עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Premiere CC 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  2. Started by zvkel,

אומנם בנייד אין כל כך הרבה אפשרות למפרטים אבל יש המון חברות והמון דגמים שונים מובנים מראש והיה נחמד אם היו כאן מידע בנושא

3. כרגע זה המפרט שחשבתי עליו עומד על 11 הצעות שיפורים יתקבלו בברכה דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 2120 ¤ 1 ASUS P5W DH Deluxe 1690 ¤ 1 G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 5-5-5-15 1250 ¤ 1 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII RAID 600 ¤ 1 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 2400 ¤ 1 CREATIVE X-Fi XtremeMusic 750 ¤ 1 NEC ND-4571 LABELFLASH WHITE/BLACK 295 ¤ 1 כונן דיסקטים שחור 70 ¤ 1 GIGABYTE 3D AURORA 600 ¤ 1 ENERMAX LIBERTY 500W 700 ¤ 1 ARCTIC COOLING Arctic Fan 12 50 ¤ 2 THERMALTAKE BIGTYPHOON 255 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 סה"כ: ¤ 11000

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by blof,

1. מה התקציב המקסימלי? 6500 ניתן לנצל את כל התקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משחקים שרצים בהגדרות גרפיות גבוהות, משחקים כמו MOW2,crysis, etc... 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך חדש בגודל 22 לפחות עם יכולת לראות סרטי HD 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 1 - השקט לא חשוב בכלל 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתוכנן OC 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך, אני אשתמש בווינדאוס 7 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא אין לי העדפה לחנות ספציפית, אני גר במרכז 10. האם יש בקשות מיוחדו…

• 10 תגובות
    • 910 צפיות
  5. שלום לקראת תחילת הלימודים אני צריכה לרכוש לי מחשב נייד...מאמינה שאני לא צריכה תוכנות מיוחדות ככה שהוא יהיה רק לשימוש של אינטרנט, אופיס, סרטים, פוטושופ ונראה לי שזהו התקציב הוא עד מקסימום 4000 שח מה שחשוב לי שיהיה בו: -שהוא יהיה מהיר (מעבד טוב...) -אני ממש רוצה אחד שיהיה לו מקלדת עם מספרים בצד כי לא נוח לי עם המקלדת הרגילה של הלפטופים ואני אצטרך די הרבה את החלק של המספרים.. הבנתי שרוב המחשבים עם מקלדת כזו הם עם מסך 15.6 אבל אם יש עם מסך קצת קטן יותר זה גם בסדר (אבל לא קטן בהרבה) -מקלדת נוחה -מקלדת מוארת (אבל לא חובה) -סוללה טובה (כמה שאפשר) -לא כבד (עד 2.5 קילו) -מסך טוב (ראיתי שקיימים מחשבים עם מסכי מאט.. האם יש הבדל ממש משמעותי בין רגיל למאט?) -איכות סאונד טוב…

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. היי, אני מחפש מחשב נייד חדש, דרישות: שיטוט אינטרנט ניגון 1080P בלי גמגומים יציאת HDMI מסך 14-13 רצוי עם כונן אופטי אך לא חובה. משקל עד 2 קילו לפחות 2GB זכרון מעבד כפול ליבה אין שום חשיבות לאיכות רמקולים וטביעת אצבע. מה יש לכם להציע ? תודה לעוזרים עריכה: תקציב עד 4000 ש"ח, מקווה למצוא משהו יותר קרוב ל3000.

7. שלום רב! אני רוצה לקנות מחשב נייד בסביבות 10K ורציתי עצה בנוגע לטכנולוגיה ולחברה של המעבד האם כדאי סנטרינו, NAPA, AMD או משהו אחר? האם רק AMD תומכים ב64 ביט? (כי אם כן אני רוצה להיות מוכן למערכת ההפעלה ויסטה שתצא בעתיד) תודה!

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  8. גמר חתימה טובה לפטופ DELL (כמעט בן שנתיים )...לוקח לו 2 דקות לעלות. החלק העיקרי מהזמן הוא מסך שחור לפני מסך WELCOME . בדקתי OS BOOT INFORMATION וראיתי רשימה ענקית של דרייברים שחלקם לא עולה. איך אפשר לבדוק אם הרשימה לא כוללת תוכנות שכבר הוסרו ? תודה רבה .

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  9. Started by okpimp,

ראשון מKSP: מעבדי אינטל Core2 Duo 1.86Ghz, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache 1250 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE GA-965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 950 זכרונות DDR II 667 1GB V-Data 420 כרטיסי מסך eVGA 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E 1070 דיסקים קשיחים Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB 465 צורבים DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 195 מארזים 8023 Gamer 450W, 12cm Fan, LCD 290 SYSTEM ASSEMLY 100 סה"כ 4740 השני מIVORY: מעבד אינטל קונרו E6300 זכרון: 512mb ddr2 667mhz *2 לוח אם: msi p965 neo-f 7.1 1glan צורב: DVD DL +16 דיסק קשיח: 250GB 16MB SATA2 WD כ.סמך: MSI NX7600GT T2D256E PCIE או שאני יקנה 7800GT בעוד 500 …

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  10. אני צריך מפרט שיתאים למעבד הנ"ל -320GB עם מחשבה ל-רייד 0 המחשב צריך להחזיק 3 שנים וכרטיס מסך חשבתי על-9800GTX או ללכת על 8800GT ולשדרג עוד שנה {למרות שיש לי תקציב בניפרד על הכרטיס מסך של 1500 שקל אבל אולי עדיף להשקיע אותם במשו אחר}

• 11 תגובות
    • 886 צפיות
  11. הדגמים הם Latitude D630 Lenovo ThinkPad SL500 השימוש שלי זה מוזיקה אינטרנט סרטים (HD) ותוכנות - ללא משחקים ללא תוכנות כבדות. לפי בדיקה כאן באתר ראיתי המלצה ל2 המחשבים הנל. חשוב איכות מסך עמידות איכות מחשב וזמן בטריה. מה דעתכם ואיזה מהם יותר כדאי? ישנה אפשרות ומבדיקה כאן לעבור לדגמים האלה Dell Latitude E6400 Lenovo ThinkPad T400 לפי הבדיקה נראה שהDELL עדיף יותר וגם על מסך הLED שלו שמבחינתי עדיף יותר. האם שווה לעבור לדגם הDELL E6400 או ללכת על אחד מ-2 הזולים יותר? איך איכות האינטרנט של כל הדגמים?

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  12. בדקתי גם באתרים שונים, והמפרט זהה גם בהם. יש הפרש של 470 ש"ח ביניהם. מישהו יכול להסביר? http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=16864 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=16810

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by eliko9,

המפרט של המחשב צריך להיות מ logic pc המסך שאני מעוניין בו זה Dell 20'' 2007WFP WIDE ואני לא יודע אם מוכרים שם ככה שאני אשמח אם תתנו לי קישור לחנות טובה במרכז שאפשר לרכוש את המסך הזה דרכה והמטרה של המחשב של לסרטים ומשחקים עם oc בסיסי (לא לקצה הגבול של המעבד) המפרט של המחשב שאני מעוניין בו זה כרטיס מסך 8800 GTS 640 הארד דיסק 250 גיגה האם יש טעם לקחת לוח אם עם תמיכה של SLI? מארז גדול ויפה, בסביבות ה 500 שקל חשבתי על Thermaltake VB1000SWS Silver SOPRANO + Window Case או Thermaltake VC3000BNS Armor Junior Black Tower Case אני היום נוסע לחנות שלהם לקבל הצעת מחיר סופית, ככה שני אשמח אם תביאו לי הצעות כמה שיותר מהר תודה רבה

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  14. Started by nerya40,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? אשראי ב 7500 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מקדלת ועכבר עם חוט. ורמקולים טובים לא יותר מ 400 ש"ח. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? שיהיה חברות איכותיות וטובות 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ו…

• 12 תגובות
    • 853 צפיות
  15. Started by Bug,

אהלן, אני מחפש מחשב נייד בעיקר לאופיס, אינטרנט וסרטים. שימוש ביתי רגיל. המחשב מיועד בעיקר לשימוש מהבית כך שגודל של 15 אינטצ' יהיה טוב. תודה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  16. Started by afekchaos,

אני מעוניין לקנות מחשב ללא מסך!!! הכי חשוב למשחקים וגם סרטים שירים ואינטרנט שהמחשב יהיה מבוסס AMD ושהמחשב יכלול בתוכו את הרמקולים : CREATIVE INSPIRE 5SPK + 1SUB ושיהיה כרטיס קול לא חשוב שיהיה מובנה על הלוח אם, רק שיפענח AC3

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by aboren,

1. מה התקציב המקסימאלי? גג 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נתתי קצה גבול עליון 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ילד בן 12.5, עריכת וידאו קצת, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיינקראפט, CSGO ועוד כל מיני משחקים. כולל הזרמת משחקים מהXBOX. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 23 אינץ ומסך טלוויזיה -לאילו הגדרות גרפי…

• 25 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 5000 שח , לשימוש של אופיס , מוסיקה , סרטים, תמונות וגלישה באינטרנט. ראיתי בכל מיני אתרי מכירות מספר מחשבים אך לכל אחד מהם יש יתרונות וחסרונות אז רציתי לדעת איזה דברים קריטיים יותר ואילו פחות. האם להתפשר על דיסק קשיח ide או שלא לוותר על sata ? האם אני צריך חיבור pcmcia אם כתוב שהמחשב כולל wifi b/g ? האם צריך חיבור s video ? האם ללכת על סלרון כדי להוזיל את הקנייה ? והאם יש הבדל כל כך משמעותי בין סלרון לפנטיום? האם יש הבדל גדול בין 1.7 ל 1.8 גיגהרץ מעבד? האם קניית מחשב כזה היום תגרום לי להצטער על כך עוד שנה ? כמו כן ברשותי מחשב שולחני חזק כך שכל שאר האפליקציות שלא אוכל להשתמש בהן על הנייד אוכל על המחשב השולחני . אני רק לא רוצה שבעוד ש…

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  19. Started by noamborisov,

http://tms.co.il/preview/spec/5fvul2nb זה המפרט תגיבו מהר כי כנראה שמחר נזמין אותו, אם יש מה לשפר או דרכים להוזיל מבלי לפגוע בביצועים.

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  20. שלום לכולם, אני צריך כמה הצעות למפרט למחשב של משחקים עד 5000 שקל אבל כולל הכל - יעני מסך דק, רמקולים טובים, עכבר ומקלדת פשוטים והכל בקיצור

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  21. x1900 256MB Core 2 Due 1.83 Ghz 6300 INTEL - Bad Axe (975x) 1GB PQI DDR II - 667 TURBO Thermaltake SwInG ATX MIDI Tower - 430W (W0084) - Black WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II NEC DVD-RW NEC ND 3550 x16 (BLACK) DUAL LAYER - BULK

22. היי, אני מחפש לאפטופ ללימודים וקצת תכנות. * תקציב - בסביבות ה 3500 אפשר חריגה של כמה מאות שקלים * מטרות המחשב? לימודים, סרטים, אינטרנט וכו' * גודל המסך? 14 * משקל רצוי? בסביבות ה 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5-6 שעות עבודה ניראה לי סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI, USB3 * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לא חובה SSD בין 250 ל 500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל …

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  23. Started by moshe20,

שלום אני צריך מחשב כולל מסך ברמה בנינוית בתקציב של 3000 או פחות ובלי חריגה תפקוד עיקרי-עבודה שוטפת עם תוכנות הורדה כמו ביטורנט ואמיול במקביל תפקוד משני-משחקים לא חייב משהו מפוצץ רק שיעבדו סבבה תודה רבה לעוזרים ואם יש ממש הבדלים בתפקוד המחשב השוטף שצריך להוסיף כסף אז הערות למה

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  24. Started by ixhunter,

מעבד Intel P-D Dual Core 805 לוח אם INTEL GRANT COUNTY 2 הארד דיסק : 160 גיגה סאטה. כ.מסך משולב: ATI X300 upto 128M PCI-Express צורב DVDRW Dual layer X 16 זכרון 512 מגה 667 מגה הרץ. מארז ATX ספק 400 וואט. יש לציין שהמחשב למשחקים קלים ולעבודה משרדית .. כרטיס מסך אני אקנה בהמשך. לגבי הלוח אני מבין שהוא חלש אבל לא מבין איך משפיע לוח חלש על המערכת ואשמח מאוד להסבר. אם למישהו הצעה למפרט שונה לגמרי אני גם אשמח אבל בלי לחרוג בבקשה מהתקציב. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  25. היי, אני צריך מפרט למחשב ב- 3.5K בערך, לטובת שימושים משרדיים, צפייה בסרטים וקצת משחקים. (אין צורך בציוד היקפי ומסך) מבחינת כרטיס מסך 9600GT יספיק לי לדעתי. נוטה להעדיף מרובע ליבות, אבל אם זה "דורס" יותר מדי דברים חשובים במסגרת התקציב אז נתפשר על e8400. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים