עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי אני צריכה לרכוש מחשב נייד לעבודה. אין לי שמץ של מושג מה מכיל מחשב , מה חשוב ועל מה לא להתפשר. אשמח לקבל עזרה מכם. השימוש שלי הוא הרוב אינטרנטי. עבודה משרדית. יש לי רק שתי תוכנות איתם אני עובדת. תכנת תיווך (מאגר דירות) ותוכנת משכנתאות. והאם כדאי מחשב משולב טאבלט?? אני יכולה לחרוג מהתקציב אם יש בזה צורך. האם אני צריכה מאיץ גרפי? תודה מראש על התשובות

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by deso,

היי, אני חדש פה, אני רוצה לקנות מחשב חדש כבר... 6 חודשים ;D הנה המפרט האחרון שבחרתי... יש לי קצת דילמה עם זה.. אנא תנו לי את הדעה המלאה על כל חלק בבקשה :'( המחשב על סך: 5000 ש"ח. נתחיל: לוח אם- חברה- MSI 945P Platinum כרטיס מסך- חברה- MSI PCI-EXPRESS NX6600GT TD128E דיסק קשיח- חברה- WESTERN DIGITAL 120GB SATA II 8MB מעבד- חברה- Intel 3GHz Pentium 4 64-bit 2M זכרון (1)- חברה- KINGSTON 1GB 533MHZ DDR-2 צורב- חברה- LG DVD X16 +-D.LAYER 4167 כרטיס טלוויזיה- MSI - לא ידוע איזה.. מחירו 350 ש"ח. מארז CHENBRO XPIDER II ספק 450WT - לא ידוע מפרט, 150 ש"ח. שמעתי ש64 ביט לא תומך בכמה תוכנות ויש לזה בעיות... אצל הכרטיס מסך אין מפרט על הזכרון.. אם יש כרטיס מסך עם TV INPUT+OUTPUT אנא ה…

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. המפרט הקיים שלי הוא amd Phenom 9550 Quad-core Processor Msi K9n SLi V2 Field Value System Memory 1024 MB Display Video Adapter NVIDIA GeForce 6600 GT (128 MB) Video Adapter NVIDIA GeForce 6600 GT (128 MB) שני הכרטיסים, שעובדים בSLI די ישנים ולא מעלים לי את המשחקים החדשים הכבדים לאחרונה החלפתי את המעבד ולוח האם וספק כוח ליותר חדש למה שמוזכר למעלה בגלל תקלה מה אני צריך לשפר במחשב כדי שיריץ לי משחקים כבדים באיכות גרפית מצויינת ושיהיה אפשרות ל0C חזק וכמה זה יעלה ? בטוח אני צריך להחליף את הכרטיסי מסך אבל לאיזה דגמים אני יכול שיתאימו ללוח אם? אשמח לתשבות

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by maormaor,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד דרך ebay אני רוצה לקנות מחשב חזק עד 5 אלף שקל. שיתאים למשחקים חדשים דוגמא של כמה מחשבים שראיתי אני מחפש משהו בסגנון שלהם רק דרך ebay. יצרנים רק של Dell ו HP Dell http://www.ebay.com/itm/BRAND-NEW-DELL-INSPIRON-15-7000-7537-i7-4500U-8GB-1TB-1080P-WEBCAM-BACKLIT-BT-W8-/181521660121?pt=Laptops_Nov05&hash=item2a4388b8d9 http://www.ebay.com/itm/DELL-INSPIRON-15-7000-7537-i7-4500U-16GB-1TB-HYBRID-1080P-TOUCH-GT750M-WCAM-W8-1-/151378388197?pt=Laptops_Nov05&hash=item233edae4e5 Hp http://www.ebay.com/itm/NEW-HP-ENVY-15t-Touch-Intel-Quad-i7-4710MQ-16GB-RAM-1TB-FullHD-1080p-DVDRW-15-6-/321557952340?pt=Laptops_Nov05&hash=item4ade58f754…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכולם, אני מתחיל השנה הנדסת חשמל ואחרי בדיקות רבות, הגעתי למסקנה שה-Dell vostro 5470 הוא האופציה הטובה ביותר עבורי בהתחשב בתקציב, משקל, סוללה, ביצועים וכדומה.רגע לפני הקנייה, נתקלתי בבעיית ה-Wifi המפורסמת (קראתי עליה בפורומים באינטרנט, וגם כאן באשכול ישן בפורום). התגובות נחלקות לשניים - יש מי שפתר את הבעייה בעזרת שינוי הגדרות כלשהוא, ואצל אחרים - כלום לא עזר. שאלתי גם בפורום של dell - שם קיבלתי תשובה שנראית לא מספיק רצינית. למתעניינים: http://en.community.dell.com/support-forums/laptop/f/3518/t/19592320.aspx לכן אני זקוק לניסיון שלכם: א. האם אתם יודעים להגיד כיום מה קורה עם הבעייה הזו? מדובר בבעיית הגדרות פשוטה או פגם חומרתי בדגם זה? ב. האם קנייה של USB לק…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by boim,

אהלן אני רוצה לרכוש את המחשב של סוני מסדרה SZ (עם המסך 13.3).. בכל מקרה, אני בקושי רואה אותו למכירה בארץ, וגם אם כן לא ברור לי איפה אני מקבל אחריות עליו? כי אני לא חושב שישפאר תומכים בו.. מישהו יודע מי היבואן? מה בדבר קניה בארה"ב ואחריות בינלאומית?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by orsharon7,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך אם צריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF Hardline, AC -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600*2560 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Jekin,

שלום לכולם ! ברצוני לקנות לאשתי מחשב נייד אני כמו כל ישראלי ממוצע רוצה את הטוב ביותר בהכי פחות כסף הצרחים שלה דיי בסיסיים היא משחקת בסימס קצת אופיס וסרטים ולפעמים פוטושופ. תקציב טיפה מוגבל 2500+- כרגע עצרתי בחיפושים על הhttp://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7165&CatCode=315 מחשב נייד "I5 MSI CR640 ויש לי לגביו כמה שאלות קודם איך נחשבת החברה הזאת בתחום הניידים ? לגבי הכרטיס מסך האם הכרטיס שבנייד הזה הוא בסדר ואם כן אז למה ניתן להשוות אותו ביחס לךכרטיס מסך של מחשב נייח? ומבחינת עלות מול תועלת המחשב משתלם ? אם לא אז אילו אלטרנתיבות ישנם בגבול המחיר שלו ? תודה דניאל.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by flarecrack,

שלום אני וחבר שלי כל אחד מאיתנו צריך מפרט למחשב בסביבות ה 5-6 אלף , מחשב 1: אני עקרונית זקוק למחשב גיימינג והרצה של תוכנות סטטיסטיקה עם מוסד נתונים גדול , אני לא מחפש מפלצת להריץ כל דבר על האיכות הכי טובה פשוט המחשב הנוכחי שלי איזה בן 8 שנים אני כבר לא בענייני החומרה של מחשבים אז אני לא מבין מה אני אמור לשים במחשב שלי. מחשב 2 : הידיד שלי מחפש מחשב שיכול להריץ משחקים בקטנה אבל עקרונית המחשב שלו נועד לעריכת וידיאו ולעריכה מוזיקלית,אין לו שום הבנה במחשבים. נשמח אם יהיה אדם טוב לב שיוכל לעזור לנו ותודה מראש.

10. Started by Liit2104,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, Fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by MrHackerPro,

* מטרות המחשב? תכנות, לימודים (VisualStudio, Eclipse) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6-14 * רזולוציית המסך? 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיאפשר לי לסיים יום לימודים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI - אני מאמין שזה סטנדרט * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא רלוונטי, יוחלף לSSD * כונן אופטי? אין צורך, מקסימום אוסיף HDD במקום * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo - זה מה שהיה לי מהעבודה ועשה את העבודה כמו שצריך, אבל לא מקובע עליהם * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by hwmember,

אני מחפש מחשב נייד בטווח ה5000 ש"ח, למטרות סטודנטיאליות, סרטי FullHD על 37'' ומשחקים ברמה ממוצעת. יש את המחשב הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5655&CatCode=315 רציתי לשמוע חוות דעת עליו. יחס עלות תועלת ? איך הוא, אם מישהו השתמש ? יתמוך בצרכים שציינתי ? תודה !

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by bono_71,

המחשב מיועד למשחקים בתקציב 5000 ש"ח צריך המלצה לזיכרון. במחשב מ logicpc תודה. מעבד AMD Athlon 64 3200 Venice Socket 939 BOX לוח אם ABIT AN8 Ultra nForce 4 Socket 939 Motherboard דיסק קשיח Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD כרטיס מסך Sapphire Radeon X800GTO2 PCI-e 256 MB DDR3 FireBlade Bulk ספק Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply מארז Thermaltake VA4000BWS Xaser `Sviking` Black Tower Case

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. הרכבתי את המחשב הבא, אשמח לחוות דעת. הייתי רוצה אפילו לנסות להוזיל קצת לכיוון ה-3.5 אם זה אפשרי מבלי לפגוע יותר מדי בביצועים. שימו לב השמחיר כולל מסך (שאני מכיר כבר ומאוד מרוצה ממנו) איך המארז והמאוררים? חשוב לי שהמחשב יהיה שקט המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪888 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 - בקניית מחשב חדש בלבד! כמות: 1 - מחיר: ₪239 מארז: באנדל - Silverstone Presicion PS08 USB3 + FSP 500W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪399 קירור למארז: Xclio 256 Colour L…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. היי חבריםם, כפי שרשמתי בכותרת אני מעוניינת במחשב וחשבתי להקים קבוצת רכישה למחשב. במידה והנכם מעונינים במחשב זה אשמח באם תכניסו את הפרטים באתר. http://pgroup.weebly.com/ חג שמח

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. פורומיסטים יקרים אני מעוניין לקנות מחשב לפ-טופ חדש בדגש על שילוב מאוזן כלשהו בין מעבד מספיק חזק ליכולות עיבוד גרפי סבירות (שימוש קל בפוטושופ וAVID) ובין זמן סוללה ומשקל לעבודה בחוץ. התקציב הוא עד 6500 ש"ח, כמובן שאשמח לפחות אך אם יהיה משהו ששווה את זה אפשר למתוח קצת יותר. מצאתי מפרט טוב (לדעתי) אך אשמח לדעתכם להלן המפרט: מעבד: AMD Turion X2 Ultra Dual Core ZM-82 2.2GHz מערכת הפעלה: Windows Vista Home Premium 32-bit מסך: 12.1´´ WXGA High-Definition HP BrightView עם מסך מגע משולב (ממוטב לאצבע ועט) רזולוציה: 1280x800 זיכרון: 3GB דיסק קשיח: 320GB SATA 5400rpm כרטיס מסך: ATI Mobility Radeon HD 3200 כונן: Lightscribe DVD Writer תקשורת אלחוטית: Wireless LAN (802.11b/g), …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום, אני מחפש להרכיב מחשב בKSP המיועד לגיימינג, סרטים ועבודה כללית עם תוכנות כמו SPSS ועוד כמה. התקציב שלי הוא 6500 עם חריגה עד 300-400 שקל והתקציב הוא צריך להיות כולל מסך בין 22-24 אינצ', את האמת אין לי אפילו הערכה מה הגודל והצורך במסך שנע בגדלים האלו, אני עובד עם מסך של 15 אינצ'(לפטופ). חשוב לי לציין שאני מחפש להרכיב מחשב שאין צורך לשדרג אותו בשנה וחצי הקרובות לפחות, חשוב לי הביצועים מבחינת גיימינג ואיך שאומרים שפשוט יסחוב בלי להתקע. כמו שציינתי בתקציב צריך להכנס מסך, מקלדת, עכבר, אני שוקל גם להכניס רמקולים אבל זה באמת אפציונלי. אחד המפרטים שהצלחתי לבנות לבד: 1 Intel Core i5 4690 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 Tray 31000 מעבד אינטל 1 Arctic Freezer i30 CPU Cooler 23491 מא…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. בשעה טובה (אחרי 5 שנים) אני מחליף את ה-Athlon XP 2500+ (המפרט בפרופיל) כבר הרבה מאד זמן אני לא בעניינים... :-X המפרט המבוקש הוא למחשב ALL AROUND + מדי פעם קצת משחקים FPS , PES ,FIFA פשוט (אבל אני לא צריך הגדרות מקסימום). מסך 22'' ייקנה בנפרד Dell 2209WA, רזולוציה מקסימלית 1680x1050. אין צורך בציוד הקפי. התקציב 3000 ש"ח מעוניין ב-4GB RAM, למרות שאני יודע שלא כולו ינוצל בגרסת 32Bit (אגב כמה קריטית מהירות הבאס 800/1333 וכו'?) לגבי כרטיס מסך - מחפש משהו בינוני סביבות 500-700 ש"ח. לא יודע למה אבל תמיד הלכתי עם Nvidia - איך GTS250/GTS240 ? או ש-ATI שולטים ללא עוררין בתחום? השקט של המחשב חשוב מאד, ובנוסף ייתכן OC קל. (איך זה עובד היום? ) מיקום חנות לא קריטי - אבל עדיפו…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by co11,

שלום , פתחתי אשכול בעבר , (לפני שבוע שבוע וחצי) ומאז התקציב עלה לי ל5000 אוקיי אני מחפש המלצה למפרט לשימוש כללי אינטרנט לרוב אבל גם משחקים לרוב אני מחפש מפרט של AMD לא של Intel ! מארז יפה כבר מצאתי: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_1534&products_id=6444 שאלה האם המארז בא אם הדבר הכחול הזה למעלה?זה נראה לי מודד טמ' אם אני לא טועה.. מקלדת , מסך , וכו' יש לי אז לא צריך.. תקציב עד 5000 ש"ח... ביום ראשון (מחר) אני קונה את המחשב

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. CPU AMD Price Units Total Athlon XP 2000+ copper fan 610 1 610 M.BOARDS for AMD ASUS Price Units Total A7N8X Delux (nForce2)128bitDDR,SATA 970 1 970 MEMORY DDR 400 Price Units Total 256MB Samsung 490 1 490 VGA CARDS ATI Price Units Total RADEON 9500Pro TV,DVI 128MB 1320 1 1320 HARDS DISKS WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 740 1 740 Floppy/CD/DVD CD-ROM Price Units Total ASUS x52 150 1 150 CASES Price Units Total ATX MIDI 400W usb,p.stab. 230 1 230 Total price + system assemly 4700 ¤ המחירים הם מ KSP ..... קניתי אצלהם דיי הרבה בעבר ... ועבדתי איתם לפני שנתים ואף פעם לא היו בעיות כמו שחלק פה תיארו ..... עכשיו מ…

21. Started by Ghosthunter,

??

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אשמח לקבל מפרט למחשב שולחני שעובד משמרת עד שתיים ביממה שנותן תמורה טובה מאד לכסף (דהיינו רכיבים שהם דור עד שלושה אחורה ו\או "טובים מספיק") שעונה על הדרישות האלה: - שקט מאד לסביבה ביתית שקטה (ספק + מאוורר). כמה dB לספק נחשב שקט מספיק? - כמאה טאבים של FF פתוחים במקביל - מריץ Win7 כמ"ה ראשית + יובונטו תחת VM לגלישה יומיומית - ביצועים סבירים (לא יותר, זה לא מחשב של גרפיקאי או צלם !) של כלים גרפיים לעיבוד תמונה, ע"ע פוטושופ וגימפ. - מציג היטב וידאו HD כולל אפשרות ל 2K, 4K בעתיד. לא תבוצע עריכת או עיבוד וידאו. - מארז גדול ונוח לפתיחה וסגירה לצורך שאיבת אבק (ללא הרפתקה כל פעם כי המארז מתעוות - רצוי מכסים צדדים נפרדים) - דיון - האם כדאי להשקיע גם ב SSD לדיסק C (במחשבים שלי תמיד ה…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by erashel,

שלום, רציתי לדעת כמה שווים הכרטיסים האלה ביחד? וכל אחד בנפרד? תודה

24. ובנוסף גם לימודים (תכנות בjava,c sharp וכו') וגלישה באינטרנט תקציב:עד 4000 ש"ח ~ תודה לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by digitalseeker,

היי, אני מחפש בנרות ולא מוצא כרטיס EXPRESSCARD לנייד שלי שיתן לי יציאה של VGA/DVI/DP. אני רוצה לחבר מסך נוסף ללאפטופ והגעתי למקסימום של הDOCKING STATION שלי. אשמח לעזרה !

דיונים חדשים בפורומים