עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Gizmo_Gizmo_New,

No Help, Please Del.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ללא חריגות, רצוי כמה שפחות. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט,סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6 מתוך 10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 8.…

3. Started by wombat,

התקציב שלי כרגע כ-3000 שקל(אפשר לחרוג) למעבד, לוח אם, ראם, מארז וספק כוח(כל השאר יש לי). האם ניצן להכניס מפרט מבוסס קונרו בתקציב הזה בלי להתפשר יותר מידי על איכות החלקים(לא מתכוון לרכוש ספק/לוח/ראם מחברה לא מוכרת)? אם אי אפשר באיזה תקציב כן אפשר? איך המחירים הולכים להראות בעוד שבועיים, חודש וכו'? שאלה אחרונה, הגיעו בכלל פיזית מעבדי קונרו לארץ? עדכון: אני כרגע מחפש מפרט מבוסס קונרו בתקציב של עד 3500 ש"ח(אם אפשר יותר זול עדיף), החלקים שאני צריך הם: מעבד, לוח אם, ראם(לפחות גיגה וכמה שיותר מהיר), מארז(פשוט), ספק כוח(שיחזיק את המערכת פלוס ATI X1800XT). עדיפות לחנויות כמה שיותר קרובות לאיזור חדרה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by shahar3000,

שלום רב! המחשב מיועד לאחי, הוא מתכנן לקנות אותו באילת. הוא כבר הרכיב מפרט בksp ורוצה לקבל עליו חוות דעת: בנוסף צירפתי את דף הפירוט שבחוקי הפורום כדי למקד: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - גג 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים ועריכה חובבנית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אין תתוכנה ספציפית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Battlefield, GTA5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Time_Is_Money,

שלום לכולם אני צריך מפרט ל- HTPC להורים שלי. הם יחברו אותו ל- LCD 37" (זה מה שנכנס) ולמערכת סראונד. הדרישות הן: 1. מראה יוקרתי שמשתלב בסלון. 2. יכולת הצגה של סרטי HD. 3. שמירה/לכידה של סרטים 4. משחקים - באיכות נורמלית. (רזולוציה של 1366x768) 5. עכבר ומקלדת איכותיים אלחוטיים. לא יודע איזה מעבד צריך לקחת ואיזה כרטיס מסך. (מבחינת אוברקיל) נראה לי ש- 1GB זיכרון יספיק. יש לי הרדיסק 80GB זמין, אז נראה לי ש- 250GB נוסף יספיק. צורב DVD יש לי אז לא צריך להוסיף. חשבתי על מארז כמו LC16M בצבע כסוף של Silverstone. תודה לכולם אה... ואם יש למישהו המלצה על LCD 37" שיגיד. אנחנו צריכים לקנות בשבוע הקרוב. ואם למישהו יש ניסיון עם רמקולים שקועים בקיר אז שגם ימליץ...

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by gad57,

היי, אני מעוניין במחשב עבור לימודים (אופיס ), צפייה בסרטים גם ב HD ומעט משחקים. התקציב עומד על כ 3K ומצאתי את המחשב הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=815856 הבעיה היא שלא הצלחתי למצוא עליו ביקורת, האם מישהו מכיר את המחשב ויוכל לתת ביקורת? נוסף לכך, אם למישהו יש מחשב עם מפרט עדיף עד 3K אשמח להצעה. בגדול אני מעוניין במחשה עד 3 ק"ג, מסך 15~ אינ'ץ , אפשרות הרחבה ל 8GB,תמיכה בUSB3, וזמן סוללה סביר(3-4 שעות) עריכה: למרות מה שהמוכר באופיס דיפו אמר, הדגם שכתבתי לא תומך בUSB3...

7. שלום לכולם, אני חדש פה אז אשמח לתגובות בונות. המחשב ברשותי מ10-11/2011 המפרט של המחשב: מעבד: i7 2600 קירור: אני לא סגור על הקירור אבל השם שלו זה (לפי אייבורי) heat-pipe cold bit לוח אם: asus p8-z68v זכרונות: Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 PC3-10666C9 1333MHz Dual Channel Kit (KHX1333C9D3B1K2/8G) נקנה עם המחשב נקנה לפני כשבועיים: Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1600MHz CL9 Kit כונן קשיח: seagate st31000524as 1TB כרטיס מסך : SAPPHIRE HD 6970 2GB GDDR5 PCIE ספק כוח: corsair tx750 80 plus bronze מארז: cm storm sniper הכולל מאוורר 20 למעלה, מקדימה, מאחורה מאוורר 12, למטה מאוורר 14 שהוספתי (thermaltake) כמובן כונן דיסקים אופטי רגיל לא מיוחד, שווי הקנייה שלו היה 120. לאחר תק…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הינו 4K-6K, כאשר אצטרך לקנות מחשב + 2 מסכי 24' (עדיפות לרזולוצייה גבוהה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים (הגדרות גבוהות אך לא הגבוהות ביותר, צפייה בסדרות וסרטים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר ושני מסכים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בקורא תקליטורים ובמקלדת 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? בזמן הקנייה לא, אולי בעוד 3-4 שנים כ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Raamses,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות , משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio מסדי נתונים כשהכל פתוח בו זמנית, רצוי שיהיה הרבה זיכרון. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מעט מאוד משחקי FPS לא חייב תמיד על ההגדרות הטובות ביותר אבל רצוי שיחזיק מעמד מספיק זמן, משחקי אסטרטגיה, וDIABLO 3 כשיצא כבר! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחוב…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by LG G2,

שבוע טוב (: * מטרות המחשב? עבודה משרדית וגיימינג. * גודל המסך? 13.3/14 אינץ'. האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? לא משנה כל כך. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? כמה שפחות, עדיף לא לעבור את ה-2.4 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 7 שעות בשימוש קל-בינוני (גלישה באינטרנט, אופיס וכו'). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? המינימום הוא 500GB, רצוי אפילו יותר. * כונן אופטי? לא חובה, אבל עדיף שיהיה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell, Lenovo, HP. * כל דריש…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שאם אפשר אז לחסוך יהיה מצוין אבל אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש בקטנה 100-150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,גלישה,אימיילים וכ'ו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד למשהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. חשוב שיהיה כרטיס מסך 8700 לפחות.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ramit02,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב בסיסי (גלישה באינטרנט, קצת משחקים קלים) לאחי, אין צורך בציוד היקפי ואין צורך בHD. (קיים) המחשב צריך להיות בעל מעבד של Intel חשבתי על המפרט הזה : אשמח לשמוע הערות. מעבד Intel Core 2 Duo E7500 Tray ¤555 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7500ay לוח אם Asus P5QPL-VM EPU ¤467 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31261 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 HK ¤346 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBHK כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce 8400GS 512MB DDR2 PCIe ¤165 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TT-84GS-512D2E צורב Asus DRW-24B1ST X24 SATA DVD ¤145 כמות:1 http:/…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by maz555,

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח INTEL מעבד INTEL: מעבד Intel Core i5 3570 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray Intel 864 מאוורר למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 103 לוחות אם למעבדי INTEL: לוח אם Gigabyte H77M-D3H זכרונות: זכרון מחשב Corsair 2x4GB XMS3 DDR3 1333MHZ Dual Channel 252 ספק Crosair CX 500W V2 Series Active PFC 12cm 286 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX 248 SSD: Intel 60GB SSD 330 Series Sata III 2.5'' SSDSC2CT060A3K5 Retail 361 צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1 100 מארזים: Thermaltake Commander Middle Tower Series Black Case No PSU 248 מאוורר למארז: 120mm zalman * 2 70 מסך : LG e2242t…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by lipner23,

אהלן קיבלתי בעבר כמה מפרטים והחלטתי לנסות ליצור לי שילוב של כולם, אני רוצה את המחשב בעיקר למשחקים אינטרנט וHD אני צריך גם מסך ולא מתוכנן OC. אז זה הפרט: Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪887 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2354 Scythe S-Flex SFF21G 120mm 1900rpm\35dba, יחידות 1 ₪72 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=529 Arctic Cooling AF 12025L 120mm 1000rpm , יחידות 1 ₪40 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1164 ASRock Z68 Pro3-M Z68 Chipset, יחידות 1 ₪573 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2916 Kingston Hyper X Blu 2GB DDR3 1600Mhz CL9, יחידות 2 ₪250 http://www.rsm.co.il/product.aspx?product…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by cobmetal,

ערב טוב , בזמן הקרוב הינני מתכוון לרכוש מחשב נייד של דל, DELL Inspiron 15 i5548-833SLV הרכישה תתבצע בארה"ב , הינני מעוניין להחליף את הקשיח המקורי שמגיע עם המחשב , בSSD של סמסונג מדגם samsung evo 850 , האם ישנה איזושהי בעיה של תאימות ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אז ככה הוא צריך עד 4000 ש"ח אמרנו כבר מה הוא כן צריך: זכרון 512,מסך זול (אבל של 17 אינץ) כרטיס מסך : שיריץ משחקים חדשים אבל לא את הכבדים ביותר מעבד אינטל 3000 או amd 64 3000 שאני המלצתי לו ( הוא שואל מה כדאי ולמה ) כונן קומבו משולב (צורב דיוידי) הוא לא צריך רמקולים מקלדת עכבר. דיסק קשיח 80 גיגה ספק כוח פשוט, לא ממש מבין בזה אני יודע שהתקציב לא גדול ( מדובר בחייל ) מצטער אבל חשבתי שהעניין של מארז זה עניין דיי ברור , אז גם מארז מחכה להצעות תודה !

18. אהלן 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך אבל חשוב לא לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט מאוד רק אם יש סיבה ממש טובה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עיבוד תמונות, הרבה LIGHTROOM וגם פוטושופ ופוטומטיקס וכד' עריכת סרטים בסיסית יחסית בנוסף גם משחקים, לא משחקים כבדים במיוחד ואין צורך בהגדרות הכי הכי, יותר משחקי MMO וכאלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - GUILD WARS 2 ודברים בסגנון הזה, פחות SHOOTERS …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Saman,

מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤3101 לוח אם: EVGA NFORCE 680i SLI 775 ¤1541 מסך: SAMSUNG LCD 22" 226BW 2ms DVI ¤2328 כרטיס מסך: EVGA PCI-EX GeForce 8800GTX 768MB GDDR3 384 BIT TV/O DVI - 768-P2-E831-AR - DX10 - RETAIL ¤3520 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 80GB 8MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST380815AS ¤267 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-5 - F2-6400CL4D-2GBHK ¤668 מארז: NZXT LEXA w/o PSU ¤650 ספק כוח: ENERMAX FMA II 535W : EG565P-VE ¤552 קרור למעבד: ZALMAN CPU COOLER FATAL1TY FS-C77 FOR INTEL&AMD 478/754/775/939 ¤342 קרור למארז: THERMALTAKE X BLOWER 2 CHANNEL VR FAN KIT WITH 5.25" CONTROLLER - TT-A1869 ¤156 מחיר סופי (כולל הרכב…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי חבריה המחשב עבור אחי לניהול אתר מכירות אינטרנט ההתלבטות היא בין שני המחשבים שבכותרת: http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22984083 http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22984432 מטרות המחשב? ניהול אתר אינטרנט , אך גם לשעות הפנאי "מעבד תמלילים", גלישה באינטרנט, צפייה ביו-טיוב, האזנה למוסיקה. * גודל המסך? 15.6" כרטיס מסך ?איכותי * רזולוציית המסך? לא חשוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אמצעי הקלט הקונבנציונאליים * משקל רצוי? לא חשוב * זמן סוללה ? לא חשוב חיבורים HDMI 1.4a /חיבור USB 3.0 /חיבור USB 2.0 /חיבור RJ45 /קורא כרטיסים * Bluetooth? כן * כונן קשיח ?גדול תודה מראש * צורב? כן * מערכת הפעלה?אפשר ללא יש לי * תקצ…

21. Started by SensatioN,

Intel p4 3.2ghz MSI Neo 2 4X256 A-Data 400mhz fx5900Ultra 256mb 20gb Creative SB Audigy 2 Audio תודה לעונים 8)

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. המפרט q6600 asus p5q הספק Corsair cx 430 הכרטיס שאני רוצה להוסיך הוא Gigabyte ATI Radeon HD 5770 1GB GDDR5 יש חשיבות למאוררים או HD לחישוב ההספק ? ועוד פרט כרגע על ה PC רץ SNOW LEOPARD בלי תמיכה בכרטיס מסך (הכרטיס שישנו כרגע FX550 שאין לי מושג ממתי ) תודה ויום טוב

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by solidus,

אוקיי אז ככה.... לפי מיטב ידיעתי KSP היא החברה הכי טובה וזולה לקנות ממנה. תקנו אותי בבקשה אם אני טועה. אני אומר את זה כי ככה תדעו קצת יותר על איזה רכיבים להמליץ לי, ואולי גם להתפכח ולגלות איזה חברה אחרת שמוכרת בזול יותר :פ עכשיו, בעניין התקציב - כתבתי בכותרת עד 6000, אבל אם זה ממש הכרחי וישפר את המפרט משמעותית אני מוכן לגלוש גם ל7000 אני משחק הרבה אז אני צריך מחשב שיוכל להריץ תמשחקים הכי כבדים בצורה מעולה, וגם שיחזיק מעמד כמה שיותר. הממממ...וכמובן - מעבד 64bit. ולסיום, כמה שאלות ספציפיות שמטרידות אותי: 1. אם קונה 64BIT אני אצטרך לקנות 4GB של RAM (ויותר) בשביל להרגיש את ההבדל בביצועים? כי ממה שקראתי, זה אחד היתרונות הבולטים של 64 סיביות, תוספת זיכרון. אבל נגיד ואני מתקין 2…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היי, מחפשת מחשב נייד עבור סטודנטית לעיצוב גרפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות עיצוב גרפי: Solid photoshop illustrator in design כולן בשימוש תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מ…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Ronen Mars,

היי לכולם, אני מתכנן לקנות UPS למחשב שלי, מצפה שיחזיק ספק 550W ומסך Dell IPS U2715H . יש לי בבית לעיתים נפילות חשמל עקב עומס על התשתית(כמה מכשירי חשמל מופעלים בו"ז) והייתי רוצה להגן על הציוד שלי. מה מומלץ עד 800 ש"ח, עדיפות לאייבורי. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים