ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך לקנות 2 מחשבים ניידים לצרכים בסיסיים בלבד. לא צריך להיות הצעקה האחרונה (ועדיף שלא) מטרות המחשב? גלישה, סרטים, אופיס * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף שכן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה * כונן אופטי? רצוי, לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) א…
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
המפרט שבחרתי תנו חוות דעת מעבד : Amd Athlon64X2 (AM2) 5400+ 2.8Ghz Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty 550 שקל גוף קירור : Scythe Ninja Plus Rev. B AM2\S775 210 שקל לוח אם : Gigabyte GA-MA78GM-S2H - AMD 780G Socket AM2+ - HDMI - mATX 400 שקל זיכרון פנימי : DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 OCZ\G. Skill etc... - Life Time Warranty - CL5 450 שקל דיסק קשיח : 320GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD3200AAKS - 3Y Warranty 250 שקל צורב: ASUS DRW-2014L1T SATA DVD-RW X20 - Lightscribe 160 שקל כרטיס מסך : Geforce 9800GTX+ 512MB 256bit - Leadtek, Palit, Gigabyte, Asus, Sparkle, Club-3D 1050 שקל מארז : Compucase CI-6A19 BLACK + Heroichi 400TR-T …
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי, הצעה שקיבלתי למחשב לעבודה ביתית/משחקים ב6500 מה דעתכם? מה ניתן לשפר? תודה! מחיר הכמות בשקלים כולל מעמ מחיר הכמות בשקלים ללא מעמ מחיר בשקלים כולל מעמ מחיר בשקלים ללא מעמ כמות יצרן שם מקט 835 714 835.00 714 Intel Intel Core i5-9400F Coffee Lake Six cores CPU - No Graphics included. Require extern…
-
- 16 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם הגיע הזמן להתחדש במחשב חדש התקציב הוא 6500 ש"ח בעיקר למשחקים חדשים שירוצו בצורה טובה, וצפייה בסרטים וסדרות נפח אחסון 500 גיגה יש לי מסך DELL 2007WFP, ואין שום צורך בציוד הקפי לא מתוכנן שום OC, ועדיף כמה שיותר שקט העדפה לחנויות באזור המרכז
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
המחשב מיועד לגלישה באינטרנט,שיחות ווידאו(סקייפ למינהם) ואופיס . 1. מה התקציב המקסימאלי? ~1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח אם יתאפשר לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,שימוש בתכנות לשיחות וועידה וידאו אינטרנטיות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?לא קריטי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? א…
-
- 8 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, במסגרת חיפושים אחרי מחשב נייד הנועד לשמש לצורכי לימודים תכנות וגיימינג קל, נתקלתי ב Lenovo z500 שלדעתי עונה על הצרכים שלי ומשתלם יותר בהיבט היחס חומרה-מחיר ליתר הדגמים/חברות בטווח מחיר זה. (אגב, אם יש לכם המלצה אחרת אשמח לשמוע אותה). ההתלבטות שלי היא בין שני הדגמים הנ"ל: http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=9893 http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=10746 או בקיצור, גרסאת הtouch או הגרסה הרגילה. ההבדל במחיר פחות מ-300 ש"ח, הוא מבחינתי יותר זניח. ההבדל המשמעותי מבחינתי הוא הבדלי המשקל. 2.2 ק"ג למחשב ללא מסך המגע, 2.8 ק"ג למחשב עם מסך המגע- הבדל משמעותי שכן אני מתכנן לקחת את המחשב לחדרי ההרצאות ולמעבדות לצרכי תכנות (סטודנט להנדסת תוכנה) על בסיס יום יומי וכמובן שי…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם מישהו/י יודע מתי אמורים להגיע לארץ ניידים עם VISTA והאם מישהו יודע כמה עולה VISTA
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
הרכבתי לדוד שלי מחשב חשוב לו שקט ברמות מטורפות ומהירות מטורפת, אני מתכוון מהירות של להיכנס לתיקייה או להיכנס לדפדפן וכאלה שלא יקח הרבה זמן וזה מה שהרכבתי הנה מעבד Intel Core 2 Duo E7500 Tray ₪535 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7500ay לוח אם Gigabyte GA-EP43-UD3L ₪450 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39479 כונן קשיח Samsung HD321KJ 3.5" 320GB SATA2 16MB ₪204 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...-35-320SATA16M זיכרון OCZ DDR2 2048MB 800MHz CL 5-6-6-15 Value ₪208 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2201 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 9500GT 512MB DDR2 PCIe ₪370 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=32146 מארז ללא ספ…
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
חבר שלח לי מפרט שהוא מוכר, הייתי שמח לדעת כמה הוא שווה (אני או אחד החברים שלי מתכננים לקנות) (יד 2) כרטיס מסך GTX 460 2GB מעבד IntelCore i5 760 2.8Ghz4GB RAM1TB HARDDISK לוח אם Gigabyte P55A-UD3 מארז Antec 4 מאווררים ספק Seasonic 100-240vac430 Wat THX
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
בבקשה מפרט למשרד + קצת משחקים לילדים מעבד i5 כולל היקפי ומסך סה"כ עד 2500
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
. מה התקציב המירבי? 3000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? לימודים אקדמיים, בעיקר תכנות ועבודה כמתכנת (השאיפה היא להביא את הלפטופ הטוב ביותר כדי שיחזיק כמה שיותר שנים כ Daily Driver) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? לא בהכרח, אם יש משהו משתלם עם ווינדוס 10 אז זאת אופציה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP / IVORY 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? חודש הקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? HDMI כמובן, USB 3 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? עדיפות לאופציה לשדרוג בעתיד (מבחינת כמות זיכרון ה…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש הגנה על ה HD מתזוזות בכל הניידים, או רק אצל חלק מהיצרנים? אצל מי ידוע שיש הגנה כזו?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500-5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועריכת וידאו (כרגע לצורכי לימוד). יתכן גם שימוש בAngular, React. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב במידה מסויימת 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כנראה שלא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חובה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנ…
-
- 22 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי?5500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.משחקים כבדים,XP ועבודה משרדית רגילה. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לא ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.קונים מסך חדש 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.מקלדת+עכבר+מסך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?רמקולים. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- ע…
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
כולל ציוד היקפי -עכבר,מקלדת ומסך דק. מחשב למשחקים כבדים-דום 3... י תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד בעיקר לצרכי תכנות. המחשב ישמש אותי לשנים הבאות לכן עם הזמן הוא יעבוד יותר ויותר חזק. כעיקרון אני לא מבין בהבדלים בין דורות המעבדים אבל אם כבר אני קונה מחשב חדש הכיוון הוא מעבדי i7 דור 10. אין צורך בכרטיס מסך חיצוני, המחשב לא מיועד לגיימינג. חשוב לי שהסוללה תהיה חזקה ושיהיה כמה שיותר קירור, שהמחשב לא יתחמם ולא ירעיש, ככל האפשר. אין צורך בציוד היקפי והמחשב לא אמור OC. מסך באיזור ה14 אינץ', לא פחות מ14 ולא יותר מ15. SSD של 512 אמור להספיק. חשוב לי שאם יש אפשרות אז שהמחשב יגיע ללא מערכת הפעלה, בעיקר על מנת להפחית עלויות. כעיקרון התקציב הוא סביבות ה4000, אני מחפש לנצל את המבצעים של החודש הקרוב ולקנות במחיר …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני מעוניין לדעת אם המחשב הזה שווה את המחיר ואם הרכיבים בו טובים? יחסית למחיר לפחות? P4 630 3.00GHz LGA775 800fsb 2048k 64 bit מעבד Gigabyte 8195 megl...intel 915GL 1PCI-E SATA2 ALC 880-7 לוח אם 1024 RAM WD 160 GB SATA2 דיסק קשיח LG GSA 4163B IDE5.25 DUAL LAYER צורב די וי די AC97 6.1 CHANNEL O\B כרטיס קול סטנדרטי... REALTEK 8139 1 GB כרטיס רשת NVIDIA GEFORCE 6600 256 MB DDR 128 BIT 450\500MHZ PCI-E 16 TV DVI כרטיס מסך 4000 מחיר... המניאק לא הסכים בשום פנים ואופן לרדת שקל מתחת לזה!!!!! וזה עוד בלי מסך חדש.... מחשב סבבה גרוע טוב ממוצא?? שווה את המחיר זה הכי חשוב?!? (הייתי מאד…
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גראפית Adobe Photoshop Blender FireAlpaca Krita 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי המחשב לא יהיה בחדר שינה למשל 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? הגבלה על גודל המחשב בגלל לוגיסטיקה של שולחן העבודה גודל מסך 15.6" …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה במציאת חלקים ומפרט . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 - עדיף ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, (ממש לא חובה הגדרות Ultra), עריכה גרפית ושימוש כללי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) WD Black SN750 500GB NVMe 1TB HDD Crucial Ballistix Sport LT 3200 MHz DDR4 16GB (8GBx2) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? השקט חשוב מאוד (המחשב יהיה בחדר ש…
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני צריך מפרט בתקציב של 5,000 עם הדגשים הבאים: - המחשב הוא קופסא בלבד (בלי מסך מקלדת ושאר ציוד היקפי) - ב"עריכה" אני מתכוון להכל (מוזיקה עם Qbase, וידאו עם Premiere וגרפיקה עם פוטושופ) תוך התמקדות ב"קצת מכל דבר". - אני רוצה סביב ה400-500GB - דרוש מארז איכותי שיעמוד בתנאים פיזיים קשים ובתנאי חום/קור קשים יחסית (המחשב הולך לקומונה של 20 איש בשנת שירות שגרים יחד ולא תהיה אפשרות לטפל בו וללקק אותו כל היום...) אבל אין צורך להפריז עם זה - הוא לא הולך לבונקר של הצבא ואין צורך במארז חסין ירי... - אני רוצה פאנל קדמי שהכי חשוב זה כניסות PL גדול וקטן (גדול - כמו גיטרה, קטן - כמו MP3) אם קיים דבר כזה וכניסות USB ו-FIREWIRE. - פחות חשוב אבל גם - כרטיס עריכה לכל הכניסות של המצלמות וכו.…
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
רצוי מסך lcd ושהיה בלוח אם כרטיס מסך מובנה די טוב שיריץ לפחות פיפא...
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
מחשב בעיקר למשחקים תקציב 8000 עם מסך בלי ציוד הקפי חבר'ה ותסבירו לי מה ההבדל בין ה- HD4870 לבין ה- Gforce gtx280 ולא מה יותר משתלם מה יותר חזק................!ומתאים למשחקים אני כבר משתגע תעזרו לי לקנות מחשב!@#!@# תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
הייי ... תראו, מחר אני הולך חנות לקחת את המחשב שעכשיו מופיע במפרט שלי בצד .... יש לכם הצעות אחרונות לשיפור ? הנה הוא : AMD Athlon 64Bit 3200+ (s939) Venice 512Kb Cache Abit AN8 SLI Twinmos 512Mb DDR 400Mhz/PC3200 *2 Leadtek PX6800GS 256Mb 256Bit Western Digital 80Gb HDD SATA LG DVD-Rom 16X HEC 580W Ace ThermalTake BigTyphoon CPU Cooler ... תודה מראש, אור .... וד"א - ההבדל בין מגה קאש ל-512KB משפיע בהרבה ?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, מבקש עזרה במפרט למחשב חדש שמיועד בעיקר למשחקים, עם קצת עריכה גרפית כתחביב. תודה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000. חריגה קטנה אפשרית 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים + עריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? הוא יהיה בחדר השינה, אז די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, או…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-