עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eliko9,

המפרט של המחשב צריך להיות מ logic pc המסך שאני מעוניין בו זה Dell 20'' 2007WFP WIDE ואני לא יודע אם מוכרים שם ככה שאני אשמח אם תתנו לי קישור לחנות טובה במרכז שאפשר לרכוש את המסך הזה דרכה והמטרה של המחשב של לסרטים ומשחקים עם oc בסיסי (לא לקצה הגבול של המעבד) המפרט של המחשב שאני מעוניין בו זה כרטיס מסך 8800 GTS 640 הארד דיסק 250 גיגה האם יש טעם לקחת לוח אם עם תמיכה של SLI? מארז גדול ויפה, בסביבות ה 500 שקל חשבתי על Thermaltake VB1000SWS Silver SOPRANO + Window Case או Thermaltake VC3000BNS Armor Junior Black Tower Case אני היום נוסע לחנות שלהם לקבל הצעת מחיר סופית, ככה שני אשמח אם תביאו לי הצעות כמה שיותר מהר תודה רבה

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  2. Started by nerya40,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? אשראי ב 7500 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מקדלת ועכבר עם חוט. ורמקולים טובים לא יותר מ 400 ש"ח. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? שיהיה חברות איכותיות וטובות 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ו…

• 12 תגובות
    • 847 צפיות
  3. Started by Bug,

אהלן, אני מחפש מחשב נייד בעיקר לאופיס, אינטרנט וסרטים. שימוש ביתי רגיל. המחשב מיועד בעיקר לשימוש מהבית כך שגודל של 15 אינטצ' יהיה טוב. תודה

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  4. Started by afekchaos,

אני מעוניין לקנות מחשב ללא מסך!!! הכי חשוב למשחקים וגם סרטים שירים ואינטרנט שהמחשב יהיה מבוסס AMD ושהמחשב יכלול בתוכו את הרמקולים : CREATIVE INSPIRE 5SPK + 1SUB ושיהיה כרטיס קול לא חשוב שיהיה מובנה על הלוח אם, רק שיפענח AC3

• 8 תגובות
    • 997 צפיות
  5. Started by aboren,

1. מה התקציב המקסימאלי? גג 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נתתי קצה גבול עליון 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ילד בן 12.5, עריכת וידאו קצת, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיינקראפט, CSGO ועוד כל מיני משחקים. כולל הזרמת משחקים מהXBOX. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 23 אינץ ומסך טלוויזיה -לאילו הגדרות גרפי…

• 25 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 5000 שח , לשימוש של אופיס , מוסיקה , סרטים, תמונות וגלישה באינטרנט. ראיתי בכל מיני אתרי מכירות מספר מחשבים אך לכל אחד מהם יש יתרונות וחסרונות אז רציתי לדעת איזה דברים קריטיים יותר ואילו פחות. האם להתפשר על דיסק קשיח ide או שלא לוותר על sata ? האם אני צריך חיבור pcmcia אם כתוב שהמחשב כולל wifi b/g ? האם צריך חיבור s video ? האם ללכת על סלרון כדי להוזיל את הקנייה ? והאם יש הבדל כל כך משמעותי בין סלרון לפנטיום? האם יש הבדל גדול בין 1.7 ל 1.8 גיגהרץ מעבד? האם קניית מחשב כזה היום תגרום לי להצטער על כך עוד שנה ? כמו כן ברשותי מחשב שולחני חזק כך שכל שאר האפליקציות שלא אוכל להשתמש בהן על הנייד אוכל על המחשב השולחני . אני רק לא רוצה שבעוד ש…

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  7. Started by noamborisov,

http://tms.co.il/preview/spec/5fvul2nb זה המפרט תגיבו מהר כי כנראה שמחר נזמין אותו, אם יש מה לשפר או דרכים להוזיל מבלי לפגוע בביצועים.

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  8. שלום לכולם, אני צריך כמה הצעות למפרט למחשב של משחקים עד 5000 שקל אבל כולל הכל - יעני מסך דק, רמקולים טובים, עכבר ומקלדת פשוטים והכל בקיצור

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  9. x1900 256MB Core 2 Due 1.83 Ghz 6300 INTEL - Bad Axe (975x) 1GB PQI DDR II - 667 TURBO Thermaltake SwInG ATX MIDI Tower - 430W (W0084) - Black WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II NEC DVD-RW NEC ND 3550 x16 (BLACK) DUAL LAYER - BULK

10. היי, אני מחפש לאפטופ ללימודים וקצת תכנות. * תקציב - בסביבות ה 3500 אפשר חריגה של כמה מאות שקלים * מטרות המחשב? לימודים, סרטים, אינטרנט וכו' * גודל המסך? 14 * משקל רצוי? בסביבות ה 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5-6 שעות עבודה ניראה לי סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI, USB3 * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לא חובה SSD בין 250 ל 500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל …

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  11. Started by moshe20,

שלום אני צריך מחשב כולל מסך ברמה בנינוית בתקציב של 3000 או פחות ובלי חריגה תפקוד עיקרי-עבודה שוטפת עם תוכנות הורדה כמו ביטורנט ואמיול במקביל תפקוד משני-משחקים לא חייב משהו מפוצץ רק שיעבדו סבבה תודה רבה לעוזרים ואם יש ממש הבדלים בתפקוד המחשב השוטף שצריך להוסיף כסף אז הערות למה

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  12. Started by ixhunter,

מעבד Intel P-D Dual Core 805 לוח אם INTEL GRANT COUNTY 2 הארד דיסק : 160 גיגה סאטה. כ.מסך משולב: ATI X300 upto 128M PCI-Express צורב DVDRW Dual layer X 16 זכרון 512 מגה 667 מגה הרץ. מארז ATX ספק 400 וואט. יש לציין שהמחשב למשחקים קלים ולעבודה משרדית .. כרטיס מסך אני אקנה בהמשך. לגבי הלוח אני מבין שהוא חלש אבל לא מבין איך משפיע לוח חלש על המערכת ואשמח מאוד להסבר. אם למישהו הצעה למפרט שונה לגמרי אני גם אשמח אבל בלי לחרוג בבקשה מהתקציב. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  13. היי, אני צריך מפרט למחשב ב- 3.5K בערך, לטובת שימושים משרדיים, צפייה בסרטים וקצת משחקים. (אין צורך בציוד היקפי ומסך) מבחינת כרטיס מסך 9600GT יספיק לי לדעתי. נוטה להעדיף מרובע ליבות, אבל אם זה "דורס" יותר מדי דברים חשובים במסגרת התקציב אז נתפשר על e8400. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  14. מה דעתכם על המפרט הבא? מתאים לתוכנות אדובי? חזק מספיק? (ללא OC) המפרט ללא מסך (קיבלתי המלצות על המסך של DELL) מצרפת קובץ. תודה!! [attachment deleted by admin]

15. Started by ac1240,

זה בערך מה שמתאים בפחות מ 2500 לדעתי : AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪389 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2058 Gigabyte GA-770T-D3L DDR3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪340 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2160 Samsung 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪374 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1973 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪190 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪109 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 ThermalTake V3 Black Edition 1x120 mm + 400W Raidmax, יחידות 1 ₪334 http://www.rsm.co.il/product.aspx?pr…

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  16. אהלן זקוק למפרט : מחשב בשביל בן אדם שמשתמש בו המון, לא למשחקים בעיקר, אבל גם, ואם כבר, אז שירוצו חלק. נתחיל במה שיש לי : (במובן של : לא צריך לקנות את זה, כי יש לי כבר) יש לי מסך 19" LG F900B יש לי שני דיסקים קשיחים WD ATA 7200 RPM + 8MB CASH , בנפחים 200, 250. יש לי צורב DVD NEC ND-2500A , וצורב דיסקים של LG. יש לי כרטיס רשת, מקלדת, עכבר ואת כל התוכנות שאני צריך. כל זה כרגע ממוקם יחד עם הדברים שצריך להחליף : מארז מכוער ולא מאוורר בעליל, על לוח אם AOpen AX63 Pro עם כרטיס מסך בעל קירור פסיבי שעובד על AGPX2, : nVIDIA GeForce4 MX 440SE From Leadtek WinFast A170 SE פנטיום 3 550, ו 384 זכרון SDRAM שמורכב מ256 סמסונג, ו-128 טושיבה. במשך 3 שנים כל העסק תפקד די טוב, אבל רבאק, …

• 96 תגובות
    • 12.3k צפיות
  17. צריך לשדרג את המחשב של אחותי למשהו סביר ועל הדרך לשדרג את שלי למשהו חדש על ידי כך שאחותי תקבל חלקים מהמחשב שלי. המחשב של אחותי צריך להריץ SIMS 3 ולהיות שקט לגמריי ושלי צריך רק להיות טיפה יותר חזק מעכשיו, להיות שקט מאוד, והפעם להיות מחלקים מומלצים שאני ישמח שיש לי במחשב ולא msi וceon מאייבורי. השדרוג צריך להיות כמה שיותר זול, מבחינת תקציב הייתי גם יכול לקנות מחשב ב10000 עכשיו אבל אני קונה מה שאני צריך ולא מה שאני יכול... לא מתוכנן שום אובר קלוק. את המפרט שלי אפשר לראות בצד ושל אחותי זה פנטיום 4 ישן וgforce 2 עם הרדיסק ide 80gb וזכרון ddr1. ללוח אם שלי יש כרטיס מסך מובנה שבדקתי והוא עובד טוב עם סימס 3, ככה שאין צורך בכרטיס מסך חדש. זה מה שחשבתי לקנות למחשב שלי: (מskypc, אלה…

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  18. Started by sim,

אני מחפש מחשב נייד לסטודנט סכום בסביבות 2.500 ללא תוכות וללא מע' הפעלה. המחשב מיועד ללימודים בלבד . ( אופיס )

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by dddd01,

שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב נייד עד 4K . מסך 17 אינץ (אפשר להתפשר על 15 במידת הצורך). השימושים העיקריים שלו יהיו אינטרנט וריבוי משימות (כלומר,הפעלת אפליקציות רבות בו זמנית,מה שידרוש משאבי מחשב כגון ראם ומעבד) חומרה: מעבד דו-ליבתי של INTEL. מינימום 250GB . זכרונות 2-4GB. חיי סוללה ארוכים. צורב DVD. יציאת DVI הכרחי. במידה והמחשב-נייד לרכישה בארץ אז אין צורך באחריות בינלאומית, אבל במידה ויש הבדל מחיר משמעותי בין הארץ לחו"ל אז עדיף בחול עם אחריות בינלאומיות שתתפוס בארץ . תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  20. שלום רב ! אני מחפש עבורי מחשב נייד עם מסך 15.6 שישמש לצרכים כלליים ומשחקים קלים עכשיו חשבתי עד האייסר 5741g שמגיע עם מעבד i5 430m וכרטיס מסך 5470 הוא עולה בסביבות ה4000 ש"ח או שכדאי לי לקחת את האייסר 5742 שמגיע עם מעבד i5 460 וכרטיס מסך 420m האם המחשבים האלה יספקו את דרישותיי או שכדאי לי להוסיף עוד קצת כסף ולהשקיע במעבד i7

21. Started by liorsn,

מחפש מפרט מומלץ למחשב בשביל אינטרנט,תכנות וגם משחקים, כולל מסך עד 3500 ש"ח. חשוב שיהיה מעבד של אינטל. תודה[br]פורסם בתאריך: 15.06.2008 בשעה 23:23:40 Intel® Core2 QUAD Q-6600 כולל המעבד בעל 4 הליבות CORE 2 QUAD לוח אם-INTEL G-35/RAID/1333MHZ כולל זיכרון בנפח 2GB במהירות1066MHZ!!! FX 8600GT/1024MB/HDTV-X2 DVI ד.קשיח500GB SATA II/32M מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח-ליציבות מקסימלית לוח אם-אינטל מקורי-BLKDG35EC-G35EC EVA COVE/G-35 1333MHZ-שיא הטכנולוגיה של אינטל מעבד-Intel® Core2 QUAD Q-6600/8MB -לביצועים מעולם אחר זיכרון-2048MB PC8500-HYPER MEMORY-1066MHZ-KINGSTON -למהירות מסחררת כרטיס מסך-FX 8600GT-1024MB/DVI/HDTVזיכרון 1GBמלא על הכרטיס!-לגרפיקה עוצר…

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל, עם אופצייה לשידרוג בעתיד ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי FPS לרוב (crysis, far cry), תכני HD אין צורך בכרטיס מסך במפרט זה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by yifty,

שלום למומחים ברצוני לקבל המלצות להרכבת מחשב לעבודה מקצועית וכבדה על תלת מימד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. אלא אם יש משהו שהוא מאסט -כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה בתלת מימד - הדמיות אדרכליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3DS MAX, VRAY, PHOTOSHOP (פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחש…

• 29 תגובות
    • 5.8k צפיות
  24. Started by shlomil,

שלום אני רוצה לקנות לפטופ שאמור לשמש כמחשב בייתי לכל דבר לאנגליה. ראשית אני צריך שזה יהיה לפטופ עם אחריות בינלאומית כדוגמת IBN שהמליצו לי ובנוסף שיהיה לא כרטיס רשת אלחוטית . עד עכשיו המליצו לי על דגם של HP 2151 ואז התברר לי שאין לו אחריות בחו"ל (בינלאומית) ואח"כ המליצו לי על IBM דגם UROJ8IM שנראה לי בסדר גמור אני לא מתכנן להריץ על המחשב תוכנות כבדות או משהו דומה, בנוסף אני רוצה שכל התוכנות יבוא כבר עליו בלי כאבי ראש של התקנות וכאלה, אין לי הרבה מושג בלפטופים ואשמח לקבל כל חוות דעת בקיצר אני מחפש מחשב טוב אמין ובסכום של עד 6500 ש"ח. תודה

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  25. Started by aTsury,

שלום. אני רוצה לקנות מחשב נייד, ואחרי כל הסקר שעשיתי נשארתי עם 3 דגמים אפשריים. תחילה אני רוצה לציין כי אני מעוניין במחשב gaming. התקציב שלי הוא 7000-8000 שקל (עד כדי 300 - 400 שקל סטייה). בתיאור המפרטים אני אתייחס רק למעבד/כרטיס מסך/ זיכרון/דיסק קשיח משום ששאר הפרטים בערך זהים עבור כל המחשבים. מפרט ראשון: Dell Inspiron, לא זוכר איזה דגם בדיוק, מעבד Intel Core Duo T2500 2.0Ghz, זיכרון 1024 מגה, כרטיס מסך ati x1400 256mb ודיסק קשיח 80גיגה. מפרט שני: hp DV8371EA, מעבד intel T2400, גיגה זיכרון, כרטיס מסך geforce go 7800 256mb, דיסק קשיח 160 גיגה מפרט שלישי: Acer 5672WLMi, מעבד intel T2300, זיכרון 2 גיגה, כרטיס מסך x1400 512mb, דיסק קשיח 80גיגה... אני לא יכול להחליט, אבל אני…

• 2 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.