ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
מעבד:AMD Phenom Quad-Core 9550 (Socket AM2+) לוח אם: AMD GIGABYTE MA790X-UD4P AM2+, AM3, 790X, DDR2 1066, 2xPCI-E זכרונות: DDR II 800Mhz 2x1GB Kingston HyperX דיסקים קשיחים: Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך: Sapphire HD 4770 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI PCI-E כרטיסי קול: On Board 7.1 Channel Audio צורבים: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות: On Board 10/100/1000 מארזים: HJA-6000 MIDI Black (No PSU) ספקי כוח: Hec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin מקלדות: Teac MX-40 Heb, Eng USB Multimedia KeyBoard עכברים: Logitech SBF90 Optical Wheel Black (Oem רמקולים: Creative SBS 245, 2.0 מחיר החבילה 2750 הצרכים שלי זה למשחקים כמו gtaIV וממש קצת …
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב המקסימאלי? 5 אלף #האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך #במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בשביל 500 שקל לא נלך לרבנות אבל לא יותר #שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ולימודים #במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים כבדים כמו gta watch dogs וכו.. # האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך # עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 #האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא יודע מה זה # האם האם יש צורך לכ…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם? [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]28595[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]Intel Core i5 4440 3.1Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]19873[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]Arctic Alpine 11 Pro Rev.2[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]27339[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD]…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX 1166.74 Gigabyte GA-8IK1100 Intel 875P Motherboard 881.12 GeIL DDR-RAM 256MB 3200 Value Memory 243.69 *2 Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 435.15 Gigacube Radeon 9600 Pro C3 "Game Buster" 128MB DDR Retail Video Card 982.34 Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive 52.22 DVD-ROM Sony 16/48 Bulk 249.49 Sony 52/24/52 Retail CD-RW 336.52 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case 303.55 המחשב מיועד למשחקים ורצוי שהיה שקט לא מתכוון OC תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח לקבל עצה ולמצוא את המחט בתוך ערימת השחת ועודף המידע שקיים היום. מחפש מחשב נייד שישמש כנייח עבור כל אחת משתי בנותי בתחילת התיכון שלהם. בבקשה להביא בחשבון שאני קונה שני מחשבים זהים (עד כדי צבע..). להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2.5K כולל מערכת ההפעלה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה משרדית וסרטי HD (מישהו אמר KODI ?) הבנות לא גיימריות.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)- לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימי…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה: * מטרות המחשב? כרגע לאינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים (צפייה ישירה ורגילה), הורדה של סרטים, חיבור למסך טלויזיה/מחשב. אולי בעתיד גם להפעלת תוכנות של הנהלת חשבונות ולהתחבר מהבית למחשב בעבודה. * גודל המסך? 15.6. לא משנה אם הוא מבריק/מט. * רזולוציית המסך? HD 1366x768 (מתכוון לחבר אותו למסך מחשב חיצוני). * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי מקלת מלאה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI , VGA. * Bluetooth? למה לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HHD לפחות 750GB, רצוי שתהיה אפשרות לשידרוג עתידי ל SSD. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן, DELL. * …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט ראשון: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel 2100 3.1GHz 1155 3MB with graphics כמות: 1 - מחיר: ₪479 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪110 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-D2-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪345 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 2x120mm + FSP EPSILON 80+ 500W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪499 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 1 - מחיר: ₪161 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB SATA II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪184 כרטיס מסך: Sparkle GTX460 768MB GDDR5 Dual - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪610 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer SATA B…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש המלצה למחשב אולטרה בוק שיהיה ממש קל משקל, חומרים טובים, אמינות, שירות. מבחינת מפרט טכני: I5, SSD 128Gנ, משמש לשימושים יומיומיים. חשובה מאוד הניידות. עדיך מסל מט ואיכותי. תאורת מקשים זה פיצ'ר נחמד אך לא חובה. שוקל אפשרות לרכוש בחו"ל ועל כן אם יש חברות מסויימות עם אחריות בינלאומית זה מאוד יכול לעזור! תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה מחר מחשב. מטרת המחשב : משחקים די כבדים לא מתכוונת לעשות OC AMD Athlon 64 (3000+) VENICE - 512 Cache [939 PIN] - RETAIL לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 988.97 ש"ח A-DATA 512MB DDR PC3200/400 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 571.43 ש"ח ASUS A8N-E - 939 (nForce4 Ultra) - ATX לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 885.74 ש"ח LEADTEK - WinFast 6600GT 128mb DDR - PCX - Retail 1,135.09 ש"ח Seagate 120GB NCQ 8MB 7200RPM S-ATA לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 529.91 ש"ח NEC DVD-RW NEC 3520A x16 (WHITE) DUAL LAYER - bulk 346.45 ש"ח .SONY / NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 52.30 ש"ח COMPUCASE CI-6a21 400w ATX SUP…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בס"ד היי חברים, אשמח לעזרתכם. הנה השאלון לפניכם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) Visual Studio 2013, PHOTOSHOP, ADOBE PRIMIERE - בכולם באופן מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, CALL OF DUTY, CRYSIS, Assassin's Creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) תבחרו עבורי את המ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מקבוק אייר עבור הלימודים שלי (בעיקר לסכם ולקרוא). 1. מאיפה הכי כדאי לרכוש? איידיגיטל? האם שנה אחריות מספיקה (נראה לי מוגזם לשלם 1000 שקל כדי להאריך). 2. אילו בעיות יש אם שולחים לי קבצים (וורד, PDF) ממחשבי ווינדוס? 3. האם יש בעיות ידועות למחשב הנ"ל? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, מעוניינת במחשב ביתי לצורך יישומי אופיס, אינטרנט (גלישה והורדת תכנים), שמיעת מוזיקה (בשאיפה בקרוב לפתח את הכיוון הזה קצת יותר, לחבר את המחשב למגבר ולשדרג גם את הרמקולים), צפייה בסרטי HD (מעוניינת לחבר מחשב לטלויזיה, רצוי עם HDMI), צפייה חובבנית בתמונות. כמו כן מתחברת הרבה מהמחשב בבית למחשב במשרד עם vpn לצורך עבודה. בדרך כלל פותחת המון יישומים במקביל אם זה משנה. לא משמש למשחקים (בטח לא כבדים) מהקצת שקראתי ראיתי שאתם חובבים די גדולים של AMD אבל איכשהו ננעלתי על מעבד i5 760 ורציתי שהמפרט יהיה סביב זה. אם אני ממש ממש לא בכיוון אני מוכנה לשקול שוב אבל כאמור די ננעלתי על i5. חשבתי על זכרון של 4 ג'יגה, כונן 500 ג'יגה, צורב במהירות 24 (אלא אם כן דעתכם היא שזה ממש לא קריטי). …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם זה לא המקום לשאול אני מתנצל, עבר זמן מאז שכתבתי פה באתר, או בכלל השתמשתי בעברית. לא רשמתי מחיר כי, 1. המחירים ביין. 2. המחירים ביפן שונים מהמחירים בארץ. 3. הדרישות שלי די קובעות רף מסוים. מטרותיי הן בעיקר עבודות אופיס, צפייה בתכני HD ו... כשיש זמן, לשחק קצת BATMAN, ASSASSIN CREED, SKYRIM אני מניח שסקיירים זה המשחק הכי תובעני מבין השלושה, האם הרכיבים שמצויינים פה יאפשרו לי לשחק בזה ? אני מניח שבשביל לשחק על הגדרות גבוהות אני אצטרך לקנות כרטיס מסך נורמלי (בנפרד). כרגע אני מתכנן לבנות מערכת שתתמקד על המעבד הגרפי בCPU... זה יספיק ? מעבדי הAPU חזקים מספיק בשביל זה ? או שאני צריך ללכת על מעבד בנפרד וכרטיס מסך בנפרד? (עיבוד גרפי מובנה בלוח-אם גם חלש מדי אני מניח) בגדול, אני ל…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני לפני קניית מחשב נייד, רציתי לשאול רק לגבי מעבד, שאני מתלבט לגביו. מה יותר טוב... Intel® Core™ i5-520M Processor, 2.4GHz,3MB Cache,1066MHz FSB או Intel® CoreTM i5 Processor 460M 2.53GHz Max Turbo Frequency 2.8GHz אני יודע שיש עוד דברים חשובים חוץ מהמעבד...אבל המפרטים די זהים. רק לגבי המעבדים אני מתלבט המון תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
*חשוב שהמפרט יכלול 16 GB זכרון מהיר ושיהיה מעבד I7 אין צורך במסך, דיסק קשיח וציוד הקפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Illustrator, Photoshop' Indesign, Flash, After Effects א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לוח אם: Mainboard: Gigabyte EP45-UD3L - Socket 775 צ'יפסט: Chipset: Intel P45 מעבד: Processor: Intel Core 2 Quad Q9400 @ 2.66GHz - Yorkfield 45nm Technology זיכרון: Physical Memory: 2x2GB DDR2 @ 533MHz Mushkin XP Black Frostbyte Series כרטיס מסך: Video Card: NVIDIA GeForce 9800 GT 512MB דיסק קשיח: Hard Disk: Western Digital WDC WD5000AAKS-00V1A0 - SATA מסך: Monitor Type: LG Electronics W2486 - 24 inches מארז: Case: Antec Nine Hundred Two V3 Mid-Tower Gaming Case מבקש הערכת מחיר למחשב שלי, בנוסף לקראת ההשקה של Crysis 3, אני מעוניין להריץ את המשחק באיכות הכי גבוהה שניתן ואשמח לקבל עזרה עם שדרוג המחשב או אם צריך בקניי…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך מפרט מחשב ללא מסך בסביבות המחיר 1500-2000 ¤ . 1. מה התקציב? 1500-2000 ¤. או 2500¤ לתשלומים ללא ריבית. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים מאוד- מלך האריות או פיפא מקסימום), הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מקלדת, עכבר, רמקולים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? מסך , כרטיס קול איכותי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. תודה רבה לכולם. :] אמיר.
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5.5-6K אפשר לחרוג אם מדובר בהבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר, וצפייה בסרטים לפעמים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך בהרכבה בלבד 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז עד 3400 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו Witcher 2, Witcher 3, tera online, Dark Souls 2, Devil May Cry, Crysis 3, ורוב המשחקים החדשים שיוצאים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב פשוט יחסית לצורכי אופיס, גלישה וכו' גודל המסך - שלא יהיה קטן מדי, נראה לי סביבות ה 14-15.6 זה מעולה משקל - לא משנה כל כך, עדיף שלא יהיה בלטה, אבל אין צורך במחשב קל במיוחד סוללה - רצוי זמן סוללה סביר + מסך - חשובה לי איכות המסך, לצפייה בסרטי HD וכו' מפרט - אין משהו חשוב באופן ספציפי, אין שימושים מיוחדים, בעיקר אופיס, מיילים, אינטרנט, סרטי HD ודברים בסיסיים למדי. דברים חשובים: 1. WIN 7 ולא WIN8 , אחרי נסיון רע ומר עם WIN8 ממש רוצה לחזור ל WIN7 2. שהמחשב יהיה עמיד יחסית, כלומר לא צריך משהו דק במיוחד וקליל ושביר, דווקא משהו קצת יותר עמיד וגדול גם אין חשיבות מיוחדת לעיצוב, יותר חשוב נוחות שימוש, עמידות ואיכות המסך. 3. לא HP התקציב הוא סביב ה 3 מקסימום. תודה…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=3307 כמובן אני יעשה לו הרחבה נחמדה ל SSD אין לו מערכת הפעלה אבל אני יכול לקנות ב 60 שקל להתקין אותו דרך דיסק און קי ווינדוס 8 האם לדעתכם שווה? המסך טוב? האם ה flex 2 יותר טוב? (אני קריטי לגביי המשקל)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
האם המחיר שווה את המחשב... ? http://www.yardenpc.co.il/PrintProductDetails.asp?productid=964,447,450,1020
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי,קניתי נייד חדש thinkpad t60. יש לו מפרט לא רע בכלל,כולל אפילו 2 ג'יגה זיכרון. העניין הוא שמכרו לי אותו עם ויסטה ביזנס.ואני לא מעוניין בה. בחנות אמרו לי שאני יכול תמורת תשלום לעשות את זה,האם אני יכול לעשות את זה לבד ? אני רוצה להסיר לגמרי את המערכת הפעלה הזו ולשים במקומה את הXP .כמו כן אני מעוניין להשאיר את כל האפליקציות שהגיעו יחד עם המחשב (כל התוכנות של הTHINKPAD). תןדה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לחוות דעתכם: 1. מה התקציב המקסימאלי? בערך 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך בבקשה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? חישוב מדעי (ממוקבל), סרבר לתכני HD וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מטלב תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ARMA3, CIV 5, FARCRY 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? - תכנות ומדיה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 13.3-14.1 * משקל רצוי? - עדיף עד 2 קילו, אפשר יותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - יותר מ3 שעות יהיה נחמד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - HDMI, USB3 * Bluetooth? - עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - מתכוון להחליף את הכונן הקשיח בSSD סמסונג EVO שיש ברשותי * כונן אופטי? - עדיף שלא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - עדיף עם ווינדוס, אפשר גם בלי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - lenovo, dell, hp, אבל מוכן להסתכל על חברות אחרות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם 1. עדיפות לultra-book (או כמה שיותר דק וקל) 2. אחריות ארוכה 3. שהאחריות לא תפגע בעקבות החלפת ה…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-