עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, ברשותי סט של 4 גיגהבייט (2X2) של זכרונות DDR2 מהסוג הנ"ל. הם נקנו לפני מספר חודשים מועט מאוד ולא נעשה עליהם OC או שימוש אינסנסיבי. יש לי את הקופסא וקבלה מ-KSP (נקנו ב-360 ש"ח) אשמח להערכה כמה הם שווים אה, ויש לי גם לוח MSI P43T-C51 (סוקט 775) בן שנתיים במצב טוב מאוד אבל בלי קופסא... אם אפשר גם עליו הערכה (אני לא מצפה לגדולות)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Nayad,

שלום, אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה מדעי המחשב ואני אצטרך מחשב נייד לשימוש יומיומי שישרת אותי לכמה שנים הקרובות, אני צריך ניידות מלאה, כלומר מחשב שיהיה קל נוח וחיי סוללה ארוכים. * מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט,סרטים, כתיבת קודים וקימפול כנראה בהמשך * גודל המסך? 14" , רצוי מט אבל לא קריטי * רזולוציית המסך? 1366x768, אם אפשרי בתקציב אז FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? רצוי פחות מ 2 קילו, לא יותר מ2.2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה ארוך סיספיק ליום לימודים כ6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) כרגע אין צורך אבל שיהיה מקום וM2 כדי להחליף לSSD בעתיד, בינתיים 500GB SATA …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by E. Shambuzzi,

שלום לכל החברים כיום ברשותי המפרט שבפרופיל והגיע הזמן להשתדרג. התקציב הוא 2000 ש"ח עם אפשרות לחריגה עוד 200 ש"ח אם מדובר ביתרון משמעותי. השימושים הם משחקים כבדים מכל הסוגים. מסך 20" - 1680X1050, הגדרות מקסימליות, בדרך כלל ללא AA. דוגמאות למשחקים - COD MW2, Metro 2033, CIV 5, Dead Island, Fallout NV , מתכנן גם על Skyrim החדש לכשיצא. אני מתכנן לשדרג מעבד/לוח/זיכרונות בשלב א', ובהתאם לשיפור בביצועים להחליט אם אני צריך גם כרטיס מסך או לא. חלק מהמשחקים כבר לא זורמים לי כל כך חלק (בעיקר CIV5 ומטרו 2033), אבל אני חושב שהבעייה דווקא במעבד. במידה ואתם חושבים שכדאי לי גם להחליף כרטיס מסך התקציב הכללי עולה ל 3000 ש"ח גג. אין צורך בציוד היקפי. מבחינת שקט מעדיף לקחת קירור צד ג' שקט, …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by rene,

המחשב מיועד בשלב הזה להריץ סרטים (גם HD), להעביר מוזיקה דיגיטלית ל-DAC חיצוני, ולהריץ emule או bittorrent ברקע כל הזמן. בשלב מאוחר יותר ייתכן שאני יוסיף כרטיס לכידת טלוויזיה אבל לא כרגע... לא מיועד למשחקים או כל דבר אחר. אין צורך במסך (מחובר לטלוויזיה), ושלט כבר יש לי (StreamZap). חשוב מאוד שיהיה שקט עד כמה שאפשר (סלון...). התקציב גמיש אבל רצוי לכיוון ה- 3000. אני חשבתי על זה: Albatron KM51PV-AM2 + GeForce 6150 Socket AM2 Motherboard 510.00 1 510 AMD Sempron 64 Bit 3000+ 35W Socket AM2 Box CPU 467.00 1 467 Antec Sonata II Piano 450W SmartPower 2.0 Case 745.00 1 745 NEC AD-5170A Black x 18 Bulk DVD±R/RW 193.00 1 193 Samsung 250GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 437…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אהלן, אני קונה נייד חדש שישמש ללימודים ולמשחקים. לא מצפה שהמשחקים יעבדו על הגדרות גבוהות ו60 fps אבל כן שירוצו. מבחינת לימודים התוכנות שירוצו בעיקר הן מטלאב וויזואל סטודיו. סוללה לא עד כדי כך חשובה אבל זה פלוס נחמד. עד 15 אינץ. לא נייד של לנובו... היו לי בעיות איתם עם המחשב הקודם. מעדיף דל ובעדיפות שנייה אסוס. ראיתי את המחשב הזה: http://ksp.co.il/?store=KSP03&changeSnif&uin=38526 ורציתי לשמוע את דעתכם. האם הוא עונה על הצרכים? יש לכם הצעה אחרת? תודה מראש

6. Started by rotman,

שלום לכולם , רכשנו את המחשב , המחשב מגיע עם כרטיס מסך radeon hd 6630 . כאשר אני נכנס ל device manager מופיעים לי 2 כרטיסים , ה radeon וגם intel HD ,אני מניח שהאינטל זה הכרטיס המובנה? איך אני יודע באיזה כרטיס המחשב משתמש בפועל? נ.ב ניסיתי לבטל את הכרטיס המובנה והרזולוציה של המסך פשוט ירדה ... אשמח לקצת הסבר איך זה בדיוק עובד ומה עליי לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום, אני מעוניין לרכוש HTPC למטרת קולנוע בייתי ,הורדות ,סרטים ,מוזיקה וכמובן משחקים(שוטרים למינהם דוגמת call of duty וכו'). המערכת תחובר למסך פלזמה Q91 של SAMSUNG ולסט רמקולים סטליטים של מוראל ולרסיבר(אותו אני אמור לרכוש בעלות של עד 2,000 ש"ח-אשמח להמלצות). חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט וכמובן נושא הקירור והאוורור חשוב. בנוגע ל- OC אין לי מושג אם צריך - פתוח להצעות. תודה על העזרה.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by nbav,

שלום לכולם הבנתי שבשנים האחרונות נעשתה התקדמות גדולה מאוד בקרב המחשבים הניידים ויש לי מספר שאלות בנושא בתור מישהו שממש לא בקיא: 1) האם מחשבים ניידים הגיעו למצב שהם מסוגלים להריץ משחקים כבדים עליהם? 2) מה ההפרש במחיר בין מחשב נייח למחשב נייד (הבנתי שהיתה ירידת מחירים גדולה). 3) האם המחשב הנייד מפיץ קרינה (לא יודע אם מחשב נייח מפיץ או לא) בזמן שימוש על ידי סוללה ובזמן שימוש בחשמל 4) האם בזמן ההטענה של הסוללה מופצת קרינה? 5) ישנה שמועה שמסוכן לשים את המחשב על הרגליים מחשש לקרינה? יש אמת בדבר? תודה מראש על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. - שלום האם יש מניעה לקחת לנובו G530 שהגיע עם ויסטה ולהתקין עליו WINDOWS XP? המחשב נקנה שלשום, העבודה עם VISTA היא פשוט סיוט. הכונן הקשיח מחולק ל-3 חלקים, כונן ראשי ושני פרטישנים של ריקאבר - אפשר להעיף את הכל ולהתקין WINDOWS XP כמו בנאדם? תודה מראש רון.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עריכת וידאו,עיצוב גרפי מינימאלי,צפייה בתכני HD לא חייב 1080p. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Sony Vegas-מזדמן,Photoshop-מזדמן,Camstasia Studio-תדיר,Fraps-מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V,TF2,MKX, USFIV. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24",1080p. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום, ברשותי כרגע מחשב נייד עם מעבד Dual-Core 2.3 GHz + (1+2)GB RAM DDR2 400 MHz. כפי שאתם מבינים המחשב כרגע עגלה ובקושי סוחב. אני מעוניין לקנות מחשב חדש של LENOVO עם מעבד i7-4700MQ שלדעתי הוא מצויין + 8GB RAM 1600 MHz. עכשיו השאלה שלי היא אם כמות הזיכרון שלי תספיק. נכון, עם המחשב הנוכחי אני בקושי גולש בפייסבוק והסרטין ב-YOTUBE מקרטעים מהרגע הראשון אך האם הבעיה היא ה-RAM או איטיות המערכת הכוללת? אני נוהג לטחון את המערכת בדברים מקבילים שעובדים ברמה של עשרות כרטיסיות Chrome במקביל + מולטימדיה במקביל (אבל לא משחקים). האם 8 ג'יגה של RAM מספיק לי או שכדאי לי להכפיל ל-16? האם מחשב כזה עם 8 יאפשר לי לעבוד עם גרפיקה באופן חלק ואולי אפילו לשחק בעתיד במחשב במשחקים כבדים? אשמח לעזרת…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי עכשיו יש לי Pentium 4 1.7 GHz 256 ram 80 הארד דיסק כרטיס מסך של sapphire 9600XT 256 MB לוח אם חרא אני מחליף כרגע מארז, ספק כוח, לוח אם, מעבד, הארד דיסק וזכרון וירטואלי התקציב כרגע הוא עד 4000 המליצו לי על המעבד Athlon 64 3000 venice שעולה בסביבות ה800-900 המחשב בעיקר למשחקים והמרה וקידוד של וידיאו ועריכת תמונות compman112

13. אהלן. אני מעוניין לשלב חלקים מהמחשב הישן שלי עם מפרט חדש למחשב לעריכת וידאו. יש לי: 0ZC -2GB 800MHZ KINGSTON - 2GB 800MHZ ספק כוח - HUNTKEY 550W דיסק קשיח - WD 320GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS 2 מסכים acer '19 ואת כל אלו חשבתי להוסיף למפרט הבא: Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz Tray מאוור ThermalTake CLP0524 Socket 775 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 - X2 PNY Quadro FX1700 512MB PCI Experss ThermalTake Element T 1*20cm 1*12cm Fan Black + ThermalTake 700Watt לגבי לוח אם - אני לא יודע איזה לוח יכול להתאים למפרט הנוכחי ולזכרונות היחסית ישנים. - אשמח להמלצה. בכל מקרה, אני צריך מחשב חזק לעבודות מקצועיות, שיריץ 1080X1920 בלי למצמץ ושיוכל לש…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by justblack,

שלום לכולם אחרי הרבה מחשבה החלטתי ללכת על HTPC מתוך מה שקראתי פה הגעתי לכמה דברים אני מעוניין במעבד חזק מספיק לקידוד ווידאו מעדיף אינטל... חשבתי על מארז עם ספק Antec NSK2400-EC 380W כרטיס מסך מסוג 2400pro או משהו דומה שיתמוך ב DX10 ויהיו לו את כל המאפיינים הדרושים ל HD המליצו לי פה על HD של Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 אני מעוניין לחבר את המחשב למגבר (של אונקיו) - ולכן הייתי מעדיף לוח אם עם כ.קול שיתמוך בזאת וגם יתאים למארז אני מאמין ש 2 גיגה זיכרון יספיקו. השאלה עם 667 או 800 ושל מי? כרטיס טלוויזה שישמש גם כ PVR כמו Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE או משהו אכותי אחר צורב DVD סטנדרטי מקלדת ועכבר אלכותיים שיעבדו ממרחק של כ 4 מטר וכמובן שהכל יהיה שקט ככל הניתן...קרור פ…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Xvertigo,

מעבד: AMD Athlon64 3500+ (Socket 939) לוח אם: Gigabyte GA-K8NXP-9 זכרון: 2x512MB DDR400 (Micron) כ. מסך: Gigabyte GV-RX80T256V (ATi X800XT) PCIE כונן קשיח: Maxtor DiamondMax 10 - 250GB SATA, 16mb Buffer מארז: Chieftech Tower, 2x120mm fans+dust filter ספק כוח: Enermax 550W 24Pin connector צורב DVD: LG 4163B DVD-RW (x16) מסך: Viewsonic LCD VP912S 12ms, 19" ,DVI כ. דיסקטים: Teac 1.44mb מקלדת: Microsoft Multimedia keyboard עכבר: Logitech MX510 רמקולים: Creative Inspire G380

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ohadp,

שלום לכולם אני חדש מאוד פה ובכלל כבר 7 שנים שלא קניתי מחשב מאז האחרון ואין לי שום מושג בחומרה. מבקש שתעזרו לי במפרט מקסימום למה שאני מבקש ואל תתעלמו כי אני כבר לא יכול לעבוד עם המחשב ואם המסך שלי שנכבה כל כמה דקות. פירסמתי פה כבר בקשה ואף אחד לא עזר. אז ככה: 1.רואה הרבה סרטים וחשוב מאוד שיהיה חיבור לטלויזיה עם כרטיס טלויזיה חזק שאני יוכל להעתיק סרטים וסדרות ב hd. 2. משחק פוקר לפחות 4 שעות ביום חשוב שאני יוכל להריץ כמה חלונות בו זמנית. 3. מתכנן להקים אתר מתישהו אז שאני יוכל להריץ פוטושופ חלק. 4. לא משחק במחשב בכלל בגלל זה יש לי סוני 3 . 5. אינטרנט תוכנות וכו.. 6. וממש חשוב לי מסך טוב ככה גודל 23 7. ואם אפשר שיעבוד ממש מהר אני פשוט סובל עכשיו. בבקשה עזרו לי מתכנן לקנות מחשב…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. האם כדאי לי ליקנות עכשיו מחשב או לחכות, בגלל שעכשיו יוצאים הכרטיסי מסך עם הdx10 והמעבדי 4 ליבות בקיצור כדאי לי לחכות{אם כן כמה זמן} או ליקנות עכשיו? תודה למגיבים..... {לא ידעתי באיזה פורום לשים את זה אז שמתי בכללי }

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום כל חבריי הפורום. אני מחפש מחשב לגיימינג אבל שיוכל לשמש אותי גם בעבודה (שיהיה נוח לנשיאה ) הבנתי שבשביל שיהיה נוח לשחק בו אני אצטרך מסך גדול אז חשבתי על מסך 17 אינץ. בכל מקרה יש לי בבית מסך מחשב 22 אינץ שאני אוכל לחבר לנייד בשביל הנוחות... בנוגע לכל היציאות אני פחות מבין בזה, אני מחפש משהו סטנדרטי שאני אוכל להפעיל בו הכל. 8 ג'יגה זיכרון יספיקו 500 ג'יגה יספיקו גם מערכת הפעלה צריכה להיות כלולה בתקציב. העדפה לחברת ASUS רק כי המליצו לי עלייה ולא מנסיון אישי. אין צורך במסך מגע יש אפשרות לחרוג מעט בתציב. קיבלתי הצעה מאייבורי על המחשב הנ"ל: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8777 אני חדש אז אם עברתי על החוקים - מצטער תודה מראש.

19. Started by eliXir,

Computer that will move fast, mostly for internet and writing use, games included too ofcrouse but in low usement. the budget is 2000 not more. including LCD "17 and optical mouse+keyboard+case. The case wont have to be something special, something ordinary. Thanks.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by דובי770,

כמה שווה המחשב הבא ASUS G53JW i7-740qm מעבד nvidia gtx460m כרטיס מסך crucial m4 256gb SSD hitachi 320gb HD 15.6 FHD DVD BURNER במצב חדש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by tomermu,

באתר של 012 הם מפרסמים מחשב נייד לפי המפרט הבא : LG מדגם R560 UAPB3E מעבד : CORE 2 DUO T6500 2.1 GHZ מסך : 15.6 LED (1368X786 זכרון : 4GB 800MHZ DDR2 כרטיס מסך : GFORCE GT130M )DDR2 1GB( כונן קשיח : 500GB SATA מערכת הפעלה : VISTA PREMIUM מקלדת מלאה. שנתיים אחריות. זה מה שכתוב מבחינת המפרט. הנ"ל מוצע במחיר של 5364 ש"ח. השאלה שלי איך המחיר מול התמורה ומה המחשב הזה בכלל? חיפשתי בגוגל את הדגם לא מצאתי יותר מדי.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by liav123,

היי, יש ברשותי מחשב נייד - Acer Aspire 6930G. אתמול, משום מה, המקלדת התחילה לא להגיב. כאשר מנסים ללחוץ על מקשי המקלדת, היא משמיעה צליל כמו של תכונת המקשים הדביקים, אך זה לא קשור למקשים דביקים. ניסיתי לחפש פתרונות באינטרנט. אומרים שם ללחוץ על מקש FN בשילוב עם מקשי ה-F: F1,F2,F3... זה לא עזר. ניסיתי גם לפרק את הבטריה וגם להפעיל מחדש את המחשב. בנוסף, הסרת מנהל ההתקנים של המקלדת והחזרתו לא עזרה בכלל. לא מעוניין בפרמוט. אשמח לעזרה, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by mazoz3,

היי לכולם, ערב טוב. אני סטודנט שזקוק למחשב נייח חדש. משיטוט קצר ברשת, הבנתי שזה ה-מקום להתייעצות ובניית מפרטים, אז ככה: השימוש במחשב יהיה בסה"כ סטנדרטי, ויכלול לרוב עבודה משרדית, כשהדבר הכי כבד שהמחשב יצטרך להריץ יהיה ככל הנראה 2 סרטי HD (כבדים) במקביל. בכל זאת, אשמח לקחת קצת אקסטרה ולוודא שלמחשב יהיה 0 תקיעות בכל שימוש - ככה שנגדיר שאשמח אם המחשב יוכל להריץ באופן חלק משחקים יחסית חדשים, כמו לדוגמא ג'י.טי.איי 5. 1. מה התקציב המקסימאלי --------------3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -------- לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? --------------500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ספציפיקציות שה…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. יש לי כבר ספק כוח די חדש של seasonic 550w ויש ברשותי מסך 21 אינץ של אסוס. משאני רוצה שהמחשב יריץ זה LoL וגם סקיירים אם יתאפשר.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by T_A,

עם זה INTEL אז לפחות 2.4 800 AMD לפחות 2500

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים