ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני צריך את חוות דעתכם על המפרט הבא שמיועד לפיתוח ומשחקים, עם OC בעתיד (אני בונה על OC לכרטיס המסך ול-CPU) המחשב חייב להיות סופר שקט כי הוא יישב ליד המיטה. בנוסף אני מתכוון להפעיל Matrix Raid על 2 הדיסקים אני עדיין מתלבט לגבי המארז P150 - האם הספק 430W שמגיע איתו (NeoHE 430) מספיק לכרטיס 8800GT? :s05: קראתי פה ושם דעות חלוקות ואני ממש לא סגור על זה. הסיבה היחידה היא שהמחיר יחסית טוב על המארז הזה שמגיע עם ספק. אחרת, החלופה שלי לספק היא Corsair HX520/620 תודה! קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1435 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35C-DS3R Conroe Support GP35CDS3R ¤ 683 1 מארזים ANTEC P150 Quiet PC Case …
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב שיהיה בעיקר לאינטרנט קצת אופיס ומשחקים החלטתי כבר לקחת את המעבד 2.4c עכשיו אני רוצה לוח אם עם כרטיס קול וכרטיס מסך עליו אני רוצה גם צורב וגם די וי די בנפרד הרד דיסק 80 גיגה מסך 17 אינץ תודה רבה לכם
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש דרך לחבר אנטנה עם מתאם USB כדי להגדיל טווח קליטה לרשתות אלחוטיות<?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לכל העוזרים - תודה מראש אבקש להוסיף שאני לא רוצה מסך, cd-rom, cdrw או דיוידי-רום עם זאת, אני כן רוצה DVD-RW יצויין שעדיף מפרט עם אפשרות טובה ל OC. ושוב תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נתחיל מזה שהייתי באייבורי אתמול , עשיתי הזמנה והכל אבל היה חסר 2 חלקים שלא היה להם . הקירור מוגן 2 , ו4 ג'יגה זכרון ששם זה עולה 600 שקל !! כמובן שהבטיחו לי שם להשוות מחירים והכל בסופו של דבר החלטתי לבטל את ההצעה וללכת לכיוון של RSM . אחרי שראיתי שהרבה כאן ממליצים עליהם . המפרט מיועד בעקרון לשימוש מאסיבי יום יומי בנוסף מידיי פעם קצת משחקים לא כבדים . במחשב יבוצע OC פחות לכיוון של דרישה של ביצועים יותר לכיף . יש לי כרטיס 8600GT שאני מתכוון לשמור . 1. מה התקציב המקסימלי?2000 ש"ח , לנצל עד הסוף אבל לא לחרוג למעט מצב קריטי קריטי . 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - משחקים , אינטרנט . א) תדיר מאוד , שימוש מסיבי יום יומי . ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקרון …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חושבים שזה בסדר.. או שיש כאן דברים מיותרים?! דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 650, 3.20GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9501 מאווררים וגופי קירור: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55M-UD2 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9453 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Patriot Signature Heatshield http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10273 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Patriot Signature Heatshield http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10273 דיסקים קשיחים: Samsung 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ http://ww…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי פרו בילדרס, 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח או 5000 ללא מסך (http://www.newpc.co.il/items/697183) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג פורפאבור 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים!, בכללי משחק בעיקר אוברווץ' צפייה בסרטים HD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - '1920x1080, 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 4. האם יש …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי כולם, המחשב הנייח הותיק שלי שבק חיים, פרש מן העולם, מחשב לשעבר, ארבע ליבות באדמה, וכיו"ב ואני שוקל לאמץ מחשב נייח ג'וניור (בכפוף לסל אימוץ). נשאר לי כרטיס מסך GeForce GTX 1060 Windforce 6GB, כונן SSD, וציוד מקיף. דרושה בוקסה חדשה. לא איש מחשבים אני אז הלכתי לאיבוד בין מה הכרחי ומה לא בהרכב מחשב, וכיצד להתאים את המעבד ללוח אם לכרטיס מסך לזיכרון לקירור לצ'אקרה של העולם. נק' המוצא של המחשב היא כמובן כרטיס המסך, סביבו צריך להיבנות הכל. אשמח לעזרתכם! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 זוזים (כמובן לא כולל כרטיס מסך), אבל גמיש אם זה לא ריאלי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית,…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אשמח להצעה למחשב נייד. תקציב - 1800 -2100. מטרות המחשב? תכנות , סביבות פיתוח של ECLIPSE, VISUAL STUDIO, MATLAB, VMWARE , סרטים, אינטרנט , עבודה משרדית. * גודל המסך? 15.6 עדיפות למסך מט. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיף מקלדת מלאה. * משקל רצוי? עדיף שיהיה כמה שפחות, לכל היותר 2.5. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא כל כך , עדיף כמה שיותר אבל מספיק 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDM I * Bluetooth? נחמד שיהיה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה, אני כנראה אקנה SSD ואעביר אליו . לכן חשוב שיהיה תמיכה ב SATA 3. * כונן אופטי? לא משנה . * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא צריך מער…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
- ללא ציוד הקפי (עכבר, מקלדת, רמקולים ומסך). - לא צריך HD גדול, 250 יספיק (יש לי עוד שני כוננים אחד של 1TB ואחד של 320GB). - אולי זה סטנדרנט, אבל שיהיה מקום ללפחות 3 דיסקים קשיחים (SATA) - חשוב שיהיה שקט כמה שאפשר מכיוון שהמחשב נמצא בחדר השינה. זה הדבר הכי חשוב לי במפרט. - כרטיס מסך: צריך להתחבר למסך 22" (ולשחק עליו 1680X1050) ובנוסף לטלוויזית 32" (FULL HD, עדיפות לHDMI). - לא מתכנן אוברקלוק. - המחשב יהיה למשחקים (COD וכד'- אני לא פריק של גרפיקה ככה שלא צריך כרטיס מסך HIGH END) ולתכנות (אז רצוי הרבה זכרון ומהיר). התקציב די נזיל- אם אפשר להגיע למחשב חזק בפחות כמובן שעדיף. אם צריך להוסיף כמה מאות שקלים בשביל להגיע למחשב חזק בהרבה, גם אפשרי. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין סוגי מעבדים, ספציפית בין : N280 , לבין N450 ? לדוגמה שני הניידים הנ"ל: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IN110119 לבין http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=2017. ועוד כמה שאלות כלליות: האם יש ניידים שכוללים BLUETOOTH באותו סדר גודל מחירים ועם אותם ביצועים? מה לגבי כונן\DVD-R? האם אחד מהם \ שניהם מחשבים ממולצים? (ישמש את אישתי, אין דרישות ביצועים מיוחדות(יפה זה לא דרישה ) האם אפשר לסמוך על מה שרשום לגבי זמן סוללה ב 532H , עשר שעות נשמע לי מוגזם לגמרי. האם יש המלצות לנייד אחר באותו סדר גודל מחירים (חומרה טובה\ממולצת יותר)? תודה וחג שמח דן.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה בקניית מחשב חדש. ניסיתי לקרוא קצת ברחבי האינטרנט הצעות למפרטים ומחשבים והלכתי לאיבוד. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-3500. עדיף לא לחרוג אם אפשרי, אבל יכולה להוסיף עוד כ 500 ש"ח אם זה משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים בסיסיים- אופיס, אינטרנט. יתכן ובעתיד ארצה להשתמש בתוכנה לעריכת וידאו (חובבני, לא מקצועי) וזה יהיה נחמד אם יהיה אפשרי, אבל זה לא השיקול המרכזי במיוחד אם זה מייקר משמעותית את המחשב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן S…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב עד 6500, חריגה עד 7 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש בידי ספק antec hcg650w gold אם יש צורך לרכוש חדש ארכוש 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שלא יהיה צפוף מדי או גדול מדי, rgb יתקבל בברכה 7. האם האם יש צורך לכלול …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולכם! אני מנסה לשנות הגדרה בביוס של המחשב הנייד שלי (של חברת אייסר) כך שהאתחול במחשב יזהה קודם כל את הסידי רום ואז את ההארד דיסק, וכל זאת כדי לפרט את המחשב ולהתקין את מערכת ההפעלה שוב. אבל משום מה אני לא מצליח לשנות שום הגדרה שם. מה ניתן לעשות? תודה דיידו
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לשימוש בסיסי של אינטרנט , אופיס , רצוי שיהיה לפחות 2GB של זיכרון , כונן DVD מובנה , ודיסק של לפחות 100GB ... מתוצרת חברות מוכרות כגון LENOVO, DELL,HP. חשוב גם שיהיה מרכז תיקונים אמין בארץ שאפשר לפנות אילו ...
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תמליצו לי בבקשה על מארז טוב , קריר ומאוורר , לmini tower . בטווח של 200 שח
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
חוקר את הנושא כבר שבועיים וקרוב לייאוש עד שמצאתי את הפאביליון המושלם הזה של HP http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv63140ej מסתבר שהמקלדת שלו לא נוחה להקלדה בצורה אכזרית לפי ביקורות באמאזון * מטרות המחשב? מחשב לכמה שנים הקרובות שיקום מהשולחן לעיתים רחוקות וישמש לכל המטרות, עריכת וידאו קלה, קצת תכנות לא ביג דיל, גיימינג לא רציני שמסתכם בWOW וGTA IV, לא חייב הגדרות הכי גבוהות, הבנתי ש HD 5470 זה אחלה, וסרטים כמובן * גודל המסך? 15.6 או 15.4 * משקל רצוי? לא קריטי, רצוי שלא יעבור את ה2.8 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אצפה לחיבורים השיגרתיים למחיר (ביניהם HDMI) * בלו…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
עכשיו שAlienware הם חלק מDELL, האם ניתן לרכוש מהם מחשב ולקבל עליו אחריות בארץ? עריכה: אני מתעניין בעיקר במחשב נייד ולכן אני שואל בפורום זה, אם זה מתאים יותר לפורום אחר מוזמנים להעביר
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש נייד לשימוש עסקי (אקסל, וורד וכו'). כתיבת מסמכים, מצגות ושימושים מסוג זה. אין שום חשיבות להצגת סרטי HD, יציאת HDMI, איכות הרמקולים וכו'. אחריות ואמינות - הכי חשוב. אחריות של לפחות 3 שנים לחלקים + עבודה, מספק אמין. המחשב צריך להיות מסדרה או לפחות מיצרן בעל אמינות מוכחת. איכות ייצור, גימור ומראה - כן, זה שיקול : צריך להראות יוקרתי,לא צעצועי (בכל זאת, מוציאים אותו בישיבות...), עיצוב נאה יתקבל בברכה. מסך -בין 14.1 ל-15.6, רזולוציה גבוהה ככל הניתן. מסך מט איכותי לעבוד ממושכת. משקל - אני לא מסתובב איתו ע"ב יום יומי אבל אין לי חשק לקנות משקולת. עד 3 ק"ג כולל סוללות 6 תאים וכונן אופטי. מקלדת - נוחה ואיכותית (ברור לי שזה סוביקטיבי, אבל חלק מהניידים מכילים מקלדות באיכות נ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב שיחזיק מעמד הרבה זמן יחסית, כיוון שבעבר נכוותי ממחשבים שבהם עיגלתי פינות ואז שילמתי על זה ביוקר. אז ככה, המחשב שאני מחפש הוא עד 5300 ש"ח, בהנחה שמסך עולה 1000 ש"ח פלוס מינוס, אשמח אם תתנו הצעה גם למחשב כזה אך ללא מסך. הדרישה היא שהוא יעמוד במשחקים כבדים לזמן הקרוב. על ההרדיסק להיות גדול מאוד בנפח (לפחות 750 ג"ב) לא דרושים לי כרגע מקלדת או עכבר, וגם לא ציוד היקפי כלשהו. אני אשמח אם יהיה בו DDR3 (אלא אם כן תסבירו לי שמדובר בטעות, כיוון שראיתי שהDDR2 עדיין תופס חזק). בלוח-אם אני אצטרך FW ו/או ESATA. אשמח לעזרה במיוחד בתחום הספק כוח / מארז. הנה מפרט שהרכבתי לי בפנדה , שמרמז פחות או יותר על הכיוון, אך אני חושב שעדיין אפשר לחתוך מהמחיר שהגעתי אליו כמה…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי עצעה למחשב עכשיו אני רוצה לבקש ממכם תגידו לי עם זה שווה תכסף . המחשב לא למשחקים סתם לעבודות וכאלו אבל אני גם רוצה לדעת איך יפעל בו משחקים חדשים כי אולי אני רונה גם תמעבד וזה. כתוב ככה: לוח אם: GA81945GMH-RH של גיגהביט וכתוב למתה:כולל-כרטיס מסך,כרטיס,כרטיס רשת.(עם אתם יכולים תגידו לי עם איזה כרטיס מסך וקול זה מגיע) הלוח והכל עולה 700 שח זיכרון: 2X512 SAMSUNG DUAL CHANNEL 667MHZ CL3 זה DDR2 = עולה 670 שח דיסק קשיח : WD1600JS WD 160GB SATA2 עולה 360 שח מעבד: PEUNTIUM D DUAL CORE 930 3GHZ עולה 1000 שח חדשים . מה אתם אומרים?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היוםן הציעו לי שני מחשביםן מישהו יכול להציע לי איזה יותר טוב. אחד זה AMD IIX4 QUAD-CORE 620 SOCKET AM3 2.6GHZ 45NM TRAY ARCTIC COOLING ALPINE 64 PRO CPU FAN FOR S939AM2 AM3 GIGABYTE M61ME S2P AM2+ AM3 NFORCE 430 PCI-[E VGA HDAUDIO LAN DDR II800MHZ 21GB KINGSTONE VALUE HITACHI DESKSTAR 320GB 7200 RPM 16MB SATA II GIGABYTE GT 220 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI E ON BOARD 5.1 CHANNEL AUDIO LG DVD RW GH22NS X22 BLACK SATA ON BOARD 10/100 HJA 241 MIDI BLACK GOLDEN TIGER 550W REAL 12CM FAN מחיר 2180 איך המפרט הזה ?. [br]פורסם בתאריך: 29.12.2009 בשעה 18:52:53 או את המחשב הזה.CORE 2 QUAD Q8300 1333MHZ S775 4MB TRAY ARCTIC COOLING ALPINE 7 PRO S775 ASUS P5QPL AM S775 C2Q 1333MHZ INTEL G…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קוראים לי אמיר ואני מתכוון לקנות מחשב חדש בעוד כחודש (בסביבות אמצע - סוף ספטמבר). הסתכלתי באזור המפרטים באתר וראיתי שהוא לא מעודכן כבר די הרבה זמן אז החלטתי לשאול פה לגבי מפרט שנראה לכם טוב. המחשב ישמש למשחקים בעיקר, לעבודה, לשמוע מוסיקה ולצפייה בסרטים. אני לא מאמין שאני אבצע עליו OC או מודינג ככה שאין צורך ברכיבים תואמים לו. המחשב צריך להריץ משחקים חדשים כמו HALF LIFE 2,FAR CRY,THIEF 3 יפה ו משחקים אחרים שיצאו בעתיד גם בצורה טובה. אני רוצה או לפחות מקווה שהמחשב הזה ישרוד לי משהו כמו 3 4 שנים עם שדרוג נחוץ כלשהו מדי פעם. כרגע אני מתכונן לא מתכנן לקנות מסך חדש אז זה לא צריך להיות במסגרת התקציב. מעבד - הבנתי שהמעבדים החדשים של AMD מדור ה-64 ביט הוא דבר שאומנם כרגע אין …
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ASUS K550C. ב- Boot Menu יש רק את הדיסק הקשיח, אפילו לא CD. גם ב-BIOS תחת BOOT כנ"ל. יש שם דבר שאף פעם לא ראיתי: Add New Boot Option. וכשנכנסים: יש שם אפשרות להגדיר Boot אבל אבל צריך להגדיר שם מערכת קבצים ו-Path. מה זה הדבר הזה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! - 5300 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - אם אפשר, לא לעבור את המחיר הנ"ל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 50~70 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? - משחקים (כבדים) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1440X990 * באיזה סוג משחקים תשחקו? - farcry2\crysis1-2\החדש של באטלפילד * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות 3. האם יש …
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-