עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by pakokap,

אני טס לאוסטרליה בזמן הקרוב לשנתיים לחיות שם ואני מפיק מוזיקה אלקטרונית בעיקר. אני עובד על קיובייס עם המון צאנלים ופלאגינים כבדים. אני צריך מחשב שיהיה נייד ולא כבד מדי אני הולך לטייל קצת. זכרונות 16MB מינימום עם עדיפות ל 32 המחשב ישמש גם לגיימינג בין השאר כמו באטלפילד 4 בגראפיקה גבוהה מינוס. וינדוס מקורי שיגיע עם המחשב. (אם זה לוקח הרבה מהתקציב אפשר לוותר) רוצה כונן SSD 500 גי'גה מינימום + הארד דיסק לפחות של טרה למחשב. אין צורך ביציאות מיוחדות ואין צורך בסידירום. שיהיה כמה שיותר דק. את המחשב יכול להיות שאחבר לעוד מסך ככה צריך שיהיה חיבור. שלא יתחמם מהר קראתי שהרבה מהמחשבים כמו אליין וור ושיט מתחממים מהר מאד. זמן סוללה יחסית נורמלי לא בזמן משחק אלא יותר במוזיקה וגלישה. לא …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. טוב בעיקרון רציתי מחשב נייח של ALIENWARE אבל לא מוכרים אותם כמעט בארץ, רציתי ALIENWARE כיוון שנמאס לי מלהרכיב בעצמי את המחשב(שזה מה שקרה עם המחשב האחרון שלי, שהוא מצוין). אז התקציב שלי הוא באזור ה10 אלף והחנות היא כנראה IQPC והיא מאוד טובה בשבילי וקיבלתי מכאן המלצות ממש טובות על החנות. תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by fx-57,

אני קונה מחשב חדש,הכול נראה סבבה,אבל אני רוצה שתראו את המפרט (אתם יודעים איך לבדוק)..... עכשיו זיכרונות לא בטוח,תגידו לי מה כדאי.1GB אני גם צריך פאד לעכבר חשבתי על STEEL PAD QCK+,תקציב של עד 130 ש"ח. תודה למי שעוזר לא צריך מסך.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Andrey Dermansky,

שלום לכולם מתלבט בין 2 הדגמים, המחיר כמעט זהה. Asus ZenBook UX310UA vs Asus Zenbook UX330CA ההבדל במעבד,ל M3 יתרון בשקט ובאורך חיי סוללה. ל I7 בביצועים. למרות שעל הנייר אין הבדל גדול בביצועים לפי מה שראיתי, אולי אני טועה. עיקר השימוש במחשב זה אינטרנט, לימודים, סרטים ואולי ממש קצת עריכת בפוטושופ לתמונות של הילדים. אשמח מאוד לשמוע את דעתכם. תודה נ.ב חוץ מזה עניין הגודל קצת מטריד, כרגע עובד על 14.1" והוא מעולה, האם 13.3" משמעותית קטן?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by LTE,

שלום לכולם ! רציתי לדעת מה אתם חושבים על המחשב הבא: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3615&category_id=adeeec243bda42f56d67a161f83b8708& אשר שימושיו העיקריים הם חלופיה למחשב נייח שמשמש להרבה הורדות אינטרנט צפייה בסרטים ובשנה הבאה גם מחשב לסטודנט וגם למשחקים מאוד לא חדישים !

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני מעוניין לקנות מחשב גיימינג עם העדפה למעבד דור שלישי של Ryzen אני אשתמש במחשב לגיימינג כללי מLoL עד RDR2ת כלומר צריך שיריץ כל משחק AAA ב5~ שנים הקרובות. העדפה למארז לבן עם RGB קניית המחשב מתוכננת לשבוע\שבועיים הקרובים. לא צריך כונן דיסקים. לא צריך ציוד היקפי. המסך הנוכחי שלי 1920x1080 144Hz.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אהלן, אני מחפש מחשב לסטודנט שמתחיל ללמוד מדעי המחשב . ממה שאני מבין , צריך מחשב עם מעבד חזק וכמה שיותר זכרון RAM. האם מעבד i5 מספיק? או שעדיף ללכת על i7 ? אשמח לקבל המלצה על דגם של מחשב נייד כלשהו שיעמוד ברצונות, התקציב מצויין - אבל מן הסתם כמה שפחות עדיף. אשמח לעזרה, תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם אני קונה מחשב חדש! ביום ראשון והמפרט הוא: לו אם:Asus A7N8X Deluxe NVIDIA nForce 2 מעבד: AMD Athlon XP 2700+ דיסק קשיח: Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 זיכרון: CORSAIR DDR-RAM 512MB 3500 CAS2 כרטיס מסך: Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR כרטיס קול: Hercules Game Theater XP 7.1 Sound Card + External Rack רמקולים: Creative Inspire 6600 6.1 Speakers די וי די: DVD-ROM Liteon 16/48 Retail צורב: Lite-On 52/24/52 Retail CD-RW צורב די וי די: Pioneer DVR-A05 4/2/12//16/8/32 DVD-RW Retail מסך: 19" LG Flatron F900B NEW Flatron Monitor + USB Hub מקלדת+עכבר: Microsoft Wireless Optical Desktop מארז: Thermaltake Xaser II 6000A Plus Aluminium Tower Case +…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי ? 4K א( האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך ? לחסוך ב( במידת הצורך עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - ? 300 ₪ 2. מה שימושי המחשב )לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה ) צפייה בסרטים סדרות שימוש פשוט באינטרנט וגם שיהיה חזק לעתיד לצורך לימודים א( במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש )מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה ). ב( במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין : - אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב . לא מיועד למשחקים - מהי הרזולוציה הטבעית )מקסימאלית( של המסך שיחובר למחשב )ניתן לציין גם גודל מסך ). - לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב )נמוכות/בינוניות/גבוהות )? 3. האם יש צורך בציוד הקפי )לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש אז הכנתי מפרט שאני רוצה שיוכל להריץ לי משחקים כמו GTA IV Crysis Nba 2k9 בקלות על הרזלוציה גבוה אני מעוניין במחשב שיריץ את כל המשחקים האלה די בקלות ושאני לא יצטרך להחליף את המחשב נגיד בעוד שנתיים התקציב שלי עומד על 3500 שקל +- אבל באמת שעם אני משיקע אותם שאני יהיה מרוצה ושהמחשב שלי יחזיק הרבה זממן ויריץ את כל המשחקים הכי חדשים והכי כבדים ללא מאמץ הסיבה היחידה שהחטלתי לקנות מחשב זה עקב שהבנתי שלא כדי לי לשדרג את המחשב הקיים הסתכלתי בכמה מפרטים פה בפורום ואני חושב שזה פחות או יותר המחשב שאני רוצה הייתי שמח עם תוכלו לכתוב לי מה טוב מה לא טוב מה חסר לי מה לא מתאים וכו' והאם יש דרך להוזיל את כל זה ב 300 שקל נגיד מעבד: Intel Core 2 Duo E8400…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. היי חבריה המחשב עבור אחי לניהול אתר מכירות אינטרנט ההתלבטות היא בין שני המחשבים שבכותרת: http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22984083 http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22984432 מטרות המחשב? ניהול אתר אינטרנט , אך גם לשעות הפנאי "מעבד תמלילים", גלישה באינטרנט, צפייה ביו-טיוב, האזנה למוסיקה. * גודל המסך? 15.6" כרטיס מסך ?איכותי * רזולוציית המסך? לא חשוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אמצעי הקלט הקונבנציונאליים * משקל רצוי? לא חשוב * זמן סוללה ? לא חשוב חיבורים HDMI 1.4a /חיבור USB 3.0 /חיבור USB 2.0 /חיבור RJ45 /קורא כרטיסים * Bluetooth? כן * כונן קשיח ?גדול תודה מראש * צורב? כן * מערכת הפעלה?אפשר ללא יש לי * תקצ…

12. Started by Royu,

שלום לכולם, אני צריך עזר הבהרכבת מפרט. תקציב : 5000 מטרות: - עבודה עם פוטושופ (עדיפות למעבד אינטל) - עבודה עם תוכנות בסגנון MATLAB - הרבה אינטרט - המחשב יהיה מחובר לטלויזיה (לא LCD) ולמערכת קולנוע (דרך מגבר 5.1) לצפייה בסרטים ןשמיעת מוזיקה. - ללא OC הערות: - עבודה בויסטה (וגם אם לא מייד אני מניח שבקרוב....) - לגבי משחקים עדיין לא החלטתי, כנראה שאני אשחק מידי פעם אבל זה בהחלט לא מחשב לגיימר. - חוץ מצורב ומסך כל שאר הציוד נדרש. אני מקווה שנתתי מספיק אינפורמציה כדי שתוכלו לעזור לי לקבל תמורה טובה לכסף שלי. תודה למגיבים.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by blizzard20,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד מדגם LENOVO N500 ולאחרונה הוא עושה לי מעט בעיות, ואני אפרט: כשאני מדליק את המחשב אני רואה שהמאוורר מתחיל להסתובב, אך לאחר כ 4/5 שניות הוא מפסיק להסתובב. אני מגיע למסך של ההתחברות לווידנוס ואז מופיע לי מסך כחול (ככל הנראה בגלל המאוורר) ועושה ריסטרט שוב. ככה זה קורה ב 90% מהמקרים. ב 10% האחרים הוא מצליח להתחבר (המאוורר כן עובד). מבדיקות עשיתי באינטרנט הבנתי שמאווררים לא אמורים לעבוד כל הזמן אך שיש אפשרות להגדיר שהם כן יעבדו קבוע- למישהו יש מושג איך אני מגיע להגדרות האלה ועושה את זה? או לחילופין- למישהו הייתה את הבעיה הזאת ויודע מהי? כי אני מניח שהבעיה היא לא במאוורר אם הוא עובד לסירוגין... בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. 1. אפשרי לראות Full HD בלפטופ? 2. אפשרי לקנות עם מערכת הפעלה לינוקס ולחסוך את העלות של windows המובנית? 3. הבנתי שחברת Dell נחשבת יקרה בתחום וטושיבה דיי זולים. עדיף לשלם על Dell או בכלל חברה אחת? 4. יש הבדל בצריכת סוללה כשרואים סרט HD? במידה ואפשרי. המחשב מיועד לגלישה ומשחקים פשוטים (לא מהשנה-שנתיים האחונות עם הגראפיקות המטורפות) וצפייה בסרטים שאני מאוד מעוניין לצפות HD איתו. אני צריך חיבור BT, דיסק קשיח של מעל 300GB אם ניתן לצפות HD. אם יש לכם טיפים כמו איזה לפטופ 'חסין' מטביעות אצבעות ומסך עמיד בעבודה באור יום בשטח פתוח. לא מעוניין בכלל במחשבי מאק. תודה מראש ומצפה לתשובותיכם. נ.ב. אם יש משו ששכחתי והוא חשוב בבקשה להעיר לי כי אני וצה בחיה כמה שיותר טובה בשבילי.

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by avi.a,

שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד קל משקל ככל שניתן. התקציב הוא עד 10,000 ש"ח. השימושים הם אינטרנט, ואופיס. אולי קצת סרטים אבל לא משחקים. עדיפות למסך כמה שיותר גדול כמובן. קשה לי עם מחשבים קטנים. יש בכלל מחשב שעונה על הדרישות שלי? חג שמח!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי חברים קודם כל תודה ענקית לכל מי שנכנס לדיון ועוזר! זה המחשב הנייד הראשון שאני קונה, כך שאני לא הכי מכיר. בגדול המטרות שלי בקניית המחשב הן לימודים ושימוש אישי דרך היישומים הבאים: -OFFICE -גלישה מרובה באינטרנט כולל YOUTUBE (אני קורא המון באינטרנט כך שחובה מסך איכותי) -ניתוח מניות בשוק ההון (לא מצריך מעבד מטורף אבל קישוריות טובה מאוד לאינטרנט) -צפייה בסרטים בבית- כאן אני לא בטוח אם כדאי לי לרכוש מסך גדול יותר לבית, מה דעתכם? עכשיו אין לי בעיה לרכוש את המחשב מחו"ל אם הסכום הכולל של העסקה כולל משלוח יוצא יותר נמוך, אך קריטי לי שתהיה אחריות בינלאומית לשלוש שנים, היות ואני מתכנן לטוס לעבוד בחו"ל בעוד כשנתיים. מבחינת תקציב אני יכול להוציא יותר מעט אם נדרש אך לדעתי …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by dominic16,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף + 1000 למסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך לכיוון 5.5 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 6 רק אם זה ממש חשוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. witcher division fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לעבודה משרדית אינטנסיבית וכבדה יחסית הכוללת בדרך כלל לא מעט לשוניות פתוחות במספר דפדפנים שונים, אופיס וכדומה. האפשרות של לקנות מחשב פשוט ולשדרג אותו באמצעות כונן SSD ו RAM הומלצה לי על ידי שני חברים ונראית לי מעולה. מה המחשב הכי פשוט שיתאים כבסיס להרחבות הללו כדי שיעבדו בסינרגיה טובה? גודל מסך של 13.3-15.6" אורך חיי סוללה מכובד איזה כונן SSD (לא נראה לי שצריך יותר מ 128GB) ורכיב RAM (בטווח של 6-8GB) מומלצים עם המחשב הזה? האם התקנות כאלה פוגעות באחריות? איך? חבר נמצא באילת לחול המועד והייתי רוצה שיקנה לי את המחשב שם, לכן קחו בבקשה את נושא המחיר בכל המלצה שלכם. מועדים לשמחה, תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ZXY1,

מחפש מחשב נייד עם מעבד מינימום C2D (עדיף I3 / I5) 6500 / 6600 רשת אלחוטית תומך בתקן G \ N תומך בבלוטוס יציאה HDMI זכרון 4 GB דיסק קשיח מינימום 320 GB גודל מסך 15.6" כרטיס מסך סביר למשחקים קלים / בינוניים ללא מערכת הפעלה (כמה עולה מחשב עם / בלי מערכת הפעלה [מה ההפרש?]) תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני רוצה שהמחשב יהיה שקט כמה שיותר ממש שלא ישמעו אותו מוכן לשלם בשביל זה כסף... ואני רוצה אותו אמין בימיוחד. וכמו שכתבתי למעלה שיהיה שקט בשביל שאני יוכל להשאיר אותו דולק יומים ואפילו שבועות למטרת פתיחת שרט MU ואתר בשבילו. ומשחקים כבדים אחרים. לא כולל ציוד הקפי. רק מחשב

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אתם אנשים שכנראה מבינים דבר או שניים במחשבים :smoke: כי אני לא ממש... ??? אז אולי אתם תוכלו לעזור לי. חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש לא יקר מדי (בסביביות ה 6000 ש"ח). אז שמישהו יעזור לי לעזור לו :saint:

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. איך המחשב הזה בתור מחשב לילד בן 12 לצורך אינטרנט אאוטלוק אופיס וכ'ו. ( לא למשחקים) http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=BOXDN2820FYKH0-4-500 [h=4]NUC SFF Kit - Intel Celeron N2830 (New Version) - Intel® HD Graphics - 4GB SODIMM 1333/1600Mhz DDR3L - 500GB 5400RPM HDD, HDMI 1.4a, Mini PCIe, 1xUSB3.0, 2xUSB 2.0, Gigabit LAN, Built-in Intel® Wireless-N 7260BN 802.11bgn, Bluetooth 4.0, Audio Jack[/h] אין צורך בכונן או צורב. האם פתיחת מספר טאבים/חלונות גלישה במקביל לפתיחת אאוטלוק ואופיס יאטו אותו משמעותית או שיסחוב? במקום מחשב סטנדרטי על הרצפה.... תודה!

23. Started by CoBrA-MaN,

לכל העוזרים - תודה מראש אבקש להוסיף שאני לא רוצה מסך, cd-rom, cdrw או דיוידי-רום עם זאת, אני כן רוצה DVD-RW יצויין שעדיף מפרט עם אפשרות טובה ל OC. ושוב תודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכולם.אז כמו שרשמתי בכותרת + אני מוסיף דרישות מפורטות לפי חוקי הפורום : 1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב , אני אדע אותו מההצעות שלכם לדרישות המערכת שלי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לא לבזבז יותר מידי ''סתם''. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים הם בסיסיים בלבד ליומיום , ז''א : בעיקר גלישה באינטרנט , תכני HD לפעמים ומשחקים קלים עד בינוניים גג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי פלאש באתרי …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. יש אתר שמפרסם את המכשיר הזה. זה NUK עם Intel Cherry Trail (מעבד Atom מ-2015) וכולל את כל הרכיבים. לפי התיאור המאד מחמיא של הבחור שם עשוי להספיק לרוב המשתמשים הביתיים. וזה אמור לעלות כ-600 ש"ח כולל מיסים. ברור שזה לא מוצר דגל אבל זה נראה מפתה. מה אתם חושבים על הרעיון? האם כדאי לי להמליץ על זה למישהי שרק רוצה לגלוש באינטרנט ולפתוח קבצי וורד? התיאור בעברית באתר כאן. המוצר המקורי כאן. אין לי קשר לאתר הזה, וגם הוא לא מוכר את המכשיר אלא מקסימום מקבל affiliate. אני סקרן לשמוע מה דעתכם זה על זה ומה היתרונות והחסרונות של זה. דונו.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.