עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Dman86,

שלום רב לכולם, אני משתמש חדש חדש טרי טרי. שמעתי המון על הפורומים שלכם מחבר טוב וכבר הרבה מאוד זמן שרציתי להירשם. אני מצטער מראש שאני לא פותח בת'רד היכרות, אבל גם זה יגיע. בנתיים יש לי שאלה - אני רוצה לקנות מחשב נייד, מגבלה תקציבית, עד 4500 שח. מצאתי 2 דגמים שמצאו חן בעניי בוואלה שופס. Dell or Acer? ההתלבטות היא כזאת: ה Dell מגיעה עם אחריות ל3 שנים + תיק למחשב (כזה) ה Acer לשנה בלבד ה Dell יותר יקר ב 700 שח ה Acer מגיע עם מצלמה מובנית של 1.3 מגה פיקסל (נדמה לי) ה Dell מגיע עם Bluetooth ה Dell עם מערכת הפעלה של VISTA בעברית :-\ (יש אפשרות להתקין באנגלית?) ה Acer עם מערכת הפעלה של VISTA באנגלית המסך של Acer מבוסס על טכנולוגית CrystalBrite המסך של Dell מבוסס על טכנולוגית Tru…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אוקי לפני המפרט כמה הערות את הרמוקלים קונה בקומניה לא בחונת רק שמתי שתראו.. עכבר אני משנה לmx-518 שמתי את זה להערכת תקציבית לא יותר מזה.. 4G ראמ כי המחשב אמור בעתיד לשמש לעריכת וידאו לכל המשתמעה מזה... הבנתי זה כרטיס מסך עדיך מה8800 320mb "הרגיל" תתקנו אותי אם אני טועה.. אני מודע לאפשרות של P150.. בכל זאת אני כמעט סגור על האורורה 570 +cosair רק תגידו לי קח צ'אקרה וכאלה כי אנלא סובל את איך שהוא נראה לאורואה אני מחליף את המאווררים אז אל תגידו הם אצלנים כמובן שמתוכנןoc מסיבי.. בכל מקרה הינה : מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 594 1 מארזים Gigabyte Aurora 570 TowerCase Alumi…

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Liquidator,

כדאי להזמין מ TMS?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8,500 ש"ח, ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (בעבר שיחקתי במשחקים כמו COD ו-SKYRIM), סרטים/סדרות ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך (אני יושב במרחק של כ75 ס"מ מהמסך), רמקולים, מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חישובות בינונית, אם זה משתלם אז אפשר להשקיע בזה עוד קצת תקציב 6. האם ישנה הגבלה או הע…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by levy18,

שיריץ vista חלק ומשחקים חדשים (אבל לא בהגדרות הכי גבוהות כמובן) ללא ציוד היקפי בלי מערכת הפעלה מעבד intel כפול ליבה נ.ב שיהיה מורכב מאתר ksp משם אני רוכש את המחשב ואני מעדיף שאני ילך לחנות שלא יגידו לי פתאום שאת החלק הזה והזה אין להם.. סומך עליכם

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שבת שלום לכל חברי הפורם. יש לי תקציב של 15000 ובניתי לעצמי מפרט "צנוע" שיתן קצת טעם בניתי את המפרט שיתאים למשחקים ולגראפיקה מתקדמת.. הסכום שיוצא לי על כל החלקים למטה (חוץ מהכרטיסי מסך) : 10,660 תודה לעוזרים מארז -Zalman Fatal1ty FC-ZE1 ספק כח - Enermax Liberty 620W מעבד - Intel Core 2 Extreme QX9650 Box לוח אם - Gigabyte GAEP35DS4 כרטיס מסך - Sapphire ATI Radeon HD3870 X2 1GB PCIe 1800 או.. (בהתלבטות) כרטיס מסך - BFG nVIDIA GeForce 9800GX X2 1GB PCIe 2800 זכרון - Corsair DDR2 4096MB 800MHZ CL5 דיסק קשיח - Samsung HD501LJ 500GB מסך - LG L226WTQ (כדאי TN ?) המסך יהיה תואם לרזולציה לכרטיסי מסך הנ"ל ?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, אני מחפש מחשב חדש לצרכי צפייה בסרטים, עבודה משרדית (Office 2007, Explore) ואולי גם תכנות (Visual Studio 2008). ה CPU של המחשב הנוכחי שלי כבר לא סוחב מאז שהחלפתי מסך מ-CRT ישן לSamsung 2243- האקספלורר מעלה אותו ל100% כל הזמן. המחשב לא נועד למשחקים וכרטיס המסך הקודם שלי סיפק אותי מעל ומעבר - ATI Radeon 9200 שעלה 250 ש"ח ונמצא היום ברשימת הלגאסי של ATI :-) מה חשוב לי? 1. מחשב שקט כי הוא פתוח אצלי 24/7 2. זיכרון של 4 ג'יגה 3. הארד דיסק של טרה 4. ספק ומארז אמינים - המחשב הנוכחי שלי הורכב באתר לפני 5 שנים ועצם זה שהוא חי כבר 5 שנים ללא תקלות זה הצלחה :-) חשוב שהמפרט יהיה מאוזן. תודה רבה לכם וחג שמח

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by chandler,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000+- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה לפי מידת הצורך של עד 4500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכי חדשים היום -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם, אני מחפש מחשב בעיקרון יותר לגרפיקה אבל בגלל שזה עונה על צרכים גם של משחקים, כנראה שאתחיל לשחק קצת סוף סוף דרישות למפרט למחשב חדש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך כמובן אך לא מחייב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב מעדיף שלא, יש לי עוד לקנות מסך חדש. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גרפיקה: Adobe photoshop, after effects , Indesign, AfterWorks, ותוכנות עריכה למיניהן.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - ל"פנאי" לפרנסה חלקית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המס…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום רב, אני מתחיל בעוד חודש לימודי קולנוע/טלויזיה, אני מתלבט האם עדיף לקנות מחשב נייד שאני אוכל לערוך בו סרטים ברמה גבוה או שעדיף לקנות לפטופ פשוט(נניח עד 2000 שקלים) ובעתיד במידת הצורך לקנות מחשב נייח. א) מה לדעתכם עדיף? ב) איפה או דרך איפה לדעתכם הכי משתלם לקנות מחשבים? ג) אגב יש באתר "מחשבים מומלצים", הסתכלתי על המחשבים לעריכת וידיאו, מדובר שם גם על מחשב נייד או שזה בנייה של המפרט המומלץ בשביל נייח? תודה רבה על כל עזרה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. מבחינת מעבד, i3 יכול להתאים להבנתי, i7 מיותר, אבל כנראה ש i5 תהיה הבחירה הנכונה, אני מניח ש Haswell הוא המועדף, אבל אני רואה שיש כל מספר אופציות של Haswell. 1. האם אכן לבסס את המערכת על i5 זו הבחירה הנכונה? במידה וכן, אם אפשר, אשמח לקבל המלצה מתוך הרשימה הזו, למחשב מוכן לרכישה: http://ksp.co.il/?select=.269..7..391.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 האם אפשר לבחור את הזול ביותר מתוך הרשימה הנ"ל, או שיש הבדל משמעותי בין האופציות השונות? במידה ואסור לפרסם קישור לאתר, אשמח אם המנהלים ימחקו את הקישור. 2. האם כדאי לשדרג את המעבד לאחת מהאופציות הראשונות, או שחבל על הכסף? [ATTACH=CONFIG]6019[/ATTACH] 3. האם יש טעם…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by mazoz3,

היי לכולם, ערב טוב. אני סטודנט שזקוק למחשב נייח חדש. משיטוט קצר ברשת, הבנתי שזה ה-מקום להתייעצות ובניית מפרטים, אז ככה: השימוש במחשב יהיה בסה"כ סטנדרטי, ויכלול לרוב עבודה משרדית, כשהדבר הכי כבד שהמחשב יצטרך להריץ יהיה ככל הנראה 2 סרטי HD (כבדים) במקביל. בכל זאת, אשמח לקחת קצת אקסטרה ולוודא שלמחשב יהיה 0 תקיעות בכל שימוש - ככה שנגדיר שאשמח אם המחשב יוכל להריץ באופן חלק משחקים יחסית חדשים, כמו לדוגמא ג'י.טי.איי 5. 1. מה התקציב המקסימאלי --------------3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -------- לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? --------------500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ספציפיקציות שה…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. השימוש במחשב יהיה בעיקר לגלישה ועבודה משרדית, אך יתכנו גם משחקים קלים /בינוניים. אין צורך בכרטיס מסך חזק מדי. רזולוציית המסך אינה קריטית, כמו כן הגודל לא משמעותי, רק שלא יהיה קטן מדי. (כלמור, נטבוק לא ממש רצוי כאן). מכיוון שתגובתיות המחשב חשובה מאוד, אעדיף SSD. (הייתי מוסיף לבד, אך הבנתי שזה יבטל את האחריות). כמו כן אשמח למחשב עם איכות בנייה טובה (שלא יתפרק לי ביד אחרי כמה שנים). זמן סוללה גם הוא לא בראש הרשימה, המחשב רוב הזמן יהיה בבית מחובר למקור חשמל. ניתן לחרוג עד כ 2.5K במידת הצורך. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Intel מעבד i5-4460 Quad core CPU - LGA1150 GA-H81M-HD3 - Gigabyte לוח אם Socket LGA1150 KVR16N11-8 - Kingston זיכרון ראם 8GB DDR3 1600MHz Sapphire כרטיס מסך AMD Radeon HD7950 Crucial (SSD) 256GB MX100 Series Seagate כונן קשיח 2TB - 3.5 inch [TABLE=class: cms_table, width: 100%] [TR] [TD]GX900-550 - Antec מארז+ספק כוח Antec GX900 550W Army Edition MidiTower 3x120mm Fans included - Fan controller - USB3.0 Front ports - Dust Filters - With Antec VP-550P Arctic קירור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 Samsung צורב SAMSUNG DVD-RW Burner DELL מסך 24 inch LED AH-IPS - FullHD 1920x1080 resolution התקציב המקסימלי הוא 5K לנצל את כול …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. היי רציתי לדעת מספר דברים על גריז טרמי במחשב נייד יש ברשותי מחשב נייד מהסדרה הישנה פנטיום 3 וכ'ו והוא מתחמם ברמות גבוהות 1. רציתי לדעת האם מריחה של גריז טרמי על המעבד לא תאטום אותו ותגרום לו להתחמם יותר 2. האם ניתן למרוח גריז טרמי על שאר הרכיבים שמתחממים כגון הלוחות למינהם שנמצאים על לוח האם והזיכרון של המחשב והאם זה לא יפגע במחשב 3. פרט לכך האם יש דרך נוספת לקרר את המחשב (פרט למשטחי קירור) תודה על העזרה........

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם כעיקרון במקור רציתי לקנות סטרימר אך מכיוון שאין בשוק סטרימר המאפשר גלישה מלאה אלא רק גלישה קבועה ביוטיוב או בפייסבוק, אז אני צריך מחשב נייד שיהיה מחובר באופן די קבוע לטלוויזיה בחיבור HD למטרות הבאות: גלישה מלאה, צפייה בסרטים ואולי תכני HD. המחשב צריך להיות עם צג קטן כמה שיותר קומפקטי נושא מאוחד חשוב הוא צריכת החשמל ולכן אני מחפש מחשב שאוכל לחבר אותו לחבר באופן ישיר כך שהמצבר שלו יחזיק מעמד לאורך טווח. יש המלצות? אשמח לעזרה מהמומחים תודה רבה לא פירסמתי תקציב כי אני לא יודע כמה עולה מחשב הכולל את הפיצ'רים האלו

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני מגבשת מפרט בתקציב של 4000-4500 שקל. המחשב ישמש למשחקים, צפייה בסרטים, גלישה ותוכנות חישוביות כגון Matlab. בנוסף, אשמח לקבל המלצות למסך 24 אינץ' בתקציב נוסף של 1000-1500 שקל (העדפה לפנל IPS אם קיים בטווח המחיר). אני מחפשת יחס עלות-תועלת יחסית גבוה: שיפור קל בביצועים כנראה לא יורגש. אני רוצה להיות מסוגלת להריץ באיכות סבירה משחקים חדשים שיוצאים כיום, ואת אלו שיצאו בשנתיים-שלוש הקרובות. הנה המפרט שחשבתי עליו: CPU – Intel Core i5 750 (tray) Motherboard – Asus P7P55D -- or -- Gigabyte GA-P55A-UD3R Graphic Card – Radeon HD 5770 -- or -- 5750 1GB Memory – 2x2GB 1333MHz DDR3 Hard Disk – 500GB Samsung HD502IJ (or any other well-known brand) CPU Cooler – Scythe…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, לאחותי היה מספר ניידים לשניים מהם היתה אותה בעיה שהתקלקל לוח האם אחרי שנתיים של שימוש והאחרון של HP יש בעיה עם ראש הסיכה איפה שמחברים את המטען וHP דרשו 1400 שקלים תיקון (כי הם חייבים להחליף את כל לוח האם!) הערה חשובה: אחותי משתמשת בנייד רוב הזמן כאשר היא יושבת על הספה או במיטה ומכינה דפי עבודה או מצגות או סתם גולשת וצופה בסרטים וסדרות לזמן ממושך (ממושך מאד ולרוב היא שוכחת את הנייד מחובר לחשמל ודלוק) ***חשוב לה נייד כמה שפחות מתחמם ושיהיה מספיק חזק לשרוד לכמה שיותר שנים (אחריות שלוש שנים חובה או אפשרות הרחבה לשלוש שנים לפחות) * מטרות המחשב?:עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים , צפיה בסרטים * גודל המסך? 13" ומעלה (כמה שיותר גדול) * משקל רצוי? לא חשוב בכלל …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני חייל ובקרוב יש לי יומהולדת אני מעוניין לקנות מחשב נייד ואשמח להצעות מה אתה חושבים על המחשב הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6855 או אפשר למצוא משהו יותר טוב במסגרת התקציב?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Rin,

אהלן אנשים, אני אעשה זו קצר וקולע, הקו המנחה והדרישות המינימליות : מחשב לאבא , שימושים : word / chrome ( כן , אלו השימושים הכי מסיביים שלו ) ללא מערכת הפעלה , כולל מסך 1980*1020 ( נגיד מינימום 24 אינץ ), SSD 128 ללא כונן נוסף , 8GB RAM , כולל צורב , אשמח לעזרה המהירה בשלמת הדברים הנוספים ( לוח אם , מארז , ספק ...) חנות עדיפה: plonter תודה מראש לעוזרים , רוצה להזמין בהקדם

21. שלום, אני מחפשת לקנות לפטופ לאחותי שגרה בארצות הברית אשר יתאים למינימום דרישות להריץ תוכנה מסויימת של העבודה שלה. השאיפה היא לקנות לפטופ כמה שיותר פשוט וזול שיעמוד בדרישות. להלן המפרט של מינימום הדרישות : Processor :Intel 2nd Generation Core i3/i5/i7 Operating :System Microsoft Windows 7 Memory :4 GB RAM Disk Space :4 GB of free hard disk space Video Card: Dual port graphics adapter with 128 MB of memory, 64 MB per port. Supporting DirectX 9.x or higher Display Settings : 1280x1024x16 bit or higher Network Adapter "Network adapter with TCP/IP Services enabled אני לא כל כך מבינה בדרישות הגרפיות שדרושות. מצאתי את הלפטופ הבא של dell , אבל אני לא בטוחה אם הוא מתאים : http:/…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by noodle,

שלום חברים, לפני מספר חודשים ביקשתי המלצה למפרט מחשב לאחי ולא יצא לו לקנות עדיין, המפרט שהוא אז היה: מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Desktop Sata III ST1000DM003 1 צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1 ספקי כוח: ספק כח אקטיבי Antec 550W 80+ VP…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, יש לנו לפטופ די ישן (dell insprion 1545) והוא כבר די "עגלה" אנחנו לא מעוניינים (אלא אם אין ברירה) לקנות לפטופ חדש אלא מעדיפים להחליף לו הארד דיסק לSSD. האם זה כדאי או שזה לא יעזור במיוחד? (השימוש בלפטופ הוא אינטרנט אופיס וכו'). תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יש לי כרטיס מסך gtx 1070 gaming X של MSI צריך מעבד, לוח אם, SSD (מעדיף את ה250 של סמסונג) ומארז עם ספק. בבקשה שהמארז יהיה עם מקום לעוד שלושה הארד דיסקים רגילים HDD 3.5 ושללוח האם תהיה יציאת סאונד אופטית. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, כל הכבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל F…

25. הסר כמות. מוצרים סה"כ LEADTEK NFORCE 2 WinFast K7NCR18D-Pro אספקה מיידית 596 ש"ח AMD ATHLON XP 1700 0.13 Micron !!! + FAN 409 ש"ח OCZ DDR 256MB PC2700 333MHZ 465 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8 MB special version שלוש שנים אחריות 732 ש"ח Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 64MB 539 ש"ח 3R SYSTEM NEON Light Silver אספקה מיידית 278 ש"ח PANOASONIC FLOPPY 1.44 51 ש"ח 17 CTX PR705F WEGA TRINITRON 1,230 ש"ח Creative Inspire 4400 4.1 527 ש"ח Logitech wheel mouse optical oem 75 ש"ח Genius KB-10X PS2 ENG/Heb 35 ש"ח Lite on x 52 OEM 148 ש"ח סה"כ 5,085 ש"ח …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים