ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
עכשיו שAlienware הם חלק מDELL, האם ניתן לרכוש מהם מחשב ולקבל עליו אחריות בארץ? עריכה: אני מתעניין בעיקר במחשב נייד ולכן אני שואל בפורום זה, אם זה מתאים יותר לפורום אחר מוזמנים להעביר
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני צריך מפרט למחשב בסיסי לא למשחקים, לא ל-OC ללא מסך וללא ציוד היקפי (רק צורב DVD) שימושים: אופיס ואינטרנט. רכיבים כמה שיותר איכותיים (על חשבון מהירות).... כמובן במסגרת התקציב... אם אפשר 1GB וכרטיס מסך בסיסי לא OB... HD מספיק 40GB SLOT PCI פנוי לכרטיס מודם/פקס תודה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כולל מדפסת + סורק + DVD + מסך שפופרת 19" לשימוש ביתי אינטרנט + משחקים. יש סיכוי?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם מומלץ? כדי? למישהו יש ניסיון? אילו חסרונות יש חוץ מעניין הביטוח? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי ביקש ממני להרכיב לו מפרט למחשב חדש-מאחר ואני לא בתחום כבר לא מעט זמן אני מבקש חוו"ד נוספת. המחיר הוא לקופסא בלבד, אין צורך בציוד היקפי, המשחקים הם משחקים כבדים, סטייל battlefield, crysis ודומיהם. דגש חשוב מאוד למחשב הזה הוא שאני רוצה להשקיע במחשב שישרוד כמה שנים יפות בלי צורך לשדרוג או החלפה של חלקים מתים. ולכן חלק נכבד מהתקציב מוקדש למארז וספק שיחזיקו את המערכת, כי אפשר בכיף להחזיק כמה שנים עם משחקים על הגדרות לא מקסימליות אבל אי אפשר לשחק משחקים עם כרטיס מסך שרוף לי אישית יש ניסיון מצויין עם החנות skypc.co.il אז הרכבתי מפרט משם אבל אם יש לכם חנויות אחרות שיש לכם ניסיון טוב איתן (שירות לקוחות, הזמנה, אתר) באיזור כפר סבא אני אשמח לקבל גם משם. המפרט שאני…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקע שוב ושוב בצוואר בקבוק בעבודה על הסימולציות שלי לתואר השני בהנדסה. פעם אין מספיק זיכרון (אני עובד עם 16 ג"ב RAM) והעיבוד יכול להיות הרבה יותר מהיר (i5 3210M). מדי פעם אני גם נתקע באיזה מאמר שבו מממשים את הנושאים שאני חוקר יחסית מהר באמצעות עיבוד על CUDA במקום על CPU. כל ההקדמה הזאת זה כדי להסביר את החשק והמוטיבציה למפרט המטורף. בינתיים אין לי את התקציב לזה, אבל אולי אולי יגיע איזה גרנט וניתן יהיה לממש.. אני עובד עם MATLAB ו- c++ . לא מתכוון לבצע OC. בכל מקרה, הדגש הוא על הזיכרון (כמה שיותר מבלי להכנס לקטגוריית השרתים) וכוח העיבוד המקבילי (גם CPU וגם CUDA). זה המפרט: מעבד:[..] INTEL 3930K : CORE I7, S2011, 3.2GHz , "SROKY" - TRAY ₪2643 לוח אם: [..] ASUS P9…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה ליקנות מחשב למשחקים .. בלי אווברקלוק ובלי ציוד הקפי ב4500 אלף תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני מחפש מחשב נייד לילדים שלי שישמש אותם בעיקר ללימודים - תוכנות אופיס ושימוש באינטרנט, אך גם יאפשר להם לצפות בתכנים ב youtube ומידי פעם לשחק ב minecraft. ניידות ומשקל לא מאוד חשובים כי רוב השימוש יהיה בבית, אבל יכול להיות שמידי פעם הם יקחו אותו איתם. אני מחפש משהו שיחזיק לי איזה 3 שנים לפחות. חשוב לי שהמחשב יכלול מערכת הפעלה ואחריות לכמה שיותר זמן. ראיתי את המחשב הזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=31650. איך הוא? יש משהו יותר מומלץ לצרכים שלי? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עדיין לא יודע אם אני הולך להתחיל באביב או בשנה הבאה השימושים היהיו בעיקר visual studio ואו eclipse אני מלבט בין שני מעבדים I7-4500U ו- I7-4700MQ חשוב לי מאוד חיי הסוללה מכיוון שאני לא יודע כמה זמן איהיה מנותק מחשמל באונברסיטה הייתי מאוד רוצה להטעין אותו בלילה ולעבוד איתו בבוקר אבל מצד שני אני לא יודע אם ה4500U יסחוב את התוכנות האלה בצורה טובה יש מישהו שעובד אם התכונות אללו עם אחד מהמעבדים האלה ויכול להמליץ לי? בעקרון אני מחפש: -את אחד מהמעבדים הנ"ל -256 ssd -8 גיגה ראם -15.6 1080p מאט -מבנה קל ודק -חיי סוללה ארוכים תודה רבה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיצאו.. BF3, COD וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך לבחור מחשב נייד ממקום העבודה (תקציב בסביבות ה 5000 ש"ח) הספק שהחברה עובדת איתו הוא IBM/Lenovo שמתי עין על yoga 2 למרות שהאיש IT מאוד לא ממליץ ודוחף לכיוון של הסדרה T (לדוג' T450) מצורף דרישות המחשב אשמח לקבל כל המלצה שהיא! * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות (אופיס ואינטרנט ומעט תוכנות גרפיות כמו פוטושופ) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3-14 , לא חשוב מבריק או מאט אבל שיהי האפשר לעבוד בבתי קפה ובחוץ * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבו…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ZALMAN™ Power Supply ZM6001ST -- 299.00 ZALMAN™ ATX Mid Tower Enclosure Black | Z9 -- 219.00 Intel® Core™ i5 Processor I51760 2.8GHz 8MB Tray + Fan + ZALMAN™ CPU Cooler W/O FM2 S.775 1156 OEM | CNPS7000V1AL 4pin - 859.00 Asus® MB P7P551M - 559.00 Manli™ VGA Card GeForce GTX570 1280MB DDR5 320Bit Mini HDMI - 1,359.00 WD® HD Caviar Black 1 TB SATA 7200rpm 64MB | WD1002FAEX - 369.00 Kingston™ 2GB 1333 MHz DDR3 CL9 Module | KVR1333D3N9/2G - 99 X2 סה"כ 4,567.00 כול המפרט דרך אחד הספקי מחשבים שעובדים איתנו בחברה מבחינת המחיר והרכיבים האם זה שווה?? לא הייתי ממש בטוח בקשר לכרטיס מסך כי אני לא מכיר את החברת בורדים הזו MANIL תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אכן כן קראתם נכון, 18,000 ש"ח. רציתי לדעת מה הדעה שלכם לגבי המפרת שלי CPU: Intel Corei5 2500k Mother Board: Asus P8P67 Evo Ram: G.Skill RipjawsX (2 x4GB) 1600Mhz VGA: Asus GTX 580 (reference model) SSD: Intel 120GB SSD 510 Series Hard Drive: Samsung Spinpoint F3 1TB 7200rpm Sound Card: Asus Xonar STX Optical Writer: Samsung Blu-ray DVD combo Case: Corsair Obsidian 700D PSU: Seasonic X-850 Gold Series 850W Keyboard: Razer BlackWidow Ultimate Mouse: Roccat Kone Speakers: Corsair SP2500 2.1 Operating System: Windows 7 Home 64bit Monitor: Dell Ultrasharp U2410 סה"כ - 15575ש"ח מKSPבנוסף לזה יש את הקירור מים שאני מזמין מחול: CPU block: EK HF Full CU GPU block: EK FC 570/580 bl…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב 6000, מוכן לחרוג עד 1000 עם התגמשות גם ליותר אבל לא חובה בכלל לנצל את כל התקציב עדיף ניצול מירבי של מחיר לתועלת מחשב לגיימינג, עם יכולת ריבוי משימות די גבוהה (לדוגמא ברקע ירוץ משחק, מספר גדול של טאבים בדפדפן, OBS / Xsplit וכולי) בסה"כ שאני לא אהיה מוגבל ממש בכמות התוכנות והמשימות אמנם כרגע אני משחק במשחקים פשוטים יחסית (Loadout / LoL) אבל אפשרות להריץ את המשחקים החדשים שכרגע קיימים על ההגדרות הכי גבוהות או לפחות להתקרב לזה קיים מסך 24" Samsung SyncMaster BX2450 1920x1080 ומעוניין בתמיכה עתידית לשתי מסכים יש צורך בכל הרכיבים ואין צורך בציוד הקפי חשוב שיהיה שקט יחסית בערך נגיד 8/10 לא קירור נוזלי עדיין לא בטוח ומבין בנושא הOC אשמח לשמוע עצות אין צורך במערכת הפעלה אבל …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה ההבדלים בין הדגמים: R451,V451,S451? המפרטים שלהם זהים וגם המחירים כמעט זהים תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב כמו שציינתי כבר פעם, מפרט לאינטרנט, הורדות, קולנוע ביתי ומשחקים יחסית קלים גרפית. מחר אני הולך לרכוש את המחשב, מקווה שהמחשב יעבור את צוות השופטים של HWZONE אז ככה: מעבדי ?AMD?: Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 1070 ש"ח לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS: A8N-VM CSM Dual VGA, nVidia 6150, SATA II 595 ש"ח זכרונות? DDR 400: 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 X2 530 ש"ח דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL: 200GB SATA II 7200RPM 8MB 560 ש"ח מארז: HEC Compucase CI-6A21 400W 395 ש"ח סה"כ כולל הרכבה: 3340 ש"ח
