עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Intel Core i5 750 @ 2.67GHz Lynnfield 45nm RAM 4.0GB DDR3 666MHZ (9-9-9-24 כפול לוח אם Gigabyte Technology Co., Ltd. P55A-UD3 (Socket 1156) כרטיס מסך ATI Radeon HD 5850HD קשיח 977GB SAMSUNG SAMSUNG HD103SJ ATA Device (IDE) מארז antec DF-85 קישור למי שלא מכיר מארז מדהים 8 מאווררים מקרר מעולה הכל עובד כולל המנורות המארז במצב מעולה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6781 יש קירור למעבד של חברת [h=1]Scythe Mugen 4[/h]

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by biflush,

i5-4590 tray Gigabyte H97-HD3 2GB DDR3-1333MHZ X4 Sticks המעבד ולוח האם באחריות בKSP, נקנו לפני חמישה חודשים. מהו לדעתכם מחיר סביר למכור את החלקים כבאנדל?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אז אחרי שעות של בחירת חלק חלק הגעתי למה שתראו פה, האם יש אפשרות לצמצם הוצאות ? לשדרג רכיבים ? אני אוסיף את השאלות מהמפרט על כל מקרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כלום, 5000 נראה לי מספיק כסף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FALLOUT 4, SWTOR ועוד כל מיני משחקים שיצאו לאחרונה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום יש לי p4 2.4ghz/512MB DDR/40GB בערך משנת 2003 שנה שעברה מצאתי אחד כזה באשפה שעובד עם רישיון לXP ו80GB הארדיסק והבאתי למישהו ולהערכתי המחיר הריאלי של המחשב הזה 150 שח (מסכימים??) השאלה שלי עד כמה קשה למכור מחשב כזה למה עוד טיפה גרושים קונים משהו יד שניה הרבה יותר טוב ו יכול להיות שאני כבר יחפש איזה עמותה כמעט ואין אנשים שאני מכיר שצריכים מחשב חבל לי שהמחשב הזה יושב אצלי ואף אחד לא משתמש בו והוא תופס מקום. כבר מתחיל להזכיר לי את הימים שהיו זורקים פנטיןם 1 לאשפה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by n ne nee need help,

מהו מפרט החלומות שלכם ומה לדעתכם המפרט הכי טוב? אין גבול במחיר! מה שבראש שלכם אין משהוא ספציפי נתחיל בדעתי (קחו בחשבון שאני לא מומחה במחשבים) CPU : AMD Athlon XP 3000+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 1598.88 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-S nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA + Serillel , 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 673.92 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 1GB (2x512MB) 4200 DC Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit [ ¤ 2370.15 ] 1 Cooling / Modding : Thermaltake Aquarius II Liquid Cooling System [ ¤ 692.3 ] 1 Hard Discs : Western Digital 250GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 1799.96 ] 1 Hard Discs : Western Digital 250GB 7200 rpm 8MB B…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by geentonic,

שלום לכולם! קניתי טלוויזיה lg47lm580y ואני רוצה לחבר אותה באופן קבוע למחשב סלוני לצפייה בתכני תלת מימד וחיבור לאנטרנט(צפיה בסרטים אונליין) תקציב: 1500-2000 ש"ח. לא צריך חיבור אלחוטי , צריך bluetooth. תודה!!!!!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by A.Iniesta,

אני רוצה מחשב טוב שיחזיק להרבה זמן. בטריה שלא נגמרת אחרי שעתיים משחק. ושיריץ היטב משחקים עתירי גרפיקה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום, - שימוש: עריכת וידיאו מקצועית, צריך שיהיה מהיר וחזק גם ב-4K. צריך שיאפשר עבודה חלקה בזמן עריכה אינטנסיבית, זמן רינדור מהיר ויציב. שיהיה מהיר וחלק בטיימלין. - תקציב: עד 7000 ש"ח. פחות יהיה נהדר - תוכנות: פרימייר, אפטר אפקטס, דה וינצ'י ריסולב - מעבד: אומרים שרייזן עובד הוא מהיר יותר לעריכה ורינדור. כרגע יש לי רייזן ואין לי תלונות. יותר ליבות. - כרטיס גרפי: שיהיה חזק - RAM: כמה שיותר חזק שיאפשר עבודה חלקה, 64GB - SSD: לפחות 1 טרה SSD מהיר. יש לי שני SSD שאני אביא מהמחשב הנוכחי - גיימינג: אני עושה קצת גיימינג, אבל לא משהו רציני - קירור: מעדיף קירור רגיל ולא נוזלי. אבל חשוב שגם לא יהיה רועש מדי. - ציוד הקפי: אין צו…

9. בס"ד שלום חברים. חיפוש אחר מחשב נייד שיתאים ליישומי אופיס, אינטרנט, סטרימינג אבל גם משחקים צומצם ל-2 דגמים של לנובו. אלו הדגמים שאני יכול להרשות לעצמי מבחינת מחיר (ברור לי שמחשבי גיימינג עולים יותר). https://ksp.co.il/?uin=50143&select=.268..271..2174..4149..4152. או https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=26932 כיוון שיש עכשיו מחיר מבצע ב KSP אני נוטה אליו. בתכלס, ההבדל המשמעותי היחיד שראיתי בין הדגמים הוא גודל ה-SSD וגודל המסך (15.6 מול 17.3). שאלתי היא האם גודל המסך משמעותי כל כך ששווה להוסיף עליו 300שח. מעבר לזה, אם יש לכם עוד מה להגיד על הדגם (או להציע אחר...)- אשמח לדעת. בתודה מראש…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by סלבה מלנ,

תמליצו לי בבקשה על מארז טוב , קריר ומאוורר , לmini tower . בטווח של 200 שח

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ElroyD,

http://pcpartpicker.com/p/QyQ2bv

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by DanielP,

אהלן ברצוני לדעת כמה המפרט הבא יכול להימכר. להלן המפרט: i7 2600k asus rampage iv extreme z noctua nhd14 gtx 580 antec 1200hcp 8gb ram 1600mhz cooler master haf -x OCZ vertex 120gb וWD 1TB כמה הייתם מוכנים אם בכלל שווה לקנות?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. המפרט של המחשב: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12686 אני צריך אותו ללימודים בתור סטודנט. האם מחשב זה יעשה את העבודה?. האם ניתן למצוא מחשב זול יותר עם מפרט טוב? המחשב צריך להיות בעל מסך 15.6 אינצ'. עדיף עם זמן סוללה חזק יחסית. הארדיסק לפחות 500. זיכרון של 4 GB. בנוגע למעבד אני לא כל כך בקיא מה עדיף. האם המעבד של המחשב בלינק הוא חזק?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Royu,

שלום לכולם, אני צריך עזר הבהרכבת מפרט. תקציב : 5000 מטרות: - עבודה עם פוטושופ (עדיפות למעבד אינטל) - עבודה עם תוכנות בסגנון MATLAB - הרבה אינטרט - המחשב יהיה מחובר לטלויזיה (לא LCD) ולמערכת קולנוע (דרך מגבר 5.1) לצפייה בסרטים ןשמיעת מוזיקה. - ללא OC הערות: - עבודה בויסטה (וגם אם לא מייד אני מניח שבקרוב....) - לגבי משחקים עדיין לא החלטתי, כנראה שאני אשחק מידי פעם אבל זה בהחלט לא מחשב לגיימר. - חוץ מצורב ומסך כל שאר הציוד נדרש. אני מקווה שנתתי מספיק אינפורמציה כדי שתוכלו לעזור לי לקבל תמורה טובה לכסף שלי. תודה למגיבים.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום רב מעונין לרכוש מחשב מיני, מתלבט מאד בין Intel NUC Kit i7 8650U BLKNUC7I7DNHE ל Gigabyte Brix GB-BRI7H-8550. לחנות בה אני מעונין לקנות יש רק את ה Gigabyte. עד כמה שהבנתי ה NUC הרבה יותר פופולרי, אבל לא הצלחתי להבין אם באמת יש הבדל משמעותי. השימוש העיקרי הוא פיתוח web ושימוש ביתי כללי. הדרישות הן עבודה חלקה עם 4k בעבודה שוטפת. לא מתעסק עריכת תלת מימד. אשמח לקבל את חוות דעתכם גם על כל השאר, מסך, זכרונות, וכו', התקציב עד 5200, כולל המסך והמחשב. שאר המפרט הוא כדלהלן: זכרונות RAM: DDR4 16G 2666Mhz Hynix כמות: 1 - מחיר: ₪ 431 כונני SSD: Samsung SSD 500GB 970 EVO Plus NVMe M.2 …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום. יש ברשותי מערכת די חזקה ואני מעוניין לברר מה מחירה כי אני שוקל למכור אותה. i7 950 @ 4000Hz Asus P6X58D Premium G.SKill RipClaw 12GB (3x4GB) @ 1600Hz SLI - GigaByte GTX 560Ti OC Case - HAF X קירור מים: XSPC Rasa RX 360 Kit XSPC Universal GPU Block - קירור מים רק לאחד מכרטיסי המסך Fan Controller - Scythe Kaze Master Pro 5.25 יש לי גם מיכל\משאcה נוספים. יש לציין שהמערכת מגיעה עם קבלות מ KSP כל החלקים עדיין באחריות (חלקם יותר חלקם קצת פחות), אם אני אקבל פנייה רצינית אני אבדוק בקבלות בדיוק כמה זמן לכל מוצר. כמו כן יש ברשותי את כל הקופסאות של הרכיבים עם הציוד הנלווה אליהם.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם. יש לי כרגע מחשב HP HDX16T, מכשיר ממש חזק, עם מסך מצויין ומקלדת מצויינת, ואני מזמן משתמש בו להצגת מצגות, ולאחרונה אני מרגיש לא בנוח לסחוב את הנייד הענק הזה, ואני מחפש מחשב יותר קטן לזה. יש לי כבר NETBOOK קטן, ואני כמעט לא משתמש בו, משום שלפי טעמי הוא ממש לא שימושי בעבודה ממשוכת מול המסך הקטן, והעובדה שקשה למצוא דגם מספיק חזק שיריץ סרטי HD 720P שאני חייב להריץ עליו לכן אני מחפש כעת מחשב נייד בגודל בינוני, ונראה לי שגודל 14" או 14.1" הוא הכי מתאים. מה שחשוב לי: 1) מסך נוח וחד לעבודה יחסית ממושכת (OFFICE וגלישה) 2) מקלדת נוחה להקלדה אנטנסיבית 3) מעבד מספיק חזק שיריץ קבצי HD 720P באופן חלק - אין צורך בהרצת משחקים בכלל!! 4) משקל וגודל קטן, אם כי לא חייב להיו…

18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? זכרון …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אם זה לא המקום לשאול אני מתנצל, עבר זמן מאז שכתבתי פה באתר, או בכלל השתמשתי בעברית. לא רשמתי מחיר כי, 1. המחירים ביין. 2. המחירים ביפן שונים מהמחירים בארץ. 3. הדרישות שלי די קובעות רף מסוים. מטרותיי הן בעיקר עבודות אופיס, צפייה בתכני HD ו... כשיש זמן, לשחק קצת BATMAN, ASSASSIN CREED, SKYRIM אני מניח שסקיירים זה המשחק הכי תובעני מבין השלושה, האם הרכיבים שמצויינים פה יאפשרו לי לשחק בזה ? אני מניח שבשביל לשחק על הגדרות גבוהות אני אצטרך לקנות כרטיס מסך נורמלי (בנפרד). כרגע אני מתכנן לבנות מערכת שתתמקד על המעבד הגרפי בCPU... זה יספיק ? מעבדי הAPU חזקים מספיק בשביל זה ? או שאני צריך ללכת על מעבד בנפרד וכרטיס מסך בנפרד? (עיבוד גרפי מובנה בלוח-אם גם חלש מדי אני מניח) בגדול, אני ל…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום, אני מחפש מחשב חדש לצרכי צפייה בסרטים, עבודה משרדית (Office 2007, Explore) ואולי גם תכנות (Visual Studio 2008). ה CPU של המחשב הנוכחי שלי כבר לא סוחב מאז שהחלפתי מסך מ-CRT ישן לSamsung 2243- האקספלורר מעלה אותו ל100% כל הזמן. המחשב לא נועד למשחקים וכרטיס המסך הקודם שלי סיפק אותי מעל ומעבר - ATI Radeon 9200 שעלה 250 ש"ח ונמצא היום ברשימת הלגאסי של ATI :-) מה חשוב לי? 1. מחשב שקט כי הוא פתוח אצלי 24/7 2. זיכרון של 4 ג'יגה 3. הארד דיסק של טרה 4. ספק ומארז אמינים - המחשב הנוכחי שלי הורכב באתר לפני 5 שנים ועצם זה שהוא חי כבר 5 שנים ללא תקלות זה הצלחה :-) חשוב שהמפרט יהיה מאוזן. תודה רבה לכם וחג שמח

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. היי, אני מתכוון לקנות בקרוב מחשב שמיועד בעיקר למשחקים, בתקציב של בסביבות 5000 ש"ח. הרכיבים הדרושים לי הם מעבד, זיכרון, לוח אם, כרטיס מסך וספק כוח - ביתר אני משתמש מהמחשב הנוכחי. אני מתכוון לקנות דרך זיגזג ופניתי אליהם בבקשה להמליץ לי על 2 מפרטים. אשמח לשמוע את דעתכם לגבי האופציות וכמובן כל הצעה לשינוי שתעלה בראשכם. אפשרות א': אפשרות ב': תודה רבה מראש!

22. שלום לכולם! עוד שבועיים בערך אני עובר דירה והחלטתי שנמאס לי שיש לי מחשב משותף עם אמא שלי ואני רוצה אחד לעצמי. הרכבתי לעצמי מפרט לגיימינג כבד ועיצוב גרפי ואשמח לחוות דעתכם. בנוסף אני גם צריך המלצה על איזה ספק כוח מומלץ יחזיק לי את המערכת. הייתי שמח אם תאשרו לי גם שהמאדרבורד הזה תומך בOC. *הערה - מעבד לא בחרתי כי אח שלי עובד באינטל והוא קיבל i5 2500k אז מהבחינה הזאת אני סגור. *הערה 2 - אין צורך בציוד היקפי. יש לי עכבר ומקלדת מעולים וקניתי מסך חדש של דל U2410. תודה רבה לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכ…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Lior Derei,

היי, אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים שלי, חשבתי לשדרג במעבד, מסך ורמקולים (אפשר לוותר אם לא נכנס בתקציב) ומארז הייתי רוצה מסך 27" אם התקציב לא מספיק בכלל או שכדאי לשדרג עוד דברים אני אשמח לשמועץ המפרט הנוכחי הינו: CPU: Intel Core i5 3450 @ 3.10GHz Ivy Bridge 22nm Technology RAM: 24.0GB Dual-Channel DDR3 @ 665MHz ( MotherBoard: Intel Corporation DH67BLR (CPU 1) GPU: Gainward NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB HD: 223GB Corsair Force LE SSD (SATA (SSD)) 465GB Western Digital WDC WD5000AAKX-001CA0 (SATA ) Monitor: ASUS VW228 (1920x1080@60Hz) …

24. Started by asaf5689,

אתם חושבים שמסך מגע בלפטופים באמת שימושי או סתם גימיק? ואם לא כל כך שימושי עכשיו מה יהיה בוינדווס 10?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אוקיי,קניתי נייד חדש thinkpad t60. יש לו מפרט לא רע בכלל,כולל אפילו 2 ג'יגה זיכרון. העניין הוא שמכרו לי אותו עם ויסטה ביזנס.ואני לא מעוניין בה. בחנות אמרו לי שאני יכול תמורת תשלום לעשות את זה,האם אני יכול לעשות את זה לבד ? אני רוצה להסיר לגמרי את המערכת הפעלה הזו ולשים במקומה את הXP .כמו כן אני מעוניין להשאיר את כל האפליקציות שהגיעו יחד עם המחשב (כל התוכנות של הTHINKPAD). תןדה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים