ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,357 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי Streamer android שגוסס החלטתי הפעם על מחשב מבוסס WINDOWS לשימוש עיקרי שיהיה מחובר לטלוויזיה. חשוב לי שיעבוד מהר חוץ מזה לא אכפת לי אם זה נייח/נייד/חדש/יד שנייה 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים סדרות אינטרנט . הי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) . 4K 50 inch 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כ…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, מדובר על מחשב לבן 10 אשר יהיה מחובר לטלויזיה 32" HD . עדיפויות : 1.שקט 2. ביצועים 3. עיצוב 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לטובת העדיפויות שצוינו בהתחלה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי עולם פתוח בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: . Fortnite , GTA 5 , Skyrim , minecraft -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ARK SE, Total war, AC origins וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 23 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל הניתן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט שהרכבתי? מחשב גיימינג ב-1440P. Product Name Model Quantity Unit Price Total Total: ₪ 6,277 Intel Core i7 8700 / 1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבד C8700T- PC 1 ₪ 1,230 ₪ 1,230 Asus STRIX H370-I GAMING WIFI ASH370IGA 1 ₪ 647 ₪ 647 Corsair DDR 4 16 (8Gx2) 2133 CL13 Vengance LPX Black CMK16GX4M2A2133C13 C16G2133C13KV 1 ₪ 652 ₪ 652 Gigabyte …
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
המחשב הוא 760 i5 מהראשונים שיצאו .2.80 GHz . זכרון 8G 1333mhz תקנו אותי אם אני טועה אבל כדאי כבר להחליף המחשב. אז מה ששיש לי - כרטיס מסך 1060, מארז טוב של אנטק מידי, ספק כוח קולינג מסטר 500W ושני הארד דיסקים 500+250 גם מלפני 8 שנים. אז מה שמחפש הוא מחשב לגימר בינוני - רוצה לשחק כל משחק ב1080 בלפחות 60FPS חשוב שהמחשב יהיה שקט, לא מתחממם ופתוח לשדרוגים עתידיים, i5 ומעלה. מה מומלץ? ( מעבד, לוח, הארד דיסק מהיר , זכרון ועוד) אני הולך לקנות עוד היום לכן הדחיפות. קונה בKSP
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, זקוק למחשב נייד חדש (במקום dell vostro 5470 מעבד i5). כל המשרד שלי תלוי במחשב ובמהירות התגובה שלו. שימוש אינטנסיבי מאוד בוורד, אקסל, תיקיות וחלונות גוגל כרום (עשרות לשוניות), כולם פתוחים במקביל + תוכנת ניהול משרד ודרופבוקס ברקע. לא יכול להרשות לעצמי לאגים ושניות ארוכות של המתנה מלחיצה ועד שהמסמך נפתח או מחשב שנתקע כי פתחתי 5 לשוניות כרום וה-cpu בעננים.. לא חשוב - תקציב כרגע (עדיף שיהיה עד 5k אבל אפשר לעלות). כן חשוב - מסך 13-14, סוללה טובה, דק, חזק מאוד (!). חשבתי על הניידים מסדרת yoga... מה דעתכם? תודה!
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי,חדש פה. אנסה לתמצת. צריך מחשב נייד לגיימרים תקציב סביבות 5.5-6k אבל השאלה המרכזית היא,איזה חברה לקנות? DELL/AUSSIS? / מהיכן לקנות? אחריות? כמו כן חשוב שהמחשב לא יתחמם מהר וכ'ו ראיתי את זה : https://ksp.co.il/?uin=44855&select=.1304..271. תודההההה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PUBG GTA IV GOD OF WAR 4 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא נדרש 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא יודע איך בכלל ז…
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מעוניין לבדוק זיכרונות ורציתי לדעת האם ישנם הבדלים מהותיים בין זיכרונות של 2400 MHz ל-2666MHz ? כמו כן מהם ההבדלים בין Single Rate ל-Dual Rate ? והאם צריך לקחת סטיק 1 של 16GB או 2X8 ?
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
היי לכולם,בשבועיים הקרובים אצטרך לרכוש מחשב נייח,מה שאקח מהמחשב הישן זה מסך על 60 HZ ו SSD 500 GB. אני מתחיל ללמוד קורס מנהל רשתות MSCA והבנתי שאצטרך מינימום מעבד I5 ו 16 GB ראם ההתלבטות של בין שתי המעבדים I5 8400 או I7 8700,המחשב ישמש לתוכנות וירטואליות ושימושים רגילים וקצת גיימינג שלשם כך אקח כרטיס מסך 1060 6GB. חשבתי לקחת לוח אם Gigabyte B360M AORUS GAMING 3 או שעדיף לקחת לוח Z370 על מנת להמהיר זכרונות ראם שאקח על מהירות 2400 MHZ? ועד כמה אוכל להמהיר אותם אם בכלל המעבד תומך עד 2666 MHZ? בגדול אני שובר את הראש איזה מעבד ולוח אם לקחת שיהיה הכי אופטימלי לשימושים שלי? תודה רבה ואם אקח I7 8700 איזה קירור טוב לקנות לו?כי הבנתי שהקירור שבא עם המעבד לא…
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני למעלה משנה רכשתי מחשב לנובו Yoga . לתדהמתי, התברר כי המחשב מחשמל, כאשר הוא מחובר עם המטען לחשמל. לא מדובר בחשמל סטטי אלא ממש במכת חשמל לא נעימה ומסוכנת. המחשב נמסר לתיקון במסגרת האחריות, ועם תום תקופת התיקון לנובו הודיעו לי שאין ביכולתם לתקן המחשב וקבלתי זיכוי עבורו. כמי שבתמימותו האמין (בלשון עבר) במותג לנובו רכשתי שוב מחשב YOGA ואולם גם הפעם, מחשב אחר, מתברר כי המחשב מחשמל. ברור לכל כי לנובו מוכרים, לפחות בארץ, סדרה פגומה של מחשבים. אחד הנציגים שעימו דברתי אף ציין ש"הבעייה מוכרת" (מה שלא מונע מהם להמשיך למכור סחורה פגומה). המחשב השני נמסר לתיקון ונדפק ונשבר במהלך ההובלה ע"י חברת ההובלות של לנובו. מוקד השרות של לנובו אינו מעודכן ולא מוכן למסור…
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייח לצרכים הנ"ל. יש אפשרות לקניית חלק מהרכיבים באמזון USA (משפחה עתידה להגיע בקרוב) - רצוי את הרכיבים הקלים ואלה שיביאו לחסכון המשתלם ביותר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי - חריגה מקסימום 200-300 שקל (במידה ושווה את זה) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, בניית אפליקציות והזרמת וידאו 4K א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רוצה שהמחשב יעמוד בשימוש עתידי של בניית אפליקציות. שימוש בסביבות עבודה של Jet…
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך מעט,מעדיף לנצל את רוב התקציב למחשב טוב יותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד ל6700 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ממשחקים,גיימינג ואולי מעט עריכה בעתיד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פורטנייט,פאבג,סיאס גו,קול אוף דיוטי בלאק אופס 3-4,ג'י טי איי 5,פיפא,אוברוואטץ' ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך …
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
איזה מחשב נייד יותר איכותי https://ksp.co.il/?uin=46741&select=.268..271..214..2639. מסך 14 https://ksp.co.il/?uin=43119&select=.268..271..213..2639. מסך 13.3
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי מחשב שע"פ הנתונים הוא הכי מתאים לי, אבל כשאני מוסיף אותו לCART הוא לא נותן לי להמשיך הלאה. יש דרך לעשות עם זה משהו או לוותר? תודה
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן, מחפש מחשב נייד מתאים לתיכנות, יהיה נחמד עם יהיה לו כרטיס גרפי שיאפשר לשחק קצת. חשוב שיהיה עם מסך גדול (15.6). מעדיף עם ביצועים מירבים גם אם זה בא על חשבון משקל וזמן סוללה קונה מארה"ב - תקציב עד 900 דולר תודה
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AVID MC -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? …
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
במספר חנויות בארץ מופיע CPU Cooler Antec A30. ניסיתי לחפש מעט reviews - הוא לא מופיע באמזון, בnewegg או בכל אתר מכובד אחר מלבד אמזון הודו. מישהו מכיר/משתמש בו? איך זה שהוא נפוץ מאוד בארץ אבל כמעט ולא מופיע בחו"ל? תודה
-
- 9 תגובות
- 5.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני צריכה מחשב נייד ללימודי עיצוב גרפי הבנתי שצריך תכונות מסוימות במחשב לא כל כך מבינה בזה ממה שרשום במדריך לקניית מחשב ללימודי גרפיקה צריך : כרטיס גרפי חיציני בגודל של 1-2 ג'יגה. זיכרון פנימי (RAM) של לפחות 16GB ומעבד אינטל חזק בגדול התקציב הוא עד 5 אלף חריגה מהתקציב עדיף שלא ואם כן אז עד 500 ש"ח מכל החפירות באינטרנט התבלבלתי לגמרי צריכה מחשב קל, נוח וחזק בלי להישחט במחיר ועם כל התכונות שחייב ואם ידוע לכם על עוד דברים שאי אפשר לוותר עליהם במחשב לעיצוב גרפי אשמח לשמוע
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד עם המפרט הבא פחות או יותר, בתקציב של עד 4,000₪ (אפשר לחרוג מעט אם באמת שווה): מסך 15.6" (אפשר קטן יותר בתנאי שיש מקלדת מלאה) קל משקל - עד 2 ק"ג (אפשר לחרוג מעט) חיי סוללה ארוכים (לפחות 6 שעות) לפחות 128GB SSD דיסק מכאני - לא חובה זיכרון לפחות 8GB (אם 8GB לוודא שיש חריץ פנוי להרחבה עתידית) מעבד i5 8250U או טוב יותר אין צורך בכ. מסך נוסף (ייעודי) רזולוציה מעדיף 1920x1080, מוכן להתפשר. לא קריטי אם מגיע עם/בלי מערכת הפעלה. מצאתי מפרט טוב, אבל אולי תוכלו להמליץ על משהו טוב יותר. Dell Latitude 5590 LT-RD33-10587 1.9KG i5 8250U 8GB DDR4 256GB SSD 68WHr (…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2,800 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה באינטרנט וצפיה בסרטים (אני לא מחפש מחשב ייעודי לצפיה בסרטים). אני שוקל אולי גם לשחק במשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
היי חברים אני צריך מחשב נייד לצרכי תכנות ושימושים כלילים עד 3K. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, עדיף בפחות אם אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות לצרכי עבודה בשימוש יום יומי, שימוש באינטרנט, סרטים ב-HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כזה חשוב אבל עדיף שיהיה שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 ש"ח, אפשר לחרוג אם מוצדק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, סרטים, עבודה משרדית, ומעט גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? מעדיף לא לקנות כרטיס מסך, אחכה לדור החדש ואולי בכלל אסתדר עם המובנה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שלא ירעיש מדיי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כנראה שלא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות. 8. …
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 חריגה מינימלית עד 3700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר צפייה בסרטים\סדרות HD\4K, גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן חיצוני (יש 2 של 3TB) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי לא חובה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את …
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ניתן לחרוג עד 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב פנים לפרנסה שימוש בעיקר בתוכנת autocad 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנ…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב שלי הוא ברעיון באזור ה-3000 ש"ח אבל כבר יש לי SSD ו-HDD ככה שהייתי אומר שהמקסימום הוא 2500 ש"ח ואם אפשר להוריד טיפה בלי לפגוע אז זה גם יתקבל בברכה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי כבד, המון לשוניות אינטרנט, צפיה אונליין בספורט באיכות HD וצפיה בסרטי HD (פה ושם עריכת קבצי אודיו ע"י תוכנת Audacity) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, הוזמנו מאמזון הרכיבים הבאים Seagate 3TB BarraCuda SATA 6Gb/s 64MB Ca…
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-