ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, קניתי Dell Inspiron 1545 לפני כחודשיים (מאוד מרוצה ממנו). חיכתי וחיכתי לקבל את השדרוג לווינדוס 7, אבל אני לא ממש רואה את זה קורה (הדל האלה חבורה של מפגרים, פתאום אומרים שהם לא עושים משלוחים לארץ, למרות שאני מכיר אנשים שקיבלו את השדרוג, אז כרגע, אין שום דרך לקבל את השדרוג חינם...)... בכל מקרה, כנראה שאני אשדשרג "בדרך כזאת או אחרת..." השאלה היא, כל עניין הדרייברים. מאיפה אני משיג את כל הדרייברים הדרושים למחשב? צריך פשוט להכנס לאתר של דל ולהוריד את כל הדרייברים הזמינים? ניראה לי מעט טיפשי משהו... אשמח לשמוע מה האנשים פה עשו שהתקנתם ווינדוס חדש (בהתקנה חדשה, זתומרת להסיר את הקודם) עם כל סוגיית הדרייברים הזאת...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בקניית מחשב נייד, לא בשבילי, בחנויות מחשבית מהדרום עדיפות לבאר שבע. הצרכים הם סטודנטיאלים, אופיס אינטרנט כמעט בלי משחקים (אין לי בעיה לכרטיס מובנה - פשוט), וסרטים. תקציב 3K גג גג אבל ממש בדוחק 3.2K חשוב לי מאוד לפחות 2GB זיכרון מעבד C2D או דור קודם חשבו לי לפחות שנתיים אחריות. לי משנה לי אם יהיה 80 גיגה דיסק קשיח או מ 120 ג'יגה. (עדיפות ל 120 - אך אין צורך ביותר מזה) ואלי מצלמה מובנית ועוד כמה פיצ'רים קטנים גם יועילו. אני יודע שיש הרבה פוסטים כמו שלי, וניכנסתי אליהם אך רובם ככולם היו מחנויות באינטרנט, ולי חשוב שתהיה חנות מהדרום פיזית שאוכל לגשת לשם. **האם יהיה "בטוח" לרכוש מחשב נייד מ Ivory או KSP? שכן זה לא מחשב מותאם אלא מחשב שבא בנוי כבר מחברה (…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז לפני 3 ימים קניתי את המחשב בארה"ב, הבאתי אותו לארץ והכל עבד מעולה. הבעיה התחילה אתמול: פתאום הופיע פס אופקי על המסך. חשבתי שאולי זה נבע מהתחממות או משהו כזה, אז פשוט המשכתי לעבוד ואז הופיע עוד אחד. אז כבר נבהלתי התחלתי לקרוא על זה ברשת. חלק אמרו שהבעיה היא בכרטיס המסך והציעו להתקין דרייבר חדש. עשיתי את זה לזה לא עזר. ניסיתי סיסטם רסטור - לא עזר. ניסיתי לכבות את המחשב ל-12 שעות - לא עוזר. חשוב לציין שעדיין מדי כמה דקות נוספים לי עוד ועוד פסים. ריסטרטים לא עוזרים והפסים נשארים באותו המקום כמו לפני הריסטרט. בנוסף, כשמסתכלים ממש מקרוב, אפשר לראות שכל כמה מילימטרים יש פסים כאלה על כל המסך אבל ממש ממש חלש. צירפתי תמונה: http://imageshack.us/f/855/dsc0001xon.jpg/ יש לכם הצעות…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם. אני חדש בפורום, כפי ששמתם לב, והייתי מעוניין לקבל את עזרתכם למפרט הנ"ל. הדרישות הספציפיות מהמפרט: 1) מחשב למשחקים אבל לא בשמיים 7600GT נראה לי די והותר (אני לא גיימר אבל רוצה להנות במידה טובה ממשחקים). 2) אופציה ל- OC עתידי אך לא קיצוני. חשוב שהלוח יהיה ידידותי למשתמש כמוני שמתכוון לעשות OC בפעם הראשונה. תודה מראש למגיבים.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכות גרפיות 3D , משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3Ds max ,photoshop ושיוכל להריץ מנוע משחקים unreal engine 4 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. assassin's creed syndicate , hitman 6 , ghost recon wildlands -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler for AMD / Intel P4-478 !!! Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO AGPx8 128MB DDR Video Card Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case Gigabyte GA-7VAX VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, ATA133, LAN, USB 2.0) ואיזה קירור עלי להוסיף?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לחבר את המחשב נייד לטלוזיה עם hdmi ואת המערכת קולנוע בכבל אוקס לחיבור אוזניות שבמחשב. אבל כשאני עושה את זה שומעים סאונד מהטלווזיה באיזה דרך צריך לחבר את זה? יש לי ווינדוס 8.1 אם זה משנה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי , אני מתכנן לקנות מחשב חדש (יש לי מחשב עם מעבד AMD וזה חרא, המחשב בזמן האחרון מתחיל להתפגר), חבר שלי (הוא תותח, הוא מבין ברמה טובה במחשבים) הציע לי מפרט ואני חושב שהוא מעולה . אשמח לעצתכם . נ.ב : אני לוקח מהמחשב הישן זיכרון RAM של 4GB DDR3, ספק כוח (SeaSonic 620w) ו 2 HD של סמסונג . להלן המפרט : Intel Core i7 4770 Haswell 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Box Gigabyte GA-H87-D3H LGA1150, Intel H87, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI Kingston 1x4GB DDR3 1333Mhz Sapphire Radeon R9 270X TOXIC BOOST 2GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E CoolerMaster K281 Mid Tower ATX Black Case No PSU סה"כ : 3700 ש"ח . המחשב ישמש לגיימינג בעיקר . מה דעתכם ? תודה לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב lenovo דגם U550 רואים זאת גם בתמונות שתכף אוסיף.פתאום מסך כחול. אני משתמש איתו שנתיים, מעולם לא היה. אין אחריות, לכן אני אתקן לבד, עם הדרכה שלכם.צילמתי כל מידע שנראה לי רלוונטי. צילמתי גם מסך שניסיתי ללחוץ עליו שכתוב באנגלית משהו "החזר הגדרות בהם המחשב פעל" - לא עזר הפעולה הזאת.למיטב הבנתי, יש לעדכן ביוס.יש לי את כל הנדרש לעשות זאת, רק את הדבר החשוב ביותר אין לי - דגם הלוח אם שלי.איך אני אדע אותו? המחשב לא עולה.אין לי שום ספרון שום קופסא של המחשב. הכיתוב שמתחת למחשב כבר נמחק, גם את זה צילמתי, שתראו. בביוס אני לא חושב שיש מידע על הלוח אם.מה אני עושה במצב כזה? יש כאן מישהו שנתקל בתופעה והצליח למרות הקושי?מצאתי בדיוק את קוד השגיאה שלי, בדיוק מחשב, פתרו לו את הבעיה, רק …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב המשפחתי הגיע לגבורות והחלטנו לקנות מחשב חדש. התקציב מוגבל והדרישות ביתיות (עניתי על השאלון בהמשך) וכוללות בעיקר אופיס, "אינטרנט" וקצת עיבוד תמונות בלייטרום עם פנטזיות לשחק עם פוטושופ בעתיד. על בסיס ההמלצות ב https://hwzone.co.il/community/topic/582313-מחשב-משרדי-אמין-על-בסיס-מפרט-מומלץ-עד-2000/ הרכבתי את המפרט הבא: img]http://startpc.co.il/images/Logo/logo-dark.png[/img] מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד מעבד: 792 ₪ - Six Core i5 8400 2.8Ghz Coffee Lake S1151 With Cooler לוח אם: 490 ₪ - * מבצע בלאק פריידיי * - MSI Z370-A PRO זכרון: 346 ₪ - 8GB Crucial Ballistix-Sp…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אכן כן קראתם נכון, 18,000 ש"ח. רציתי לדעת מה הדעה שלכם לגבי המפרת שלי CPU: Intel Corei5 2500k Mother Board: Asus P8P67 Evo Ram: G.Skill RipjawsX (2 x4GB) 1600Mhz VGA: Asus GTX 580 (reference model) SSD: Intel 120GB SSD 510 Series Hard Drive: Samsung Spinpoint F3 1TB 7200rpm Sound Card: Asus Xonar STX Optical Writer: Samsung Blu-ray DVD combo Case: Corsair Obsidian 700D PSU: Seasonic X-850 Gold Series 850W Keyboard: Razer BlackWidow Ultimate Mouse: Roccat Kone Speakers: Corsair SP2500 2.1 Operating System: Windows 7 Home 64bit Monitor: Dell Ultrasharp U2410 סה"כ - 15575ש"ח מKSPבנוסף לזה יש את הקירור מים שאני מזמין מחול: CPU block: EK HF Full CU GPU block: EK FC 570/580 bl…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000, עדיפות ליותר זול. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות 3K זה המקסימום. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? LCD 17 אינצ' שאולי נגדיל בעתיד. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? מאפיה 2 ו-GTA 4 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיפות לגבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, ר…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי hp dv6151ej הוא מגיע עם וויסטה הפכתי לxp וחסר לי כמה דרייברים אשמח לכול עזרה כרטיס מסך כרטיס קול בלוטוס ועוד כמה תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים וישנים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22'( 1680x 1050 ) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייתי ב-Ivory, היה דיי הרבה לקוחות אבל התרשמתי מצויין ^^, אז זה המפרט שהם הציעו לי [לתקציב 5200]. על חלק מהדברים הם לא רשמו את שם הייצרן, אלא רק את הפריט, אבל פעם הבאה נבקש. מעבד. Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם. KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E דיסק קשיח. .160GB 7200RPM, 8MB, SATA II כרטיס מסך. 7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E [כנראה-Point Of View]. צורב. NEC AD-5170A DVD±RW x18, DL x8 Black. מארז. HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver. ספק כוח. HEC 400W HEC-400TRT. כרטיס קול. 7.1 [8 ערוצים]. כרטיס רשת. 1G OB. מקלדת ועכבר. מקלדת ועכבר אלחוטיים [לוגיט'ץ]. זכרון. 512 DDR-2 667MHZ [כמות-2, Infineon]. רמקולים. Cyber Acoustics 3095 2.1. מסך. Samsung…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm Gigabyte GA-EP43-DS3 Intel® P43+ICH10 Chipset Kingston DDR2 1GB 1066MHZ X4 \ OCZ 4Gb Kit DDR2 1066MHZ PC2-8500 PLATINUM 5-5-5-18 OCZ2P10664GK WD 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKK PNY QUADRO FX570 256MB GDDR2 PCI-E \ PNY QUADRO FX 580 128MB PCI EXPRESS SONY NEC DVD-RW EZCOOL CASE For 487+775 pin model 880 \ Cooler Master CM 690 Enermax Modu82+ 525W EMD525AWT עכשיו יש לי כמה דילמות. קודם כל זה מחשב למעצבת נטו. לא למשחקים... עכשיו יש לי כמה שאלות 1. מה עדיף זכרון הקינגסטון 4 זכרונות של גיגה או קיט אחד של 4 גיגה 2. הכרטיסי מסך האלה שהציעו לי הם אמורים להיות מיוחדים לעיצוב הם מתאימים? ומה עדיף מבין שניהם 200 ש…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000-6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אפשר גם באמצע. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5 , Call of Duty וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280x1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב נייד צריך רק שיעבוד חלק עם עבודה משרדית (לא צריך מחשב-על, זה לא למשחקים) חשוב מאד שיהיה דק מאד וקל מאד (מבחינת המשקל), ושהגודל של המסך יהיה לפחות 12 אינץ'. דרך אגב, שמתי לב שבתגובות שלכם פה בפורום אתם כותבים רק מפרט אז בבקשה תכתבו גם לאיזו חנות לגשת כדי לקבל את המחשב שאתם מציעים, מומלץ משהו באיזור תל אביב. תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן כרגע יש לי Q6600 לוח P35 DS3L 8800GT ספק של CORSAIR HX520 מארז CM690 מסך 19' אני מעוניין לשדרג את המחשב לקראת BF3, MW3, RAGE וכל המשחקים שעומדים לצאת מה אתם אומרים על זה? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1159 לוח אם: Gigabyte GA-P67A-D3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪503 זיכרון: Corsair 4Gb CMX4GX3M1A1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪157 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE כמות: 1 - מחיר: ₪911 סה"כ: ₪2730 . המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן ה…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח עם מסך גדול, ואני רוצה מחשב נייד שעליו אני יוכל להפעיל סרט, ועם כבל לחבר את הנייד למסך הגדול ולראות את הסרט במסך הגדול. אני לא רוצה להפעיל סרטים ישר מהמחשב הנייח כי יש לי עליו דברים ***מאד*** חשובים ואני לא יכול לקחת סיכון שבכל מיני אתרי סרטים יש וירוסים / רוגלות וכדומה. אני לא צריך את הנייד לשום דבר אחר. אלא אך ורק שאני מדליק אותו, נכנס לאינטרנט ובוחר סרט, ומקרין אותו על המסך הגדול. כשאני חושב על זה, אני גם צריך שהסאונד של המחשב הנייד יעבוד טוב. כשאני חושב על זה שוב... אני צריך גם שה WIFI יעבוד טוב, שמהמהירות תהיה נורמלית כך שלא יהיה lagים בסרט ושבאופן כללי המחשב יהיה נורמלי, יפעיל אינטרנט, יעבוד, ויריץ סרטים חלק. השאלה שלי, מה אני אמור…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח להמלצה למחשב נייד לחבר בשביל הלימודים לא מצאתי פורמט לנייד אז השתמשתי בפורמט של הנייח 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? עדיפות לדרום אבל לא חייב 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחודש הקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרו…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי כרטיס מסך תוצרת Gainward מבוסס GTS450 עם 1GB של זיכרון GDDR5. http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=429〈=en אני אשמח לדעת מהו לדעתכם הערך הכספי שלו בימינו ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. גיימינג כבד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1200 מסך 26 אינץ. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש ר…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי טלוויזיה lg47lm580y ואני רוצה לחבר אותה באופן קבוע למחשב סלוני לצפייה בתכני תלת מימד וחיבור לאנטרנט(צפיה בסרטים אונליין) תקציב: 1500-2000 ש"ח. לא צריך חיבור אלחוטי , צריך bluetooth. תודה!!!!!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן,אני מעוניין במחשב נייד יחסית חזק במחיר סביר בשביל לימודי עיצוב גראפי (שימוש בתוכנות פוטושופ אילוסטרייטור וכו') הומלץ לי על המחשב הזה -https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13947 האם הוא בסדר או שיש מחשב מומלץ יותר בלי חריגה מהמחיר? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-