עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. קיבלתי במתנה טלוויזיית 3D חדשה. אני מעוניין לשדך לטלוויזיה מחשב HTPC קטן (בדגש על קטן). אשמח עם תעזרו לי בבניית המחשב, אין לי ניסיון עם מארזי HTPC. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל (זה חלק מהמתנה ;D ). ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100-200 ש"ח לא יותר, עדיף בכלל ללא חריגה אם מתאפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ו-D3. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מקסימום GTA San Andreas, לא יותר מזה…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by mazinya,

חפרתי עוד קצת והחלטתי שאני כנראה אקנה אחד מהדגמים הנ"ל Samsung Q330-JS03IL http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11412 Asus U35JC-RX057V http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10961 Dell Inspiron N3010-4504AW7‎ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10923 מבחינת נתונים יבשים של מעבד וזיכרון כולם אותו הדבר. הנטייה שלי היא יותר לכיוון הסמסונג גם בגלל הכונן האופטי (אני לא משתמש בו יותר מדי אבל טוב שיהיה למקרה שארצה לפרמט ולהתקין ווינדוס נקי ועוד מני דברים אבל לא קריטי) וגם בגלל איכות הבנייה שלו שעפ"י מה שאני מבין היא הטובה מבין ה 3. מה שכן אין לי מושג לגבי זמן הסוללה שלו בשימושים קלים-בינוניים על האסוס אני חושב רק בגלל זמן הסוללה המעולה שלו בשימושים קלים-בינוניים. אני לא יודע מה זמן הסוללה שלו בהש…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם אני צריך המלצה למחשב נייד לסרטים מוזיקה עבודות בוורד ותיכנות בעיקר ב visual c++ חשבתי על הmacbook הזה http://store.yeda.co.il/product_info.php?cPath=59&products_id=766 נראה מחשב מעולה זוכה לשבחים כל הזמן אבל משום מה יש כאלו שאומרים שלסטודנטים יש איתו בעיות. אשמח אם תביעו את חוות דעתם על המחשב הזה או שתמליצו על ניידים אחרים בערך באותו תקציב אם המחשב הזה לא נראה לכם. חשוב שיהיה במחשב: מסך רחב יציאת טלויזיה-חובה דיסק קשיח 80 ומעלה(עדיף יותר מ 80 אם אפשר) רמקולים טובים שיריץ ויסטה בלי בעיות שהבטרייה תספיק לזמן סביר (אני מעריך 3 וחצי 4 שעות)

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום =],אני סוף סוף קיבלתי את המשכורת שלי ואני רוצה לקנות מחשב חדש אחרי 5 שנים עם המחשב הנוכחי,אני מיתכוון להשתמש במחשב החדש בעיקר למשחקים ולגלישה באינטרנט ואני רוצה מחשב שיוכל להריץ את המשחקים של היום על high ויחזיק לקצת זמן,אני מקווה שבתקציב שיש לי זה אפשרי ואני רוצה שתעזרו לי בהרכבת מפרט. אני יכול לחרוג מהתקציב ב300 ש"ח ואני לא צריך שום ציוד היקפי (רמקולים,מקלדת,מסך) וכל התקציב ילך למחשב עצמו. המסך שלי הוא AOC 22' 210S והרזלוציה המקסימלית שלו היא 1680x1050,האם זה בסדר? זה יריץ משחקים טוב? או שאולי אני צריך לשדרג את המסך? 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אפשר לנצל את כל התקציב =] במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרו…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Guymz,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות וצפיה בסרטים * גודל המסך? 14" * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו מיוחד * משקל רצוי? עדיף שלא יהיה כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא יודע מה זה זמן ארוך, אבל כמובן שעדיף כמה שיותר ארוך... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500gb * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? בדרך כלל מעדיף דל.. אבל אשמח לשמוע אם סמסונג טובים, או כל דבר אחר שמחזיק זמן. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? שלא יהיה עבה מידיי ושיהיה מעבד i5.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם! אח שלי סטודנט להנדסת אלקטרוניקה ועובד עם יישומים כבדים כגון MatLab וכן הוא עובד עם Pspice וכו'. בכל אופן הוא זקוק למחשב חדש אח במסגרת תקציב של 3000 ש"ח בערך מסך כבר יש לנו היינו מעוניינים במחשב נייד משומש, כזה של חברות שמשכירות לסטארט-אפים ואח"כ מוכרות אותם כי החברות פושטות את הרגל. עבור מחשב נייד מן הסתם נשלם עד 4000 ש"ח. מישהו מכיר כתובות? וגם יש לי שאלה נוספת, האם המחיר הבא שווה את המפרט הבא: AMD athlon 2000 xp+ Motherboard: gigabyte 7vaxp (creative sound blaster 5.1 Live!) cdrw: Lg 48*24-*48 graphics: nVidia Gforce 2 mx400 64mb Segate H.d.d 60 gb 7200 rpm מקלדת עכבר רמקולים כונן דיסקטים סטנדרטיים וכו'. אנא חוו דעתכם... :smoke:

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Jonny West,

נקנה בערך לפני קצת פחות משנה,למטרת גיימינג. מעוניין למכור בשלמותו. בנוסף: ומסך:

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by tolik001,

המחשב הראשון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין משחקים ספציפים אבל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מחשב בלבד ללא מסך ללא כלום 5. עד כמה חשוב השקט בסולם ש…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by harel_d,

שלום לכולם, אני מתלבט האם לרכוש מחשב נייד DELL XPS 13, מעבד דור 7. השאלה כרגע האם יש סיבה לא לרכוש אותו ואם כן - מהי. כמו כן, האם יש ביקורות שליליות משמעותיות סביבו. הרכישה תתבצע בארה"ב. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by asry,

1. מה התקציב המירבי? 4000 שח אפשרי חריגה קלה 2. מה שימושי המחשב ? משחקים ברמה טובה (לא גיימר) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה והרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבועות הקרובים 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאו…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by poki366,

המחשב שלי יוכל להריץ את call of duty modern warfare 3? זה המפרט: CPU: Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz RAM: 2.0 GB OS: Microsoft Windows 7 Home Premium Edition Service Pack 1 (build 7601), 32-bit video card: GeForce GT 240 sound card: NVIDIA High Definition Audio אם זה לא יריץ חלק, אז מה אני צריך לשדרג? כדאי לי לשדרג או לחסוך למחשב חדש? תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by shafankis,

שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מחשב שישמש אותי לעריכת וידאו. יש לציין כי אני מצלם במצלמת וידאו אנלוגית, ולא ניתן לחבר אותה למחשב דרך ה- USB ישירות, כמו במצלמה דיגיטלית. אני זקוק למחשב טוב, מהיר וחזק, ומוכן להוציא עד כ- 7000 ש"ח (על המחשב בלבד, לא כולל מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים ומדפסת, שכבר יש ברשותי). קיבלתי את המפרט הטכני הבא: מארז MIDI TOWER P-4 לוח DFI - P4 - כ.רשת + כ.קול מעבד PIN 478 2G.B TRAY P4/478 CPU COOLER 2.4 MGHZ זכרון DDR 512/266 GFORCE4 MX440 - 64MB + TV OUT דיסק 80GB 7200 IDE כרטיס קול AUDIGY SE 5.1 הייתי רוצה לקבל המלצות לגבי כרטיסי עריכת וידאו ומחיריהם בשוק. אני זקוק לכרטיס סמי-מקצועי, שיוכל לעבוד עם תוכנות כגון Premier ו- AVID. האם רכישת הכרטיס אמורה ל…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Rin,

שלום וחג שמח , 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה ביתית - אינטרנט ו office א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות ילדים פשוטות - תוכנות לימודיות כאלו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ללא מסך , ללא עכבר , ללא מקלדת , ללא רמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שק…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. * מטרות המחשב? בעיקר יהיה מחובר ב-HDMI למסך 50' כדי להריץ סרטים באיכות של 720/1080 * גודל המסך? עדיפות למסך בגודל 14'. סוג המסך (מט/מבריק) לא קריטי אבל אם יש מסך מט - אז אשמח * רזולוציית המסך? 1366x768 יספיק לי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? איני סוחב אותו איתי הרבה אז המשקל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין צורך בזמן סוללה ארוך, שעתיים זה מספיק בהחלט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן, HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן HDD של 320GB יספיק * כונן אופטי? לא ממש קריטי, אבל אשמח שיהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כ…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by sdodly,

שלום לכולם, בניתי מפרט למחשב שישמש בעיקר לתכנות (Visual Studio, IntelliJ) וצפיה בסרטים HD. יש לי צורך במחשב מהיר אמין וחזק שיחזיק מעמד למשך שנים ושהיה שקט יחסית 6/8. אין לי כוונה להתעסק עם OC. ככל הנראה אוסיף כונן SSD בעתיד. להלן המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪893 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪54 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪239 מארז: SilverStone Precision PS09 Black כמות: 1 - מחיר: ₪213 ספק כוח: SeaSonic ET 400W 30A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪198 זיכרון: Hynix O…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי, מחפשת מחשב נייד עבור סטודנטית לעיצוב גרפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות עיצוב גרפי: Solid photoshop illustrator in design כולן בשימוש תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מ…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by zvi8875,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל אבל כדאי לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים האחרונים ששוחררו וכמובן המשחקים שיבואו בין אם זה BIOSHOCK2 או Battlefield 3 MW3 ,הבנתם את הפואנטה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1920 x 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום! הודעה ראשונה שלי ;D אני מעוניין לקנות נייד חדש לצרכי לימודים (מדעי המחשב באוניברסיטה ומה שנובע מכך תוכנות מסויימות שאני אמור להתשמש בהם) ולצורך סרטים (SVIDEO חובה!) ואינטרנט, לא מתכוון לשחק בו , באזור ה5-6 אלף ואני שובר ת'ראש כבר שבועיים... יש לי כמה מפרטים ששמתי את עיניי בהם: LG F1-224DE [מחיר:5000] http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=3480 במחיר של 5 (לא המחיר של האתר המצורף) נראית לי ההצעה העדיפה Lenovo N100 [מחיר: 5500] http://www.tritium.co.il/index.php?main_page=product_info&products_id=865&language=he&ref=2 HP DV5225EA 1.6GHz [מחיר:5000] http://www.ctm.co.il/product.asp?id=587 LG M1-3DUOE Duo 1.83GHz [מחיר:6000] http://www.yardenpc.co.i…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Blah?,

שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 3K, למרות שאמור לעלות פחות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן לנסות לחסוך, התקציב שרשמתי הוא משפר מקסימאלית לא רואה סיבה שלא נצליח להרכיב מפרט טוב בפחות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, בעיקר אופיס, מעט עריכת תמונות בסיסית וצפיה בסרטים עד 1080P. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? השקט חשוב, לא להגיע לעלויות גבוהות רק בשביל שקט מקסימ…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים, * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, כמה שיותר בגדול יש לי יום לימודים ארוך מ8-20 אבל אני חושב שזה לא סביר זמן כזה, אני יתפשר בנושא הזה כדאי לעמוד בתקציב ואחבר אותו לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) כן HDMI ,לפחות 3 יציאות USB2/3 * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? החברה הכי זולה, נלקח בחשבון MSI או ACER

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by freeuser,

שלום לכולם ומועדים לשמחה התלבטות קשה לגבי בחירה בין שני דגמים איזה מהם עדיף לי :s05: 1 - http://www.gamaoffice.co.il/products/101923 2- Dell Inspirion 1535 V8300 ‎Intel® Core 2 Duo Processor T8300, 2.4GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB, 3MB L2 Cache‎ ‎ Memory‎ ‎2GB (2X1024MB) 667MHz DDR2 Dual Channel Upto 4GB‎ ‎ HD‎ ‎160GB 5400 rpm‎ ‎ Display‎ ‎15.4'' Widescreen WXGA (1280x800) with TrueLife‎ ‎ GPU‎ ‎ATI Mobility RADEON HD 3450 256 MB‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD-RW +- With Dual Layer Technology‎ ‎ Webcam‎ ‎ 2.0 Mega pixel web camera ‎ ‎ Bonus‎ ‎Dell Travel Remote control‎ ‎ Sound‎ ‎Audio type/controller: AC97 Soft Audio‎ ‎ Speakers‎ ‎Two channel high definiti…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by thenoaman,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,000, אפשר לחרוג עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד בעיקר לגלישה, צפייה והורדת סרטים, מעוניין בשטח אחסון גדול יחסית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה שקט ככל האפשר אבל העיקר שיהיה בתקציב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בח…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אינטל לא ייכנס אלי הביתה לעולם אבל המפרט לא בשבילי... מאחר ואני לא יודע על אינטל שומדבר (מבחינת לוחות וכו'), אני מבקש את עזרתכם. המחשב מיועד לאחותו הקטנה של חבר שלי, שמשחקת בעיקר... אני צריך מפרט מלא למחשב, כולל מסך. אל תעזרו לי ותציעו מפרט AMD יותר טוב, לא אותי אתם צריכים לשכנע וחבר שלי לעולם לא ישתכנע לקנות AMD. תודה מראש.

24. תקציב: 2500 עד 3000 | לנסות לחסוך ולא לחרוג. שימוש במחשב: גרפיקה ממוחשבת: Photoshop, Illustrator, Indesign אין צורך בציוד היקפי אין חשיבות לשקט של המארז לא מתוכנן OC אין במערכת הפעלה, המחשב יורכב לבד אין צורך בחנות ספציפית - אשמח להמלצה על חנות טובה בצפון עד המרכז הקנייה מתוכננת בקרוב אשמח לאופק שדרוג בשנתיים הקרובות, בהתאם לדרישות התוכנות שציינתי מעלה. ועכשיו בנימה מעט יותר אישית המחשב נקנה עבור אימי, גרפיקאית מהדור הישן שצריכה מחשב זריז יותר ממה שהיא משתמשת כיום (אינני יודע מאיפה יש לה את הסבלנות לחכות לתגובת מחשב כמו היום) המחשב הנוכחי יפורק, לכן אפשר להשתמש במארז והספק כוח שלו, אשמח לדעת האם זה מיותר ושווה להשקיע מעט יותר ולקנות חדש מארז: Giga…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?9000+- אם זה חשוב אשלם בשטרות 2 . מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) הדגשתי מה שחשוב לי. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. צריך מסך כרגע אני נעול על הדל 20" שעולה 2100 מזאפ וצריך גם רמקולים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך פלופי וצורב די.וי.די אבל אל תכלילו אותם במחיר של המפרט 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעדיף מרובע ליבה וכ.מ של נ…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים