עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by udist,

* מטרות המחשב? - תכנות ומדיה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 13.3-14.1 * משקל רצוי? - עדיף עד 2 קילו, אפשר יותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - יותר מ3 שעות יהיה נחמד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - HDMI, USB3 * Bluetooth? - עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - מתכוון להחליף את הכונן הקשיח בSSD סמסונג EVO שיש ברשותי * כונן אופטי? - עדיף שלא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - עדיף עם ווינדוס, אפשר גם בלי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - lenovo, dell, hp, אבל מוכן להסתכל על חברות אחרות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם 1. עדיפות לultra-book (או כמה שיותר דק וקל) 2. אחריות ארוכה 3. שהאחריות לא תפגע בעקבות החלפת ה…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם, קודם כל כל הכבוד על מה שאתם עושים כאן באתר. כבר הרבה זמן שלא שידרגתי את המחשב והופתעתי לטובה לראות את האתר שלכם. אני גם מאוד מקווה שהאנשים פה איכשהו עושים כסף מההשקעה שלכם. אני מעוניין לקבל חוות דעת על המפרט הבא למחשב לגיימינג, ללא OC, ללא ציוד היקפי, וללא דיסק קשיח או כונן אופטי. התקציב בערך 3,500-3,000, השימוש לגיימינג ושימוש משרדי, רזולוציה 1920*1080 בהגדרות גרפיות גבוהות. לא מתוכנן כלל OC, שקט יחסית חשוב (נניח 6-7), אבל הקירור מאוד חשוב - המחשב נמצא בחדר לא ממוזג. אין צורך במערכת הפעלה אבל יש צורך בהרכבה. אין לי חנות מועדפת אבל אני מחבב את KSP. אני מעדיף מאוד את אינטל ו-NVIDIA, הרגל של שנים ארוכות מדי. בעיקר רציתי לדעת האם יש טעם/צורך בשדרוג לוח האם, והאם …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. היי הקדמה קלה, המערכת הנוכחית שלי תחגוג 4 שנים בקרוב (עדכנתי את המפרט באתר לפני מספר דקות) , וחשבתי להתחדש במפרט "עדכני". המחשב כרגע לרוב עובד בצורה סבירה ולכן לא דחוף לי להזמין מיידית, אם יש משהו מיוחד שכדאי לחכות לו חודש - חודשיים "so be it" לדוגמא - יציאת ג'יפורס סדרה 300. בפעם הקודמת עשיתי מס' טעויות שברצוני לתקן הפעם: - קניתי טכנולוגיה בסיום דרכה - ראה ערך DDR1. - השתמשתי ברכיבים "אקזוטיים" מיצרנים לא גדולים, למשל לוח של DFI שעשה צרות צרורות וכשסוף סוף הוא התפגר סופית בתקופת האחריות היה מאוד קשה למצוא חלופה ורק במזל גדול לא קיבלתי במקומו זיכוי מצחיק על סכום של פחות מחמישית ממה שהוא עלה. - הלכתי על ציוד "ידידותי במיוחד" לאוברקלוק, והמחירים - בהתאם, כאשר בפועל לא …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by iMeash,

היי, מחפש נייד לעבודה בעיקר עם SPSS ו- EXCEL. מתלבט בין 2 דגמים ואשמח להארות והערות 1. https://ksp.co.il/web/item/276935 2. https://ksp.co.il/web/item/299932 הרכישה תתבצע באילת. אם יש דגם אחר באותו סדר גודל מחיר של עד 2500 פחות או יותר אשמח לשמוע. תודה.

5. אהלן! מה דעתכם: * Q6600 (לחכות לStepping G0 או שזה לא מגיע בקרוב?) * Gigabyte P35 DS4 ולהוסיף wireless PCI card, או P5KE-Wifi עם צ'יפ כלול * 2GB G.Skill CL4 גרסת HK * 7300GT/256 או 8500GT/512 * רמקולים ATP3 של Altec-Lansing * קירור למעבד 120 Tuniq (אם רק היה אפשר להשיג בארץ את הExtreme 120 של Thermalright הייתי חוטף אותו) * מארז 182B עם חיזוק בשני מאווררי 120mm נוספים של Scythe (יש יותר טובים/שקטים?) * ספק Corsair 520W * דיסק System - למערכת הפעלה+אפליקציות שטוחנות דיסק (למשל פוטושופ עצמה) - Raptor 75ADFD * דיסק עם Paging + אפליקציות רגילות - Seagate 7200.10 250GB * דיסק עבור אזור העבודה של פוטושופ + נתונים - Seagate 7200.10 250GB * 2 דיסקים ישנים של WD 80GB ATA עוברים מה…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום כולם, אני קונה מחשב חדש ואני פשוט לא יודע על איזה מפרט לבנות כי אני לא כ"כ מבין בדברים האלה :\ אני צריך מפרט למשחקי המחשב ברשת כמו: RTCW,RTCW:ET,UT,UT2004 במקרה ואתם מכירים. כמו כן, אני לא צריך : מקלדת, עכבר, מסך. תודה רבה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Xvertigo,

מעבד: AMD Athlon64 3500+ (Socket 939) לוח אם: Gigabyte GA-K8NXP-9 זכרון: 2x512MB DDR400 (Micron) כ. מסך: Gigabyte GV-RX80T256V (ATi X800XT) PCIE כונן קשיח: Maxtor DiamondMax 10 - 250GB SATA, 16mb Buffer מארז: Chieftech Tower, 2x120mm fans+dust filter ספק כוח: Enermax 550W 24Pin connector צורב DVD: LG 4163B DVD-RW (x16) מסך: Viewsonic LCD VP912S 12ms, 19" ,DVI כ. דיסקטים: Teac 1.44mb מקלדת: Microsoft Multimedia keyboard עכבר: Logitech MX510 רמקולים: Creative Inspire G380

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 ש״ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר משחקים כבדים,מזדמן עבודה עם גרפיקה וסאונד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש. משחקים כבדים כמו Black ops ומעלה, תוכנות גרפיות-photoshop, תוכנות סאונד-reason, cubase, ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680x1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים, המטרה היא להריץ בהגדרות גבוהות משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ג…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. לאחרונה דובר מספר פעמים על היכולת של ניידים (עסקיים בעיקר) להציג וידאו ללא יציאת HDMI, ובמיוחד על חוסר יכולת להוציא סאונד. לנייד איתו אני עובד יציאת DP, שתאורתית תומכת בקצבים שמתאימים לניגון סרטי HDMI בפורמט של 1080p עם אודיו בהבחנה גבוה. החלטתי להזמין מתאם לכבל HDMI, לבדוק את הנושא - ולנסות לתת קצת תשובות לשאלות פתוחות. יש להבדיל בנקודה הזו ולהגיד כי HDMI תומך רשמית בפורמטים שכנראה אינם נתמכים ב-DP (לאודיופילים מומחים בלבד, שכן לי לא נשמעו הבדלים) המתאם שהזמנתי הוא מסוג GDP360 וניתן למצוא אותו ב-ebay במחיר של כ-15 דולר כולל המשלוח לישראל. חשוב להגיד כי קיימים מספר גרסאות ליציאת DP. מקריאה של מספר דיונים בנושא נראה כי גרסה 1.1 תומכת בצורה מלאה באודיו (כתלות בת…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם. אחרי התיעצויות רבות בפורום מעבדים אני חושב שהגעתי להחלטה ולהלן המפרט שהרכבתי. מטרת המחשב: אינרנט, הורדות, משחקים (לא מהכבדים ביותר. משהו לא מחייב להעברת הזמן), תוכנות כגון: פוטושופ, MATLAB, PSPICE לא לשימוש יום-יומי ולא במטרה להריץ את כולן במקביל. היום המחשב שלי, פנטיום 1.4 מתמודד לא רע עם כל אלו, עם כי לאט יחסית. בכל מקרה: מעבד: AMD Athlon64 3200+ Venice 1000NIS לוח אם: Abit AN8-Ultra 790NIS זכרונות: TwinMos 512MB CL2.5 X2=1024MBTotal 270NIS כרטיס מסך: Gigabyte GeForce 6600LE 256MB 128bit GV-NX66L256D 565NIS http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_67&products_id=2285&osCsid=23a2127d442b904d52609a26fa1e0504 כונן קשיח: Western…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by tembo,

שלום, שלום אני צריך מחשב נייד לגלישה באינטרנט, מסמכי PDF בגדלים של עד 10 מ', OFFICE, תכנות JAVA וכאלו, ואם אפשר גם משחקים קלילים... הדרישות שלי הן כאלו: במידה ויש כרטיס מסך שהזיכרון שלו משולב עם הזיכרון הפנימי יש להגדיל את הזיכרון הפנימי ליותר מ 256 מ' כלומר או 256 עם זיכרון DEDICATED או 512 עם כרטיס מסך משולב. רשת אלחוטית בפנים כבר B או G לא משנה. מסך מינימום 14.1 בשאיפה 15. מעבד שיוכל לעבוד לפחות שעתיים וחצי - שלוש ללא חיבור למקור מתח חיצוני מה שמביא אותנו לסנטרינו. הנה מספר דגמים שאני מתלבט בניהם: http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=772&catcode=166 - על אף שזה 256 עם זיכרון משולב מדובר במחיר מצויין לפי דעתי ושווה לשקול.. דגמים נוספים שאתם מכירים? http:/…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by rbu99fm,

שלום, אני צריך מחשב חדש ללא מסך וציוד היקפי! מטרת המחשב העיקרית היא משחקים (Far Cry 2, Crysis...) יש לי מסך חדש: SAMSUNG 226BW שאלה חשובה האם הכרטיס HD4870 בא עם 512MB? או שישנה גם גרסה של 1024MB? בניתי לעצמי מפרט מ- KSP: Core 2 Duo E8500, 1333Mhz, s775, 6MB 1 910 ASUS P5Q Pro s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 1 624 ‏ DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB Corsair DHX TwinX CL5 1 490 Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 1 1280 Western Digital 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 345 Samsung SH-S223F DVD±RW x22 White Sata 2 115 X 2 (אחד מהם יהיה רק כונן DVD ולא צורב) Thermaltake M9 VI1000BWS 1 360 ‏ Thermaltake Tough…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. קיבלתי הצעה למחשב גיימיניג, מה דעתכם על המחיר - זה כולל התקנה והגדרה של הכוננים כרייד 0. 2 X כונן קשיח Kingston SSDNow V300 SV300S37A/120G 120GB SSD SATA III G.Skill 2 X 8G (1600) 9-9-9-24 לוח אם Gigabyte G1.Sniper Z97 LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600 מעבד Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray Seasonic 750W Gold R9 290X Sapphire קירור לכרטיס מסך Arctic Accelero Hybrid II קירור נוזלי למעבד CoolerMaster Nepton 280L Obsidian 450D Corsair Scyth Kaze master II

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלוםל לכולם, אני צריך מחשב למשרד שיחזיק אופיס, אינטרנט וphotoshop. בנוסף אני צריך מסך lcd 19" הכי פשוט שיש היום. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by SomeBody_IT,

שלום לכולם, יש הרבה דגמים חדשים של מעבדים וכרטיסים גרפיים. נוצר המון בלבול , כאשר אתה מחליט לקנות מחשב חדש, ורוצה לשקלל קריטריונים שונים , מחיר. בפרט , עם מספר הדגמים של אינטל. סתם לדוגמה: האם עדיף לקנות I7 מדור קודם / I5 מדור עכשוי וכן הלאה, וגם באותו דור יש גרסאות שונות. כמו כן , Amd התעוררה בשנים האחרונות. ויש את Nivida שתמיד פועמת בשוק המעבדים הגרפים. 1. האם קיימת טבלה מלאה שמציגה שיקולים שונים בין הרכיבים במחשב (מעבד גרפי + מעבד / מעבד עם מעבד גרפי מובנה) NIVDIA / Amd / Intel? 2. מי לוקח , ומי הבחירה היותר חכמה עבור מחשבים בדרגות שונות Amd או Intel? 3. מה השיקולים שצריכים להנחו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם, כיום יש לי מחשב עם מעבד i7 6700k ו-כרטיס מסך, EVGA 970GTX 4GB, ו-32GB זיכרון ראם.... ומבחינתי הגיעו מים עד נפש. חחח אני יכול להתחיל פרוייקט אבל בשלב מסויים (ברגע שאני מתחיל להוסיף עיבוד סאונד מורכב) המחשב מתחיל לקרטע ולא מאפשר לעבוד באופן רציף והתהליך הופך למתסכל. בבקשה מכם, אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מחשב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני מבין שאם לא מגבילים אפשר להשתגע עם המפרט ולהגיע לסכומים אסטרונומיים אבל מאוד חשוב לי שאני עובד על פרויקט שלא יקרה מצב שבשלב מסוים המחשב יתחיל לקרטע ולהאט לי את זמני העבודה. לכן, אני לא יודע לומר לגבי התקציב מתוך פחד שלא להגביל את מי שבונה את המפרט. …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by avshalom81,

המחשב יעבוד על תוכנות revit ו autocad ויבצע רינדורים. יש לי כמה דרישות שיכללו בתוך המפרט: מערכת הפעלה windows 7 64bit מסך dell 2209 "22

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אהלן, רוב השימוש שלי במחשב יהיה ללמידה וחלקו האחר למשחקים כמו Fallout 4 ו-Divinity original sin 2. בשיטוטי הרבים ברשת ראיתי מפרט תקציבי המבוסס על Rayzen 5 G2400: מעבד - AMD Ryzen 5 2400G לוח אם - MSI B350M-PRO-VH-Plus זיכרון מהיר - Ballistix Sport LT 8GB DDR4 2666Mhz דיסק קשיח - Western Digital 320GB HDD ספק כוח - Thermaltake Smart 430W מארז - Cooler Master MasterBox Lite 3.1 אשמח להמלצה על מסך 27, שינויים שיפורים ושידרוגים יתקבלו בברכה וגם הצעות מחיר. אין לי בעיה להרכיב לבד או לקנות חלק מהרכיבים בחול.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ZXY1,

1.התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) לנסות לחסוך ב) לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. שימושי המחשב? קצת מהכול אינטרנט + אופיס + משחקים קלים / בינוניים א) המחשב מיועד לתוכנות SOLIDWORKS OFFICE וכ"ו ב) המחשב מיועד: משחקים קלים בינוניים המשחקים שישחקו על המחשב. GTA 4 / GTA5 וכ"ו -הרזולוציה הטבעית מיועד לטלויזיה טושיבה "42 -הגדרות גרפיות בינוניות 3. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. אני מרכיב ומתקין בעצמי חומרה + תוכנה 8. אני גר בחדרה חשבתי אל KSP ויש גם את אייבורי 9. חייבת להיות יציאת HDMI לפחות 1 10. האם חשוב לשמור…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Arnold,

AMD ATHLON XP +2200 GA-7VRXP VER 2.0 2 *256 PC2100 CHAINTECH GFORCE 4 TI 4200 128 צורב YAMAHA 8*4*24 SYS FANS2 2500RPM FAN1 CPU 4440RPM CD-ROM 52X NETWORK 2 CARDS תוכלו להציע מה אפשר לשפר בעתיד

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אהלן חבר'ה, אני מתכנת במספר סביבות במקביל. מריץ Netbeans, Photoshop, FF+FireBug, IE ועד 2 מכונות וירטואליות. הכל במקביל. קיבלתי החלטה ללכת על i7 ולא על הi5 התקציבי. יש צורך בהרבה זכרון. לא מתכונן OC ואין צורך בכרטיס גרפי חיצוני. כמו כן, חשוב השקט (לא ברמה של מערכת קירור מים, כמובן ). ארצה את דעתכם על המערכת: מעבד Intel Core i7-2600 Tray ₪1321 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7-2600ay לוח אם Intel BLKDH67BLB3 Bearup Lake ₪454 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDH67BLB3 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪270 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון Crucial DDR3 4096MB 1333Mhz C…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם. יש לי כרגע מחשב HP HDX16T, מכשיר ממש חזק, עם מסך מצויין ומקלדת מצויינת, ואני מזמן משתמש בו להצגת מצגות, ולאחרונה אני מרגיש לא בנוח לסחוב את הנייד הענק הזה, ואני מחפש מחשב יותר קטן לזה. יש לי כבר NETBOOK קטן, ואני כמעט לא משתמש בו, משום שלפי טעמי הוא ממש לא שימושי בעבודה ממשוכת מול המסך הקטן, והעובדה שקשה למצוא דגם מספיק חזק שיריץ סרטי HD 720P שאני חייב להריץ עליו לכן אני מחפש כעת מחשב נייד בגודל בינוני, ונראה לי שגודל 14" או 14.1" הוא הכי מתאים. מה שחשוב לי: 1) מסך נוח וחד לעבודה יחסית ממושכת (OFFICE וגלישה) 2) מקלדת נוחה להקלדה אנטנסיבית 3) מעבד מספיק חזק שיריץ קבצי HD 720P באופן חלק - אין צורך בהרצת משחקים בכלל!! 4) משקל וגודל קטן, אם כי לא חייב להיו…

23. . מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גם וגם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עןד 1-1.5k - לסה"כ 9-9.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג+ווירטואליזציה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג תדיר, ווירטואליזציה כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA החדש, FAR CRY, COD ,BF HARDLINE, , STARWARS רוב החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1600x1050 מתכנן לשדרג ל DELL U2414H …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. הי, אני צריכה בבקשה המלצה למחשב נייד לאחי. שימושים הם בעיקר הורדת תכנים (emule), צפייה בסרטים והאזנה למוזיקה. בעתיד כנראה גם עריכת מוזיקה חובבנית (אחי ציין תוכנה בשם q base). דגש על צפייה בסרטים כך שאיכות הצפייה חשובה. מסך 15.6 אינטש. רזולוציה טובה לצפייה בסרטים?? המחשב יהיה בעיקר בבית אז פחות קריטי אורך סוללה ומשקל, אם כי תמיד נחמד שהנתונים האלו טובים. יציאת HDMI יתרון לעתיד (כרגע אין בכלל טלויזיה מתאימיה אבל בהמשך אולי תהיה) כונן קשיח אני משערת שעדיף מינימום 320GB? צריך צורב DVD לא רואה צורך קריטי ב- blue tooth זכרון - אני אלך על פי המלצתכם, נוטה ל- 4 ג'יגה אבל אם אתם חושבים ש- 2 מספיק אז בסדר. אם זה 4 אז צריך גם מערכת הפעלה win 7 64-bit אחריות - המחשב כנראה …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים