ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,343 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברס אני מעוניין לקנות מחשב נייד ללימודים ולמשחקים עד- 6 אלף ש"ח.. מצאתי את הדגם הזה שנראה לי יחסית טוב ועמיד לטווח הארוך מה אתם אומרים על הדגם? אשמח להצעות נוספות.. תודה מראש! http://ksp.co.il/?select=.268..271.&list=1&sort=3&glist=0&uin=18591&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 Asus G46VW (G46VW-W3057H) Intel® Core™ i7 3630QM Processor, 2.4GHz - up to 3.40 GHz, 6MB Cache Operating System - Windows 8 Pro Memory - DDR3 1600 MHz SDRAM, up to 16 G, (8 GB x 2) Display - 14.0" HD with EWV (1366 x 768) /HD+ (1600x900) LED Backlight Non-Glare LCD Panel Graphic - NVIDIA® GeForce® GTX 660M 2GB GD Storage - 750GB (SATA) 7200rpm + 128GB…
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום חברים! עברו עוד שלוש שנים ושוב הגיע העת לרכוש מחשב חדש. בפעם האחרונה עזרתם לי מאוד, וההמלצות שלכם עשו בדיוק את העבודה שהן היו אומורות לעשות. אז תודה על העזרה בעבר, ותודה מראש על העזרה עכשיו :] 1. תקציב מקסימאלי 5K, עדיף לחסוך 2. המחשב משמש לתפקידים הבאים: א. משחקים, ----כולל סטרים דרך XSPLIT באותו הזמן, והרצת תוכנות קלות ביותר שתפקידן ייצור סטטיסטיקות, באותו הזמן. ב. תוכנות גרפיות - לא יתבצע עיבוד גרפי, אני רק פותח אותן ועושה שינויים קלים (אני מתכנת, אני גוזר גרפיקה באמצעות התוכנות הללו). המסך הוא דל אולטראשארפ 22, הרזולוציה לדעתי היא 1920X1080, FHD. אשמח לאופציה להריץ בגרפיקה מקסימאלית. מוכן להשקיע בזה כסף, כמו שהמפרט שלי משקף. המשחק העיקרי שלי משוחק באופן מקצועי, …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סה"כ אני בחרתי כבר כמה רכיבים אני צריך חוות דעת ולסגור פינות בנושאים שאני פחות מבין בהם 1. התקציב 5K, תמיד אפשר לחרוג אבל אני סטודנט וזה אומר מבחינתי עוד כמה חודשים על נקנקיות וחומוס אחלה, אז אם אפשר לא לחרוג (ואפילו לחסוך) יהיה מצויין 2. השימושים העיקריים הם משחקים (כבדים) ברזולוציה 1650*1080 (יחי DELL 2007WFP) בהגדרות גבוהות (בתקוה) ותוכנות שאני צריך ללמימודים כמו סולידוורקס ומטלאב (אני לא מריץ סימולצית מטורפות אבל שיהיה נוח) 3. אין צורך בציוד היקפי 4. לא צריך לכלול מארז 5. שקט לא שיקול 6. אני לא מכוון לעשות לו אוורקלוק (בזמנו כבר שרפתי את 8800GTS ןלוח אם בגלל E6300 ואני לא רוצה לחזור לתקופה האפלה הזאת) 7. לא צריך תוכנות או הרכבה 8. עדיף מKSP או באופן כללי משהו בצ…
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
* מטרות המחשב: משחקים, סרטים, פוטושופ. * גודל המסך: 15.6 * רזולוציית המסך: הכי טובה לגודל המסך. * דרישות לאמצעי קלט: מקלדת מוארת, מסך מגע. * יציאות מיוחדות: HDMI . * כונן אופטי : לא משנה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: שיכלול ערכת הפעלה מותקנת אם יש אפשרות כזו. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. * RAM : 4 gb ומעלה , שן כחולה: לא , hdd: רצוי הכי מהיר וusb 3 . * כרטיס מסך : כזה שיתמוך במשחקים ובסרטים כבדים, אין העדפה לחברה מסוימת. * מעבד : אין העדפה לחברה. תודה ל…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך חוות דעת ועצה לגבי מחשב חדש. המחשב ישמש לצורך ניתוח טקסטים והרצת חישובים יחסית כבדים. ניתוח כמה עשרות אלפי מאמרים ביום. אני צריך רכיבים אמינים. בניתי את המפרט הבא: מערכת ההפעלה וה DB יותקנו על כונן ה SSD כשהכונן הנוסף ישמש לגיבויים וסיפריית מדיה. מדי פעם אני מניח שאצפה בסרט גם דרך המחשב. המון תודה, ערן [table] [tr][td] מעבד אינטל : [/t][/t] Intel Core i7 3820 3.6Ghz s2011 10MB, Tray [table][tr][td] מאוורר למעבד : [/t] Arctic Freezer i30 [table][tr][td] לוחות אם למעבדי אינטל : [/t] Gigabyte X79-UD3 s2011 Core i7, Intel X79, DDR3 2133Mhz, 4xPCI-E [table][tr][td] זכרונות : [/t] Kingston HyperX Beast 2x8GB DDR3 1600MHz [table][tr][td] כ…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אבא שלי מתאמן בצורה מאוד רצינית (עד שעתיים ריצה ביום על מכשיר ריצה). ע"מ לשפר את היציבה בזמן האימון, הוא מעוניין לצלם את עצמו מהצד עם מצלמת usb, ולהציג את התוצאה על מסך שנמצא מולו. עשינו נסיון עם טבלט סיני גרוע שהוא קנה בחו"ל, אבל הניסוי נכשל כי הטבלט היה ממש גרוע. לא נדרשות שום יכולות נוספות. חשבתי על מסך מחשב מינימאלי + מחשב אנדרואיד + מצלמת HD כלשהי, או טאבלט סביר + מצלמת HD דרישות: מחשב: מספיק חזק כדי להציג וידאו של 720p בקצב של 30 פריימים. חשבתי על ה mk802IIIs - בערך 60$ מסך: משהו מינימאלי וזול, 17,19", עדיף IPS אבל ממש לא חובה. המסך הכי זול בזאפ עולה 400 שקל. צריך חיבור hdmi כדי להתחבר למכשיר אנדרואיד. מצלמה: 720p לפחות, בקצב פריימים של 30 fps. הדבר הכי קרוב בזאפ ה…
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי קרובת משפחה בקנדה, שמתי לב שמחשבים שעולים כאן 5000 יכולים לעלות שם 3000, ולכן אבקש המלצתכם למחשב נייד חזק מיועד למדיה ומשחקים, (כרטיס מסך חזק) עד 3000 ש"ח לערך, עדיפות לHP אם אפשר, תודה!
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים, תכנות, עיצוב (פטושופ, בלי דברים כבדים של תלת מימד) * גודל המסך? לא משנה * רזולוציית המסך? עדיפות ל-FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה ואם אפשר אז מסך מגע * משקל רצוי? כמה שיותר קל יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפות שיחזיק את השלוש שעות של עבודה רגועה (OFFICE) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD מחיצה קטנה יחסית + לפחות 500 GB * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, סומך עליכם * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מסך בגודל 15…
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
Hey, sorry no Hebrew in this PC Im looking for a laptop that can do 2D/3D graphics and gaming. what i found was this: http://www.bhphotovideo.com/c/product/924705-REG/toshiba_psplzu_06r002_intel_i7_3630qm_12gb_ddr3_1tb_hd_windows.htmlim going to order from B&H but if you have any other options please share. do you think this price is good? are there any other laptops in this range? Thanks. P.S. i will order from any where thet ships to New zealand.
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
* זה שרת יעודי * מעבד: Q9550 2.83ghz. שטח דיסק: 250GB. זיכרון: 8GB. רוחב פס: 10MB. צורך: הרצת שרתי משחק. מחיר חודשי: 550. האם השרת הנ"ל שווה את המחיר, ושרת שנחשב טוב? זה לא מפרט של מחשב, אבל לא מצאתי מקום לפרסם את זה אז אני מקווה שזה בסדר, אם לא, לא לנעול או משהו בבקשה אלא להעביר. לילה טוב
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני מתבלט אם לרכוש ultrabook עכשיו או לחכות למעבדי haswell ? הבנתי זה לא רק שיוזיל את המחשבים אלא גם הזמן בטריה יהיה ארוך יותר. השאלה מתי הצפי הראשון למחשבים אלה? תודה
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
1. התקציב המקסימלי: התקציב המקסימלי הוא 3000 ש"ח אם החריגה מ2000-2500 משפרת משמעותית את המחשב ונחוצה. 2. שימושי המחשב: השימוש העיקרי של המחשב הוא לנגן סרטים וסדרות (חלק בצפיה ישירה וחלק מהורדה) - חשוב מאוד שהם ירוצו חלק ולא יתקעו או יקפצו כל הזמן. כמובן שיתאים לגלישה באינטרנט אבל גלישה סטנדרטית יחסית - פייסבוק, ynet, ויקיפדיה וכו'. בנוסף, אני מתכנת מידיי פעם - רוצה שתהיה לי אפשרות לעבוד על אקליפס או להריץ VM פעם ב... (זה לא השימוש העיקרי אבל שהמחשב לא יקרוס ברגע שאני מריץ אחד מהם) 3. אין צורך בציוד היקפי! 4. צריך את כל הרכיבים 5. שקט לא קריטי במיוחד אבל שלא יעשה רעש של מפעל 6. לא יודע מה זה אוברקלוק אז כנראה שלא 7. לא צריך לכלול אופיס או אנטי וירוס וגם לא חייב לכלול מערכת…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אקדים ואומר כי חיפשתי פתרון במשך שבועות ארוכים בכל מקום אפשרי ברשת ואני כותב כאן בפורום בתור ברירה אחרונה (מנסיון העבר, יש כמה חבר'ה שפשוט מגיבים ב"חפש בגוגל"). יש לי נייד DELL Vostro 3300, מעבד i5 2.53GHZ, 4 ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך מובנה + נוסף (Gegorce 310M). כבר מספר חודשים שהמחשב סובל מבעיית התחממות נוראית (המחשב כולו חם מאוד, צד ימין רותח באופן שאינו מאפשר מגע). פתח האיוורו לא חסום אף פעם ואף על משטח ישר הסוללה נותנת הגבהה של כ3 ס"מ בשיפוע (סוללה 8 תאים קצת גדולה). לאחרונה הוא שוב כבה מס' פעמים במהלך היום, לפעמים בשימוש פשוט (מוזיקה ואינטרנט). באתר של DELL וגם בחיפוש לא מצאתי דרייברים עדכניים יותר מ2010-2011, אשמח לקבל עזרה גם בנושא זה. המחשב באחריו…
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום, חשובה לי האמינות, והשירות עד הבית, לכן ניראה לי אסוס (הדל פשוט יקר מדיי); ל 301 יש מעבד חזק יותר ב 25%, סוללה 6 תאים (לעומת 3 תאים), מחיר זול יותר ב 200שח- 2650שח, אך ל 300 יש מסך מגע, ויכולת לשידרוג ההארדיסק (יש לי אסאסדי במחשב הנוכחי) שאלה: האם ב 301 לא ניתן בשום אופן לפרק את ההארדיסק, או שניתן- פשוט קשה יותר ? שאלה2: אני משתמש במחשב בדירה, לצפייה בסרטים, ולעתים נדירות עריכת וידאו קלה, וגם בלימודים לפעמים ל 3-4 שעות האם הסוללה משמעותית חלשה יותר בשני? האם מסך מגע זה משהו שאני באמת צריך? והאם 4 גיגה ראם זה משהו שירגיש לי מעט מדיי?? תודה!!!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, זקוק לעזרתכם בבחירת נייד. המחשב הוא מתנה לאישתי. כרגע היא עובדת עם נייד מלפני 4-5 שנים כך שכל שדרוג יעשה את העבודה! * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפייה בסרטים ועבודה עם פוטושופ (לא באופן אינטנסיבי) * גודל המסך? 14" או 15" למיניהם. * מסך מבריק או מט? לא נראה לי שזה חשוב. רוב השימוש של הנייד נעשה במשרד\בבית כך שאין חשיבות ממשית למט... * רזולוציית המסך? סטנדרטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? קל ככל האפשר. גמיש בנושא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? היא כרגע עובדת עם נייד עם שעתיים עבודה גג כך שכל שדרוג בנושא יורגש! 4-6 שעות זה מוגזם לבקש? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 …
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
שלום. יש לי לפטופ של Dell, דגם N5010, מעבד i5 של אינטל, 6 GB זכרון, וכרטיס מסך Raedon 5470 (אם יש עוד פרטים שיכולים להיות רלוונטים אשמח לספק). בימים האחרונים המחשב התחיל להכבות בפתאומיות (לא כתהליך של כיבוי, פשוט כיבוי מיידי ופתאומי בבת אחת) אחת לזמן מה (פעם זה כמה שעות, לפעמים גם תוך 20 דקות מהפעלה). שמתי לב שהוא ממש רותח למגע, הנחתי אותו בשיפוע על ספר ככה שצד שמאל שלו, איפה שהאוויר החם נפלט החוצה, לא נחסם ע"י השולחן ונמצא "בערך באוויר". זה לא עזר, והגעתי היום למצב שלא רק הצד השמאלי חם, אלא ממש כל המחשב. תוך כתיבת שורות אלה אני מניח את הידיים על השטח שמתחת למקלדת (לצידי הפד של העכבר) וזה ממש רותח. בנוסף, המחשב עובד ברגעים מסוימים ובתוכנות למיניהן בזחילה עד איטיות מעצבנת.…
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
הנה המפרט שלי: Gigabyte Technology Co., Ltd. H61M-S2-B3 Windows 7 Home Premium (x64) Service Pack 1 (build 7601) NVIDIA GeForce GTX 550 Ti [Display adapter] 3.30 gigahertz Intel Core i3-2120 4 gb RAM רזולוציית מסך 1600x900p אני משחק בעיקר באטלפילד 3 וזה לא עובד בצורה חלקה אפילו כשהגרפיקה מכוונת ל- LOW אתם יכולים להמליץ לי על חלקים שאני יכול לקנות בשביל להריץ את המשחק בצורה חלקה ב- ULTRA בצורה חלקה, ושהחלקים יתאימו גם למשחקים הבאים בעתיד הקרוב. תודה, טווח המחירים שלי הוא עד לכ-3500 ש"ח הציעו לי להחליף את המעבד ב Intel core i5 ivy bridge את הכרטיס מסך ל gtx660 ti 3gb gddr5 את הספק אני לא זוכר את השם אבל הציעו לי להחליף לספק של 600 w להגדיל את ה RAM מ- 4 גיגה ל- …
-
- 39 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד כמו חדש, בשימוש מועט בלבד. כמה אני יכול למכור אותו? זה המחשב: מחשב נייד "15.4 MSI PR601 T6500 2.1GHz הנה המפרט שלו: מעבד ליבה כפולה Intel® Core2 Duo Processor T6500 2.1GHz מסך "15.4 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video Intel® GMA X4500 זכרון 4096MB DDR II 800MHz דיסק קשיח 320GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב Dual Layer Super Multi DVD תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi 802.11B/G כרטיס רשת Lan 10/100/1000 מודם פקס 56Kb Bluetooth 2.0 יציאות USB 2.0 X4 ,VGA ,Audio קורא כרטיסי זיכרון , יציאת רשת ועכבר Touch אחריות שנה אחריות (אחריות ע"י היבואן הרשמי…
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
בקיץ הקרוב תכננתי לקנות מחשב (עוד מתחילת השנה אני חופר וחורש כדי שאוכל בסופו של דבר לקבל מחשב שלא אוכל להתחרט עליו) ולאחרונה התברר לי שאינטל מוציאה סדרה חדשה של מעבדים (בערך חודש אחרי מתי שאני מתכנן לקנות). ולא רק, גם יש שמועות שאנווידיה עובדת על פיתוח של סדרה חדשה של כרטיסי מסך (gtx7xx?) השאלה היא האם לחכות עוד כמה חודשים בשביל לקנות מחשב שיהיה עדכני ליותר זמן או פשוט לסיים עם העסק הזה בקיץ. אם אתה תוהים המערכת המתוכננת היא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪870 קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מט? עדיפות למסך גדול יחסית מכיוון שישמש ללימודים עד 15'' נראה לי סביר(קריאת טקסטים וכו') עדיפות למט. * רזולוציית המסך? שיציג היטב טקסטים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? קל ככל האפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך ככל האפשר, לפחות 4 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI או כל תת דגם שלו ניתן לחבר מתאם * Bluetooth? לא חשוב במיוחד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף שילוב של SSD, או רק SSD ולמחשב אחבר HDD נייד * כונן אופטי? לא דרוש * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצויה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא *…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אופציה לקנות את המחשב asus 1215n ב750 ש''ח ללא בטריה(עובד רק שהוא בחשמל) רציתי לדעת אם זה שווה ואם המחשב מספיק טוב לדרישות של סרטים, עבודה משרדית, אינטרנט ופה ושם משחקים לא מהכבדים.. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מעוניין לרכוש מחשב נוסף שיתאים למשחקים לילד בן 13 מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים רובם בסיסים כמו קאונטר, אבל יש מידי פעם משחקים קצת יותר כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1200*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7-8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא יחרוג מה8 אלף.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD (בעיקר משחקים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 3, Battlefield 3, Bioshock Infinite וכו'... וכמובן כל משחק טוב שעתיד לצאת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מ…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב ישמש להכול, מאינטרנט ועד משחקים, יש חשיבות לאופק שדרוג ושקט, בניתי מפרט ואני מבקש אם תוכלו להציע, לשנות להאיר ולהעיר , הכול בא בחשבון, מתחת למפרט אצרף את השאלון כמובן: יש בעיה בהעתקה של המפרט מTMS אז אני מצרף את הלינק שתקף ל14 יום: http://www.tms.co.il/preview/spec/73wyrvtm עריכה: לא שמתי לב לבאנדל הזה של SILVERSTONE, הנה המפרט המעודכן: http://www.tms.co.il/preview/spec/yafbqg17 משאיר מרווח להשקעה , אולי בכרטי מסך? האם יש חשיבות לסטיק אחד או שניים של זיכרון? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני…
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש את אחד מהמחשבים האלו לצורכי לימודים. מהביקורות בפורום ראיתי שהסוללה של הS01 חזקה ומביקורת בwisebuy גם הסוללה של הדגם השני די מוצלחת. יש הבדל מהותי בין השניים, מלבד כ.מסך וכונן? הבעיות שדוברו על הכרטיס רשת עדיין קיימות? ומבחינת איכות צפייה, מישהו שהיה לו ניסיון עם המחשב נתקל בבעיה בצפייה ב1080p? (כמו שמתואר פה http://www.wisebuy.co.il/wiseguys_review.aspx?pcatid=453&mid=835182&cid=5762 ) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-