ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,343 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מחר אני הולך לאסוף את הנייד החדש שלי ואני מתלבט האם להשקיע עוד כסף ולהוסיף כרטיס זיכרון. האם הוספת הזיכרון [4GB DDR3 1600MHz (1 x 4096 MB)] תשפיע על ביצועי המחשב? המפרט: Fujitsu LifeBook AH532-MPAS5IL - 3 Years Warranty [/t][/r][/t][table][tr][td][table][tr][td][/td][td]AH532-MPAS5IL [/td][/tr][tr][td] צבע [/td][td] שחור [/td][/tr][tr][td] מעבד [/td][td] Intel® Core™ i3-3110M Processor, 3M Cache, 2.40 GHz [/td][/tr][tr][td] זיכרון [/td][td] 4GB DDR3 1600MHz (1 x 4096 MB), Up to 8 GB [/td][/tr][tr][td] כונן קשיח [/td][td] 500GB SATA 7200rpm [/td][/tr][tr][td] תצוגה [/td][td] 15.6'', TFT, (HD), LED backlight, glossy, (1366 x 768) pixel, 500:1 (min),…
-
- 0 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה בפורום ולא מבין כלכך בדגמים של מחשבים ניידים למיניהם, מקווה שתוכלו לעזור לי עברתי על החוקים והלינקייה, מקווה שלא הפרתי שום חוק חחח אני מחפש מחשב נייד כמה שיותר חזק, ללא הגבלת מחיר לפי הפירוט הבא: 1) אין הגבלה על דגם או מחיר (!) גם כל דגם מחו"ל יתקבל. 2) המחשב מיועד להרצת תוכנות חזקות (לא משחקים) שדורשות כח עיבוד גדול מאוד וריבוי ליבות. 3) מסך בגודל של כ-15 אינצ', עם אפשרות לחריגה קטנה למעלה או למטה (עדיף לא יותר מדי למעלה), מסך מט. 4) אין לי הגבלות של רזולוציה, שתהיה סבירה. 5) משקל - מעדיף שיהיה כמה שיותר קל, אפשר להתפשר במקרה הצורך. 6) לא נדרש זמן סוללה ארוך במיוחד, המחשב יהיה מחובר קבוע לחשמל ככה שלא חייבת להיות סוללה גדולה. 7) מקום לכרטיס הר…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
PYTHON A30 IKQNIK מארז A-PEC5-550W FAN12 CI-POWER CWT ספק כוח DH67BL B3 H67 DDR3 INTEL לוח 2.8GHZ 6MB CORE I5 1155 QUAD 2300 INTEL מעבד CORE I5 LGA 1156 מאוורר למעבד AM3\1366\1155 HEAT-PIPE COLD BIT מאוורר למעבד COLD BIT 12CM מאוורר למארז HS VALUE PLUS GEIL 2GB DDR3 1333MHZ זיכרון NAVIDIA GEFORCE 460GTX 768MB-5 P.O.VIEW כרטיס מסך 500GB SATA3 7200 16MB WD דיסק קשיח OEM LIGHTSCRIBE SATA LG DVDX22 DL צורב
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום שמי שמעון ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד להלן הפירוט הראשוני: תקציב 4000 ש״ח עם אופציה לגמישות * מטרות המחשב? עבודות בתוכנית אוטוקאד, עבודות משרדיות,וצפיה בסרטים * איזה מעבד מסדרת ה-i7 הכי יתאים? * איזה כרטיס מסך הכי יתאים בטווח המחיר? * גודל המסך? 15.6 אינצ' אבל לא מחייב... * רזולוציית המסך? מינימום רזולוציה של 1024x768 * גודל של כונן קשיח? 1TB-500GB *מערכת 64 ביט *עדיפות לאחריות 3 שנים איזה מעבד וכרטיס מסך יתאימו לי מבחינת התקציב? בהתייחס לנתונים שרשמתי ואשמח לקבל המלצות על דגמים שאתם חושבים שהם הכי טובים בהתאם לשימוש שלי תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב בשביל ההורים של אישתי שאמא שלה היא פריקית של צילום ולכן צריכה דיסקים עם כמויות ענקיות של מקום הרכבתי את זה באתר של KSP שנמצאים לידי בקרית אונו ומשם מתכוון לקנות (אלא אם מישהו יש לו הצעה יותר זולה מחנות שנמצאת באיזור שלי) הערות והארות יתקבלו בברכה תודה מראש מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: Arctic Freezer 7 Pro rev.2 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם ASUS P8Z77-V LE PLUS s1155 , Intel Z77, DDR3 XMP, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 1 דיסקים קשיחים: Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB SATA III ST2000DM001 שלושה דיסקים כאלו דיסקים קשיחים: Western D…
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 CS:GO וכ'ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי חברים מזמן לא הייתי ותמיד טוב לחזור. רציתי לשאול אם מתכננים לקנות מחשב לצלם שמתעסק עם תמונות ועבודה עם פוטושופ בהנחה שהוא קונה מחשב עם מעבד I7 3770 ו16 גיגה זכרון האם הכרטיס מסך המובנה שבלוח אם (asus P8z77-V LE) מספיק או שכדאי לרכוש גם כרטיס מסך בנוסף ? תודה לעונים ארז
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, לכבוד טלוויזית LED חדשה שאני קונה שתומכת ב-FULL HD, אני קונה כבל HDMI לצורך חיבור למחשב ואולי קונסולות ונגנים עתידיים. אני צריך לפחות 3 מטרים אורך. בארץ זה יקר יחסית, ולעומת זאת באיביי זה גרושים. ראיתי את הכבל הזה: http://www.ebay.com/itm/10-Ft-3m-HDMI-V1-4-AV-Cable-High-Speed-3D-Full-HD-1080P-for-Xbox-DVD-HDTV-/180889550906?pt=UK_Computing_Sound_Vision_Video_Cables_Adapters&hash=item2a1ddb803a האם זה יעשה את העבודה או שיש צורך בכבל יקר יותר? ובכלל, האם יש הבדל בין כבלים שעולים עשרות דולרים לכבלים שעולים 2-3 דולר? תודה
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
מפרט: i5-3750k-tray scythe mugen 3REV B MSI Z77A-g45 WD 1TB SATA3 CAVIER BLUE CRORSAIR 8G CML8GX3M1A1600C10 CL10 SAPPHIRE 7950 3GB GDDR5 HDMI DP FLEX EyeFinity Radimax agusta חשבתי על הספק כוח הזה אבל רק כי הוא זול במיוחד אז בטוח יש בו משהו דפוק לא? אם הוא בסדר אני אשאר איתו. אני צריך 750W או פחות? אם יש לכם הערות לגבי המפרט עצמו תכתבו. http://www.tms.co.il/product/9265 עריכה: FAIL שחכתי לתת קישור... תודה
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
רציתי לשאול לגבי המחשב הנ"ל. יש לו מעבד חלש מאד, בסגנון הסלרון של אינטל. אבל הוא עם כרטיס מסך RADEON 7310 שהוא די חזק. השאלה האם זה יכול לפצות על המעבד בשימוש בסיסי של סרטים, אינטרנט וקצת פוטושופ?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! המליצו לי לפנות אליכם. אני זקוקה למחשב נייד, ובהתחלה חשבתי פשוט להתייעץ עם המוכר בחנות, אבל אמרו לי שזה ביג נו-נו, כי הם מקבלים עמלות על דגמים מסויימים ועדיף לבחור דגם ואז לעשות השוואת מחירים... שמא תוכלו לעזור לי לבחור דגם/ מפרט? הצורך שלי הוא כזה: אני זקוקה למחשב שישרת אותי בעיקר בדרכים. הוא צריך להיות לא כבד מדי, עם אורך סוללה גבוה. מבחינת השימושים- זה בעיקר לתוכנית office ואינטרנט. אני לא צריכה משחקים בכלל, וגם מוזיקה לא הכרחי. התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח. מי יכול לעזור?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לנצל את כל התקציב אם השיפור בביצועים הוא מינורי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, תיכנות, תכני HD ומשחקים מדי פעם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב משמש בעיקר לפרנסה, התוכנות העיקריות שיהיו בשימוש יהיו תוכנות אדובי למיניהן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Batman: Arkham City, GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (…
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט למחשב לשימוש משרדי, המטרה היא להישאר בטווח מחירים הזה, כי אני לא רואה סיבה לחרוג ממנו למחשב משרדי. אין צורך בציוד היקפי נוסף. תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש לקנות , דרך החברה שלי , מחשב נייד חדש ואני מתלבט. השימוש שלו להוות מחשב קבוע במשרד עם חיבור למקלדת ועכבר וכן מחשב נייד שאני לוקח עימי לכל מקום. אני מרבה גם בנסיעות וטיסות ושהייה בכל יני חורים. צריך לעבוד עם תוכנות אופיס .אינטרנט סרטים ותוכנות גרפיות כאוטוקאד או מצגות כבדות. עדיף מסך 12.5 ומעלה אך לא גדול מדי , כיון שצריך להיכנס לתיק טרולי. חשוב מאוד שיהיה סופר קל משקל אך חזק פיסית ולא רגיש. כפתורים נגישים לאינטרנט ושליטה בעוצמת קול וריבוי מסכים. זמן סוללה גדול ככל שניתן ואפשרות להטענה מהירה שלה. שיידלק במהירות או שיחזור ממצב שינה במהירות . בעל זכרון של 500 גיגה ו8 גיגה . עובד עם עכבר אלחוטי גם כן וגם עם הרד דיסק חיצוני. שהמסך יהיה מספיק נוח לצפייה . חובש משקפיים מולט…
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייח לצורך משחקים כבדים + עבודה עם תוכנות כמו פוטושופ וCinema 4D וכאלה דברים. מעוניין במחשב שישאר לי לכמה שנים טובות בלי לשדרג. מכיוון שאני גר לא רחוק מאילת, אני יכול לקנות מחשב בלי מע"מ באילת ויצא שמחשב של 7K אני קונה ב6K. לדוגמא:http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=17293 מחשב גיימר מאסטר בKSP - מחיר רגיל: מזומן שטרות: 6795 ₪ מחשב גיימר מאסטר בKSP - מחיר בלי מע"מ באילת: מזומן שטרות: 5808 ₪ זה המפרט שאני רוצה לקנות, אשמח אם תנו לי חוות דעת על המפרט הזה, מה להוסיף מה להוציא, ואם יש אפשרויות ומפרטים אחרים שתוכלו להמליץ לי שהם יותר טובים, אשמח לקבל אותם! מבקש שתבנו את המפט רק בKSP אילת בדף הזה: http://ksp.co.il/?store…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה למחשב נייד לסטודנטית למשפטים(כנראה שהשימושים יהיו קלים במיוחד). * מטרות המחשב?עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 14 אינץ' * רזולוציית המסך? אני מניח שאם אפשר יותר אז עדיף * משקל רצוי? פחות משני קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם אפשר SSD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היי, אני זקוק למחשב נייד למטרת לימודים, אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב ועיצוב תעשייתי. מטרת המחשב היא לימודים, סרטים, קצת גיימיניג וגרפיקה. אני יודע שמק הוא פיתרון אידאלי בשבילי אבל אני מתכוון לקנות מק בעתיד. שני מחשבים שתפסו לי את העיין בסביבת התקציב שעומד לרשותי (עד 4500 עדיף פחות) הם Samsung NP350V5C-S06IL http://www.wisebuy.co.il/r_productdetails.aspx?pcatid=453&mid=835853hp envy 6 1201 http://www8.hp.com/il/he/products/laptops/product-detail.html?oid=5351065 ההבדל ביניהם הוא שהסמסונג יותר חזק מבחינת מעבד אך אין בו את כונן הssd שלפי הבנתי משפר את הביצועיים. דבר נוסף הוא שהhp יותר קל שזה דבר מאוד חשוב כסטודנט במסתובב עם המחשב. אשמח לדעתכם ואשמח להמלצה על מחשבים אחרי…
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
ללא מסך....ללא רמקולים...רק עכבר ומקלדת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום לוכלם, הזמנתי מעבד ולוח I7 3770K ו-DZ77RE-75K. בנוסף ישנו כרטיס מסך: Gigabyte 560TI windforce וHDDים. אני צריך עזרה בלהרכיב את שאר המחשב התקציב כאמור 2k בערך, אם יש אפשרות להגדיל באופן משמעותי את יחס העלות תועלת אפשר לדבר גם על חריגה מהתקציב. תשובות לשאלות 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תלוי ביחס עלות/תועלת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וקצת פיתוח תוכנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -איל…
-
- 8 תגובות
- 914 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? למשחקים ועריכת וידיאו לדוגמא avid 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם. מבקשת עזרה בבנית מפרט לעריכת וידיאו בפרימייר CS6, ופוסט פרודקשן בAfter Effect CS6, עם קבצי HD. 1. התקציב המקסימאלי - 6,000 ש"ח 2. במידת הצורך ניתן לחרוג עד 500 ש"ח. 3. שימושי המחשב - עריכה ואפקטים - ADOBE - לצורכי פרנסה. 4. מסך שקיים: DELL, 2209WA 5. הגדרות גרפיות מיועד המחשב גבוהות 6. אין צורך בציוד הקפי 7. אין צורך בצורב 5. חשיבות השקט בסולם של 1-10: 7 6. לא מתוכנן OC 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס, ההרכבה צריכה להתבצע בחנות(יש לי רשיון למערכת הפעלה ממחשב קודם) 8. אזור החנות המבוקש - מרכז (מנתניה עד רחובות) 10. חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב. תודות רבות!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ידידה שלי צריכה לרכוש מחשב חדש לצרכי תוכנות גרפיקה. שאלון למפרט שמיועד בשביל גרפיקה: 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000-6000 לנסות לחסוך כמובן.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, הדמיות ותוכניות לעיצוב ואדריכלות. למשל, לתוכנה Visoft Premium שהדרישות שלה מאוד גבוהות: http://3dplan.visoft.de/recommendations/en_visoft_premium_systemanforderungen.pdf א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה: אוטוקד, סקצ׳אפ ויריי לסקצ׳אפ, תוכנות תלת מימד 3d ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג,…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב! אני צריך מפרט לעריכה גרפית עד 3500 ש"ח ללא מסך 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! קניתי לאחרונה מחשב של סמסונג np530u4e המחשב מגיע עם מעבד i5- 3337u. לאחר שקיבלתי אותו שמתי לב כי הוא מעט איטי, והיה משהו מוזר בשימוש שלו. הרצתי לתומי את הדירוג של windows 8 וראיתי כי הציון של המעבד הינו רק 3.6! דבר שממש לא הגיוני. לאחר בדיקה ראיתי כי ביצעו באתר notebookcheck גם review לאותו מחשב בדיוק! (השוותי חומרות עם CPUZ) ולהם התקבל ציון של 6.9!! אין ייתכן כזה הבדל? תיתן בעיה בהגדרות שלו? יכול להיות שמכרו לי מחשב פגום? (קניתי מ KSP) הנה הקישור לביקורת: http://www.notebookcheck.net/Review-Samsung-Series-5-530U4E-S02DE-Ultrabook.90162.0.html אני באמת אובד עצות... תודה על העזרה!
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
נתקלתי במקרה באתר הזה: http://www.overclockerscave.com/index.php/98-performance-laptops-overview/279-asus-rog-g750jw-and-g750jx-gaming-laptops הוא מציג את הדגם החדש של ASUS. נתונים מרשימים ביותר אבל אני לא יודע אם זה אמיתי בכלל. נכנסתי לאתר הרשמי שלהם ROG, ואין שום אזכור אפילו קטן לדבר הזה. ייתכן שזה הנייד הבא שלהם ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-