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המלצה למחשב נייד 13.3 עד 14" עם מעבד חזק וכרטיס גרפי שיתאים לעבודה ב Auto Cad לתוכנות כמו Solidworks. תקציב עד 7000 אפשר לחרוג ואפשר פחות. אין צורך בציוד היקפי. ,תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש דרך לחבר אנטנה עם מתאם USB כדי להגדיל טווח קליטה לרשתות אלחוטיות<?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מחשב סכום 2500 מבוסס אינטל עבור סרטים ועבודה שותפת (סטודנט...) עדיפות ללוח אם שיתמוך במעבים עתידים (לצורך שידרוג עתידי) זכרון 1 GB הרדיסק 160 / 200 צורב DVD רצוי שיהיה שקט בצריבה / ובקריאה (שלא ימריא וכאלה...) עם אפשרות למאוורר שקט למעבד עדיפות למעבד PENITUM D . תודה B007.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. התקציב המכסימלי - 2600 שח 2. מטרות השימוש - עבודה משרדית , אינטרנט, סרטים ומשחקים לא כבדים 3. ציוד הקפי - ללא 4. האם יש רכיבים שלא צריך לקנות - לא 5. עד כמה השקט חשוב - 8 6. אוברקלוק - לא יודע מה זה. 7. מערכת הפעלה - מיועדת WIN7 לא כלולה בתקציב. המרפט שהוצע לי: מעבד: Intel Dual Core E6300 2.8 Ghz לוח אם: GIGABYTE GA -P43 ES3G זכרון 2 כרטיסים של KINGSTON DDR22GB 800MHZ דיסק קשיח WD 500 GB 16mb 7200 SATA 2 כרטיס מסך PALIT GF 9500GT 1GB DVI/HDMI צורב DVD LG RW-DL-SATA מארז HUNTKEY HERCULES 550W יחד עם התקנת תוכנות (שאביא אליהם בעצמי) סך הכל - 2600 שח אני מתכונן לקנות גם מסך 19 אינטש האם לדעתכם המפרט מתאים? האם כרטיס המסך מספיק או שיש צורך לשדרגו ?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אשמח לחוות דעת על הנושא. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא מיועד למשחקים אז אני מניח שאין צורך בהגדרות גרפיות חזקות. …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה בלמצוא מחשוב, להלן הדרישות. זה מחשב שאמור להחזיר אותי ל3-4 שנים הקרובות (תואר ראשון בהדנסת תוכנה). אני הולך לתכנת די הרבה בשנים הקורבות אז צריך מחשב עם יכולת עיבוד חזקה (I7) חובה: 15.6 אינצ' ויותר. I7 8-16GB RAM (SSD (250GB מקלדת מלאה Full HD כרטיס מסך סטנדרטי פלוס סוללה שתספיק לפחות ל5 שעות. אין צורך להתחשב בעלות של מערכת הפעלה. חשוב לדעת שאני אקנה אותו בארצות הברית אז האחריות (world wide) חשוב. תקציב - 1300$. תודה רבה לעוזרים!! - - - תגובה אוחדה: - - - היי, כרגע הכיוון הוא ל : [h=1]Lenovo Y50 4K 59425943 15.6"[/h]Link מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באפשרותי לרכוש הנ"ל בארה"ב. התצורה הדרושה זולה בכ - 2,000 ש"ח בארה"ב מאשר ב-איידיגיטל. עם זאת, הנציגים בארץ טוענים שצריבת המקלדת לשפה עברית תסיר האחריות מכל המחשב הזה (לא רק מהמקלדת למשל..). האמנם?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מרכיב מפרט למשחקים. יש לי מעבד i5-2500K, ויש מסך (Dell 23"). תקציב - באזור ה4K-6K. אני לא רוצה להתפרע שלא לצורך, ומצד שני כן לבנות מערכת חזקה שתהיה רלוונטית גם עוד שנתיים-שלוש למשחקים ברמה גבוהה. משחקים - כל הסוגים (RPG, Shooters וכו'). המחשב יחובר למסך ברזולוציה של (1680 על 1050). ציוד היקפי - אין צורך. אני שוקל לחבר SSD בתור דיסק של מערכת ההפעלה, כתלות בעלות/תועלת שזה נותן. שקט - סטנדרטי, לא משהו מיוחד. אני מניח שזה מקביל לציון 6 בסקאלה. OC - רוצה לשמור על אופציות פתוחות, לא מתוכנן בשלב הראשון. מערכת הפעלה - אין צורך. חנות - אני מחיפה והמבחר פה הצטמצם משמעותית בשנה האחרונה. פתוח להצעות. תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K אך ניתן להוסיף 500 שקלים במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כרגע רק LoL אך עם אופציה למשחקים אחרים), תכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש ברשותי מארז CoolerMaster CM690 III ואני מעוניין להשתמש בו, במידה ויש סיבה להחליף למארז אחר אשמח לקבל הצעה. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-