עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הוא צריך להיות אמריקאי כי אני לא קונה בארץ הם שוחטים (מצאתי פערים של 9 אלף שקל על סוני)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אז ככה יש לי מפרט כזה תגידו האם הוא שווה אתה מחיר: Pentium 1 74MB ram 2 GB HD סידירום וכונן דיסקטים חיצוני מודם המחשב במצב טוב הוא של חבר שלי אז הוא הביא אותו כמה פעמים לבית ספר וראיתי אותו הוא במצב טוב. המחיר שהוא רוצה עליו זה 130 ש"ח. האם המחשב שווה את המחיר?!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by dazzler,

AMD ATHLON XP 1600+ + SK7 WITH FAN EPOX 8RDA3I עם אחריות לעוד חודשיים Twinmos DDR-RAM Twister 512MB CAS2 Memory GEFORCE 2 GTS\PRO 32 MB ATX CASE 400W USB FRONT SAMSUNG 40 GB 7200 RPM CDR LG 52\32\52 CD * 40

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. הרכבתי את המחשב הנ"ל: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i3 8100 3.6Ghz 6MB Cache s1151v2 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 20 PLUS CO 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte B360M H LGA1151v2, Intel B360, DDR4, PCI-E, VGA, HDMI 1 זכרונות: מציאון ועודפים - זיכרון למחשב G.Skill Aegis 16GB DDR4 2400Mhz CL15 1 דיסקים קשיחים: תצוגה ועודפים - כונן קשיח Western Digital Caviar Blue 2TB 64MB Sata III WD20EZRZ 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 970 EVO M.2 MZ-V7E250 250GB SSD 1 ספקי כוח: ספק כח אקטיבי Corsair 450W 80+ White VS450 1 מארזים: מ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Ronen Philosof,

אשמח לעזרה בחיפושי אחר מחשב נייח המיועד בעיקר להקלטות שירה ומוזיקה, אין לי ניסיון אבל הבנתי שצריך מאז וספק כוח שקט שלא יפריע להקלטה. אשמח להמלצות. התקציב אם אפשרי סביב ה2300-2600 ש"ח אם ראלי? תודה מראש לעוזרים

6. Started by zxcv12,

יי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש מחו"ל שיאפשר לי לעבוד עם תוכנות כגון PHOTOSHOP, VISUAL STUDIO וכו' בצורה טובה. בנוסף אני ארצה להריץ על המחשב VMWARE של LEOPARD עבור פיתוח. התקציב המקסימלי הוא 3500-3000 ש"ח. מעדיף של חברת DELL לכיוון ה-VOSTRO. מסך 13,14 אינטצ'. המחשב ישמש גם לחיבור לתחנת עגינה כמחשב נייח. ומיועד עבור פיתוח, מעט עריכה גרפית, עבודה משרדית, משחקים רק כאופציה. בסופו של דבר מחשב שבאמת יספק את הביצועים הטובים במחיר מתאים לתוכנות הללו. השקט חשוב אבל לא ברמה של לא לשמוע כלום בכלל ,כמובן שעדיף לא לשמוע את רעש המאווררים אין העדפה לרכוש מחנות ספציפית, אני מאזור המרכז. חשוב שיהיה ניתן בעתיד להוסיף עוד זיכרון במידה ויהיה צורך. המון תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by צחי_אל,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000 2. מה שימושי המחשב ? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. wiitcher 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב ב…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. לוח ראשי : אינטל Intel® Desktop Board DG41TY (כולל יציאה למדפסת פרלל) מעבד אינטל Core2 QUAD 2.33 Q8200 4M 1333 זיכרון פנימי :II (800) 2048 MB DDR קינגסטון עכבר Wheel Mouse Opti PS2/USB Singl מיקרוסופט MultiMedia Keyboard PS/2 SINGLE מיקרוסופט דיסק קשיח : כולל 32mb II SATA WD5000AADS כרטיס מסך: Intel® Graphics Media Accelerator X4500 כונן תקליטורים : כונן צורב DVD LG כרטיס קול : Intel® High Definition Audio כרטיס רשת Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) מארז : TT-VJ2000BWS ספק כח Thermaltake 550W ATX2 OEM PSU W0134RU רמקולים CREATIVE A100 2.1 ההצעת מחיר 2300 ¤ מה דעתכם על המארז? האם שקט? איך כרטיס המסך עבור סרטי HD? כמו כן על איזה מסך אתם ממליצים? A…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Trumpeldor,

בוקר חם לכולם! הרכבתי לעצמי מפרט ב TMS לצרכי משחקים, סרטים, הורדות לצערי כרגע מחוסר תקציב אני אשאר עם המסך הישן שלי LG F700P שהוא CRT 17", אמנם מצויין אך קטן... ויצורפו כמה הרדיסקים מהמחשב הישן (ולכן יש לי צורך ביותר מ4 SATA ובחרתי את הלוח הנ"ל) העיקרון הוא לשמור את אופציית האוברקלוק פתוחה, או ש TMS יעשו אותה... כמו כן הרעש של המחשב הנוכחי מחרפן אותי למרות שהוא לא בחדר שינה אז בחרתי במארז הזה למרות שהייתי מעדיף משהו עם חלון... אשמח לקבל חוות דעת נוספות לפני הקנייה מפרט מחשב מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX - זמין במלאי! ¤1029 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX ¤215 1 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3 ¤546 1 מארז NZXT Hush Black/Silver NO PSU ¤452 1 ספק כוח En…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. בלי חריגה בבקשה מחשב לעבודה ממוצעת עם טיפה משחקים + אפשרות לאוברקלוק בעתיד (אם יוחלט, רק אז יקנה מאוורר למעבד) חשוב לי 320 GB! מארז : JSP-TECH N-880B - MID- TOWER - BLACK + EZCOOL 400W PSU שלוש שנים. ¤ 192 מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.2GHz(E4500) 800MHz/FSB 2MB - BOX ללא הגבלת זמן ¤ 676 לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DS3L שלוש שנים. ¤ 566 כרטיס מסך : PALIT PCI-EX GeForce 8600GT SUPER 512MB DDR3 - RETAIL שנתיים. ¤ 702 דיסק קשיח : WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS שלוש שנים. ¤ 444 זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ללא הגבלת זמן. ¤ 437 סה"כ 3017 ש"ח 1. האם הכרטיס מסך טוב? 2. האם המחשב יריץ משחק כמו קרייסיס על איכות הכי נמוכה? 3. האם א…

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני חשבתי על המפרט הבא: מעבד : Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB 1555 ש"ח לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3 730ש"ח זיכרון: Kingston Original 2GB (2x1GB) DDR2 667Mhz K2G667DC 470ש"ח כרטיס מסך:Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB 1600 ש"ח מארז: NZXT Apollo No PSU Black 397 ש"ח סה"כ 4752 ש"ח קצת חרגתי אבל לא נורא.... אני לא הכי סגור על הכרטיס מסך אשמח לחוות דעת והמלצות תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אנו מחפשים מחשב נייד לאחותי הקטנה - שבשנת הלימודים הבאה ניכנסת לתיכון התקציב שלנו הוא בסביבות 2000 עד 2500 ש"ח חשוב לנו זמן סוללה! חשובה אמינות כמה שאפשר - צריך להחזיק לפחות שנתיים שלוש עד גמר הלימודים חשבנו על מחשב אסוס Eee ? - והשאלות הן : 1. ראינו כמה דגמים של 1005H מה ההבדל ואם יש דגם מועדף 2. מגיע עם מערכת הפעלה XP - האם לדעתכם המערכת תישרוד 3 שנים ? 3. האם כדאי לשדרג זיכרון ל 2G ? 4. גודל מסך יתאים לדעתכם ללימודים - 10.1" 5. אסוס הוא אופציה כי אמרו לנו חברים שהוא בעל זמן הסוללה הגבוהה ביותר - האם זה נכון ? 6. כל המלצה אחרת למחשב נייד תיתקבל בברכה ומעל הכל - האם כדאי לקנות עכשיו ? או ביולי או בתחילת שנת הלימודים.....? האם המחירים אמורים לרדת או מחשבים חדשים אחרים …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. קיבלתי עצעה למחשב עכשיו אני רוצה לבקש ממכם תגידו לי עם זה שווה תכסף . המחשב לא למשחקים סתם לעבודות וכאלו אבל אני גם רוצה לדעת איך יפעל בו משחקים חדשים כי אולי אני רונה גם תמעבד וזה. כתוב ככה: לוח אם: GA81945GMH-RH של גיגהביט וכתוב למתה:כולל-כרטיס מסך,כרטיס,כרטיס רשת.(עם אתם יכולים תגידו לי עם איזה כרטיס מסך וקול זה מגיע) הלוח והכל עולה 700 שח זיכרון: 2X512 SAMSUNG DUAL CHANNEL 667MHZ CL3 זה DDR2 = עולה 670 שח דיסק קשיח : WD1600JS WD 160GB SATA2 עולה 360 שח מעבד: PEUNTIUM D DUAL CORE 930 3GHZ עולה 1000 שח חדשים . מה אתם אומרים?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by kvodi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכמה שצריך כדי לקבל מחשב מצויין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 , 24 INCH -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. מה דעתכם על המפרט הבא Intel Core i7 5930k 3.5Ghz 15 MB L3 Cache s2011-3 - Box מעבד Arctic Freezer i30 CPU cooler קירור מעבד Asus RAMPAGE V EXTREME/U3.1 LGA2011-3, Intel X99, DDR4, 5xPCI-E לוח אם Kingstone HyperX FURY 4x8GB DDR4 2133Mhz CL14 Kit (X 2) זכרונות Gigabyte GTX980 WINDFORCE 3X OC 4GB GDDR5 2XDVI HDMI 3XDP PCI-E כרטיס מסך Seagate 2TB Barracuda Sata III ST2000DM001 דיסק קשיח Corsair Neutron XT CSSD-N240GBXT 240GB SSD SATA III MLC Retail SSD On Board 7.1 Channel A…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי שלום, אני מחפש לאחותי כבר זמן מה מחשב נייד ורציתי להתייעץ לפני קנייה. באופן כללי, המחשב לא צריך להיות מטורף אבל יש כמה נושאים שהינם חשובים לנו שאני חושב שמייקרים את המחשב כמו רזולוציה טובה וזוויות צפייה גדולות ושהוא לא יתחמם. לאחר חיפושים מצאתי מחשב של טושיבה דגם: Satellite S50-B-14X. הוא נראה מחשב בעל חומרה טובה ועונה על כל הצרכים של אחותי. העניין הוא שלאחר בדיקה הבנתי שטושיבה העבירה את המחשבים הניידים שלה לטיפול מעבדות cpm. לפני כן אלו היו מעבדות סלדון. בגדול אני לא מכיר את סלדון אבל יודע ש cpm גרועים ולא מניסיון אישי. אני אציין כאן שנושא האחריות הוא אקוטי מבחינתי ואין לי רצון להתפשר על כך. ולאחר שהמשכתי בחיפושים שמתי לב שהמחשבים הבינוניים בעלי המחירים השפויים מקב…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by eliom,

שלום רב. יש לי מחשב נייד של חברת hp ולאחרונה יש לי נקודה של פיקסל שרוף במסך. אם אני יקנה מסך.איזה נתונים סבירים צריכים להיות למסך? והאם מסך חיקוי סיני מאליאקספרס יתאים למחשב נייד של hp? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אהלן, אז ככה לא השתמשתי במחשב הנייד הזה הרבה זמן (מחשב נייד MSI). בפעם האחרונה שהשתמשתי בו (לפני כמה חודשים) גם אז הוא לא עבד ונראלי שהתעסקתי לא נכון עם הווינדוס או משהו והוא נפגע, אין לי מושג מה קרה אז. בכל מקרה, עכשיו כשדלקתי אותו זה עשה כל מיני עידכונים (הנה תמונה אחרי ההודעה הזאת כשאני לוחץ על Finish הווינדוס לא עולה וזה מראה לי כמה אפשרויות כדי לתקן את זה: אני רק רוצה לציין שניסיתי את האפשרות הראשונה (Startup Repair) אך לאחר כמה דקות זה אומר שזה לא הצליח לתקן את הבעיה. ניסיתי גם את האפשרות האחרונה ברשימה להתקין מחדש את הווינדוס אבל זה נותן לי שגיאה "windows could not display the images available for installation" אשמח לעזרה =/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by shlomom,

* מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15.6 רצוי מאוד מאט? * רזולוציית המסך? מה שיוצא אני מרוצה * משקל רצוי? אין דרישה – כמובן קל יותר עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, ,) 500GB * כונן אופטי? אפשרי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי או שלפחות האחריות לא מחייבת את זה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? קצת ל-Dell אבל לא הכרחי. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם – צבע ירוק. משהו בולט שיהיה ירוק.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? דינמי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב : עריכת וידאו ותמונות ב-HD עד 4K / גלישה באינטרנט. 3. ציוד הקפי - אין צורך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6+ 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין צורך. 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס - אין. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מרכז 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? - מיידי 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: SSD הכרחי של 256 ג'יגה ומעלה. כמובן שהארד דיסק משני מספיק…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by מר שיער,

אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי לעבודה. אני עובד הרבה על המחשב ביום ומעמיס עליו הרבה, עובד עם כמה דפדפנים פתוחים בו זמנית, הרבה תוכנות רצות ברקע, מעלה ומוריד קבצים, לפעמים מפעיל שרת על המחשב וכו'. כרגע יש לי dell latitude e5440 כבר 3 שנים והוא מתחיל לגמגם לאחרונה, עובד לאט מדי. אני רוצה לקנות מחשב חדש שיהיה חזק ומהיר ויעמוד בכל העומס. התקציב לא כזה משנה, לא אכפת לי לשלם 7-8K על המחשב, העיקר שיהיה סוס עבודה. אני מחפש קצת באינטרנט אבל רוב המחשבים שאני רואה הם או "מחשב טוב וזול" או מחשב גיימינג. יש למישהו המלצה או כיוון איך לחפש לפטופ כמו שאני צריך, מה אני צריך שיהיה בו וכו'? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by DarkSid3,

אוקי אז התקציב הוא 4500 ש"ח לא כולל ציוד הקפי צריך שבמפרט יכלל מארז ! השימוש הוא בעיקר למשחקים תודה !

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ldmajor,

שידרגתי לא מזמן את הנייח שלי ונשארו לי חלקים חשבתי להשקיע עוד קצת ולבנות עוד מחשב =] מה שיש: AMD 64 3500+ כרטיס מסך 7600GT וזיכרון של 1GB 667 (2X 512) וספק כוח אין לי מושג איזה כנראה ~350W הארדיסק 80GB עכשיו כל השאר צריך לקנות ז"א מסך חשבתי ללכת לכיוון ה22 אינץ' משהו זול מארז כמובן משהו פשוט לא צריך מהודר כמובן לוח אם זיכרון לדעתי אני גם יקנה הוא לא כזה יקר 2GB 800 מקלדת+עכבר צורב DVD ואני רוצה לקנות עוד דיסק קשיח של 160\250 אשמח לקבל עזרה ודעות מה שציינתי זה ריפרוף מהיר של "לדעתי" העקרונות העיקריים הם: * מחשב שלם שפעיל * כמה שיותר זול אך בקטנה איכותי אבל ממש כמה שיותר זול * 2GB & DVD על כל השאר אפשר להתפשר בקטנה תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ainaldinak,

שלום, בניתי את המפרט הבא ב-KSP (בלית ברירה), אני אשמח לשמוע הערות והצעות לשיפור במסגרת התקציב. מבחינת גיימינג, אני רוצה שמשחקים חדשים יעבדו טוב בהגדרות גבוהות, אבל לא חייב הגדרות ultra high... מעבד אינטל: מעבד Intel Core i5 3470 3.2Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Scythe Katana 3 CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX 650 Ti OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E דיסקים קשיחים: Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003 כונני Crucial m4 2.5''…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by optimizeR,

שלום רב לכולם, אני מתכוון לרכוש מחשב נייד בקרוב אך אני לא יודע מה יתאים לי. משקל - לא קריטי, רק שלא יהיה כבד מדי תקציב - עד 1500 עם אפשרות חריגה קטנה מסך - 15.6 זכרון - רצוי 4 ג'יגה. אין צורך במערכת הפעלה המחשב הוא לצורך דברים בסיסיים: צפייה בסרטים, גלישה, שימוש באופיס, התעסקות עם תוכנות וכו' קיבלתי הצעה לקנות מחשב משומש : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=794866 ב1500 ש"ח אשמח לקבל ממכם עזרה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים