ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלוםלכולם, אני מחפש נייד במחיר עד 3,000 ש"ח. המחשב נועד לאינטרנט, אופיס וצפייה בסרטי HD (חיבור ל-LCD) ולא נועד למשחקים. חשוב לי שיהיה מסך "15. זמן סוללה ומשקל לא קריטיים עבורי. אני מתלבט בין שני הדגמים הנ"ל. ההבדלים העיקריים שמצאתי: שנה אחריות לאייסר מול שנתיים לטושיבה. כרטיס מסך ATI Radeon HD4570 לאייסר מול INTEL GMA 4500M לטושיבה. אין לי מושג לגבי רמת הגימור של שתי החברות. אשמח לקבל המלצות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך אז בסדר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא הרבה, אבל אפשר אם זה קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?כללי +משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.gta4 לדוגמא באיכות בינונית+ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך lg 22" 1050X1680 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשוב שיהיה כרטיס מסך 8700 לפחות.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים אני מתנצל שזה אשכול שני שלי בנושא דומה אך זוהי שאלה שונה. רציתי לדעת איך המחשב הזה של טושיבה ולמה לא דובר עליו פה בפורום . הדגם הוא TOSHIBA L655-121 וקישור לאתרי המכירה http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7737745 עכשיו האם הוא טוב יותר מהדגם של L650-10D . אני מדבר בהיבט של שימוש גיימינג חמוד ושימוש כולל. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, רכשתי מחשב נייד של דל לפני כמה ימים. באתר של דל, כשאני לוחץ על הורדה של דרייבר מסוים (לדוגמא של הצ'יפסט) הוא נותן לי 2 אפשרויות (available formats) במשקלים שונים לגמרי כשאני לוחץ על מידע נוסף על הדרייבר, רשום: 1. File Format:Hard-Drive 2. File Format:Update Package for Microsoft® Windows® מה ההבדל ובמה אני צריך לבחור? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , ברצוני לרכוש מחשב עד 10 אלף ש"ח כולל מסך (24') וציוד היקפי (מקלדת , עכבר ) , בעיקרון המחשב לצורכי משחק, ברצוני שיהיה מחשב שמסוגל להריץ כל המשחקים אשר קיימים בשוק באופן חלק וטוב , דרישה עיקרית שיעבוד טוב עם MULTI TASKING , סרטי FULL HD בנוסף אני מבקש פרטים על חנויות זולות , אמינות לקניית המחשב מהן , על סמך התנסות חברי האתר . תודה שון
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתכנן לקנות בחודש הקרוב מחשב חדש, ואני רוצה לדעת בכמה אני יכול למכור את הנוכחי שלי. לוח אם Gigabyte M55S-S3 מעבד AMD Phenom II X2 555 4GB RAM זוג כוננים של WD של 500 ג'יגה כל אחד. כ. מסך HD5770 1GB מארז NZXT Trinity ספק SeaSonic 520W מודולרי. יש בו גם כרטיס קול של Creative, איזה Audigy או משהו שעלה לי בזמנו 200 שקל +-, ואולי עוד שטויות שאני שוכח אבל זה לא רלוונטי. מחשב ישן מאוד שעבר כמה שדרוגים מקיפים, בעקרון המארז ולוח האם כבר בני 5-6, שאר החלקים יותר חדשים. אין לי שום ציפיות פה, זה מחשב חלש, אני רוצה את המחיר הכי ריאליסטי וכזה שיאפשר לי למכור את המחשב מהר גם אם אפשר להוציא עליו כמה גרושים יותר. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב , בזמן הקרוב הינני מתכוון לרכוש מחשב נייד של דל, DELL Inspiron 15 i5548-833SLV הרכישה תתבצע בארה"ב , הינני מעוניין להחליף את הקשיח המקורי שמגיע עם המחשב , בSSD של סמסונג מדגם samsung evo 850 , האם ישנה איזושהי בעיה של תאימות ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי חברייה אני צריך המלצה על MB בישביל מעבד E6600 וזיכרון. רק על החלקים העלו בלי שום דבר אחר עד 4000 ש"ח. תודה. אה חשוב זיכרון 2G לא פחות
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
OK אז ככה... קודם כל תודה לכל העוזרים ... וזהו המחשב שעומד להיות מוזמן (פחות או יותר ) מעבד - C2D e6400 לוח - Asus P5B DLX זיכרון - - 2 גיגה זיכרון - Corsair PC8500 twinX2 1024x2 קירור למעבד - Tuniq tower 120 מסך - כנראה CMV 938 (עוד לא סגור ) מארז - Antec p150 ( הוא כלל ספק ) ספק - מה שמגיע עם ה P150 כרטיס מסך - עוד לא סגור - מחפש משהו זול יד שניה, שיעביר לי את הזמן עד לכניסת כרטיסי ה DX10 משתי החברות שאוכל לבחור את הכרטיס הכי טוב.(מתחת ל 1000 שקל ) אני חושב שפירטתי את הכל... מה דעתכם? אם יש לכם המצלות לשיפורים וכל מיני אשמח לשמוע, התקציב 6500 שקל. (כלל מסך ) כרגע סך כל החלקים הוא 6370 - אז חסר לי כרטיס מסך מאוד זול.
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכות גרפיות 3D , משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3Ds max ,photoshop ושיוכל להריץ מנוע משחקים unreal engine 4 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. assassin's creed syndicate , hitman 6 , ghost recon wildlands -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לחזור ולשחק משחקי מחשב (אחרי שנים של הפסקה) מבקש את עזרתכם ברכישת מחשב למשחקים כמו CALL OF DUTY החדש וכאלה.. תקציב עד 5K (לא צריך מסך כן צריך מקלדת ועכבר טובים לגיימינג) תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, קרובים מגיעים אליי מגרמניה בקרוב ובדיוק שקלתי לרכוש מחשב נייד. האם מחשב נייד בגרמניה יעלה פחות? הסתכלתי קצת על המחירים בamazon.de והם נראו די זהים לארץ... האם זה המצב או שלא הסתכלתי במקום הנכון? אשמח אם כל מי שיודע משהו, אפילו המידע הכי קטן יגיד כי זה קצת דחוף לי... תודה מראש לכולם!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט שצריך מחשב נייד לצרכי אופיס ודפדפן, אבל שיהיה מחשב נורמלי שאפשר לראות בו גם סרטים למשל. התקציב הוא 2000 ש"ח. הציעו לי באייבורי את המחשב הבא: "15.6 Asus X551CA R512CA-SX059D https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12825 האם כדאי לי לקנות אותו? האם יש לכם הצעות אחרות? 2 דברים ספציפיים שיחסית חשובים לי הם מקלדת נוחה וסוללה שמחזיקה יחסית יפה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שאתם יודעים לחיילים אין כסף, אז אם חייל רוצה לקנות מחשב זה משימה מאוד מסובכת, ולכן התקציב נמוך מאוד!. הדרישה מהמחשב שהוא יהיה מהיר, שקט, ויפעיל משחקים לא כבדים (בעיקר משחקי אסטרטגיה) ראיתי והמליצו לי על מפרט הבאה: מעבדי AMD Athlon II x2 245 2.9Ghz Socket AM3 Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For AM2/AM3 לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE M61PME-S2P AM2+, AM3 nForce 430, PCI-E, VGA, HDAudio, Lan זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך OnBoard GeForce 6100 כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100 מ…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני ממש לא מבין בכל העסק הזה של מחשב נייד , אני צריך מחשב נייד לאינטרנט וסרטים 1080p עם מערכת הפעלה WIN 7 . * גודל המסך? כמה שיותר גדול * משקל רצוי? לא משנה , רק שלא יהיה כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני לא מבין בזה , שיהיה כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה איכותית ואמינה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אשמח לחוות דעת על המחשב הנייד בקישור. לא מילאתי את השאלון כי המחשב עומד בדרישות שלי מבחינת חומרה ועלות. חוות הדעת שאני מחפש היא לגבי איכות המחשב, האם ישנן בעיות ידועות בדגם הזה, האם ידוע על בעיות במימוש האחריות שלו במקרה הצורך, וכו'. https://www.pc365.co.il/product-5497-Lenovo_Ideapad_G50_80_80E501H5IV_3Y_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://m.store.hp.com/us/en/m20ProductDisplayView?storeId=10151&productId=881651&urlRequestType=Base&langId=&catalogId=10051#/choices/choice/L6E55AV.OperatingSystem
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מתלבט בין שני מחשבים מאוד חזקים שהמחירים שלהם בהתאם... x200-21t של טושיבה ב3500 שקל מתצוגה של "באג" עם אחריות לשנה או XPS M1730 מחבר ב4500 שקל עם אחריות ל3 שנים זה המחשבים וזה המחירים, השימושים דיי ברורים שקונים מחשב כזה. בכל מקרה דעות לטובה ולרעה על המחשבים וגם על הדיל עצמו וגם אני צריך לדעת מה בדיוק לבדוק במחשב יד שניה\תצוגה? (על מנת לשלול מחשב וכדומה) תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשעה טובה (אחרי 5 שנים) אני מחליף את ה-Athlon XP 2500+ (המפרט בפרופיל) כבר הרבה מאד זמן אני לא בעניינים... :-X המפרט המבוקש הוא למחשב ALL AROUND + מדי פעם קצת משחקים FPS , PES ,FIFA פשוט (אבל אני לא צריך הגדרות מקסימום). מסך 22'' ייקנה בנפרד Dell 2209WA, רזולוציה מקסימלית 1680x1050. אין צורך בציוד הקפי. התקציב 3000 ש"ח מעוניין ב-4GB RAM, למרות שאני יודע שלא כולו ינוצל בגרסת 32Bit (אגב כמה קריטית מהירות הבאס 800/1333 וכו'?) לגבי כרטיס מסך - מחפש משהו בינוני סביבות 500-700 ש"ח. לא יודע למה אבל תמיד הלכתי עם Nvidia - איך GTS250/GTS240 ? או ש-ATI שולטים ללא עוררין בתחום? השקט של המחשב חשוב מאד, ובנוסף ייתכן OC קל. (איך זה עובד היום? ) מיקום חנות לא קריטי - אבל עדיפו…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד אך ורק לעריכת וידאו כבדה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Aober Premiere, Adober After Effects אופן השימוש הוא יומיומי, זאת הפרנסה שלי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ברצוני לקבל במפרט 2 מסכי מחשב (עדיפות לסמסונג) שלא יעלו על 24'. …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, מבקש המלצה לנייד במסגרת תקציב של עד 5,000 ש"ח. גודל מסך "14 בין יתר שימושי המשרד הרגילים אמור לשמש גם לעריכת תמונות ב-Photoshop ועריכת וידאו בתוכנה cyberlink powerdirector 14 ברמת העיקרון חשבתי ללכל על LENOVO YAGA 3 או LENOVO YOGA 500 עם מעבדי I7 וכרטיס מסך NVIDIA GeForce GT 940M אשמח להמלצות תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך (אם אפשר :)) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SQUAD, FIFA17-18, ARMA, GTAV, PAYDAY2, משחקים כבדים נוספים עם צריכות גראפיות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P לדעתי, אם יש אפשרות ל4K בתקציב (שקשה לי להאמין) אפשר -לאיל…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש לקבל חוות דעת על המחשב הנ"ל http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=19804 והאם לדעתכם 128SSD מספיק למערכת הפעלה+ תוכנות בסיסיות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות,סרטים,עבודה שוטפת. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי עכשיו יש לי Pentium 4 1.7 GHz 256 ram 80 הארד דיסק כרטיס מסך של sapphire 9600XT 256 MB לוח אם חרא אני מחליף כרגע מארז, ספק כוח, לוח אם, מעבד, הארד דיסק וזכרון וירטואלי התקציב כרגע הוא עד 4000 המליצו לי על המעבד Athlon 64 3000 venice שעולה בסביבות ה800-900 המחשב בעיקר למשחקים והמרה וקידוד של וידיאו ועריכת תמונות compman112
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-