עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by mhnuemhnue,

המחשב מיועד לתמונות, גלישה באינטרנט בעיקר, מסנג'ר, אייסי, קצת משחקים. 4000 ש"ח, אם אפשר ללא חריגה.

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  2. Started by avivbiton11,

אני רוצה מחשב חזק למשחקים מהיר וטוב אני קונה אותו ב ksp תציעו לי את המפרט הכי טוב בעינכם מאתר ksp לא כולל מסך!

• 9 תגובות
    • 603 צפיות
  3. שלום, יש לי כ- 15000 ש"ח תקציב למחשב למטרות משחקים, תנו לי הצעות בבקשה!!

• 9 תגובות
    • 658 צפיות
  4. Started by kofikoking,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200שקל לכל היתר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לפטופ.. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק ווינדוס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור המרכז ,TMS או כל אחד אחר.. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב?מחר או יומיים.. 11…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. לאחר כמה ימים של מחקר ושל קריאת מאמרים בניתי לעצמי מחשב, לפני ההזמנה אני מעוניין לשמוע את דעתכך לגבי כמה נושאים אם אפשר בבקשה, נתחיל במפרט שנבחר. מעבד Intel Core 2 Dou E6400 2.13GHZ 2MB 64BIT לוח אם Intel Desktop Board D946GZIS ISLETON DDR2 667HZ זיכרון Samsung 512MB 667HZ DDR2 X2 כ. מסך Gigabyte RX1600XT 256MB הארד דיסק Hitachi 7200RPM 160GB SATA2 צורב LG DVD-RW X16 GSA-H10B מסך LG 17" LCD L1752T ועכשיו מספר שאלות: 1. האם לוח של אינטל עדיף? (למרות שאין לו אוברקלוקין)? אם לא איזה לוח כדאי? 2. זכרונות? Samsung, טובים? 3. ספק 400W או 500W

• 9 תגובות
    • 706 צפיות
  6. אמא בסך הכל רוצה מחשב לגלישה באנטרנט, לא חושב שיש הרבה מה לפרט.. מסך מחשב בגודל 22 - 24, ב 1000 ש"ח או פחות. שהמחשב גם יעלה בסביבות ה - 1000 ש"ח. הרבה זמן לא התעדכנתי בחומרת מחשב אז אני פונה אליכם בכל זאת למרות הבקשה למחשב צנוע.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם, אני מחפש מחשב לסטודנטית בעלות זולה ביותר. מבחינת שימושים מדובר על גלישה באינטרנט וOFFICE, אפילו סרטים לא מעניין אותה. אין בעיה למפרטים של AMD או INTEL. חנויות מסביב לחולון בעיקר. מבחינת אופציות שכבר ראיתי, אם אין מפרט מורכב זול יותר, מה עדיף? IVORY http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode= http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7432&CatCode=1 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5497&CatCode=3 KSP http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=holon&comp=30 - אפשר לבצע שינויים במפרט כמו מעבד ולוח. http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=holon&comp=3 WALLASHOPS http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWDG415800 - הכי…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, יישומי office, עריכה גראפית , צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש פרטי - עריכה והמרת RAW ל-JPEG בתוכנות של ניקון ובעתיד אולי גם DXO. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…

9. Started by amobi,

ללא ציוד היקפי. תקציב 3700 עדיף ללא חריגה אם לא קריטי. מיועד למשחקים חזקים RPG / 3d shooters / strategy games 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מבקש גם המלצה למסך 21-22-23 שיתאים טוב לכרטיס מסך. ללא קשר לתקציב 3700. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך צורב. 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. יש כבר כונן קשיח SATA וצורב, האם חנויות מחשבים יקחו אותם וירכיבו אותו בחינם ? 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7-8. אבל לא על חשבון רכיבים חשובים יותר. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברק…

• 9 תגובות
    • 792 צפיות
  10. Started by brighi,

אחרי הרבה חיפושים ברשת, נראה לי שאני הולך להביא את המחשב הזה ועכשיו יש לי כמה שאלות: 1. איזה מעבד עדיף, I5 או I7? ההבדל במחיר הוא לא משמעותי (150$) כל כך אבל אני לא בקיא כל כך בשביל לדעת באיזה מהם לבחור (המחשב בעיקרון יהיה לצורכי לימודים, אינטרנט, סרטים ומשחקים). 2.כנראה שאני מביא את המחשב מארה"ב (יש מקומות אחרים חוץ מהאתר של DELL וEBAY?), כמה מע"מ אני אצטרך לשלם? המוכר אומר לי שהקונים הקודמים שקנו ממנו שילמו 30% ובאתר של המכס ראיתי שזה 16%. על איזה מחיר אני משלם? מה שהמכס מחליט או מה שהמוכר רושם? 3.אם אני משלם על האחריות של ה3 שנים, הוא יהיה קביל בארץ? אני לא אצטרך לעשות העברת אחריות או משהו כזה? 4. מה הוא מחיר טוב למחשב הזה? SYSTEM COLOR Alienware M11x, Soft touch Steal…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום לכולם שמי עמית, ורציתי להתעייץ איתכם לפני שאני קונה מחשב נייח, עד עכשיו היה לי: פנטיום 4.3, 512 זיכרון פנימי, לוח אם מבית חברת Asrock, מארז של ZIP, וכרטיס מסך 7600GS AGP. הלך לי הכרטיס הבנתי שאני חייב להשתדרג. לפני שהתחיל אומר שאין צורך בציוד הקפי. יש לי מסך: Flatron L1732TQ 17 אינץ' הייתי רוצה שתמליצו לי על מחשב שיספק אותי למשחקי רשת, כרגע אני משחק: קאונטר-סטרייק ואני יודע שהוא לא דורש הרבה אבל בטח בעתיד השאף לעוד או סתם במקביל.. מפרט שיהיה מאוד קריר, חזק, עדיפות גבוהה למעבד intel, וכרטיס מסך Geforce, שאיפתי שהמחשב החדש ירגיש לי "עולם אחר" מהקודם. ו יהיה חזק לשנתיים הקרובות. מעדיף חנות שבאזור המרכז, בעבר שאפתי לקנות מTMS, אשמח עם תביעו את דעתכם על חנות ז…

• 9 תגובות
    • 978 צפיות
  12. Started by zglazer,

עבור מחשב למשחקים +אינטרנט+אופיס+מדיה 1- מה דעתכם על הלוח הבא האם מישהוא מכיר אותו מKSP 2- מהו ההבדל בביצועים בין Pentume D Dual core 3.4GHZ לבין E6300 Conro עלות מול תועלת תודה על עזרתכם.

• 9 תגובות
    • 674 צפיות
  13. היי.. אז אמ.. מפרט לחבר. עד 5000 שח, לא הרבה יותר. מחנויות חיפאיות, KSP, פנדה, נועה, מרדנית וכו'. כולל מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים ומדפסת. הדרישות הן סרטים בעיקר, מסמכים, אינטרנט, וקצת גימינג קל מפעם לפעם. אם יש אפשרות לשני גיגה זכרון- (מפרט תומך ויסטה)- עדיף. תודה!

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  14. 1. מה התקציב? 4000, מזומן. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? foxpc 5. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? חשוב שהמחשב לא יתחמם יותר מדי ויהיה שקט מאוד. 6. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא צריך מערכת הפעלה ושירכיבו לי את המחשב. 7. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? מחשב שקט שלא ירעיש בזמן משחקים ומתי שאני אשאיר אותו בלילה. 8. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב. 9. האם מתוכנן OC? לא מתוכנן. 10. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק: AC, devil may cry 4, crysis, gears of war, grid ועוד..

• 9 תגובות
    • 642 צפיות
  15. Started by iyehuda,

דבר שהכי חשוב לי שאני אוכל לראות סרטים ללא תקיעות , כיום יש לי מחשב נייד של VIA ואני לא יכול לראות סירטונים הסרט מתקדם אבל עם הרבה תקיעות , אני לא יודע אם האשמה היא על המעבד או על הכרטיס המסך בכל אופן חשבתי לקנות את המחשב הזה : http://www.getit.co.il/Prod/63776/ אם הוא לא מומלץ ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Red-men,

שלום לכולם ובוקר טוב: יש לי אפשרות להשיג מתנה בשוייו של כ- 115$ אבל אני לא יודע מה לקנות יש לי מחשב מעפן לאאלה פנטיום !!! עם 933 מגה הרץ של המעבד ו- 160 מגה זיכרון ולוח אם מעפן אפילו בלי תושבת של כרטיס מסך אני לא יודע מה לקנות אם משהוא יוכל ליעץ לי מה לקנות אשמח.(מפלורידה) בתודה נ.ב אשמח אם תוכלו להביא לי אתרי מחשבים אך ורק מפלורידה. תודה

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  17. Started by idanmal,

טוב חברים אני צריך מפרט מחשב לא למישחקים עד 2500 שקל בלי מסך בלי עכבר ומקלדת בלי רמקולים פשוט זה לחבר שרוצה רק להוריד שירים ולגלוש באינטרנט ואם אפשר לדחוף שם איזה כרטיס מסך נגיד אבל נגיד 6200 שאני לא יודע אם זה יעזור ויוכל נגיד להפעיל מישחקים מינימלים אתם יודעים ואם אפשר גם צורב dvd אני יודע שהמחיר מצחיק אבל אצלחתי כבר להרכיב משהו פשוט אני יודע שיש פה חברה שמבינים הרבה יותר ויכולים לעזור, תודה לכל העוזרים....

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  18. אוקיי ככה אני לא שיחקתי הרבה זמן במשחקים ואני רוצה להנות מGTA החדש וNFS החדש וCOD וכל המשחקים החדשים שהשתחררו ושיישתחררו, כך שאני צריך כרטיס מסך טוב מאוד שיהיה טוב בביצועים.. אני יוצר בקיובייס והתוכנה החדשה של קיובייס תומכת ב4 ליבות לכן עדיף מעבד QUAD. (אינטל בלבד לא של AMD) 4 GB RAM אני צריך גם בשביל הקיובייס ובכללי שיהיה.. לוח אם - אין לי מושג אשמח אם תעזרו לי להרכיב. כרטיס קול - לא ממש צריך, אני יכול להסתדר עם מה שבא בלוח אם. יש לי גם כרטיס קול (לא מובנה, כרטיס נפרד) שתומך ב 5.1 אז לא צריך. מקלדות, רמקולים, ציוד חיצוני וכו' - לא צריך. כוננים קשיחים - 320x2 GB של WD או משהו אחר שתמליצו קירור אם צריך לא מבין בזה.. וזהו בעיקרון אשמח אם תעזרו לי להרכיב מפרט מדוייק …

• 9 תגובות
    • 685 צפיות
  19. Started by sausage,

היי, חשבתי על כמה מפרטים ב8000 ש"ח, חשבתי לשמוע את דעתכם: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 8000 מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי בלי כרטיס קול 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אוהב לוחות עם ציפסט של אינטל, אוהב מארזים גדולים 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צר…

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  20. Started by פיגלט,

שלום, יש לי מחשב לנובו (ideapad) שלאחרונה עשה כל מיני צרות מגוונות עם הבטריה, אבל בסופו של דבר כל הבעיות נפתרו אחרי מספיק שעות של משחקים עם המגעים. עכשיו פתאום הוא לאט לאט כאילו מאבד את הבטריה- כל יום בערך היא יורדת באחוז (גם כשהוא מחובר לחשמל, כמובן),וכמו כן במד צריכת חשמל ה"עוצמת סוללה כוללת שנותרה" יורדת באחוז גם היא! כלומר עכשיו אחרי חמישה ימים מאז תום הצרה הקודמת עם הבטריה, הבטריה עומדת על 95% וה"עוצמת סוללה כוללת שנותרה" עומדת על 96%! מה זה ה"עוצמת סוללה כוללת שנותרה", האם זה פשוטו כמשמעו? האם זה אומר שהבטריה פשוט גוססת לאיטה או שיש עוד משהו לעשות בנידון?? תודה רבה מראש לכל מי שיש לו תובנות בנושא!!

• 9 תגובות
    • 5k צפיות
  21. Started by GhostY,

שלום רב, ברצוני להרכיב מחשב מהתקציב הנ"ל, המחשב מיועד למשחקים ועבודה (לא מתוכנן OC). אין צורך בזיכרון, מפני שהוא כבר נקנה לפני מספר שבועות, הציוד ההקפי היחיד שאני קונה הינו רמקולים. הנה המפרט שהרכבתי מ SKYPC, השמח לשמוע את דעתכם: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ₪1542 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם ABIT AB9 QUAD GT ₪651 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AB9QGT כונן קשיח Westren Digital WD3200JS 320GB ₪412 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200JS כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCI-E ₪2036 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV381 צורב LiteOn LH-20A1P X20 DVD ₪177 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LH-20A1P מארז ללא ספק Enermax Chakra EC…

• 9 תגובות
    • 989 צפיות
  22. היי לכולם אני מעניין לקנות מחשב חזק לצורך בניית מכונות VM שבאחד מהם יריץ ORACLE_DATABSE ועוד כמה מכונות קטנות. ועריכה של תמונות PHOTOSHOP תקציב שלי הוא עד 3500 שקל +- ללא מסך תודה על העזרה

• 9 תגובות
    • 957 צפיות
  23. Started by Saggitarius,

ערב טוב לכולם! בעזרת השם אני הולך ליקנות מחשב חדש בשבוע הבא, אני כבר בניתי מיפרט ורציתי להראות לכם אותו. תציעו מה לשפר או להחליף או כל מה שאתם חושבים על המיפרט. המיפרט הוא: מעבד: Intel Pentium IV 3.0C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX לוח אם: Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard זיכרון: CORSAIR DDR-RAM TWINX 512MB (2x256) 3200 CAS2 Memory דיסק קשיח: Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD כרטיס מסך: ATI Radeon 9800 PRO 128MB DH DVI Retail Video Card כרטיס קול: Creative AUDIGY 2 ZS Retail Sound Card :DVD DVD-ROM AOpen 16/48 Retail רמקולים: ALTEC LANSING ATP3 עכבר: Logitech MX500 High Performance Optical Mouse מארז: Compucase-H…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by DannyCohen,

צריך מפרט למחשב עד 4000 ש"ח לא צריך עכבר מקלדת רמקולים כרטיס קול מסך והארדיסק (ואולי צורב) יש לי את ההארדיסיקים : Maxtor 6Y120P0 (120 GB) Western Digital‎ ‏250GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ שהראשון הוא IDE והשני אני חושב שהוא SATA (וכרגע מחובר דרך מתאם אז זה מופיע כ SCSI ) אז אני צריך שהלוח אם יתמוך בשניהם. יש לי מסך Samsung 226BW אז אני רוצה שהמחשב ינצל כמה שיותר את המסך. הספק שלי הוא ATX-400 JSP והוא די חדש אז אם צריך ספק חדש יותר תגידו והצורב שלי הוא PIONEER DVD-RW DVR-108 הוא לפעמים עושה לי בעיות עם הצריבה אז אני לא יודע אם כדאי חדש (אולי פשוט אני לא בוחר דיסקים טובים) מטרות של המחשב: *הכי חשוב- שיחזיק כמה שנים! *שיריץ משחקים חדשים וטובים *שינצל כמה שיותר את המסך המחשב …

• 9 תגובות
    • 694 צפיות
  25. Started by new1,

שלום רב. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לשימוש ביתי רגיל (עבודה משרדית (אופיס, אינטרנט), מולטימדיה, גרפיקה קלה). מסך קיים 22 אינץ': syncmaster t220p 1:50,000 חשוב: 1) שהמחשב יהיה שקט 2) אפשרות לחבר 2 מסכים לכרטיס המסך (HDMI+DVI) 3) קיימת ברשותי מערכת הפעלה חלונות 7 ברישיון-שדרוג. אזור מועדף לרכישת המחשב: חיפה והקריות. להלן מפרט שהוצע לי בעלות של 2700 ש"ח. 1. האם כרטיס המסך, לוח האם והמעבד - טובים? 2. האם הרכישה כדאית? intel core i5-2300 2.8ghz-3.1ghz 6mb cache 95w lga1155 מעבד asus p8h67-mlx intel h67 lga1155b3 לוח אם kingston ddr3 2048 mb 1333 mhz cl9 זיכרון ספק 500w למחשב 24 פין wd 500gb 7200rpm 32 mb aads green sata2 דיסק קשיח nec dvd-rw ad-7260s x24 black gainward ge…

• 9 תגובות
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים