עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by IdanS,

שלום לכולם! אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד בתקציב של עד 4K. הצרכים הם בעיקר צרכים סטודנטיאלים. * מטרות המחשב - WIN7, אינטרנט, אופיס, מוזיקה, סרטים ב-HD, תוכנות גראפיות קלות (CS4 למשל) ומשחקים לא כבדים במיוחד. * גודל המסך - 15.6 * משקל רצוי - לא קריטי * זמן סוללה - שעתיים-שלוש (גם זמן הסוללה לא קריטי כ"כ) * יציאות - USB, HDMI וכל שאר היציאות הסטנדרטיות * בלוטות - לא חובה, אם יש - מה טוב. * גודל מינימלי של כונן קשיח - 320, עדיף 500 * צורב DVD - חובה * אחריות - אחריות בינלאומית פחות חשובה, רצוי אחריות טובה ואמינה פה בארץ * העדפה לחברה כלשהיא - רצוי DELL או TOSHIBA, אבל במגבלות התקציב, אשמח לכל הצעה. (יש דגמים של פאקרד בל ושל סמסונג שנראים לא רע) חשוב לי שהמחשב יהיה אמין, מהי…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Raamses,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות , משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio מסדי נתונים כשהכל פתוח בו זמנית, רצוי שיהיה הרבה זיכרון. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מעט מאוד משחקי FPS לא חייב תמיד על ההגדרות הטובות ביותר אבל רצוי שיחזיק מעמד מספיק זמן, משחקי אסטרטגיה, וDIABLO 3 כשיצא כבר! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחוב…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. STARCRAFT II ומשחקי אסטרטגיה אחרים בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). dell u2311h -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Elad128,

שלום! אני צריך עזרה בבחירת מפרט למשחקים. תקציב: 6500. אם אפשר לחסוך - מה טוב שימוש: משחקים, רזולוציה FHD OC: לא שקט: לא כל-כך חשוב. אם כי יכול להיות נחמד.. מערכת הפעלה: צריך ציוד הקפי: לא קשיחים: 2TB איחסון ו SSD עדיפות מ-TMS חשבתי על מערכת מבוססת i5-4570+ 280X/270X יש רעיונות? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ShayP84,

לפני 3 חודשים רכשתי לי DELL Inspiron 15R SE 7520.... המחשב עובד מצויין, ללא תקלות...דבר אחד מפריע לי...הכונן קשיח הסופר איטי שלו (5400) ...החלטתי שאני חייב לשדרג ואם כבר לשדרג, אז לSSD. אבל, להפתעתי, כשחיפשתי כל מיני המלצות, יצא לי לראות דעות חלוקות בנוגע לחיבור הSATA שבמחשב עצמו....כלומר אני לא בטוח אם בלוח אם יש SATA2 או SATA3 ובשום מקום לא הצלחתי למצוא מקור חד משמעי (יש תגובות או יותר נכון וויכוחים של משתמשים בפורומים שונים בחו'ל בנושא)..וזה משפיע מאוד על רכישת הSSD שכן, אם זה SATA2 אז לא אחפש אחד ממש מהיר מכיוון שהוא לא ינצל את עצמו ללא SATA3 ככה שהשאלה הראשונה היא: איזה חיבור יש בלוח אם של המחשב שלי? SATA2 או SATA3? השאלה השניה הגיע בעקבות החיפוש לתשובה...…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by thedarkknight,

מתאים לאורקלוק נכון? http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=587bbd577a82e

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום פורום, בהמלצתכם קניתי את הASUS N55SF i5 ועד עכשיו אני מאוד מרוצה הבעיה שאני משחק במשחקים כבדים והמחשב כמובן מתחמם, חשבתי על משטח קירור אבל בחיפוש מעמיק גיליתי שככל שמחפשים יותר ככה מבינים פחות - יש הרבה חברות שונות, הרבה מחירים שונים (והרבה פעמים קפיצות מחיר לא הגיוניות) והתאמה לגדלים שונים, משקל של הגוף קירור והנוחות שלו ודברים כאלו שלא רשומים באתרי המכירות. אשמח לעצה למשטח כזה שלא יעלה על 200 ש"ח (אלא אם כן יש איזה משהו ב250 ש"ח שממש ממש שווה את הכסף ואז אפשר לחרוג) תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by yoavguy,

מה דעתכם עליו? הוא מחשב טוב? אני מחפש מחשב נייד שתומך בווינדוס 7 ושיתמוך בטכנולוגיית ה HD ויריץ ישומים בצורה טובה. האם דגם זה הוא טוב או שאתם ממליצים לי על משהו אחר ? ולכמה זמן מספיקה הבטריה עד שהיא מתרוקנת ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Yaniv,

המחשב מיועד לחבר שלי שהתחיל ללמוד יג\\\'-יד\\\' ללימודי הנדסאי תקשוב (רשתות). לפי מה שחבר שלי אומר, המורה דרש מחשב עם i5 ולפחות 8GB RAM. התקציב הוא עד 3000 שקל ולא מעבר. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות בעיקר והרצת תוכנות שונות שקשורות ללימודים. החזקה ביותר היא תהיה VirtualBox. * גודל המסך? 14 אינצ\\\', לגבי מאט או מבריק זה לא משנה, אם אני לא טועה בקושי תהיה עבודה בחוץ (אור יום). * רזולוציית המסך? 1366x768 או 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? פחות מ3 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות מספיק. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * Bluetooth? לא חובה אך לא יזיק. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD של 500GB ומעלה. * כונן אופטי? לא * האם דרושה …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום : אז ככה יש לי חבר טוב שרוצה לקנות מחשב חדש אבל בלי מסך ... עכשיו יש בעיה , קודם כל הוא רוצה אך ורק אינטל ואין דרך לשכנע אותו אחרת .. דבר שני הוא רוצה כרטיס מסך ולוח אם תומכים ב PCX (PCI EXSPRES( .. כלומר כרטיס המסך בעל PCX ולוח אם בעל תמיכה ב PCX מן הסתם .. התקציב שיש לו זה 4000 שקלים .. מה אתם מצעים לו לקנות בתקציב הזה ?? אהה ואת המחשב הוא רוצה רק לצורכי משחקים !! כלומר הוא רוצה גם כרטיס מסך טוב וגם מעבד 3 GHZ .. אני אישית לא יודע מה להגיד לו , לדעתי אין מחשב כזה ב 4000 שקל אבל הוא מתעקש .. בבקשה תנו לי מפרטים מומלצים במסגרת התקציב תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום דגש: המחיר בכותרת אינו כולל את הדיסקים. אשמח לקבל הצעה שנמוכה ממחיר היעד, וכן המלצה לדיסקים אני מעוניין לבנות שרת ביתי אשר יריץ RAID תוכנה (גרסת Linux, או ZFS של Solaris) על 3-4 דיסקים בשלב ראשון, עם יכולת גידול. החיבור היחיד הנדרש הוא חיבור רשת, אין צורך בציוד היקפי (גם לא בכונן אופטי). נדרשת כמובן אמינות גבוהה לחלקים. השקטת המארז איננ קריטית, כיוון שהשרת "יעמוד בפינה", אך כמובן עדיף קירור שקט בחירת מעבד: - מערכת קבצים ZFS דורשת מעבד 64 ביט - מעבר לגישה לקבצים, השרת יתמוך גם בהזרמת קובצי אודיו/וידאו (ללא transcoding) ה reference שלי למחיר ולפונקציונאליות הוא drobo+drobo-share אשר מתומחרים יחד ב 700$, ואינם מספקים גמישות בשירותי רשת האם יש מארזים אשר מציינים דיסקים …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by *Roe.S,

שלום לכולם, וואי כמה זמן לא הייתי פה (התחיל להיות קצת משעמם) אז ישר לעניין... ידידה שלי רוצה לקנות מחשב שהתקציב שלה 3600 שקל עכשיו שהמחשב יכלול: קודם כל את המחשב עצמו וגם מסך... ובמחשב שיהיה גם כונן... את העבר המקלדת והרמקולים היא תקנה בנפרד "המטרה" של המחשב זה לא משחקם או משו היא פשוט לאינטרנט, מוסיקה, ICQ, עבודות... ולהפעיל הרבה דברים יחד שיהיה 2GB ,הייתי אומר 1GB אבל המחירים ממש ירדו ושהמעבד יהיה איזה E6300 והחנות צריכה להיות מחיפה... (נעה/פנדה/מרדנית) מספיק פרטים? אם צריך עוד אז תגידו מקווה שתעזרו...

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום, בבקשה המלצה למחשב נייד שיריץ בלי בעיה תוכנות לעיצוב פנים כמו : אוטוקאד, תוכנת תלת מימד סקטצ'אפ. דרישות כלליות : מסך גדול יחסית : 15' לצורך הצגת מוצרים. זה תקציב שיש ברשותי. תודה.

14. Started by onlyhuman,

שלום רב לכם. ברשותי מחשב נייד של ASUS מדגם N53SV. הוא כבר בן 3-4. שנים. המפרט שלו: Intel® Core™ i7 2630QM Processor DDR3 1333 MHz SDRAM, 4 x SO-DIMM socket for expansion up to 16 G SDRAM (Quad Core), 2 x SO-DIMM socket for expansion up to 8 G SDRAM (Dual Core) NVIDIA® GeForce® GT 540M with 1GB DDR3 VRAM האמת שלא נגעתי בו הרבה זמן כי השתמשתי במחשב נייח ועכשיו התחלתי ללמוד והוא חזר לשימוש. הבעיה הוא,שמשום מה הוא נהיה ממש איטי. עשיתי לו פורמט וגם התקנתי ווינדוס 10 וזה עזר קצת אך הוא עדיין איטי ונתקע בגלישה או בפתחית קבצים כגון מצגות בפאוור פוינס וREADERS. כאמור יש לו 4 ג'יגה זיכרון וחשבתי אולי להוסיף לו עוד 4 ג'יגה. השאלה שלי היא כזאת,האם זיכרון יעזור למחשב לעבוד יותר מהר א…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום, השגתי RTX 3080 מnewEgg ואני רוצה לקנות את שאר המחשב. יש לי מפרט שהייתי שמח לקבל חוות דעת עליו. הוא הורכב בTMS אבל אני פתוח להצעות איפה לקנות, גר בתל אביב. איפה שההרכבה תיהיה הכי מהירה והמחירים יהיו הכי משתלמים. התקציב יחסית גמיש, אם יש פה משהו מיותר/מוגזם אז אשמח לשנות אותו אבל אם צריך להוסיף וזה משמעותי אז אפשר. מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים [AMD Ryzen 9 5900X AM4 Box No Fan כמות: 1 - מחיר: ₪ 2836 קירור למעבדים Noctua NH-U12A CPU Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 403 לוחות אם Asus ROG STRIX B550-E GAMING כמות: 1 - מחיר: ₪ 1156 זכרונ…

16. Started by ori24,

שלום לכולם,הנה המפרט שלי: מעבד: מעבד אינטל כפול ליבה מסדרת הCORE 2 DUO E8400. לוח אם: P5Q של ASUS. זיכרונות: 4GB שמחולקים ל2 סטיקים של 2GB במהירות 800MHZ של חברת GSKILL. כרטיס מסך: GRFORCE GTX285 של NVIDIA מתוצרת GIGABYTE שעדיין מריץ משחקים בצורה מצויינת על הגדרות גבוהות! דיסק קשיח: דיסק קשיח חדש!!! של 500GB בן 3 חודשים בלבד מהדגם החדש: ST500DM002 של SEAGATE. הדיסק קשיח החדש ללא אחריות היות ומומשה אחריות שנגמרה כנגד דיסק קשיח ישן שהתקלקל. מארז: מארז ענק מדגם CM690 של COOLERMASTER. ספק כח: ספק איכותי מאוד של 550W של CORSAIR. מסך: מסך ענק ורחב 24 אינץ' מדגם T240 של סמסונג. צורב DVD של אסוס, מקלדת, עכבר וזוג רמקולים סטנדטדרטיים. המחשב הוא בן 3 שנים בדיוק ככה שאין עליו יות…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אז לפני 3 ימים קניתי את המחשב בארה"ב, הבאתי אותו לארץ והכל עבד מעולה. הבעיה התחילה אתמול: פתאום הופיע פס אופקי על המסך. חשבתי שאולי זה נבע מהתחממות או משהו כזה, אז פשוט המשכתי לעבוד ואז הופיע עוד אחד. אז כבר נבהלתי התחלתי לקרוא על זה ברשת. חלק אמרו שהבעיה היא בכרטיס המסך והציעו להתקין דרייבר חדש. עשיתי את זה לזה לא עזר. ניסיתי סיסטם רסטור - לא עזר. ניסיתי לכבות את המחשב ל-12 שעות - לא עוזר. חשוב לציין שעדיין מדי כמה דקות נוספים לי עוד ועוד פסים. ריסטרטים לא עוזרים והפסים נשארים באותו המקום כמו לפני הריסטרט. בנוסף, כשמסתכלים ממש מקרוב, אפשר לראות שכל כמה מילימטרים יש פסים כאלה על כל המסך אבל ממש ממש חלש. צירפתי תמונה: http://imageshack.us/f/855/dsc0001xon.jpg/ יש לכם הצעות…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. ברשותי כרגע פנטיום 4 אחרי כל כך הרבה זמן, חשבתי להשתדרג למחשב יותר טוב ואיכותי בניתי מפרט ואני רוצה לקבל ביקורת עליו תקציב מקסימלי למפרט הוא 3000 ש"ח. שימושים: גיימינג קל (אבל שתהיה האפשרות לשחק בצורה נוחה) כגון StarCraft 2, שימוש יומיומי(אינטרנט, אופיס) וסרטים המסך שאני משתמש בו כרגע הוא LG Flatron L1972H ברזולוציה של 768*1024. לא חושב שאחליף אותו בעתיד הקרוב *אין צורך בציוד היקפי, בצורב, דיסק קשיח *כמו כן, שהכרטיס מסך יעבוד כמו שצריך על וינדוס 7 (כרגע יש לי HD 3450 AGP והוא לא תומך בכל האפקטים של וינדוס 7) *שיהיה רעש סביר מהמארז *לא בטוח כל כך לגבי הכרטיס מסך והלוח אם מעבד: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray לוח אם: H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. היי, ההתלבטות היא בין 2 המחשבים הבאים: 1. HP pavilion x360 2. Dell Inspiron 5406 שני המחשבים בעל מפרט כמעט זהה למעט שבדל יש כרטיס מסך יותר טוב (האם בהכרח יצרוך יותר סוללה? כרטיס חיצוני של nvidia...) ו-8gb ram לעומת זאת, בhp יש כרטיס מסך מובנה של אינטל ו16gb ram. מה הייתם לוקחים לסטודנטית? תודה רבה על העזרה!

20. Started by ~Pizza~,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1000, חריגה מקסימום 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט בסיסי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא קיים. אין צורך בדיסק SSD אפשר HD רגיל בסיסי. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם …

21. Started by Gilad M,

שלום חברים תרשו לציין קודם שיש לכם אחלה של קהילה פורומית ורמות דיון גבוהות במיוחד. אז ככה. - התקציב ניתן לחריגה (500 ש"ח) - אני מתכנן לשדרג את כרטיס המסך ולהוסיף קונן קשיח SSD בעוד כחצי שנה בנפרד לאחר השדרוג הנוכחי - שימוש המחשב הוא למשחקים ולתוכנות אלמנטים סופיים (דורשים מעבד חזק) - אני משחק בעיקר FPS ו RTS - עד לשידרוג כ.מסך אני לא מצפה לביצועים גרפים טובים במיוחד - אין צורך בציוד הקפי - אני לא מעויין בכלל בשדרוג ההרד דיסק,צורב ה ,DVD המארז והספק כוח (יש לי ספק 600 וואט של טרמל טק) - לא חשוב לי שהמחשב יהיה שקט כלל (פיצוצים כל היום) - חשוב לי שתהייה יציאה של SPDIF מהלוח אם. - לא מתוכנן אוברקלוק - חשוב לי שהמעבד יהיה של אינטל. תודה רבה. הקנייה תתבצע בעוד כשבועיים וכנראה ש…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שוב שלום, מאוכזב קצת שלא קיבלתי תגובות להודעה שלי משבוע שעבר. ניתן לכם עוד צ'אנס.. :-) קונה מחשב לשימושים ביתיים: קצת Word ו- Powerpoint , הורדת סרטים ומוזיקה, קצת משחקים לרמת מתחילים. 1) מה דעתכם על המפרט הבא ? 2) האם הוא מתאים, או אולי חזק מדי לשימושים שלי ? 3) אודה לכם אם תוכלו להציע שינויים ברכיבים, עד תקציב של 2700 ש"ח. מעבד AMD AM2 dual core 3800 לוח-אם Gigabyte M51GM-S2G + כולל כרטיס מסך 6150 PCX + כרטיס קול + כרטיס רשת זכרון קינגסטון 512 מ"ב 667MHz DVD RW NEC HD SEAGATE 160GB SATA2 מארז DELIGHT 450W מאוורר 12 תודה, דוד

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. [list type=disc][*]מעבד: Intel Core i5-480M Processor + Turbo Boost Technology up to 2.93GHzזיכרון: 4GB DDR3 1066MHz Dual Channel Memoryכונן קשיח: 500GB 5400RPM SATA צורב: DVD-Super Multi Double-Layer Driveמסך: 15.6" HD widescreen Ultrabright LED-backlit Displayמערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64-bitמצלמה: 1.3 (Megapixel HD Webcam (1280 x 1024 ב-2500 ש"ח.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Myrath,

ערב טוב לכולם, אני מחפש מחשב נייד שמיועד בעיקר לשימוש משרדי (וורד, עריכת קבצים כמו לדוגמה PDF24 ו-GUITAR PRO). אמנם המחשב מיועד לשימוש משרדי וכו' ולכן אולי ניתן להסתפק ברכיבים "שגרתיים" כמו דיסק קשיח 7200 וכרטיס זכרון סטנדרטי, ואולם בגלל שביצועים זה דבר שמאוד חשוב לי (גם ברמת השניות) אני שואף למחשב שמכיל את החומרה המיטבית ביותר (לכיוון של SSD PCLE... DDR4 2400MHZ). 1. מה התקציב המקסימאלי? תקווה שלא לחרוג מ6-7, אבל במקרה שעולה צורך ממשי, ניתן להגיע גם ל10-9. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ככל שהדבר לא בא על חשבון הדרישות הקריטיות כמובן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן להגיע גם ל-9…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by danielhr99,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד אך ורק לעריכת וידאו כבדה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Aober Premiere, Adober After Effects אופן השימוש הוא יומיומי, זאת הפרנסה שלי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ברצוני לקבל במפרט 2 מסכי מחשב (עדיפות לסמסונג) שלא יעלו על 24'. …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.