ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, מחפש מחשב לחמותי לשימוש משרדי ומשחקים לא עתירי גרפיקה - משחקי אינטרנט\גרפיקה דו מימדית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר להשתמש בהכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה משרדית\משחקים בסיסיים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו מיוחד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - -לאילו הגדרות…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך אז עדיף במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים עריכה ותכני HD גרפיקה מסך 22" לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לכל המשחקים החדשים ולאלה שיצאו בשנתיים שלוש הקרובות לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות . האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת ועכבר . האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא יודע לבצע אוברקלוק האם…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השימוש העיקרי סרטים hd ומוזיקה בסלון חשוב שהיה כמה שיותר קטן אבל חזק C530T Intel Core i3 530 2.93Ghz 4MB Cache Tray - ₪532 GH55NUSB3 Gigabyte GA-H55N-USB3 - ₪582 K2G1333 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3 - ₪269 WD5000AAKS Western Digital 500Gb 16MB AAKS - ₪217 MX31-A2 MX31-A2 Mini ITX CUBE Case NO PSU ( USE STANDARD ATX PSU) - ₪125 DPS300PB3 Delta 300Watt, 80mm Fan, 24 pin, 12V, 2X SATA, PFC, 2.2 Version - ₪108 SN-T083A SAMSUNG SN-T083A Slim, DVD±RW, Black - ₪314 סה"כ: 7 ₪2147 לשנות משהו? (יוסיף בהמשך כרטיס טלויזיה אשמח להמלצה למשהו לא יקר אבל טוב)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ושנה אזרחית טובה. אני סטודנט לאנימציה, אני מחפש מחשב חזק ומקצועי לעריכה גרפית שליטה בתוכונות כבדות כגון : 3D MAX ,MAYA .AFTER AFECET. שיעמוד לי חזק במידולים, ורינדור, ללא ציוד הקפי. והשאלה החשובה האם להביא כרטיס גרפי חזק למשחקים כגון 580GTX ולשלב אותו עם כרטיס QUADRO יחסית חלש ולשלב בינהם או להביא כרטיס QUADRO חזק אחד וזהו בלי כרטיס גרפי של משחקים. התקציב שלי הוא 7K לכל המפרט אשמח לתגובות. 1. מה התקציב המקסימלי?- 7 אלף האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? -לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?-500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב אינטרנט ומשחקים - עריכה גרפית בלבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנ…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר מספר חודשים אני מנסה להחליט איזה נייד מתאים לי, כיוון שאני נוסע לארה"ב בעוד פחות מחודש ומתכוון לקנות שם. חבר המליץ לי מאוד על הפורום הזה, אז הנה אני כאן. הדבר החשוב לי ביותר הוא ניידות, משקל וחיי סוללה. אני נוטה ללכת על ה-12.1 למיניהם, או משהו בטווח הזה, אם כי אני פתוח להצעות ולדעות אחרות. מעבר לזה המחשב ישמש לא למשחקים (למרות שלא אכפת לי שהמחשב יוכל להריץ אותם), אלא לעבודה משרדית אינטנסיבית, קצת תכנות ברמה נמוכה (חובבנית), וכן עריכת תמונות ברמה נמוכה (חובבנית). קישוריות מאוד חשובה לי (כיוון שאני לא נמצא הרבה בבית), ולכן wifi, שן כחולה וכדומה דרוש גם כן. מבחינת זכרון בוודאות לא פחות מ-1 ג'יגה, אבל אולי 2. חשוב גם שהמסך לא ישתקף בשמש (יש לי חברים שפשוט אי א…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד ב2.5K מקסימום 3K. המחשב יהיה כמחשב נוסף ונייד , חשוב שיהיה לו תקן N כי יעבור הרבה מידע דרכו דרך הרשת הביתית. האם יש אופצייה לקנות נייד בלי סוללה ? פשוט עדיף לחסוך את הכסף וכבר להביא סוללה 8-9 תאים , לא? האם זה כ"כ בולט ומכוער? HDMI זה בשביל לחבר ל LCD מידי פעם ולראות סרטים בHD. וכמובן שאר הדרישות הרגילות מינימום 2GB פנימי וכו'... תודה וערב טוב.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler for AMD / Intel P4-478 !!! Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO AGPx8 128MB DDR Video Card Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case Gigabyte GA-7VAX VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, ATA133, LAN, USB 2.0) ואיזה קירור עלי להוסיף?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחר התייעצו בפורום קניתי את הלנובו שלא תבינו- מחשב פצצה מהיר נוח אבל המידות שלו קצת גדולות למה שאני צריך. הוא דק מאדד אבל רחב מדי בשבילי והמקלדת לא נוחה לי. אחרי שהארכתי לו אחריות ל 3 שנים והתקנתי עליו אופיס החלטתי למכור אותו- ברור לי שאפסיד עליו אבל אלה החיים. אם מישהו מעוניין שיפנה אליי.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.DIABLO 3 ,SKYRIM,MASS EFFECT 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדג…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שידרגתי לא מזמן את הנייח שלי ונשארו לי חלקים חשבתי להשקיע עוד קצת ולבנות עוד מחשב =] מה שיש: AMD 64 3500+ כרטיס מסך 7600GT וזיכרון של 1GB 667 (2X 512) וספק כוח אין לי מושג איזה כנראה ~350W הארדיסק 80GB עכשיו כל השאר צריך לקנות ז"א מסך חשבתי ללכת לכיוון ה22 אינץ' משהו זול מארז כמובן משהו פשוט לא צריך מהודר כמובן לוח אם זיכרון לדעתי אני גם יקנה הוא לא כזה יקר 2GB 800 מקלדת+עכבר צורב DVD ואני רוצה לקנות עוד דיסק קשיח של 160\250 אשמח לקבל עזרה ודעות מה שציינתי זה ריפרוף מהיר של "לדעתי" העקרונות העיקריים הם: * מחשב שלם שפעיל * כמה שיותר זול אך בקטנה איכותי אבל ממש כמה שיותר זול * 2GB & DVD על כל השאר אפשר להתפשר בקטנה תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 (חריגה מקסימלית 200) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט למכונות מתעסקת בעיקר עם תוכנת Solidworks (דרישות התוכנה) OFFICE 19 מעט משחקים כדוגמאת פיפא, FM (שיעבדו באיכות טובה +) סרטים להעביר משמרות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא יודע כמה זה רלוונטי לנייד אבל חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מע…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם התוספת בתקציב לא משמעותית מבחינת ביצועים לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני FHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ישוחקו על המחשב משחקים חדשים שיוצאים תמיד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נדרש מסך חדש, בנוסף, המחשב יחובר למסך LCD 32 אינץ' ברזולוציה 720P -לאילו הגדרות גרפיות מ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתכוון לקנות מחשב נייד בשבועיים הקרובים. השימוש עיצוב פנים. תודה מראש לכל העוזרים. יש לציין את התקציב המשוער 3000. אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל ירכב בישראל או בארה"ב * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, ותלת מימד) autocad 2d וגם sketchup * גודל המסך? 13-14 * רזולוציית המסך? כמה שיותר כמובן * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד, אבל ארוך יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD אבל לא חייב. כמובן יותר גדול יותר טוב. * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חייב * האם נד…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך מחשב טוב ומהיר לשימושי לימודים ואופיס, ללא צורך במסך. אני צריך ווינדוס והקנייה מתוכננת מt.m.s. חשבתי על מפרט שכולל בתוכו i3 8 ג'יגה זיכרון דיסק ssd של 256 ג'יגה לגבי מארז- חשבתי על הננוקסיה 4 או על מארז מיני, לאחרונה כל המארזים הקטנים האלו צוברים תאוצה. האם הם שווים קנייה או שעדיף להתמקד במארזים הרגילים? לגבי הווינדוס יש לי שאלה, נניח ואני קונה את הווינדוס 8, האם אני זכאי לעדכון חינם כשייצא ה-10? 1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב רשמי, כמה שצריך אני אשלם א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) עבודות משרדיות, צפייה בתכני hd וחיבור המחשב לטלוו…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. אצל אחד העובדים בארגון אצלנו יש את המחש הנייד שציינתי, התחילו אצלו מסכים כחולים היום בלי שהוא יודע להגיד אם עשה שינוי כלשהו במחשב. הבעיה שהמסך הכחול מופיע לפחות משניה ונעלם כך שאני לא מספיק לראות על מה הוא מצביע,ואז המחשב שוב מאתחל את עצמו עולה ה BAR של הוינדוס,מסך כחול לשניה,ושוב מאתחל ככה בלופ אינסופי. לכן אני גם לא יכול להיכנס ל event log ולראות בעיות חומרה. גם כאשר נסיתי להיכנס במצב בטוח אותה בעיה קרתה. נסיתי להריץ בדיקה אוטומטית של הזיכרון, לא נמצאה בעיה. הרצתי תיקון אוטומטי לדיסק גם לא מצאה בעיות. אי אפשר לעשות שחזור מערכת כיוון שאין נקודות לשחזור. אני עכשיו מוריד אימיג' כדי לפרמט את המחשב בתקווה שזה משהו תכונתי ול…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מרכיב מפרט למחשב חדש שמטרתו בין השאר היא להריץ משחקים ברמה גבוהה + OC בינוני, לא צריך להיכנס למספרים כרגע. אני מתלבט לגבי הספק בעיקר, מה לדעתכם ספק טוב, אמין ושקט למפרט הזה? הייתי רוצה לקבל גם חוות דעת על המפרט עצמו והצעות לתיקון\שיפור. בסוף כל שורה מצויין המחיר של KSP + המחיר הסופי למטה CPU - Core i7 2600 3.4Ghz, s1155 - 1240 CPU Cooler - CoolerMaster V8 - 259 MoBo - ASUS P8Z68-V s1155 - 860 RAM - 4x2GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel CL7-8-7-24 - 485 GPU - SAPPHIRE HD 6870 FLEX 1GB GDDR5 - 1100 HD - WD Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX / Samsung 1TB sata2 F3 - 275 Case - Thermaltake ARMOR A60 Midi Tower - 430 PSU - CORSAIR GS 700W…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני חדש פה... ואמרו לי שזהו פורום טוב מאוד להצעות ומחירים וכל הדברים הכלולים במחשבים ומפרטים... אז, החלטתי לבקש פה עזרה... אני לא יודע עוד איך הדיונים אצלכם עובדים אבל אני מבקש משהו אחד... אל תריבו על מה המפרט יותר טוב... אני רוצה לבנות לי מחשב למשחקים - לא כולל עכבר מקלדת מסך ורמקולים... בתקציב של 4400 שקל... יש לי מפרט ראשוני שבניתי בKSP והייתי רוצה דעה עליו... Athlon 64 3000+ (S-754)- מעבד GIGABYTE K8NS (s754)- לוח אם DDR 400 512MB A-DATA - זכרון RAM Hitachi(IBM) 80GB SATA - דיסק קשיח PINE XFX FX5900XT 128MB - כרטיס מסך - יש לי פה קצת בעיה ואני מתלבט בין רדאון 9600 256 מגה FLOPPY Teac/SONY 1.44 - צריך הסבר ? DVD Recorders NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x2 - …
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד Intel Pentium 630 64BIT 3.0GHz LGA775 2MB עכשיו רציתי לדעת מה ההבדל בין AMD כי גם זה 64BIT לוחו אם ASUS P5GD2 DELUXE LGA775 זכרונות SAMSUNG 512MB 533MHZ DDRII *2 דיסק קשיח WD 160/7200 SATA 8MB כרטיס מסך ASUS EN6600 TD 256MB PCI-EXPRESS מארז Thermaltake Kandalf VA9000BWS ספק כח Thermaltake Silent PurePower 560W Active PFC
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דיווח עדכני מצייר תמונה עגומה למדי עבור שוק ה-PC, לאחר כשנתיים של יציבות יחסית. חלונות 10 אשמה בהכל? לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/תקווה-או-קריסה-שוק-המחשבים-האישיים-התכ/
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לפטופ בשביל ליצור מוזיקה ולתקלט.. העדפות שלי זה מקבוק פרו אבל אשמח לקבל את דעכתם איזה דגם כדי ואם יש משהו שמתחרה בזה.. בנוסף אשמח לקבל המלצה על כרטיס סאונד טוב שילך עם זה.. מבחינת תקציב זה לא בעיה.. תודה מראש למי שימליץ..!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ומסביב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי חברה, אני צריך להרכיב לחבר מחשב שמיועד בעיקר לעריכת וידאו (סטודיו 10) ולמשחקים (בקטנה מה שנקרא), מה שאני יודע שצריך להיות זה מעבד DULE CORE אין העדפה בין AMD ל INTEL כמובן שה אינטל יותר "תקציביים" כרגע לפחות 1G זכרון כרטיס מסך נראה לי שמינימום זה 6600GT (לא נראה לי שאפשר בתקציב משהו יותר טוב) צורב DVD מארז+ספק סבירים ולא ג'נריים כמובן. HD מינימום 200GB כמובן שבמידה ומישהו מצליח להכניס בתקציב 250 הרי זה משובח.. זהו לא נראה לי ששכחתי משהו. מקווה שבא לכם ליעץ לי
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב טוב שיישאר רלוונטי להרבה הרבה שנים - למשחקים, הורדות כבדות והצגת סרטים. הנה מפרט שאני רוצה מ קיי אס פי אבל הוא יקר מדי- אני מחפש 4000 ומטה (עדיף 3500-4000). מה אפשר להוזיל במפרט ומה צריך להוסיף (הכרטיס מסך מספיק טוב?) מעבדי AMD כמות מחיר סה"כ Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 1 1000 1000 לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8N Ultra-9 (s939, nf4-u, PCI-E, GBL) 1 790 790 זכרונות DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512Mb 400MHz Kingston CL2.5 2 390 780 כרטיסי מסך כמות מחיר סה"כ Powercolor X550 256MB TV, DVI, PCI-E 1 490 490 דיסקים קשיחים Hitachi כמות מחיר סה"כ Deskstar 160GB 1 495 495 צורבים DVD Recorders כמ…
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, החלטתי לקנות מחשב נייד לשימושים די בסיסיים - OFFICE, גלישה באינטרנט וקצת הורדות. עברתי על מפרטים בKSP וIVORY ומצאתי את (Lenovo IdeaPad 310-14 (80TU002UIV במחיר של 2390 ש"ח שעל פניו נראה מאוד משתלם (בעיקר מבחינת המעבד i7-7500U) אבל, חיפשתי באנגלית קצת מידע/ביקורות על הדגם הזה ולא מצאתי שום אזכור (לפחות לא לדגם הספציפי הזה של 14 אינץ' והמעבד שציינתי) גם לא באתר של לנובו. חיפשתי מחשבים סביב המחיר הזה בAMAZON וכו' וראיתי שכל שהמעבדים היחידים בסביבות המחיר הזה הם i3 ו i5 מסדרות ישנות... מישהו יכול להמליץ או לתת קצת מידע לגבי הדגם הזה? נשמע חשוד או שאני מפספס פה משהו? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אבל לא הכרחי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות בmatlab וצפייה בסרטים וסדרות. חשוב לי שאיכות הצפייה תהיה גבוהה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). די תדיר. יש לי מחשב בעבודה אבל ייתכן מאוד שאצטרך לעשות דברים גם בבית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך במקלדת, עכבר, רמקולים, צורב ומסך. עדיף מסך די גדול. לא חושב שיש צורך בכרטיס מסך, חושבים שכ…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-