ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
המפרט צריך לכלול רק את הרכיבים הבסיסיים (כל השאר יש לו) למטרת עבודה משרדית ומשחקים. מעבד זיכרון כרטיס מסך לוח אם דיסק קשיח מארז + ספק להזכיר: המפרט לא צריך לכלול: כונני CD/צורב/דיסקטים, מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים. להזכיר: התקציב שלו הוא 2000 ש"ח תתאפשר חריגה של עד 500 ש"ח.. נ.ב. תמליצו משהו מבוסס AMD, מכיוון שהם זולים יותר מאינטל ועדיפים עליהם מבחינת משחקים וכד'. כמו כן לוח אם לא משולב עם כרטיס מסך OB.. עדיף משהו כמו 6600GT בנפרד.. המפרט דחוף למחר אם אפשר... תודה.
-
- 9 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יצרתי מפרט(ללא סיבה אמיתית מKSP) כלשהו שמראה את הכייון שהולך אליו אשמח להערות והצעות דומות בערך באותו תקציב דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 9400F 2.9Ghz 9MB Cache s1151v2 - Tray 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus TUF H310M-PLUS GAMING LGA1151v2, Intel H310, DDR4, PCI-E, DVI, HDMI 1 זכרונות: זכרון למחשב HyperX FURY Black 16GB DDR4 3200MHz CL18 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Asus GT730 2GB GDDR5 VGA DVI HDMI PCI-E 1 כונני SSD: כונן קשיח Western Digital Blue 3D NAND WDS500G2B0B 500GB M.2 2280 SSD 1 ספקי כוח: ספק כח אקטיבי Corsair 650W 80+ White VS650 1 מאר…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ! קודם כל קיבלתי המלצה לרכוש את המחשב הזה (אשמח לשמוע מומחים אם המחיר הוגן והאם המפרט מומלץ ?) https://pcpower.co.il/workstations/solid-p.html?config=2815-8268,2811-8250,2810-8246,2813-8818,2822-8296,2823-8992,2812-8252,2821-8293 ובלי קשר אשמח לשמוע את דעת המומחים תקציב 8500 ש"ח כולל מסך תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מיתכוון ליקנות מחשב נייד. אבל אני מיתלבט בין IBM ל DELL טוב,אז ככה.. למי שמבין,אני אסביר את הצרכים שלי למחשב נייד: מחשב במיוחד לאופיס ומשחקים,מהיר וביתי. שאפשר לינשוא אותו ממקום למקום, ומחשב אמין. הערה: אני מיתכוון גם למפרט הנייד. תודה רבה למי שעוזר
-
- 9 תגובות
- 998 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 3000, אפשר לחרוג ל 3400 אם זה חיוני 2. מטרות המחשב: וורד, אימיילים, מצגות, גלישה באנטרנט 3.האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן: מסך, מקלדת פשוטה, רמקולים,פשוטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? שיהיה צורב דוד ואני מעדיף כ.מסך onboard 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? מראה סביר, עדיף שיהיה שקט, לגבי טמפ' לא צריך קבוע על 20C אבל גם שלא יתחמם יותר מדי תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני צריך מחשב חזק - לקומפילציות ותוכנות 3D 15 אינץ' אבל לא עם רזולוציה גבוהה - 1280X800 או 1440X900 מספיק בהחלט. נראה שדגמים מסויימים שך Dell E6500 מתאימים ביותר. אבל אחרי בירור גיליתי שהם כרגע חסרים במלאי גם בשניידר וגם בNotebookclub. האופציה שקיבלתי בשניידר - Dell Vostro 1510 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9456 הוא בא עם מעבד T8100, הרד דיסק 160GB 7200 RPM, כרטיס גרפי NVIDIA GeForceTM 8400M GS 256 MB האם הדגם הזה מומלץ? האם יש אופציות אחרות עם מפרט חזק לפחות כמוהו בלי להתפרע במחיר? התקציב שלי עד 8000 עבל באמת לא מצאתי שום דבר אחר חזק. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 922 צפיות
-
-
צריך: מארז ,HTPC , חרישי. מסוגל להריץ משחק כמו SIMS-2 בקלות. צורב DVD. כרטיס קול + רמקולים סבירים רצוי קטנים/דקים - לסרטים וקצת מוזיקה כניסת וידיאו - כדי לצפות ממכשיר וידיאו ישן לא צריך: מסך כרטיס PVR (ישמש בעיקר לצפייה בDVD + DIVX + מכשיר וידיאו) יציאת וידיאו (כרגע נצפה במסך מחשב. בעתיד נרצה מקרן) זכרון מעל 512MB - נשדרג אם יהיה צורך דיסק מעל 80GB - כנ"ל שלט רחוק - אבל שיהיה אפשר להוסיף בעתיד בתודה מראש למייעצים.
-
- 9 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אהלן, המפרט ישולב ביחד עם מערכת קירור מים ומיועד לאוברקלוק ומשחקים בהגדרות גבוהות על מסך 22 אנץ' . השאיפה להגיע ל 4GHZ . המפרט כולל : מעבד - AMD PHENOM 940 לוח אם - DFI DK 790FX-M2RS זיכרון - G.SKILL PI Black 4GB DDR2 900(PC2 7200) כרטיס מסך - POWERCOLOR AX4870 1GBD5-PPH Radeon HD 4870 1GB עכשיו המחיר יוצא 2400 שח ללא משלוח . כמה שאלות לגבי המפרט - 1. האם יש לוח אם מומלץ יותר ? מאחר ואני מזמין מחו"ל יש מבחר גדול יותר (חנות NEWEGG) ואני לא כל כך בקיא בלוחות של PHENOM 2 . 2. לא בדיוק הבנתי אם ללוח אם הזה יש RAID ? רצוי שיהיה RAID כי למחשב יחוברו 2 הרדיסקים של 1TB . 3. האם השילוב הנ"ל ללא אוברקלוק יריץ את GTA IV בצורה טובה ? (משחק שאני מאוד אוהב) ומה אתם חושבים בגדול על …
-
- 9 תגובות
- 953 צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אממ יש 4000 לא פחות ולא יותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כלום! אפילו לא 10 אגורות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד + טיפה עבודה משרדית ועיצוב גראפי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MW3, BF3 , DEAD ISLAND, DIABLO 3, ASSASSINS CREED REVELATIONS .... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1680X1050 נראה לי.. …
-
- 9 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט שיאפשר לי לשחק בנוחות בכמה מהמשחקים היותר חדשים בשוק לא צריך שום ציוד הקפי נוסף (רק צריך PCI SLOT חופשי בשביל להעביר את הכרטיס רשת אלחוטית שלי מהמחשב הנוכחי) אני יותר איש של מחשב יציב ומהיר מאשר גרפיקה הכי גבוהה שיש , אבל עדיין רוצה להנות מהמשחקים החדשים חשוב לי מחשב שיהיה יחסית שקט (נמצא בחדר שלי וקרוב למיטה) אני כנראה לא אעשה לו OC , אולי מלבד להריץ את nTune כמו כן אני מעדיף כרטיס מסך של Nvidia ולא ATI המסך כנראה יהיה T240 של Samsung כמו שאמרתי השאיפה היא בסביבות ה-4000 שקל , אבל אפשר לחרוג טיפה כלפי מעלה ... בלי מחירים מ-KSP בבקשה תודה
-
- 9 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אפשר לחרוג מהתקציב אם שווה את זה. * מטרות המחשב? אינטרנט (WEBHOST, WORDPRESS) ואינטרנט בכללי יוטיוב סרטיHD וכו... * גודל המסך? העיקר שהיה איכותי. * משקל רצוי? לא הכי חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אשמח * בלוטות? היה מצוין. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 500GB+ * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אפשרי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על המפרט המצורף בתמונה ? התקציב הוא 4500 אם סטייה של 100 שקל המחשב מיועד לגיימינג תודה
-
- 9 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אהלן חברים. אחרי יותר מחמש שנים הגיע הזמן להחליף מחשב. כל עצה תתקבל בברכה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד, בטמן, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך …
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לבדוק זיכרונות ורציתי לדעת האם ישנם הבדלים מהותיים בין זיכרונות של 2400 MHz ל-2666MHz ? כמו כן מהם ההבדלים בין Single Rate ל-Dual Rate ? והאם צריך לקחת סטיק 1 של 16GB או 2X8 ?
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכוונת לקנות מחשב חדש, השימושים העיקריים הם בעיקר תוכנות גרפיקה\עריכה ומשחקים (לא גיימרית כבדה אבל). זה המפרט שבניתי, אני יכולה להזמין אותו דרך החברה שאני עובדת בה ואז זה יוצא לי יותר זול מאשר לקוח פרטי.. אשמח אם תייעצו ותגידו מה אפשר לשפר.. מעבד AMD Phenom Quad-Core 9550 (Socket AM2+) לוח אם למעבדי AMD GIGABYTE - 3 Years Warranty MA790FX-DQ6 AM2+, 790FX, DDR2 1066, Quad PCI-E 2.0, ATI CrossFireX זכרונות II 1066Mhz - Life Time Warranty 2x2GB TransCend aXeRam (TX1066QLU-4GK) כרטיסי מסך Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E Western Digital - דיסקים קשיחים 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורבים Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata - 2 Years Warranty מארז…
-
- 9 תגובות
- 653 צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן מעמד למחשב נייד. המחשב עכשיו נמצא כ 7 ס"מ מעל המעמד...הייתי בטוחה שתהיה תזוזה בטמפ' של המחשב אבל זה לא השפיע בכלל, אפילו לא במעלה אחת! למה זה ? המחשב שלי הואFujitsu siemens דגם v5535...שאלה נוספת : כשבודקים את טמפ' המעבד INTEL DUO 2 CORE באיזו תוכנה הכי מומלץ להשתמש ? REALTEMP או FANSPEED? המון תודה!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי כבר לא מריץ משחקים ואני רוצה לשדרג. המחשב שלי כיום: E2160 1.8 GHZ לוח אם GA-945P-S3 512X2 giga ram 667mhz (kingston) 7600GT 256MB הספק הוא G-Pro P-4 500W ATX 12V (DR-B500E) דבר חשוב מאוד - המסך שלי הוא 22' ולכן משחק על רזולוציה של 1680X1050 המחשב שלי מתחמם מהר מאוד, ככה שתשתדלו להביא לי כרטיסים בלי נטייה להתחממות יתר... תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-
-
המחשב לא מיועד למשחקים, עריכה או קידוד. אלא לאינטרנט, אימיול, סרטים, כתיבה וכו'. ואני לא אוהב שהמחשב נהיה איטי כשעושים כמה דברים במקביל. לחברה שלי יש PRESCOTT 2.8 , ואני צריך משהו יותר טוב (; שאלתי: כדאי ATHLON 64? או אולי SEMPRON? ושמא CELRON D? מחיר גמיש. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אהלן, כבר כתבתי פה הודעה בעבר, אבל אז טווח המחירים הרצוי היה שונה, ועכשיו אני מחפשת נייד עד 5000 ש"ח - ורצוי פחות, אז אני מניחה שההמלצות ישתנו בהתאם. אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד בתקציב של עד 5000 ש"ח, במשקל של 2 קילו ומטה, ומאוד מאוד חזק. אורך החיים של הבטרייה פחות חשוב לי, יותר חשוב שהוא יהיה מאוד חזק כדי לאפשר עבודה על המון חלונות במקביל, ועם יכולות גרפיות שיאפשרו עבודה על פוטושופ ואילוסטרייטור מדי פעם - אבל לא הרבה אז זה לא הדבר המרכזי. * מטרות המחשב? בעיקר עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), אבל עבודה על המון חלונות במקביל - הרבה מחשבים לא ממש מסוגלים לעמוד להתמודד עם זה טוב. מעבר לזה מעט עריכה גרפית בדו-מימד (פוטושופ, אילוסטרייטור) ומעט מאוד צפיה בסרטים.…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, פרסמתי לפני משהו כמו חודש הודעה אבל זה לא היה רלוונטי כי נשארתי עם המחשב הקיים בגלל שפתרתי איתו את הבעיה - כרגע הוא ממשיך לעשות בעיות, יש לי אותו כבר 5 שנים, זה הזמן להחליף למחשב חדש! דרישות: תקציב- 3.5K כולל מסך, צורב, מקלדת ועכבר. לגבי רמקולים - יש לי Altec Lansing ATP3 - ממליצים להחליף? מזכיר שהם קרוב ל5 שנים אצלי מבחינת צרכים ומה שחשוב - אינטרנט, מוזיקה, סרטי HD - ושיהיה שקט! חשוב זה המפרט שבניתי: מעבדים INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 SLGU9 - BOX ¤442 לוחות אם Gigabyte GA-EP31-DS3L P31 Chipset For Intel LGA 775 CPU ¤324 מארזים Antec NSK4480B (V2) 380W Mini ATX Tower Case Black ¤456 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 …
-
- 9 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שיהיה duel core, כרטיס מסך טוב, ומסך. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 590 צפיות
-
-
המפרט הוא למחשב לעריכה גרפית דו מימדית - פוטושופ וכו' (לא וידאו ותלת מימד). כולל מסך 22" וציוד היקפי מתאים (אם אני לא טועה העכבר צריך להיות טוב) ללא OC... המסך והכרטיס מסך צריכים להיות ברמה, להשקיע גם בזכרון ומעבד... ללא תוכנות התקציב 5000 ש"ח. בתודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי, אז ככה: * מטרת המחשב - עבודה משרדית ומשחקים קלים (משחקי תפקידים וכדו', לא מהשנה האחרונה). * גודל המסך - 15 אינץ'. * משקל רצוי - לא קריטי. * אין צורך בזמן סוללה ארוך. * אין צורך ביציאות מיוחדות. * אין צורך בבלוטות'. * דיסק בגודל של לפחות 120GB. * יש צורך בצורב DVD. * נדרשת אחריות בינלאומית. * קיימת העדפה למחשבים של IBM Lenovo, אולם רק בשל העובדה שהם עושים שימוש בנקודה האדומה (עכבר). נ.ב מה האפשרויות העומדות על הפרק אם הולכים על רכישה בחו"ל (באותו תקציב)? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן אני מחפש לקנות מחשב לשימוש כללי (עבודה, קצת למשחקים ולקולנוע בייתי) תקציב 4000 שח שיחזיק לי 4 שנים פלוס מינוס המפרט מעבד של אינטל E6320 מחיר 955שח לוח אם של ASUS P5K עם chipset החדש P35 מחיר 855 שח זכרונות 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4 מהירות 667MHZ מחיר 700 שח (האם כדאי להשקיע?? ) כרטיס מסך 2 אופציות: 1) HD 2600 Pro 256MB DX10 HDTV 2xDVI PCI-E של SAPPHIRE מחיר 580 שח 2) 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E של gigabyte מחיר 725 שח דיסק קשיח WD 160GB 8M מחיר 265 שח מה כדאי מארז לקלנוע ביתי או מארז רגיל? תודה רבה על העזרה אבי
-
- 9 תגובות
- 541 צפיות
-