ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,344 דיונים בפורום זה
-
שלום, האם במחשב בו כנראה אתכנת קצת, יש לשים לב לדגשים מיוחדים בעת בחירת הרכיבים? שאלה נוספת - אבא שלי רוצה לקנות במקום כונן קשיח - מחשב נייד ולחברו למסך. אני חושבת שהביצועים ירדו והמחיר יעלה. הוא טוען שלפי המוכר בחנות אכן המחיר יעלה קצת אבל הביצועים לא ייפגעו, והמוכר אומר ש"כיום כולם קונים נייידים". נשמע לי ממש שטויות אבל אשמח לשמוע את דעתכם גם לגבי זה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
בס"ד ייעוד: וירטואליזציה, אפליקציות + שימוש ביתי (סרטים, אינטרנט, מסמכים) + גיימינג יחסית טוב להגד' גרפיקה בינוניות של משחקים לדוג': Batman Arkham Asylum GOTY + Batman Arkham City GOTY + Sleeping Dogs דרישה: חשיבה לטווח כמה שיותר ארוך. אני משקיע כדי לא להזדקק להחליף בחמש שנים הקרובות אם אתם מכירים משהו טוב יותר/ אמין יותר, + רוכש מחשב נייד מפאת חוסר מקום מעוניין לדעת אם כרטיס המסך שיש במחשב הנ"ל יעשה את העבודה גם למשחקים קצת יותר חדשים , אשמח לדעת. תודה מראש מפרט מחשב שנמצא לפי המלצות קנייה בפורום: [table][tr][td]מחשב ניידMSI[/td][/tr][tr][td]דגםGE60 0ND[/td][/tr][tr][td]מעבדIntel® Core™ i7-3630QM Processor 2.4GHz[/td][/tr][tr][td]מסך"15.6 1920x1080 Fu…
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שדרגתי לאחרונה ל-HD 7870 XT With BOOST של ספיר, ותהיתי בכמה הגיוני למכור את הכרטיס הזה. אני לא כל כך זוכר מתי קניתי אותו, למען האמת... כמה הגיוני לבקש עליו?
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי , אני מחפש טבלט כדי לקחת אותי לימי צילום ולהציג תמונות , אני ממש ישמח שתהיה לו אפשרות לחבר לטלוויזיה ( MINI HDMI ) ואני לא רוצה לעבור את 2000 ש"ח עבורו . המליצו לי על SAMSUNG TAB 2 10.1 זה הגודל מסך שאני צריך פחות או יותר אבל המסך שם הוא TFT ולא IPS . משהוא יכול להמליץ על טבלט טוב שהיה לו ? אין משמעות למערכת הפעלה (IOS , WIN 8 .......) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם!! מטרות המחשב?עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים ופוטושופ לפעמים. * גודל המסך? 15.6 אינץ' * רזולוציית המסך? אני מניח שאם אפשר יותר אז עדיף * משקל רצוי? שימוש ביתי בעיקר ולכן לא ככ משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 500 G ומעלה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא בינלאומית אבל רוצה אחריות של שנתיים ומעלה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן עשיתי מחקר קטן וראיתי מספר דגמים שעשויים להיות המושלמים עבורי: 1) http://ksp.co.il/?select=.268..2…
-
- 6 תגובות
- 8k צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום ולאחר חיפוש לא מצאתי בדיוק מחשב כמו שאני מחפש, אשמח לעזרה - ניסיתי להיצמד לחוקי הפורום, תודה מראש. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, הכנסת אלבומי תמונות באינטרנט (לופה וכו') ומשחקים קלים לילדים קטנים. * גודל המסך? 15.6 לא משנה לי אם מבריק או מט. * רזולוציית המסך? אין חשיבות לרזולוציית המסך (משער שהסטנדרט זה HD). * משקל רצוי? אני לא יודע מה מקובל - אבל חשוב לי שלא יהיה כבד מדי - אני מתנייד עם המחשב.. משער שעד 2.5-3 ק"ג, עדיף כמה שפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות ליציאת USB3 וכן HDMI. * כונן אופטי - צריך.תקציב - כמו שכתבתי, עד 4,000 ש"ח, כמובן שכמה שפחות עדיף.. לא חובה לנצל את כל התקציב.. כלומר, מחשבי…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, עכשיו בצורה יותר מסודרת 1מה התקציב המקסימאלי? 2500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (COD כל הסידרה דגש על COD BO) וסרטי בלו ריי . גלישה באינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ גירסה אחרונה. תחביב בלבד) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן מפורט לעיל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין כרגע נתונים על הפרטים האלו. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות…
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מעבד Intel i7-2600K אני מעונין לרכוש את המפרט הבא: לוח אם: Asus P8Z77-M PRO LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 XMP, 3xPCI-E, VGA, HDMI, DVI זכרון: Kingston ValueRam 8GB DDR3 1333Mhz קרור למעבד: Scythe Katana 4 CPU Cooler מארז: CoolerMaster CM Storm Stryker White and Black ATX Case No PSU ספק: Antec Neo Eco 520 520W Active PFC 12cm PSU דיסק: Western Digital Caviar Black 2TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD2002FAEX אופטי: LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM מספר שאלות: 1. האם המפרט שהרכבתי יעבוד כשורה ? הספק מספיק חזק? 2. האם המפרט מאוזן? האם יש רכיב חומרה "חזק" מדי במפרט לעומת רכיב "חלש" מדי ? 3. האם שווה להשקיע בפתרון קירור ה…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב לאחי מחשב במינימום מחיר-מקסימום ביצועים, למטה מופיע המפרט שהכנתי, אימרו לי מה דעתכם. האמת שהוא ביקש עד 1500 ש"ח אבל לא מצאתי איפה להתפשר, מה אתם אומרים? 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, הרצת סרטים באיכות HD ומשחקים בינוניים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שלחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אשמח לכמה אפשריות של מפרטים ובכמה מהם חורגים מהתקציב עד למקסימום של 3.7K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים לודגמא farcry 3, skyrim, battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 מסך 21.5 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב לידידה שלי השימוש הוא בעיקר אינטרנט אופיס ומעט סרטים באיכות HD תקציב מקסימום 2900 ש"ח ראיתי את המפרט הבא ואשמח אם תתנו חוות דעת אובייקטיבית ושיפורים יתקבלו בשמחה להלן המפרט: מסך: samsung s22a100n 21.5 led http://ksp.co.il/?uin=15688 מעבד : Intel Core i5 3470 3.2Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray http://ksp.co.il/?uin=16711 קירור: Zalman SZ CC92HS CPU Cooler http://ksp.co.il/?uin=12717 לוח אם: Asus P8H61-M LX3 PLUS R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1600, PCI-E, VGA http://ksp.co.il/?uin=18691 זכרונות: G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz http://ksp.co.il/?uin=12610 כ.מסך: ON BOARD הארד-דיסק: Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB,…
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח בלבד א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן כלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 30 תגובות
- 5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7K-8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מעבר ל-8K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הגדרות גבוהות. תכני HD, קצת תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080X1920, מסך 23"-24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, עבור הדרישות שלמטה, מה דעתכם על המפרט ועל השידרוגים? מעבד: Intel Core i3 3220 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד: Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 לוח אם: Asus P8H61-M LX3 PLUS R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1600, PCI-E, VGA שידרוג לוח אם? 15 ש"ח - Asus P8H61-M LE R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI זיכרון: G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz או Transcend 1x4GB DDR3 1333Mhz כ. מסך: On Board Intel HD Graphics 2500 דיסק: Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX צורב: LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM ספק: SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem) ספק בתוספת 30 ש"ח - An…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן אני צריך מפרט גיימינג בתקציב 3.5K ללא מסך וציוד היקפי מה התקציב המקסימאלי? לנצל את כל התקציב ניתן לחרוג 100-150 שקל המחשב מיועד לגיימינג בעיקר משחקים חדשים מהתקופה האחרונה 32 אינץ' המסך רזולוציה 1366X768 הגדרות גבוהות בעיקר השקט במפרט חשוב לא מתוכנן OC אין צורך בווינדוס העדפה לKSP כדאי שהמחשב יתמוך בחיבור 5.1 ערוצים
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בס"ד שלום. רכשתי סוללה למחשב נייד של אשתי (DELL VOSTRO 1350) לפני כשבוע. הטענתי את הסוללה עד שהמד הגיע ל-100% וניתקתי. מרגע שהמד מגיע בחזרה לרמה של משהו כמו 80% המד מתריע "הסוללה שלך חלשה (80%) אם ברצונך להשתמש במחשב חבר את המחשב לחשמל או החלף סוללה". זו התרעה שאינה טבעית בשלב כזה של הפריקה. לפי הבדיקה שלי הסוללה החדשה מחזיקה משהו כמו שעה וחצי בשימוש סביר. (שזה זמן די בסדר לעניות דעתי). האם ההתראה הזו שציינתי סימנה שהסוללה שקניתי תקולה? תודה רבה! עדיאל
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה שתתנו לי הצעות בקשר למחשב גיימינג. עד 4.5K כולל מסך, ווינדאוס, מקלדת, עכבר. אני רוצה להריץ על MAX משחקים כמו באטלפילד 3, GTA4, CS:GO, ASSASSINS CREED 3... בקיצור מחשב חזק מאוד ומשחקים עתידיים על אולטרא או מדיום..... רזולוציה FULLHD (כולל מסך FULL HD). ראיתי שאפשר להכניס בתקציב הזה מחשבים חזקים עם 660GTX, אינטל I5, האם אפשר עוד קצת למתוח את הגבולות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
שלום חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד ורציתי לדעת אם המחשב הזה שווה 2000 שקל dell inspiron N3521BKi237 מעבד: Intel Core i3-2365 1.4Ghz. (חסכוני בצריכת חשמל) זיכרון: 4GB DDR3 1600MHz כונן קשיח:500GB SATA 5400RPM . כרטיס גרפי:Intel HD Grhaphics 4000 כרטיס קול:Waves MaxxAudio® 4 Sound system . כונן אופטי: צורב פנימי DVD+/-RW. רשת אלחוטית: Wireless 802.11b/g/n + BlueTooth 3.0+HS. מסך: 15.6" 1366X768 HD WLED . מצלמת 1.0MP webcam 2 רמקולים מובנים+ מיקרופון כ 5 שעות עבודה על הסוללה מערכת הפעלה: בעברית Windows 8 Home 64Bit חיבורים חיבור HDMI 1.4 3 חיבור USB 3.0 1 חיבור USB 2.0 חיבור RJ45 קורא כרטיסים 3 ב-1. (SD, MS, MMC) חיבורי סאונד. זה שווה 2000 שקל ?? אפשר למצוא יותר טובים ?? אם…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לתעד בתמונות ובוידיאו עם קול התרחשויות באתרים שונים בשטח . עד כה השתמשתי במצלמה קומפקטית לצרכים אלו . אולם הדבר יצר בעיות שונות ,כגון : 1 הצורך להעביר כל יום את הקבצים הנוצרים במצלמה למחשב עקב נפח הזיכרון המוגבל של המצלמה . 2 הצמדה בטעות של תמונות שצולמו באתר א לקטע וידיאו שצולם באתר ב . ( "הצמדה " = סידור תמונות וקטעי וידיאו בתיקיות על פי האתר בו הם צולמו ). 3 חוסר יכולת,מייד לאחר הצילום, להוסיף לתמונות הערות ,חיצים לשם הדגשת אובייקטים בשטח וקווים תוחמים לשם הבהרה וחלוקה . לעיתים קרובות אחרי שחזרתי הביתה ופרקתי את קטעי הווידיאו והתמונות למחשב , שכחתי כל מיני דברים חשובים שעלו תוך כדי התרוצצות בשטח . הופיעו לאחרונה מחשבים היברידיים חדשים עם מקלדות מתפרקות שמאופיי…
-
- 16 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
קניתי מערכת 5.1 ואין לי אפשרות להנות ממנה כי הלוח אם שלי לא תומך ב5.1 ,כל הPCI שלי מלאים ולכן אני צריך כרטיס זיכרון חיצוני שיאפשר לי להנות מהמערכת,למישהו יש המלצה שלא תשבור לי תוכנית חיסכון? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250-100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ, אילוסטרייטור, web crawling, עבודה עם קבצי נתונים גדולים מאוד, עבודה עם המון טאבים פתוחים ותוכנות רצות במקביל ברקע, כמו כן צפייה בסרטים הורדות וכו'... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג בסיסי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, בהמשך לשרשור מלפני חודש, רכשתי את המחשב בכותרת. הוא הגיע עם 4GB RAM, ויש חריץ הרחבה נוסף. אני תוהה האם יהיה אפשר להוסיף 8GB (שסה"כ יהיו 12), או רק 4GB נוספים. לא הצלחתי למצוא ב-manual שום אזכור למגבלת RAM. המחשב גם לא מופיע באתר Samsung ישראל (איך זה? יבוא מקביל?). באתר Corsair, יצרנית הזכרונות, תחת טבלת זכרונות נתמכים ע"י מחשב זה, נרשם ש-12GB זה המקסימום, אבל אני פוחד להסתמך רק על זה. יש לכם השערה/ידע לגבי הכמות המרבית הנתמכת? **המחשב משווק בכל מדינה עם סיומת אחרת, לפי שם המדינה (IL כאן, יש גם HK, IT, FR, TH ועוד). הדגמים כמעט זהים, אולם מגיעים עם אבזור קצת שונה בכל מדינה. זה גם מסבך טיפה.
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יעוד: פיתוח מערכות, אפליקציות + שימוש ביתי (סרטים, אינטרנט, מסמכים) + גיימינג סביר כאופציה דרישה: חשיבה לטווח כמה שיותר ארוך. אני משקיע כדי לא להזדקק להחליף בחמש שנים הקרובות אם אתם מכירים משהו טוב יותר/ אמין יותר, אשמח לדעת. תודה מראש מפרט מחשב שנמצא לפי המלצות קנייה בפורום: שם המוצר: מחשב נייד - Dell Vostro 3560-36328G72ASW8 - צבע כסוף מספר מוצר: 25757 תאריך תוקף: 15-04-2013 מחיר: 5490 ₪ ניתן לשלם עד 12 תשלומים בכרטיס אשראי * כל תשלום לפחות 250 שקל.עסקת כרטיס אשראי תבוצע אך ורק בכרטיסי אשראי ישראלים ובנוכחות בעל הכרטיס עצמו בצירוף תעודת זהות וחתימה. דגם 3560-36328G72ASW8 צבע כסוף מעבד Intel® Core™ i7 3632QM Processor, 2.2GHz - up to 3.2 GHz, 6MB…
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אז באתי להתקין לי אופיס על הנייד החדש, כולי שמחה וטובת לב, ואז גיליתי כי... אין לי קורא דיסקים 8) הייתם צריכים להיות שם כשחיפשתי את המקום להכניס את הדיסק, כולי תמיהה... טוב, אז אני לא רגילה לניידים ולדברים המשונים שלהם. הבנתי שאפשר לקנות כונן חיצוני. חשבתי שאם כבר, כדאי שהוא יהיה גם קורא dvd וצורב. יש המלצות? וכמה זה אמור לעלות?
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, לאחר ששני לפטופים נגנבו מביתי ביחד עם המון ציוד היקפי, אני חייב לקנות לפטופ חדש, אבל מרוב היצע וחוסר פוקוס אני ממש לא יודע מהיכן להתחיל, התקציב שלי הוא עד 5500. חברת אם טובה, toshiba, asus, dell, samsung, lenovo חשוב לי שהמסך יהיה 15" מעבד חזק, i7 זכרון מינימום 8 gb ושיהיה כונן-צורב בעיקרון המחשב הוא לשימוש יומיומי, אבל מדי פעם אני בטח אחטא באיזה משחק טוב, אז כרטיס המסך צריך להיות מספק + ממה שנתקלתי עד עכשיו, המפרט הבא נראה הוגן, במחיר של 4220 ש"ח, אשמח מאוד לשמוע את תגובותיכם והצעותיכם. Toshiba Satellite Satellite L755 -1NH מעבד: Intel® Core™ i7-2670QM 2.2Ghz זיכרון: 8GB DDR3 1333Mhz דיסק קשיח: 750GB SATA 5400RPM צורב DVD: יש מסך: 15.6 LED רזולוציה: 1366x768 WX…
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-