עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, חבר שלי בצבא והוא מחפש נייד למשחקי מחשב,בינתיים הוא די סגור על זה- LG RD580-U.ADKSE מKSP מה דעתכם עליו? יש לכם המלצות לניידים טובים יותר באותו התקציב?(4K בלי חריגות גדולות מדי..חייל בסה"כ) תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. עריכה: התקציב: 2,600 (לא כולל ציוד הקפי ומסך) חריגה עד 2800. דרישות ושימושי המחשב יהיו באופן תדיר; אופיס, שימוש בייתי בסיסי ועריכה גרפית בפוטושופ ולייטרום. אין צורך במערכת הפעלה ובהתקנת אופיס. (אגב, איזו גרסה מומלצת?) צריכה להרכבה מלאה של המחשב ואת כל הרכיבים. להוסיף צורב (כונן) וכניסות USB3 עוד לא ידוע מהי הרזולוציה שתהא למסך. מתכננת על מסך מחשביזיה גדול ואיכותי. הגדרות גרפיות בינוניות עד גבוהות. לא מתוכנן אוברקלוק. שמירה על אופק שדרוג, חשוב במידה בינונית- אין תכנון על שדרוג רציני בזמן הקרוב. עדיפות לרכישה באיזור הדרום. חשבתי לרכוש ב ivory. זה מה שהציעו לי: מארז IN WIN שחור פאנל מבריק USB וסאונד קדמי EC021 * ספק כח A.PFC 450W V2 FAN12 POWER MAN INWIN PM450V2 …

3. צריך עזרה להרכיב מחשב לילד בן 12 עבור לימודים וזום, מחשב משרדי כזה. * למקרה שירצה לשחק משחק או שניים בעתיד; אפשר לנסות לקחת חומרה טיפה יותר חזקה למשחקים ברמת בינונית. מקסימום אחפש כרטיס מסך בעתיד ביד 2 או משהו אבל עניין המשחקים לא קריטי. ציוד היקפי וכונן ssd קיים כבר. צריך מארז, ספק כוח, כרטיס מסך, זכרונות ram, לוח אם. אין העדפה ל-amd או intel. העיקר שיהיה סביר וזול. תקציב של 2000-2300 בערך.

4. השימוש במחשב יהיה בעיקר לגלישה ועבודה משרדית, אך יתכנו גם משחקים קלים /בינוניים. אין צורך בכרטיס מסך חזק מדי. רזולוציית המסך אינה קריטית, כמו כן הגודל לא משמעותי, רק שלא יהיה קטן מדי. (כלמור, נטבוק לא ממש רצוי כאן). מכיוון שתגובתיות המחשב חשובה מאוד, אעדיף SSD. (הייתי מוסיף לבד, אך הבנתי שזה יבטל את האחריות). כמו כן אשמח למחשב עם איכות בנייה טובה (שלא יתפרק לי ביד אחרי כמה שנים). זמן סוללה גם הוא לא בראש הרשימה, המחשב רוב הזמן יהיה בבית מחובר למקור חשמל. ניתן לחרוג עד כ 2.5K במידת הצורך. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by השמם מנוטינגהם,

היי, אני סטודנט ואני כבר צריך מחשב חדש ( שלי כבר בן יותר מ 6) וחשבתי שעדיף לי לפטופ שאני אוכל לקחת גם לקמפוס, מה שאני צריך ממנו זה שהוא יוכל לעשות את כל הפעולות והצרכים הלימודיים שלי, בנוסף למשחקים בינוניים, אני לא ממש מבין בלפטופים אבל התקציב הוא בסביבות ,3500, אפשר חריגות אבל לא יותר מדי.... בינתיים הוצעו לי: מעבד: i5-430M החדשני . זכרון: 2GB DDR3 1066MHZ הניתן להרחבה עד ל- 8GB !!! כרטיס מסך מתקדם ועוצמתי Nvidia Geforce 310M עם 512MB זכרון פנימי !!! נפח דיסק ענק של 320GB WIN7 HOME PREMIUM 64BIT מסך 15.6 HD LED (מועתק מהפרסומת) של Lenovo ב 3450 שקל או ‎ ‎Intel® Core™ i3-370M Processor, 2.4GHz,3MB Cache,1066MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎2GB DDR3 1066MHz (1 x 2048 MB),…

6. CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 512.01 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7N400V-L nForce2 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, GF4MX Video, Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 570.06 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory [ ¤ 495.95 ] 1 Hard Disks : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 445.17 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9200 128MB DDR DVI Video Card [ ¤ 454.48 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 80.49 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Liteon 16/48 - Black ! [ ¤ 216.73 ] 1 Monitors : 17" LG T710BH EZ Flat Monitor [ ¤ 785.11 ] 1 Keyboards : Microsoft Wireless Optical Desktop…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Tal14,

שלום חברים אני מעוניין לרכוש מחשב חדש בסביבות ה3K מעדיף אפילו בפחות אבל גם 3 זה בסדר. הדרישות שלי הן כאלה: מחשב שיריץ בקלילות משחקים כמו Football manager 2014. שירוץ מהר, שיהיה שקט כמה שניתן ושיחזיק כמה שנים. בנוסף למשחקים הבינוניים אני צריך לעשות עבודות (סטודנט) או להתעסק גם בג'אווה ובבייסיקל. אפשר לצרף עכבר+מקלדת. המסך שלי: Dell 2312HM DVI תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. מבקש את עזרת הפורום הנהדר הזה בבחירת המחשב הבא שלי, על פי התיאור הבא: 1. מיועד בעיקר לתכנות, גלישה, ועבודה יישומית הכוללת הקלדה רבה. לא משמש למשחקים, ולא צריך כוח גרפי (לכן לא זקוק לכרטיס מסך מיוחד) 2. גודל מסך רצוי = 15.6 3. משקל = לא קריטי. (לא נמצא הרבה בדרכים, אבל זקוק מדי פעם לניידות) 4. זמן סוללה = לא קריטי (3 שעות מספקות. בדרך כלל מחובר לחשמל) 5. יציאות = בעיקר הרבה USB (אבל אפשר מפצל). יציאת HDMI תתקבל בברכה 6. כונן = נפח לא קריטי (אפילו GB160 מספיק...) 7. DVD = אפשר, אך לא הכרחי. ניתן לעבוד עם DOK 8. אחריות = לא צריך בינלאומית, אבל רצוי 3 שנים, וחשוב שהשירות יהיה אמין 9. דרישות מיוחדות: * דגש מיוחד על לוח מקשים איכותי, הכולל גם את איזור המקשים הנומרי בגודל לפחות …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by RonCohen,

אני מחפש כבר הרבה זמן מחשב נייד עכשיו הגיע dell vostro 5470 אבל אין עליו ביקורות אז רציתי לשאול אם למשהו יצאה להשתמש או פשוט חוות דעת על שהי עליו או לפחות על המפרט

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by mazoz3,

היי לכולם, ערב טוב. אני סטודנט שזקוק למחשב נייח חדש. משיטוט קצר ברשת, הבנתי שזה ה-מקום להתייעצות ובניית מפרטים, אז ככה: השימוש במחשב יהיה בסה"כ סטנדרטי, ויכלול לרוב עבודה משרדית, כשהדבר הכי כבד שהמחשב יצטרך להריץ יהיה ככל הנראה 2 סרטי HD (כבדים) במקביל. בכל זאת, אשמח לקחת קצת אקסטרה ולוודא שלמחשב יהיה 0 תקיעות בכל שימוש - ככה שנגדיר שאשמח אם המחשב יוכל להריץ באופן חלק משחקים יחסית חדשים, כמו לדוגמא ג'י.טי.איי 5. 1. מה התקציב המקסימאלי --------------3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -------- לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? --------------500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ספציפיקציות שה…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני חייל ובקרוב יש לי יומהולדת אני מעוניין לקנות מחשב נייד ואשמח להצעות מה אתה חושבים על המחשב הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6855 או אפשר למצוא משהו יותר טוב במסגרת התקציב?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by eamitay1,

שלום, מבקש המלצה למחשב קל וטוב לילדה עם מוגבלות פיזית 13.3 אינצ' ,משתמשת יחסית פשוטה אך רוצה מחשב טוב, היא רואה הרבה סרטים ותכני וידאו. אני אהיה בארה"ב בשבוע הבא ואני רוצה להזמין באמאזון למקום בו אהיה בארה"ב. התקציב הוא 600-750 דולר, מאוד מעניין אותי ה SSD אך מה שראיתי הם קטנים והגדולים לא בתקציב הייתי רוצה אם יש איזשהוא שילוב עם SSD קטן למערכת הפעלה וכונן רגיל לשאר הדברים תודה רבה ערן

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. האלן חברה לאחי יש בר מיצבה והבטיחו לו מחשב חדש.. אך המצב הכלכלי בבית לא מי יודע מה! :'( והתקציב המשוער למחשב (לא כולל מסך הוא בערך 3500ש"ח (אולי יהיה אפשר להגיעה ל4000 אבל זה המקסימום!!!) עכשיו,לאחי לא איכפת מOC ,מודינג וכל השטויות.. והא בכלל לא גאון גדול במחשבים, אז המחשב הוא בעצם בשבילו מכונת משחקים!!! אני מבקש את עזרתכם בהרכבת מחשב אשר יסחוב כל משחק קיים עד היום (אולי לא על BEST PERFOMENCE.. אבל שירוצו חלק!!!) שימו לב המחשב צריך להיות בלי מסך,עבר,מקלדת,רמקולים. -אני חשבתי אולי שאם להתמקד בקטע של המשחקים אז אפשר לחסוך במארז,הארד דיסק (40 GB יספיקו!),לוח אם,מעבד,כרטיס קול שיהיה און-בורד.. (מה דעתכם על כל זה?) -אך היתי רוצה שיהיו לו במפרט כרטיס מסך חזק! מה דעתכם ע…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by I7210I,

שלום יש לי מחשב נייד ASUS K55A עם 500GB ואני רוצה לחלק שתי מחיצות אחת תהיה בעלת120 GB והשניה כל השאר..אני מנסה להמיר לGPT את כל ה500 GB ואז שאני מחלק את המחיצות מתבטלת ההמרה (אני לא רואה אחרי ההתקנה במנהל הדיסקים את המחיצות)ואם אני עושה אחרי חלוקה זה לא נותן לי לעשות את ההמרה. מה לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by שירן ויצהנדלר,

היי! אשמח להמלצה על מחשב נייד קל לצרכי לימודים ועניינים ביתיים עד 2000 שח +/- תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. בעיקרון זה יותר לאבא שלי אז בבקשה תעזרו.... ניראה לי אפשרי גם מסך דר 16 מיליסקנד.... אני רוצה מסך LCD

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by kkffiirr,

. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס,עריכת תמונות בעזרת LIGHTROOM,צפייה בסרטים/סדרות אם אפשרות לנייד את המחשב בלי יותר מידי בלגן לסלון א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן, LIGHTROOM -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? סבירות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני מגבשת מפרט בתקציב של 4000-4500 שקל. המחשב ישמש למשחקים, צפייה בסרטים, גלישה ותוכנות חישוביות כגון Matlab. בנוסף, אשמח לקבל המלצות למסך 24 אינץ' בתקציב נוסף של 1000-1500 שקל (העדפה לפנל IPS אם קיים בטווח המחיר). אני מחפשת יחס עלות-תועלת יחסית גבוה: שיפור קל בביצועים כנראה לא יורגש. אני רוצה להיות מסוגלת להריץ באיכות סבירה משחקים חדשים שיוצאים כיום, ואת אלו שיצאו בשנתיים-שלוש הקרובות. הנה המפרט שחשבתי עליו: CPU – Intel Core i5 750 (tray) Motherboard – Asus P7P55D -- or -- Gigabyte GA-P55A-UD3R Graphic Card – Radeon HD 5770 -- or -- 5750 1GB Memory – 2x2GB 1333MHz DDR3 Hard Disk – 500GB Samsung HD502IJ (or any other well-known brand) CPU Cooler – Scythe…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by b0nz,

שלום zoners, אני מחפש נייד לעבודה משרדית בגודל 15 אינץ' אני עוד לא סגור על התקציב אך הדברים החשובים לי הם: 1. נוחות - אני הולך לעבוד עליו זמן ממושך אז חשוב לי שיהיה נוח לעבודה מרובה 2. יציבות - פשוט וטוב בלי הרבה תקלות המון המון תודה לכל עזרה שתתקבל יום טוב!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Rocket_Pool,

שלום חברים.. החלטתי שאני רוצה לקנות נייד חדש אחרי תקופה ארוכה שאני רוצה. אני מתלבט עכשיו בין כמה דגמים וחברות שונות בתקציב של עד 3300 ש"ח. צרכים: -גלישה באינטנט. -עבודה משרדית. -משחקים כמו פרו אבולושיין 10 (לא כאלה שגומרים על מעבדים לחלוטין) -נוחות עבודה. -ויכולת עבודה מעל 3 וחצי שעות 4. יש את הדגם של ה LENOVO NTD 99IV מעבד 4300 כרטיס מסך 105M עם 4 ג'יגה זיכרון. ב 3190 ויש את הדגם של HP 610 vc266EA מעבד 4400 3 GB זיכרון כרטיס מסך 103M ב 3380 ויש את Toshiba L500-1R3 '15.6 HD LED מעבד T4400 זיכרון 4GB DDR 3 Mobile Intel® GMA 4500M ב 3150 אני ממש מתלבט בין הדגמים האלו ואני בנטייה קטנה לטובת הלנובו. אפשר המלצות על מה ללכת?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עריכת וידאו,עיצוב גרפי מינימאלי,צפייה בתכני HD לא חייב 1080p. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Sony Vegas-מזדמן,Photoshop-מזדמן,Camstasia Studio-תדיר,Fraps-מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V,TF2,MKX, USFIV. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24",1080p. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. מחשב שנע בסכומים 3500-4000 שקל בלי מסך בבקשה תגידו לי אם זה טוב, משחקים(בעיקר), סרטים, מוזיקה, אינטרנט ועוד.. מעבד:Athlon XP 2500+ (512k 333) 560 שקל ~ לוח אם: NF7-S (nForce2)sata,lan,usb2 590 שקל ~ זיכרון: DDR 333 256MB Kingmax 220 שקל ~ כ.מסך: ATI RADEON 9600Pro TV' DVI 128MB 1070 שקל ~ רמקולים: CREATIVE Inspire 5200 sub + 5Sp 820 שקל ~ הארד דיסק: 60 GB 7200 ATA-100 390שקל ~ סך הכל 3840 ~ יש לי גם כמה שאלות, תענו בבקשה : 1) אם הלוח אם שננתי מסוגל לפענח AC3 כי הרי יש בו כרטיס קול מובנה, זה חשוב לי כי אני רוצה שיהיה קידוד לסראונד לשמוע ברמקולים? 2) אם אני צריך לקנות מאורר עכשיו, אם אני לא עושה כרגע שום אוברקלוק בקרוב עדיין שווה לקנות מאוורר או כל אמצעי קירור אחר - אם…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Cyron,

מעבד: AthlonXP 1800 לוח: 7VRXP זכרון: 256mb כרטיס מסך: GeForce 3 TI200 אני מעוניין לשדרג את המחשב, רציתי לדעת אם זה כדאי\משתלם המחשב מספיק לצרכים (אינטרנט, סרטים, מוזיקה) אבל הוא איטי ואני רוצה לשפר אותו קצת. מבחינת כסף אני מוכן להשקיע אם זה יתן תמורה בביצועים מה דעתכם ?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היי רציתי לדעת מספר דברים על גריז טרמי במחשב נייד יש ברשותי מחשב נייד מהסדרה הישנה פנטיום 3 וכ'ו והוא מתחמם ברמות גבוהות 1. רציתי לדעת האם מריחה של גריז טרמי על המעבד לא תאטום אותו ותגרום לו להתחמם יותר 2. האם ניתן למרוח גריז טרמי על שאר הרכיבים שמתחממים כגון הלוחות למינהם שנמצאים על לוח האם והזיכרון של המחשב והאם זה לא יפגע במחשב 3. פרט לכך האם יש דרך נוספת לקרר את המחשב (פרט למשטחי קירור) תודה על העזרה........

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by frodo,

זה המפרט העיקרי של המחשב שלי,מה דעתכם עליו? למה הוא טוב(משחקים,אינטרנט,סרטים)? ואיך הוא בכלליות? AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU Gigabyte GA-7VAX VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, ATA133, LAN, USB 2.0) Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO AGPx8 128MB DDR Video Card Creative AUDIGY 2 Platinium Retail Sound Card Logitech Z-560 TNX/400W 4.1 Speaker System DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Thermaltake Volcano 7 CPU Cooler Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case 17" LG Flatron 774FT Blue Monitor

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.