עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by BeesKnees,

I5 760 Gigabyte GA-P55-USB3 Kingston Value RAM - 2X2 MSI Armor 2X - GTX 950 הכל עובד ותקין.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Nir Breuer,

שנה הבאה אני מתחיל לימודים באוניברסיטה ואני מחפש מחשב שילווה אותי במהלך התואר. אני מתכנן לקנות את המחשב באוסטריה/גרמניה בחודש הקרוב והתקציב שלי הוא 5,000 ש"ח (די גמיש) -גודל מסך- 13-14 אינץ' -המחשב ישמש לעריכת מסמכים ושימושים משרדיים, אם זאת חשוב לי שהוא יהיה יספק ביצועים טובים לתקופה של 3-4 שנים. המחשב יהווה עבורי גם תחליף למחשב שולחני. -דגש לחיי סוללה ארוכים (לפחות 6 שעות) -מחשב קל משקל (בסביבות 1.5 ק"ג) -רזולוציה מסך FHD, הבנתי שרזולוציה גבוהה יותר היא פחות מומלצת במחשבים בגודל הזה (מטעמי חיסכון באנרגיה ושימושיות) יש כרגע 2 דגמים שאני שוקל ברצינות hp -spectre x360 ו-dell xps 13 (בגירסאות נטולת מסך המגע) בעיקר אני מתקשה להכריע אם מסך המגע ב-hp הוא פיצ'ר שימושי א…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by orsharon7,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך אם צריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF Hardline, AC -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600*2560 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. מעבד ‏Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box לוח אם‏MA78LMT-S2 AM2+, AM3, 760G, DDR3 1333, VGA ATI HD3000, DVI, HDAudio‎ כרטיס מסך‎EAH5850/DirectCU/2DIS/1GD5‎ ספק כוח ‏Modular 650W With 12cm Fan (Retail) ‎ זכרונות‏DDR III 1333Mhz‎ - ‏2GB Kingston‎ יחידות2 המחשב יכול להריץ משחקים כבדים היום? ואיך הכרטיס מסך הנ'ל לאוברקלוק?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. 1) בסביבות ה2700-3000 אקנה באילת השבוע רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות צפיה בסרטים, מחשב ללימודי הנדסה * גודל המסך?15.6 * * משקל רצוי?אין העדפה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (500-1000GB) * כונן אופטי? לא קריטי בעקרון זה מחשב ללימודי הנדסה, חשוב שיהיה חזק ויריץ סרטי HD כמו שצריך. העדפה לחברת דל. מה דעתכם על אחד מאלה? : http://ksp.co.il/?list_compare=.22964..22962. תודה רבה לכם!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by XnirX,

שלום רב, מחפש מחשב לחמותי לשימוש משרדי ומשחקים לא עתירי גרפיקה - משחקי אינטרנט\גרפיקה דו מימדית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר להשתמש בהכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה משרדית\משחקים בסיסיים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו מיוחד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - -לאילו הגדרות…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Qtec,

שלום לכולם, אני מתלבט בין שני לוחות מבוססי H81 עבור HTPC חדש - 1. Gigabyte GA-H81M-S2PH 2. Asus H81M-A אשמח לשמוע את דעתכם.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. מחשב לחבר מהעבודה, המחשב צריך להיות מספיק חזק כך שיהיה רלוונטי לפחות 5 שנים עם עידכון של כרטיס מסך עוד שנתיים וחצי. . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! - 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא חייב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? שימוש ביתי עריכת וידאו ומשחקים. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? DRAGON AGE OR…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום קוראים לי אמיר ואני מתכוון לקנות מחשב חדש בעוד כחודש (בסביבות אמצע - סוף ספטמבר). הסתכלתי באזור המפרטים באתר וראיתי שהוא לא מעודכן כבר די הרבה זמן אז החלטתי לשאול פה לגבי מפרט שנראה לכם טוב. המחשב ישמש למשחקים בעיקר, לעבודה, לשמוע מוסיקה ולצפייה בסרטים. אני לא מאמין שאני אבצע עליו OC או מודינג ככה שאין צורך ברכיבים תואמים לו. המחשב צריך להריץ משחקים חדשים כמו HALF LIFE 2,FAR CRY,THIEF 3 יפה ו משחקים אחרים שיצאו בעתיד גם בצורה טובה. אני רוצה או לפחות מקווה שהמחשב הזה ישרוד לי משהו כמו 3 4 שנים עם שדרוג נחוץ כלשהו מדי פעם. כרגע אני מתכונן לא מתכנן לקנות מסך חדש אז זה לא צריך להיות במסגרת התקציב. מעבד - הבנתי שהמעבדים החדשים של AMD מדור ה-64 ביט הוא דבר שאומנם כרגע אין …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by avipenina,

שלום חברים, אני רוצה לחזור ולשחק משחקי מחשב (אחרי שנים של הפסקה) מבקש את עזרתכם ברכישת מחשב למשחקים כמו CALL OF DUTY החדש וכאלה.. תקציב עד 5K (לא צריך מסך כן צריך מקלדת ועכבר טובים לגיימינג) תודה לעוזרים

11. Started by Firefix,

הציעו לי על המפרט הזה: http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=545de5301539c מה דעתכם ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם.אחרי שעברתי כאן על מפרטים שונים,בניתי משהוא דומה.אבל אני זקוק ליעוץ ,אם צריך להוסיף או להוריד משהוא: עדיף לקבל הצעות מחנויות באיזור חיפה כמו GIBORNET,PANDA,NOACOMP,KSP כרטיס מסך: GIGABYTE GV-NX88T512H GEFORCE 8800GT 512MB DUAL DVI PCI-E עלות 1244ש'ח לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R (QUAD REDY) INTEL P35 HD AUDIO+DTS GBL עלות 592ש'י מעבד: INTEL QUAD CORE Q6600 2.4 8BM LGA775 TRAY עלות 1188 ש'ח זכרון: OCZ OCZ2N800SR2GK 2GB (1GBX2) DDR2 800MHZ CL4 DUAL KIT עלות 295ש'ח צורב: SAMSUNG DVDRW X20 SH-S203B DOUBLE LAYER SATA BLACK עלות 190ש'ח דיסק קשיח: W.D WD2500AAKS 250GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER עלות 375ש'ח ¤ סה''כ 3874.00 מה שחסר לי,זה קירור שקט למעבד,מבק…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Four,

שלום חברי פורום יקרים:) אני אבוד בין כל ההיצע, ומאוד אשמח לעזרה בהמלצה למחשב נייד חדש. אני מחפש משהו בסיסי (כמו שאפשר להבין מתשובות לשאלון למטה) אבל טוב. חשוב לי שירוץ חלק, ולא יהיה איטי בפעולות הבסיסיות. התקציב שלי גמיש ב300 ש"ח בעיקרון - אפשר להגיע ל2300 אם צריך. אני כמובן מעדיף מה שפחות. ההתלבטות העיקרית שלי זה המעבד, אני צריך מעבד לא ברמה גבוהה, אבל גם שלא יהווה צוואר בקבוק ויגרום לאיטיות/חוסר תגובתיות. יש את הPentium n3700, שקראתי עליו דברים לא רעים, אבל בחלק מהביקורות עליו ציינו שהחוויה איתו מעט איטית, למרות שהנתונים שלו נראים לי יפים דווקא. בנוסף יש את הi3 דור רביעי-שישי שראיתי במחיר הזה, ואפילו אם אני מגיע לתקרה של הת…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by yoni11,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)גיימינג כבד,צפייה בסרטים ועריכה בפוטשופ/AFTER EFFECTS, הא אני צריך אותו גם ללימודים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?17.3 אינץ ולא משנה אם מבריק או מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?לא * משקל רצוי?לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)3…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אהלן, על איזה מחשב אתם ממליצים? תודה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Myrath,

ערב טוב לכולם, אני מחפש מחשב נייד שמיועד בעיקר לשימוש משרדי (וורד, עריכת קבצים כמו לדוגמה PDF24 ו-GUITAR PRO). אמנם המחשב מיועד לשימוש משרדי וכו' ולכן אולי ניתן להסתפק ברכיבים "שגרתיים" כמו דיסק קשיח 7200 וכרטיס זכרון סטנדרטי, ואולם בגלל שביצועים זה דבר שמאוד חשוב לי (גם ברמת השניות) אני שואף למחשב שמכיל את החומרה המיטבית ביותר (לכיוון של SSD PCLE... DDR4 2400MHZ). 1. מה התקציב המקסימאלי? תקווה שלא לחרוג מ6-7, אבל במקרה שעולה צורך ממשי, ניתן להגיע גם ל10-9. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ככל שהדבר לא בא על חשבון הדרישות הקריטיות כמובן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן להגיע גם ל-9…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by arpaz,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?מומלץ שלא. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50-100 מכיוון שאני רוכש גם מסך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית סרטים ומשחקים בעיקר. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. משחקים שונים כמו: diablo 3, GTA IV,assassin's creed ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא בצורה כבדה. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אני מתכוון לרכוש מסך ב1000-1200 שקל אז להתאים לרזולוציה של מסכים במחיר …

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Parallel,

שלום אני רוצה לקנות מחשב שיהיה בעיקר לאינטרנט קצת אופיס ומשחקים החלטתי כבר לקחת את המעבד 2.4c עכשיו אני רוצה לוח אם עם כרטיס קול וכרטיס מסך עליו אני רוצה גם צורב וגם די וי די בנפרד הרד דיסק 80 גיגה מסך 17 אינץ תודה רבה לכם

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by XDude,

שלום לכולם... אני מתלבט בין שני מחשבים מאוד חזקים שהמחירים שלהם בהתאם... x200-21t של טושיבה ב3500 שקל מתצוגה של "באג" עם אחריות לשנה או XPS M1730 מחבר ב4500 שקל עם אחריות ל3 שנים זה המחשבים וזה המחירים, השימושים דיי ברורים שקונים מחשב כזה. בכל מקרה דעות לטובה ולרעה על המחשבים וגם על הדיל עצמו וגם אני צריך לדעת מה בדיוק לבדוק במחשב יד שניה\תצוגה? (על מנת לשלול מחשב וכדומה) תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש, ישמש אותי בעיקר לאינטרנט ואופיס, חשובה לי גם זמן סוללה שלו שיהיה לפחות 4 שעות להלן המחשב שמצאתי , האם 4000 ש"ח זה מחיר טוב למפרט כזה מדוע DELL + HP יחסית מאוד זולים ל TOSHIBA האם הניידים של DELL נחשבים לטובים, אני שמעתי עליהם בעיקר דברים לא טובים, האם אתם יודעים כמה זמן מחזיקה הסוללה שלו מחשב נייד דל DELL Inspiron N3010BKi33 מידות: משקל: 1.98ק"ג. מידות (מ"מ): ג-23.9,ר-33,ע-3. מעבד: Intel Core i3-330M 2.13Ghz. זיכרון: 3GB DDR3 1333Mhzניתן להרחבה ל 8GB כונן קשיח:500GB SATA 7200RPM . כרטיס גרפי:Intel Graphics Media Accelerator HD כרטיס קול: High Definition Audio. רשת: 10/100. רשת אלחוטית: Wireless 802.11g/n + …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ps_2,

תקציב 5500-6000 * מטרות המחשב? משחקים בינוניים צפיה בסרטים אינטרנט * גודל המסך? לפחות 15 לא חשוב מבריק או מאט * רזולוציית המסך? בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? בסיסי ומעלה * משקל רצוי? אין העדפה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא בקיא בזמנים ממוצעים לפחות 3 שעות אין לחץ על הנושא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI, VGA usb * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא בקיא, לפחות 750 גיגה אשמח להסבר על הסוגים * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כדאי אבל לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם ? מחשב שיחזיק ל…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים וישנים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22'( 1680x 1050 ) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני צריך בבקשה מפרט מחשב ללא מסך מחשב למשחקים להורדות ולראיית סרטים בעיקר ואני צריך קירור טוב למחשב תודה רבה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. 1. 5500-5000 לא לנסות לחסוך פשוט לתת העדפה לרכיב חשוב יותר לרכיב חשוב פחות 2. שימושים עיקריים : משחקים עדכניים צפייה בHD שמיעת מוזיקה ואינטרנט, קיובייס לא כולל מסך, המסך הקיים SYNCMASTER T260HD רזולוציה טבעית 1920X1280 3.לא 4.לא 6. 7 7. לא מתכנן אוברקלוקינג בעתיד הקרוב אבל אשמח שתשאר האופציה לעשות 8.ללא מערכת וללא הרכבה 9.אין חנות ספציפית 10.תמיכה בUSB3 , כרטיס מסך חזק (חשבתי על GTX460) 11.הוספת כרטיס סאונד 12.כן הערות : מבין שהרבה טוענים שCORE I7 הוא מיותר ומבזבז הרבה כסף אבל בכל זאת אבקש לכלול CORE I7 930 במפרט תודה מראש לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום, מחפש מחשב לשימוש ביתי כללי שיאפשר עריכת תמונת ברזולוציוה גבוהה במהירות ויעילות (Photoshop + Lightroom) ובנוסף עריכת וידאו 4K מרחפן ומצלמת GOPRO (4K HEVC) אין צורך בציוד מקיף 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שתמיד כדאי לחסוך, אבל לא על חשבון הביצועים, לא מעוניין שהוידאו יקרטע ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם הסיבה טובה עד 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מפורט למעלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Lightroom - תדיר Photoshop - מזדמן Reso…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים