עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד לשימוש רב תכליתי בתקציב 2500 ש''ח, ניתן לחרוג עד 200 ש''ח אם ההבדל בחומרה הוא משמעותי וכדאי . * מטרות המחשב? אינטרנט - פתיחת לשוניות מרובות במקביל בדפדפן האינטרנט , שימוש קליל בתוכנה Google Earth (חובבן) , ומידי פעם לשחק במשחק Counter-Strike: Global Offensive , אבל שוב עם צריך לבחור בין כרטיס מסך טוב יותר, לבין מעבד וזכרון טובים יותר , אז לחלוטין אני מעדיף שהתקציב ילך יותר על המעבד והזכרון, כי כרטיס מסך אפשר לשדרג בעתיד , מעבד זה יותר מורכב. * גודל המסך : כמובן הגודל הסטנדרט 15.6 אינץ' , ומסך מבריק . * רזולוציית המסך? ממש לא משנה לי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצ…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני חייב לציין משהו, אני לא בטוח שאני אקנה את המחשב עכשיו, אני בצבא והסופשים שלי קצרים ויכול להיות שאני יחליט בסוף שעדיף לי לחכות מספר חודשים עד השחרור כדי שאוכל לקבל יותר תמורה לכסף שלי. אני רוצה בכל חוות דעת על המפרט בעיקר בשביל להבין דברים שהשתנו מאז הפעם האחרונה שהייתי מעודכן בחומרה של מחשבים. למרות שאני די סומך על העצות של האנשים פה אני מעדיף תמיד לדעת איפה עומד הידע שלי בנושא ככה שאני אוכל להחליט בעצמי מה אני רוצה. אז לפני הכל השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני מעדיף כמה שיותר לחסוך, אבל השגתי את התקציב בשביל לנצל אותו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל, מעדיף שלא לחרוג אבל אם זה שווה אני אספוג את…

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  3. Started by AndreyH,

שלום, בזמן הקרוב אני קונה מחשב חדש ורציתי את דעתכם על המפרט: CPU : Intel Core i5 3470 3.2Ghz S 1155MB, 6 GPU Core Colling - Artic Freezer 7 Pro Rev,2 Motherboard - Gigabyte H77M-D3H S 1155 Intel H77 DDR 3 1600 2XPCI-E VGA DVI HDMI Memory - Corsair 1X4GB DDR 3 1600Mhz XMS3CL 9-9-9-24 GPU - Sapphire Radeon HD 7790 Dual-X OC 1GB GDDR5 HDD - Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM 64MB SATA III WD1002FAEX PSU- Antec Basiq 550W Active PFC 12cm PSU VP500P (Retail) Case - Antec Three Hundred TWO Mid Tower Gamer Black Case No PSU המחשב מיועד בעיקר למשחקים כבדים כמו GTA V. התקציב הוא בערב 3400 ש''ח, אם יש לכם המלצות שינויים ושיפורים אני אשמח לשמוע תודה לעוזרים.

4. Started by AndreyH,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב GTA IV GTA V BF 3 ועוד משחקים חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).720P ובעתיד FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן ש…

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד הסוף =) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל (עם יש משהוא חשוב אז אפשר עוד כמה מאות) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנה ספציפית, אני אצלם גיימינג במחשב אז כדאי זיכרון גבוה לרינדור (לא משהוא מיוחד כי יש לי גיבוי חיצוני) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ברור לגיימינג ועריכת מדיה של גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים, אין לי משחק ספציפי כי עדיין לא החלטתי איזה משחק לקנות. -מהי הרזולו…

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  6. תודה מראש, מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4430 3Ghz (3.4Ghz Turbo) LGA1150 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪968 לוח אם: Gigabyte GA-H87M-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪469 מארז: באנדל תקציבי - Gigabyte Luxo X140 + FSP 350W HCN - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪310 זיכרון: Corsair 4Gb CMX4GX3M1A1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 2 - מחיר: ₪194 קשיח למחשב שולחני: WD 500GB Sata 3 Caviar Blue כמות: 1 - מחיר: ₪277 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ₪110 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה כמות: 1 - מחיר: ₪75 סה"כ: ₪2597 מתחרים בכל הצעה בפורומים! המחירים הינם כוללים מע"מ והם לת…

• 5 תגובות
    • 495 צפיות
  7. Started by tango,

היי , זקוק לאישורכם , בתור בחור שלא מבין הרבה בחומרה זקוק גם לגיימינג טוב , ומוכן להוציא באיזור ה 3500 , הייתם מקבלים את המפרט הבא שהרכבתי ? בהשראת ROY.T שממנו לקחתי את רוב הדברים שהוא הציע בתרד אחר : http://hwzone.co.il/community/threads/526664-דרוש-מפרט-גיימינג-ללא-מסך-כ3000-ש-ח אני מצרף את הקישור למפרט שלי בסוף התרד הזה , לי הפריע סוג הלוח אם כי אני אוטמטית סומך על giga byte , אז אמרתי נוסיף עוד 200 ש"ח לצורך התענוג , הזכרונות המוצעים בתרד הקודם שצירפתי לו קישור כאן הם 1333mhz לעומת 1600 שמצאתי באותו מחיר , מעבד, אמרתי נתפנק על סדרה 4 ונרוויח עוד 0.4 ghz בתמורה לעוד 60 שקלים... כמו כן מהירות העבודה של seagate לא מצאה חן בעיני במחשב שלי , אולי הדרייבר שהיה לי לא היה ת…

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  8. Started by spider272,

אני רוצה לקנות את המחשב הזה http://ksp.co.il/?select=.268..271.&list=1&sort=3&glist=1&uin=17268&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 רציתי לדעת איזה SSD אני צריך שיתאים לו..עד 400 500 שקל וגם..איזה דיסק קשיח 7200RPM אני צאיך כדי שיתאים לו?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצלהכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית,עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים (ועריכה גרפית כתחביב אך פחות קריטי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריותספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב?.באטלפילד, COD, the elder scrolls -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסךשיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועדהמחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,ר…

10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת מוזיקה ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). DAW באופן כבד, VISUAL STUDIO\IDE\סביבות תכנות שונות (debian) באופן תדיר-כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 2-3, Wargame, Fallout:New Vegas, S.T.A.L.K.E.R -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאיל…

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  11. Started by Nkavkaz,

היי, הרכבתי את המפרט הבא ואני צריך חוות דעת והמלצות מה מיותר מה אפשר להוריד/ להחליף ביותר זול ללא פגיעה בחשבון הביצועים, המטרה היא להוזיל את המפרט ל5000, קירורים וספק כוח אני חושב שלא בחרתי בחוכמה לכל מי ששואל המחשב ישמש בעיקר להורדות, גלישה באינרטנט ומידי פעם מחשקים באיכות גבוה, בתודה נתן. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1067 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 2 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪431 מארז: Fractal Design Define R4 - White כמות: 1 - מחיר: ₪567 קירור למארז: Asetek Vapochi…

• 5 תגובות
    • 504 צפיות
  12. Started by I21I21,

http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=2099 למטרת סרטים 1080p או שאני יכול לקחת משהו יותר טוב במחיר יותר טוב התקציב שלי עומד על 4000 ש"ח

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  13. Started by omer672,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יודע, תראו הצעות בכל מקרה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש …

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  14. Started by Alexkmr,

תקציב 5600ש"ח השימוש העיקרי של המחשב הוא משחקים, אני מעונין להריץ עליו את הBATTELFIELD החדש ואת הWITCHER החדש על באיכות הכי גבוהה. רזלוציית המסך שלי היא 1920-1080 (יתכן ואני אחבר את המחשב לטלויזיה). יש צורך ב SSD שיהיה שקט. סביר להניח שאני אעשה OC אין צורך בתוכנות הפעלה. כנראה ארכוש את המחשב מKSP אלה אם כן יש לכם המלצה אחרת. יתכן ואני ארצה לשדרג את המחשב באופן דרסטי

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  15. Started by shai_elk,

שלום לכולם, אני מתעניין לגבי מחשב נייד והבנתי שDELL וASUS הן 2 החברות המובילות. התקציב זה בסביבות ה3500,רוצה לקנות רק בארץ,אפשר לחרוג בקצת..מה אתם אומרים לגבי שלושת המפרטים של המחשבים הבאים? http://ksp.co.il/?uin=18736 http://ksp.co.il/?uin=17771 http://ksp.co.il/?uin=17838 ..מה מבין שלושתם עדיף? באיזה מהם המעבד וכרטיס מסך יותר טובים לפי דעתכם? תודה!

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי?1.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?(לנסות לחסוך) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?(אי אפשר) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?(משחקים, אבל לא חובה שיהיה הכל על המקס') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.אין משחקים מסויימיםם. שיעמוד לפחות על דרישות המינימום של המשחקים החדשים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). (גודל המשך 19 אינץ') -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?(בינוניו…

• 9 תגובות
    • 828 צפיות
  17. Started by avrahams1,

היי, ברשותי מחשב נייד דגם Asus K50IN, ויש לי בעיה ממש מוזרה איתו: (הבעיה בהתחלה נראית כמו בעיה פשוטה של אבק במאווררים או משהו כזה, בבקשה תקראו עד הסוף) לאחר כמה זמן של צפייה ביוטיוב או משחקים (כבדים יחסית), המסך נתקע (המחשב קופא לגמרי) לכמה שניות עד דקה, והצליל שיצא באותה שנייה מהרמקולים נמשך כל זמן התקיעה. תקלה זאת קורית לעיתים קרובות בעיקר כשהטמפרטורה בחדר היא גבוהה. פתחתי את המחשב וניקיתי אבק עם ספריי לחץ אוויר, זה לא עזר. כמו כן (וזה הדבר המוזר כאן), כשאני מכבה את הדרייבר של הכרטיס קול (מה device manager) ומשחק אותם משחקים, המחשב עובד חלק. עידכנתי את הדרייברים של הכרטיס קול ושל הכרטיס מסך, אף אחד מהדברים האלה לא עזר. אשמח לעזרה בנושא - כרגע אין לי ממש 250 שקל לשלוח את…

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  18. איך המחיר למחשב הזה? שכחתי לציין שהמחיר הוא לפני ההנחה(18אחוז) אז המחיר הוא בעצם 1640ש"ח אני מחפש מחשב לשימוש בסיסי של אינטרנט\אופיס קצת סרטים לא יותר מזה... תודה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד למטרת משחקי רשת ולימודים (תיכנות) בכללי אני עכשיו בצבא אבל אני רוצה להמשיך להשתמש במחשב בלימודי תואר למחשבים אז ככה שכן חשוב לי שהוא יהיה ברמה גבוה גם בשנתיים~3 הקרובות.. מה שחשוב לי שיהיה: hp/toshiba וגודל מסך 17 מתלבט למעבד בין i5 לi7 אשמח להמלצות וחוות דעת, תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  20. Started by eyalsim,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית,עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה בפרמייר פרו/Avid xspress. לא עבודה רצחנית אבל חשוב שיעבוד טוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרמייר פרו, שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסךשיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועדהמחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד ה…

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  21. שלום חברים. בעת מאמץ רציני (למשל - כאשר אני פותח 10 טאבים של גוגל כרום "במכה אחת"), העכבר קופא יש לי ממש בחילה מדברים שקופאים (: אבל ברצינות - האם זה נורמלי? האם זה תוצר של עומס על המעבד? הנייד שלי מצויד ב Core i3-3227U תודה

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  22. * מטרות המחשב? לא למשחקים ...אינטרנט סרטים (שכן יוכל להריץ סרטי 720P טוב) ותמונות (לא פוטושופ) * גודל המסך? 10-12 אינץ * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן כן ושוב כן ! זהו מחשב לטיול ארוך (נסיעות ארוכות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה נחמד אך לא חובה , כן חובה קורא כרטיסים למצלמות . * גודל מינימלי כונן קשיח? 160 מינימום ... * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן וכמה שיותר טובה . * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא , יש לי דיסק של ווין 7 פרו. מצאתי את המחשב הנ"ל אבל מצפיה ביוטיוב עליו אני רואה שאיננו יכול לנגן וב אפילו 720P http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&keyword=asus+eeepc ישמח לעזרה ! תודה !

• 9 תגובות
    • 779 צפיות
  23. אני צריך מחשב חדש למשחקים בעיקר. תקציב 5000 גג רוב השימוש הוא למשחקים אבל גם סרטי HD, המחשב הולך להיות מחובר לטלוויזיה FHD. ציוד היקפי יש. רצוי מארז לא גדול מידי ומחשב לא רועש מידי. תודה

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  24. שלום לכולם, השימוש ללאפטופ הוא ביתי/משרדי, קרי סרטים, מעבד תמלילים ואינטרנט. אני מעוניינת לרכוש לאפטופ (מעל 15 אינץ') עם מסך מגע - אך אלו לא מגיעים עם RPM גבוה מ-5400. האם להתפשר על ה-RPM? תודה

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  25. ערב טוב, אני מחפש קניה למחשב נייד שיעבוד הכי טוב ובצורה רציפה הכי שאפשר עם מערכת ההפעלה של מקינטוש (לא קניה של MAC אלא נייד רגיל) מטרות המחשב העיקריות הן תכנות. אני אשמח לקבל עזרה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 463 צפיות

דיונים חדשים בפורומים