עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב? לימודים, תכנות, עיצוב (פטושופ, בלי דברים כבדים של תלת מימד) * גודל המסך? לא משנה * רזולוציית המסך? עדיפות ל-FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה ואם אפשר אז מסך מגע * משקל רצוי? כמה שיותר קל יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפות שיחזיק את השלוש שעות של עבודה רגועה (OFFICE) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD מחיצה קטנה יחסית + לפחות 500 GB * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, סומך עליכם * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מסך בגודל 15…

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  2. היי, אני עובד עם תוכנות כגון פוטושופ ואילוסורטרייטור, כמו כן, פותח המון המון המון חלונות בזמן גלישה אודה לכם אם תוכלו לעזור... 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח, רק אם זה ממש משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה - פוטושופ ואילוסטרייטור בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחש…

3. * מטרות המחשב? photoshop ; ותוכנות ממשפחת ADOBE (אין צורב בתוכנות עריכת סרטים ) סרטים וגלישה * גודל המסך? כמה שיותר פשוט הרעיון הוא לחבר לאותו מחשב מסך רגיל * רזולוציית המסך? חיבור מסך רגיל לאותו מחשב ( 1920/1080). למסך שמחברים למחשב ולא המסך עצמו של הנייד * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?אין דרישות * משקל רצוי? איןן דרישות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יותר מ 3 יציאות USB * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ?עדיפות למשהוא מהיר (אם אפשר גם HD רגיל וגם SSD) * כונן אופטי ? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? כן אבל לא חובה ותלוי בתקציב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב …

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  4. לחברי הפורום שלום רב, לצערי איני מבין כלל בחומרה ולכן אני מבקש את עזרתכם בהרכבה של מחשב לשימוש בתוכנות גרפיקה כגון AutoCAD, Indesign ופטושופ בעיקר. התקציב עומד על 4K ש"ח אך חשוב לי שהמחשב, שנועד לחברה שלי ללימודים, יהיה כמה שיותר מהיר וחזק ולכן אם יש צורך בחריגה הדבר אפשרי עד 1000 ש"ח. עם זאת, אם ניתן לחסוך במשהו אשמח אם תוכלו לתת אפשרויות כאלו גם. שימושי המחשב כמו שכבר אמרתי הם בעיקר לעריכה גרפית, אך בנוסף, גם לצפייה בסרטי HD והאזנה למוזיקה - יש ברשותי כרטיס קול מדגם Xonar Essence STX שארצה להשמיש, לתשומת ליבכם. אני מעדיף שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט במסגרת התקציב. אין צורך בהתקנה של מערכת הפעלה/אופיס, יש צורך בהרכבה, עדיפות לחנות באזור תל אביב. אני מחליף מחשב לעתים …

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  5. שלום. הרכבתי את המפרט הבא בהסתמכות על אחד המפרטים המומלצים באתר. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: AMD A4-5300 Black Edition + Radeon 7480 Box Fm2 65W כמות: 1 - מחיר: ₪266 לוח אם: Gigabyte GA-F2A85XM-HD3 for FM2 כמות: 1 - מחיר: ₪379 מארז: באנדל תקציבי - SilverStone Presicion PS08 USB3 + Silverstone Strider 400W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪385 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪147 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter כמות: 1 - מחיר: ₪355 כונן אופטי: DVDRW LITE-ON x24 כמות: 1 - מחיר: ₪101 סה"כ: ₪1633 מתחרים בכל הצעה בפורומים! המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים. תשל…

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  6. המחשב ישמש להכול, מאינטרנט ועד משחקים, יש חשיבות לאופק שדרוג ושקט, בניתי מפרט ואני מבקש אם תוכלו להציע, לשנות להאיר ולהעיר , הכול בא בחשבון, מתחת למפרט אצרף את השאלון כמובן: יש בעיה בהעתקה של המפרט מTMS אז אני מצרף את הלינק שתקף ל14 יום: http://www.tms.co.il/preview/spec/73wyrvtm עריכה: לא שמתי לב לבאנדל הזה של SILVERSTONE, הנה המפרט המעודכן: http://www.tms.co.il/preview/spec/yafbqg17 משאיר מרווח להשקעה , אולי בכרטי מסך? האם יש חשיבות לסטיק אחד או שניים של זיכרון? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני…

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  7. Started by benmanii,

יש לי אופציה לקנות את המחשב asus 1215n ב750 ש''ח ללא בטריה(עובד רק שהוא בחשמל) רציתי לדעת אם זה שווה ואם המחשב מספיק טוב לדרישות של סרטים, עבודה משרדית, אינטרנט ופה ושם משחקים לא מהכבדים.. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by taltola,

אני חושב למכור אולי את המחשב נייד שלי. מה המחיר שלדעתכם אני צריך לפרסם אותו בכדי שיהיה הוגן ל-2 הצדדים? דגם: DELL Studio 1558 מעבד: Intel Core i7-720QM 1600 MHz לוח אם: DELL 0TR557 זכרון שודרג ל- 8 ג'יגה: כפול 2- 4096 MB PC12800 DDR3 SDRAM - G Skill F3-12800CL9-4GBSK כרטיס מסך: ATI/AMD Mobility Radeon HD 54701024 MB DDR3 SDRAM כונן קשיח: TOSHIBA MK5056GSY, 500 GB, Serial ATA 3Gb/s כונן דיוידי: PLDS DVD+-RW DL-8ATS, DVD+R DL מערכת הפעלה מקורית: Microsoft Windows 7 Home Premium x64 אני גם לא בטוח ב-100% אבל נראה לי שזה אותו מחשב כמו זה: http://www.pc-4u.co.il/2142 תקנו אותי אם אני טועה...

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  9. שלום חברים, אני מעוניין במחשב 15" לצרכי לימודים. מעוניין במחשב שיכול לעמוד בעומס של מולטי טסקינג, סרטי hd, דפדפן עם טאבים מרובים, תיכנות, שלא יגמגם הרבה. מסך מט כמובן, לא צריך מערכת הפעלה. אני מאוד אוהב את האחריות של דל, באתר הלקוח. ממה שחיפשתי Dell vostro 3560 הכי משתלם במחיר הנל, ומתאים בדיוק לצרכים שלי האם יש מחשב אחר שאתם יכולים להמליץ באותו המחיר? ניסיתי לחפש מחשב עם רזולוציה גבוהה יותר אבל לא מצאתי דגם במחיר הנל. אשמח לעזרה , תודה.

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  10. Started by elyaz,

שלום דרושה עזרה בהרכבת מפרט לשידרוג המחשב שלי שעשה דרך ארוכה ונפלאה אך הגיע הזמן להשתדרג... אני מעוניין להחליף את המעבד, לוח האם והזיכרונות, כמו כן כרטיס מסך חדש ובהתאם גם ספק חדש. לגבי מעבד: חשבתי בכיוון של i5-3570K, מתכנן לעשות אוברקלוק. אין צורך בקירור אני מתכוון להעביר את המוגן למעבד החדש. לגבי לוח אם: אין צורך בלוח אם עם SLI/CF, כמו כן אין צורך בכרטיס מסך מובנה. כרטיס מסך: חשבתי בכיוון של 6850 או 7850 (מעדיף רק כרטיס של ATI) שאר הדברים באדום תודה רבה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה מש…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by ultraircraft,

* מטרות המחשב: בניית אתרים, סרטים ומשחקים עד כמה שאפשר בטווח המחיר. * גודל המסך: 15.6 * רזולוציית המסך: הכי טובה לגודל המסך. * דרישות לאמצעי קלט: רצוי מקלדת מוארת אך לא חובה. * יציאות מיוחדות: hdmi. * כונן אופטי: לא משנה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: בכלל לא אם יש בלי ויותר זול עדיף. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. * ram :4 gb ומעלה , שן כחולה: רצוי מאוד , hdd: רצוי הכי מהיר וusb 3 . * כרטיס מסך של nvidia או amd הכי טובים לטווח המחיר. * מעבד i5 הכי טוב לטווח המחיר. עלו לי מספר אפשרויות בחיפוש באינטרנט אם יש משהו עדיף ויוצר טוב אשמח לדעת או אם אחד מהם עדיף אשמח לדעת איזה ולמה…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by theyoyo,

אני רוצה לרכוש את אחד מהמחשבים האלו לצורכי לימודים. מהביקורות בפורום ראיתי שהסוללה של הS01 חזקה ומביקורת בwisebuy גם הסוללה של הדגם השני די מוצלחת. יש הבדל מהותי בין השניים, מלבד כ.מסך וכונן? הבעיות שדוברו על הכרטיס רשת עדיין קיימות? ומבחינת איכות צפייה, מישהו שהיה לו ניסיון עם המחשב נתקל בבעיה בצפייה ב1080p? (כמו שמתואר פה http://www.wisebuy.co.il/wiseguys_review.aspx?pcatid=453&mid=835182&cid=5762 ) תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ddad,

. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA החדש BATTLEFIELD 4 FAR CRY BIOSHOCK -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 24 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Ligi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות להישאר באזור 4,500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, צפייה בקבצי וידאו (MKV) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Elder Scrolls Online, משחקי תפקידים, משחקי אסטרטגיה, מעט משחקי פעולה מגוף ראשון. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 42 FULL HD וגם מסך מח…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום שמי אור ואני מחפש לקנות מחשב נייד בתקציב של 2000 שקלים עם חריגה של עד 2400 שקלים. המחשב מיועד לצפייה בתכני hd ורצוי שיהיה לו Wi Fi טוב. קיבלתי הצעה על מחשב בשווי 2000 שקלים ואני מעוניין לדעת אם המחשב שווה את המחיר או אם אפשר להשיג מחשב יותר טוב במסגרת התקציב שלי. אם יש לכם הצעה יותר טובה מההצעה שאני ירחיב עליה בהמשך אז בבקשה לציין גם מאיפה אפשר להשיג את ההצעה שלכם (מאיזה חנות+אזור) המפרט: inspiron n3521bki237 מסך: 1366x768 HD WLED 15.6 מעבד: i3-2375m 1.5ghz זיכרון: 4gb ddr3 1600mhz כונן קשיח: 500gb sata 5400rpm כרטיס גרפי: intel hd graphics 4000 כרטיס קול: waves maxxaudio 4 sound system כונן אופטי: dvd+\-rw רשת אלחוטית: wireless 802.11b\g\n + bluetooth 3.0+hs מצלמה…

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  16. Started by 2SHEHEM1,

1. תקציב מקסימלי 4000 , אפשר לחסוך 2. המחשב משמש לתוכנות אדובי CS6 , וגלישה (עדיף עם אופציה עתידית ל3D) 3. ללא ציוד הקיפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא. 5. רמת השקט: 7 6. מתוכנן אוברקלוק (OC)(בינוני) 7. ללא מערכת הפעלה, אך עם הרכבה 8. עדיפות לחנות אמינה בצפון הארץ(צפת והאיזור) עם אפשרות חלוקה הוגנת לתשלומים. 9. יש צורך בתמיכה בחיבור USB3. 10. מעוניין במחשב בעל רכיבים חזקים שיאפשר שדרוג בעתיד הרחוק, דרוש מעבד I7 \ I5 המחשב מיועד בעיקר לשימוש בתוכנות אדובי ותלת מימד. זה המפרט שהרכבתי לבד [אחרי מחקר מעמיק] האם הרכיבים תואמים זה לזה? האם יש מקום לחיסכון באיכות הרכיבים? האם הרכיבים מתאימים אחד לשני? מעבד אינטל :Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray…

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  17. . מה התקציב המקסימאלי? 6K (מוכן לחרוג) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? (תמיד נחמד לחסוך, תלוי על חשבון מה) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? (עד 1K) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? (משחקים משחקים משחקים.. ואולי ממש מעט תכנות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. (כל מה שיוצא: elderscrolls online, crysis3 וכל דבר חדש ונחמד...) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). (גודל מסך 23 אינצ, כיום עובד על 1920 על 1…

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  18. Started by ashachak,

אני מחפש לקנות מחשב לסלון, שישמש לסרטים, משחקים פשוטים, וורד וכו חשוב לי שהמחשב יהיה קטן ושקט אני מעדיף מעבד Intel חשבתי על ZOTAC ZBOX ID83 PLUS מעבד i3 3120M Onboard Video Intel HD Graphics 4000 למישהו יש ניסיון עם המחשבים של Zotac? אשמח גם להמלצות על דברים דומים תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם. לאחרונה רכשנו עבור אשתי את הלנובו Y580 - להלן סקירה של פי.סי מגזין - והוא ממש מרשים. הבעיה - אחרי שנכנס במחיר גבוה לישראל (כ-7000 ש"ח) הוא צנח למחיר הריטייל שלו (כ-4000 ש"ח) ואז המחיר עלה והאספקה נגמרה! רציתי לרכוש אחד היום ולא מצאתי אצל אייבורי, קיי.אס.פי ודומיהם. בקיצור, באסה. אני זקוק לעזרתכם: * מטרות המחשב? משחקים, כולל משחקים כבדים כמו CRYSIS 3, DISHONORED, HITMAN: ABSOLUTION ודומיהם. זאת בנוסף להיותו עמדת עבודה לסטודנט - אופיס ואינטרנט מול מסך איכותי שלא יהרוג לי את העיניים... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מ-15.6 עד 17 אינץ'. גדולים יותר דורשים תיקים מיוחדים לנשיאה וכו'. * רזולוציית המסך? 1920X1080, FHD או כל הגדרה אחרת. ממה שאני מבין,…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by maxwell10,

