ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
שלום היית רוצה לדעת אם אפשר לשפר את העלויות של המפרט במיוחד במארז והספק לא מעניין אותי השקט של המארז אך רצוי שיהוי לו לפחות 2 יציאות USB מקדימה רצוי אפילו 4 יציאות. לא משנה לי מאזו חנות יהיה המפרט העיקר שיהיה הכי זול תודה רבה הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]1[/TD] [TD]Intel[/TD] [TD]CM8064601560722[/TD] [TD]מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560722 - Intel - i5-4460 Quad core CPU - LGA1150 - 3.2 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1100Mhz - Haswell Refresh - Tray... שלוש שנים אחריות[/TD] [TD]₪923/905[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD]1[/TD] [TD]Gigabyte[/TD…
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
מה דעתכם חברה על הנייד הבא? אני צריך להזמין היום מארה"ב תקציב שלי זה עד 850 דולר השימושים שלי זה לימודים, אינטרנט, משחקים פשוטים כמו פיפא ומנג'ר, סרטים. אני די סגור על זה שאני רוצה 14 אינץ מה דעתכם על המחשב הבא של סוני: http://www.buy.com/prod/sony-vaio-vpccw21fx-w-14-laptop-intel-core-i3-330m-2-13ghz-4gb-500gb/q/loc/101/213753266.html או זה של אסוס http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=5648467 מה עדיף? יש המלצות אחרות? תודההה
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
המחשב שבק חיים, צריך חדש לעבודה ומשחקים, כרגע כותב מהטאבלט אז מקווה שהכל מובן. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, לחסוך 2. מה שימושי המחשב? גרפיקה ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: after effects ו-Photoshop שימוש לצרכי עבודה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA5 מסך 24". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח משני. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס: לא.…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם לאישתי מת המחשב. כעת מחפשים משהו חדש. תוכלו בבקשה להמליץ? מחשב לעבוד עם תוכנות כגון: Office, גרפיקה - Photoshop', Corel Drow, Ulead, משחקים פשוטים ווידאו 15.6 - 17 inch 6-8 gb RAM 4-6 gb video HDD 500gb מינימום DVDRW מחפס לקנות באזור הדרום תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי חבר שמתכוון להזמין היום מחשב מפלונטר, הרכבתי לו מפרט שלדעתי די טוב לצרכיו: גיימינג. זה מחשב שישמש אותו זמן רב, היות והמחשב הקודם שלו מלווה אותו מכיתה ב (עכשיו סיים את 806 במתמטיקה, הרבה זמן.) התקציב הוא בדיוק 5500 ללא אפשרות חריגה. לחסוך לא ישנה, בגלל זה השקעתי בדברים כמו ספק ומארז. האם המפרט טוב לעיניכם המקצועית? הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560615 - Intel - i5-4590 Quad core CPU - LGA1150 - 3.3 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1150MHz - Haswell Refresh - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 958/939 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 B85M…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי אצלכם באתר הרבה סקירות של לוחות,מעבדים,זיכרונות ומה לא והייתי רוצה לדעת אם תוכלו להציג באתר או אישית לכתוב לי כמה מפרטים "עצבניים" שיהיו כמו מחשבי נאס"א אם כל החומרה וציוד הקפי כמו פד לעכבר,עכבר,מקלדת,אוזניות וכו' טוב ו...זהו.תודה
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
TOSHIBA Satellite L300-1A3 פלוס תיק למחשב ב2000 שקל # עבד Intel® Pentium® Dual-Core Processor T3200 2.0GH 667Mhz # זיכרון 4096MB DDR2 במהירות 800Mhz לביצועים מהירים! # כולל את מערכת ההפעלה החדשנית Windows VISTA Home Premium # מצלמת אינטרנט מובנית! # כרטיס גרפי מתקדם יותר - Intel® GL40 # בעל צורב DVD Super-Multi DL בפורמטים DVD±R/RW שנתיים אחריות בינלאומית תיק למחשב נייד מתנה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NML3001A3 זה משתלם ההצעה הזאת? המחשב מיועד לבית בעיקרון , עם תזוזה מחדר לחדר לדוגמא , ויכול להיות שיהיו גיחות החוצה גלישה סרטים , והשאלה היא אם יהיה אפשר קצת גיימינג , לא ברמה גבוהה , ברמה נמוכה אבל עדיין האם יתמוך גיימינג ואם לא האם יש כזה דבר כרטיס מס…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הרכבתי מפרט בעצמי אבל אין לי מושג אם הוא טוב זה אחד ושניים הוא יצא לי קצת יקר.. אם אתם רואים אופציה לחסוך שם טיפה איזה 200 ש"ח זה יכול להיות טוב תודה רבה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כולם SSD הבחירה שלי לבינתים: http://www.wisebuy.co.il/product.aspx?category=c-pclaptop&productid=881607 http://ksp.co.il/?uin=27303 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=895039 מה לדעתכם הכי טוב? האחרון גם כן קצת קורץ, 16 GB, וגם i7, אבל מצד שני רזולוציה נמוכה מאוד (אני מתכוון לחבר למסך של 22 אינץ או 27...) צרכים שלי: מחשב קל, קטן, חזק (מתכנת = הרבה tasks פתוחים, ושלוקחים הרבה RAM), ניידות, שיחזיק 8 שעות, מאט, צפייה ושמע ברמה גבוהה (סרטים, שירים)
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
:roll: כן זאת השאלה ,מה המפרט הכי זול שמובסס על אינטל I3 ומארז antec 2480 ? תנו מחיר ועם אפשר המלצה לחנות
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מנסה להגדיר בביוס מהיכן לעשות BOOT אבל ה BIOS מכיר רק את הכונן הקשיח. כיצד מכירים לו שיש גם USB ב NETBOOK?
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מדובר על Toshiba L50-B-1M9. יש לו 2 מתאמי תצוגה: 1. AMD Radeon R7 M260 2. Intel HD. איך מוודאים שהכרטיס הפעיל הוא AMD?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - מזדמן, עריכה גרפית - מזדמן, תכנות - פרנסה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי נייד של ASUS מסידרת F5rl, אני מאמין שהוא יכול לסחוב את WIN 7 מבחינת חומרה. אך האם כל הקיצורים (כאילו כפתור ה FN + כפתור עם הפונקציה של ווליום)?[move]????[/move]
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אין לי יותר מידי ידע וניסיון, וכול המפרט נבנה על פי מדריכים פה ובאינטרנט (Tomshardware בעיקר) השימושים העיקריים: מולטימידיה, תכנות (כתחביב, לא כעבודה) ולעיתים רחוקות שימוש בפוטושופ ואו תוכנה לעריכת סרטים. בקשר למשחקים, אני לא משחק מעבר לGTA/BF וגם בהם אני בקושי אגע. זה בעיקר מחשב למטרות כלליות, ובדגש על תכנות. כמובן שהיכולת של "ריבוי משימות/ תהליכים" חשובה, כך שאוכל לפתוח כמה תוכנות במקביל ולא ארגיש האטה משמעותית. דבר זה בנוסף לחלק התכונתי הם החשובים ביותר, גם במחיר בירידה של ביצועים במשחק. התקציב נבנה לתוך המחשב, אך בעיקרון לא אמור לעבור את ה4500 ש''ח. (בלי קשר למסך) * לגבי מקום הקניה, אני מבקש שזה יהיה או מIVORY או מKSP, או משילוב של שניהם יחד. בנוסף למפרט, ליד כל…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
תקציב 9000 ש"ח המחשב מיועד לשימוש יומיומי של הרצת תוכנות גרפיקה ותלת מימד , תוכנות כבדות מאוד שמצריכות כ.מסך איכותי ובכלל חומרה חזקה. אני כבר די נעול לגבי לפטופ מסויים אבל הייתי רוצה לקבל חוות דעת נוספת על ניידים נוספים ומומלצים. עד לפני מס' ימים היה בשימושי NOTEBOOK של MAC שרכשתי לפני מס' שנים , והאמת הוא שימש אותי בצורה נפלאה רק שכרגע הוא מושבת עקב נפילה משולחן. בקיצור אם אתם מכירים איזה MAC בתקציב הנ"ל אשמח לשמוע תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב שיחזיק לאורך זמן ויהיה עמיד, בנוסף אני רוצה אופציה לגיימינג, לא חייב באיכות הכי מטורפת אני אוהב יותר אסטרטגיה משוטרים. התקציב הוא 3000 עד 3500 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב, לא מעוניין להדאיר אופציה לשדרוג עתידי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא בהרבה כמה מאות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, לא חייב ברזולוציות מטורפות, אבל בעיקר שהמחדב עצמו יהיה מהיר יעבוד חלק ויחזיק כמה שנים טובות ללא בעיות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב יהיה בשימוש י…
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. החלטתי לשדרג את המחשב סוף סוף. הבנתי שבעוד חודש יוצאים מעבדים חדשים אז החלטתי לחכות עד ישרדו המחירים על הישנים. המפרט שבניתי בינתיים: asus p5ld2 deluxe http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1109 geil dual ddr2 kit 2 gb http://digma.co.il/shop/product_info.php/cPath/26_147/products_id/1479?osCsid=fa97df8421cdbae9d9e32f77571ad65c Gigabyte ATI Radeon 1800XT http://digma.co.il/shop/product_info.php/cPath/27_68/products_id/2178?osCsid=fa97df8421cdbae9d9e32f77571ad65c מה אתם חושבים על המפרט הזה?
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק למפרט מומלץ למחשב שישמש בעיקר ל: אינטרנט, הפעלה של Virtual Machines, קולנוע ביתי (אם יהיה לי כוח לגרור את המחשב לסלון...). תקציב - 2000 ש"ח נראה לי די והותר... (המפרט לא צריך לכלול מסך וציוד היקפי). מבקש שיהיה שקט ככל האפשר. מקום קניה מומלץ הוא KSP (קרוב יחסית לבית). תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי כרגע ברשותי I5 750 עם 12 גיגה זכרון בן 5 שנים, ולאחרונה שדרגתי את הקשיח ל SSD דגם samsung 850. 2 SSD ב RAID1 ובנוסף 2 קשיחים ב RAID1. ספק FSP GREEN 300 כרטיס Geforce 8400gs שנאלצתי להוסיף מתישהו בגלל בעיות עם הכרטיס המובנה, או חוסר ביציאה דיגיטלית, כבר לא זוכר שימוש עיקרי: עבודה משרדית עם המון טאבים פתוחים בפיירפוקס, פוטושופ, Dreamweaver, מדי פעם אילוסטרייטור. אפס גיימינג. המחשב הוא הכלי החשוב ביותר אצלי והעבודה מולו כל היום. חשוב שיהיה אמין, לכן גם ה RAID1, וביצועים טובים עוזרים להפחתת מצבי קריזה ברצוני לשדרג שילוש, במיוחד לאחר שאני מקבל די הרבה BSOD לאחרונה והתקנה מחדש לא עזרה, והמצב הולך ומחמיר. ללא קשר, מעוניין לשדרג לאחר 5 שנים, למערכת שתשרת אותי 5 שני…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן הלך המחשב הנייח בבית ולאחר תקופה שקיבלתי בהשאלה מחשב נייד של HP החלטתי שהמחשב הבא יהיה נייד ולא נייח בגלל הנוחות שבניידות. למרות זאת, בחלק גדול מהזמן אשתמש בו כתחליף לנייח (קוראים לזה "נייד תחליף שולחני" או משהו, לא?) אני יושב הרבה על המחשב, והשימושים העיקריים שלי במחשב הם גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, ואולי גם משחקים קלים (Counter Strike, אם מישהו מכיר). אני מפעיל הרבה תוכנות במקביל, חלקן לעריכת תמונות ואודיו, אבל לא משהו כבד מדי (ולמרות זאת חשוב לי מעבד חזק וזיכרון גבוה). ראיתי את המחשב שבמבצע של 012, ה- HP Pavilion dv5-1160ej, במחיר של 4900 ב-12 תשלומים. המפרט נראה לי מצויין, אפילו יותר ממה שאני צריך, אבל בהתחשב בכך שאני רוצה מחשב שיחזיק לעוד כמה שנ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רמקולים 5.1 של לוגיטק ומחשב נייד 5741G איך אפשר לחבר שאוכל לשמוע דרכם? וכנל לגבי חיבור טלויזיה למחשב, שישמעו דרך הרמקולים כפי שהיה לי במחשב הנייח? האם יש אפשרות שהוא יתמוך ויזהה אותם?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
המפרט הנ"ל לקחתי חלקים מכל מיני חנויות באינטרנט כך שזה לא מחשב קומפלט ממקום אחד, לכן בנוסף לתגובתכם אני רוצה שתתיחסו לעניין האם אני התאמתי חלקים באופן מתאים. זה לא כולל מסך. כל החלקים לקוחים מחיפושים שעשיתי באתר ZAP ולקחתי מכל דבר את המוצר מהחנות עם המחיר הזול ביותר. למשל, מוצר מסוים שעולה 500 היו גם חנויות שמכרו שם במעל 1000 ש"ח ואני לקחתי את הכי זול שזה ה 500 לדוגמא. המפרט: Pentium 4 520 Intel 2.8 , LGA 775, 800Mhz, 1024KB Cache, 32 bit ש"ח 598 P5ND2-SLI Asus FSB: 1066MHz, chipset: NVIDIA nForce4 SLI, Duel DDR400,DDR2 ש"ח 575 DDR 1024Mb 400MHz CL2.5 Twinmos (2*512) ש"ח 489 Radeon X300SE 256MB Sapphire PCI express, 128Bit, TV Out, DVI ש"ח 266 WD800JD Western Digi…
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
מחיר מקסימלי: 11000 שח האם הSSD טוב או עדיף אחד ? האם הספק/מארז טובים ? כנל לגבי הזיכרון, כ.מסך, לוח אם תודה מעבדים - Intel Socket LGA2011-v3 CM8064801547964 - Intel - i7-5960X LGA2011-v3 - Eight Core - Clock speed 3.0 GHz - Turbo speed 3.5 GHz - 20MB Cache - 140 Watt - Haswell-E Series - Tray... שנה אחריות כמות: - 1 - 5323/5217 ₪ לוחות אם - Intel LGA2011-v3 X99-Extreme3 - ASRock - Supports Haswell-E LGA2011-3 CPUs - Intel x99 Chipset - Supports DDR4 memory up to 3000 MHz - 3 xPCI Express x16 slots - 7.1 channel audio - S/Pdif - Gigabit LAN - M.2 Socket - 10 x SATA3 6Gb/s - Up t... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 1158/1135 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח F4-2400C15Q-32GRR - G…
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 6000-7000 רצוי לא להגיע ל7000, רק אם זה באמת שווה את זה, בכל מקרה לא לחרוג מזה. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 19" 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא, אבל רק חברות מוכרות 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? בכלל לא, שיעשה את העבודה ולא אכפת לי מצבעים 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה 9. האם חשוב שקט? עד כמה? ברמה סבירה 10. האם מתוכנן OC? לא ממש, אולי קצת בעתיד 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך. הגדרות גבוהות, רזולוציה 1024X1280, משחקים חדשים תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-