ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,343 דיונים בפורום זה
-
יש לי את המחשב שבוע ויום אחד הגעתי הביתה והנחתי את היד על צד שמאל של המחשב והוא ירד כזה (כמו שולחן עם רגל אחת קטנה יותר) בדקתי שכל הגומי למטה במקום ושום דבר לא יצא . יש מצב שהוא פשוט התעקם ? קניתי את המחשב בארהב בבסט ביי ואמרו שיש אחריות בינלאומית ? למי אנע פונה לאחריות יש לכם מושג ??
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי נייד של asus מארה"ב ואין לו שנאי, יש אפשרות למצוא מטען מלא שיתאים אליו ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש באפשרותי לרכוש i5-2500k ב400 ש"ח וגם GTX560 TI ב400 על בסיס הרכיבים האלא אני צריך היצע שלכם האם המחיר הזה כדאי ואז אפשר להמשיך לחלקים הבאים או שיש דברים רלונטיים יותר? (מחשב מיועד רק לגיימינג) - תקציב כולל עד 3000 בתודה מראש, גארי
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי מחשב קיים החלטתי להחליף 4 חלקים במחשב כולל פרוק ומערכת הפעלה WIN7 אלה החלקים : GIGABYTE GA-Z77M-D3H i5-3470 KINGSTON / TRANSCEND DDR3 8GB 1600MHZ VTX3-MI 25SAT3 OCZ SSD 120G 3Y 479 4 דיסק קשיח כמה אמור לעלות דבר כזה כולל עבודה תודה
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
אני משדרג מחשב האם 4 הפריטים האלה הכי טובים להחיר שלהם? GIGABYTE GA-Z77M-D3H i5-3470 KINGSTON / TRANSCEND DDR3 8GB 1600MHZ VTX3-MI 25SAT3 OCZ SSD 120G 3Y 479 4 דיסק קשיח תודה
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום חברים, חלפו מספר שנים מאז שכתבתי כאן בפעם האחרונה (מספר גבוה מספיק בכדי שאשכח את היוזר שלי...) אני סוף סוף משתדרג ומעוניין בחוות דעתכם על מפרט שהרכבתי לאחר התלבטויות רבות רבות השימושים: בגדול, עריכת וידאו vegas\פרימייר\AE קידודים כבדים, פוטושופ וחבריו לעריכת 2D, יצירת מודלים תלת מימדיים גדולים ע"י ACAD בעיקר, שימוש כמדיה סנטר-בעיקר עבור מערכת סאונד איכותית, וכל זה במולטיטאסקינג פסיכי בשלב זה אני לא רוכש כ.מסך, אלא אם יש הצעות שאסור לפספס... מסך מקלדת ועכבר ירכשו בנפרד צפוי OC בעתיד הרכיבים ירכשו בקס"פ אילת הרכיבים: מארז כבר יש ולא יוחלף, thermaltake soprano לוח אם: z77 maximus V gene \ ג'יגבייט D3H כלשהו ובנוסף כרטיס קול - מה עדיף? מעבד: i7 3770k קירור למעבד: Noctua …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לבנות מחשב לצורך דגימה בעזרת כרטיס DeckLink Studio של חברת Blackmagic או כרטיס DeckLink 4K Extreme . מחשב זה גם ישמש לעריכת ווידאו . תקציב עד 12K תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן כולם, אני מנסה לבנות מחשב לבן דוד, אני לא הכי "בעניינים", אז אני פוחד לעשות טעויות: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad-Core i5 3570K 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1114 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪210 לוח אם: Gigabyte GA-H77M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪449 מארז: באנדל Fractal Design Define R3 + Seasonic 500W לבן - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪699 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CML8GX3M2A1600C9W CL-9-9-9-24 LP + 1.35V כמות: 1 - מחיר: ₪418 קשיח למחשב שולחני: WD 2TB 3.5" Sata 3 Caviar Black כמות: 1 - מחיר: ₪832 כרטיס מסך: Gigabyte GTX670 2GB WIND FORCE 2 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1740 כונן…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! שמי גיל, חבר המליץ לי על הפורום לבירורים לפני רכישת מחשב חדש, ובשביל זה אני פה ואשמח לשמוע את דעתכם בבקשה. אני מעוניין להשתדרג במחשב נייד שיחליף את הנייח שלי. קצת עלי - אני מפתח אתרים, יותר פיתוח לא עיצוב, לא משתמש כמעט בתוכנות גרפיות, פותח פוטושופ פעם בשבוע לעד חצי שעה וגם לא תמיד. משמע אין לי צורך במפלצת, זה הכל כתיבה של קוד ב Notepad++ . אבל מה שכן אני צריך מחשב נייד טוב, כזה שיחזיק מעמד דולק במשך איזה 16 שעות ביום למשך לפחות 7 שנים! כלומר המחשב הנייד הולך להיות 99% נייח ומחובר לחשמל, אז הבנתי שבשביל זה רצוי להוציא את הבטרייה בכלל מהמחשב. אני צריך שהמחשב כן יוכל להריץ סרטים ותלת מימד באתרים (WebGL), כמו האתר הזה: http://www.findyourwaytooz.com/ כלומר ל…
-
- 39 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אהלן, אשמח להמלצות על מפרט של HTPC. אני מעוניין שהמחשב יתמוך בכל פורמט וידאו ואודיו קיים, לרבות FULL HD, 3D ותקני האודיו החדשים, ושהמחשב יכלול יציאת HDMI, יציאה אופטית עבור אודיו, ואופציה להתקנת קורא כרטיסי זיכרון למיניהם (כמו SD CARDS). יש לי כרגע סטרימר עם WD של 1TB בתוכו (3.5"), ואני מחפש לקנות מארז שיכלול בין היתר גם סלוט עבורו. מלבד זה, אני כמובן רוצה מארז שיהיה אסטתי, ימוקם בשכיבה מתחת לטלוויזיה, ויהיה שקט ככל האפשר. זה המפרט הנוכחי שבחנתי: מעבד - Intel i3 3220 3.3 Ghz (האם כדאי לבחור AMD במקום אינטל?) מאוורר למעבד - Arctic Alpine 11 Pro Rev. 2 לוח אם - Asus P8H77-I (בעל יציאה אופטית לאודיו) זיכרון - Kingston 4GB SSD - של Intel, בנפח של 60GB - למשל Intel 60GB SSD…
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום. לדודה שלי יש את הנייד הזה Dell Latitude D600, היא משתמשת בו בעיקר לSKYPE עם משפחה ואתמול זה נתן לה מסך כחול. היום בדקתי מה בעיה והתברר שיש מלא BAD SECTORS ניסיתי להריץ ריסטור מדיסק כמה פעמים וזה מגיע ל50% וכותב שיש כמה בעיות שלא ניתן לתקן אותם. אחרי זה הצליח לעלות וינדוס, אבל לוקח מלא זמן ואני מאמין שצריך להחליף את קשיח. אני מאמין שזה דיסק ישן IDE של 30 גיגה, האם ניתן להשיג כאלה היום? מישהו יכול להציע לי פתרון לבעיה שלי? אולי יש דרך לחבר דיסק SATA או עפילו SSD במקומו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי לכולם, מכיוון שהרבה זמן לא עסקתי בענייני מחשב נייד ולא עקבתי אחרי דגמים חדשים, אלא בעיקר קבלתי מחשבים מהמקום עבודה, אז אני די עובד עצות בנוגע לבחירת מחשב נייד חדש (עקב מעבר מקום עבודה). עד עכשיו היה לי HP PROBOOK 6470 עם מעבד I5 ו 8 גיגה זכרון, הארד דיסק 128GB SSD ועוד הארד דיסק רגיל 500GB. זה פחות או יותר הספיק לי לצורך העבודה והמטרות. עכשיו כמו שאמרתי אני מחפש מחשב חדש. * מטרות המחשב? הרצת הרבה מכונות וירטואליות לצורך הדמית סביבת שרתים (VMWARE) תכנות C++ ב VS2012, הרצת סימולטורי תקשורת ווירטואליזציה למיניהם (GNS3, CISCO UCS, NEXUS וכו). * גודל המסך? 13-14" * רזולוציית המסך? מעדיף רזולוציה FHD, מה שיש לי עכשיו לא מספיק טוב ואני נאלץ לחבר אותו מסך גדול עם רזולוציה גדו…
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
המחשב אמור לשמש לניהול חשבונות , אינטרנט, אופיס וכיו"בכולל מסך (לא חייב). תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, METRO 2033, AC החדשים וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בכונן קשיח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן…
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש ברשותי את המחשב הנייד הזה במשך כ-3 שנים, עד לא מזמן חלה בעיה שכאשר אני מנתק את המטען המחשב כבה באופן מיידי, ולמעשה הסוללה שלו אינה נטענת, לא משנה במשך כמה זמן הוא מחובר למחשב.. ניתן לפתור זאת בצורה כלשהי או שנדרשת סוללה חדשה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי לפטופ INSPIRON N4030 של DELL כבר הרבה מאד זמן ופתאום ראיתי שהוא הפסיק לקרוא דיסקים שמוכנסים לכונן. (הדיסקים עובדים במחשבים אחרים) לחלופין, ניסיתי להוריד DEAMON TOOLS LITE ולהעלות קבצים דרך התוכנה אך שיטה זו לא עבדה מכיוון שהמחשב לא זיהה שיש כונן וירטואלי נוסף. יש לציין שהדיסקים שניסיתי להכניס אינם "צרובים" (משחקים מקוריים) ואת הקבצים שהעליתי עם הdeamon tools המחשב לא זיהה ( שיש כונן נוסף.) איך אוכל לפתור את הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב asus g75vx מעבד i7 זיכרון 8 gb כרטיס מסך 670m gtx כונן קשיח טרה עם 5400 מהירות . השאלה שלי היא - בכמה אסאסדי ישפר לי את ביצועי המחשב במשחקים ובכללי ?
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אינטרנט, אופיס ושאר שטויות.... זה כמו שהוא: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21725 או זה + SSD 120/128 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21922&cf=zap
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
Gainward GTX 580 1536MB DVI DisplayPort כרטיס נקנה ב5.5.11, יש אחריות 3 שנים של C.R.G ואריזה מקורית. כמה הוא שווה היום?
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
זו ההצעה שקיבלתי1. לוח אם GIGABYTE GA-H77-DS3H 2. מעבד I7 INTEL CORE 3770 3.4GHZ 8MB S1155 3. זיכרון למחשב 4GB HYNIX 1600MHZ DDR3 סה"כ 16 גיגה זיכרון 4. כונן קשיח SEAGATE 1TB 7200RPM 64MB SATA 3 5. צורב LG 6. כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE GT630 2048MB 7. ספק כוח ZUMAX PRO ZP550GW 550W אז ככה זו ההצעה שקיבלתי לרכישת מחשב נייח אני משתמש כמה שיותר במחשב ללימודי ההנדסה שלי שרטוטים, תוכנות כבדות כמו מאוד כמו אוטוקד, סקצאפ, פוטושופ קצת, פריהנד תוכנות עריכה ותוכנות לאנימציה אני לא צריך להשקיע יותר מידי בכרטיס מסך אני רוצה מחשב חזק ומהיר שמתי לב שהמעבד כאן שלי הוא לא QUAD הבעיה שלי בחדר שאני נימצא בו היא תופעה של חום החדר בקיץ חם המחשב אחרי שנה וחצי הולך לעזאזל בגלל החום החום של…
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שאני במקום הנכון. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שהחשוב בפרטים יהיה כ.מסך, משום מה אני לא מוצא מפרטים של ניידים עם פירוט על כ.מסך שלהם לכן הבקשה לעזרה. נתחיל בתקציב - מ3000 - 4000 ש"ח לא שקל יותר (חחח כי אין) גודל מסך שלא יהיה פחות מ15' לא חשוב מסך טאץ או לא. זיכרון RAM לפחות 4 G זיכרון איכסון מינימום 0.5 G וזהו בעיקר כל השאר פחות חשוב אפילו העיצוב העיקר שיהיה חזק בכ.מסך. תודה רבה מראש ארז אליהו
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? - 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים הם פשוטים, צפייה והורדת סרטים וסדרות, גלישה באינטרנט, אחסון תמונות ועוד... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים כלל.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום חבר שלי רוצה לבנות מחשב חדש חשבנו ללכת על המעבד intel core I7 3770 רציתי לדעת אם הלוח אם GA-Z77X-UP4 TH יעבוד ויהיה מתאים למעבד (http://ksp.co.il/?uin=16682 זה הלוח אם אם הבאתי את השם לא נכון ) תודה מראש ושבת שלום לכולם (:
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי מפרט לשימושים שלי - משרדיים בעיקר - אופיס, אינטרנט, סרטים ומוזיקה. צריך גם ציוד היקפי - רמקולים, מסך, מקלדת ועכבר אלחוטיים. אני יודע שזה קצת מעל מה שיידרש אבל אין לי כח לשדרג כל שנה :-) עדיין מתלבט לגבי המארז (לא כלול במפרט למטה) עוד משהו שחשוב במפרט זה 3 שנים אחריות לדיסק הקשיח וספק הכח. אשמח להצעות לשיפור ! המפרט Intel IVY Bridge Core i3 3220 Socket 1155 3MB 3.3Ghz 55W Tray, יחידות 1 ₪556 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4028 Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2 CPU Cooler Socket 775/1156/1155, יחידות 1 ₪65 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1901 ASROCK B75M R2.0 S1155 USB3 Sata3 VGA HDMI DVI B75 CHIPSET, יחידות 1 ₪382 http://www.rsm.…
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
Silverstone Sugo SST-SG07B + 600W Intel Core i5 S1155 2500 3.3Ghz Asrock H67M-ITX B3 Kingston 4096MB DDR3 1333MHz X 2 Schyte Kozuti Hitachi 1TB Sata3 Palit GTX560TI 1GB GDDR5 שימו לב מארז SFF בזמנו עלה כמעט 1000 שקל ואופציה למסך של DELU221 אבל אם המחשב יהיה שווה סכום יפה אין לי בעיה לתת גם את המסך וכמה שאלות נוספות ברשתוכם: 1. איפה הכי טוב לפרסם? 2. האם יש שוק למחשבים יד שניה? 3. אם אחליט לא למכור עכשיו את המחשב אלא רק בעוד חודשיים שלוש, כמה צפויה להיות הירידת ערך? תודה רבה מראש
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-