ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
שלום, החבר בנה מפרט עם "מומחי" החנות זד מערכות... הוא נעול על INTEL QUAD CORE להל"ן המפרט: מעבד INTEL G-33/1333MHZ-DG33BUC BUFFALO CREEK INTEL QUAD CORE-Q-6600/8M CHCHE P35 lלוח אם INTEL ? 1024MB DDRII 800MHZ קינגסטון PCX - GeForce 8800 GTS 320MB 320bit LEADTEK דיסק קשיח - 250GB SATA II מארז מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W כונן-DVDRW X18 NEC/SAMSUNG מקלדת אינטרנט + ע.אופטי מחיר 4200 ¤ מ זד מערכות... מה דעתכם ?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש כמחשב ביתי רוב הזמן ויצא מהבית פעם בשבוע. הייתי רוצה שהוא יחזיק מעמד הרבה שנים לכן אולי כן כדאי עסקי. המחשב יהיה מחובר לטלויזיה ומקלדת אלחוטית כל הזמן כשהוא בבית ככה שהמסך לא קריטי. תקציב עד כ5000. דגמים שעניינו אותי: Lenovo M30 Lenovo M5400 Lenovo M30-70 שלושתם עם 3 שנים אחריות ומערכת הפעלה בתקציב 4200-4500 * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה משרדית, צפייה בסרטים דרך הטלויזיה, הורדות יוטורנט, ואולי משחקים קלים מדי פעם ( לא מאוד כבדים). * גודל המסך? לא חשוב אסתפק גם ב11-13 אינץ' האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי. * רזולוציית המסך? לא קריטי רק שיתמוך בFHD ביציאת HDMI * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיו…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כבר הרבה זמן שאני מחפש מחשב נייד, ונראה לי שמצאתי אחד שעונה על הדרישות שלי, אני אשמח אם תגידו לי מה דעתכם עליו, התקציב שלי הוא בין 2500 ל 3500 ואני יעשה שימוש במחשב לצורכי לימודים בעיקר, דברים קלים. אני מדבר על הלפטופ הזה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=754485 וזה המפרט המלא שלו: הסתכלתי בהרבה אתרי סיקורים ואתרים שמדרגים מחשבים ניידים בפרט ושאר מוצרים בכלל וברוב המקרים הוא קיבל ציונים של 80 ומעלה מתוך 100 \ 8 כוכבים מתוך 10 ומסתמן כמחשב מאוד מומלץ. באתר Alatest שמשקלל המון סיקורים וציונים מכל הרשת שיקלל לזה ציון 97 שזה המון! אפילו נכנסתי לאחת החנויות שמוכרות אותו כדי להרגיש אותו והיה לי מאוד נוח עם העכבר והמקלדת והכל. הבעיה היחידה שלי …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? -7K האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 1)אני צריך להריץ מספר מכונות ויראוטליות במקביל Vmware (שרתים וקליינטים של Windows ולינוקס ) ודומיו לצורך לימוד רשתות תקשורת. 2) עובד על בניית קיט של מדפסת תלת מימד אז אני רוצה להריץ גם AutoCAD, solidworks 3)אני עוסק בתכנות אז תוכנות כמEcplise',visual studio 2012 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד/פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אתם חושבים שמסך מגע בלפטופים באמת שימושי או סתם גימיק? ואם לא כל כך שימושי עכשיו מה יהיה בוינדווס 10?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זהו המפרט + לוח אם Asus P4S 533 + מעבד P-4 1.8 Ghz + זכרון 512MB Samsung + מארז כסוף + USB מלפנים + כרטיס מסך Geforce FX 5200 128MB + כונן 1.44 + CDx52 + צורב LG 52x24x52 + דיסק קשיח WD 80Gb 800jb 7200 + כרטיס קול (O.B ) + כרטיס רשת 10/100 סה"כ 2500 ש"ח כמו שאמרתי אני אשנה את הכרטיס מסך ל GEFORCE 4 TI 4200 וזהו. אנא, תתיחסו לתקציב שהוא 2500-3000 ואל תגידו לי להוסיף עוד 800 שקל כי אין לי אז בבקשה רק תיקונים במסגרת התקציב ואם אפשר גם הסבר למה אתם מעדיפים ככה. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, דרוש מחשב לגיימינג על הגדרות בינונויות ל-GTA ולסים כולל מסך ומערכת הפעלה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כולל המלצה למסך אני מניח 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בצי…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך (אם אפשר :)) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SQUAD, FIFA17-18, ARMA, GTAV, PAYDAY2, משחקים כבדים נוספים עם צריכות גראפיות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P לדעתי, אם יש אפשרות ל4K בתקציב (שקשה לי להאמין) אפשר -לאיל…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לקנות מחבר לכבל חשמל של הנייד כדי לחסוף בכבל הנוסף http://www.amazon.com/SF-Cable-European-receptacle-adapter/dp/B00X6ITO14/ref=pd_sim_sbs_147_1?ie=UTF8&dpID=31%2BmnrTGRYL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR160%2C160_&refRID=0J33S83KT7RB5S13QSAZ הנ"ל לא שולח לארץ ולא הצלחתי למצוא פלאג כזה באתרים אחרים (לפחות לא בסכום הגיוני) אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, לרגל קניית מחשב חדש אני מעביר את המחשב הישן והדפוק שלי לאבי (לשימוש פשוט ויום יומי) לפני כשנה נשרף ספק הכוח המקורי שלו, מצאתי ספק אחר ישן וחיברתי אותו למחשב והוא פחות או יותר עבד. לרגל המעבר אני רוצה לקנות ספק חדש וזול כדי שהמחשב ירוץ טיפה יותר חלק (כרגע הספק לא תמיד מוצא את הכוחות להדליק את המחשב וצריך לחכות כמה דקות) הספק שהיה לי עד כה (גם המקורי והגם הישן) היו 500W ואני לא חושב שצריך יותר מזה כי הורדתי ממנו את כרטיס המסך ואת כרטיס הרשת שהיו במחשב המקורי שאלתי כזאת: האם כל החיבורים בכל ספק סטנדרטים? איזה ספק ממולץ באזור המאה שקלים?(ראיתי כאלה בזאפ) החיבורים שיש לי כיום לספק הם - 24 פינ 4פין (מרובע) 3*4פין (בשורה) 2פינ(קטנציק כזה) ואחד שהולך לדיסק הקשיח תודה מראש …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה למחשב הכולל AMD 64 3000 939 לוח אם k8nfc n-fore 3 (לא רשמו לי חברה אני מניח שזה הגיגביט וגם נראה לי הוא לא רשם את הסוג נכון) זיכרון 512 digma (הוא רשם לי גם משהו כמו 2.5 crok או משהו כזה לא הבנתי את הכתב( ומארז xb-ade כל זה 1950 ש"ח רציתי לשאול עם זה שווה וגם אם הלוח אם והזכרונות טובים או שכדי להשקיע עוד כסף כי החברה של הזכרונות לא נראת לי מוכרת
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקבל מפרט עד סכום של כ-4,000 שקל.המחשב מיועד לשימוש ביתי אינטרנט,משחקים,סרטים וכו'. אין לי צורך במסך יש לי חדש. מה שאני כן רוצה שיהיה במפרט זה: לפחות 1GB זיכרון פנימי,HD של 80GB לפחות,וצורב DVD רגיל. אשמח אם תעזרו לי ותודה מראש לכל העוזרים (:
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי Dell Studio 1535. כשהמחיצות מחולקות שיש לי כונן C בנפח 220GB וכונן D בנפח 10 GB שזה בעצם כונן Recovery שמכיל קבצים שDELL שמו וככה זה הגיע לי עם המחשב. אני יודע שהכונן D מכיל קבצים שיש לי אפשרות להחזיר את המערכת הפעלה ל-factory default. אני רוצה לפרמט את המחשב ולחלק את המחיצות בצורה שונה. האם זה מספיק שאני אגבה את הקבצים שיש בכונן recovery כדי שאח"כ אוכל להחזירם ולהשתמש בהם במקרה הצורך? ואם לא מה ההשלכות של מחיקה של הקבצים האלה? והאם הם שימושיים עדיין למרות שקניתי את המחשב עם ויסטה ומאז התקנתי WIN7 על המחשב? תודה ;D
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם, אז... קיבצתי כמה שאלות והייתי שמח למענה כי אני באמת קצת אבוד. קודם כל, התקציב לקניית המחשב הוא עד 5,200 - אני חושב לנסות ולחסוך אם אפשר, אבל זה בגדול התקציב. המחשב מיועד לגיימינג ואני מעוניין לקנות בחודש וחצי הקרובים. חלקים עליהם אני לא מתכוון להתפשר: SSD, מסך 15.6, מעבד מסדרת ה-i7 וכרטיס מסך החל מ-GTX 1050ti. יש לי מכר שטס לארה"ב עוד שבועיים ויכול לבצע בשבילי את הקנייה - נכון לעכשיו אני מתלבט בין אחד ממחשבי ה-Alienware ל-XPS - הבעיה היא שהרחבת האחריות לבינלאומית קצת יקרה (מתחילה מ-100$) ויש דברים שאני לא רוצה לוותר עליהם ולכן להלן השאלות: 1. האם כדאי בכלל לקנות מחו"ל? 2. אם הוא פותח את המחשב בחו"ל ומתנייד כאילו …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב נייד חדש עד 4500 שח מצאתי 3 מחשבים שמתאימים למה שאני מחפש גודל המסך הרצוי הוא 15 משקל -לא משנה לי סולללה 5-7 שעות יציאות מיוחדות USB 3 וHD צורב כמובן העדפה לחברה אני לא סומך על DELL . שלושת המחשבים שראיתי : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7870 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8035 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7757 האם כדאי לקנות מחשב נייד עם 8 GB זיכרון זה לא יותר מדי לנייד ? בנוסף: האם מישהו יודע מתי יתחילו למכור מחשבים ניידים עם IVY BRIDGE ? והם שווה לחכות או שהמחיר יהיה יקר מדי ? מבחינת חברות למי יש אמינות טובה יותר HP או ASUS ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנייד היוקרתי החדש של היצרנית האמריקאית רוצה להביס את ה-MacBook Air עם עיצוב וקומפקטיות שלא תמצאו בשום מקום אחר HP ממשיכה להרחיב (ואולי גם להמציא מחדש, בעצם) את מותג ה-Spectre שלה – הפעם עם מכשיר אשר גורף בקלילות את תואר 'המחשב הנייד הדק ביותר עם מסך 13.3 אינץ'. הדגם החדש, שנקרא פשוט Spectre ללא שום תוספות או הסברים מיותרים, מציע מפרט ראוי במעטפת אלומיניום וסיבי פחמן מעוצבת בעלת עובי של 10.4 מילימטרים בלבד לכל אורכה – דק בכמעט 3 מילימטרים מה-MacBook Air (בנקודה העבה ביותר שלו) אשר ללא ספק מהווה יריב מרכזי במקרה הזה, ועבה רק בכמילימטר מהאייפדים שקדמו לעידן ה-iPad Air. בתוך האריזה בעלת העיצוב הייחודי תמצאו מסך IPS בגודל 13.3 אינץ' וברזולוציה של 1080p עם…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש מחשב נייד, לעבודה עם תוכנות אוטוקאד ורוית. הבנתי שכדאי מעבד I5 ו4GB זכרון. חשוב שיהיה קל, בין 2 ל2.5 ק"ג. מוכן להוסיף 1000 ש"ח בשביל זה. אם כדאי להשקיע ב'עסקי' מבחינת עמידות, אני מעוניין, כמובן שתלוי במחיר שצריך להוסיף. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, תכני HD, עבודה משרדית....משחקים (לא כ"כ אולי COD אבל לא יותר מזה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): כבד, תוכנות גרפיקה כגון פוטושופ,לייטרום, מאיה, אילוסטייטור, אפטר אפקט. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד לגיימינג - אם כי אולי COD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך):23" ואולי 27" -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן מחשב hp pavilion dv6 1330ej התקנתי עידכונים של ווינדוס, זה עשה לי את כל הפרוצדורה של העידכונים, וכשאני בא להדליק אותו מופיעה לי השגיאה 0x00000f4 במסך כחול וזה לא נותן להעלות את הווינדוס, כיביתי את המחשב והדלקתי שוב והופיע המסך של hard disk not exist f30 ואז הוא אומר [h=1]Boot Device Not FOund[/h] ניסתי להוציא את ההארד דיסק ולחבר מחדש, ולנתק את הסוללה של הביוס ולחבר מחדש זה מעלה אותי לווינדוס אבל אחרי כמה דקות בערך 5 דקות יש רעש כזה מההארד דיסק פקקק כזה כמו טאק כזה ואז שוב חוזרות השגיאות אם אני לוחץ F2 זה כאילו שזה לא מזהה את ההארד דיסק... מוזר..
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייתי שמח למפרט מבוסס AMD ולאחד מבוסס אינטל. ללא ציוד הקפי חוץ מצורב DVD. תודה מראש. נ.ב במקרה של AMD, כדאי כבר לחכות לM2?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה הרכבתי מחשב ואני צריך המלצות לגבי לוח אם שתומך בPCI-E בנוסף לכך גם המלצה איזה מהזכרונות הנ"ל הכי כדאי...גם אני רוצה המלצות לקירור הכי טוב שאני יכול לשים ואם צריך ספק כוח טוב יותר...תודה CPU: Athlon 64 3200+ 939 Board: Unknown (PCI-E Support) RAM : TRANSCEND DDR400 Dual Channel Memory Kit (2X512) = 95X2 =190$ OR TRANSCEND DIMM (64Mx72 Registered DIMM /32Mx8/CL2.5) (2X512) = 119X2 =238$ OR TRANSCEND DIMM (64Mx72 DIMM /32Mx8/CL2.5) ECC (2X512) = 112X2 =224$ OR TwinMOS 400 BGA 2.5CL Ultra Coated Copper Heat Spreader (2X512) = 99X2 =198$ HD : W.D. 200GB 7200 8M SATA GFX: Albatron GeForce 6600GTV SLI 128MB DDR III CASE: Chenbro Gaming Bo…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב בעקבות יציאותש ל כמה משחקים טובים חדשים חשבתי אולי זה הזמן לקנות מחשב חדש אז ככה כיום יש לי AMD XP 2600+SF2 8RDA+ 512 DDR 333 SAMSUNG R9700 PRO 40GB MAXTOR RAIDMAX SCORPIO 868 וצורב+דיוידי Philips בהנחה ואני ימכור תמחשב ואקבל 2000 שקל אני אוכל להוסיף ממכירת הפלאפון שלי ולקמבן איזה 4300 שקל בערך איזה מפרט אתם ממליצים במחיר הזה למשחקים? והאם יהיה שיפור בין המחשב הנוכחי שלי לחדש? כמובן מבוסס amd64 תודה... ואגב לא צריך הארד דיסק כי יש לי אחד חדש 80 של ווסטרן..
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם. אני רוצה לקנות מחשב חדש, הנה משהו שבניתי: מעבד:INTEL DUAL CORE 930 לוח אם:Intel® SORENTO® 945 זיכרון:DDR2 667 MHz 512MB הרדיסק:WD 7200 250GB SATA2 כרטיס מסך:GeForce Fx 7300 TC HDTV צורב:צורב DVD משולב של סמסונג 16X אני גם רוצה לקנות מארז,איך הSunbeam Samurai? ואיזה ספק כח לקנות? והם שווה לשדרג זיכרון ל1024 DDR2 667 MHz בעוד 250 שקל? אני מוכן להשקיע עד 4000 ש"ח. המחשב יהיה למשחקים,לתוכנות כבדות וכל השאר..(אינטרנט,אני יודע מה) תעזרו לי בקשה, תודה רבה. עדן
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 CPU Cooler לוח אם GIGABYTE H67M-D2-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI זכרון DDR3 1333Mhz 2x4GB Patriot Signature Heatshield Dual Channe דיסק קשיח Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX כרטיס מסך GIGABYTE - nVidia GTX570 OC 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E מארז CoolerMaster Gladiator 600 Black ATX Case (No PSU) ספק כוח Corsair AX 750W Gold Active PFC 12cm Fan Modular מחיר של המפרט 5300 בKSP מה דעתכם ? יש משהו לשנות/לשפר/לצמצם ?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מפרט למחשב עריכה עבור חבר שלא מבין בחומרה בכלל. תקציב- 4000 לכל היותר. מצאתי מפרט באחד האתרים שקצת שיניתי והגעתי לזה: אבל זה יצא טיפה מעל התקציב. רעיונות? מעבד: Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד: Arctic Freezer Xtreme Rev.2 CPU Cooler לוח אם: Gigabyte GA-H97M-HD3 LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות: G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 כרטיס מסך: Gigabyte GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כונן קשיח: WD Caviar Black 1TB 1003FZEX SATA III צורב DVD: Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Black Sata ספק כוח: Antec 520W Active PFC Modular 80+ Bronze HCG-520M PSU מארז: Sharkoon VG4-W B…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-