עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני מעוניין במחשב נייד שישמש לצרכי משרד ביום ולרנדרים תלת מימדיים בלילות. ידוע לי שהמחיר שאני נותן לא יביא לי מפלצת, אבל מצד שני, רנדרים של תלת מבוססים בעיקר על מעבד איכותי. ולשם אני מעוניין לכוון. המחשב יקנה בחו"ל (ארה"ב) ולכן אם יש למישהו דגם עם שם שונה, אשמח לדעת על זה. תודה רבה! נפתלי.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  2. Started by eamitay1,
    • 0 תגובות
    • 430 צפיות
  3. כיאה לכל סטודנט ממוצע החלטתי לקנות מחשב ואני די מתעכב בהחלטה סופית. : :s05: אבקש עזרה במפרטים למחשב שבעיקרון ישמש אותי ללימודים,אינטרנט סרטים אבל שיהיה כרטיס מסך טוב שיעלה משחקים כבדים ברמה טובה. דרישות מזעריות: H.D גדול,מחשב שקט בפעולה,מעבד ולוח אם חזקים,צורב DVD. התקציב הוא עד 5K ואשמח לשמוע גם על דברים יותר זולים (כבר שנים שאני לא בתחום המחשבים ואולי המחיר שהקצבתי גבוה מדי למחשב בדרישות כאלו...)

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  4. היי, הגיע הזמן להחליף את המחשב פנטיום 3 800MHZ... חרשתי את הפורום הזה אחרי כל הרכיבים, ובתקווה שקיבצתי מפרט בסדר (בשביל זה אני שואל, כדי לקבל תגובות והערות). הדבר היחידי שיש לי זה מעבד E6600 - Intel DC כמה הערות - 1. לא מתכנן לעשות OC בכלל, 2. לא למשחקים בכלל, פוטושופ בעיקר והרבה עבודה עם תמונות דיגיטליות. 3. המחירים הם פחות או יותר מה שראיתי באתרים (תקנו אם אתם יודעים על מחירים שונים מאד) 4. המפרט כולל מסך, מקלדת, עכבר... רק לא מעבד. למפרט - 1. לוח אם - Gigabyte GA-965G-DS3 (כרטיס מסך על הלוח), התלבטתי אם לקחת אינטל DG965WHMKR שעולה כ-150 ש"ח פחות, אבל הרבה פחות זמין בחנויות. מחיר כ-880 ש"ח 2. מעבד - E6600 (יש לי) 3. זיכרון - 2GB מסוג G.Skill 2GB Kit DDR2…

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  5. Started by assafb,

אהלן, פרסמתי פה מפרט בעבר עבור HTPC, לצערי שבק חיים המחשב הישן והטוב שלי, ועכשיו ה-HTPC יהיה גם מחשב הפוטושופ שלי, מה שהקפיץ את התקציב ב2K. הנה המפרט המעודכן: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX ¤1512 לוח אם: DFI LANPARTY JR P45-T2RS ¤752 כרטיס מסך: ASUS PCI-EX 2.0 RADEON HD4670 512MB DDR3 : EAH4670/DI/512M - RETAIL ¤478 דיסק קשיח: WD 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD6400AAKS ¤396 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-2014L1T LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤165 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1000 CL5-5-5-15 - F2-8000CL5D-4GBPI ¤451 כמות:2 מארז: ANTEC NSK2480 + 380W EARTHWATS PSU ¤489 מקלדת: XGENE WIRELESS MINI KEYBOARD w/ OPTICAL TRACKBALL 2.4GHz ¤377 קרור למ…

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  6. Started by moshe1x,

שלום, העיניין הוא כזה כרגע יש לי מסך די ישן (19 אינץ- לא ידוע רזולוציה), אין מחשבה לקנות חדש כרגע אך העיניין יהיה רלונטי בעתיד ולכן היתי מעונין בעזרתכם במפרט שיריץ משחקים כבדים באיכות גבוהה למרות מגבלות המסך הנוכחי. בגדול אין לי בעיה עם מעבדי AMD כדי לשפר ביצועים. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג אך שוב העדיפות היא לחיסכון 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לג…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Radiant,

כולל בנדל. מצב חיצוני טוב. גרסת המעבד p8600.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by dolevco,

שלום לכולם ברצוני לרכוש מחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימלי?בסביבות 3.5 K לא כולל מסך! 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:המטרות הן משחקים שירים וסרטים. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.משחקים הכוונה ל: call of duty,PRO 2010,Crysis. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).משתמש בעיקר לשירים וסרטים,מעט מאוד למשחקים. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. כרגע יש לי מסך 17 " ואינני יודע יכול לדעת מה הרזולוציה שלו. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. יש צורך בהמלצה למסך,…

• 44 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. Started by spiritus asper,

למישהו יש מושג מתי אמורים לצאת/להגיע לארץ הדגמים החדשים של dell? למשל inspiron 1318, latitude e4200' latitude e4300.... היתה איזשהיא הודעה רשמית? שווה לחכות עם הקנייה עד שאלו יצצו ואולי ישנו מעט את המצב כיום?

10. Started by GuyBuko,

<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000K להשתדל לא לחרוג יותר מדי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל אבל רצוי שלא. 2. מה שימושי המחשב : משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV , Bad Company 2 , Call Of Duty,Sims3 , Battlefield 3 , MW3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Samsung EX222X -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) לא את זה אני אכלול כבר אחרי המחיר של ה3K 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול …

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. כולל כרטיס קול טוב עם אפשרות לחיבור סינטסייזר והמלצה על מעבד AMD או INTEL מודה מראש על עזרתכם. תודה.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  12. אפשר חריגה קטנה כמובן,אני מודע לכך שAMD טובים או כל דבר אחר. אך אני מעוניין בכרטיס מסך של NVIDIA (אם אפשר עם חיבור HDMI) ודיסק קשיח של 1 טרה (יש לי כבר ממחשב ישן) ללא ציוד הקפי,ללא מסך. מעבד של INTEL I7 או I5 (הבנתי שI5 יכול לתת ביצועים של I7). איזור החנות -מרכז (רמת גן,תל אביב ומסביב) תודה רבה

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  13. שלום לכולם, קניתי לפני 3 שנים מחשב ואני מרגיש שהגיע הזמן לשדרג אותו, אני אפרט כאן חלק מהדברים שאני רוצה לשדרג ותקציב ואולי תעזרו לי למצוא את הפיתרון הכי טוב. התקציב שאני מקצה לסיפור הזה עומד כרגע על עד 5,000 שקלים שזה מכובד מאד לדעתי. טוב זיכרון זה קל, אשדרג מ-6GB ל-12GB. הכרטיס מסך זה החלק הבעייתי כאן, יש לי כרגע 5870 2GB ViperX. השיקול הוא או לקנות עוד אחד כזה בדיוק (אותו אחד מהסדרה 58xx גם יעבוד בSLI?) או לקנות כבר אחד חדש ולמכור את הישן? אני מעוניין גם לקנות עוד 2 מסכים לעמדת עבודה של 3 מסכים, גם אמור להיכלל בתקציב. מה דעתכם? צריך עוד מידע?

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. מפרט: http://www.shlomostore.co.il/product.asp?productid=606&CatCode=9 רק בלי האחריות. מפריע לי בו שאין TV-OUT. יש איזה דרך לחבר אותו לTV?

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  15. שלום אני סטודנט ואני מחפש מחשב נייד עד 4000 ש"ח. המחשב יהיה מיועד לצפייה בסרטים, נגינת מוזיקה, הרצת remote desktops וכנראה גם VIRTUAL MACHINE (בגלל זה אני מעדיף מעבד של אינטל שתומך וירטואליזציה [intel-v?]), קידוד בכל מיני שפות. משחקים כנראה לא אריץ אליו (אולי כאלה שלא חדשים) בגלל זה אסתפק בכרטיס מסך מובנה של אינטל (כמו כן נא לא להציע ATI). עדיפות למחשב ללא מערכת הפעלה. * גודל המסך? 15.4 אינצ' * משקל רצוי? כמה שיותר קל (זה לא משפיע על הבחירה שלי, כמובן שלא ישקול 6קילו) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שעתיים בערך כאשר כל פרק הזמן הזה יהיה מחובר למחשב עכבר חיצוני והמחשב יהיה מחובר לאינטרנט אלחוטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI…

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  16. Started by spinchicken,

קונה מחשב לסטודנטית שמריצה עליו סרטים ועבודות, אבל מסתובבת כל היום וצריכה משהו קל ונייד. בעבר קניתי לה dell inspiron 11z שהיה מצויין ועבד חלק 3 שנים על אף מהמורות וזעזועים, המחשב נגנב ולכן חשבתי על תחליף מרשים: http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_inspiron_mini10/inspiron-13z-3227um.htm מצד שני - מה הטעם בwin8 בלי צג מגע? אולי עדיף לקנות כזה: http://ksp.co.il/?uin=20626 המעבד חלש יותר אבל אולי זה מפרט מתאים יותר. מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. יש לי מחשב נייד מסדרת PAVILION של HP המעבד עובד בתדר של 2260 MHZ לפעמים הוא מטייל ל 2300 בקיצור נחמד מאוד לאחרונה קרו הדברים הבאים בצפיה בלשונית אובר אוקלוק באוורסט תמונה : המעבד צונח ל 13 MHZ 150 200 1500 הוא משחק אם זה איך שבא לו עשיתי שחזור מערכת למרות שזה צעד שלא יוביל לכלום כמו כן גם ביצעתי עדכון ביוס שלא עזר ( היה לי את הכי מעודכן) בקיצור התופעה נצפתה ב WINDOWS 7 למרות שקודם לכם לא היו בעיות כרגע משחקים נתקעים לי ויש לאגים יש לי אחריות HP השאלה אם מדובר בדבר בר פיתרון בתודה שלומי נ.ב ביצועי המחשב מוגדרים על מקסימום עבודה = פועל תמיד= הגדרות גבוהות [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם, אשמח לקבל ייעוץ ממכם לפניי רכישת מחשב נייד חדש בתקציב של עד 6500 ש"ח, השימושים שלי הם: משחקים הבאים (אני לא גיימר מטורף משחקים הם שימוש שולי): WOW, Guild Wars(hopfully Guild Wars 2 soon) Srarcraft BroodWars & Red Alert 2 השימושים העיקריים הם: Matlab, Pro Engineer WF5, Solid Works, ANNSYS 13, Mode Frontier 4 ואופיס שמתי עין על מספר מחשבים אשמח לעזרה בבחירה בניהם או למחשבים אחרים שלא עלו על דעתי או שלא מצאתי באופיס דיפו/באג/אייבורי/KSP המחשבים שהוצעו לי בחנויות הנ"ל: HP Envy 1195ea Beats Edition Dell Inspiron N5110 with Core i7-2630QM Alienware M14x (שהוא יקר מידי עבורי מחירו בבאג הוא 8200 וזה הרבה מעל התקציב שלי) חשוב לציין שאני מחפש מחשב רב עוצמה מבחינת עי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by -twelve,

כרגע יש לי מחשב מלפני שלוש שנים חחח. בקיצור אבא שלי בא אליי היום ביציאה שאני יתן לו מפרט שאני רוצה בלי יותר מידי הגזמות והוא כנראה יקנה לי. עכשיו אני צריך בזה עזרה מימכם במיוחד מאלה שממש מבינים! אני צריך מחשב שיחזיק לי לפחות 3 3 וחצי שנים אוקי? אז ככה קודם כול יש לי כמה דרישות שחשבות לי... המעבד חייב להיות AMD עכשיו נראה לי שמעל 3800 זה קצת יקר אז כנראה 3800 (אלא אם כן אין הבדל גדול בינ ו לבין ה 4000). SLI חשוב לעתיד. תכלו להסביר לי על זה קצת יותר למשל איזה 2 כרטיסים אני יכול לשלב ביחד ואילו לא? ג'יפורס 7800 FX 512 אחד למה 2 זה כבר יותר מידי מארז שיהיה יפה וחזק לא ג'נרי! אני גם צריך ציוד הקפי כמו עכבר ואוזניות ופאד טוב אבל לא יקר! אני לא יוציא כסף על בד! אוזניות …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה גרפית בעיקר, מיועד לסטונדט בקורס גרפיקה, כל תוכנות Adobe 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך, סט מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבת מחשב. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות…

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by 111SHAR,

מחשב נייד Asus Zenbook 14 UX431FA-AM129t מישהו מכיר? ממליצים? ממליצים על אסוס בכללי? מישהו נגד? אשמח לעזרה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by hellforce,

אהלן, כאמור אני מעונין במחשב שהתקציב שלו בסביבות 3600 - 4000 שקלים ללא מסך. המחשב מיועד ל: 1. תכנות - עבודה עם ה Visual studio (יש צורך בכ.מסך ברמה הכי טובה שמתאפשרת , כי יש צורך בתכנות בDIRECTX ,open gl וכו') 2. עבודה עם פוטושופ,פלאש וMaya 3. עבודה עם Cubase ופלאיגני VST גדולים(20 gb אחד) - כלומר צורך בHD גדולים ומהירים. 4. נובע מהסעיף הקודם - כ.קול לא ONBOARD, אם יש למישהו הצעה לכ.קול טוב אני מוכן לשמוע, אני כרגע בעניין להכניס בעתיד כשהדבר יתאפשר כ.קול של M-Audio 5. לוח אם טוב שתומך ברוב הדברים + 4GB זיכרון 6.אינטרנט, עבודות משרדיות וכדומה,צורב DVD ומארז נורמלי. עכשיו,לא מעניין אותי הנושא של אובר קלוקינג,אלא אם כן זה יכול ממש להביא שיפור בביצועים ולחסוך כספים,ולא לשרוף …

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  23. הצעת מחיר שנשלחה אליי בנוגע למחשב למשחקים, מחירו, קצת פחות מ4000 ש"ח כנסו תראו ותגידו מה אתם אומרים: http://www.upf.co.il/file/140124.html האם המפרט שווה את הסכום? נא לפרט, אני לא הכי מכיר את הרכיבים הספציפיים, תודה

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  24. שלום לכולם. נניח לרגע בצד את המחירים שכתובים כי הם לא רלוונטים. איזה מחשב הכי כדאי מבחינת המכשיר עצמו? אני מעדיף עם מסך 13" אבל אם אחד ה15ים עדיף מסיבה מסויימת אז אלך עליו. תודה רבה על העזרה! נדב http://www.pelephone.co.il/web/3G/Corporate/Catalog/catalogue/.aspx?tab=0

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  25. Started by factor,

בעיקר למשחקים.. חרגתי מעל ומעבר בתקציב אז אין אפשרות לחריגה :-\ סה"כ מחיר כמות מעבדי ?AMD? 930 930 1 Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE סה"כ מחיר כמות לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT 590 590 1 KN8 Ultra S-939, nForce4U,GBL,SATA II סה"כ מחיר כמות זכרונות? DDR 400 270 270 1 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 סה"כ מחיר כמות כרטיסי מסך? Powercolor 1150 1150 1 X800GTO16 256MB, TV, Dual DVI, PCI-E סה"כ מחיר כמות דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 510 510 1 160GB SATA II 7200RPM 8MB סה"כ מחיר כמות צורבים? DVD Recorders 240 240 1 NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 סה"כ מחיר כמות מארזים? 270 270 1 2323 ATX MIDI PFC 400W Gray and Blue סה"כ מחיר כמות מסכים?…

• 6 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים