עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by lesles,

1. מה התקציב המקסימלי? 3000, עדיפות ליותר זול. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות 3K זה המקסימום. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? LCD 17 אינצ' שאולי נגדיל בעתיד. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? מאפיה 2 ו-GTA 4 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיפות לגבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, ר…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem Box ש"ח 945 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D ש"ח 830 Twinmos 512MB DDR400 PC3200 ש"ח 350 Twinmos 512MB DDR400 PC3200 ש"ח 350 RAIDMAX Scorpio 868 Silver 420 Watt ש"ח 380 (אחרי זיכוי של הורדת הספק, המחיר יהיה בסביבות 200 ) המארז כולל ספק 420 וואט , חלון צד , 3 מאווררים מאוור צד עם לדים ושתיים מאחורה עם חיישן טמפרטורה THERMALTAKE 430W + PCI-E + SATA +24/20 pin BULK ש"ח 300 (מספיק למחשב כזה?) Western Digital 120GB 7200RPM 8MB ש"ח 455 Sapphire Radeon X800GTO2 PCI-e 256 MB DDR3 FireBlade Retail Video Card ש"ח 1500 כרטיס קול מובנה ש"ח 0 כרטיס …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by dor962,

שלום. אני רוצה לקנות מחשב נייד למשחקים (משחקי רשת, משחקים קלים-בינוניים), לעיצוב Photoshop, Flash לאינטרנט ולשימוש יום-יומי. ראיתי את המשחב הבא: http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=124345 ורציתי לשמוע את דעתכם עליו. בנוסף, רציתי לדעת איזה אינטרנט הכי ממומלץ אם אני רוצה לשחק משחקי רשת, איזו חברה הכי טובה מבחינת pings? אני רוצה להשתמש במחשב ובאינטרנט בעיקר בבסיס (תל השומר), ובorange אמרו לי שאי אפשר להפעיל בתל השומר 5 מגה, מישהו יודע מה המקסימום שאפשר להפעיל שם?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by altatrifoti,

[*] הרכבת מפרט ב6300 ש״ח « בתאריך: אתמול בשעה 18:58:31 » 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מימוש התקציב בין 6000-6300 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וסרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FEAR3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אהלן, יש לי שאלה לגבי המפרט הנ"ל - https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=110825 מעוניין לרכוש אותו עם מארז antek ISK600 בנוסף לכך, מעוניין להוסיף כונן קשיח איטי יותר עם נפח אחסון גבוה - על איזה אחד הייתם ממליצים? Western Digital Caviar Blue 2TB 64MB Sata III WD20EZRZ יעשה את העבודה? יש משהו עם יחס עלות/תועלת עדיף? האם במידה ואני מוסיף את הכונן הקשיח הנ"ח עדיף לקחת ספק של 450 במקום למקרה וארצה להוסיף כרטיס מסך בעתיד? (לא רואה את זה קורה בקרוב..) כרגע במפרט מומלץ ספק 400 בנוסף, האם המארז הנ"ל יתאים לכל הקומבינציה הזו? (גם במידה ויש לשדרג את הספק) אני שואל כי במפרט הזה- https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=109553 מ…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by gameri,

אני מקווה שזה נושא שאני יכול לשאול בפורום הזה למרות שמדובר במכירת מחשב אז ככה אני מתכוון לעביר את המחשב שלי אלה השאלה שלי היא איך אני מוחק מימנו את כל המידע כרגע מה שאני עושה זה איפוס ושחזור של WINDOWS מחק הכל עשיתי את זה 3 פעמים כבר השאלה עם זה מספיק או שכאדי ואף רצוי להחליף ארדיסק אני ממש מקווה שזה לפורום הזה תודה מראש לכל העונים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. בניתי מפרט, תמונה: http://www.israfiles.com/show/70268/pic.JPG קודם תגידו לי אם הכל שם מתאים ותומך אחד לשני, כרטיס מסך חבר שלי מביא לי Leadtek PX8500GT : http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=4999 עכשיו שאלה שלי אם אני יקנה עוד אחד כזה ויהיה לי SLI איך אני מחבר ומאיפה אני משיג את החיבור בין שני הכרטיסים, תודה מראש... מקווה שזה הפורום הנכון

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by IdanS,

שלום לכולם! אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד בתקציב של עד 4K. הצרכים הם בעיקר צרכים סטודנטיאלים. * מטרות המחשב - WIN7, אינטרנט, אופיס, מוזיקה, סרטים ב-HD, תוכנות גראפיות קלות (CS4 למשל) ומשחקים לא כבדים במיוחד. * גודל המסך - 15.6 * משקל רצוי - לא קריטי * זמן סוללה - שעתיים-שלוש (גם זמן הסוללה לא קריטי כ"כ) * יציאות - USB, HDMI וכל שאר היציאות הסטנדרטיות * בלוטות - לא חובה, אם יש - מה טוב. * גודל מינימלי של כונן קשיח - 320, עדיף 500 * צורב DVD - חובה * אחריות - אחריות בינלאומית פחות חשובה, רצוי אחריות טובה ואמינה פה בארץ * העדפה לחברה כלשהיא - רצוי DELL או TOSHIBA, אבל במגבלות התקציב, אשמח לכל הצעה. (יש דגמים של פאקרד בל ושל סמסונג שנראים לא רע) חשוב לי שהמחשב יהיה אמין, מהי…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by yoni206,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב טוב שיישאר רלוונטי להרבה הרבה שנים - למשחקים, הורדות כבדות והצגת סרטים. הנה מפרט שאני רוצה מ קיי אס פי אבל הוא יקר מדי- אני מחפש 4000 ומטה (עדיף 3500-4000). מה אפשר להוזיל במפרט ומה צריך להוסיף (הכרטיס מסך מספיק טוב?) מעבדי AMD כמות מחיר סה"כ Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 1 1000 1000 לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8N Ultra-9 (s939, nf4-u, PCI-E, GBL) 1 790 790 זכרונות DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512Mb 400MHz Kingston CL2.5 2 390 780 כרטיסי מסך כמות מחיר סה"כ Powercolor X550 256MB TV, DVI, PCI-E 1 490 490 דיסקים קשיחים Hitachi כמות מחיר סה"כ Deskstar 160GB 1 495 495 צורבים DVD Recorders כמ…

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שקלים לפה או לשם לא קריטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, COD, BF, FIFA, THE WITCHER 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שאם אפשר אז לחסוך יהיה מצוין אבל אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש בקטנה 100-150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,גלישה,אימיילים וכ'ו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד למשהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by urdead,

חבר ביקש ממני לבנות לו מפרט למחשב טוב למשחקים אז זה מה שבניתי דרך אגב יש לו אנשים במשפחה שעובדים באינטל שהוא אמר שהם יקבלו 50% הנחה על המעבד בגלל זה רשמתי הנחת מעבד למטה !!! מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ¤1461 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤582 כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤1551 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250620AS ¤368 צורב DVD: SAMSUNG S183L DVD-RW + X18 Lightscribe + SATA ¤184 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤463 מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - SILVER - GZ-XX1CASNS ספק: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT סט מקלדת ועכבר:…

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום כולם/ן לאחר קריאה ועיון הכל כך הרבה הודעות אשמח לקבל המלצה למחשב נייד שאני ממש ממש חייבת לרכוש (בארץ) עם המפרט המינמלי הזה: אני גרפיקאית והמחשב הזה הוא המחשב העיקרי שלי. הוא אמור לעבוד המון שעות עם חיבור לחשמל, לכן אני חייבת מחשב שיודע לקרר את עצמו מצויין, שלא ימות לי ועם מסך איכותי שניתן יהיה לעבוד איתו בחיבור למסך נוסף. בטח אנייד אותו מהמשרד הביתה או לפגישות קצרות עם לקוחות, אני על אופנוע אז לא משנה המשקל. אני מצפה שהמחשב ישרוד 3 שנים (תקופת האחריות) ושיעבוד טוב עם התוכנות שלי בזמן הזה. עיקר השימוש שלי הוא בתוכנות אדובי. התוכנות הבאות ירוצו בדרך כלל במקביל: Photoshop CS5, iillustrator CS5, InDesign CS5, Acrobat Reader Pro, Google Chrome לעיתים אשתמש בקבצי פו…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכולם, הייתי שמח לקבל המלצה לנייד, התקציב הוא 3500+- השימוש העיקרי בנייד יהיה בתוכנות גרפיקה ועריכה (Adobe וחבריו..) אז אני צריך מחשב חזק שיריץ תוכנות "כבדות" ללא קושי.. בנוסף, אני לוקח איתי את המחשב ללימודים, כך שאני אעדיף משקל נמוך (עד כמה שאפשר כמובן..) הכי חשוב!: אך ורק מחשבים המריצים ווינדוס (תודה על ההתחשבות..) דיסק קשיח - 500 GB יציאת HD - חובה כרטיס מסך חזק (רזולוציה גבוהה עקב עבודה בתוכנות עריכה וגרפיקה..) זכרון - לפי שיקול דעת המומחים (בין 4-8 אני מאמין..) תודה רבה על העזרה! נאור.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום : אז ככה יש לי חבר טוב שרוצה לקנות מחשב חדש אבל בלי מסך ... עכשיו יש בעיה , קודם כל הוא רוצה אך ורק אינטל ואין דרך לשכנע אותו אחרת .. דבר שני הוא רוצה כרטיס מסך ולוח אם תומכים ב PCX (PCI EXSPRES( .. כלומר כרטיס המסך בעל PCX ולוח אם בעל תמיכה ב PCX מן הסתם .. התקציב שיש לו זה 4000 שקלים .. מה אתם מצעים לו לקנות בתקציב הזה ?? אהה ואת המחשב הוא רוצה רק לצורכי משחקים !! כלומר הוא רוצה גם כרטיס מסך טוב וגם מעבד 3 GHZ .. אני אישית לא יודע מה להגיד לו , לדעתי אין מחשב כזה ב 4000 שקל אבל הוא מתעקש .. בבקשה תנו לי מפרטים מומלצים במסגרת התקציב תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום, בבקשה המלצה למחשב נייד שיריץ בלי בעיה תוכנות לעיצוב פנים כמו : אוטוקאד, תוכנת תלת מימד סקטצ'אפ. דרישות כלליות : מסך גדול יחסית : 15' לצורך הצגת מוצרים. זה תקציב שיש ברשותי. תודה.

17. אהלן, זה הולך להיות קצת ארוך אז מקווה שתשרדו. יש לי לפטופ דל וסטרו 1310 שהתחילה לו בעיה בתאורת המסך. המסך היה כבה כשהייתי מזיז אותו כלפי חוץ והיה נדלק בחזרה כשהייתי מזיז אותו חזרה כלפי פנים (כיוון סגירת המסך) תוכלו לקרוא על הבעיה כאן בפירוט. (מסתבר שזה כנראה "מחלה" של הדגם הזה) הבעיה היתה שהכבל שמחבר בין הלוח למסך עצמו היה שחוק מעט - מה שגם הסביר מדוע המסך נכבה ונדלק כשהייתי מזיז את המסך. בכל אופן ובהתאם למה שהומלץ בלינק, קניתי מאייבי שני כבלים שמחברים בין הלוח למסך. (אחד קניתי ספייר) כשחיברתי את הכבל הראשון והדלקתי את הלפטופ המסך נדלק אבל התחיל לרצד במצב הזה למי שלא הבחין בסרטון שצירפתי, המסך נדלק והתצוגה עובדת (רואים את הלוגו של דל ואחר כך את הלוגו של הוינדאוס) אבל כאמ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אהלן חבר'ה החלטתי להתקדם מהמחשב בן ה-7 (הגיע הזמן ^^^) בכל מקרה ראיתי מפרט אצל אייבורי מחשבים ורציתי לשמוע עליו חוות דעת נוספת המחשב הוא לשימוש ביתי- בעיקר למשחקים. אני לא נוטה להחליף מחשב כל יום כמו ששמתם לב אז הוא אמור להחזיק תקופה המפרט: המחיר שלו הוא 5,400 הייתי שמח לשמוע הצעות נוספות תודה רבה לכל העוזרים! עריכה: תשובות לשאלון בחוקי הפורום: 1. התקציב המקסימלי הוא 5K אם ניתן עדיף לחסוך ולא לחרוג כמה שפחות 2. שימוש המחשב הוא למשחקים כבדים GTA4 וצפייה בסרטי HD הרזולוציה של המסך שלי 1080 על 1920 ואני גם מחבר את המחשב לטלוויזיה לצפיה בסרטי HD 720P המחשב מיועד לגרפיקות גבוהות 3. הקינה היא של הקופסה בלבד 4. חשוב שהמחשב יהיה שקט. 7. בסולם 1-10 5. לא מתוכנן למחשב זה אוברקלוק …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום אחים שלי עבדתי כל החופש על מנת לממן מחשב טוב בעיקר למשחקים כבדים (דום 3, האף לייף 2 וכו) וסרטים. אני ישמח אם תתנו דעה על המפרט ותגידו מה אפשר לשפר . - 313$ כרטיס מסך : SAPPHIRE 100115 Radeon X800XL 256MB 256-bit GDDR3 VIVO AGP 4X/8X Video Card http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102520 - 73$ לוח אם : SOLTEK SL-K8TPro-939 Socket 939 VIA K8T800 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16813180064R - 811$ מעבד : AMD Athlon 64 FX55 ClawHammer Integrated into Chip FSB 1MB L2 Cache Socket 939 Processor http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103496 - 135$ זכרון : Patriot 1GB (2 x 512MB) 184-Pin DDR SDRAM Unbuffered …

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי, מחפשת מחשב נייד עבור סטודנטית לעיצוב גרפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות עיצוב גרפי: Solid photoshop illustrator in design כולן בשימוש תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מ…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם, אני מעוניין בקניית מחשב נייד, לא בשבילי, בחנויות מחשבית מהדרום עדיפות לבאר שבע. הצרכים הם סטודנטיאלים, אופיס אינטרנט כמעט בלי משחקים (אין לי בעיה לכרטיס מובנה - פשוט), וסרטים. תקציב 3K גג גג אבל ממש בדוחק 3.2K חשוב לי מאוד לפחות 2GB זיכרון מעבד C2D או דור קודם חשבו לי לפחות שנתיים אחריות. לי משנה לי אם יהיה 80 גיגה דיסק קשיח או מ 120 ג'יגה. (עדיפות ל 120 - אך אין צורך ביותר מזה) ואלי מצלמה מובנית ועוד כמה פיצ'רים קטנים גם יועילו. אני יודע שיש הרבה פוסטים כמו שלי, וניכנסתי אליהם אך רובם ככולם היו מחנויות באינטרנט, ולי חשוב שתהיה חנות מהדרום פיזית שאוכל לגשת לשם. **האם יהיה "בטוח" לרכוש מחשב נייד מ Ivory או KSP? שכן זה לא מחשב מותאם אלא מחשב שבא בנוי כבר מחברה (…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by snir_snir,

[TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Scythe Mugen 4 SCMG-4000 CPU Cooler ‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colsp…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by anilolo,

שלום אני מתכון לשדרג את הזיכרון וכרטיס המסך. מעבד: intel i5 650 לוח אם: MSI H55M-ED55 ספק כוח: Ci-Power DSA500S-g 500w זיכון: ddr3 2g 1333Mhz כרטיס מסך: הלך לי כרטיס המסך אז כרגע אני משתמש בשל המעבד.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אהלן... יש ברשותי מחשב בן כמעט 3 שנים,שאם לומר את האמת,עושה עבודה פשוט מעולה לצרכים שלי,אבל מאחר ואני רוצה להתחיל לשחק משחקים חדשים(רוב הזמן פשוט שיחקתי פיפ"א,nba) אז הגיע הזמן להתחדש. לפני שאני מתחיל עם הטופס- במידה ואני מביא את המחשב הישן לחנות(tms), האם יש אפשרות שהם יקנו אותו ממני במחיר יד שנייה?או לפחות חלקים ממנו? 1. מה התקציב המקסימאלי? 6600 אחרי חריגה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה ואכן החריגה תניב תוצאות אז אחלה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 כמו שציינתי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה?משחקים חדשים על הגדרות גבוהות,סדרות וסרטים,אינטרנט, בהמשך לימודים אקדמאיים אם רלוונטי. א) במידה והמ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Four,

שלום חברי פורום יקרים:) אני אבוד בין כל ההיצע, ומאוד אשמח לעזרה בהמלצה למחשב נייד חדש. אני מחפש משהו בסיסי (כמו שאפשר להבין מתשובות לשאלון למטה) אבל טוב. חשוב לי שירוץ חלק, ולא יהיה איטי בפעולות הבסיסיות. התקציב שלי גמיש ב300 ש"ח בעיקרון - אפשר להגיע ל2300 אם צריך. אני כמובן מעדיף מה שפחות. ההתלבטות העיקרית שלי זה המעבד, אני צריך מעבד לא ברמה גבוהה, אבל גם שלא יהווה צוואר בקבוק ויגרום לאיטיות/חוסר תגובתיות. יש את הPentium n3700, שקראתי עליו דברים לא רעים, אבל בחלק מהביקורות עליו ציינו שהחוויה איתו מעט איטית, למרות שהנתונים שלו נראים לי יפים דווקא. בנוסף יש את הi3 דור רביעי-שישי שראיתי במחיר הזה, ואפילו אם אני מגיע לתקרה של הת…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים