ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכות וידיאו AVID AFTER כבדות ומשחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גם לבית ולפרנסה AVID ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3-4 וקרייסיס 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום חברים, בזמן הקרוב אני נוסע לחו"ל ולכן נאלץ להפרד מהמחשב שלי, שבניתי והשקעתי בו לאורך השנים. רציתי לברר מה דעתכם, בכמה אוכל למכור את המערכת. מעבד: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box קירור למעבד: Scythe Mugen 2 לוח אם: Asrock P67 Extreme4 זיכרון: G.Skill DDR3 8GB 1600MHz 9-9-9-24 Ripjaws מארז: Fractal Design R4 Black + Schyte Slipstream Fan כרטיס מסך: GainWard Geforce GTX570 GoldenSample + Arctic Cooling Accelero Extreme 2 כרטיס קול: Auzentech Bravura 7.1 (כרטיס קול שלא נמכר בארץ) קשיחים: Samsung 1T + Seagate 1T + SSD Intel 120GB ספק כוח: ThermalTake ThoughPower 775W 80+ Bronze כונן דיסקים: LG Black 24X כל מרכיבי הליבה נקנו…
-
- 35 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: בעיקר לימודים אבל שיוכל להריץ משחקי מחשב כבדים. * גודל המסך: 6"15 * רזולוציית המסך: מעדיף מאוד FHD. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 750gb 7200rpm *RAM: עדיך 8 אבל אני אסתדר עם 4gb. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא אין לי בעיה לקנות מחשב בחו"ל. אני חושב על מחשב של CLEVO costume made על ידי SAGER.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Borderland2, Dragon Age2, Mass Effect 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920×1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. הא…
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 המפרטים הבאים. המטרה היא להריץ משחקים כבדים בגרפיקה גבוהה. איזה מפרט לדעתכם עדיף לי לקנות? (שניהם אותו מחיר) אני לא מתכוון לבצע oc 1) מעבד + מאורר Intel I5 haswell 4570+ Zalman 7000 לוח אם MSI B85M-E33 דיוידי/צורב LG X22 / Lite-ON X24 זכרון Crusial 8G DDR3 1600Mhz דיסק קשיח Seagate 1T Barracuda Sata3 כרטיס מסך Sapphire HD7870XT Boost 2GB GDDR5 מארז Cooler Master: CM Force 500 + Front USB3 2) מעבד + מאורר IntelI53470 3.2Ghz +Shagon ARC-118 SV לוח אםMSI B75MA-E33 דיוידי/צורבLG X22 / Lite-ON X24 זכרון Crusial 8G DDR3 1600Mhz דיסק קשיחSeagate 1T Barracuda Sata3 כרטיס מסךSapphire HD7950 3G GDDR5 מארזSeasonic ECO 500W PFC 80+ PSU + 2XPCI-E 4XSata
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום בניתי מפרט מחשב לצורכי הפקה מוזיקה באולפן הביתי האמת לקחתי חלקים חזקים אני חושב. הייתי שמח אם מישהו פה שמבין היה מסתכל על המפרט והוא אומר לי אם המחשב הזה מספיק חזק לצרכים שאני צריך אולי חוץ מהפקת מוזיקה הייתי משחק באיזה משחק אחד התקציב שלי עומד על 10 אלף המפרט יצא במחיר של 9500 אז ככה אם יש איזה חלק שכדי להוריד ולהכניס חלק יותר חזק אשמח אם תמליצו לי כי אני רוצה לבצע קניה לפחות ל5 שנים הקרובות לקח לי הרבה זמן לחסוך את הסכום ומאיזה חנות מומלץ לקנות את המחשב אז ככה זה הפרט ותודה לעוזרים [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_products] [TD=width: 70%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 2%, align: center][/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 13%, align: center]מ…
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני לא מחפש חנויות טובות יותר / רכיבים אחרים או זולים יותר. אני מחפש נטו חוות דעת, תודה. [TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: #899499] [TD=width: 15%, align: center]תמונה[/TD] [TD=width: 45%, align: right]תיאור[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [TD=width: 10%, align: center]סך הכל[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center][/TD] [TD=align: right]מארז מחשב Zalman Z11 Plus מארז Zalman דגם Z11 Plus כולל שלושה מאווררי 12 ס"מ ושני מאווררי צד 8 ס"מ מק"ט: ZALZ11USB3[/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=align: center]430 ₪[/TD] [TD=align: center]430 ₪[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center][/TD] [TD=align: right]ספק כח Sea…
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
* מטרות המחשב- תואר ראשון בהנדסת חשמל/מחשבים * גודל המסך- 15.6 ומטה * משקל רצוי- מתחת ל-3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך- כמה שיותר * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אני צריך מחשב חזק שלא יתקע או יזוז לאט כל פעם שאני מוריד סיכומים או עובד לא צריך יותר מדי זכרון אבל צריך מעבד חזק(לפחות i5) ושיהיה מהיר.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני עומד לרכוש מחשב מKSP ורציתי להתייעץ איתכם האם כדאי להזמין רק את החלקים עצמם ללא הרכבה ולהזמין לאחר מכן טכנאי הביתה שיריכב את המחשב, או שמא אפשר לסמוך על KSP שירכיבו את המחשב בתשומת לב ובדייקנות. חשוב לציין שהמפרט שאני מזמין כולל כמה חלקים יקרים מאוד ומסתכם בסך של סביבות ה10K ש"ח. האם למישהו פה יש ניסיון עם KSP ויודע להגיד עד כמה הם אמינים ואכפתים בנושא הזה? תודה מראש לכל המגיבים. נ.ב אם זה לא המקום לפרסם את ההודעה הזאת, לא ידעתי זה פשוט היה נראה לי הפורום המתאים ביותר.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אם זה יהיה שיפור משמעותי אפשר לחרוג עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה של 8-14 שעות ביום - תכנות , אתרים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio , sql , photoshop , מכונה וירטואלית , הרבה דפדפנים עם הרבה טאביפ פתוחים - שימוש כבד \ פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - PES -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - כרגע 22 , מ…
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל חוות דעת על מחשב נייד Lenovo ThinkPad Edge E530 אני מדבר על הדגמים של ה i3 \ i5 שעולים בסביבות ה 2500-2700 ש"ח. מה החסרונות שלהם? מה לגבי הבנייה שלהם? התחממות? שאלה נוספת, האם שווה לקחת i3 עם 6gb זיכרון או i5 עם 4gb זיכרון? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4 crysis3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם…
-
- 10 תגובות
- 886 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי לחסוך, אבל עד 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית וגלישה באינטרנט. רצוי שהמחשב יסחוב סביבות פיתוח כמו ECLIPSE בצורה טובה (הבנתי שכונן SSD יכול לעזור בזה). אם אפשר במסגרת התקציב, אז גם להריץ משחקים בני 4-5 (GTA IV נניח), אפילו על הגדרות בינוניות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): eclipse ועוד כל מיני עורכי קוד בצורה כבדה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: GTA IV…
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC וNAS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 32" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? סרטי HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אולי איזה מקלדת HTPC, או שאפילו אפשר להשתמש באיזה אפליקציה לגלאקסי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אני יפרט למטה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-10 עדיף כמה שיותר שקט…
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר תקופה ארוכה של ריבים עצמיים על איזה מחשב לרכוש החלטתי לשתף ולשמוע עוד הצעות. כיום אני עם מחשב HP G62 ישן כבד ולא מה שאני רוצה ליום יום. הנני סטודנט למדעי המחשב אז בעיקרון המחשב בשימוש של כתיבת קוד והרצת סרטונים, אינטרנט. מטרות המחשב? בעיקר לכתיבת תוכנה,עבודות(אופיס) אינטרנט סרטים סרטונים. * גודל המסך? 14 במינימום ובמקסימום(אלה אם יש 15.6 במשקל פחות מ2 ק"ג) *האם חשוב מסך מבריק או מאט? על זה באמת לא חשבתי אשמח לשמוע את דעתכם.. (בעיקרון אני הרבה שעות מול המסך) * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה עדיפות לאיכות FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אני מעדיף מקלדת עם numpad אך …
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני צריך מפרט חלקי לגיימינג וOC בינוני, אין לי צורך בציוד הקפי או משהו כזה. כמו כן יש לי כבר כרטיס מסך 7850HD, ספק כוח חזק, ודיסק קשיח, לכן אני צריך רק מעבד, לוח,זיכרונות, ומארז (אולי גם איזה קירור חמוד) התקציב שלי הוא בערך 2000 שקל,אפשר לחרוג ב300-400 שקל אם זה שווה את זה. . מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של עד 400 שקל מעבר ל2000 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג וOC בינוני ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קריסיס 3 , BF3-4 בקיצור כל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של…
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני מעוניין להרכיב מחשב חדש. אני לא מבין כלום בזה ומסתמך על המפרטים המומלצים שקיימים באתר. השאלה - מי ירכיב את המחשב? האם יש חנות אמינה באזור הרצליה/רעננה/רמת השרון שניתן לפנות אליה עם המפרט ולסמוך על זה שלא יעבדו עלי? האם רשתתות כחמו אייבורי אמינות לצורך כך? אשמח להמלצות. תודה, עמית
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב נייח למטרת משחקים כבדים. יש לי תקציב של 3,000 ש"ח פלוס מינוס. אין לי צורך לקנות מסך. מה עדיף, לקנות מחשב חדש או לחפש יד 2 ?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה חודשים קניתי בקנייה הקבוצתית את הSSD שבכותרת למחשב הנייח שלי. מאז קניתי ASUS VIVOBOOK S400CA ורציתי לשדרג אותו(יחסית למחשב הנייח שלי הוא ממש איטי). אז כרגע אני מעוניין להוסיף סטיק של 4gb ובנוסף להעביר את הSSD לנייד. 1. רציתי לדעת האם זה אפשרי ואם כן מה אני אצטרך בשביל זה? 2. האם הוא יסתדר עם הSSD הקטן שיושב על המחשב? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי כולם. אני צריך עזרה בבניית מחשב ללא ציוד הקפי לצורך סימולטור מכוניות. הסימולטור מקצועי וכלול בקניה נפרדת של בקרי משחק מקצועיים. (מושב מכונית ספורט, הגה, גיר וכו'..) אני מעוניין במחשב עם ביצועים גרפיים חזקים מאוד ומעבד טוב ע"מ להחזיק את הסימולטור. התקציב הוא 3000 ש"ח ואני מצרף את הפורמט מהסטיקי : 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של עד 300 שקל מעבר ל3000 במידה ולא ניתן עד 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סימולטור מקצועי לרכב - משחק באיכות גרפית גבוהה - שידור למסך טלויזיה - יציאת HDMI א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיו…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: עבודה משרדית, סרטים, סקייפ, קצת פוטושופ, ומחשקים. * גודל המסך? 14 + * רזולוציית המסך? כמה שיותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? שלא יהיה יותר מידי כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6~3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? זה לא בא מובנה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. אבל כמובן שתיהיה חברה איכותית עם שם תודה!
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מבקש המלצה למחשב לנסיעות לצורך גלישה לימודים ומשחקים גודל המסך 14"
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית בתוכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Free Hand. שימוש לפרנסה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך…
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): הארץ מתי מתוכננת הרכישה: עכשיו תקציב:1500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: בכלל ולא !!!! יד ראשונה\שניה: לא משנה זמן אחריות רצוי: עדיף שנה חברת המחשב הניד המועדפת: אין מערכת הפעלה מועדפת: לא משנה גודל כונן קשיח מועדף:לא משנה משקל הנייד המועדף: כמה שיותר קל גודל הצג: 14-15.6 זמן סוללה רצוי: לא משנה צבע המחשב הרצוי:לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: לא מה מטרת שימוש המחשב? office ואינטרנט
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
תקציב : 4000 ש"ח * מטרות המחשב? בעיקר פיתוח תוכנה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? שיהיה נוח לכתוב קוד * רזולוציית המסך? שיהיה נוח לכתוב קוד * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל, אבל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) כן * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא קריטי, 500GB זה מעל ומעבר למה שאני צריך * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן WIN7\8 * האם יש …
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-