צריך מחשב לצרכי עבודה כאשר דרישות המינימום שלו הן: דרישות המינימום הם מעבד i7 2600, זיכרון לפחות 8MB, חיבור RS232 ומערכת הפעלה win7 1. התקציב הוא כמה שצריך 2. שימושי המחשב לעבודה משרדית, שרת למע' חקלאית 3. יש צורך בציוד הקפי: מקלדת, עכבר ומסך 5. השקט לא חשוב (בסולם של 1 עד 10: 1) 6. לא מתוכנן אוברקלוק (OC) 7. יש צורך לכלול מערכת הפעלה WIN 7 והרכבת מחשב בחנות 8. לא משנה מאיזו חנות אבל חשוב לי לקבל את המחשב עד יום רביעי! 9. דרוש תמיכה בהתקנים/חיבורים RS232 10. לא חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב. חשוב להדגיש שהמחשב יהיה בסביבה מאוד מלוכלכת ומאובקת כך שיש צורך במארז שמתאים לסביבה כזו. תודה רבה

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by yitshak,

אני צריך לבחור אחד מבין הדגמים הבאים (אני לא קונה את זה מכספי האישי ואין לי אפשרות לבחור דגם אחר). אודה לעצתכם. דגם: acer Aspire V5-571-53314G50Mass מעבד: Intel® Core i5-3317U CPU @ 1.70Ghz 1.70Ghz דגם: Dell inspiron 3520 מעבד: Intel® Core i3-2370M CPU @ 2.40GHz 2.40 GHz

• 7 תגובות
    • 973 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7-8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא יחרוג מה8 אלף.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD (בעיקר משחקים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 3, Battlefield 3, Bioshock Infinite וכו'... וכמובן כל משחק טוב שעתיד לצאת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מ…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. 1. המחשב מיועד לעבודה על אתרי אינטרנט כולל פוטושופ (ללא עריכות כבדות) ולעבודה משרדית - מסמכי אופיס, מיילים ואינטרנט 2. המחשב חייב להיות במארז כמה שיותר קטן וכמה שיותר שקט (אני יודע שזה מתנגש קצת) 3. חובה יציאת HDMI 4. אין צורך בשדרוג עתידי 5. המחשב צריך להחזיק לכמה שנים טובות לפחות 6. זהו 7. תודה למגיבים

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  24. Started by avivi85,

אהלן חבר'ה, אני רוצה לקנות מחשב נייד, ואני לא ממש מבין במחשבים ניידים, אשמח לקצת הכוונה. אז ככה: טווח מחירים : 1500-2500 שימושים : סרטים , שהמחשב יריץ משחקים בצורה בסיסית עד כמה שאפשר במחיר שהוקצב, מינימום שיריץ משחקים יחסית קלים כמו פיפא וכאלה. אזור מגורים: רמת גן (אם זה משנה) גודל מסך : גודל סטנדרטי למחשב נייד, לא גדול מידי ולא קטן מידי. אני מעריך שזה באיזור ה15-17. רזולציית מסך : לא קריטי. כונן קשיח: 320gb זמן סוללה: לא דרוש משהו מיוחד, סטנדרטי. מערכת הפעלה : לא צריך. עריכה: הסתכלתי קצת באתר של קיי אס פי ומצאתי את המחשב הזה שאחרי בירורים קטנים ניראה כאילו הוא בדיוק מספק את הצרכים שלי : fujitsu lifebook ah532- mpaq5il http://ksp.co.il/?uin=17753 מפרט שלו: * AH532-…

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול כל התקציב, אך במקרה שאין צורך הכרחי, אז לחסוך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג + וירטואליזציה אלו השימושים העיקריים בדגש על משחקים, השאר שימוש שוטף מסמכים איטרנט וכ'. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Batman Arkham Asylum GOTY + Batman Arkham City GOTY + Sleeping Dogs + L.A Noir זה בעיקרון הכיוון + קונה את המחשב לשימוש לטווח ארוך מעדיף מפרט שישאר כמה שיותר חזק לאורך זמן. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 20 אינץ' 1080P …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים