עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Judas Iscariot,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית שוטפת(אופיס) ועריכה גרפית ומידול קל(פוטושופ, autocad, sketch-up וכד') * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? אין העדפה(כמובן שעדיף פחות מאשר יותר, אך המשקל אינו מרכיב קריטי) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא נחוץ, יכול להיות נחמד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? SSD קטן בתוספת לHD רגיל יכול להיות טוב, אבל ממש לא נחוץ. HD 5400\7200 - מינימום 350GB * כונן CD/DVD? צורב? כונן D…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by tsah1982,

שלום אני רוצה לקנות מחשב עד 2000 שקל לא כולל ציוד היקפי. זה המפרט שבניתי אבל אני לא יודע אם זה טוב/לא טוב אולי צריך לשנות משהו או להוסיף. תודה מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.2GHz(E4500) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤590 לוח אם: GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤409 דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM : HD160JJ ¤242 צורב DVD: LG DVDRW GH-20N X20 - BLACK - SATA ¤159 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤240 מארז: COMPUCASE 6A19B +HEC 300AR-TF ¤283 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤1998 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by rsigall,

שלום, יש לי לפטופ של לנובו x220 עם יציאת display port. חיברתי אותו לטלוויזיה עם מתאם מ-display port ל-hdmi ורואים וידאו בסדר גמור - אבל השמע לא עובר (שומעים בלפטופ). המתאם בסדר ב-100% (במחשב הזה, עם לינוקס, האודיו עובר בלי בעיה. בנוסף עבד היטב עם מחשב של dell שנתיים). ב-Device manager אני רואה Intel Display Audio. אבל, ב-Playback Devices מופיעים רק הרמקולים הפנימיים (Conexant Smart Audio HD), גם אם אני בוחר שיראה התקנים מנותקים/מבוטלים. ניסיתי דרך ממשק Smart Audio HD של לנובו - אבל אני לא רואה שם שום התייחסות ל-hdmi. ניסיתי עם ה-Communications Utility של לנובו - אבל לא עזר והוא רק החזיר אותי לממשק של Smart Audio ושל Windows. ניסיתי לעדכן דייברים של הכרטיס מסך של אינט…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. בניתי מפרט, תמונה: http://www.israfiles.com/show/70268/pic.JPG קודם תגידו לי אם הכל שם מתאים ותומך אחד לשני, כרטיס מסך חבר שלי מביא לי Leadtek PX8500GT : http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=4999 עכשיו שאלה שלי אם אני יקנה עוד אחד כזה ויהיה לי SLI איך אני מחבר ומאיפה אני משיג את החיבור בין שני הכרטיסים, תודה מראש... מקווה שזה הפורום הנכון

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by yonin789,

אשמח להמלצה למחשב נייד לחבר בשביל הלימודים לא מצאתי פורמט לנייד אז השתמשתי בפורמט של הנייח 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? עדיפות לדרום אבל לא חייב 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחודש הקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by barakav,

אני רוצה לבנות מחשב גיימינג עוצמתי ,כרגע אני מוכן להוציא בין ל10000 8000 אבל במידת הצורך אוציא עוד. בנוסף דודתי יכולה לשלוח לי מארה"ב כרטיס מסך (כחלק ממשלוח אחר אז אין לי דמי משלוח) ועשיתי חישוב ונראה שגם עם המע"מ אז אם למשל אקנה את HD7990 RADEON של AMD אני יכול לחסוך יותר מ1000 שקל יחסית למחירים בארץ (מעניין אם תיהיה עוד הנחה בblack friday). אופציה אחרת היא ללכת עלGTX780Ti החדש של NVIDIA . עוד דבר ,פה ושם אני אשתמש במחשב גם לחישובים נומריים שיכולים לקחת אפילו כמה ימים ,אז אני אעדיף שיהיה מחשב חזק גם ללא קשר לכרטיס המסך ,כדי שיחסוך לי קצת זמן.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Andrey Dermansky,

שלום לכולם מתלבט בין 2 הדגמים, המחיר כמעט זהה. Asus ZenBook UX310UA vs Asus Zenbook UX330CA ההבדל במעבד,ל M3 יתרון בשקט ובאורך חיי סוללה. ל I7 בביצועים. למרות שעל הנייר אין הבדל גדול בביצועים לפי מה שראיתי, אולי אני טועה. עיקר השימוש במחשב זה אינטרנט, לימודים, סרטים ואולי ממש קצת עריכת בפוטושופ לתמונות של הילדים. אשמח מאוד לשמוע את דעתכם. תודה נ.ב חוץ מזה עניין הגודל קצת מטריד, כרגע עובד על 14.1" והוא מעולה, האם 13.3" משמעותית קטן?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אהלן, מעוניין לקבל המלצה ללפטופ למתכנת. על המחשב להיות חזק בעל יכולת להריץ VS2010 בצורה חלקה ומהירה. על המפרט לכלול יציאת rs-232 או לחילופין אופציה לכרטיס הרחבה. מסך בגודל קטן 12-14" וקל ככל האפשר כדי שיהיה נייד אמיתי. עדיפות לאחד עם אופציה ל-docking station. הפיתוח יעשה על המחשב אך רובו דרך מסך, מקלדת ועכבר שיחוברו לדוקינג שלו. המחשב ינויד לצורך בדיקות באתר הלקוח בלבד. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by amir77a,

מגוון ניידים מגיעים עם כונן קשיח רגיל משולב ב-SSD של 24 ג'יגה. האם מע' ההפעלה עובדת מה-SSD? האם הדיסק מתנהג כמו SSD "רגיל"? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. רכשתי דרך גוף ממחזר מחשב מסוג HP dx7400 שיפרתי אותו דרך החלפת מעבד מE7400 לQ6600 והוספתי 2 גיגה זיכרון. כל הרעיון היה לתרגל על המחשב את לימודי ניהול הרשתות. אממה , מסתבר שHP החכמים נעלו את הBIOS ובכך אי אפשר לאפשר את טכנולוגית VT של אינטל דרך הביוס (אין אפשרות כזו !). ככה שכרגע השקעתי יחסית במוצר שלא כל כך עוזר לי . חשבתי על לקנות לוח אם יד שנייה של ג'יגהבייט GA-P35 DS3L ב200 ומשהו שקל ובכך לעבור את המכשול הזה. אבל יוצא שהשקעתי כבר כמה מאות שקלים במחשב יחסית ישן. האם המהלך הוא נכון ? או שהיה עדיף להוציא קרוב ל-2000 שקל על מחשב I3 חדש מהחברה ? אשמח להמלצות וחוות דעת

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by מיטל2,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ושימוש ביתי בסיסי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 24 אינץ לפחות, מקלדת, עכבר, רמקולים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by morbidangel,

בוקר (צהרים) טוב חברים לקראת מבצעי BF חשבתי להתחשב בלפטופ חדש. הלפטופ ישמש אותי בעיקר לסביבת הלימודים (לכן רצוי גם שלא ישבור את הגב)- תכנות, מכונות וירטואליות. כמובן שגם עבודה שוטפת רגילה, אינטרנט, סרטים. גודל מסך רצוי הוא '13-'14. אם אין מנוס אז 15'. זמן סוללה אין לי אינדיקציה, כמה שיותר, יותר טוב, אך לא קריטי. אין צורך ביציאות מיוחדות. חשוב שיהיה כונן אופטי (לא Blue Ray). לא חובה BT. גודל כונן קשיח לפחות 320GB. אין לי ניסיון עם לפטופים כך שאיני יודע כמה אחריות בין לאומית חשובה. אשמח אם תתנו את דעתכם בנושא. לא צריך לכלול רישיון מיוחד למערכת הפעלה (מתכון להריץ אבונטו). פזלתי לגבי חברות כמו ASUS \ LENOVO \ SAMSUNG, בעיקר על דגמי האולטרבוקים. אשמח לשמוע הצעות. אגב, משתלם …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אז ככה, קניתי Dell Inspiron 1545 לפני כחודשיים (מאוד מרוצה ממנו). חיכתי וחיכתי לקבל את השדרוג לווינדוס 7, אבל אני לא ממש רואה את זה קורה (הדל האלה חבורה של מפגרים, פתאום אומרים שהם לא עושים משלוחים לארץ, למרות שאני מכיר אנשים שקיבלו את השדרוג, אז כרגע, אין שום דרך לקבל את השדרוג חינם...)... בכל מקרה, כנראה שאני אשדשרג "בדרך כזאת או אחרת..." השאלה היא, כל עניין הדרייברים. מאיפה אני משיג את כל הדרייברים הדרושים למחשב? צריך פשוט להכנס לאתר של דל ולהוריד את כל הדרייברים הזמינים? ניראה לי מעט טיפשי משהו... אשמח לשמוע מה האנשים פה עשו שהתקנתם ווינדוס חדש (בהתקנה חדשה, זתומרת להסיר את הקודם) עם כל סוגיית הדרייברים הזאת...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. כמו שכתוב בכותרת, צריך עזרה עם התקנת WIN 7 על מחשב נייד בעל LINUX. הבעיה שאני לא מבין איך עושים את זה במחשבים ניידים, ומה בדיוק אני צריך לדעת ? כי אין שהם DOS בכלל, איך מתקינים WIN על הדגם הזה ? מישהו יכול לעזור לי ? הדגם הוא (HP G62-B50SJ).

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום, אני כרגע מתלבט בין שני סוגי ניידים http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9023&perur=2&t=1&c=441 # מעבד: Intel i5-450, 2.4GHz # מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit בעברית # מסך: 15.6´´ HD WLED # רזולוציה: 1366x768 # זיכרון: 4GB DDR3 Dual Chanel 1333MHz # דיסק קשיח: 500GB SATA 5400RPM # כרטיס מסך: ATI 5470 1GB # כונן: DVD+/-RW # תקשורת אלחוטית: Wireless 802.11g/n # סוללה: 6 תאים # מצלמת אינטרנט ומיקרופון מובנים # צבע: שחור כנגד http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8760&perur=2&t=1&c=441 מפרט טכני: * מעבד: Intel i5-520M, 2.4GHz * מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit בעברית * מסך: 15.6´´ LED Full HD with TrueLife…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אז ככה הוא צריך עד 4000 ש"ח אמרנו כבר מה הוא כן צריך: זכרון 512,מסך זול (אבל של 17 אינץ) כרטיס מסך : שיריץ משחקים חדשים אבל לא את הכבדים ביותר מעבד אינטל 3000 או amd 64 3000 שאני המלצתי לו ( הוא שואל מה כדאי ולמה ) כונן קומבו משולב (צורב דיוידי) הוא לא צריך רמקולים מקלדת עכבר. דיסק קשיח 80 גיגה ספק כוח פשוט, לא ממש מבין בזה אני יודע שהתקציב לא גדול ( מדובר בחייל ) מצטער אבל חשבתי שהעניין של מארז זה עניין דיי ברור , אז גם מארז מחכה להצעות תודה !

17. Started by Royu,

שלום לכולם, אני צריך עזר הבהרכבת מפרט. תקציב : 5000 מטרות: - עבודה עם פוטושופ (עדיפות למעבד אינטל) - עבודה עם תוכנות בסגנון MATLAB - הרבה אינטרט - המחשב יהיה מחובר לטלויזיה (לא LCD) ולמערכת קולנוע (דרך מגבר 5.1) לצפייה בסרטים ןשמיעת מוזיקה. - ללא OC הערות: - עבודה בויסטה (וגם אם לא מייד אני מניח שבקרוב....) - לגבי משחקים עדיין לא החלטתי, כנראה שאני אשחק מידי פעם אבל זה בהחלט לא מחשב לגיימר. - חוץ מצורב ומסך כל שאר הציוד נדרש. אני מקווה שנתתי מספיק אינפורמציה כדי שתוכלו לעזור לי לקבל תמורה טובה לכסף שלי. תודה למגיבים.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. AMD Athlon 64 (4200+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL 1,097.03 ש"ח ASUS M2N-E (nForce 570 Ultra) - ATX 649.02 ש"ח 1024MB (2X512MB) PQI DDR II - 800 TURBO -CL4-4-4-12 929.13 ש"ח LEADTEK - PX7900GS TDH 256MB DDR3 - PCX - Retail 1,171.29 ש"ח Seagate 250GB NCQ 8MB 7200RPM S-ATA II 479.02 ש"ח COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI (white) TOWER CASE - no PSU 225.56 ש"ח Thermaltake Purepower 460W Blue light - Active PFC - ATX 2.01 530.36 ש"ח Thermaltake Silent 939 (CL-P0200) for AMD Athlon 64 series [5,249.57 ש"ח] נ.ב - המפרט מזיגזג האם לא כדאי קונרו? מה דעתכם הכללית?

19. שלום, חבר שלי ביקש ממני להרכיב לו מפרט למחשב חדש-מאחר ואני לא בתחום כבר לא מעט זמן אני מבקש חוו"ד נוספת. המחיר הוא לקופסא בלבד, אין צורך בציוד היקפי, המשחקים הם משחקים כבדים, סטייל battlefield, crysis ודומיהם. דגש חשוב מאוד למחשב הזה הוא שאני רוצה להשקיע במחשב שישרוד כמה שנים יפות בלי צורך לשדרוג או החלפה של חלקים מתים. ולכן חלק נכבד מהתקציב מוקדש למארז וספק שיחזיקו את המערכת, כי אפשר בכיף להחזיק כמה שנים עם משחקים על הגדרות לא מקסימליות אבל אי אפשר לשחק משחקים עם כרטיס מסך שרוף לי אישית יש ניסיון מצויין עם החנות skypc.co.il אז הרכבתי מפרט משם אבל אם יש לכם חנויות אחרות שיש לכם ניסיון טוב איתן (שירות לקוחות, הזמנה, אתר) באיזור כפר סבא אני אשמח לקבל גם משם. המפרט שאני…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני מחפש מפרט למחשב נייח עד 4000 ש"ח ללא מסך. שימוש עיקרי: עריכת סרטי וידאו ועריכת תמונות. לגבי מסך - אני חשבתי על dell2209wa מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by XnirX,

שלום רב, מחפש מחשב לחמותי לשימוש משרדי ומשחקים לא עתירי גרפיקה - משחקי אינטרנט\גרפיקה דו מימדית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר להשתמש בהכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה משרדית\משחקים בסיסיים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו מיוחד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - -לאילו הגדרות…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אהלן אנשים, צריך בבקשה חוות דעת על המפרט הנ"ל שאני מתכנן לרכוש, המחשב ישמש למשחקים בלבד לא מתוכנן OC אין צורך בשאר הציוד (צורב, מסך וכו) כמו כן יש לי כרגע ספק 430W של Thermaltake שנקנה לפני שנתיים בערך, האם הוא יספיק? או לקנות חדש? אם אתם חושבים שיש טעם לשנות משהו מן המרכיבים, בתקציב של עד סביבות 6500 תרגישו חופשי. תודה רבה מעבדי אינטל‏ Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1 1355 שח לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE 965G-DS3 s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E 1 680 שח זכרונות‏ DDR II 667 1GB Kingston 2 570 שח כרטיסי מסך‏ ASUS 8800GTS 640MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E 1 2515 שח דיסקים קשיחים‏ Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 320 שח מארזים‏ The…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. האלן חברה לאחי יש בר מיצבה והבטיחו לו מחשב חדש.. אך המצב הכלכלי בבית לא מי יודע מה! :'( והתקציב המשוער למחשב (לא כולל מסך הוא בערך 3500ש"ח (אולי יהיה אפשר להגיעה ל4000 אבל זה המקסימום!!!) עכשיו,לאחי לא איכפת מOC ,מודינג וכל השטויות.. והא בכלל לא גאון גדול במחשבים, אז המחשב הוא בעצם בשבילו מכונת משחקים!!! אני מבקש את עזרתכם בהרכבת מחשב אשר יסחוב כל משחק קיים עד היום (אולי לא על BEST PERFOMENCE.. אבל שירוצו חלק!!!) שימו לב המחשב צריך להיות בלי מסך,עבר,מקלדת,רמקולים. -אני חשבתי אולי שאם להתמקד בקטע של המשחקים אז אפשר לחסוך במארז,הארד דיסק (40 GB יספיקו!),לוח אם,מעבד,כרטיס קול שיהיה און-בורד.. (מה דעתכם על כל זה?) -אך היתי רוצה שיהיו לו במפרט כרטיס מסך חזק! מה דעתכם ע…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. אני מתכנן לקנות מחשב שישרת אותי גם למשחקים כבדים וגם לתכנות, וקצת להתנסות עם OC.(אין צורך בציוד היקפי) המחשב צריך להיות שקט ככול האפשר, לכן רוב החלקים נבחרו בקפידה, להלן המפרט שהרכבתי, אשמח אם תתנו את דעתכם. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1321 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme כמות: 1 - מחיר: ¤319 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤501 מארז: ANTEC SONATA III 500W כמות: 1 - מחיר: ¤750 קירור למארז: Scythe 120mm S-Flex (SONY) 800RPM 33.5CFM כמות: 2 - מחיר: ¤79 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-15 4GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤686 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB SATA II 16MB HD501LJ …

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום, אני מחפש מחשב חדש לצרכי צפייה בסרטים, עבודה משרדית (Office 2007, Explore) ואולי גם תכנות (Visual Studio 2008). ה CPU של המחשב הנוכחי שלי כבר לא סוחב מאז שהחלפתי מסך מ-CRT ישן לSamsung 2243- האקספלורר מעלה אותו ל100% כל הזמן. המחשב לא נועד למשחקים וכרטיס המסך הקודם שלי סיפק אותי מעל ומעבר - ATI Radeon 9200 שעלה 250 ש"ח ונמצא היום ברשימת הלגאסי של ATI :-) מה חשוב לי? 1. מחשב שקט כי הוא פתוח אצלי 24/7 2. זיכרון של 4 ג'יגה 3. הארד דיסק של טרה 4. ספק ומארז אמינים - המחשב הנוכחי שלי הורכב באתר לפני 5 שנים ועצם זה שהוא חי כבר 5 שנים ללא תקלות זה הצלחה :-) חשוב שהמפרט יהיה מאוזן. תודה רבה לכם וחג שמח

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.