ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
השימוש העיקרי במחשב יהיה media creator - avid וגם מעט Adobe Premiere. חשוב שיהיו 16GB RAM. אני יודע שהסכום הוא נמוך, אפשר להצליח להרכיב משהו במסגרת הזו? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AVID, שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרו…
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, מחפש מפרט למחשב חדש ב4K, אני רוצה שיהיה כמה שיותר חזק למשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בגרפיקה גבוהה, סרטים HD, עריכה גרפית, תכנות בג'אווה וC#/ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בדרך כלל פוטושופ ואפטראפקטס - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים - Sleeping Dogs, gta5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גוד…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
* מטרות המחשב:עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),משחקים (קלים ), צפיה בסרטים,. * גודל המסך?14 או 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא * משקל רצוי?לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)3 שעות וחצי * Bluetooth:לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD,שילוב SSD,או HDD מהירות 7200 ) * כונן אוטי:לא קריטי כן או לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?DELL,ASUS לא חובה *מעבד i5 וזיכרון בין 4-8 G שיהיה עם 3 שנות אחריות ורצוי שיהיה דגם כמה שיותר אמין ומולץ לפי ביקורות באתרים מקצועיים בחול
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, המחשב נועד לילדים בני 14-15 שבמחשב הקיים(ישן מאד),רוב המשחקים שהם משחקים הם משחקי ישנים ומשחקי דפדפן...לכן אני רוצה להכיר להם קצת משחקים חדשים ושיוכלו לשחק ... החנות שאני רוצה לקנות ממנה(אך ורק בגלל הקרבה והנוחיות) היא KSP. מניסיון שיש לי עם DELL מסך U2711 אז המסך שאני רוצה לקנות להם הוא : http://ksp.co.il/?uin=13765 המסך שקיים אצלהם הוא CRT 19 אינץ' אבל אם יש לכם להציע מסך אחר שעולה יותר זול אבל איכותי אז בשמחה... המפרט הבא נראה טוב:http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137599§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי הוא 3500 כשמתוכם 900 מוקצבים עבור המסך כך שנשאר 2600שח א) האם לנ…
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי לעבודה עם הרבה טאבים וחלונות פתוחים בו זמנית + שימוש ב autoCad, inventor א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יומיומי ב autoCad, inventor. חשוב שיעבדו ללא תקלות! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג בכלל. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 6.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD (בעיקר משחקים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 3, Tomb Raider, FIFA, Rome II Total War ובתקווה כל משחק טוב בשנים הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Syncmaster 2450 24' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
היי, טוב בגדול הציעו לי פה מפרט מחשב רק בגלל עידכון הפורום קצת בעיה למצוא אותו כרגע. בכל מקרה הנה הצעה שקיבלתי עם שינויים: מה דעתכם? בגדול זה מחשב רב תכליתי כולל משחקים ומידי פעם פוטושופ וזה מחובר למסך 2312HM של דל זה המפרט המקורי שנבנה לי פה. יש שינויים במערכת כי במקום שאני קונה לא מתעסקים עם כל היבואנים מה דעתכם עדיף?
-
- 6 תגובות
- 998 צפיות
-
-
http://www.fre.co.il/pl_product~800348~39~89.htm
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
http://www.xgcdb.com/cards/leadtek/winfast-gt-220-1024mb-ddr3-low-profile.html How much it worth?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב (בעדיפות מחשב מותג - האם זה באמת שווה את ההבדל במחיר?) במחיר של עד כ2800-3000 ש"ח לא כולל מסך. עיקר השימושים הם שימוש משרדי, וואחים קטנים שמשחקים פרו אבולושן בלי הפסקה (ולכן צריך כרטיס מסך לא מובנה) אשמח לעזרה, תודה מראש! מתן
-
- 8 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני מתלבט עם לקנות מחשב דל Inspiron 3521 i3 עם מעבד 1.4 מסך 15.6 חצי טרה הארד דיסק 4 גיג'ה ראם (DDR3) כרטיס אינטל 3000 סוללה 4 תאים. זמן עבודה ממוצע באופיס - 3 שעות זה נשמע לי סביר. עכשיו אני סטודנט ואני צריך נטו מחשב לעבודה על וורד, קריאת מסמסכים ואינטרנט. גם סרטים לפעמים. לא מעניינים אותי משחקי מחשב במקרה של הלפטופ. עכשיו המפרט נשמע לי טוב. אך אני לא בטוח אם כדאי לי לקנות את המחשב הזה. גם קראתי עליו איזו ביקורת וכתוב שהתאורה האחורית במסך היא חלשה מהמצופה ואני לא יודע מה ההשלכות של זה. אשמח לשמוע לדעתכם. אגב יש פה קישור לאתר שעשה סקירה על המחשב. לא בטוח אם להסתמך על זה. אשמח לשמוע דעתכם גם על זה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות נייד חדש ופשוט לא מצליחה להחליט מה לקנות- אשמח לעזרתכם: * מטרות המחשב? אופיס ואינטרנט, מדי פעם סרטים ופוטושופ כתחביב * גודל המסך? 13-14, רצוי מאט, הרזולוציה לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי מקלדת מוארת * משקל רצוי? פחות מ 2 ק"ג, כמובן שעדיף כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? פחות משנה, עדיין רצוי 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * צריך בלוטוס, אין צורך בכונן אופטי. גודל הכונן הקשיח לא משנה אבל עדיף מהיר (מהירות 7200 או SSD) * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל צריך ל 3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן אני רוצה מחשב שיהיה אמין ונוח לעבודה, איכות בניה טובה…
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם! אשמח לקבל הערות והארות למפרט הבא מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 3220 3.3Ghz HyperThreading 3MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪528 קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪43 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪289 מארז: Silverstone Precision PS08 USB3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪189 ספק כוח: FSP 350W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax3, 78-80% 28A@12V Efficiency Retail כמות: 1 - מחיר: ₪137 זיכרון: Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 1 - מחיר: ₪299 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter כמות: 1 - מחיר: ₪328 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual La…
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אז אחרי שלא הצלחתי לפתור את הבעיה שפירטתי פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=559603.0 החלטתי פשוט לקנות מחשב חדש. היום יש לי CORE2DUO E6300. מחשב בן 7 שאני מרוצה ממנו מאוד, ורק עכשיו התחיל קצת לזייף. החדש ישמש לגלישה באינטרנט, עריכת ווידאו/סאונד, ומשחקים פעם ב כמו NBA 2K13. בהשוואה לe6300, כמה חזק הi5 3570k? לדעתי זה מספיק, אולי אפילו יותר מדי, אבל אשמח לקבל הערות לפני שאני מזמין אותו היום.
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם!רציתי לדעת בבקשה מה דעתכם על הלוח P8Z77-V PREMIUM ואם משהו מכיר מקום שאפשר להשיג אותו בארץ. תודה רבה לכולם.
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לעזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית,סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות, משחקים חדשים בהגדרות גרפיקה בינוניות, OFFICE, צרכי לימודים, סרטים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר חלק מהזמן למסך טלויזיה HD 32" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות מחשב נייד, אשמח לקבל עזרה מטרות המחשב?המטרה העיקרית היא,אינטרנט, skpe, אופיס * גודל המסך? 15.6 חשוב לי שהמחשב יהיה יחסית מחשב אמין ועמיד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה הרבה (2-3) USB וגם Bluetooth כונן קשיח - 300-500 GB * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא,אך חשוב שתהיה אחריות מהחנות. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)צבע אדום או וורוד יכול להיות נחמד - מחשב עבור האישה תודה.
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
האם אתם מכירים פורום טוב למחשבים ניידים. פשוט אני צריך לקנות מחשב ולא ממש עזרו לי פה... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=559556.0 תודה
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, מדובר במחשב נייד לא חדש. אני לא יודע אם יש לכך חשיבות כלשהי, אבל בכל זאת אפתח ואומר שבימים האחרונים שמתי לב לסוג של "ריצודים" / "הבהובים" קטנטנים במסך, שכמעט אינם מורגשים. לא יודע אם יש לזה קשר למה שקרה אחר כך... מה שקרה זה שלפתע, פתאום, מבלי ששמתי לב איך זה בדיוק קרה (המחשב היה דלוק, אבל לא עבדתי עליו), אני חוזר למחשב ורואה שהמסך 99% שחור. למה רק 99%? כי שמתי לב, שאם אני מטה את המסך בזווית מסוימת, אני רואה צללית מאוד מאוד קלושה, חלשה ועמומה של שולחן העבודה. כלומר, תיאורטית, אני יכול עדיין לעבוד על המחשב מבלי שאני רואה כמעט כלום. כאשר אתחלתי את המחשב, המסך חזר להציג כשורה למשך שנייה בודדת, ואז השחיר שוב באותו אופן. מה יכולה להיות הבעיה - המסך? כרטיס …
-
- 6 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת האם אני יכול/כדאי לי להשתמש בספק הכח הנוכחי שלי: ThermalTake ToughPower 600W PFC PSU 24pin (W0103) ובמארז: CoolerMaster CM 690 Black ATX Case שניהם בני כ-4.5 שנים (תחילת אוקטובר 2008). במארז יש צורך להחליף את רוב/כל המאווררים. האם אני יכול/כדאי לי להשתמש בהנ"ל עבור המפרט הבא: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137602§ion=293&target=משחקים תודה!
-
- 11 תגובות
- 926 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המחשב ויכול לרשום את דעתו עליו? גרסאת הi5. תודה! תמיר
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום! מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, מוזיקה, סרטים.. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13 אינצ'. לא בקי בהבדל בין המסכים * רזולוציית המסך? לא קריטי, רק שיהיה נוח לעבוד איתו * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 4 שעות זה סבבה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? לא משנה סוג, לפחות 320 ג'יגה * כונן אופטי ? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? …
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב שיהיה בעיקר לעבודה / לימודי תוכנה (עבודה עם Visual Studio 2012). קצת משחקים על הדרך.. לא יותר מידי (PES 2013)... אני קונה את המחשב בחו"ל: http://www.bhphotovideo.com/c/product/891165-REG/ASUS_g55vw_dh71_i7_3630QM_8GB_DDR3_500GB_HD_Windows_8.html מה אתם אומרים? שי
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
1.תקציב 7000 ניתן לחריגה עד 8500 2.ייעוד משחקים, סרטים,עבודה 3.ללא ציוד היקפי 4.אין העדפת חומרה לא סטנדרטית במחשב או יציאה מיוחדת 5.מעבד בעל מכפלה פתוחה (אפשרות ל-OC בעתיד( 6.אין צורך בתוכנות 7.אין העדפה לחנות 8.מארז עם חלון 9.דיסק קשיח 3-2TB
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-