עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מה נשמע חברים, אחרי שלא מזמן קיבלתי פה מפרט מצויין שענה בדיוק על הדרישות שלי (טפו טפו), הגיע הזמן לקנות מחשב גם לאחותי שהתחילה ללמוד השנה. הדרישות בעקרון לא גבוהות - ישמש ללימודים ובבית (בבית ישמש כמחשב נייד-נייח), אז חשוב שיהיה קל, בטריה שתספיק (בתיאוריה) ליום לימודים שלם, ועם מסך בגודל סביר+ (15"?). מעבר לזה השימוש יהיה מאוד מתון, הרוב המוחלט שימוש משרדי של גלישה באינטרנט וכתיבת מסמכים, פה ושם סרטים/סדרות. מה שכן מאוד חשוב זה שיהיה כונן SSD (מניח שיספיקו 256 ג'יגה). 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-2,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ממש שווה את זה, אז גם חריגה ש…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Kgoba,

שלום חברים מבקש את עזרתכם ועצתכם בעניין קניית מחשב נייד חדש לאשתי היקרה שתחי' הקדמה: אשתי עובדת כמורה ואחרי 5 שנים של שימוש הגיע הזמן (בהחלט) להפתיע אותה בצעצוע חדש תקציב: עד 3000K - מסקירה מהירה בהחלט נראה שזהו רף הדוק היטב להתאמת מחשב לדרישות. דרישות: עבודה יומיומית רגילה, דהיינו גלישה בדפדפנים, Office , הצגת וידיאו וכו'..(לא משהו כבד במיוחד). דרישות אישיות: כמה שיותר קל ודק (גירסאות האולטרה למיניהם בהחלט נראות קורצות) אחרי הכל היא נסחבת עם התיק מכיתה לכיתה ובחזרה הביתה, סוללה יחסית חזקה וכמובן אחריות טובה. יציאות מיוחדות: VGA או/ו hdmi לחיבור למקרן. רזולוציית מסך: נוחה ונעימה לעיניים ( אני ממש לא מבין בזה) גודל מסך: עדיפות ל14 אינצ' ( נראה לי גודל סטנדרטי ונוח …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם, אני צריך את חוות דעתכם על המפרט הבא שמיועד לפיתוח ומשחקים, עם OC בעתיד (אני בונה על OC לכרטיס המסך ול-CPU) המחשב חייב להיות סופר שקט כי הוא יישב ליד המיטה. בנוסף אני מתכוון להפעיל Matrix Raid על 2 הדיסקים אני עדיין מתלבט לגבי המארז P150 - האם הספק 430W שמגיע איתו (NeoHE 430) מספיק לכרטיס 8800GT? :s05: קראתי פה ושם דעות חלוקות ואני ממש לא סגור על זה. הסיבה היחידה היא שהמחיר יחסית טוב על המארז הזה שמגיע עם ספק. אחרת, החלופה שלי לספק היא Corsair HX520/620 תודה! קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1435 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35C-DS3R Conroe Support GP35CDS3R ¤ 683 1 מארזים ANTEC P150 Quiet PC Case …

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Bob marley,

שלום, יש לי מחשב חזק אבל יש אופציה לשדרג אותו אולי. למישהו יש הצעות? המפרט הוא (לא כולל זכרונות) Core i7 7700k Raedon rx580 16 gb SSD חשבתי על כרטיס המסך אולי, יש הצעות?

5. Started by nick988,

שלום. אני מבקש שתיבנו לי מפרט לעבודה אם תוכנה Premiere Pro. (לא למשחקים ולא למטרות אחרות) אני צריך המלצה על מעבד לוח אם כרטיס מסך זכרון פנימי(1gb) דיסקים קשיחים(200*2 +160) שני מסכים ושאר הציוד מארז ספק וכו' (בלי צורב) התקציב לא ממש מוגדר תלוי כמה ידרוש המפרט.. המפרט צריך להיות בינוני. לא צריך מפרט ב 20 אלף. תנו עצות סבירות ונראה מה נוכל לבנות. תתמקדו לוח אם כרטיס מסך וזכרון פנימי... התקציב בסביבות 10 אלף אפשר להוריד או להוסיף... תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. בשעה טובה (אחרי 5 שנים) אני מחליף את ה-Athlon XP 2500+ (המפרט בפרופיל) כבר הרבה מאד זמן אני לא בעניינים... :-X המפרט המבוקש הוא למחשב ALL AROUND + מדי פעם קצת משחקים FPS , PES ,FIFA פשוט (אבל אני לא צריך הגדרות מקסימום). מסך 22'' ייקנה בנפרד Dell 2209WA, רזולוציה מקסימלית 1680x1050. אין צורך בציוד הקפי. התקציב 3000 ש"ח מעוניין ב-4GB RAM, למרות שאני יודע שלא כולו ינוצל בגרסת 32Bit (אגב כמה קריטית מהירות הבאס 800/1333 וכו'?) לגבי כרטיס מסך - מחפש משהו בינוני סביבות 500-700 ש"ח. לא יודע למה אבל תמיד הלכתי עם Nvidia - איך GTS250/GTS240 ? או ש-ATI שולטים ללא עוררין בתחום? השקט של המחשב חשוב מאד, ובנוסף ייתכן OC קל. (איך זה עובד היום? ) מיקום חנות לא קריטי - אבל עדיפו…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום, אני קונה בקרוב מחשב חדש, תקציב של 9,000 שקל. בנתיים זה מה שבניתי: מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 1690 גוף קירור למעבד Zalman CNPS8700 NT 290 לוח אם Asus P5N-D SLI nForce 750i 820 זיכרון פנימי G.Skill 4GB Kit DDR2 PC8500 1066MHZ 620 דיסק קשיח WD5000AAKS 460 צורב LG GSA-H55L 165 כרטיס מסך ASUS EN9600GT GeForce 9600GT 1Gb PCIe 1040 כרטיס מסך שני ASUS EN9600GT GeForce 9600GT 1Gb PCIe 1040 מארז Gigabyte Aluminium 3D Aurora Black Blue Led 590 ספק כוח Thermaltake ToughPower 600W W0103 500 מסך LG L227WT 1825 אני לא בטוח לגבי הכרטיסי מסך וזה... שמעתי ש8800 יותר טוב.. אבל אני קונה את הגרסא של ה1GB... בקיצור אני צריך חוות דעת על המחשב ומה כדאי לשנות. תודה. 1. מה התקצ…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. מבקש דעת החכמים והמבינים: על המחשב הנ"ל : LENOVO ThinkPad SL510 , Intel Core 2 Duo P7570 2.26GHz , 4GB DDR3 , 320GB , WXGA TFT 15.6 , ATI Mobility Radeon 4570 , HDMI , Windows 7 Professionall האם יכול להיות תחליף סביר למחשב נייח בינוני,לשימוש פחות או יותר רגיל, בלי משחקים? האם המחיר עד 5000 ש"ח סביר לתצורה ? האם כדאי? ישנם ביות ידעות לכם עם לנובו מאז שמיוצר בסין? תודה, אמרו

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. מעבד Intel Pentium 630 64BIT 3.0GHz LGA775 2MB עכשיו רציתי לדעת מה ההבדל בין AMD כי גם זה 64BIT לוחו אם ASUS P5GD2 DELUXE LGA775 זכרונות SAMSUNG 512MB 533MHZ DDRII *2 דיסק קשיח WD 160/7200 SATA 8MB כרטיס מסך ASUS EN6600 TD 256MB PCI-EXPRESS מארז Thermaltake Kandalf VA9000BWS ספק כח Thermaltake Silent PurePower 560W Active PFC

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום!, אני רוצה להזמין שני מחשבים המיועדים למשחקים, סרטים, תוכנות, אינטרנט וכו'.. אך למשחקים בעיקר. אני רוצה ששני המחשבים יהיו זהים אך בתקציב של אחד יהיה כלול מסך 22" אז תחלקו את ה-10,000 ש"ח איך שבא לכם שיכלול: מחשב+מחשב+מסך=10,000 X+X+Y=10,000 ז"א ששני המחשבים יהיו אותו דבר או אם יש לכם שיקולים אחרים אשמח לשמוע. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 10,000 ש"ח - מזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?) צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מטרות המחשב הן למשחקים החדשים והכבדים שירוצו חלק על רזולוצית מסך 22" וכמובן שגם אינטרנט, תוכנות, …

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by toms979,

שלום, אני מתחיל שנה ראשונה להנדסה וצריך מחשב נייד שיתפקד בצורה טובה עד 2000 שקל. מתלבט בין שתי המחשבים האלו: http://www.laptopdeal.co.il/items/508764-Dell-Latitude-E6420 http://www.laptopdeal.co.il/items/508757-E1-472P-6860 איזה מחשב עדיף מבחינת נתונים ויהיה חזק יותר לתפקד עם תוכנות הנדסיות ובכללי שיפעל מהר? אם יש המלצה למחשב נייד יותר טוב באיזור טווח המחירים הזה אשמח לשמוע. תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by tsah1982,

שלום אני רוצה לקנות מחשב עד 2000 שקל לא כולל ציוד היקפי. זה המפרט שבניתי אבל אני לא יודע אם זה טוב/לא טוב אולי צריך לשנות משהו או להוסיף. תודה מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.2GHz(E4500) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤590 לוח אם: GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤409 דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM : HD160JJ ¤242 צורב DVD: LG DVDRW GH-20N X20 - BLACK - SATA ¤159 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤240 מארז: COMPUCASE 6A19B +HEC 300AR-TF ¤283 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤1998 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם, ראיתי שהולך לצאת CRYSIS חדש, אומנם הוא ידרוש פחות משאבי מערכת אך אולי זה זמן טוב לשדרג את מה שיש לי כיום. יש לי מחשב בן שנתיים שקניתי בזמנו בעצתכם, המפרט הקיים הינו לוח אם ck conroeXfire-eSATA2(775,945P,DDR2 667, 2xPCI-E crossfire,HD AUDIO, SATA2, 1394, GBL) יש לי 3 ג'יגה זיכרון כרטיס המסך שלי הוא Asus 7600GT 256MB ויש לי פנטיום DUAL CORE 2.66 533MHZ 2*1MB אני מחפש מפרט חדש שיריץ משחקים בצורה טובה. המארז שלי הוא מארז טוב (לא זוכר איזה אבל המלצם לי עליו פה - הוא מומלץ ולא גנארי) ולכן לדעתי ניתן להשתמש בו. אולי גם בHD שלי ניתן להשתמש. אין לי צורך ביותר מקום או במהירות נוספת. כמו כן ניתן להשתמש גם בצורב הקיים וכל האביזרים החיצונים (רמקולים, עכבר מקלדת ומסך) אשמ…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. בעקרון, התקבעתי כבר על שתי סוגים, על אחד מהדגמים של ALIENWARE, או על מחשב של DELL, יש הרבה ואני צריך את המחשב הכי דק וקל, ושיהיה גם חזק. מסך לא אכפת לי שיהיה גם 16", אפילו מעדיף שיהיה 16! אבל שיהיה קל, זה הכי חשוב. אשמח אם תעזרו לי מאיפה להזמין, כי בזה אני הכי מתקשה. אני מתכנן להזמין מארצות הברית ולהביא לארץ עם חבר שלי, ולכן זה לא כל כך משנה לי דגמים בארץ... יותר מחו"ל. בנוסף אני אשמח אם תעזרו לי כמה שיותר מהר כי הוא צריך להגיע לארץ בקרוב ואני צריך לשלוח אליו לפני שהוא בא... תודה מראש! [TABLE=class: cms_table_grid, width: 500, align: center] [TR] [TD]מטרות המחשב? [/TD] [TD]בעיקר לימודים, אבל גם סרטים ואולי משחקים. תכנות גם אז המעבד צריך להיות חזק.[/TD] [/TR]…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by robin7,

האם למישהוא יש נסיון עבודה עם מחשב זה? יש אפשרות להאריך את האחריות? אחריות שנה אחת נראית לי מעט מידי. נאם הוא נראה לכם עדיף על Dell Insprition 1545? http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?productid=3723 Fujitsu http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1545-t4500.htm DELL תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ניתן לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי FULL HD, גלישה ומשחקים קלים כגון SIMS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. זקוק דחוף למכונת משחקים+מסך עד 8000 שקל מסך CRT או LCd לא משנה לי העיקר שיהיה טוב מחשב מעבד אינטל ולא AMD ! עד 8000 שקל בתודה אופק "דחוף"

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. היי אני מחפש בד מיקרופייבר בשביל לחסות את המקלדת של הנייד בזמן שאני סוגר את המסך איפה אפשר לקנות בד כזה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by most,

שלום, קיבלתי אימייל זה : http://www.laptop1.co.il/pl_product~TITAN-TL15D~2~0.htm נראה אטרקטיבי, מישהו מכיר את המותג הזה?? את נותן האחריות/שירות?? אם כן ארצה מכם חוו"ד עליו אני מבין שמערכת ההפעלה היא לינוקס כלשהו, האם ניתן להשיג דרייברים למחשב הזה במידה וארצה להפוך ל WIN??

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by harap,

תקציב עד 1000$ * מטרות המחשב? אינטרנט,סרטים,תכנות,אופיס * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 17-18 אינץ'. לא חשוב מאט או מבריק. * רזולוציית המסך? FHD וצפונה * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Hdmi * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 0.5TB, עדיפות ל- SSD * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם?מעבד i7 ולפחות 8 גיגה ram תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by zabal12,

[table][tr][td]מעבד: [/td] [td] Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪941 [/td] [/tr] [tr] [td]קירור למעבד: [/td] [td] ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪54 [/td] [/tr] [tr] [td]לוח אם: [/td] [td] Gigabyte GA-B75-D3V כמות: 1 מחיר: ₪403 [/td] [/tr] [tr] [td]מארז: [/td] [td] Gigabye LUXO X140 Black MidiTower ATX 2x 120 MM FAN TOOLESS כמות: 1 מחיר: ₪202 [/td] [/tr] [tr] [td]ספק כוח: [/td] [td] SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk כמות: 1 מחיר: ₪263 [/td] [/tr] [tr] [td]זיכרון: [/td] [td] Kingston 4G DDR3-1333 NB/SODIMM כמות: 1 מחיר: ₪141 [/td] [/tr] [tr] [td]קשיח למחשב שולחני: [/td…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Gritzman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Devision , Fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FullHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני מחפש מפרט למחשב נייח עד 4000 ש"ח ללא מסך. שימוש עיקרי: עריכת סרטי וידאו ועריכת תמונות. לגבי מסך - אני חשבתי על dell2209wa מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום יש לי לפטופ HP בעל USB 1 אני רוצה שיהיה גירסא USB2 היותר מהיר... יש אפשרות לעשות זאת? על ידי חיבור חיצוני של רכיב נוסף או משו בסיגנון? תודה..

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by ltay,

1.מה התקציב המקסימאלי? ~4.5k (לא כולל ציוד הקפי) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו אם צריך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר פיתוח, מספר סביבות פיתוח פתוחות במקביל (לדוגמא visual studio). גם גיימיניג במידה פחותה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. נניח ש-Civiliztion 5, סטארקראפט 2, X-COM ו-GTA 5 יעבדו עליו בצורה טובה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נית…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים