ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
שלום רב אשמח בעזרתכם לשדרג את המחשב הזקן שלי, שהתחיל להתעצל לו. התקציב שלי הוא 2000 ₪ שנבדק כמספק ויכול לענות על הדרישות הנ"ל/ השימושים העיקריים יהיו: 1) הרבה מאוד תוכן HD ותלת מימד כבד במיוחד. 2) לעיתים עריכת תמונות (פוטושופ) ברמה בסיסית בלבד 3) משחקים: חדשים ,עדכניים ועתידים, בעיקר תמיכה בלבד ובאיכות סבירה, אין צורך בביצועים גבוהים ואיכות מקסימלית. רזולוציה עיקרית 1080p 4) רצוי 2 כניסות USB3, לא חובה כי אפשר להשתמש בכרטיס הרחבה PCIE אין צורך לשדרג את: המסך\ ציוד הקפי \ ומארז+ספק נשארים HTPC מה שנותר לי לשדרג זה הבאנדל: מעבד, לוח-אם, זיכרון, דיסק קשיח וכרטיס מסך 1) איזה מעבד כדאי לי לדרישות הנל? 2) לוח אם....בעזרתכם, אין לי הבנה בלוחות 3) זיכרון.... ב…
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
איך שמים מערכת הפעלה בעברית במחשב במקרה שארכוש אחד בארה"ב ? . ומה עם השינויי המתח החשמלי ? והאם יש עוד בעיות שלא חשבתי עליהם ? .
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שום לכולם, זקוק לעצתכם, מחפש נייד עם הפיצ'רים הבאים: מקלדת מוארת 15 אינץ עדיפות ל רזלוציה fullhd ssd לפחות 8 GB זכרון. מעבד I7 מקלדת מלאה ( כולל numpad) שימושים כלליים הרבה vm ומעבדות הדורשות ram וHD מהיר. מהבדיקות שערכתי הנייד האולטימטיבי הוא ux51vz של אסוס. זמין כיום רק בקנדה ובארה"ב במידה ואני יעשה משלוח לאחר שקלול מע"מ משלוח ועמלת שילוח אני מגיע סביב ה 7 וחצי כשהוא נמכר בקנדה ב5600. השאלה האם אני יכול להשיג נייד עם מפרט דומה בארץ סביב ה 6K ? אשמח מישהו יוכל להציע חלופה הכוללת אפילו נייד אם אופציית החלפת HD ל SSD ,המשקל לא משחק תפקיד. תודה
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
עד 1000 ש"ח שדרוג... הוספתי מאז עוד 4 גיגה זיכרון כעת יש 8 גיגה זיכרון במחשב. האם אפשר לשדרג לוח אם בלי להתקין ווינדוס או שחייב להתקין מחדש? איזה לוח אם אתם מציעים והאם יש צורך בשדרוג של המחשב או רכיב כלשהוא? המפרט הקיים: [TABLE=width: 98%] [TR] [TD=width: 15%]C2500T[/TD] [TD=width: 55%]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%]SCKTN3000I[/TD] [TD=width: 55%]Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%]TH67+[/TD] [TD=width: 55%]Biostar TP67+ H67 Chipset - B3 f…
-
- 9 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, כאשר השימושים יהיו: אינטרנט, קצת משחקים (אין לי שום כוונה להריץ ג'י טי איי על גרפיקה גבוהה או משהו דומה, מספיק לי שאת רוב המשחקים שיש עכשיו בשוק אוכל להריץ על גרפיקה בינונית), קצת פוטושופ ובנוסף המחשב משמש כאמצעי האיחסון של הסטרימר. התקציב המקסימלי שאני מוכן להוציא זה 4.5K, כאשר אם יש אפשרות לחסוך לכיוון 3.5-4 אני אשמח. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט. ומבחינתי שקט זה לא אפס רעש, שיהיה קצת פחות רועש ממחשב ממוצע. אין לי כוונה לבצע אוברקלוק. אין צורך בציוד היקפי. לא צריך מערכת הפעלה. בעיקרון אני רוצה מחשב שעכשיו יהיה קצת יותר חזק ממחשב שמשמש רק לאינטרנט ועבודה משרדית, ובעוד 4-5 שנים עדיין יוכל לשמש כמחשב משרדי ברמה סבירה. מבחינת חנות, אני מעדיף KSP…
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם,לפני שאני מתחיל אני חייב פה הסבר קצר מכיוון שפתחתי פה בפורום שני נושאים בקשר לשדרוג, לאחר לבטים רבים החלטתי למכור את המחשב הישן ולקנות אחד חדש. ניסיתי למחוק את הנושאים הקודמים כדי למנוע הצפה מיותרת אך ללא הצלחה בעשור האחרון קניתי שני מחשבי גיימינג חדשים,זה יהיה השלישי. הראשון היה בסכום של 8K,השני ב6K והשלישי מתוכנן להיות ב6K אך אפשרי חריגה של 500 שקלים אם באמת יש צורך. הסיבה שרשמתי על המחשבים הקודמים היא שהם באמת עמדו במשימה והחזיקו בכבוד שנה וחצי לפחות כמחשבים חזקים ואפשרו לי להריץ את המשחקים החדישים בשוק, זו המטרה של המחשב הזה. כמו שחוקי הפורום מצווים,הנה השאלון 1. מה התקציב המקסימאלי?6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כמובן שלנסות לחסוך,אך לנצל את …
-
- 9 תגובות
- 625 צפיות
-
-
ASUS P7H55-MLX Intel Core I5 760 Kingston 2GB DDR3 1333MHZ W.D 500G SATA 2 Manli 465GTX 1GB Zalman Z7 Zalman ZM500ST Sony Nec AD7240 SATA 2 ZALMAN CPU CULLER כמה אני יכול להרוויח עליו יד שניה?ואיפה הכי פשוט למכור ? YAD2?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש לרכוש מחשב נייד חזק, שיריץ בעיקר cubase. התקציב שלי הוא 5000 שקל. יש לי כרטיס קול חיצוני איכותי שמתחבר ב-USB ועוד כמה יציאות. חשוב שהוא יהיה נח, יחסית קל (עד 2.2 קילו), מסך בגדלים של בין 13 ל-15. כל השאר - פחות חשוב (אלא אם כן תגידו ואז נחליט) תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אז בניתי מפרט ללא לוח וללא זכרונות, אשמח אם תוסיפו אותם + תשפרו דברים אם צריך. המשחק מיועד ל-OC במעבד, להריץ BF3, BF4, BIOSOCK, CRYSIS 3 בקיצור גיימינג וגיימינג עתידי. הנה מה שבניתי, אשמח אם תשפרו: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3570K 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1115 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪218 מארז: באנדל - LanCool PC-K57B + Seasonic ECO 600W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪679 קשיח למחשב שולחני: Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series כמות: 1 - מחיר: ₪485 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪335 כרטיס מסך: SAPPHIRE 7970 DUAL-X 3GB GDDR5 …
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
* מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * מסך מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) - לא קריטי, רצוי FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - רגיל * משקל רצוי? - לא קריטי, רצוי קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)- רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDM I, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) -לפחות חצי טרה * כונן אופטי? כן…
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?סרטים ,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא יושחקו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).גודל 22 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין…
-
- 8 תגובות
- 622 צפיות
-
-
זה הסמסונג : http://www.bestbuy.com/site/Samsung+-+23.6%22+Touch-Screen+All-In-One+Computer+-+6GB+Memory+-+1TB+Hard+Drive/6821103.p?id=1218808629544&skuId=6821103&ref=06&loc=01&ci_src=14110944&ci_sku=6821103&extensionType={adtype}:{network}&s_kwcid=PTC!pla!{keyword}!{matchtype}!{adwords_producttargetid}!{network}!{ifmobile:M}!{creative}&kpid=6821103&k_clickid=279b4ce7-16d5-cc28-8238-00003506a8df זה ה acer : http://www.bestbuy.com/site/Acer+-+Aspire+23%26%2334%3B+Touch-Screen+All-In-One+Computer+-+6GB+Memory+-+1TB+Hard+Drive/7459066.p?id=1218846429935&skuId=7459066 תודה מראש !!
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 שקל ( כמובן שחוץ מהחריגה הזאת כמה שקלים לפה או לשם לא ישנו כלום אבל לא יותר מזה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.הייתי שמח לשחק במשחק dishored -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ ברזולוציה 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיתאפשר במסגרת ה…
-
- 7 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך מפרט למחשב חדש שהשימוש העיקרי הוא בשביל גיימינג. תקציב מקסימלי: 5500 עם אפשרות לחריגה עד 100 שקלים שימוש המחשב: גיימינג, משחקים כבדים כמו BF4/3 רזולוציית מסך: 1920x1080 Dell UltraSharp u2312 אין צורך בציוד היקפי, אין תכנון ל OC עתידי חשוב שהמחשב לא יהיה רועש חנות מועדפת: TMS אשמח לשמוע את חוות דעתכם על המפרט הבא. האם כדאי להחליף ל GTX670 באותו מחיר או להישאר עם הכרטיס? [TABLE=width: 80%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪896[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 מחיר: ₪44[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח …
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מטרות המחשב? מטרת המחשב היא ללימודים וקצת גם למשחקים, להריץ תוכנות סימולציה, מטלב (עיבוד תמונה) וכו'.. * גודל המסך?13.3 או 14 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? יותר מ2 כניסות USB, קורא כרטיסים וכל מה שבסטנדרט * משקל רצוי? פחות מ2 קילו, קרוב לכיוון 1.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? אפשרי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף SSD אבל יותר מ128GB אם אין אז משולב עם מינימום 250GB * כונן אופטי? לא חייב, עדיף שלא כי זה מוריד מהמשקל * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה…
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מעבד: I3-2100-1333MHZ FSB לוח אם: Intel H61ww 1333MHZ FSB. זיכרון: 2X2GB DDR3 1333MHZ CL9 של קינגסטון. כרטיס מסך: 512MB DDR3 RADEON HD 5450 של שפפייר. צורב די וי די: LG אני מאמין שזה הדגם ---->22X LG GH22NS30. דיסק קשיח: זה קצת מסובך (שני כוננים): 1.Western Digital Caviar Blue 500GB WD5000AAKX 2. כונן 500GB בערך מאותו סוג עם ממשק IDE מחובר למתאם במורכב על PCI רגיל. ספק כח: IN-WIN 450W. מארז: IN WIN EC021. מקלדת בלבד של לוג'יטק מדגם: K120 (השתמשתי בה אולי שבוע עד שהבנתי שחברת לוג'יטק היא חברת ביזיוניסטית ועברתי מיידית לרזאר). המחשב תקין, לא קיים בו שום נזק פיזי למעט שריטות על המארז המעידות על שימוש. הערכה שלי היא כך (…
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
אחיין שלי התעסק עם המחשב ומקש אחד אבד, ושניים פשוט יצאו וכשניסיתי להחזיר התקשתי והם רופפים. המחשב הוא Ideapad U350. השאלה מה עליי לעשות? בטח המעבדה של לנובו תקח הרבה כסף על התיקון, מה הדרך שאתם הכי ממליצים לתקן את זה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גיימינג(BF3, League Of Legends) עריכת מוזיקה(Dubstep) * גודל המסך? 15" מינימום * רזולוציית המסך? 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? משהו יחזיק הרבה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?500GB או 1T * כונן אופטי? לא משנה(אם כן אז לא משהו כזה גדול * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא הבנתי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אהבתי את AllienWare M17 * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? RAM 8GB Bit 64 Windows 7 שמונה פחות אהבתי... קצת חקרתי וראיתי את הסרטון ג…
-
- 9 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם. התחלתי להתעניין בסוללה חדשה ללפטופ מאחר וכבר קרוב לחצי שנה המחשב שלי הפך מנייד לנייח בגלל סוללה מתה. ראיתי את הבדלי המחירים בין סוללה מקורית וחליפית. לא רק זה. באיביי למשל, הסוללה החליפית עולה 50 ש"ח פחות והקיבולת שלה גבוהה יותר ב400mA. הנה שני המוצרים שמצאתי: המקורית: http://www.ebay.com/itm/4800mah-6Cell-Genuine-battery-SQU-804-SQU-805-for-LG-R410-R510-Series-Black/181067332211?rt=nc&_trksid=p2047675.m1851&_trkparms=aid%3D222002%26algo%3DSIC.FIT%26ao%3D1%26asc%3D261%26meid%3D7951970415334170253%26pid%3D100005%26prg%3D1088%26rk%3D3%26sd%3D171035635939%26 החליפית: http://www.ebay.com/itm/Battery-for-LG-R410-R480-R490-R500-R510-R560-R570-R580-R590-E210…
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
איך אני מבטל את הציפצוף מתי שאני מחבר את המחשב לחשמל או מנתק אותו מהחשמל, מחשב ACER? תודה
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום שוב חברים,מחר-מחרתיים מקסימום אני הולך לבצע את השדרוג...אני מציג לפניכם את המחשב הקיים בכדי שלא יווצר מצב של צוואר בקבוק ASUS P7H55-MLX Intel Core I5 760 Kingston 2GB DDR3 1333MHZ W.D 500G SATA 2 Manli 465GTX 1GB Zalman Z7 Zalman ZM500ST Sony Nec AD7240 SATA 2 ZALMAN CPU CULLER אני רוצה כמו שפתחתי בנושא הקודם כרטיס מסך חזק לגיימינג שיריץ משחקי HIGH END של התקופה הנוכחית ושל השנה הקרובה בצורה חלקה,המליצו לי על 7870XT אני בנוסף אני צריך עוד סטיק של 4G זיכרון. דעתכם ?
-
- 12 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום אני חדש באתר שמעתי הרבה דברים טובים אגב אין לי מושג אם אני שם את הדיון במקום הנכון אבל אני ישמח לקבל מפרט פצצה למחשב GAMING ללא הגבלה למחיר תודה מראש אני מתכוון ללא הגבלה למחיר .
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם, ממש אשמח לעזרתכם... תודה מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, מוזיקה וסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 לא חשוב מט או מבריק * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) : לא משנה, מחשב שיהיה רק בבית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) HDMI , אם ניתן HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אין צורך בSSD. גודל נדרש של HD מינימום 320GB. * כונן אופטי? צורב DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגי…
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מטרות המחשב - בעיקר ללימודים באוניברסיטה ושימוש ביתי רגיל, אם יש אפשרות שהוא ישמש כסטרימר ולא יקפיץ את המחיר אז סבבה גודל המסך הוא 15.6 אני לא מבין ברזולוציות מספיק כדי להגיד מה אני רוצה, בתכלס FULL HD נשמע לי כמו סטנדרט בכל מחשב נייד חדש אז אין משקל ספציפי, עדיפות לקל סוללה חזקה בהתאם למשקל ולגודל, לא מפלצת כי בסופו של דבר רוב השימוש הוא בבית יציאת HD זה חשוב ובנוגע לבלוטות' זה פחות הייתי רוצה שיהיה לו מעבד חזק שישאר טוב גם לעוד 3 שנים, זכרון ראם בהתאמה וזכרון קשיח שיהיה הרבה, לפי מה שאני יודע הסטנדרט היום הוא הרבה מעבר למה שאני יכול לנצל אחריות זה דבר די חשוב אצלי כי יש לי נטיה להרוס אשמח שהמחשב יגיע עם מערכת הפעלה מקורית ועדיפות לוינדוס 8, אין סיכוי שאני אתחיל להתעס…
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום, אחותי מתחילה ללמוד שנה הבאה לתואר הנדסאי בניין, וצריכה לפטופ ללימודים. * מטרות המחשב? לימודים לתואר הנדסאי בניין. עבודה עם תוכנות כמו AUTOCAD ותוכנות עריכה ועיצוב נוספות. * גודל המסך? 15" * רזולוציית המסך? פחות קריטי, מן הסתם 1080 יהיה נחמד יותר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות, אבל אני לא מניח שהתקציב יאפשר אולטראבוק * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) משהו סטנדרטי אני חושב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 256GB במינימום. פחות קריטי כרגע סוג הכונן. * כונן אופטי? לא הכרחי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם …
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-