ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,343 דיונים בפורום זה
-
תקציב : 4000 ש"ח * מטרות המחשב? בעיקר פיתוח תוכנה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? שיהיה נוח לכתוב קוד * רזולוציית המסך? שיהיה נוח לכתוב קוד * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל, אבל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) כן * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא קריטי, 500GB זה מעל ומעבר למה שאני צריך * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן WIN7\8 * האם יש …
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי מה הולך, אני מחפש לקנות מחשב נייד - לעבודה (חברת הייטק בתחום הBI) וללימודים (מדעי המחשב). יש לכם המלצה על מחשב טוב למטרות האלו? מחשב שיידע להריץ סקריפטים כמו שצריך, שליפות... דברים מורכבים. תקציב 2000-4000 תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
- גודל מסך סטנדרטי (15.4") - עדיפות למחשב קל - עדיפות ליותר מ4 גיגה זיכרון אשמח אם תתנו לי כמה דגמים מומלצים, ולא רק אחד. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים,matlab * גודל המסך? סטנדרטי 15.4" האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מאוד חשוב, כמובן, עדיף מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי, עדיף 1366X768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? רצוי קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא קריטי …
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
דרישות: מעבד I5 לפחות, קשיח לפחות של 500GB, מסך של 13.3" ומשקל כמה שיותר נמוך. 3 שנות אחריות. תודה.
-
- 14 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי GTX 560 TI ומעבד I5 2320. אני מעוניין למכור ולהביא חדשים, כמה בערך אני יכול למכור? אין לי בעיה גם כל אחד בנפרד.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבקש המלצה למחשב לנסיעות לצורך גלישה לימודים ומשחקים גודל המסך 14"
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם המחשב הזה מספיק טוב לגיימינג ואם אני יוכל להריץ על אולטרא משחקים מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H87-D3H LGA1150, Intel H87, DDR3 1600 1 זכרונות: זיכרון למחשב 2x4GB Corsair XMS3 Dual Channel CL9-9-9-24 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX770 2GB GDDR5 1 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX 1 צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1 ספקי כוח: ספק כח SeaSonic 620W S12II-620 Retail 1 מארזים: מארז Corsair 400R Carbide Mid-Tower Case No PSU 1 מסכים: מס…
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
- 1 follower
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית בתוכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Free Hand. שימוש לפרנסה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך…
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב נייח למטרת משחקים כבדים. יש לי תקציב של 3,000 ש"ח פלוס מינוס. אין לי צורך לקנות מסך. מה עדיף, לקנות מחשב חדש או לחפש יד 2 ?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
אני מעוניין להרכיב מחשב חדש. אני לא מבין כלום בזה ומסתמך על המפרטים המומלצים שקיימים באתר. השאלה - מי ירכיב את המחשב? האם יש חנות אמינה באזור הרצליה/רעננה/רמת השרון שניתן לפנות אליה עם המפרט ולסמוך על זה שלא יעבדו עלי? האם רשתתות כחמו אייבורי אמינות לצורך כך? אשמח להמלצות. תודה, עמית
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מישהו יכול לשלוח לי אתר שיש בו משלוח לארץ?האם כדאי CELVO מאשר מחשב בארץ?למה באתר שלהם אני לא רואה ישראל?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): הארץ מתי מתוכננת הרכישה: עכשיו תקציב:1500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: בכלל ולא !!!! יד ראשונה\שניה: לא משנה זמן אחריות רצוי: עדיף שנה חברת המחשב הניד המועדפת: אין מערכת הפעלה מועדפת: לא משנה גודל כונן קשיח מועדף:לא משנה משקל הנייד המועדף: כמה שיותר קל גודל הצג: 14-15.6 זמן סוללה רצוי: לא משנה צבע המחשב הרצוי:לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: לא מה מטרת שימוש המחשב? office ואינטרנט
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
שלום! אני זקוק לעזרתכם. בראשותי מחשב ישן ,שעד עכשיו היה מספק אותי בכל המשחקים חדשים ללא שום בעיה,פרט ל קרייסיס החדש מפרט בקצרה: מעבד INTEL 8400 3GHZ 4GB DDR2 לוח אם :Gigabyte GA-EP43-DS3L כרטיס מסך 9800GT כרגע הורדתי METRO LAST LIGHT והבנתי שהגיע זמן לשידרוג ופה השאלה: כרגע אין לי יכולת כספית לשדרג את כל המערכת - זה בעצם לקנות הכל חדש, פרט לדיסק קשיח מה יקרה בפועל אם אשדרג בשלב זה, רק כרטיס מסך ל GTX 650 TI BOOST אני לא חיייב רזולוציות הכי גבואהות - אם יש לכם המלצה לכרטיס אחר -אטרקטיבי יותר,אשמח לקבל המלצות הקיצור מה הייתם עושים במצב כזה תודה
-
- 9 תגובות
- 652 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל 4 וחצי אלף לפחות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד לתוכנות רגילות כמו office, יוטורנט וכאלה.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1650X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer Xtreme Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte Z77X-UD5H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP 1 זכרונות: זיכרון למחשב Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX LOVO Dual Channel CL9-9-9 (Low Voltage) 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX 650 Ti OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E 1 דיסקים קשיחים: Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003 1 צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1 ספקי כוח: ספק…
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני אקנה מחשב חדש ואני רוצה לקבל את דעתכם בנוגע למפרט. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג למשחקים כמו GTA IV, GTA V, BF 3. מעבד - Intel Quad Core i5 3470 3.2 Ghz 6MB קירור למעבד - Intel Original LGA1155-1150 לוח אם - MSI B75MA-E33 for 1155 Sata/USB 3.0 זיכרון - Corsair 8GB CMV8GX3M1A1333C11 CL11 קשיח - Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כרטיס מסך - Sparkle GTX660 2GB GDDR5 HDMI RETAIL ספק כוח - Antec Basiq 550W Active PFC 12cm PSU VP550P מארז - Antec Three Hundred TWO Mid Tower Gamer Black סה''כ עלות המחשב - 3449 ש''ח . מה שאני מחפש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?…
-
- 13 תגובות
- 896 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב, אפשרות לחריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש רב תכליתי, עם דגש של משחקים וסרטים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב- NBA 2K, FIFA, GTA, CALL OF DUTY מסךיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- כרגע מסך 22 אינץ', אפשרות לשדרוג ל 24 בעתיד. רזולוציה 1920X1080 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 אם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. באופן כללי אני מ…
-
- 14 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכם, מצאתי באתר אנגלי את המחשב הבא: Graphite LG155 - 15.6in 1920 x 1080 screen non touch, NVIDIA Optimus, 2MP camera, USB 3.0, 300Mb/s Wireless & Bluetooth Intel Core i7 4700MQ, 2.4GHz, quad-core + HT, 6MB cache, 3.4GHz + TB 16GB (2x8GB) Corsair Vengeance 1600MHz 2GB NVIDIA GeForce GTX-765M - DirectX 11 GPU Integrated Creative Sound Blaster Cinema - Microphone & Headphone Jack 256GB Crucial m4 Slim msata, Read 300MB/s, Write 260MB/s, 50,000 IOPS 2X 750GB Western Digital Scorpio Black, 7200rpm total 1500GB Panasonic UJ-890A, Super Multi DVD Writer Intel Centrino Advanced-N 6235, 300Mbps & Bluetooth 8 Cell Lithium Ion Battery - 76.96WH 2 year complete gl…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציב : 4000 ש"ח מסך : בין 14 ל 15.6 דברים שחשובים לי יותר זה איכות בנייה מעבד I5 קל - עד 2 קילו מסך איכותי! אין העדפה לשום חברה גם לא מחייב ווינדוס או צורב פנימי. לצורכים ביתיים (מן הסתם אני היה איתו 4 שנים במעונות ) , אולי אפילו משחקים קלים מאוד . שמתי לב לנייד הזה : http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12027 מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד שיוכל להריץ משחקים כמו COD & LoL באופן חלק. איו לי כרגע הגבלה לתקציב אך השאיפה למחיר נמוך ככל האפשר. תודה
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים, * גודל המסך? סטנדרטי 15.4" האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מאוד חשוב * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? רצוי קל * ה…
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
חחחחח אז אני כבר כשנתיים מנותק מהאינטרנט ועולם החומרה, לא מעודכן לגביי מה שקורה וצריך את עזרתכם. חח יש לי דוד שתמיד רצה מחשב גיימינג ואישתו החליטה להפתיע אותו במחשב כזה (לכבוד יום הולדתו) וביקשה ממני עזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח פחות או יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, CRYSIS, GTA, וכל המשחקים החדשים והכ…
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד בגודל 13.3 בעיקר לסיכומים וכאלה, אבל חשוב לי שהוא יהיה מסוגל גם לקצת יותר... * מטרות המחשב: סיכומים, סרטים וכו'. אבל אני רוצה שהוא יהיה מסוגל להריץ גם תוכנות חזקות יותר (משחקים קלים, תוכנות עריכה פשוטות וכו') * גודל המסך: 13.3 מאט. סוללה: לפחות 4 שעות כונן אופטי: מתלבט אם עדיין צריך או שכבר לא... חוזק: בתור סטודנט המחשב יעבור איתי כמה מדורי גיהינום, אז אולי כדאי ללכת בכיוון של המחשבים העסקיים יותר? עוד שאלות: 1. אני רואה הרבה מחשבים אטרקטיביים עם מעבד i5 למשל אבל במהירות של פחות מ2 ג'יגה הרץ. זה לא קצת נמוך מדי? או שזה עושה את העבודה מספיק טוב? 2. שווה ללכת לכיוון של מסך מגע, או שהנושא הזה עדיין בחיתוליו? 3. יש…
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500-6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 6000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכות כבדות ומשחקים כבדים avid ואפטר אפקטס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גם פרנסה וגם לבית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4 starcraft 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
בהנחה שלא סתם רוצה לבזבז כסף אם יכול להשיג 16 ג'גה של DDR3 של חברה רצינית כמו קרוסיל ב 500 שקל בערך, האם שווה להשקיע יותר ולקבל DDR3 של 1866 או אפילו 2400? האם בכלל רואים שיפור? או שזאת השקעה מיותרת? האם שווה להוציא נניח עוד 300 שקל או אפילו 500 כדי לקבל עוד כמה MHZ בזכרונות? מדבר על שיפור במשחקים וכאלו.
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-