ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,360 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שלחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אשמח לכמה אפשריות של מפרטים ובכמה מהם חורגים מהתקציב עד למקסימום של 3.7K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים לודגמא farcry 3, skyrim, battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 מסך 21.5 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב לידידה שלי השימוש הוא בעיקר אינטרנט אופיס ומעט סרטים באיכות HD תקציב מקסימום 2900 ש"ח ראיתי את המפרט הבא ואשמח אם תתנו חוות דעת אובייקטיבית ושיפורים יתקבלו בשמחה להלן המפרט: מסך: samsung s22a100n 21.5 led http://ksp.co.il/?uin=15688 מעבד : Intel Core i5 3470 3.2Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray http://ksp.co.il/?uin=16711 קירור: Zalman SZ CC92HS CPU Cooler http://ksp.co.il/?uin=12717 לוח אם: Asus P8H61-M LX3 PLUS R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1600, PCI-E, VGA http://ksp.co.il/?uin=18691 זכרונות: G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz http://ksp.co.il/?uin=12610 כ.מסך: ON BOARD הארד-דיסק: Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB,…
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח בלבד א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן כלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 30 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7K-8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מעבר ל-8K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הגדרות גבוהות. תכני HD, קצת תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080X1920, מסך 23"-24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, עבור הדרישות שלמטה, מה דעתכם על המפרט ועל השידרוגים? מעבד: Intel Core i3 3220 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד: Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 לוח אם: Asus P8H61-M LX3 PLUS R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1600, PCI-E, VGA שידרוג לוח אם? 15 ש"ח - Asus P8H61-M LE R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI זיכרון: G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz או Transcend 1x4GB DDR3 1333Mhz כ. מסך: On Board Intel HD Graphics 2500 דיסק: Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX צורב: LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM ספק: SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem) ספק בתוספת 30 ש"ח - An…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן אני צריך מפרט גיימינג בתקציב 3.5K ללא מסך וציוד היקפי מה התקציב המקסימאלי? לנצל את כל התקציב ניתן לחרוג 100-150 שקל המחשב מיועד לגיימינג בעיקר משחקים חדשים מהתקופה האחרונה 32 אינץ' המסך רזולוציה 1366X768 הגדרות גבוהות בעיקר השקט במפרט חשוב לא מתוכנן OC אין צורך בווינדוס העדפה לKSP כדאי שהמחשב יתמוך בחיבור 5.1 ערוצים
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בס"ד שלום. רכשתי סוללה למחשב נייד של אשתי (DELL VOSTRO 1350) לפני כשבוע. הטענתי את הסוללה עד שהמד הגיע ל-100% וניתקתי. מרגע שהמד מגיע בחזרה לרמה של משהו כמו 80% המד מתריע "הסוללה שלך חלשה (80%) אם ברצונך להשתמש במחשב חבר את המחשב לחשמל או החלף סוללה". זו התרעה שאינה טבעית בשלב כזה של הפריקה. לפי הבדיקה שלי הסוללה החדשה מחזיקה משהו כמו שעה וחצי בשימוש סביר. (שזה זמן די בסדר לעניות דעתי). האם ההתראה הזו שציינתי סימנה שהסוללה שקניתי תקולה? תודה רבה! עדיאל
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה שתתנו לי הצעות בקשר למחשב גיימינג. עד 4.5K כולל מסך, ווינדאוס, מקלדת, עכבר. אני רוצה להריץ על MAX משחקים כמו באטלפילד 3, GTA4, CS:GO, ASSASSINS CREED 3... בקיצור מחשב חזק מאוד ומשחקים עתידיים על אולטרא או מדיום..... רזולוציה FULLHD (כולל מסך FULL HD). ראיתי שאפשר להכניס בתקציב הזה מחשבים חזקים עם 660GTX, אינטל I5, האם אפשר עוד קצת למתוח את הגבולות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
שלום חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד ורציתי לדעת אם המחשב הזה שווה 2000 שקל dell inspiron N3521BKi237 מעבד: Intel Core i3-2365 1.4Ghz. (חסכוני בצריכת חשמל) זיכרון: 4GB DDR3 1600MHz כונן קשיח:500GB SATA 5400RPM . כרטיס גרפי:Intel HD Grhaphics 4000 כרטיס קול:Waves MaxxAudio® 4 Sound system . כונן אופטי: צורב פנימי DVD+/-RW. רשת אלחוטית: Wireless 802.11b/g/n + BlueTooth 3.0+HS. מסך: 15.6" 1366X768 HD WLED . מצלמת 1.0MP webcam 2 רמקולים מובנים+ מיקרופון כ 5 שעות עבודה על הסוללה מערכת הפעלה: בעברית Windows 8 Home 64Bit חיבורים חיבור HDMI 1.4 3 חיבור USB 3.0 1 חיבור USB 2.0 חיבור RJ45 קורא כרטיסים 3 ב-1. (SD, MS, MMC) חיבורי סאונד. זה שווה 2000 שקל ?? אפשר למצוא יותר טובים ?? אם…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לתעד בתמונות ובוידיאו עם קול התרחשויות באתרים שונים בשטח . עד כה השתמשתי במצלמה קומפקטית לצרכים אלו . אולם הדבר יצר בעיות שונות ,כגון : 1 הצורך להעביר כל יום את הקבצים הנוצרים במצלמה למחשב עקב נפח הזיכרון המוגבל של המצלמה . 2 הצמדה בטעות של תמונות שצולמו באתר א לקטע וידיאו שצולם באתר ב . ( "הצמדה " = סידור תמונות וקטעי וידיאו בתיקיות על פי האתר בו הם צולמו ). 3 חוסר יכולת,מייד לאחר הצילום, להוסיף לתמונות הערות ,חיצים לשם הדגשת אובייקטים בשטח וקווים תוחמים לשם הבהרה וחלוקה . לעיתים קרובות אחרי שחזרתי הביתה ופרקתי את קטעי הווידיאו והתמונות למחשב , שכחתי כל מיני דברים חשובים שעלו תוך כדי התרוצצות בשטח . הופיעו לאחרונה מחשבים היברידיים חדשים עם מקלדות מתפרקות שמאופיי…
-
- 16 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
קניתי מערכת 5.1 ואין לי אפשרות להנות ממנה כי הלוח אם שלי לא תומך ב5.1 ,כל הPCI שלי מלאים ולכן אני צריך כרטיס זיכרון חיצוני שיאפשר לי להנות מהמערכת,למישהו יש המלצה שלא תשבור לי תוכנית חיסכון? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250-100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ, אילוסטרייטור, web crawling, עבודה עם קבצי נתונים גדולים מאוד, עבודה עם המון טאבים פתוחים ותוכנות רצות במקביל ברקע, כמו כן צפייה בסרטים הורדות וכו'... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג בסיסי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, בהמשך לשרשור מלפני חודש, רכשתי את המחשב בכותרת. הוא הגיע עם 4GB RAM, ויש חריץ הרחבה נוסף. אני תוהה האם יהיה אפשר להוסיף 8GB (שסה"כ יהיו 12), או רק 4GB נוספים. לא הצלחתי למצוא ב-manual שום אזכור למגבלת RAM. המחשב גם לא מופיע באתר Samsung ישראל (איך זה? יבוא מקביל?). באתר Corsair, יצרנית הזכרונות, תחת טבלת זכרונות נתמכים ע"י מחשב זה, נרשם ש-12GB זה המקסימום, אבל אני פוחד להסתמך רק על זה. יש לכם השערה/ידע לגבי הכמות המרבית הנתמכת? **המחשב משווק בכל מדינה עם סיומת אחרת, לפי שם המדינה (IL כאן, יש גם HK, IT, FR, TH ועוד). הדגמים כמעט זהים, אולם מגיעים עם אבזור קצת שונה בכל מדינה. זה גם מסבך טיפה.
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יעוד: פיתוח מערכות, אפליקציות + שימוש ביתי (סרטים, אינטרנט, מסמכים) + גיימינג סביר כאופציה דרישה: חשיבה לטווח כמה שיותר ארוך. אני משקיע כדי לא להזדקק להחליף בחמש שנים הקרובות אם אתם מכירים משהו טוב יותר/ אמין יותר, אשמח לדעת. תודה מראש מפרט מחשב שנמצא לפי המלצות קנייה בפורום: שם המוצר: מחשב נייד - Dell Vostro 3560-36328G72ASW8 - צבע כסוף מספר מוצר: 25757 תאריך תוקף: 15-04-2013 מחיר: 5490 ₪ ניתן לשלם עד 12 תשלומים בכרטיס אשראי * כל תשלום לפחות 250 שקל.עסקת כרטיס אשראי תבוצע אך ורק בכרטיסי אשראי ישראלים ובנוכחות בעל הכרטיס עצמו בצירוף תעודת זהות וחתימה. דגם 3560-36328G72ASW8 צבע כסוף מעבד Intel® Core™ i7 3632QM Processor, 2.2GHz - up to 3.2 GHz, 6MB…
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אז באתי להתקין לי אופיס על הנייד החדש, כולי שמחה וטובת לב, ואז גיליתי כי... אין לי קורא דיסקים 8) הייתם צריכים להיות שם כשחיפשתי את המקום להכניס את הדיסק, כולי תמיהה... טוב, אז אני לא רגילה לניידים ולדברים המשונים שלהם. הבנתי שאפשר לקנות כונן חיצוני. חשבתי שאם כבר, כדאי שהוא יהיה גם קורא dvd וצורב. יש המלצות? וכמה זה אמור לעלות?
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, לאחר ששני לפטופים נגנבו מביתי ביחד עם המון ציוד היקפי, אני חייב לקנות לפטופ חדש, אבל מרוב היצע וחוסר פוקוס אני ממש לא יודע מהיכן להתחיל, התקציב שלי הוא עד 5500. חברת אם טובה, toshiba, asus, dell, samsung, lenovo חשוב לי שהמסך יהיה 15" מעבד חזק, i7 זכרון מינימום 8 gb ושיהיה כונן-צורב בעיקרון המחשב הוא לשימוש יומיומי, אבל מדי פעם אני בטח אחטא באיזה משחק טוב, אז כרטיס המסך צריך להיות מספק + ממה שנתקלתי עד עכשיו, המפרט הבא נראה הוגן, במחיר של 4220 ש"ח, אשמח מאוד לשמוע את תגובותיכם והצעותיכם. Toshiba Satellite Satellite L755 -1NH מעבד: Intel® Core™ i7-2670QM 2.2Ghz זיכרון: 8GB DDR3 1333Mhz דיסק קשיח: 750GB SATA 5400RPM צורב DVD: יש מסך: 15.6 LED רזולוציה: 1366x768 WX…
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם... זקוק להערכת מחיר לכל חלק בבקשה ממכם... מעבד אינטל Q9400 Tray כרטיס מסך inno3d 260gtx 896mb freezer X2 http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gtx200/gtx260_freezerx2.html זיכרונות: G.SKILL DDRII 800mhz 512mb X2 G.SKILL DDRII 800mhz 1gb X2 תודה לכל העונה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחר אני הולך לאסוף את הנייד החדש שלי ואני מתלבט האם להשקיע עוד כסף ולהוסיף כרטיס זיכרון. האם הוספת הזיכרון [4GB DDR3 1600MHz (1 x 4096 MB)] תשפיע על ביצועי המחשב? המפרט: Fujitsu LifeBook AH532-MPAS5IL - 3 Years Warranty [/t][/r][/t][table][tr][td][table][tr][td][/td][td]AH532-MPAS5IL [/td][/tr][tr][td] צבע [/td][td] שחור [/td][/tr][tr][td] מעבד [/td][td] Intel® Core™ i3-3110M Processor, 3M Cache, 2.40 GHz [/td][/tr][tr][td] זיכרון [/td][td] 4GB DDR3 1600MHz (1 x 4096 MB), Up to 8 GB [/td][/tr][tr][td] כונן קשיח [/td][td] 500GB SATA 7200rpm [/td][/tr][tr][td] תצוגה [/td][td] 15.6'', TFT, (HD), LED backlight, glossy, (1366 x 768) pixel, 500:1 (min),…
-
- 0 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה בפורום ולא מבין כלכך בדגמים של מחשבים ניידים למיניהם, מקווה שתוכלו לעזור לי עברתי על החוקים והלינקייה, מקווה שלא הפרתי שום חוק חחח אני מחפש מחשב נייד כמה שיותר חזק, ללא הגבלת מחיר לפי הפירוט הבא: 1) אין הגבלה על דגם או מחיר (!) גם כל דגם מחו"ל יתקבל. 2) המחשב מיועד להרצת תוכנות חזקות (לא משחקים) שדורשות כח עיבוד גדול מאוד וריבוי ליבות. 3) מסך בגודל של כ-15 אינצ', עם אפשרות לחריגה קטנה למעלה או למטה (עדיף לא יותר מדי למעלה), מסך מט. 4) אין לי הגבלות של רזולוציה, שתהיה סבירה. 5) משקל - מעדיף שיהיה כמה שיותר קל, אפשר להתפשר במקרה הצורך. 6) לא נדרש זמן סוללה ארוך במיוחד, המחשב יהיה מחובר קבוע לחשמל ככה שלא חייבת להיות סוללה גדולה. 7) מקום לכרטיס הר…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
PYTHON A30 IKQNIK מארז A-PEC5-550W FAN12 CI-POWER CWT ספק כוח DH67BL B3 H67 DDR3 INTEL לוח 2.8GHZ 6MB CORE I5 1155 QUAD 2300 INTEL מעבד CORE I5 LGA 1156 מאוורר למעבד AM3\1366\1155 HEAT-PIPE COLD BIT מאוורר למעבד COLD BIT 12CM מאוורר למארז HS VALUE PLUS GEIL 2GB DDR3 1333MHZ זיכרון NAVIDIA GEFORCE 460GTX 768MB-5 P.O.VIEW כרטיס מסך 500GB SATA3 7200 16MB WD דיסק קשיח OEM LIGHTSCRIBE SATA LG DVDX22 DL צורב
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום שמי שמעון ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד להלן הפירוט הראשוני: תקציב 4000 ש״ח עם אופציה לגמישות * מטרות המחשב? עבודות בתוכנית אוטוקאד, עבודות משרדיות,וצפיה בסרטים * איזה מעבד מסדרת ה-i7 הכי יתאים? * איזה כרטיס מסך הכי יתאים בטווח המחיר? * גודל המסך? 15.6 אינצ' אבל לא מחייב... * רזולוציית המסך? מינימום רזולוציה של 1024x768 * גודל של כונן קשיח? 1TB-500GB *מערכת 64 ביט *עדיפות לאחריות 3 שנים איזה מעבד וכרטיס מסך יתאימו לי מבחינת התקציב? בהתייחס לנתונים שרשמתי ואשמח לקבל המלצות על דגמים שאתם חושבים שהם הכי טובים בהתאם לשימוש שלי תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב בשביל ההורים של אישתי שאמא שלה היא פריקית של צילום ולכן צריכה דיסקים עם כמויות ענקיות של מקום הרכבתי את זה באתר של KSP שנמצאים לידי בקרית אונו ומשם מתכוון לקנות (אלא אם מישהו יש לו הצעה יותר זולה מחנות שנמצאת באיזור שלי) הערות והארות יתקבלו בברכה תודה מראש מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: Arctic Freezer 7 Pro rev.2 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם ASUS P8Z77-V LE PLUS s1155 , Intel Z77, DDR3 XMP, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 1 דיסקים קשיחים: Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB SATA III ST2000DM001 שלושה דיסקים כאלו דיסקים קשיחים: Western D…
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 CS:GO וכ'ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי חברים מזמן לא הייתי ותמיד טוב לחזור. רציתי לשאול אם מתכננים לקנות מחשב לצלם שמתעסק עם תמונות ועבודה עם פוטושופ בהנחה שהוא קונה מחשב עם מעבד I7 3770 ו16 גיגה זכרון האם הכרטיס מסך המובנה שבלוח אם (asus P8z77-V LE) מספיק או שכדאי לרכוש גם כרטיס מסך בנוסף ? תודה לעונים ארז
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, לכבוד טלוויזית LED חדשה שאני קונה שתומכת ב-FULL HD, אני קונה כבל HDMI לצורך חיבור למחשב ואולי קונסולות ונגנים עתידיים. אני צריך לפחות 3 מטרים אורך. בארץ זה יקר יחסית, ולעומת זאת באיביי זה גרושים. ראיתי את הכבל הזה: http://www.ebay.com/itm/10-Ft-3m-HDMI-V1-4-AV-Cable-High-Speed-3D-Full-HD-1080P-for-Xbox-DVD-HDTV-/180889550906?pt=UK_Computing_Sound_Vision_Video_Cables_Adapters&hash=item2a1ddb803a האם זה יעשה את העבודה או שיש צורך בכבל יקר יותר? ובכלל, האם יש הבדל בין כבלים שעולים עשרות דולרים לכבלים שעולים 2-3 דולר? תודה
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-