עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by kkffiirr,

. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס,עריכת תמונות בעזרת LIGHTROOM,צפייה בסרטים/סדרות אם אפשרות לנייד את המחשב בלי יותר מידי בלגן לסלון א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן, LIGHTROOM -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? סבירות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום, לאח שלי הלך המחשב הרגיל בבית והוא חשב לקנות מחשב חדש אבל בסופו של דבר אבא שלי המליץ לו לקנות מחשב נייד כי בעוד פחות משנה הוא משתחרר מהצבא והוא כבר רוצה מחשב שיהיה לו גם ללימודים. הוא גם רוצה שהמחשב יריץ לו משחקים על הגדרות גבוהות מאוד. כמה בערך צריך להשקיע במחשב נייד בשביל זה? האם המחשב הזה מספיק טוב: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12996 אם לא אז איזה מחשב כדאי לקנות?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by The_Byter,

הייתי שמח לשמוע מה החברה פה בפורום חושבים מערכת לחבר, לוח, מעבד, זיכרון, ספק, כ.מסך. מעבד E6600 זיכרון 2GB 667 (עם יכנס אז 800) לוח עם 4 SATA ועדיף עם 2 PATA כלומר חיבור ל 4 התקנים ספק מתאים למערכת הכוללת כ5 HD וצורב DVD כ.מסך ... עדיף מהליגה הכי גבוה - אם לא נכנס בתקציב אז הבררה הכי טובה. תודה גדול

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. המחשב הוא למשחקים מסך אני רוצה רק CRT מעבד AMD: מעבד AMD Athlon 64 3200+ Socket 939 Venice Tray - Cooler THERMALTAKE TR2 cooler for AMD K8 64-BIT COOPER BASE לוח אם בשביל AMD: לוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4x, Socket 939, Dual DDR400, PCIX 16, SATA, 1394, Sound זכרונות: זיכרון Geil Dual DDR Kit 512MB (2x256Mb) PC3200 400MHz Value Series כרטיס מסך: כרטיס מסך Sapphire ATI X800GT 256 mb 256 bit DDR3 PCI Express Retail דיסק קשיח: דיסק קשיח Western Digital 80 gb 7200 ATA 100 SATA כונן: CDROM LG x 52 bulk מארז: 402K TK BLACK Prescott PSU 520W אם יש מארז יותר טוב מזה עם ספק באתר הזה: http://digma.co.il/shop/ תגידו לי בבקשה עכבר: Microsoft Optical Mouse USB+PS2 OEM מקל…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by kdani,

מצ"ב מפרט למחשב - ישמש לפיתוח במספר סביבות (כולל סביבות וירטואליות) ותוכנות ADOBE (תמונה ווידאו) מה דעתכם (הדגש פה בעיקר שיהיה שקט, אין כוונה לעשות OVERCLOCKING) מעבדים: Intel Core i7 9700K / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 1711 קירור למעבדים: Arctic Cooling Freezer 34 eSports DUO - Grey כמות: 1 - מחיר: ₪ 171 לוחות אם: Asus TUF Z390M-PRO GAMING WIFI כמות: 1 - מחיר: ₪ 730 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3000 CL15 Vengeance RGB PRO CMW32GX4M2C3000C15W כמות: 2 - מחיר: ₪ 1696 מארזים: Fractal Design Define R5 Black כמות: 1 - מחיר: ₪ 571 ספקי כוח: Corsair RM750 750W PSU 80+ Gold Fully Modular כמות: 1 …

6. היי, אשמח לעזרתכם ביצירת מפרט למחשב חדש עבורי. בדרך כלל אני נוטה לשמור על הציוד שלי לאורך זמן, ולכן אני צריך מחשב שיחזיק מעמד וישרת אותי כמה שנים קדימה (3-4 שנים לפחות) ללא שדרוגים. מבקש מפרט שיהיה מלא עם כל מה שצריך להיות כלול במארז (כולל המארז עצמו חחחח). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000-4500 ש"ח (ללא ציוד היקפי). אם תהיה סיבה/המלצה משמעותית להוסיף יותר, אני אשקול לחרוג, אבל כמובן שמעדיף שלא. אם נראה לכם שהתקציב ממש לא תואם את המציאות והדרישות שלי, אשמח שתאירו את עיני ואעדכן בהתאם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Dj_Gal,

מה הייתם קונים משתי המפרטים הבאים ? 1 MotherBoard - EPOX EP-4GEA+ INTEL 845GE MAGIC LIGHT Cpu - INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Memory - GeIL 512MB PC2700 DDR 333MHZ Gpu - Gigabyte ATi Radeon 9000 PRO 2 128MB Hd - WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version 2 MotherBoard - EPOX EP-8K9AI KT 400 Cpu - AMD ATHLON XP 2100 + FAN Memory - Corsair CMX512-3200PT Gpu - Gigabyte ATi Radeon 9000 PRO 2 128MB Hd - WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version שתי המפרטים עולם בערך אותו הדבר אבל השאלה היא למי היו יותר ביצועים? אני שואל אותכם מה הייתם מעדיפים ומה הייתם משפרים ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by gingel,

יש לי פה מפרט, לא של מחשב על רציתי תגובה לגבי המחירים ואם הרכיבים תואמים אחד את השני, ואם יש מקום לשיפור. יש לציין כי המחיר הסופי הוא 2360 ולא 3000 כמו שרשום שם. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by sunclub,

שלום לכולם, לאחרונה דוד שלי הביא לי מארצות הברית לפטופ Toshiba A665-S6081 עם רמקולים של הרמן-קרדון. לצערי הרב יש בעיה בסאונד בצד השמאלי הן רמקול או באוזניה שמאלית כאשר מחברים. יש מין רעש רקע כזה מה שנקרא רעש לבן (דומה לרעש שיש כאשר יש שלג בטלוויזיה רק הרבה יותר חלש). ניסיתי להחליף דרייברים (REALTEK) ולצערי לא עזר. מבקש את עזרתכם.. תודה מראש לכל עונה!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם.אז כמו שרשמתי בכותרת + אני מוסיף דרישות מפורטות לפי חוקי הפורום : 1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב , אני אדע אותו מההצעות שלכם לדרישות המערכת שלי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לא לבזבז יותר מידי ''סתם''. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים הם בסיסיים בלבד ליומיום , ז''א : בעיקר גלישה באינטרנט , תכני HD לפעמים ומשחקים קלים עד בינוניים גג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי פלאש באתרי …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by dannz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אשמח לחוות דעת על הנושא. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא מיועד למשחקים אז אני מניח שאין צורך בהגדרות גרפיות חזקות. …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אהלן אני בשלבי הזמנה של מחשב חדש.....זהו המפרט: intel due 2 core 6700 extreme quad 8 mega byte cach- giga corsire 800 mgrz-2- asus striker- primary hd wd raptor 39 giga 10000 rpm- secondery hd wd 250 giga byte- g force 8800 gtx- thermaltake armor liquid cooling- enrmax 680w- זהו לגבי הספק אני לא סגור עדיין כי אני רוצה לקנות ספק שאם בעתיד אני ירצה לעשות SLI זה יהיה אפשרי במקום לקנות כרטיס חדש..... אז אם אני יוכל להסתפק ב680 וואט זה יהיה סבבה..... -נלווים:vista ultimate,מקלדת+עכבר של logictec בלי מסך כי יש לי...

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Riddler,

שלום, אני מרכיב מפרט למשחקים. יש לי מעבד i5-2500K, ויש מסך (Dell 23"). תקציב - באזור ה4K-6K. אני לא רוצה להתפרע שלא לצורך, ומצד שני כן לבנות מערכת חזקה שתהיה רלוונטית גם עוד שנתיים-שלוש למשחקים ברמה גבוהה. משחקים - כל הסוגים (RPG, Shooters וכו'). המחשב יחובר למסך ברזולוציה של (1680 על 1050). ציוד היקפי - אין צורך. אני שוקל לחבר SSD בתור דיסק של מערכת ההפעלה, כתלות בעלות/תועלת שזה נותן. שקט - סטנדרטי, לא משהו מיוחד. אני מניח שזה מקביל לציון 6 בסקאלה. OC - רוצה לשמור על אופציות פתוחות, לא מתוכנן בשלב הראשון. מערכת הפעלה - אין צורך. חנות - אני מחיפה והמבחר פה הצטמצם משמעותית בשנה האחרונה. פתוח להצעות. תודה!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Arisum,

שלום לכולם. היית מעוניין להתייעץ איתכם לגבי שידרוג המחשב שלי כך שיתאים לציפיות שלי. אני נתקל לאחרונה בהרבה נפילות FPS(בד"כ נופל מ50/60 FPS אל 20-5) ולפעמים ממש קיפאון של המסך וקריסה של הדרייבר של הכ.מ. ניסיתי לשנות גרסאות של הדרייבר(חדשות וישנות יותר) אבל הירידות של הFPS עדיין קורות והרבה,ככה שאני מניח שזה בעיה של החומרה עצמה. כמובן שניקיתי את המחשב(מאבק) ומריץ סריקות עבור וירוסים/ספיי וכ'ו. אני מבקש ממכם לעזור לי לאתר את הצוואר בקבוק שבעצם מגביל את הביצועים של המחשב ולכוון אותי לכיוון הנכון כדי להשיג תוצאות טובות(מצפה ל60 FPS ברוב המשחקים על רזולוציה של 1680X1050). מעבד: QuadCore Intel Core i5 750, 3033 MHz (23 x 132) לוח אם: Gigabyte GA-P55-US3L זיכרונות: Kingst…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by eve,

האם המפרט נראה לכם? אם כן סבבה אם לא בבקשה תגידו למה לא המחשב מיועד לקצת משחקים אינטרנט וכאלה תודה מראש ! [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם. אחרי שהתעכבתי עם רכישת ה ispiron 1520 של Dell לצורכי עריכת וידאו ועריכת תמונות (Photo Shop) וכעת המחשב הנ"ל לא נמצא במלאי או זמין להספקה אני מחפש פתרון אחר. אני דיי בכיוון של Dell כי יש לי חברים מרוצים ונראה לי שהמפרטים שלהם שווים ביחס עלות-תועלת. חשבתי ללכת על ה Vostro 1520 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1500.htm שנראה דומה מאד ל ispiron 1520 . עשיתי חיפוש וראיתי המלצות ללכת על ה ispiron 1525 במקום. פחות חשוב לי יציאת HDMI יותר חשוב לי כרטיס מסך טוב, מעבד מהיר, תגובה מהירה והרצה של מספר תוכנות במקביל, יציאת וכניסת firewire ויציאה למסך חיצוני כלשהו. על ה Vostro 1520 חשבתי להוסיף הארד דיסק 7200 RPM. ולהתקין Windows XP PRO. מה דעתכם? האם הוא אמור…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by proevo4ever,

היי, יש ברשותי Lenovo T61P ואני רוצה במקום הכונן DVD להוסיף הארדיסק HDD או SSD עוד לא החלטתי לשאלתי, האם אני צריך לקנות משהו בנוסף להארדיסק והאם יש חנות מחשבים נורמלית במרכז שאפשר לסמוך עליה שתעשה לי את זה בלי שתדפוק לי משהו בלפטופ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by amir77a,

מגוון ניידים מגיעים עם כונן קשיח רגיל משולב ב-SSD של 24 ג'יגה. האם מע' ההפעלה עובדת מה-SSD? האם הדיסק מתנהג כמו SSD "רגיל"? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by lael,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב + מסך ב8000 זה מה שאני הרכבתי רק בלי מסך..צריך עזרה ודעה ! במסכים אין לי מושג אז תעזרו בבקשה נ.ב יש לו מערכת קירור מים במחשב הישן אז לא צריך קירור נראה לי...השאלה אם הוא יתחבר למחשב החדש ? מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1485 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3 Conroe Support GP35DS3 ¤ 695 1 מארזים NZXT Lexa Aluminum No PSU ¤ 653 1 ספקי כוח Thermaltake Thought Power 650W 52A/12V 4XRails SLI W0104 ¤ 663 1 זיכרונות Digma 2GB DualChannel TESTED DDR2-667 D22G667DI ¤ 480 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤ 390 1 כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320M…

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. רכשתי דרך גוף ממחזר מחשב מסוג HP dx7400 שיפרתי אותו דרך החלפת מעבד מE7400 לQ6600 והוספתי 2 גיגה זיכרון. כל הרעיון היה לתרגל על המחשב את לימודי ניהול הרשתות. אממה , מסתבר שHP החכמים נעלו את הBIOS ובכך אי אפשר לאפשר את טכנולוגית VT של אינטל דרך הביוס (אין אפשרות כזו !). ככה שכרגע השקעתי יחסית במוצר שלא כל כך עוזר לי . חשבתי על לקנות לוח אם יד שנייה של ג'יגהבייט GA-P35 DS3L ב200 ומשהו שקל ובכך לעבור את המכשול הזה. אבל יוצא שהשקעתי כבר כמה מאות שקלים במחשב יחסית ישן. האם המהלך הוא נכון ? או שהיה עדיף להוציא קרוב ל-2000 שקל על מחשב I3 חדש מהחברה ? אשמח להמלצות וחוות דעת

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by yakiros,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)עבודה משרדית+משחקים כמו באטלפילד,הגדרות משחק מדיום שזה בסדר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: באטלפילד ,NBA -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות בינוניות ,יש לי מסך 24 אינץ טוב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. קניתי מחשב נייד, יותר נכון הזמנתי.. הוא אמור להגיע אלי תוך 10 ימים. להלן המפרט: מעבד Celeron 2100 מסך 14,1'' TFT 1024x768 זיכרון SODIMM DDR 256MB דיסק קשיח 20GB Toshiba כונן נוסף DVD כונן דיסקטים 1,44 internal כרטיס קול AC'97 Codec כרטיס מסך SIS 315 64MB Shared מודם 56,6K SmartLink כרטיס רשת 10/100 יציאות LAN 10/100 + Modem/Fax 56k / USBx2 / PS2 Speakers / Fire Wire / TV-out / PCMCIA / IrDA כולל Li-ion Battery (Internal)+Carrying case מידות 308x254x37.5(WxDxH) משקל 3.25kg מחיר 5700 ¤ + 75 משלוח עד הבית המחשב נקנה מ-KSP... מישהו מכיר את המחשב הזה? אני יודע. הדיון הזה אולי קצת טיפשי, אבל אם למישהו יש או אי פעם השתמש במחשב הזה …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אהלן.. פרסמתי פה כבר כמה הודעות אבל גם המחירים גם התקציב וגם הדרישות משתנות מפעם לפעם.. כעיקרון המשחקים שאני משחק בהם הם FIFA VIRTUA TENNIS ודברים בסגנון שלא מצריכים מחשב מטורף.. מה שמשנה קצת את התמונה ומאלץ אותי לנסות להגדיל את התקציב הוא שגם אחי על המחשב הזה והוא מכור לFLIGHT SIMULATOR ואני מבין שהחדש (X) הוא בין המשחקים הכבדים.. בנוסף מה שמצריך מחשב חזק הוא שכרגע אני בכיתה י', עד הצבא אין סיכוי שאני אחליף/אשדרג משהו במחשב (שנתיים), בזמן הצבא אני לא חושב שיש סיכוי לשדרוג המחשב מה שאומר שהמחשב הוא לטווח ארוך מאד.. (כמובן שאני לא מצפה שיריץ עוד 5 שנים משחקים על הגדרות בינוניות אפילו, אבל שיהיה איכותי) אני לא חושב שיש סיכוי לOC בנתיים בטוח שלא כי לא מרשים לי :lol: …

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. מתלבטת כרגע בין שני דגמים https://www.pc365.co.il/product-3927-Lenovo_Yoga_2_13_59442291 https://www.pc365.co.il/product-5160-Lenovo_Yoga_500_14_80N40033IV_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 אם יש המלצות נוספות אשמח לקבלן. כמו כן איך הסוללה של היוגה 500 שבקישור ? רוב תודות

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by ohadp,

שלום לכולם אני חדש מאוד פה ובכלל כבר 7 שנים שלא קניתי מחשב מאז האחרון ואין לי שום מושג בחומרה. מבקש שתעזרו לי במפרט מקסימום למה שאני מבקש ואל תתעלמו כי אני כבר לא יכול לעבוד עם המחשב ואם המסך שלי שנכבה כל כמה דקות. פירסמתי פה כבר בקשה ואף אחד לא עזר. אז ככה: 1.רואה הרבה סרטים וחשוב מאוד שיהיה חיבור לטלויזיה עם כרטיס טלויזיה חזק שאני יוכל להעתיק סרטים וסדרות ב hd. 2. משחק פוקר לפחות 4 שעות ביום חשוב שאני יוכל להריץ כמה חלונות בו זמנית. 3. מתכנן להקים אתר מתישהו אז שאני יוכל להריץ פוטושופ חלק. 4. לא משחק במחשב בכלל בגלל זה יש לי סוני 3 . 5. אינטרנט תוכנות וכו.. 6. וממש חשוב לי מסך טוב ככה גודל 23 7. ואם אפשר שיעבוד ממש מהר אני פשוט סובל עכשיו. בבקשה עזרו לי מתכנן לקנות מחשב…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים