרונות: זכרון מחשב Corsair 2x4GB XMS3 DDR3 1333MHZ Dual Channel 252 ספק Crosair CX 500W V2 Series Active PFC 12cm 286 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX 248 SSD: Intel 60GB SSD 330 Series Sata III 2.5'' SSDSC2CT060A3K5 Retail 361 צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1 100 מארזים: Thermaltake Commander Middle Tower Series Black Case No PSU 248 מאוורר למארז: 120mm zalman * 2 70 מסך : LG e2242t…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by kobim,

היי זה המפרט שלי כרגע ורציתי לדעת אם יש דרך לשדרג או להוסיף משהוא כך שיריץ משחקים על ההגדרות הגבוהות ביותר ברזולוציה 1680*1050 CPU Type QuadCore Intel Core i5-750, 3200 MHz (24 x 133) Motherboard Name Intel Whitesburg DP55WB (1 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) System Memory 4086 MB (DDR3-1066 DDR3 SDRAM) 3D Accelerator ATI Radeon HD 4870 (RV770) Disk Drive ST3500418AS ATA Device (500 GB, 7200 RPM, SATA-II) תודה על העזרה מראש

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  10. המחשב מיועד לגיימינג "בסיסי", כאשר דרישת היעד היא הרצה חלקה של Assassin's Creed 4 שיצא בנובמבר ;D . בניתי מפרט ב-KSP אחרי התייעצויות רבות, ואשמח לשמוע את דעתכם. להלן המפרט: מפרט טכניתגובות [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]סוג[/td][/tr][/table][table][tr][td]תמונה[/td][/tr][/table][table][tr][td]שם המוצר[/td][/tr][/table]יצרןאתרזמינותאיפוס כמות מעבד אינטל :[table][tr][td]Intel Core i3 3220 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table]1מאוורר למעבד :[table][tr][td]Arctic Alpine 11 Pro Rev.2[/td][/tr][/table]1לוחות אם למעבדי אינטל :[table][tr][td]Gigabyte H61M-DS2 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, 1xPCI-E, VGA[/td][/tr][/table]1זכרונות :[table…

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  11. אוקי חברה הבנתי שבשביל לקבל בדיוק מה שאני רוצה אני צריך לעלות את התקציב בהמשך לאשכול הקודם: (הכל כתוב שם לפי חוקי הפורום). http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=557108.0 התקציב הועלה בשל הצורך של התוכנה שאני עובד איתה במעבד הi7, בנוסף לצורך בSSD איכותי עד כמה שניתן. אז בגדול התקציב הועלה ל6k. אז אחרי שהבטתם באשכול הקודם ובצרכים שלי לגבי המחשב קיבלתי את ההצעה הבאה מKSP : מעבד: Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray קירור למעבד : Scythe Ninja 3 Rev.B CPU Cooler לוח אם : Gigabyte H77-DS3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זיכרונות : G.Skill 2x4GB DDR3 1333Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 כרטיס מסך : Sapphi…

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  12. החומרה של המחשב מעולה למחיר שלו ואף כוללת כרטיס מסך מעולה. יצא לי לקרוא הרבה ביקורות חיוביות ושליליות מחו"ל ועדין לא הגעתי למסקנה סופית! אשמח לקבל מכם חוות דעת או תחלופה ראויה למחשב זה. תודה רבה לכם!

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  13. מי יודע האם עדיף מבחינת מהירות וחוזק לרכוש את הדיסק הקשיח: WD Caviar Green WD5000AZRX 3.5" 500GB 64MB SATA3 Western Digital WD5000AZRX או את הדיסק הקשיח הפנימי: Western Digital Caviar Blue 1000GB 64MB WD10EALXK לא להתחשב בשיקולי נפח של 500 GB נוספים אלא במהירות וחוזק של הדיסק. אני רוצה להתקין עליו את ההפעלה של המחשב

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by shukrunr,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אם אפשר לחסוך למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Far Cry 3, Crysis 3, AC3,Metro 2033....בקיצור כל המשחקים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ביותר 3. האם יש צו…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by sagiCC,

lenovo thinkpad w510-2nu עם הרחבת זכרון ל8 ג'יגה 1333

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  16. Started by Yot_Sht,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5 אפשר לחרוג ל 7 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: crysis 3, arma 3, far cry 3 , gta v ..... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב : 1080x1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ultra 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? שהכרטיס מסך …

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  17. Started by hadarvisa,

שלום רב, אני רוצה לחבר 2 מחשבים ל- KVM על מנת שאראה דרך מסך אחד את שניהם. יש ברשותי עכבר ומקלדת אלחוטי של microsoft - usb dual reciever wireless . האם ישנם kvmים שתומכים עכבר ומקלדת אלחוטי? אשמח לקבל המלצות כולל שמות ספציפיים על מנת שאוכל לרכוש במהרה. תודה רבה וחג שמח.

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  18. Started by Orong,

היי חברים, אני עובד משמרות לילה בעבודה ואני יכול להעביר שם את הזמן מצויין עם משחקים. חשבתי לקנות מחשב נייד למשחקים, אני יודע שיש אבל השאלה אם יש משהו במחיר ריאלי שהוא באמת מחזיק משחקים? + לא מתחמם כל שניה. מעבר לכך אני יודע שצריכים לצאת בחודשים הקרובים מעבדי ה Haswell החדשים: http://hwzone.co.il/hardware/news/140992 לכן אולי שווה לחכות להם ובכך סוף סוף יהיו מחשבים ניידים שבאמת טובים למשחקים? לצערי נייח סתם יהיה ביזבוז כסף... אני בקושי בבית תודה חברים

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  19. אני רוצה שהמחשב שלי יריץ בצורה טוב (לא חייב על ההגדרות הכי גבוהות) את BF4. יש לי כרגע - QUAD Q8400 2.66 GTS250 4GB RAM לוח אם דפוק של אינטל את BF3 אני מריץ סבבה. אני לא יודע אם לקנות רק כרטיס מסך RADEON HD7850 2GB בעלות של 1190 ש"ח או את המפרט הבא - I7 38320 3.6 RADEON HD7850 2GB 2X4GB זכרון SSD 120GB Asus P9X79 Deluxe s2011 Core i7, Intel X79, DDR3 1866Mhz, 4xPCI-E בעלות כוללת של 5000 ש"ח (מארז וכו' אני אשתמש במחשב הקיים)

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=UX32VD-R3001H1&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he או http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=999999914084&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he המפרט של הסמסונג נראה מעט יותר טוב עם כרטיס מסך טוב יותר ומעבד חדש יותר ההתלבטות היא לגבי איכות הבניה. בלא מעט ביקורות עבור NP530U4C(לא E) רשמו שהציר מסך מאוד רגיש לתנועות, השאלה היא האם זה נכון גם לדגם החדש? מבחינת איכות בניה, האסוס כולו עשוי מאלומיניום(עם בסיס פלסטיק), ונראה מאוד איכותי ועמיד, לעומת הסמסונג שאיני יודע את מרכיביו. כמו כן, לסמסונג יש פתח RJ45 לעומת האסוס שיש מתאם, דבר שקצת מסבך את השימוש. אשמח אם תעזרו לי עם ההתבלטות. תודה

• 19 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. Started by Batels,

מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אחסון תמונות, הורדת סרטים וסדרות... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6 ומעלה, שיהיה מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). כמה שיותר למחיר הנל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) אפשרי 6-4 שעות.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI , VGA , ExpressCard...) H…

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  22. Started by bommer,

חג שמח לכולם, אני מחפש מחשב נייד אולטרה בוק שישמש אותי ללימודי הנדסה, משחקים וסרטים הדברים החשובים לי הם: משקל המחשב,מעבד וזיכרון חזק,כרטיס מסך חזק,מסך 15׳ קראתי קצת שהולכים לצאת דגמים חדשים לאורך השנה עם סוג מעבדים חדש. המחשב אינו דחוף לי לתקופה זו ואין לי בעיה להמתין עד ספטמבר הסכום שאני יכול להוציא הינו 8000 ₪ כאשר יש לי אופציה לעוד טיפה אך אני חושב שזה מוגזם קצת תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Batels,

מה התקציב המקסימאלי? - 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן!!!! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים הם פשוטים, צפייה והורדת סרטים וסדרות, גלישה באינטרנט, אחסון תמונות ועוד... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים כלל.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 500 שקל 2. מה שימושי המחשב ? משחקים, ופיתוח א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: visual studio - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA 5 סטארקראפט 2 אני כנראה קונה מסך 24 של סמסונג -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב בינוניות גבוהות? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אפשרי, לא חובה. 7. האם האם יש צורך לכלול…

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  25. שלום יש לי DELL INSPIRON 1545 וכבר כמה שנים שהאינטרנט האלחוטי לא עובר את ה 1.5-2 MB, כלומר כשאני מוריד משהו המהירות היא מקסימות 150KB בלחץ למרות שיש לי 30 MB אינטרנט. כשאני מחבר את המחשב ישירות עם כבל המהירות תקינה, רק ה WIFI הוא הבעייתי אז אני רוצה להחליף את הכרטיס רשת האלחוטי, אני פשוט לא יודע מה בדיוק אני צריך- האם כל כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד יתאים? מה הטווח מחירים? אני לא רוצה משהו חיצוני כמו USB, אלא פשוט כרטיס קטן להחליף את הקיים וזה הכל. תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים