עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שקלים לפה או לשם לא קריטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, COD, BF, FIFA, THE WITCHER 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by justblack,

שלום לכולם אחרי הרבה מחשבה החלטתי ללכת על HTPC מתוך מה שקראתי פה הגעתי לכמה דברים אני מעוניין במעבד חזק מספיק לקידוד ווידאו מעדיף אינטל... חשבתי על מארז עם ספק Antec NSK2400-EC 380W כרטיס מסך מסוג 2400pro או משהו דומה שיתמוך ב DX10 ויהיו לו את כל המאפיינים הדרושים ל HD המליצו לי פה על HD של Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 אני מעוניין לחבר את המחשב למגבר (של אונקיו) - ולכן הייתי מעדיף לוח אם עם כ.קול שיתמוך בזאת וגם יתאים למארז אני מאמין ש 2 גיגה זיכרון יספיקו. השאלה עם 667 או 800 ושל מי? כרטיס טלוויזה שישמש גם כ PVR כמו Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE או משהו אכותי אחר צורב DVD סטנדרטי מקלדת ועכבר אלכותיים שיעבדו ממרחק של כ 4 מטר וכמובן שהכל יהיה שקט ככל הניתן...קרור פ…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. המחשב ישמש בעיקר לגלישה, אופיס, פיקאסה, ארגון תמונות, סרטונים ביתיים, עריכה מזדמנת של סרטוני HD ביתיים, הורדות סרטים. חשוב לי שהוא יהיה מהיר, ושקט במידה סבירה (הוא בחדר נפרד) האם יש כאן משהו שהגזמתי בו, משהו שכדאי לשדרג? לגבי מארז עדיין לא הוחלט (אשמח להצעות) אני מתכוון לקנות בחנות אחת כדי שהם גם ירכיבו הכל (חשבתי על KSP פ"ת) תודה רבה, אייל מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 3570 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte H77-DS3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Transcend 1x4GB DDR3 1333Mhz 1 כרטיסי מסך: On Board Intel HD Graph…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by azorder,

אני צריך לפטופ חזק למשחקים וחשבתי לקנות את dell inspiron 5520 עם i5 מהסדרה החדשה 6g ram מאיץ גרפי AMD radeon HD 7670 קישור לדגם: http://www.ksp.co.il/?uin=16033 האם כדאי לקנות אותו? הוא יריץ משחקים כמו battlefield 3 וdiablo 3 באיכות טובה? תקציב עד 4500 שח גדול מסך 15.6 אינץ' * משקל רצוי - לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * בלוטות- לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח - 750G * כונן CD/DVD- כן צורב - כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה- כן

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by shuliaf,

היי, אני סטודנטית לאדריכלות מחפשת נייד חזק שלא יתקע לי גם כשאעבוד על מספר תוכנות במקביל. אני עובדת על תוכנות: אוטוקאד, סקאצאפ, מאיה, סטודיו מקס, רוויט ופוטושופ. אין לי הגבלה של תקציב. מתלבטת בין macbook pro retina לdell xps15. אשמח לעזרה בנושא ממי שיש לו ניסיון או ידע במחשבים האלה. או המלצה לנייד אחר אבל משהו תותח! תודה רבה...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by timac,

שלום אני צריך מפרט למשחקים כבדים מומלץ עם הכרטיס מסך 8800GTS לא משנה לי מאיזה חנות אני צריך מעבד לוח אם כרטיס מסך זיכרון מארז וספק. תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by nattyk212,

אני רוצה להחליף את הטלוויזיה שלי ל4K רציתי לשאול עם המחשב יריץ סרטים 4K בצורה חלקה ואם לא מה כדי לשפר בישביל זה מעבד: intel(r) core(tm) i7-6700 cpu @ 3.40ghz כרטיס מסך: nvidia geforce gtx 970 16 גיגה ראם

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. המפרט שקיים היום משמש בתור HTPC שכולל גיימינג על מסך 42 FHD יש לי אפשרות למכור את השילוש הנ"ל E8400 ARTIC COOLING FREEZER 7 LP P5QL-E OCZ REAPER 1066 כל השאר נשאר Sapphire ATI VAPOR-X 5770 ENERMAX MODU 525W ‏2XFAN Twister Cluster 80mm LG BLACK X22 SATA WD 1 T 32MB השילוש שאמור להכנס במקום הוא i5 750 Gigabyte P55 UD2 1600 2x2GB Patriot Viper II Dual Channel‎ לגבי קירור עדין לא החלטתי כיוון שהמארז הוא מארז שכיבה ואני צריך קירור Low profil ואם יש קירור LP שיחזיק OC סביר אני מעוניין לשמוע לגבי המפרט אם יש לוח אם מיני ATX מומלץ אחר אני ישמח לשמוע ואם יש מפרט AMD ששוה ערך לזה במחיר נמוך יותר.. תודה ויום טוב אביב

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by elad-k1,

שלום יש לחבר שלי מחשב נייד מדגם Compaq Presario CQ61-140EJ Notebook PC ועכשיו נעלם לו התוכנה של המצלמה Youcam בקיצור לא הצלחנו למצוא מחקנו את המחשב כאילו שחזרנו למצב הראשוני של המחשב,ועכשיו עדיין לא עובד לי המצלמה ז"א גם במסנג'ר זה מראה שלא מותקן המצלמה נסיתי להוריד את התוכנה של הyoucam מהאתר hp ובהתקנה הוא רושם לי "no webcam device found" מה עושים במצב כזה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. שלום רב, עקב מבצעי הבלק פרייד והרצון להשתרג ממחשב עתיק - בן 8. חשוב מאוד אפוציה התמיכה בתיכנות - תוכנת כמו ,Quartus,MATLAB,VS,VB,Orcad,Viso 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתציב? רצוי שלא, אבל במקרה הגרוע עד 400 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? משחקים ותיכנות (ותכני HD - עדיפות נמוכה). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזמן/תדיר/כבד/פרנסה) התוכנות הרשמות מעלה, אופן שימוש - חלקן פעם בשבוע חלקן פעם בחודש. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.COD 6, GTA 5,CRYSIS,FAcry 3 ועוד. -מהי הרזולוציה…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכולם. אני סטודנט לאדריכלות וצרכי המחשב שלי הם להדמיות 3D MAX, SketchUp PHOTOSHOP ועוד. באופן כללי בכוונתי להביא את המחשב מארה"ב, ע"מ לחסוך עלויות. הסכום הוא עד 10k.. אך אם באמת יש הצדקה לכך אני מוכן להוציא יותר.. (אפרט בהמשך - שאלה 3). ניידות וזמן סוללה בעדיפות נמוכה. כרטיס המסך הוא הפקטור המשמעותי כמו גם 2GB זיכרון (לפי המלצתכם) ומעבד core duo 2 במהירות 83. 1 לכל הפחות. נקודת התחלה: זהו המחשב אשר נראה לי כמינימאלי מבחינת הדרישות: dell inspirion 9400 במחיר 2143 US$ PROCESSOR Intel® Core 2 Duo processor T7200 (4MB Cache/2.00GHz/667MHz FSB OPERATING SYSTEM Genuine Windows® XP Media Center Edition 2005 LCD PANEL 17 inch Ultr…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם ! אני צריך עזרה למחשב הנייח הראשון שלי. שאלה כללית- האם אני חייב כרטיס רשת וכרטיס קול אם זה במלה קיים בלוח האם ? מה התקציב המקסימאלי ? 7K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר וגלישה מרובה באינ" וצפייה בסרטים . -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב : battlefiled,need for speed,fry cry 3,crysis 3,gta iv -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - מסך 21'/23' רזולוצייה 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler for AMD / Intel P4-478 !!! Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO AGPx8 128MB DDR Video Card Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case Gigabyte GA-7VAX VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, ATA133, LAN, USB 2.0) ואיזה קירור עלי להוסיף?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לחברי הפורום, לאחרונה הגיע לידי נטבוק סמסונג N102S, מדובר על נטבוק קטן בעל מסך 10''. למחשב יש שקע אחד שמתפקד גם כשקע למיקרופון וגם כשקע לאוזניות. לצערי הרב אני לא מצליח להשתמש במיקרופון עם המחשב, אני לא הצלחתי להבין האם יש או אין לו מיקרופון פנימי. אבל המחשב גם לא מזהה חיבור של מיקרופון חיצוני, ניסיתי עם 2 מיקרופונים שונים ושניהם לא עבדו הסתכלתי בלוח הבקרה בהתקני שמע, בלשונית של הקלטה מופיע 'realtek high definision audio' מנותק, חיבור דרך שקע 3.5ממ. אין שום אופציה לבחור במיקרופון אחר, גם כשמיקרופון חיצוני מחובר למחשב המחשב עובד עם Realtek בתור התוכנה לניהול הכרטיס קול, יש לי את התוכנה במחשבים אחרים והיא בד"כ מתריעה על חיבור מכשירים לשקע אוזניות של המחשב, במק…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by yonin789,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 (חריגה מקסימלית 200) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט למכונות מתעסקת בעיקר עם תוכנת Solidworks (דרישות התוכנה) OFFICE 19 מעט משחקים כדוגמאת פיפא, FM (שיעבדו באיכות טובה +) סרטים להעביר משמרות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא יודע כמה זה רלוונטי לנייד אבל חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מע…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. אני רוצה לדעת איך ניתן לבדוק פרטים על האחריות . איך ניתן לדעת לכמה מזמן האחריות , האם כתוב 3 שנים ?(במידה והמחשב מהיבואן) איך ניתן לדעת שהמחשב נקנה מהיבואן , האם באתר של אסוס http://support.asus.com/download/options.aspx?SLanguage=en&type=4 בפרטיי האחריות יופיעה שהאחריות היא של ronlight ל3 שנים? תודה לעוזרים ומראש לתותח שהפורום בנוי עליו Chevy

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by am1981,

שלום לכולם .. אני מתכנן לקנות מחשב נייד מארצות הברית ובדקתי 2 מפרטים ואני הייתי שמח לקבל טיפים או המלצות לגבי איזה מחשב מומלץ יותר לרכוש או אפילו אם יש למישהו המלצה אחרת אני אשמח לבדוק את המלצתו אז תודה מראש לכל מי שעזר פנה המליץ . המחשב הראשון הוא DELL ALIENWARE M14X והשני HP PAVILION DV6QTE 15.6 המפרטים הועתקו מאתרי החברה אחרי הCUSTOMIZE [table] [tr] [td]PROCESSOR[/td] [td]Intel® Core™ i7 2860QM 2.5GHz (3.6GHz w/Turbo Boost, 8MB Cache)[/td][/tr][/table] edit[/t][/t] [table][tr] [td]OPERATING SYSTEM[/td] [td]Genuine Windows® 7 Ultimate, 64bit, English[/td][/tr][/table] edit[/t] [table][tr] [td]WIRELESS CARDS[/td] [td]Killer™ Wireless-N 1103 a/g/n 2x2 MIMO for Gami…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ase,
    • 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by nitzpo,

תקציב: 5000 חריגה מקסימלית: 150 הערה חשובה: במקרה ואפשרי, מעדיף לרדת כמה שיותר מהתקציב המקסימלי. למה משמש המחשב? משחקים קלים וכבדים, משחקי רשת, עבודה משרדית, עבודה גרפית, עריכת מוסיקה, עריכה וקידוד וידאו, עבודה בתלת-מימד, מולטיטאסקינג, צפיה בסרטים, הורדות, תכנות ועוד. בגדול מחשב כללי. הערה חשובה בקשר למשחקים: אני לא בנאדם שמשנה לו כל פיפס, ככה שאין לי בעיה לשחק במשחקים אפילו על LOW, אבל שזה לא יהיה LOW עכשיו ולא אפשרי מחרתיים... OC: כן. על המעבד, אולי גם על כרטיס מסך, מעדיף כרטיס מסך מומהר מראש אם אפשרי. כפי שתראו למטה, מתכנן לעשות OC בינוני+ זה למה בחרתי מעבד מכפלה פתוחה... מידע כללי נוסף: כונן קשיח 500GB. העדפה: ל-AMD, ולכרטיס מסך מומהר מראש, כמובן במחיר הגיוני ו…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by minkmink,

שלום, רכשתי אתמול את האסוס U31, שהמליצו לי עליו כאן, ואני מאוד מרוצה, חוץ מבעיה אחת. החל מהפעם השנייה שהפעלתי את המחשב, מופיעה לי ההודעה הבאה בכל הפעלה מחדש: ACMON Error Failed to prepare Critical file! Chameleon Engine out of service! אני לוחץ ok וההודעה נעלמת והכל בסדר, אבל ההודעה ממשיכה להופיע. מחקירה קצרה באינטרנט הבנתי שזה בעיה במחשבים של אסוס, אבל לא ממש הבנתי איך פותרים אותה. למישהו יש נסיון? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. רצוי מחשב מבוסס קונרו. תזרקו הצעות.. תודה ד"א, מה יותר עדיף? X1800GTO2 512MB או 7900GT? מסך 19 אינץ' איכותי למשחקים, רצוי. תודה!

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Raanan30,

שלום. יש לי לנובו N100 3000 בן 4 שנים שנהרסה לו חצי מהמקלדת. "נהרסה" דהיינו הרבה מקשים תלושים ולא נמצאים כבר והרבה מאלה שכן נמצאים בכלל לא עובדים ולא מגיבים (כשאני כן צריך להשתמש במחשב הזה מדי פעם אני משתמש במקלדת USB חיצונית) שאלתי, האם קיימת בכלל אופציה כזאת להחליף מקלדת בלפטופים? ואם כן, זה משהו שאני יכול לעשות לבד?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. שלום אני יודע שזה קצת שונה אבל....אני מודונין לקנות מחשב חדש,נייד, בשביל בית-ספר וגם בשביל משחקים, אז כבר בדקתי את העופציות ואני יודע מה אני רוצאה הענין הוא כזה, זה עולה יותר ממה שיש לי, אבל לא חסר לי ארבה, אז חשבתי, שמיכיון שזה gameing laptop אני לא ממש צריך את המחשב השולחני שלי אז..כמה נירה לכם אני יקבל עלב במחירה (יד-רישונה) טוב הינה המפרט AMD ATHLON XP 2600\ 1.917MHz 333MHz L2-512K Barton ABIT NF7 2.0 Nforce 2 AMD\ DualDDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0 GeIL 512MB PC2700 DDR 333MHZ Maxtor 40GB 7200RPM Gigabyte Ati RADEON 9000Pro 2 128MB LITE ON 52X32X52 TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 Compucase super Midi Tower CI 6A19 (כולל חוץ מהמאורר הסטנדרתי האחורי גם Vantec Thermo…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by kutomer,

הרבה זמן לא יצאה לי להיות כאן לצערי, ואשמח להתייעץ איתכם בנוגע למחשב חדש שאני רוצה לקנות (טוב נו אני חייל ואני לא קונה כלום, אבל ההורים קונים לאחי הקטן). אז אלו הפרטים הדרושים: 1. התקציב המקסימאלי הוא - 2K, ניתן לחרוג אבל בשביל סיבה מספיק טובה, וכדי שזה גם יהיה בלא יותר מ500 שקלים. 2. שימוש המחשב יהיה בעיקר למשחקים, אני לא מצפה להריץ כל משחק על המקס' אבל מצפה להריץ משחקים ברמה (AS:Brotherhood וכדומה...), בנוגע לרזולוציה אני לא סגור בעיקר כי אני לא יודע עוד לאיזה מסך אני יחבר אותו. 3. אין צורך בציוד הקיפי כלל. 4. אין ציוד שלא צריך לכלול במפרט כמובן. 5. יש חשיבות לשקט כמובן הייתי מעדיף שיהיה גם שקט, אבל יש אפשרות לשפר את המחשב על חשבון רעש אני מעדיף. 6. לא מתוכנן שום…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. קניתי מחשב מה אתם אומרים עליו? מארז THERMALTAKE V3 ספק כח HEC WIN+600 לוח אם P55-GD55 מעבד I7 860 מאוורר למעבד COLD BIT זכרון H\S CEON 2*2GB DDR3 1333MHZ דיסק קשיח 500GB SATA 2 7200 16M WD צורב SATA LG DVD X22 DL כ.מסך ATI RADEON 5830 1 G POWER COLOR סה"כ 4840 כלל מע"מ רק היום קניתי מה אתם אומרים יש אפשרות שאני יכול להחליף עדיין חלקים כי עוד לא קיבלתי את המחשב מה אתם אומרים הכל בסדר ?[br]פורסם בתאריך: 4.04.2010 בשעה 15:57:12 CEON חברה טובה לזיכרון?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.