ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אפשר לחרוג בעד 200 ש"ח אם יש צורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט: יוטיוב, פייסבוק, משחקי רשת. סקייפ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך מקלדת (אין צורך הכרחי בעכבר) ורמקולים - פשוטים (לצורך שירים ביוטיוב וכדומה) אבל טובים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב. אבל לא משהו מרעיש מאד... 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם ה…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?2800 לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים וסרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?לא ידוע מסך 22 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל הסוגים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיות…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד עם מעבד מינימום C2D (עדיף I3 / I5) 6500 / 6600 רשת אלחוטית תומך בתקן G \ N תומך בבלוטוס יציאה HDMI זכרון 4 GB דיסק קשיח מינימום 320 GB גודל מסך 15.6" כרטיס מסך סביר למשחקים קלים / בינוניים ללא מערכת הפעלה (כמה עולה מחשב עם / בלי מערכת הפעלה [מה ההפרש?]) תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי סט של 4 גיגהבייט (2X2) של זכרונות DDR2 מהסוג הנ"ל. הם נקנו לפני מספר חודשים מועט מאוד ולא נעשה עליהם OC או שימוש אינסנסיבי. יש לי את הקופסא וקבלה מ-KSP (נקנו ב-360 ש"ח) אשמח להערכה כמה הם שווים אה, ויש לי גם לוח MSI P43T-C51 (סוקט 775) בן שנתיים במצב טוב מאוד אבל בלי קופסא... אם אפשר גם עליו הערכה (אני לא מצפה לגדולות)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לפטופ או טבלט עם עט סטיילוס שאוכל להשתמש בו בתור מחברת אלקטרונית. אפשר גם מהארץ וגם מחו"ל. תקציב: עד איזור 2000 שקלים, אבל גמיש (כמובן עדיף כמה שפחות) תודה לעונים :)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, חברה שלי רוצה לקנות מחשב חדש וביקשה את עזרתי, היא מקציבה למחשב 2000 שקל והיא רוצה שגם יוכל להריץ לה משחקים (אבל לא ברזולוציות והגדרות מטורפות...) אני אדאג לעניין הOC למחשב ככה שצריך גם רכיבים שיתאימו לזה. המסך שהולך להיות מחובר למחשב הוא 22" לא צריך ציוד הקיפי למחשב חוץ מצורב שכן צריך והבקשה היחידה שיש לה היא שהמארז יהיה NZXT ALPHA (אני יודע שהוא לא הכי טוב לOC שקט ושאר הירקות אבל היא מאוד אוהבת את העיצוב שלו) אז בבקשה לא לבנות מפרטים עם מארז אחר אפשר לחרוג טיפה מהתקציב לכיוון ה2100+- אני בניתי לה מפרט, אשמח לשמוע את דעתכם עליו מעבד Intel Pentium Dual-Core E2200 Box ₪307 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE2200 לוח אם GIGABYTE GA-G31M-S2L ₪282 כמ…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מחשב נייד חזק לצרכי מחקר. אני משתמשת הרבה בMatlab. מחפשת מעבד i5 ומעלה, RAM של 8G, כונן SSD של 128G. יש לי היום מחשב lenovo L420, אבל הוא היה הרבה בתיקון בזמן האחרון (בן 3 וחצי), חשבתי להחליף חברה. מחפשת משהו עמיד שלא סביר שיכנס הרבה לתיקון, ובכל מקרה- יהיה שירות לקוחות מהיר וטוב. עד 3500 ש"ח. תודה! הילה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3000 רכישה באילת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ככה ככה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות …
-
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
להלן המפרט: AMD 1800+ לוח ECS K7 S462 256MB SDRAM 40GB WD 5400 PRM LAN O/B כרטיס מסך SIS 64MB O/B כרטיס קול O/B 56.6 MODEM V92 O/B CD BENQ X 52 כל זה ב-1599 מה דעתכם? ברור שזה לא המחשב הכי טוב בעולם, אבל יחסית למחיר הבאמת זול, מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש דרך לחבר אנטנה עם מתאם USB כדי להגדיל טווח קליטה לרשתות אלחוטיות<?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. התקציב המכסימלי - 2600 שח 2. מטרות השימוש - עבודה משרדית , אינטרנט, סרטים ומשחקים לא כבדים 3. ציוד הקפי - ללא 4. האם יש רכיבים שלא צריך לקנות - לא 5. עד כמה השקט חשוב - 8 6. אוברקלוק - לא יודע מה זה. 7. מערכת הפעלה - מיועדת WIN7 לא כלולה בתקציב. המרפט שהוצע לי: מעבד: Intel Dual Core E6300 2.8 Ghz לוח אם: GIGABYTE GA -P43 ES3G זכרון 2 כרטיסים של KINGSTON DDR22GB 800MHZ דיסק קשיח WD 500 GB 16mb 7200 SATA 2 כרטיס מסך PALIT GF 9500GT 1GB DVI/HDMI צורב DVD LG RW-DL-SATA מארז HUNTKEY HERCULES 550W יחד עם התקנת תוכנות (שאביא אליהם בעצמי) סך הכל - 2600 שח אני מתכונן לקנות גם מסך 19 אינטש האם לדעתכם המפרט מתאים? האם כרטיס המסך מספיק או שיש צורך לשדרגו ?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לבית מחשב נייח אמין שיחזיק מעמד הרבה זמן. בגלל שהתקציב שלי נמוך, חשבתי לחפש תחנת עבודה מחודשת (אם זה רעיון לא טוב, בבקשה ספרו לי למה!). מכירים מקום (שעושה עבודה שיטתית ונקייה) שמוכר תחנות עבודה מחודשות?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מפרט מחשב עד 3,500 ש"ח. היעד שלו בגדול, דברים בסיסים כגון : צפיה בסרטים, Office, גלישה באינטרנט, משחקים חדשים. שיכלול מסך LCD, מקלדת, עכבר וצורב DVD. אני מודע שהסכום מעט, תנסו לעזור בבקשה.
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Lenovo Legion Y530-15ICH 81FV0138IV https://ksp.co.il/?select=.268..211..2639..456..455..685..4152.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=55779&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=.454.&rintersect=&store_real= Dell G3 15 3579-87501G51GFOS https://ksp.co.il/?store=eilatLaguna&changeSnif&uin=54767 הם די זהים מבחינת המחירים ומבחינת המפרט (ללנובו יש יותר פורטים ועוד כמה הבדלים קטנים, אבל לא במשהו שהוא בעל חשיבות עבורי) יש איזושהי סיבה להעדיף את הלנובו? בנוסף הדל מגיע עם 3 שנות אחריות כאשר הלנובו עם שנה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי אז לפני שנתיים בערך מחשב שהיה מאוד עוצמתי וסתם מעניין אותי לדעת כמה לדעתכם הוא שווה היום. אז זה המפרט: מעבד: Intel Core i7 920 לוח אם: Asus P6TD Deluxe זיכרונות: Corsair Dominator 3X2GB 1600Mhz כרטיס מסך: AMD HD 5870 1GB ספק כוח: Corsair TX750W מארז: Antec P183 כוננים קשיחים: WD Black Edition 640GB X2 (Raid 0) קירור למעבד: Noctua NH-D14
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד עם הארד דיסק שישלף בקלות כלומר שאני יוכל להוציא ולהרכיב אותו בקלות חיפשתי הרבה זמן דגם של מחשב כזה ולא מצאתי תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? 4000 שח אפשרי חריגה קלה 2. מה שימושי המחשב ? משחקים ברמה טובה (לא גיימר) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה והרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבועות הקרובים 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאו…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי אז ככה כמה פרטים: התקציב הוא 7000 ש"ח לצורכי עבודה בכל הcreative suite cs6 של adobe עם דגש על אילוסטרייטור פוטושופ ואין דיזיין (קצת פלאש ואפטר אפקטס ) בנוסף נעשה מפעם לפעם שימוש בתוכנות פיסול כגון ZBRUSH לא נפוץ אבל גם . אין אפשרות לחרוג ממסגרת התקציב שניתון פה וזה אמור לכלול : מחשב כולל מארז + מסך (הבנתי שיש מיוחדים לגרפיקה ) עד 24" חשוב ש לכרטיס הגרפי יהיו לפחות 2 יציאות HD לשני מסכים אם המחשב יוכל להפעיל גם גיימינג זה פלוס אך לא חובה יותר חשוב לי הפן הגרפי ויכולת עיבוד ככה שאני אוכל לעבוד על עבודות גדולות בלי לתקוע את המחשב או שיקרוס לי התוכנות . אודה לעזרתכם מאד כי זאת הפעם השלישית שאני מפרסם פה את הנושא הזה ואני לא מבין במפרטים בכלל ואני צריך לבצע את הק…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אפשרות חריגה של 500 ש"ח. חשבתי על המפרט הזה , לא סגור בכלל על הזכרונות והקירור למעבד. יש לציין שלא צריך ציוד הקפי , יש הכל. המארז הוא Thermaltake Soprano (VG7000BWS). יש מסך. OC בינוני - כבד . לא משנה לא ממספר חנויות. אני מרכיב ועושה את הOC. ¤1,366 - Intel Core 2 Quad Q9550 Asus P5E deluxe - ¤1135 OCZ DDR2 Reaper 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 - ¤300 SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 - ¤253 Thermaltake ToughPower W0116 750W PFC 24pin - ¤664 Sapphire ATI Radeon HD4870 X2 2GB - ¤2,300 סה"כ 6018¤ -------------------- אשמח להצעות לשיפור , או מפרטים אחרים. לא מעוניין בשתי ליבות. תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 750 ש"ח ואני רוצה לשדרג את המחשב שלי. חשבתי או לקנות כרטיס קול טוב כי יש לי אחד מובנה בלוח אם או ליקנות גופי קירור לכרטיס מסך ולמעבד בקצת פחות. למישהוא יש הצעות? המפרט: gigabyte geforce 7800gtx ga-k8nn pro-sli amd 4000+ Logitech Z-5300 5.1 Multimedia Speaker 1 giga ram
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מבקש הצעה למפרט להרכבת מחשב (ללא מסך וציוד היקפי) שמיועד לעבודה עם תוכנות גרפיות כגון: Photoshop, Illustrator, 3d studio, Cinema 4d, AfterEffect. רצוי שיהיה טוב גם למשחקים. תקציב מוגבל עד 8000 ש'ח . תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר שASUS לא צלחו בתיקון המחשב שלי זוכתי בסכום המחשב מחדש(7600₪) ויש לי אפשרות לקנות חדש רק בKSP. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות כבדות., משחקים כבדים מידי פעם, צפיה בסרטים, עריכה גרפית בפוטושופ,פרימייר, תלת מימד Cinema 4D וכד. * גודל המסך? מעל 15.6', עדיף מאט לא הכי קריטי. * רזולוציית המסך? UHD 4K .. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה כלומר עם המספרים בצד ימין. * משקל רצוי? עד 2.7 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן HDMI VGA * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף שילוב של שניים, 512Gb ומעלה. * כונן אופטי? כן, חיצוני או פנימי לא משנה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב לסטודנט, בעיקרון צרכים די סטנדרטים חוץ מדרישה אחת מיוחדת (שהוא יוכל לעבוד בנוסף עם מסך של מחשב נייח 17'- פירוט בשאלון). התקציב הוא 3500 והוא לא כל כך גמיש... * מטרות המחשב? עבודות משרדיות רציניות מבחינת העומס על המעבד, צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15.6, לא חשוב אם הוא מבריק או מט. * רזולוציית המסך? כ אמור זה לא כזה משנה, רק צריך שהוא יוכל לעבוד עם מסך חיצוני * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא רלוונטי * משקל רצוי? זה לסטודנט אז עדיף כמה שפחות... 2 קילו +- * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כמה שיותר ארוך יותר טוב, זה אחד הפיצ'רים הכי חשובים לו... נגיד 4-5 שעות בעבודה משרדית …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט הבא אמור להיות למחשב שצריך להריץ בעיקר משחקים (בעיקר first person shooter): Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE מעבד ABIT AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE לוח אם X2 512Mb 400MHz Corsair (XMS) CL2 זכרונות HEC Compucase CI-6A21 400W מארז ARCITIC COOLING FREEZER 64 קירור בקשר לכרטיס מסך חשבתי על הכרטיס הבא: SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL או ATI X800GTO 256MB DDR3 ULTIMATE PCIX מבית SAPPHIRE או nVIDIA GeForce 6800GT איזה כרטיס כדאי, כמובן לפי עלות/ביצועים? והאם למישהו יש הערות לגבי המפרט הזה?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך מחשב לאבא שלי, לעבודה משרדית, אימיילים ושטויות כאלה. אפשרות לסוליטייר ;D לא צריך מסך, רמקולים, סידי, צורב או הארדיסק. שיהיה מבוסס AMD. כך שבעצם, אני רק צריך המלצה על איזה אטלון בדיוק, לוח אם (עדיפות לMSI אן VIA) עם כרטיס מסך מובנה, זכרונות, 256 או 512, לא משנה. חוץ מזה גם על מארז ועל ספק טוב. עכשיו, אם קראתם עד כאן בלי להשתגע, הנה מגיע החלק הטוב: צריך להשתדל שזה לא יעבור את ה1500 או 2000 שקל אם אפשר להימנע מכך
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-