עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by below_z,

הכותרת די עניינית הייתי רוצה לדעת אילו מחשבים ניידים יש למי שמעוניין בגיימינג כבד ויספק ביצועים סבירים בשנים הקרובות (אין אשליות לגבי הגדרות גבוהות עוד שנתיים אבל שיהיה באזור ה MID לפחות) תקציב 5-6K ראיתי גם מחשבים בסביבות ה4K שמריצים משחקים לא רע, אם יש אופציות סבירות בתווך הזה אז גם מעולה * מטרות המחשב? משחקים כבדים (Crysis 2 וכו) * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אין צורך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) DVI * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by sdfyuio,

קבלתי לבדיקה מחשב ישן TABLET X61 של לנובו, ורציתי לשמוע חוות דעת מכאלו שמכירים את המחשב הזה, איך הוא בכללי, וגם: א.למה כל הקטע של המסך מגע לא עובד אצלי בכלל ואין בזה שום פונקציה יותר ממחשב נייד רגיל האם זה בגלל תכנת ההפעלה שמותקנת עליו - PRO SP2 XP או שיכולה להיות בעיה אחרת, והאם עם כל הגרסאות של WIN7 הוא אמור לעבוד חלק. אם הבנתי נכון אז ישנם גרסאות שהמגע עובד רק עם העט וישנם כאלו גם עם אצבע ומשמש גם כעכבר, איך אני יכול לדעת איך זה אצלי? ב. מה זה המסך הזה, אני תמיד הייתי רגיל בTHINKPAD למסך מט לחלוטין, וכאן המסך נראה חצי מבריק, ויש בו לפעמים השתקפויות, וגם נראה שסופח לכלוך אליו. איך המעבד L7700 מבחינת ביצועים. איך הציר הסיבובי של המסך , מחזיק טוב? נראה שהוא נוטה להתחמם, מ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by shlomom,

היי, במדור מפרטים יש את המחשב הזה באיזור 1700. http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133344&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99 יש אפשרות לכווץ אותו לתחום ה-1600 ולעדכן במידת האפשר מפרט רצוי מנועה בנשר. מדובר באופיס ואינטרנט בלבד

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by krizZhe,

אפשר בבקשה לקבל מפרט ב8000 בעיקרון לגיימינג ( ואולי לקצת עריכה ) רק מחשב ללא ציוד היקפי וללא מסך אני מתכנן לעשות אוברקלוק תודה מראש לעוזרים עריכה : לא ידעתי שצריך טופס בקשה אז הינה . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!8000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים,עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?1680*1050 * באיזה סוג משחקים …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by don green,

שלום, מחפש מחשב נייד לצרכים בסיסיים (אופיס, אינטרנט וסרטים) אין צורך במשחקים כלל לא סגור האם התקציב מספק או עודף קיבלתי המלצה ל- DELL ושאלה נוספת - יש לי בית פרטי עם 3 קומות. כאשר התייעצנו לגבי ראוטר המליצו לנו על תקן N אשר מגיע עם מספר אנטנות כמו כן הבנתי של DELL אין אופציה עם רכיב ה- WIFI שלו לקלוט אותו ולכן צריך עוד מחבר נוסף ל- DELL האם זה מדויק? והאם אין פתרון אחר? או שבכלל לרדת מנושא ה- DELL תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Saman,

מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤3101 לוח אם: EVGA NFORCE 680i SLI 775 ¤1541 מסך: SAMSUNG LCD 22" 226BW 2ms DVI ¤2328 כרטיס מסך: EVGA PCI-EX GeForce 8800GTX 768MB GDDR3 384 BIT TV/O DVI - 768-P2-E831-AR - DX10 - RETAIL ¤3520 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 80GB 8MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST380815AS ¤267 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-5 - F2-6400CL4D-2GBHK ¤668 מארז: NZXT LEXA w/o PSU ¤650 ספק כוח: ENERMAX FMA II 535W : EG565P-VE ¤552 קרור למעבד: ZALMAN CPU COOLER FATAL1TY FS-C77 FOR INTEL&AMD 478/754/775/939 ¤342 קרור למארז: THERMALTAKE X BLOWER 2 CHANNEL VR FAN KIT WITH 5.25" CONTROLLER - TT-A1869 ¤156 מחיר סופי (כולל הרכב…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אהלן אני בשלבי הזמנה של מחשב חדש.....זהו המפרט: intel due 2 core 6700 extreme quad 8 mega byte cach- giga corsire 800 mgrz-2- asus striker- primary hd wd raptor 39 giga 10000 rpm- secondery hd wd 250 giga byte- g force 8800 gtx- thermaltake armor liquid cooling- enrmax 680w- זהו לגבי הספק אני לא סגור עדיין כי אני רוצה לקנות ספק שאם בעתיד אני ירצה לעשות SLI זה יהיה אפשרי במקום לקנות כרטיס חדש..... אז אם אני יוכל להסתפק ב680 וואט זה יהיה סבבה..... -נלווים:vista ultimate,מקלדת+עכבר של logictec בלי מסך כי יש לי...

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by speed42,

שלום לכולם, אשמח להצעה למחשב נייד. תקציב - 1800 -2100. מטרות המחשב? תכנות , סביבות פיתוח של ECLIPSE, VISUAL STUDIO, MATLAB, VMWARE , סרטים, אינטרנט , עבודה משרדית. * גודל המסך? 15.6 עדיפות למסך מט. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיף מקלדת מלאה. * משקל רצוי? עדיף שיהיה כמה שפחות, לכל היותר 2.5. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא כל כך , עדיף כמה שיותר אבל מספיק 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDM I * Bluetooth? נחמד שיהיה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה, אני כנראה אקנה SSD ואעביר אליו . לכן חשוב שיהיה תמיכה ב SATA 3. * כונן אופטי? לא משנה . * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא צריך מער…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by atari3,

שלום רב ותודה מראש לכל העוזרים! התחלתי להסתכל לאחרונה על מחשבים בפורום, וביד 2. אני חושב לקנות מחשב יד שניה בגלל שהערך שמקבלים לכסף הוא יותר טוב. מצד שני יש את נושא האחריות שלרוב לא קיימת (אלא אם המחשב חדש יחסית) האם יש חסרונות נוספים לקניית מחשב יד שניה? כמו כן, אני צריך מסך. חשבתי על 23-24 IPS. הסתכלתי על מחירי יד שניה אבל בשביל ההפרש נראה לי שעדיף את הACER שראיתי נמכר בסביבות 700 ועונה על הדרישות, מה שמשאיר ~1800-2000 למחשב. מצורף השאלון ע"מ להסביר את הכיוון שלי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאה מאתיים, יותר אם יש סיבה ממשית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אשמח לשמוע דיעות. אין לי אפילו מידע מבוסס מה הבשורות שאמור להביא המעבד החדש של AMD. אני רק מצפה, שיוכרז במרץ, יגיע כעבור חודש/חדשיים לארץ ועד שיגיעו כלל הלוחות והמעבדים סביר שהמתנה תהייה לקיץ. בשלב זה, כבר נדע אולי מה הספק הצפוי אבל לא נדע אם הוא עומד בספק ו/או על באגים וקטסטרופות שעלולים להופיע. מצד אחד, אני יכול להמתין. אבל מצד שני, אני ממש לא בטוח למה אני ממתין. הוא יכול להוזיל מעט רכישה, יכול להוזיל את הפלטפורמה של אינטל, יכול להביא בשורות בכל הנוגע לביצועים. אבל יכול להיות שדבר מזה לא יתממש בפועל. אשמח לשמוע דיעות. בנוסף, אם למישהו יש הערכות זמנים מבוססות על ניסיון העבר (מתי הצפי להיות בארץ עם כל הפריפריה הנדרשת),…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by GALITT2000,

אודה לעזרתכם. http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-15-6-ASUS-i3-X555LA-4GB-500GB/pi1OK5ID1IN8C04A8AVSML http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12368

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by zari,

שלום, אני סטודנטית ומעונינת לקנות מחשב נייד. שימושים: שימוש באופיס וגלישה. טווח מחיר: 2000-3000 מעדיפה לחסוך, כמובן. אך אם יש צורך אפשרית גלישת מחיר ב-100,200. גודל: 14 ( משקל נמוך וניידות ככל האפשר) כונן קשיח: מעדיפה SSD, אבל לפעמים זה בא על חשבון גודל האחסון, מה זה אומר? מיקום חנות: באיזור המרכז. הבנתי שדל וHP הם המחשבים המומלצים אבל אני מתבלבלת בין הבחירות השונות. אשמח לתשובה שתעשה סדר.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by e3user,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של עד 3.5K השימוש במחשב בעיקר ל-2 דברים: Visual Studio The Sims 4 דרישות שיהיו למחשב: מארז קטן (מחשב לסלון) זיכרון RAM בנפח 16GB כונן SSD בסביבות נפח 250GB לגבי המעבד אני פחות מבין בתחום, סומך עליכם בעיניין זה... תודה רבה!

14. Started by alarik99,

אשמח לקבל עצה ולמצוא את המחט בתוך ערימת השחת ועודף המידע שקיים היום. מחפש מחשב נייד שישמש כנייח עבור כל אחת משתי בנותי בתחילת התיכון שלהם. בבקשה להביא בחשבון שאני קונה שני מחשבים זהים (עד כדי צבע..). להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2.5K כולל מערכת ההפעלה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה משרדית וסרטי HD (מישהו אמר KODI ?) הבנות לא גיימריות.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)- לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימי…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני קונה 9800X2 ויש לי מעבד 3.2 ולוח אם מלפני שנה וספק כח של 480W זה יספיק או שצריך חדש ואם כן אנא הציעו[br]פורסם בתאריך: 28.04.2008 בשעה 16:18:27 אני צריך מפרט זול

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by gameri,

אני מקווה שזה נושא שאני יכול לשאול בפורום הזה למרות שמדובר במכירת מחשב אז ככה אני מתכוון לעביר את המחשב שלי אלה השאלה שלי היא איך אני מוחק מימנו את כל המידע כרגע מה שאני עושה זה איפוס ושחזור של WINDOWS מחק הכל עשיתי את זה 3 פעמים כבר השאלה עם זה מספיק או שכאדי ואף רצוי להחליף ארדיסק אני ממש מקווה שזה לפורום הזה תודה מראש לכל העונים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by adicohen96,

תקציב - עד 3500 עדיף פחות ייעוד - עיקרי - גלישה ואופיס, נוספים- מעט עריכה גרפית ווידאו קלה GTA V מדי פעם אולי תכנות בעתיד הקרוב ציוד היקפי - לא רלוונטי רכיבי בסיס קיימים - לא רלוונטי. שקט - רצוי מערכת הפעלה - אין צורך. ‏העדפה לחנות/אזור קניה - TMS\KSP מועד הקנייה - עוד היום בקשות מיוחדות לחיבורים - TYPE C ‏אופק שדרוג - כן ‏הערות נוספות - 16RAM, עדיף יותר אם נכנס בתקציבSSD 512 בניתי מפרט בלי לקרוא יותר מדיי על כלל החלקים מעבד נראה לי סבבה ואין פה כרטיס מסך אז צריך להוסיף לגבי ה SSD וכל השאר סתם שמתי מה שנשמע לי טוב אשמח להמלצות חדשת\שינויים מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבי…

18. Started by nattyk212,

אני רוצה להחליף את הטלוויזיה שלי ל4K רציתי לשאול עם המחשב יריץ סרטים 4K בצורה חלקה ואם לא מה כדי לשפר בישביל זה מעבד: intel(r) core(tm) i7-6700 cpu @ 3.40ghz כרטיס מסך: nvidia geforce gtx 970 16 גיגה ראם

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by broshg,

שלום חברים, אני מחפש לקנות מחשב נייד משומש או מחודש, אני די סגור על הדגמים: Lenovo ThinkPad T560 או Lenovo ThinkPad T570 רעיונות איפה אפשר לחפש? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש״ח, מתאפשרת חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - תכנות ועבודה משרדית - תתכן הזרמת סרטים בפורמט 1080p - 4k לטלויזיית אנדרואיד טיוי. - קצת משחקי אסטרטגיה או משחקים לא אלימים שאפשר לשחק גם עם ילדים קטנים (נניח סימס, sim city או cities skylines) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7 מתוך 10. 6. האם ישנה הגבלה או העד…

21. Started by T_A,

עם זה INTEL אז לפחות 2.4 800 AMD לפחות 2500

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אהלן כולם כמו שאפשר לראות אני חדש ( ) שמח ומתלהב, אבל יש לי שאלה, אבא שלי נוסע בעוד כ 18 ימים בערך לחו"ל ואני רוצה שהוא יקנה לי מחשב נייד, הוא נוסע לציאלנד, בנגקוק, אז השאלה שלי היא אם אני יכול למצוא מחשב נייד טוב במחיר סביר, מחיר שלא יחסל לי את הכסף למכונית\ לימודי נהיגה, אני מעדיף מחשב חזק וטוב, שלו ועשה תקלות כי כמובן אין ממש ממש טעם לינסוע לבנגקוק בגלל שיש להם אחריות(או שזה גם תקף בארץ?), אני מעדיף סוני, ואני יהיה שמח עם יהיה די וי די, כמובן תודה לכל העוזרים, ואם אפשר קצת פירוט, נאי ממש מודה לכולם ולכל מי שיעזור, אני גם מעדיף שזה יהיה של סוני תודה (פעם שלישית!!!)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. אהלן מה חבר'ה.. מה עם נשמע? אני צריך טיפה עזרה פה ושם במפרט המחורבן הזה שאני יושב עליו כבר שבועיים... אני צריך כבר להסגר ולהזמין אותו (לחבר שלי). זה הולך ככה... (אני ארשום את זה בלי פירוט והכל...אתם כבר תבינו מה אני מתכוון) AMD 1800 Gigabyte 7VA 256MB 2700 Leadtek GF4 460 WD 40GB 8MB LITE ON 48\12\48 RETAIL PINE...blablabla V92 Teac 1.44 LG Flatron 19 F900B זה באופן כללי... יוצא משהו כמו 4600 שח (כולל מסך) עכשיו הבעיה שלי היא שחסר כאן... רמקולים,מקלדת,עכבר,מארז וספק. הבעיה ש 4600 זה כבר יותר מדי... ועוד כל הדברים שחסרים זה עובר בכיף את ה 5000 שח ואני לא מוצא איפה לצמצם...(ברור שאפשר להוריד צורב אבל זה כל כך חבל... הוא כזה זול (כל הצורבים, לא רק זה). דבר שני זה מה אתם אומר…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by tom123,

אני צריך מחשב נייד ב- 6000-7000 ש"ח לצורכי גלישה, מוזיקה ועבודות משרדיות. חשוב שיהיה מסך גדול ומעבד סנטרינו. ושיהיה קל וחתיך

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. * חשוב לי מאוד שיהיה מעבד חזק מאוד נסו לדחוף את ה-3800 הכפול ליבה ואם לא אז לפחות את ה-3500 הרגיל. * זכרון טוב עם מינימום ג'יגה. * לוח אם לא מתמצא בכלל.. *כרטיס מסך אני דיי נעול על ה- Geforce 7800GT כי אני רואה בגרסא של ה-GTX בזבוז כסף מוחלט ביחס של כסף\ביצועים. * הרד דיסק בגודל של 160 ג'יגה כי הבנתי שההבדל מחיר בין ה-120 ל160 הוא קטן מאוד(וכמובן שיהיה Sata 2) * צורב דיוידי של נק הוא הכי משתלם הבנתי. * כונן דיסקטים * וספק כוח עם מארז טוב שיחזיק את המערכת כמה שיותר טוב חשבתי על זה ARCTIC COOLING Silentium T2 אבל תחליטו אתם כבר. זהו סה"כ אני חושב, ואין צורך בשום ציוד הקפי וגם לא במסך. תשתדלו להרכיב את זה מחנות אחת אבל אם אין בררה וההבדל מחירים יגרום להתפשרות בחלקים אז עד…

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים