עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Shlomi Bugdary,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, העומס הכי גדול על המחשב יהיה עם מאטלב (תוכנה שצורכת זיכרון) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקיפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן קשיח, כונן אופטי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by liortaib,

שלום לכולם, אבקש לקבל חוות דעת על המחשב הנ"ל http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=19804 והאם לדעתכם 128SSD מספיק למערכת הפעלה+ תוכנות בסיסיות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות,סרטים,עבודה שוטפת. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. בניתי מפרט, תמונה: http://www.israfiles.com/show/70268/pic.JPG קודם תגידו לי אם הכל שם מתאים ותומך אחד לשני, כרטיס מסך חבר שלי מביא לי Leadtek PX8500GT : http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=4999 עכשיו שאלה שלי אם אני יקנה עוד אחד כזה ויהיה לי SLI איך אני מחבר ומאיפה אני משיג את החיבור בין שני הכרטיסים, תודה מראש... מקווה שזה הפורום הנכון

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by talikooo,

סוף סוף רכשתי מחשב נייד ועכשיו כל מה שנותר לי לעשות זה לחרוט אותיות בעברית על המקלדת. ההתלבטות היחידה שלי היא באיזה צבע לעשות את זה. המחשב הוא מדגם XPS והמקלדת בצבע כסף. האותיות באנגלית הם בצבע שחור. מישהו יכול להמליץ על צבע לחריטה?....או שאולי מה הצבע של האותיות בעברית של הxps בארץ?....... תודה מראש לכל העוזרים ולמנסים[br]פורסם בתאריך: 20.08.2008 בשעה 01:40:31 לאף אחד בפורום אין XPS ??

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by biflush,

i5-4590 tray Gigabyte H97-HD3 2GB DDR3-1333MHZ X4 Sticks המעבד ולוח האם באחריות בKSP, נקנו לפני חמישה חודשים. מהו לדעתכם מחיר סביר למכור את החלקים כבאנדל?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. ^^^ ושמעתי גם על כרטיס מסך חיצוני לניידים אפשר למצוא בזה בארץ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכולם, אני צריך ייעוץ לגבי מחשב שחבר שלי רוצה לקנות. המחשב ייקנה על ידי הזמנה מהאתר של דל (www.Dell.com), http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?c=us&cs=19&l=en&oc=DYDWTF2&s=dhs התקציב הוא מקסימום 1500 דולר. הדרישות: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בין הדברים החשובים הוא צפייה בסרטים (נסיעות ארוכות, טיסות וכדומה) כמובן שגם גלישה באינטרנט ועבודה פשוטה וכן יש אפשרות למשחקים, כבדים כנראה, בעתיד.. * גודל המסך? לא גדול מדי(15.4) אבל מספיק גדול בשביל לראות סרטים ולעבוד איתו, HD אם אפשרי. * משקל רצוי? לא ידוע, לא כבד מדי. * האם נדרש זמן סו…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by BlackShadow,

AMD ATHLON XP (BARTON) 2500 - 512K Cache, 333FSB (RETAIL - 3 Yea Gigabyte GA-7N400-L (nforce 2 ultra400) - ATX 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50B) - original GIGACUBE RADEON 9600 PRO 128 mb TV Retail AGPx8 VIVO WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 LITEON 52x 32x 52x CD-RW Drive - RETAIL ASUS 16X DVD-ROM/ 48X CD-ROM MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 COMPUCASE LX-6825 ATX MIDI TOWER CASE - BLUE FRONT Microsoft + Logitech BLACK Optical set (oem) Creative Inspire 2.1 2500 Samsung LCD 17" - 171S - Monitor EPSON Stylus C42UX - USB 7,983.30 ש"ח הרכבתי לחבר את המחשב בזיגזאג. לגבי המדפסת, זה לא קריטי כ"כ, אפשר משהו אחר... את הסימן שאלה הכי גדול יש ללוח אם, כי אני לא מבין ב…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by IDAN AMRAM,

שלום לכולם. האמת הייתי צריך לקנות כבר מחשב לפני כמה חודשים אבל זה נדחה ועכשיו אני כבר חייב לקנות לפני תחילת השנה. ניסיתי לחפש פה בפורום כל מיני המלצות וכבר התבלבלתי. בבקשה תעזרו לי המחשב צריך להרכש כבר השבוע או גג שבוע הבא. (אני לא קונה את המחשב באילת) * מטרות המחשב? עבודה, גלישה, אולי קצת משחקים יהיה נחמד אם תהיה אפשרות אבל אם חורג מהתקציב אז להתפשר.. * גודל המסך? 15" נראה לי, מכיוון שזה המחשב היחידי בבית (אין נייח בנוסף) אז שיהיה נח לעבוד איתו (עדיף שיהיה יחסית קל משקל שיהיה נח גם לסחוב אותו בתיק) * רזולוציית המסך? קבלו את ההחלטה בשבילי, אני לא מומחה לעניין. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן עדיף זמן עבודה כמה שיותר ארוך * האם יש צו…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אוקי, שלום חברים ויום טוב לכם, וגמר חתימה טובה קיצור להודעה הזו (זה לעצמי תתעלמו):http://tinyurl.com/48zz9c יצאתי מפה לפני חודשים אם מפרט, מאז הטכנאי שלי נפל מקצה הכוכב או היגר לסין כדי לסחור באיברים, בכל מקרה עברו חודשים, המפרט התיישן, עכשיו אני כנראה אקנה מחנות (שאתם כמובן תרשמו במפרט מהי). אני צריך מחשב לעבודה בהכל, משחקים לVMWARE לWORD לסוליטר ואינטרנט למשחקים רצחנים (מעדיף לא להתפשר על FPS) מעבד 4 ליבות, אין פה ויכוח, אתם רוצים להתווכח איתי, לכו בבקשה דיסק קשיח גדול יועיל (כאילו מעל הממוצע של 500GB יהיה נחמד) אני צריך הכול חוץ מרמקולים, יש לי JBL ALIEN RESPAWN 2.1 שאני אוהב, ז"א מסך צורב מחשב קומפלט עכבר מקלדת. אני אעדיף מקלדת ועכבר אלחוטים, החלטתי שזה טיפשי כ…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אהלן, אשמח לקבל הצעה למפרט למחשב נייח חדש. המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית : office למינהם, אינטרנט, הורדות וכו'. גם תכנות קצת פה ושם, אז שיצליח להחזיק את ויזואל סטודיו. אני גם צופה בסדרות וסרטים שמופעלים מהמחשב,אבל דרך הטלוויזיה (למקרה שזה משנה). לא עושה OC (ת'אמת גם לא יודע מה זה). בנוגע למשחקים. עד עתה לא נהגתי כמעט לשחק משחקים על המחשב (המחשב הנוכחי שלי הוא די עגלה, הוא ברשותי כבר 5 שנים). אני מעוניין להתחיל לשחק קצת. מן הסתם אני לא ייפול לקטגוריה של גיימר, אבל למשל אני רוצה שהמחשב יוכל להפעיל באופן טוב את fallout 3. בנוגע לרעש, אני לא ממש יודע להגדיר את עוצמות הרעש הסבילות בעיני (או אוזניי..). הוא ממש לא חייב להיות שקט מת, אבל שלא יעשה יותר מידי רעש שאני לא אוכל להיר…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. ןגם ללא צורב , עדיפות מtms . תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. היי רוצה לעדכן את המחשב כדי לחזור ולהנות ממשחקים. 1. מה התקציב המקסימלי? עד 6 אלף, עדיף פחות. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? אינטרנט ובעיקר משחקים רזולוציה מקסימאלית לשנה וחצי הקרובות על מסך 22 אינצ' של סמסונג 226bw. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא. 4. דיסק קשיח 320 ג'יגה בלבד, אני משתמש בווינדוס איקס פי ואולי בעתיד אעבור לווינדוס 7 אבל בינתיים טוב לי עם האיקס פי. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 9 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? צריך הרכבת מחשב בלבד 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועד…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום, אני הולך לעשות שידרוג למחשב כרגע יש לי p4 1.5ghz some intel mobo 256 rdram gforce 4 ti 4200 128mb (אני שומר) creative sb live (אני שומר) ואני קונה Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX 1,290.94 ABIT IC7 Intel 875P Motherboard 753.88 CORSAIR DDR-RAM TWINX 512MB (2x256) 3200 Low Latency Memory Kit 1,147.95 Thermaltake Highest Xaser III V2000A Super Tower Case (P/S not included) 1,099.98 Thermaltake Xaser Silent PurePower 480W 2-fan APFC Power Supply 476.63 Coolermaster CoolDrive 4 LHD-V04 Aluminium HDD Cooling Rack 348.38 Thermaltake Round Cable 60cm IDE ATA133 69.78 Subtotal NIS 5,187.53 כמה שאלות: 1) האם ה…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by moni147,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא 14,ומשחקים ישנים טיפה יותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן ל…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by dominic16,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף + 1000 למסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך לכיוון 5.5 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 6 רק אם זה ממש חשוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. witcher division fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by VanBear,

התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ביותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Guarding angel,

היי חבר רוצה לקנות מעבד,לוח ומארז עד 1300ש"ח אני חושב להמליץ לו על אלו מעבד AMD Athlon 64 939 3500 לוח BIOSTAR TForce 6100-939 מארז COMPUCASE -6A19 BLACK + HEC- 400TR-TF סה"כ 1260ש"ח האם זו קניה משתלמת? או אם יש שילוש טוב יותר עד 1300ש"ח בלי חריגות תודה.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by shlomia,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב לבני בן ה-7. אשתי מתעקשת על מיני PC ולכן חשבתי על ה-NUC של אינטל. השימוש לו במחשב זה משחקי אינטרנט. האם יש משמעות להבדל ביכולות הגרפיות בין i3 ל-i5 שישפיעו על חווית השימוש שלו או שאין טעם להשקיע. למישהו יש רעיון יותר מוצלח למחשב קטן שייתן תמורה טובה יותר לכסף? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום רב, ברשותי מחשב נייד של acer דגם aspire 5715z. המסך של הנייד מרצד אז במקום לזרוק אותו לפח אני משתמש בו כנייח בחדר. חיברתי אותו למסך חיצוני של samsung. בהפעלת המחשב התמונה חלקה כמו בכל מחשב והלוגו של acer מופיע לאחר מכן מתבצעת טעינה של הוינדוס ואז התמונה קופצת למסך של ה acer ניסיתי להעביר את התמונה חזרה למסך החיצוני על ידי fn+ f6 אבל לא מופיעה תמונה במסך החיצוני. הוא שחור לגמרי לא מופיעה תמונה גם במסך המקורי (של המחשב הנייד) עד אשר אני לוחץ שוב על fn+f6. מה עלי לעשות ?

21. Started by jhanbs,

התקציב שלי הוא 4000 ש"ח. לא חייב להשתמש בכל התקציב ואם צריך לחרוג מעט אז גם אין בעיה. המחשב ישמש לפיתוח אפליקציות ושימוש כללי לכל דבר. אין צורך בציוק היקפי. אני רוצה דיסק קשיח לא גדול 500GB יספיק לי....(אני מעדיף להשקיע את הכסף במקום אחר) אני צריך מספיק זיכרון 4-8gb. אין צורך במערכת הפעלה. אין חשיבות מיוחדת לשקט של המחשב. אני רוצה קירור איכותי שלא יעשה לי בעיות. אין צורך לכלול שום תוכנה עם המחשב. ומבחינת הרכבה... אין צורך אני רק רוצה את המפרט. אין לי צורך בחנות ספציפית. או בעיר ספציפית. אני רוצה שכל כניסות הusb יהיו usb3. ולפחות כניסה אחת של esata. יש העדפה למעבדי אינטל ולא amd. לא נראה כאילו יהיה שדרוג מאסיבי בעתיד לא הקרוב ולא נראה כ…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by meidan,

[TABLE=class: tablefull] [TR] [TD]28595 [/TD] [TD]מעבד אינטל[/TD] [TD=colspan: 4]‏Intel Core i5 4440 3.1Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray‎[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]19873[/TD] [TD]מאוורר למעבד[/TD] [TD=colspan: 4]‏Arctic Alpine 11 Pro Rev.2‎[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]27700[/TD] [TD]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD] [TD=colspan: 4]‏Asus B85M-E/CSM LGA1150, Intel B85, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI‎[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]23582[/TD] [TD]זכרונות[/TD] [TD=colspan: 4]‏G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 ‎[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]25234[/TD] [TD]כרטיסי מסך[/TD] [TD=colspan: 4]‏EVGA GTX650 SuperClocked 2GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E‎[/TD…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Four,

שלום חברי פורום יקרים:) אני אבוד בין כל ההיצע, ומאוד אשמח לעזרה בהמלצה למחשב נייד חדש. אני מחפש משהו בסיסי (כמו שאפשר להבין מתשובות לשאלון למטה) אבל טוב. חשוב לי שירוץ חלק, ולא יהיה איטי בפעולות הבסיסיות. התקציב שלי גמיש ב300 ש"ח בעיקרון - אפשר להגיע ל2300 אם צריך. אני כמובן מעדיף מה שפחות. ההתלבטות העיקרית שלי זה המעבד, אני צריך מעבד לא ברמה גבוהה, אבל גם שלא יהווה צוואר בקבוק ויגרום לאיטיות/חוסר תגובתיות. יש את הPentium n3700, שקראתי עליו דברים לא רעים, אבל בחלק מהביקורות עליו ציינו שהחוויה איתו מעט איטית, למרות שהנתונים שלו נראים לי יפים דווקא. בנוסף יש את הi3 דור רביעי-שישי שראיתי במחיר הזה, ואפילו אם אני מגיע לתקרה של הת…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. אני קונה 9800X2 ויש לי מעבד 3.2 ולוח אם מלפני שנה וספק כח של 480W זה יספיק או שצריך חדש ואם כן אנא הציעו[br]פורסם בתאריך: 28.04.2008 בשעה 16:18:27 אני צריך מפרט זול

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אהלן, על איזה מחשב אתם ממליצים? תודה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים