עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Gizmo_Gizmo_New,

No Help, Please Del.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by shahar3000,

שלום רב! המחשב מיועד לאחי, הוא מתכנן לקנות אותו באילת. הוא כבר הרכיב מפרט בksp ורוצה לקבל עליו חוות דעת: בנוסף צירפתי את דף הפירוט שבחוקי הפורום כדי למקד: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - גג 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים ועריכה חובבנית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אין תתוכנה ספציפית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Battlefield, GTA5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Time_Is_Money,

שלום לכולם אני צריך מפרט ל- HTPC להורים שלי. הם יחברו אותו ל- LCD 37" (זה מה שנכנס) ולמערכת סראונד. הדרישות הן: 1. מראה יוקרתי שמשתלב בסלון. 2. יכולת הצגה של סרטי HD. 3. שמירה/לכידה של סרטים 4. משחקים - באיכות נורמלית. (רזולוציה של 1366x768) 5. עכבר ומקלדת איכותיים אלחוטיים. לא יודע איזה מעבד צריך לקחת ואיזה כרטיס מסך. (מבחינת אוברקיל) נראה לי ש- 1GB זיכרון יספיק. יש לי הרדיסק 80GB זמין, אז נראה לי ש- 250GB נוסף יספיק. צורב DVD יש לי אז לא צריך להוסיף. חשבתי על מארז כמו LC16M בצבע כסוף של Silverstone. תודה לכולם אה... ואם יש למישהו המלצה על LCD 37" שיגיד. אנחנו צריכים לקנות בשבוע הקרוב. ואם למישהו יש ניסיון עם רמקולים שקועים בקיר אז שגם ימליץ...

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by shay3108,

i7 2600 gainward gtx 570 glh gigabyte z68ap 8gb kingston 1600 hiperX blue toshiba 1tb 7200 rpm huntkey 700w כמה המערכת שלי שווה?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אשמח לקבל מפרט למחשב שולחני שעובד משמרת עד שתיים ביממה שנותן תמורה טובה מאד לכסף (דהיינו רכיבים שהם דור עד שלושה אחורה ו\או "טובים מספיק") שעונה על הדרישות האלה: - שקט מאד לסביבה ביתית שקטה (ספק + מאוורר). כמה dB לספק נחשב שקט מספיק? - כמאה טאבים של FF פתוחים במקביל - מריץ Win7 כמ"ה ראשית + יובונטו תחת VM לגלישה יומיומית - ביצועים סבירים (לא יותר, זה לא מחשב של גרפיקאי או צלם !) של כלים גרפיים לעיבוד תמונה, ע"ע פוטושופ וגימפ. - מציג היטב וידאו HD כולל אפשרות ל 2K, 4K בעתיד. לא תבוצע עריכת או עיבוד וידאו. - מארז גדול ונוח לפתיחה וסגירה לצורך שאיבת אבק (ללא הרפתקה כל פעם כי המארז מתעוות - רצוי מכסים צדדים נפרדים) - דיון - האם כדאי להשקיע גם ב SSD לדיסק C (במחשבים שלי תמיד ה…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by tenz,

היי לכולם עומד לקנות מחשב שבוע הבא והרכבתי 2 מפרטים ב TMS ומאוד רוצה לדעת פה חוות דעת, מה עדיף, ומה יותר טוב. המחשב עבור גיימינג. חשוב לציין המחשב לא הולך לעבור OC. אם יש המלצות להחליף או לשנות משהו אשמח מאוד. תודה! מפרט 1: https://www.tms.co.il/12124 מפרט 2: https://www.tms.co.il/12125

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Idan Ente,

אני מחר אהיה באילת ואני מעוניין לקנות מחשב שיתאים לי ללימודים באוניברסיטה (ישמש בעיקר לאופיס, אינטרנט, מוזיקה וזהו) אני מתלבט בין שני דגמים של HP https://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=12512,11620 אשמח לדעת מה עדיף ביניהם ואף חוות דעת אישיות שלכם במידה ויש לכם הצעה אלטרנטיבית אשמח גם לשמוע תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Stastyle,

אהלן! ברשותי נטבוק מהסוג הנל שרכשתי לפני זמן מה מסלקום. הנטבוק מגיע עם 1GB זכרון פנימי, מה שלכאורה נראה קצת כבד על המערכת (לרוב 80% ומעלה בשימוש). האם שדרוג ל2GB יתן למחשב "מרחב נשימה" ויגרום לו לרוץ חלק יותר, או שעדיף כבר "להשקיע" ולשדרג ל4GB (כן, מודע למגבלה של ה32 ביט). נ.ב על המחשב מותקן win 7 starter. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! יש לי כרטיס מסך תוצרת Gainward מבוסס GTS450 עם 1GB של זיכרון GDDR5. http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=429〈=en אני אשמח לדעת מהו לדעתכם הערך הכספי שלו בימינו ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום אני צריך המלצה לנייד עד 7200 ש"ח (ולא שקל מעל, אז בבקשה לא לחרוג) לעריכות וידאו וקצת משחקים חייב לכלול: מעבד T7300 ומעלה 2 ג'יגה זכרון DDR667 ומעלה כרטיס מסך לא מעאפן. (מישהו יכול לתת דעה על ה 8400GS לניידים? לפי מה שהבנתי, הוא אפילו מעט טוב יותר מהגרסה השולחנית בצורה מסוימת) אם אפשרי, רצוי לדחוס 8600GT אם מישהו מוצא...... היחיד שאני מכיר עם 8600GT זה Inspiron 1520 שעולה 7700 ומעלה עם הדרישות שביקשתי.... לא חייב לכלול מערכת הפעלה. בעיקרון הסתכלתי על ניידים של ג'יגבייט, מהסדרה W566N נראה אחלה, שנתיים אחריות, ומחירים שקשה להתחרות בהם. בנוסף, הזכרונות במחשבים האלו הם DDR800, מה שדי קורץ לי. תודה מראש על כל עזרה שכחתי להזכיר- לא מחשבים של DELL, בעיקרון אני …

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני מעוניין במחשב שיתאים גם לטווח הרחוק, כלומר שיחזיק משהו כמו 4 שנים (אפילו אחרי שידרוגים קטנים) שככה מחזיק המחשב הנוכחי שלי נכון להיום, המטרות שלו הן בעיקר למשחקים (כשאני אעשה בו שימושים נוספים כמו צפייה בסרטים, מוזיקה, וכו' אבל בלי oc). התקציב הוא מקסימום 7,000 שקל (למרות שאפשר חריגה קטנה של מקסימום אבל באמת מקסימום 200 שקל אם זה נחוץ), כולל מסך (19 אינץ' CRT איכותי במיוחד). אז הנה המפרט: מעבד- Intel Pentium IV 2.8C 800mhz fsb לוח אם- ABIT IS7-E זיכרונות- DDR-RAM 256MB 3200 Samsung 400mhz X2 כ.מסך- Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB כונן דיוידי- מזה משנה כונן דיסקטים- כנ"ל מסך - כאן יש לי התלבטות, אני מתלבט בין 2 מסכים, שניהם 19 אינץ': Samsung 959NF או ה…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by eitan sf,

אהלן אנשים צריך עזרה בבניית מחשב גיימינג למשחקים כמו: cod black ops4, league of legends,mmorpg ובעיקרון שיריץ משחקים טוב ללא שום תקיעות וללא שום בעיות לא כולל רמקולים ומסך בתקציב של: 6500

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום, אני צריך מחשב לאחותי, ושבאמת יהיה מחשב אמין, דיסק קשיח לדוגמה 500GB יספיק לדעתי, שיהיה מעבד טוב וזיכרון מספיק פשוט שהמחשב ירוץ לה ולא יהיה דפוק, היא משתמשת באינטרנט, בתוכנות קלות, שומעת מוזיקה ורואה סרטים. אין צורך פה לדעתי בכרטיס מסך (זאת אומרת מובנה יספיק לא?) ולא צריך כונן אופטי או כל ציוד היקפי אחר.. עד 2000 שקל. זהו עריכה: לפי החוקים: 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף לשפר איפה שצריך כדי להשתמש במלוא התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית,אינטרנט,מוזיקה, בסיסי מאוד. א) תנו דוגמ…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. מחשב, בתקציב של 4,000 ש"ח 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, משחקים, סרטים, וקצת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,עכבר…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by InnerConfusion,

שלום לכל חברי הפורום, אני חדש כאן אז ראשית אציג את עצמי: קוראים לי רומן, אני מוזיקאי בעיקרון וכל הקשור אליי מבחינת עולם המחשבים היא עבודה עם מוזיקה. אני כבר שנים לא מעודכן בכל הקורה עם הטכנולוגיה אז מאוד ארצה את דעתכם; לפני מספר ימים רכשתי לכבוד יום הולדת של אחי הקטן מחשב חדש, לא היה לי הרבה תקציב אך עם זאת ניסתי לעצב מפרט כזה שיתאים למשחקים החדשים בשוק. הנה המפרט הטכני: Intel Core I3 540 3.07Ghz 3.06 Ghz לום אם: Chipset Intel H55 4GB DDR III I333 דיסק קשיח: GB500 7200 RPM SATA II GeForce PX240GT 1024MB כל השאר לא חשוב. אני מאוד מבקש לא להשתולל פה יחסית למחשבים יקרים מאוד, התקציב שלי היה נמוך. כולל מסך 19.5 אינג' ורמקולים + סאב: 3400 ש"ח אז, מה אתם אומרים??

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by amit14,

אהלן,אני מעוניין במחשב נייד יחסית חזק במחיר סביר בשביל לימודי עיצוב גראפי (שימוש בתוכנות פוטושופ אילוסטרייטור וכו') הומלץ לי על המחשב הזה -https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13947 האם הוא בסדר או שיש מחשב מומלץ יותר בלי חריגה מהמחיר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by X-It,

תבנו לי בבקשה מפרט ב3500 ש"ח גג.. וסיפרו לי שאתם מבינים בכל זה אז תבנו לי בבקשה.. תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. הסר כמות. מוצרים סה"כ LEADTEK NFORCE 2 WinFast K7NCR18D-Pro אספקה מיידית 596 ש"ח AMD ATHLON XP 1700 0.13 Micron !!! + FAN 409 ש"ח OCZ DDR 256MB PC2700 333MHZ 465 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8 MB special version שלוש שנים אחריות 732 ש"ח Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 64MB 539 ש"ח 3R SYSTEM NEON Light Silver אספקה מיידית 278 ש"ח PANOASONIC FLOPPY 1.44 51 ש"ח 17 CTX PR705F WEGA TRINITRON 1,230 ש"ח Creative Inspire 4400 4.1 527 ש"ח Logitech wheel mouse optical oem 75 ש"ח Genius KB-10X PS2 ENG/Heb 35 ש"ח Lite on x 52 OEM 148 ש"ח סה"כ 5,085 ש"ח …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם, כיום יש לי מחשב עם מעבד i7 6700k ו-כרטיס מסך, EVGA 970GTX 4GB, ו-32GB זיכרון ראם.... ומבחינתי הגיעו מים עד נפש. חחח אני יכול להתחיל פרוייקט אבל בשלב מסויים (ברגע שאני מתחיל להוסיף עיבוד סאונד מורכב) המחשב מתחיל לקרטע ולא מאפשר לעבוד באופן רציף והתהליך הופך למתסכל. בבקשה מכם, אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מחשב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני מבין שאם לא מגבילים אפשר להשתגע עם המפרט ולהגיע לסכומים אסטרונומיים אבל מאוד חשוב לי שאני עובד על פרויקט שלא יקרה מצב שבשלב מסוים המחשב יתחיל לקרטע ולהאט לי את זמני העבודה. לכן, אני לא יודע לומר לגבי התקציב מתוך פחד שלא להגביל את מי שבונה את המפרט. …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by riko!,

K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) + RADEON X800XT VIVO,DVI 256MB או K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra) + RADEON X800XL TV,DVI 256MB PCI-E איזו קומבינציה עדיפה? מעבד- amd 64 3000+

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Sagi Ovadya,

נתחיל בלציין שאני קונה איפה שהכי זול. !! מה שמביא אותי לאילת מה שמביא אותי לksp/ivory אם יש שם עוד חנויות חומרה אשמח לשמוע עליהם. אני חייב לקנות מחשב חדש כי המחשב שלי ישן ואני חייב מחשב חדש. אני מעוניין במחשב לשימוש כללי אך גם כזה שיוכל להריץ משחקים חדשים. הסתכלתי על מפרטי הגיימינג באתר, והסיבה שאני כאן ולא הולך על אחד מהם אוטומטית היא שאני רוצה לברר האם אין שינויים שאפשר להכניס בהם בעקבות יציאת דגמים חדשים ו/או הורדות מחירים ו/או מבצעי סוף שנה. למשל הרכבתי מפרט הרבה יותר אטרקטיבי. אני אראה לכם את המפרט שבניתי ובאמת שאם מישהו מביא לי הצעה יותר טובה זה יהיה קצת מטורף אז ככה: המחיר לכל החבילה: 4440שח. מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד אשמח להערות לשמוע הכל יע…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by thenoaman,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,000, אפשר לחרוג עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד בעיקר לגלישה, צפייה והורדת סרטים, מעוניין בשטח אחסון גדול יחסית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה שקט ככל האפשר אבל העיקר שיהיה בתקציב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בח…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by catsmonster,

בניתי מפרט ב- 4500 ש"ח, מפרט למשחקים ברמה גבוהה, עם I5 וכרטיס מסך HD5850. רציתי לדעת מה דעתכם עליו ואם הרכיבים מתאימים למערכת, אם זה עוזר, אני עושה את הקנייה בKSP Core i5 750, s1156, 8MB Box 1040 ש"ח- מעבד P55-UD3L s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E 700 ש"ח- לוח אם 2x2GB Patriot Viper II Dual Channel 525 ש"ח- זיכרון (אני לא בטוח שהוא תומך בלוח אם אז חשוב לי שתבדקו את זה) HD 5850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1380 ש"ח- כרטיס גרפי Slip Stream 12cm Case Fan 45 ש"ח- מאוורר CM 690 365 ש"ח- מארז 650W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan SS-650HT 505 ש"ח- ספק סה"כ 4560 ש"ח תודה לעוזרים, זה יחסית דחוף כי אני קונה את המחשב בעוד פחות משבוע וכבר הזמנת…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by nick988,

שלום. אני מבקש שתיבנו לי מפרט לעבודה אם תוכנה Premiere Pro. (לא למשחקים ולא למטרות אחרות) אני צריך המלצה על מעבד לוח אם כרטיס מסך זכרון פנימי(1gb) דיסקים קשיחים(200*2 +160) שני מסכים ושאר הציוד מארז ספק וכו' (בלי צורב) התקציב לא ממש מוגדר תלוי כמה ידרוש המפרט.. המפרט צריך להיות בינוני. לא צריך מפרט ב 20 אלף. תנו עצות סבירות ונראה מה נוכל לבנות. תתמקדו לוח אם כרטיס מסך וזכרון פנימי... התקציב בסביבות 10 אלף אפשר להוריד או להוסיף... תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Raif,

אכן כן קראתם נכון, 18,000 ש"ח. רציתי לדעת מה הדעה שלכם לגבי המפרת שלי CPU: Intel Corei5 2500k Mother Board: Asus P8P67 Evo Ram: G.Skill RipjawsX (2 x4GB) 1600Mhz VGA: Asus GTX 580 (reference model) SSD: Intel 120GB SSD 510 Series Hard Drive: Samsung Spinpoint F3 1TB 7200rpm Sound Card: Asus Xonar STX Optical Writer: Samsung Blu-ray DVD combo Case: Corsair Obsidian 700D PSU: Seasonic X-850 Gold Series 850W Keyboard: Razer BlackWidow Ultimate Mouse: Roccat Kone Speakers: Corsair SP2500 2.1 Operating System: Windows 7 Home 64bit Monitor: Dell Ultrasharp U2410 סה"כ - 15575ש"ח מKSPבנוסף לזה יש את הקירור מים שאני מזמין מחול: CPU block: EK HF Full CU GPU block: EK FC 570/580 bl…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים