ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,453 דיונים בפורום זה
-
בס"ד מי שצריך עזרה הצלחתי להתקין XP + דריברים למסך מגע. שי.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לעיצוב גרפי,שתי שאלות שמעסיקות אותי האם לקנות חדש או מיד שנייה? כמובן שבמקרה של יד שנייה התקציב קצת ייחתך וההתלבטות השנייה לגבי מפרט של מחשב מסוג dell שקיבלתי: מעבד:i7 דגם מעבד: 4500u נפח זיכרון:8gb כרטיס מסך AMD Radeon HD 8850M אשמח לעזרה חברים אני בלבטים קשים שכן אני אמור להתחיל ללמוד איתו עיצוב גרפי תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי פורום! אני תקוע כרגע בארה"ב ואני חייב לקנות מחשב חדש. (הדיבור הוא על לפטופים בלבד) עשיתי סקר שוק די משמעותי, אני מחפש סוס עבודה לגיימינג וגם לעבודה שדורשת עיבוד כבד. מכל המחשבים שראיתי, זה שנראה האיכותי, אמין וחזק ביותר הוא ה Razerblade 15 Advanced החדש, עם RTX 2080 SUPER. אני די משוכנע כבר, הבעיה היא כזאת: Ryzen. אין עדיין לפטופים של רייזן עם כרטיסי 2070 או 2080 בכלל. הבעיה שאני לא מצליח להביא את עצמי להיות בטוח בקנייה הזאת, במחשבה שאולי עוד שבוע, שבועיים, חודש, יכריזו על לפטופים חדשים עם GPUs High Shelf עם מעבדי רייזן, ואני אפספס 10%-20% ביצועים (אולי אני טועה) על קנייה שלא בזמן. מה דעתכם? אשמח לדעת, בעיקרון אני מתכ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מטרות המחשב? לימודים (מדעי המחשב), תכנות, גיימינג קל ושימוש כללי * גודל המסך? 13-14 אינץ' * רזולוציית המסך? 720p ומעלה * משקל רצוי? לא כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא במיוחד * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן אופטי? כדאי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא צריך מחשב עמיד שישרת אותי לפחות שנתיים- שלוש. אפשר להתגמש קצת בתקציב. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי כבר שבוע בחיפושים אחרי מסך מחשב שיענה לדרישות (ולמגבלות) שלי. נסגרתי על שלושה סופיים ולא יודעת להכריע. אשמח אם מישהו שמבין, התנסה ויוכל לעזור.. כבר הזמנתי מחשב ורק מתעכבת על מסך. רציתי מסך 24 IPS שמתאים לעבודה ממושכת, אך אני מוגבלת בתקציב של 750. רוצה לרכוש שני מסכים לעבודה במקביל. מצאתי את הדל SE2416H שלא ברור לי כל כך מההמלצות ביוטיוב על טיבו דל S2415H שממש משבחים ביוטיוב אבל המסך מבריק ולכן לא סגורה שיהיה מתאים לסוג העבודה שלי אחרון 24MP67HQ-P LG (שהתלבטתי בינו לבין הסמסונג) ושאלה אחרונה, האם יש מה להתעקש על מסך כמו דל מסדרת U עם הרגלית המתכווננת וחדות, למרות שהמחיר שהם מעל ומעבר לתקציב שלי? מנסיון של…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU Amount: 1 Total Price: 593.42¤ -------------------------------------------------------------------------------- Computer Assembly Amount: 1 Total Price: 163.23¤ -------------------------------------------------------------------------------- Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler for AMD / Intel P4-478 !!! Amount: 1 Total Price: 119.38¤ -------------------------------------------------------------------------------- Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD (שמעתי שיש בעיות עם הHD של החברה הזאת-זה נכון?) Amount: 1 Total Price: 719.95¤ -------------------------------------------------------------------------------- Gigab…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לגלישה, תוכנות משרדיות, מוזיקה וצפייה בסרטים. (התקציב הוא כ2500). להלן המפרטים של המחשבים: 1. dell - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5831&CatCode=315 2. lenovo - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5566&CatCode=315 הם סה"כ די דומים במפרט.. רציתי לשאול על ההבדל בין המעבדים שלהם, מה לדעתכם יותר טוב וכמה זה באמת משנה לאור הצרכים שלי מהמחשב. בנוסף, אשמח לשמוע דיעה כללית על המחשב ועל ניסיון חיובי/שלילי איתם. תודה רבה וחג שמח, דניאל
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהמשך לפוסט שפתחתי שבוע שעבר, הגעתי לשני הדגמים שבכותרת. התקציב כ 800$. כמעט הכל ידוע, המעבד של הסמסונג קצת יותר מתקדם והסמסונג כולל דיסק אופטי (לא ממש זקוק לו). האסוס עם כרטיס מסך עם זכרון של 1 גיגה לעומת 512 של בסמסונג. מה שאותי באמת מעניין זה איכות הבניה והעיצוב, לצערי לא מצאתי חנות באזור רחובות המחזיקה את הדגמים בתצוגה. כיום יש לי IBM T43 אשר בנוי כמו טנק. אני מחפש מחשב בנוי טוב אבל גם מעוצב אטרקטיבי ודק. מי עדיף משניהם מבחינת איכות בניה וחומרים? בברכה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7734162 מעבד סוג המעבד: Intel Dual Core מהירות המעבד: 2.6GHz דגם מעבד: E5300 זכרון מטמון cache: 2MB מהירות FSB: 800Mhz אחריות למעבד: כל החיים לוח אם דגם: Intel® Cornerfield סוג ציפסט: INTEL G41CN מהירות FSB: 1333Mhz כרטיס קול משולב: High Definition Audio 5.1 כרטיס רשת: intel 10/100 יציאת PCI Express X16 לכרטיס מסך: כלול יציאת PCI: 3 סה"כ יציאת S.ATA: 2 USB 2.0: 6 כרטיס מסך משולב: INTEL Graphics Media Accelerator X4500 אחריות ללוח אם: 3 שנים זכרון סוג: DDR II נפח: 2048MB מהירות: 800Mhz אחריות: 3 שנים דיסק קשיח נפח איחסון: 160GB מהירות: 7200RPM טכנולוגיה: SATA II זיכרון מ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מארז Cooler master Elite 370 מעבד AMD Phenom II X4 955 3.2 GHz כ.מסך ATI Radeon HIS 6870 1GB זיכרון G.Skill 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 הארד דיסק Samsung 1TB 7200RPM 32MB Sata F3 לוח אם Gigabyte GA-870A-UD3 קירור Scythe Cooler Mugen 2 ספק ANTEC Truepower Trio 550W המחשב אצלי פלוס מינוס שנה, שמור כמו חדש.. מה השווי שלו?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום.. אני צריך מיפרט עד 3000k לצורכי משחקים בעיקר.. ללא מסך.! מעדיף מעבד אינטל! תודה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים! אני מתכנן לקנות מחשב נייד בקרוב. הוא ישמש כמחשב עיקרי לצד נייח. באופן כללי אשמח לכמה שיותר אופציות והמלצות לסדרות מומלצות ואמינות. להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן לחסוך אם אין סיבה להשתמש בכולו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר ב-1000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, תכנות, עריכה גרפית או מוזיקלית וידאו, תכנות, סרטים 4K וכדו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציי…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם עומד לקנות מחשב שבוע הבא והרכבתי 2 מפרטים ב TMS ומאוד רוצה לדעת פה חוות דעת, מה עדיף, ומה יותר טוב. המחשב עבור גיימינג. חשוב לציין המחשב לא הולך לעבור OC. אם יש המלצות להחליף או לשנות משהו אשמח מאוד. תודה! מפרט 1: https://www.tms.co.il/12124 מפרט 2: https://www.tms.co.il/12125
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי שאלה לגבי המפרט הנ"ל - https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=110825 מעוניין לרכוש אותו עם מארז antek ISK600 בנוסף לכך, מעוניין להוסיף כונן קשיח איטי יותר עם נפח אחסון גבוה - על איזה אחד הייתם ממליצים? Western Digital Caviar Blue 2TB 64MB Sata III WD20EZRZ יעשה את העבודה? יש משהו עם יחס עלות/תועלת עדיף? האם במידה ואני מוסיף את הכונן הקשיח הנ"ח עדיף לקחת ספק של 450 במקום למקרה וארצה להוסיף כרטיס מסך בעתיד? (לא רואה את זה קורה בקרוב..) כרגע במפרט מומלץ ספק 400 בנוסף, האם המארז הנ"ל יתאים לכל הקומבינציה הזו? (גם במידה ויש לשדרג את הספק) אני שואל כי במפרט הזה- https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=109553 מ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום בירצוני לקנות מחשב נייד שיחליף את הנייח הישן ושתהיה אפשרות לנייד אותו בקלות. המחשב בעיקר לאינטרנט, עבודה משרדית, ויש צורך לחבר אותו לTV ולעיתים ישמש למשחקים אך זו לא המטרה שלו. * גודל המסך:15.6" רצוי LED * משקל רצוי: עדיף שיהיה קל, אבל לא חובה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך : רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: חובה יציאת HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: גודל סטנדרטי ( ואם תהיה אופציה לSSD אז מעולה, אך לא חובה) * כונן CD/DVD? צורב: כן * כונן Bluray:לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי מעדיף את החברה הכי אמינה שאפשר, עם שירות טוב ואחריות לשלוש שנים, מעדיף את Dell אך פתוח להצעות. התקציב יכול להיות טיפה גמיש. ת…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני זקוק לייעוץ למחשב גיימינג חזק + פעם בכמה זמן עריכת וידאו / המרות ובתדירות גבוהה יותר photoshop לתמונות המשפחתיות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לרדת לכיוון ה- 4500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר FPS ומדי פעם עריכת וידאו ותמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). adobe premier, photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3, max payne 3 וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד בתקציב של עד 4K. הצרכים הם בעיקר צרכים סטודנטיאלים. * מטרות המחשב - WIN7, אינטרנט, אופיס, מוזיקה, סרטים ב-HD, תוכנות גראפיות קלות (CS4 למשל) ומשחקים לא כבדים במיוחד. * גודל המסך - 15.6 * משקל רצוי - לא קריטי * זמן סוללה - שעתיים-שלוש (גם זמן הסוללה לא קריטי כ"כ) * יציאות - USB, HDMI וכל שאר היציאות הסטנדרטיות * בלוטות - לא חובה, אם יש - מה טוב. * גודל מינימלי של כונן קשיח - 320, עדיף 500 * צורב DVD - חובה * אחריות - אחריות בינלאומית פחות חשובה, רצוי אחריות טובה ואמינה פה בארץ * העדפה לחברה כלשהיא - רצוי DELL או TOSHIBA, אבל במגבלות התקציב, אשמח לכל הצעה. (יש דגמים של פאקרד בל ושל סמסונג שנראים לא רע) חשוב לי שהמחשב יהיה אמין, מהי…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב מיועד לאחי 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר חיבור המחשב למסך וצפייה בסרטים, קצת פוטושופ (חובבני), אינטרנט, אופיס. ממש לא גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה אני עבדתי כמה חודשים וחסכתי את רוב הכסף למחשב והגעתי לסכום של 9000 ;D ואני רוצה מפרט למחשב למשחקים כבדים כמו counter strike souce אני רוצה בעיקר להשקיע בכרטיס מסך של איזה 2500 -3000... קיצור אני רוצה מחשב שיגיע לביצועים מעולים לא רוצה ציוד היקפי כמו מסך וכו' יש הצעות? תודה מראש לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המחשב הבא אבל אני מתלבט בין 2 מפרטים הראשון מפנדה והשני מפלונטר עם זיכרון וקירור מנועה מה עדיף לקחת? דגש בהבדלים על זיכרון,כרטיס מסך וספק. כמות. מוצרים סה"כ 1 XFX GeForce 7600GT 256MB PV-T73G-UDF7 1,299 ש"ח 1 Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset LGA 775 599 ש"ח 1 Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box 855 ש"ח 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro 150 ש"ח 1 Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS 465 ש"ח 1 HEC Win420 420W 20/24PIN 425 ש"ח 1 Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU 270 ש"ח 2 Samsung 512MB DDR2 667 Original 710 ש"ח 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X …
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - את האמת אין לי תקציב מוגדר, לא זול ולא יקר מדיי יש מצב ב - 4-5 אלף ש"ח? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר בסיסית, שומע שירים וגולש באתרים, אבל מה שבאמת חשוב לי - צפייה בתכני 4K ועריכת וידאו (לפעמים אני מקליט עם כרטיס טלוויזיה תכנים באיכות HD ואז אני חותך פרסומות/דברים שלא רלוונטיים ומקודד אותם מחדש לקובץ MP4 או MKV שישקלו פחות מהקובץ המקורי כאשר הוא מוקלט). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא צריך, יש כונן SSD…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.tms.co.il/preview/spec/1bezq9jw 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה - פוטושופ לייטרום ו Vegas Pro 11 ומשחקים חזקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). התוכנות: פוטושופ - כבד לייטרום - כבד Vegas Pro - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3 , Battle Field 3 , GTA IV ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצ…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אשמח לחוות דעתכם מה השווי של מחשב Lenovo ThinkPad T61 החליפו כונן ל SSD 128GB זכרון פנימי 4GB מסך 15" מעבד Intel2.4GHz מותקן ווינדוס 8.1 תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע מתלבט בין שני סוגי ניידים http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9023&perur=2&t=1&c=441 # מעבד: Intel i5-450, 2.4GHz # מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit בעברית # מסך: 15.6´´ HD WLED # רזולוציה: 1366x768 # זיכרון: 4GB DDR3 Dual Chanel 1333MHz # דיסק קשיח: 500GB SATA 5400RPM # כרטיס מסך: ATI 5470 1GB # כונן: DVD+/-RW # תקשורת אלחוטית: Wireless 802.11g/n # סוללה: 6 תאים # מצלמת אינטרנט ומיקרופון מובנים # צבע: שחור כנגד http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8760&perur=2&t=1&c=441 מפרט טכני: * מעבד: Intel i5-520M, 2.4GHz * מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit בעברית * מסך: 15.6´´ LED Full HD with TrueLife…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, מוכר בחנות ליד הבית הרכיב לי מפרט גיימינג (לא כולל ציוד הקפי, ולא כולל דיסק קשיח שכבר יש לי), והייתי רוצה לדעת האם הוא טוב, האם הוא יאפשר לי להריץ את הכותרים האחרונים בשוק ברמה גבוהה באופן חלק, או שכדאי להחליף..? המפרט: מארז גדול, פשוט, די סטנדרטי + ספק 600W מעבד: intel i5 2400 + קירור ZALMAN לוח אם: P67-AD3-B3 זכרון 4 ג'יגה, 1600 (הוא לא כתב את החברה, ושכחתי לשאול..) כ.מסך: HD 6850, 1GB בסה"כ הכל יוצא 2930.. רציתי בנוסף גם להתייעץ, אולי כדאי לקנות מעבד טיפה חלש יותר, אבל כרטיס מסך חזק יותר. אם זה משהו שישפר את הביצועים בצורה קריטית. תודה וסופ"ש מעולה!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-