עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by spitzi,

שלום, אני עומד לקנות מחשב נייד שחברים יביאו לי מניו יורק. אם הם ייפטרו מהקופסה ויפעילו את המחשב, האם הוא לא יהיה חייב במכס כי הוא כבר משומש? תודה. עריכה: מקריאת תשובות לשאלות דומות אני רואה שהתשובה הנפוצה היא 'רק מע"מ'. האם עדיין כך, והאם אני מסתכן בכפל קנס אם הם יעברו במסלול האדום בלי להצהיר?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. מחפש מחשב סכום 2500 מבוסס אינטל עבור סרטים ועבודה שותפת (סטודנט...) עדיפות ללוח אם שיתמוך במעבים עתידים (לצורך שידרוג עתידי) זכרון 1 GB הרדיסק 160 / 200 צורב DVD רצוי שיהיה שקט בצריבה / ובקריאה (שלא ימריא וכאלה...) עם אפשרות למאוורר שקט למעבד עדיפות למעבד PENITUM D . תודה B007.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם, אני חדש פה אז אשמח לתגובות בונות. המחשב ברשותי מ10-11/2011 המפרט של המחשב: מעבד: i7 2600 קירור: אני לא סגור על הקירור אבל השם שלו זה (לפי אייבורי) heat-pipe cold bit לוח אם: asus p8-z68v זכרונות: Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 PC3-10666C9 1333MHz Dual Channel Kit (KHX1333C9D3B1K2/8G) נקנה עם המחשב נקנה לפני כשבועיים: Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1600MHz CL9 Kit כונן קשיח: seagate st31000524as 1TB כרטיס מסך : SAPPHIRE HD 6970 2GB GDDR5 PCIE ספק כוח: corsair tx750 80 plus bronze מארז: cm storm sniper הכולל מאוורר 20 למעלה, מקדימה, מאחורה מאוורר 12, למטה מאוורר 14 שהוספתי (thermaltake) כמובן כונן דיסקים אופטי רגיל לא מיוחד, שווי הקנייה שלו היה 120. לאחר תק…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. באפשרותי לרכוש הנ"ל בארה"ב. התצורה הדרושה זולה בכ - 2,000 ש"ח בארה"ב מאשר ב-איידיגיטל. עם זאת, הנציגים בארץ טוענים שצריבת המקלדת לשפה עברית תסיר האחריות מכל המחשב הזה (לא רק מהמקלדת למשל..). האמנם?

5. אני מחפש להורים שלי מחשב נייד פשוט שבו יוכלו לגלוש באינטרנט, לדבר דרך סקייפ עם מצלמה וגם יוכלו לראות סרטים . אני יודע שהדרישות הם לא בשמיים אבל אני רוצה מחשב מחברה אמינה עם דגם ספציפי כדי שאוכל לקנות מחנות כמו EBAY . אם מישהו מכיר דגם ספציפי של מחשב שכזה - בבקשה שישתף אותי. תודה !

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by liortaib,

שלום לכולם, אבקש לקבל חוות דעת על המחשב הנ"ל http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=19804 והאם לדעתכם 128SSD מספיק למערכת הפעלה+ תוכנות בסיסיות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות,סרטים,עבודה שוטפת. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. אהלן, יש לי שאלה לגבי המפרט הנ"ל - https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=110825 מעוניין לרכוש אותו עם מארז antek ISK600 בנוסף לכך, מעוניין להוסיף כונן קשיח איטי יותר עם נפח אחסון גבוה - על איזה אחד הייתם ממליצים? Western Digital Caviar Blue 2TB 64MB Sata III WD20EZRZ יעשה את העבודה? יש משהו עם יחס עלות/תועלת עדיף? האם במידה ואני מוסיף את הכונן הקשיח הנ"ח עדיף לקחת ספק של 450 במקום למקרה וארצה להוסיף כרטיס מסך בעתיד? (לא רואה את זה קורה בקרוב..) כרגע במפרט מומלץ ספק 400 בנוסף, האם המארז הנ"ל יתאים לכל הקומבינציה הזו? (גם במידה ויש לשדרג את הספק) אני שואל כי במפרט הזה- https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=109553 מ…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Dror Katzir,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). kodi ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cod, fifa, pes -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולם, התחדשתי ב"ה במחשב נייד סמסונג R590. אשמח לכל מידע / טיפ בעניין הפעלה של המחשב בפעם הראשונה.... וכן האם בהפעלה של המחשב והווינדוס 7 יש הגדרות שצריך להגדיר וכו'...?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. ובנוסף גם לימודים (תכנות בjava,c sharp וכו') וגלישה באינטרנט תקציב:עד 4000 ש"ח ~ תודה לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Cyron,

מעבד: AthlonXP 1800 לוח: 7VRXP זכרון: 256mb כרטיס מסך: GeForce 3 TI200 אני מעוניין לשדרג את המחשב, רציתי לדעת אם זה כדאי\משתלם המחשב מספיק לצרכים (אינטרנט, סרטים, מוזיקה) אבל הוא איטי ואני רוצה לשפר אותו קצת. מבחינת כסף אני מוכן להשקיע אם זה יתן תמורה בביצועים מה דעתכם ?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אהלן, עקב עזיבת הבית, משאיר את המחשב בבית וצריך לקנות חדש 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אלף ש"ח (גג) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות מזדמן. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS2012, מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 2, AC3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך גם מסך, 22/24 - עדיף איכותי עם פאנל IPS (היום עם…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אורח
    Started by אורח,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. גיימינג כבד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1200 מסך 26 אינץ. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש ר…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by roeesnir,

ראיתי נטבוקים עם סוללה פולימרית. לא כתוב כמה תאים, ונתונים נוספים. מה ההבדל בן סוללה כזו לסוללה רגילה? ומה זה בכלל?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. אהלן. אני מחפש מפרט למחשב, שיריץ לי בעיקר משחקים כבדים, סרטים ומוזיקה. התקציב שלי הוא 6000 ש"ח. כמה הערות: *חובה לוח שתומך בSLI. *לפחות גיגה זיכרון. *לא חובה מסך. ופרט חשוב מאוד: חובה אפשרות לתשלומים. תודה רבה.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ymss69,

טוב אז ככה, בכיתה י' החלטתי שנמאס לי ממחברות והחלטתי שאני עובר לנייד מהלך הזוי בתקופה ההיא, אחרי מחשבות רבות ואין ספור ביקורות רכשתי את הX40 של IBM, בתקופה ההיא הוא עלה סכום הזוי של קרוב ל12 אלף שקל, מעבד מסדרת M של אינטל, גיגה זכרון ודיסק קשיח של 40 גיגה, טחנת עגינה נפרד שבדיעבד אני יודע שהייתה מיותרת, המחשב שירת אותי 6 שנים, עד לא מזמן שהדיסק קשיח התקלקל ומאז אין לי כלכך רצון לתקן אותו כי הסוללות 3 תאים ו9 תאים כבר לא שורדות יותר משעה ביחד. עובד כבר שלוש שנים בתחום מכירות המחשבים, מכיר את התחום לעומק אבל ייעוץ תמיד עוזר. לאחר ההקדמה היפה, אני מתכוון להתחיל ללמוד באוקטובר, ויהיה לי גם קורס קודם החל מאוגוסט ככה שאני יצטרך מחשב בחודשיים הקרובים, חשבתי להתחיל מעכשיו כדי לבד…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by dorratz,

שלום רב אני צריך מפרט למשחקים ב-5000 ש"ח+ מסך. לא אכפת לי שזה יהיה AMD או אינטל, העיקר שיתאים למשחקים. אני צריך את החלקים הבאים: מעבד לוח אם זיכרון כרטיס מסך הארד דיסק 80GB כונן CD-ROM(אני לא רוצה DVD-ROM ולא צורב) פלופי מארז רמקולים מקלדת עכבר מסך 17 אינץ' שטוח בתודה מראש!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by eriv4u,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך, אבל אין סיבה לא לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) -. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, BF... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהוצ (מבחינת משחקים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by lipner23,

אהלן קיבלתי בעבר כמה מפרטים והחלטתי לנסות ליצור לי שילוב של כולם, אני רוצה את המחשב בעיקר למשחקים אינטרנט וHD אני צריך גם מסך ולא מתוכנן OC. אז זה הפרט: Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪887 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2354 Scythe S-Flex SFF21G 120mm 1900rpm\35dba, יחידות 1 ₪72 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=529 Arctic Cooling AF 12025L 120mm 1000rpm , יחידות 1 ₪40 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1164 ASRock Z68 Pro3-M Z68 Chipset, יחידות 1 ₪573 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2916 Kingston Hyper X Blu 2GB DDR3 1600Mhz CL9, יחידות 2 ₪250 http://www.rsm.co.il/product.aspx?product…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by krizZhe,

אפשר בבקשה לקבל מפרט ב8000 בעיקרון לגיימינג ( ואולי לקצת עריכה ) רק מחשב ללא ציוד היקפי וללא מסך אני מתכנן לעשות אוברקלוק תודה מראש לעוזרים עריכה : לא ידעתי שצריך טופס בקשה אז הינה . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!8000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים,עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?1680*1050 * באיזה סוג משחקים …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by guysevi,

היי , חבר ביקש שאני אבנה לו מפרט למחשב HTPC, בתקציב של עד 2400 ש"ח המחשב ישמש בעיקר בשביל תכני HD 1080P וגם מעט עבודה עם סולידוורקס המחשב יוזמן דרך אייבורי . גודל המארז מנדטורי וצריך להיות עד המידות הבאות : רוחב 40 ס"מ עומק 30 ס"מ וגובה 12ס"מ זה מה שהצלחתי להרכיב מה דעתכם : מארז CoolerMaster Mini 110 HTPC מארז CoolerMaster דגם Mini 110 כולל ספק 200W כמות: 1 מחיר: 370 ₪ AMD Quad Core A-Series A10-6800K HD 8670D Box מעבד AMD A-Series A10-6800K Boxכמות: 1 מחיר: 670 ₪ לוח אם +Gigabyte GA-F2A88XN-WIFI AMD A88X FM2 לוח אם Gigabyte דגם GA-F2A88XN-WIFI צ'יפסט...כמות: 1מחיר: 650 ₪ זכרון Crucial 4GB DDR3 1600MHz CT51264BA160B זכרון Crucial 4GB DDR3 1600MHz דגם CT512…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by *BYZ*,

E6600 גוף קירור למעבד Glacialtech Igloo 5700 CPU Cooler for 775 לוח אם LGA775 Intel965P - Gigabyte GA-8I965P-DS3 זיכרון פנימי DDR-2 - 1024mb PC5300 - Twinmos 667mhz פעמיים דיסק קשיח 250GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD2500KS כרטיס מסך PCX - GeForce 8800 GTS 640MB 320bit מארז NZXT APOLLO Steel Midtower BLACK+ 2x 120mm Fan - NO PSU 390 ספק כח 400W Enermax המפרט הוא בשביל משחקים כמה שאלות: 1) האם כדאי לקנות את הכרטיס מסך הזה עכשיו, או לקנות 1950X PRO לחכות חצי שנה ואז לקנות כרטיס עם DX10 שיהיה אולי יותר טוב או זול יותר? 2) מאיזו חברה לקנות את הכרטיס מסך (גירסה 10) ? LEADTEK GIGABYTE וכל אלה... 3) האם הגוף קירור הזה מספיק בשביל OC? אם לא ת…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. מעבד ‏Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box לוח אם‏MA78LMT-S2 AM2+, AM3, 760G, DDR3 1333, VGA ATI HD3000, DVI, HDAudio‎ כרטיס מסך‎EAH5850/DirectCU/2DIS/1GD5‎ ספק כוח ‏Modular 650W With 12cm Fan (Retail) ‎ זכרונות‏DDR III 1333Mhz‎ - ‏2GB Kingston‎ יחידות2 המחשב יכול להריץ משחקים כבדים היום? ואיך הכרטיס מסך הנ'ל לאוברקלוק?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. לוח אם : ABIT Fatal1ty FP-IN9 SLI - ש"ח750 שח מעבד: Intel Core 2 Duo E6700 2.66GHz 4Mb Box -ש"ח2000 כונן קשיח: WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII RAID -ש"ח 460(מה זה RAID) זכרון: G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 - ש"ח 600 כרטיס מסך: GIGABYTE GeForce 7600 GS 256MB PCI-E - ש"ח 650 צורב: LG DVDRW GSA-H30N SATA - ש"ח 210 אל פסק : EITAN ENGINEERING LINE INTERACTIVE VP625 - ש"ח 300 מקלדת + עכבר: LOGITECH DELUXE CORDLESS DESKTOP - ש"ח 230 * איך המפרט הזה ואיך אפשר לשפר/להוזיל אותו? * איזה מארז +כרטיס טלוויזיה כדי לי לבחור?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת דגם של מחשב נייד לפי הנתונים הבאים: * מטרות המחשב - עיצוב גרפי בעיקר. * גודל המסך - 14' *מעבד - I5. * זיכרון פנימי- 6GB. * גודל כונן קשיח - 500GB *כרטיס מסך - HD 1GB , העדפה לרדאון. * צורב DVD - כן * משקל רצוי - אין העדפה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - שיהיה סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * בלוטות - כן. *התקציב הוא 4000 ש"ח , תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.