ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
שלום, היום (או אתמול) פורסמה באתר כתבה על כרטיס מסך חיצוני לניידים שייאצ בקורב והיה גם קישור לאחד שקיים, בחדש אני לא יודע אם הוא מתאים לכל מחשב, לא ממש הבנתי אבל הבנתי שב"ישן" של ASUS http://hwzone.co.il/news/1168212383/1212/ הוא מתאים לכל מחשב נייד בעל יציאת EXPRESSCARD מכאן כמה שאלות: 1. בכתבה המוצר עוד לא יצא, אבל לפי מה שרשום נכון להיום הוא יצא כבר לפני חצי שנה בערך, אם ככה, מה המחיר שלו והאם ניתן להשיג בארץ? 2. עד כמה זה ישפר את הביצועים? נגיד עם כרטיס כמו 4850 או 4870? כי הבנתי שבניידיים היום הכניסה לא מספיק מהירה כדי ממש להעביר את הכמויות מידע הדרושות, האם השיפור מספיק משמעותי כדי שיהיה שווה לקנות את התושבת לכרטיס והכרטיס? 3. האם סדרת HP DV5 כוללת את היציאה המדוברת…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משתמש ב: ps CS + חבילת adobe\ חבילת מקרומדיה + משחקים אבל לא גיימר כבד דגם מחיר כמות AMD ATHLON 64 3200+ BOX 939PIN 1360 ¤ 1 EPOX EP-9NDA3+ 939 820 ¤ 1 ADATA DDR 512MB 400MHZ 480 ¤ 2 LEADTEK 6600GT 128MB AGP 1350 ¤ 1 NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 480 ¤ 1 COMPUCASE CI-6919 BLACK 400W 525 ¤ 1 סה"כ: ¤ 5495
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לוח ראשי : אינטל Intel® Desktop Board DG41TY (כולל יציאה למדפסת פרלל) מעבד אינטל Core2 QUAD 2.33 Q8200 4M 1333 זיכרון פנימי :II (800) 2048 MB DDR קינגסטון עכבר Wheel Mouse Opti PS2/USB Singl מיקרוסופט MultiMedia Keyboard PS/2 SINGLE מיקרוסופט דיסק קשיח : כולל 32mb II SATA WD5000AADS כרטיס מסך: Intel® Graphics Media Accelerator X4500 כונן תקליטורים : כונן צורב DVD LG כרטיס קול : Intel® High Definition Audio כרטיס רשת Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) מארז : TT-VJ2000BWS ספק כח Thermaltake 550W ATX2 OEM PSU W0134RU רמקולים CREATIVE A100 2.1 ההצעת מחיר 2300 ¤ מה דעתכם על המארז? האם שקט? איך כרטיס המסך עבור סרטי HD? כמו כן על איזה מסך אתם ממליצים? A…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, חברה שלי רוצה לקנות מחשב חדש וביקשה את עזרתי, היא מקציבה למחשב 2000 שקל והיא רוצה שגם יוכל להריץ לה משחקים (אבל לא ברזולוציות והגדרות מטורפות...) אני אדאג לעניין הOC למחשב ככה שצריך גם רכיבים שיתאימו לזה. המסך שהולך להיות מחובר למחשב הוא 22" לא צריך ציוד הקיפי למחשב חוץ מצורב שכן צריך והבקשה היחידה שיש לה היא שהמארז יהיה NZXT ALPHA (אני יודע שהוא לא הכי טוב לOC שקט ושאר הירקות אבל היא מאוד אוהבת את העיצוב שלו) אז בבקשה לא לבנות מפרטים עם מארז אחר אפשר לחרוג טיפה מהתקציב לכיוון ה2100+- אני בניתי לה מפרט, אשמח לשמוע את דעתכם עליו מעבד Intel Pentium Dual-Core E2200 Box ₪307 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE2200 לוח אם GIGABYTE GA-G31M-S2L ₪282 כמ…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ולכל מי שעזר לי להרכיב את המפרט הרכבתי את המחשב לפני חודש כבר אבל המסך הגיע רק היום הדברים היחידים שעברו מהמחשב הישן הם הצורב והמקלדת המפרט: Intel ?Core2 Duo E6600 GIGABYTE GA-965P-DS4 NVIDIA Geforce 7600GT (GIGABYTE GV-NX76T256D-RH) ?1GB Kingston? (667) Western Digital 250 GB, SATA II, 16MB, 7200 ?Thermaltake Soprano VB1000SWS? Thermaltake ?TR2 Power W0062 420W Silent ?LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8? LCD 20" SAMSUNG 203B ?Logitech G5 Laser Gaming Mouse? Zboard Gaming Keyboard עלות בערך 7000 ש"ח כולל המסך(1700) והעכבר(320) שוב תודה לכולם
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? דינמי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב : עריכת וידאו ותמונות ב-HD עד 4K / גלישה באינטרנט. 3. ציוד הקפי - אין צורך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6+ 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין צורך. 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס - אין. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מרכז 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? - מיידי 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: SSD הכרחי של 256 ג'יגה ומעלה. כמובן שהארד דיסק משני מספיק…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מגבשת מפרט בתקציב של 4000-4500 שקל. המחשב ישמש למשחקים, צפייה בסרטים, גלישה ותוכנות חישוביות כגון Matlab. בנוסף, אשמח לקבל המלצות למסך 24 אינץ' בתקציב נוסף של 1000-1500 שקל (העדפה לפנל IPS אם קיים בטווח המחיר). אני מחפשת יחס עלות-תועלת יחסית גבוה: שיפור קל בביצועים כנראה לא יורגש. אני רוצה להיות מסוגלת להריץ באיכות סבירה משחקים חדשים שיוצאים כיום, ואת אלו שיצאו בשנתיים-שלוש הקרובות. הנה המפרט שחשבתי עליו: CPU – Intel Core i5 750 (tray) Motherboard – Asus P7P55D -- or -- Gigabyte GA-P55A-UD3R Graphic Card – Radeon HD 5770 -- or -- 5750 1GB Memory – 2x2GB 1333MHz DDR3 Hard Disk – 500GB Samsung HD502IJ (or any other well-known brand) CPU Cooler – Scythe…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן לכולם. אני לפני קניית מחשב נייד חדש. אני משתחרר עוד חצי שנה ורוצה לקנות מחשב נייד חדש שישמש אותי לצרכי לימודים ובית (אינטרנט, מוזיקה, סרטים ולימודים). ההתלבטות שלי כרגע היא כזו: לאחר יציאת מערכת ההפעלה וינדוס 7 אני מתלבט אם לקנות מחשב נייד שפועל עליה, שכן עד עכשיו הייתי נעול על המקבוק פרו עם הלאופרד החדשה של אפל. (http://store.idigital.co.il/Z0GK.html עם שיפור זכרון ל4GB) תקציב- כמו שאתם רואים אין לי בעיה לשלם טוב על משהו ששווה את זה. יש לכם המלצות אחרות?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המעבדים החדשים של amd יוצאים בקרוב מאוד. הזול מביניהם - 2920x - יעלה 650$ לא כולל מיסים.. זה יוצא בערך כפול מהעלות של ה 2700x. הכסף שייחסך יכול ללכת לציוד היקפי טוב יותר (כרגע יש לי רק לפטופ, אז אני צריך את כל הציוד ההיקפי הנדרש) אני מתלבט האם כדאי לי לקנות את ה 2920x. מצד אחד הוא חדש יותר, מהצד השני - האם אני באמת צריך יותר מה 2700x? המחשב שאני רוצה לבנות ישמש לתכנות, משחקים ב 1080p + קצב רענון גבוה ועריכת וידאו ברמה בינונית. אשמח לדעתכם/ן
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה למחשב נייד לסרטים מוזיקה עבודות בוורד ותיכנות בעיקר ב visual c++ חשבתי על הmacbook הזה http://store.yeda.co.il/product_info.php?cPath=59&products_id=766 נראה מחשב מעולה זוכה לשבחים כל הזמן אבל משום מה יש כאלו שאומרים שלסטודנטים יש איתו בעיות. אשמח אם תביעו את חוות דעתם על המחשב הזה או שתמליצו על ניידים אחרים בערך באותו תקציב אם המחשב הזה לא נראה לכם. חשוב שיהיה במחשב: מסך רחב יציאת טלויזיה-חובה דיסק קשיח 80 ומעלה(עדיף יותר מ 80 אם אפשר) רמקולים טובים שיריץ ויסטה בלי בעיות שהבטרייה תספיק לזמן סביר (אני מעריך 3 וחצי 4 שעות)
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב לא אמור להריץ משחקים, או להכיל כרטיס גרפי משוכלל. הוא צריך בעיקר לשמש לעבודות ביתיות פשוטות (חבילת Office) וכן תכנות "אוניברסיטה" (סטטיסטיקה וכו') ומטלות פשוטות אחרות, אבל גם להמיר קבצי וידאו מפורמט אחד לאחר, מטלה שבד"כ לוקחת שעות וכן להריץ מספר תכנות סימולטנית. אני חושב שיש עדיפות ברורה ל- 2GB של זיכרון, אני טועה? כמו גם הייתי רוצה את הדברים הטריוויאליים: מצלמה ומיקרופון מובנים, צורב DVD, דיסק קשיח גדול ככל הניתן (בסדר גודל של לפחות 150 גיג'ה-בייט ומעלה). ואחריות מחברה טובה. אני יודע שיש עם זה בעיות כל הזמן, ולא הייתי רוצה "ליפול בפח" בריצות חוזרות ונשנות למעבדה. בנוסף, הייתי מעוניין בנייד קל-משקל *יחסית*, ובמסך של בערך 14", רצוי ללא הציפוי המבריק המסנוור, והייתי מ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עריכת וידאו,עיצוב גרפי מינימאלי,צפייה בתכני HD לא חייב 1080p. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Sony Vegas-מזדמן,Photoshop-מזדמן,Camstasia Studio-תדיר,Fraps-מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V,TF2,MKX, USFIV. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24",1080p. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב כאשר יש לי כבר מסך (2209WA של DELL) ובנוסף יש לי כבר כרטיס מסך HD4850 ומעבד I5-750. זאת אומרת שאני צריך את כל השאר כרגע השימוש העיקרי הוא אינטרנט אבל אני רוצה שבעתיד הוא כבר יהיה מוכן לשדרוג למשחקים בלי להוסיף עוד הרבה כסף. כמו-כן אני רוצה שיהיה USB3. תקציב עד 2500 (אפשר לחרוג טיפה אם צריך). תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש כאן. מחפש מפרט מחשב כולל מסך 240hz שיריץ לי Counter Strike Global Offensive הכי חלק שאפשר. לא צריך במפרט עכבר ומקלדת. כל השאר בבקשה תכניסו במפרט ולא לשכוח 240 hz עדיפות לאסוס (המסך). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כמה שנדרש עבור הרצה של סיאס גו חלק. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?קאונטר סטרייק גלובל אופנסיב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Intel מעבד i5-4460 Quad core CPU - LGA1150 GA-H81M-HD3 - Gigabyte לוח אם Socket LGA1150 KVR16N11-8 - Kingston זיכרון ראם 8GB DDR3 1600MHz Sapphire כרטיס מסך AMD Radeon HD7950 Crucial (SSD) 256GB MX100 Series Seagate כונן קשיח 2TB - 3.5 inch [TABLE=class: cms_table, width: 100%] [TR] [TD]GX900-550 - Antec מארז+ספק כוח Antec GX900 550W Army Edition MidiTower 3x120mm Fans included - Fan controller - USB3.0 Front ports - Dust Filters - With Antec VP-550P Arctic קירור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 Samsung צורב SAMSUNG DVD-RW Burner DELL מסך 24 inch LED AH-IPS - FullHD 1920x1080 resolution התקציב המקסימלי הוא 5K לנצל את כול …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד ב- 6000-7000 ש"ח לצורכי גלישה, מוזיקה ועבודות משרדיות. חשוב שיהיה מסך גדול ומעבד סנטרינו. ושיהיה קל וחתיך
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אפשרות חריגה של 500 ש"ח. חשבתי על המפרט הזה , לא סגור בכלל על הזכרונות והקירור למעבד. יש לציין שלא צריך ציוד הקפי , יש הכל. המארז הוא Thermaltake Soprano (VG7000BWS). יש מסך. OC בינוני - כבד . לא משנה לא ממספר חנויות. אני מרכיב ועושה את הOC. ¤1,366 - Intel Core 2 Quad Q9550 Asus P5E deluxe - ¤1135 OCZ DDR2 Reaper 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 - ¤300 SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 - ¤253 Thermaltake ToughPower W0116 750W PFC 24pin - ¤664 Sapphire ATI Radeon HD4870 X2 2GB - ¤2,300 סה"כ 6018¤ -------------------- אשמח להצעות לשיפור , או מפרטים אחרים. לא מעוניין בשתי ליבות. תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב עד 5000 שקל (ללא מסך) המחשב יהיה למשחקים ואני מעדיף אינטל תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר הרבה (מאוד זמן) אני מחפש מחשב וחשבתי לנצל את המבצעים כדי סוף סוף לקנות אחד. דרישות: * מטרות המחשב? סטודנט למדעי המחשב (לעוד שנה לפחות) , עבודות תכנות (כנראה לכיווון של אנדרואיד ואפליקציות) ושימוש אישי (אינטרנט, קצת סרטים - משחקים יתרון) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מתלבט בין 14 ל15.6 (על פי הדרישות שלי) .. אני מניח שעדיף מאט ? * רזולוציית המסך? יותר גבוה מHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? פשוט שתהיה מקלדת נוחה * משקל רצוי? מן הסתם עדיף כמה שיותר נמוך... לא חובה שיהיה משקל נוצה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? פה מגיע ה-TradeOff הרציני בין ביצועים לזמן סוללה.. רציתי להתייעץ מה מספיק לפי הדרישות שלי *…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד:AMD Phenom Quad-Core 9550 (Socket AM2+) לוח אם: AMD GIGABYTE MA790X-UD4P AM2+, AM3, 790X, DDR2 1066, 2xPCI-E זכרונות: DDR II 800Mhz 2x1GB Kingston HyperX דיסקים קשיחים: Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך: Sapphire HD 4770 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI PCI-E כרטיסי קול: On Board 7.1 Channel Audio צורבים: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות: On Board 10/100/1000 מארזים: HJA-6000 MIDI Black (No PSU) ספקי כוח: Hec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin מקלדות: Teac MX-40 Heb, Eng USB Multimedia KeyBoard עכברים: Logitech SBF90 Optical Wheel Black (Oem רמקולים: Creative SBS 245, 2.0 מחיר החבילה 2750 הצרכים שלי זה למשחקים כמו gtaIV וממש קצת …
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אודה לעזרתכם, היות ורכישת המחשב המתוכננת מלפני מספר חודשים נדחתה, אודה לעזרתכם למפרט עדכני. חשוב : שהמחשב יהיה שקט - נמצא בחדר שינה, מעבד חזק יחסית, כרטיס מסך איכותי (שיתאים למשחקים בשנים הקרובות). להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי: 3300 שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות ,אם אין ברירה 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כולל חדשים), הורדות, עבודה במספר תוכנות במקביל, צפייה בסרטים, טלווזיה). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן כולם כמו שאפשר לראות אני חדש ( ) שמח ומתלהב, אבל יש לי שאלה, אבא שלי נוסע בעוד כ 18 ימים בערך לחו"ל ואני רוצה שהוא יקנה לי מחשב נייד, הוא נוסע לציאלנד, בנגקוק, אז השאלה שלי היא אם אני יכול למצוא מחשב נייד טוב במחיר סביר, מחיר שלא יחסל לי את הכסף למכונית\ לימודי נהיגה, אני מעדיף מחשב חזק וטוב, שלו ועשה תקלות כי כמובן אין ממש ממש טעם לינסוע לבנגקוק בגלל שיש להם אחריות(או שזה גם תקף בארץ?), אני מעדיף סוני, ואני יהיה שמח עם יהיה די וי די, כמובן תודה לכל העוזרים, ואם אפשר קצת פירוט, נאי ממש מודה לכולם ולכל מי שיעזור, אני גם מעדיף שזה יהיה של סוני תודה (פעם שלישית!!!)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לקבל הצעה למפרט למחשב נייח חדש. המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית : office למינהם, אינטרנט, הורדות וכו'. גם תכנות קצת פה ושם, אז שיצליח להחזיק את ויזואל סטודיו. אני גם צופה בסדרות וסרטים שמופעלים מהמחשב,אבל דרך הטלוויזיה (למקרה שזה משנה). לא עושה OC (ת'אמת גם לא יודע מה זה). בנוגע למשחקים. עד עתה לא נהגתי כמעט לשחק משחקים על המחשב (המחשב הנוכחי שלי הוא די עגלה, הוא ברשותי כבר 5 שנים). אני מעוניין להתחיל לשחק קצת. מן הסתם אני לא ייפול לקטגוריה של גיימר, אבל למשל אני רוצה שהמחשב יוכל להפעיל באופן טוב את fallout 3. בנוגע לרעש, אני לא ממש יודע להגדיר את עוצמות הרעש הסבילות בעיני (או אוזניי..). הוא ממש לא חייב להיות שקט מת, אבל שלא יעשה יותר מידי רעש שאני לא אוכל להיר…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
HP ENVY 17 series Operating system: Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit Processor: Intel® Core i7-720QM Quad Core processor (1.6GHz, 6MB L3 Cache) with Turbo Boost up to 2.8 GHz Memory: 6GB DDR3 System Memory (2 Dimm) Hard drive: 640GB 7200RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection Graphics card: 1GB ATI Mobility Radeon HD 5850 Graphics [HDMI] Display: 17.3" diagonal HD+ HP BrightView Infinity LED Display (1600 x 900) Primary optical drive: SuperMulti 8X DVD+/-R/RW with Double Layer Support (Slot Load) Personalization: HP TrueVision HD Webcam Networking: Intel Wireless-N Card with Bluetooth Included Software Bundle: Corel® PaintShop Photo Pro X3 +…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, הרצוני לפתח אפליקציה לאייפון. יש לי PC. ראיתי שאפשר להריץ את כלי הפיתוח רק על iOS. ראיתי שאפשר להתקין מכונה וירטואלית על PC שתריץ iOS. עם זאת, המחשב הנייד שלי אינו תומך בגרסא של vmware שמאפשרת את זה. לכן אני מתכוון לקנות תחנת עבודה לצרכי פיתוח. אני צריך שהמעבד יתמוך בסוג הזה של וירטואליזציה, ושיהיה חזק כדי להריץ כלי פיתוח+תחנה וירטואלית+אמולטור של אייפון וכאלה במקביל ועדיין יהיה מהיר. יש לי עד 2000 שקל אבל הייתי שמח אם היה ניתן להרים משהו ראוי בפחות. אין לי צורך בציוד היקפי בכלל. תודה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-