ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,463 דיונים בפורום זה
-
אני כנראה אגיע לתקציב אך גמיש אם יהיה צורך. יש לי מסך רחב 24" 1920x1024 (או משהוא באזור, לא זוכר בדיוק) כרגע אני בערך ב5500 אם המפרט הבא: מארז: Antec Gameing 200 ספק: Thermaltake litepower 700W מעבד: Inter i7 920 2.66ghz לוח אם: GA-EX58-UD3R דיסק קשיח 1500gb westren digital זכרונות: 3x2048mb DDR3 kingston כונן dvd optiarc SATA DVD ( לא ממש משנה) כרטיס מסך: HD5850 -- כרגע יחיד, בעתיד אולי ארחיב ל2 אם אצטרך כרטיס קול: כרגע מתכנן להשתמש ב Onboard, אך לא פוסל אפשרות לאחד יעודי אני משתמש במחשב לכל סוגי המשחקים, אני לא מחפש אפשרות להריץ הכול על המקסימום, אך יותר בקשר לאורך חיים למחשב, הוספת זכרונות\כרטיס מסך בעתיד כדי לתמוך בדרישות עתידיות. כנראה אקנה דרך ivory... כל עצה לשיפו…
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אהלן, רכשתי מחשב דל ווסטרו 5470 חדש לפני כמה שבועות. עד לפני כמה ימים הוא עבד מושלם. פתאום, באמצע צפייה בווידאו, המחשב נתקע לשנייה וחצי בליווי של רעש נוראי מהרמקולים ואז הסרטון ממשיך להתנגן כרגיל. ככה זה קורה כל כמה דקות הדבר קורה גם בניגון של מוזיקה בלבד(ללא ווידאו) ובנוסף, גם כשאני מזיז את העכבר או עובד על האופיס, אני רואה שהמחשב כאילו נתקע לשנייה ואז ממשיך. דיברתי עם התמיכה הטכנית של דל, בהתחלה התחלנו את כל הטיפול רגיל של התקנת דרייברים ועדכונים של ווינדוס(דבר שכבר עשיתי אבל הם התעקשו שאני אעשה בשנית). כשזה לא עזר התקשרתי שוב, ואז ענה לי בחור שטען שמדובר בתקלה בתוכנה של המחשב וזו תקלה ידועה במחשב הזה. הוא אמר לי שאני צריך ללכת לריקוברי בווינדוס 8.1 שיש לי, ושם לבח…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עדיפות עם החלקים האלו: - מעבד 930 INTEL I7 - GTX 470 ואם אפשר אפילו לדחוף ה GTX 480 - 4GB RAM מינימום ( אני יתקין WINDOWS 7 64 ) - לפי רפרוף קל ראיתי שיש המצלות רבות לכונן קשיח של SAMSUNG F3 32 MB אבל ניתן לכם לבחור - קירור למעבד - זכרון של OCZ 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! רשום האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - משחקים כבדים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. - משחקים חדשים וכבדים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה - כן ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? FULL HD 1920 - אבל זה ל…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה שהמחשב יהיה שקט כמה שיותר ממש שלא ישמעו אותו מוכן לשלם בשביל זה כסף... ואני רוצה אותו אמין בימיוחד. וכמו שכתבתי למעלה שיהיה שקט בשביל שאני יוכל להשאיר אותו דולק יומים ואפילו שבועות למטרת פתיחת שרט MU ואתר בשבילו. ומשחקים כבדים אחרים. לא כולל ציוד הקפי. רק מחשב
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לקבל הצעת מחיר לגבי מחשב PC שבן דודי קונה (יש לציין כי הוא נקנה ללא מסך) מס' דגשים למפרט: -מחשב שמיועד למשחקים ברמה כבדה -כ.מסך ללא עדיפות (מה שתמליצו אתם אך שיהיה מקורר טוב ואם ישנה אפשרות לקירור שהוא אינו סטוק אשמח) -מעבד ולוח אם תואם אינטל -מקום הקנייה:איזור המרכז -כרגע כ.מסך יחובר למסך 24" אך בעוד שבוע-שבועיים ישודך למסך 32" FULL HD שאמור לשמש כמסך המרכזי -קירור המערכת-שיהיה קירור מעבד איכותי ושלוח האם יהיה בעל קירור פאסיבי איכותי תקציב: 6000-6600 עם סטייה קטנה בדגש על ביצועים אודה להתייחסות,אחלה שבוע שיהיה ותודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני מספר חודשים נעזרתי בפורום זה לבניית מפרט למחשב חדש ממנו אני מרוצה. התרשמתי לטובה מהמקצועיות והנכונות לעזור ולכן אני כאן שוב.. בקרוב אני מתכוון להחליף את הTV שלי בLED, והתחלתי להשתעשע ברעיון גם להוסיף למערכת שלי (רסיבר 5.1) HTPC. התקציב, במידה ואני אחליט לשדרג\לקנות HTPC, הוא גמיש כל עוד יחס העלות/תועלת משתלם (אני מוכן להשקיע בעבור ביצועים טובים, אבל לא רואה טעם בהפרש גדול במחיר עבור הפרש קטן בביצועים..). המחשב ישמש בעיקר עבור מוזיקה וסרטים (HD), אינטרנט ומעט יישומי אופיס. המחשב הישן שלי (בן כ-6 שנים) עדיין עובד, ושאלתי היא האם יש טעם להתבסס עליו או שמא עדיף להשקיע ברכיבים חדשים? החלקים הרלבנטיים במחשב הישן: מעבד - E6750 2.66 GHz לוח אם - Intel DP35DP זי…
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב + מסך עד 3.6K (כשבכללן אני משאיר 300 ש"ח לקניית עכבר ומקלדת איכותיים) שיתאים לעבודה רגילה ברשת + להרצת משחקים בצורה סבירה + לראות סרטים בטלוויזיה ולהקליט תוכניות. חשבתי בהתחלה על המפרט להלן - אבל הוא יוצא יקר מדיי (ב-600 ש"ח, כי אני רוצה לקנות מקלדת רצינית). מישהו יכול להמליץ על מה לוותר ובמה לחסוך (או על חנות טובה וזולה יותר?). תודה! מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz E7300 45nm : " SLAPB" - BOX ¤600 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤474 מסך: LG LCD 19" L1942PQ 2ms DVI PIVOT ¤957 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 Geforce 9600 SMART 1GB DDR2 - RETAIL ¤481 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤323 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK…
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
-
אני מבקש המלצות על מפרט חזק למשחקים עד הסכום הנ"ל ללא מסך וציוד הקפי
-
- 8 תגובות
- 726 צפיות
-
-
קבלתי הצעה לקניית מחשב של AMD לוח אם GIGABYTE GK8NSLI-B nforce4 מעבד AMD Athlon 3200 939 Tray VENICE STEP E6 זיכרון GEIL 1GB 512*2 הרד דיסק western digital 160GB 16 BUFFER DVD LG-GSA-H10A מארז הכי פשוט... שתי אפרויות לכרטיס מסך: אפשרות אחת:ATI x800GT 1600XT gigabyte 256DDR3 מחיר:4293 ש"ח אפרשות שנייה:ATI x1300 256MB sappire מחיר:3743 ש"ח האם כדי לשדרג את הכרטיס x1300 ל512MB (מה השוני אם קיים בכלל)
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר לחיבור אלחוטי(או קווי. צריך את שניהם. גם כרטיס חוטי וגם אלחוטי) ולכתיבה וקריאת אימיילים. כמובן גם לגלישה רגילה באינטרנט. הוא לא צריך להיות מכונת משחקים. עכשיו העניין של עריכת הוידאו: אמא שלי עובדת על תוכנת פרמייר 6(כן, זו הישנה משנת 2001 לערך). היא עובדת על מחשב נייח. המחשב הזה(הנייח) בעל שני גיגה זכרון ומעבד Intel Core 2 Duo E6600. לוח האם הוא GIGABYTE 965P-DS3 כרטיס המסך(הנפרד) הוא Sapphire RADEON HD 2400 PRO. פרמייר 6 רץ על זה יפה באופן כללי. אני מניח(אני צודק?) שכל מחשב חדש במחיר הזה(3500), יוכל להריץ את פרמייר 6 ללא בעיה. מצד שני, הייתי רוצה שהוא יוכל גם להריץ תוכנות כמו פרמייר פרו 4-5, או אולי אדיוס 6, ללא בעיה. במחשב הנייח ניסיתי את אדיו…
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום היית רוצה לדעת אם אפשר לשפר את העלויות של המפרט במיוחד במארז והספק לא מעניין אותי השקט של המארז אך רצוי שיהוי לו לפחות 2 יציאות USB מקדימה רצוי אפילו 4 יציאות. לא משנה לי מאזו חנות יהיה המפרט העיקר שיהיה הכי זול תודה רבה הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]1[/TD] [TD]Intel[/TD] [TD]CM8064601560722[/TD] [TD]מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560722 - Intel - i5-4460 Quad core CPU - LGA1150 - 3.2 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1100Mhz - Haswell Refresh - Tray... שלוש שנים אחריות[/TD] [TD]₪923/905[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD]1[/TD] [TD]Gigabyte[/TD…
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
מה דעתכם חברה על הנייד הבא? אני צריך להזמין היום מארה"ב תקציב שלי זה עד 850 דולר השימושים שלי זה לימודים, אינטרנט, משחקים פשוטים כמו פיפא ומנג'ר, סרטים. אני די סגור על זה שאני רוצה 14 אינץ מה דעתכם על המחשב הבא של סוני: http://www.buy.com/prod/sony-vaio-vpccw21fx-w-14-laptop-intel-core-i3-330m-2-13ghz-4gb-500gb/q/loc/101/213753266.html או זה של אסוס http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=5648467 מה עדיף? יש המלצות אחרות? תודההה
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
המחשב שבק חיים, צריך חדש לעבודה ומשחקים, כרגע כותב מהטאבלט אז מקווה שהכל מובן. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, לחסוך 2. מה שימושי המחשב? גרפיקה ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: after effects ו-Photoshop שימוש לצרכי עבודה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA5 מסך 24". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח משני. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס: לא.…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם לאישתי מת המחשב. כעת מחפשים משהו חדש. תוכלו בבקשה להמליץ? מחשב לעבוד עם תוכנות כגון: Office, גרפיקה - Photoshop', Corel Drow, Ulead, משחקים פשוטים ווידאו 15.6 - 17 inch 6-8 gb RAM 4-6 gb video HDD 500gb מינימום DVDRW מחפס לקנות באזור הדרום תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי חבר שמתכוון להזמין היום מחשב מפלונטר, הרכבתי לו מפרט שלדעתי די טוב לצרכיו: גיימינג. זה מחשב שישמש אותו זמן רב, היות והמחשב הקודם שלו מלווה אותו מכיתה ב (עכשיו סיים את 806 במתמטיקה, הרבה זמן.) התקציב הוא בדיוק 5500 ללא אפשרות חריגה. לחסוך לא ישנה, בגלל זה השקעתי בדברים כמו ספק ומארז. האם המפרט טוב לעיניכם המקצועית? הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560615 - Intel - i5-4590 Quad core CPU - LGA1150 - 3.3 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1150MHz - Haswell Refresh - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 958/939 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 B85M…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי אצלכם באתר הרבה סקירות של לוחות,מעבדים,זיכרונות ומה לא והייתי רוצה לדעת אם תוכלו להציג באתר או אישית לכתוב לי כמה מפרטים "עצבניים" שיהיו כמו מחשבי נאס"א אם כל החומרה וציוד הקפי כמו פד לעכבר,עכבר,מקלדת,אוזניות וכו' טוב ו...זהו.תודה
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
TOSHIBA Satellite L300-1A3 פלוס תיק למחשב ב2000 שקל # עבד Intel® Pentium® Dual-Core Processor T3200 2.0GH 667Mhz # זיכרון 4096MB DDR2 במהירות 800Mhz לביצועים מהירים! # כולל את מערכת ההפעלה החדשנית Windows VISTA Home Premium # מצלמת אינטרנט מובנית! # כרטיס גרפי מתקדם יותר - Intel® GL40 # בעל צורב DVD Super-Multi DL בפורמטים DVD±R/RW שנתיים אחריות בינלאומית תיק למחשב נייד מתנה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NML3001A3 זה משתלם ההצעה הזאת? המחשב מיועד לבית בעיקרון , עם תזוזה מחדר לחדר לדוגמא , ויכול להיות שיהיו גיחות החוצה גלישה סרטים , והשאלה היא אם יהיה אפשר קצת גיימינג , לא ברמה גבוהה , ברמה נמוכה אבל עדיין האם יתמוך גיימינג ואם לא האם יש כזה דבר כרטיס מס…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הרכבתי מפרט בעצמי אבל אין לי מושג אם הוא טוב זה אחד ושניים הוא יצא לי קצת יקר.. אם אתם רואים אופציה לחסוך שם טיפה איזה 200 ש"ח זה יכול להיות טוב תודה רבה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כולם SSD הבחירה שלי לבינתים: http://www.wisebuy.co.il/product.aspx?category=c-pclaptop&productid=881607 http://ksp.co.il/?uin=27303 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=895039 מה לדעתכם הכי טוב? האחרון גם כן קצת קורץ, 16 GB, וגם i7, אבל מצד שני רזולוציה נמוכה מאוד (אני מתכוון לחבר למסך של 22 אינץ או 27...) צרכים שלי: מחשב קל, קטן, חזק (מתכנת = הרבה tasks פתוחים, ושלוקחים הרבה RAM), ניידות, שיחזיק 8 שעות, מאט, צפייה ושמע ברמה גבוהה (סרטים, שירים)
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
:roll: כן זאת השאלה ,מה המפרט הכי זול שמובסס על אינטל I3 ומארז antec 2480 ? תנו מחיר ועם אפשר המלצה לחנות
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מנסה להגדיר בביוס מהיכן לעשות BOOT אבל ה BIOS מכיר רק את הכונן הקשיח. כיצד מכירים לו שיש גם USB ב NETBOOK?
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מדובר על Toshiba L50-B-1M9. יש לו 2 מתאמי תצוגה: 1. AMD Radeon R7 M260 2. Intel HD. איך מוודאים שהכרטיס הפעיל הוא AMD?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - מזדמן, עריכה גרפית - מזדמן, תכנות - פרנסה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי נייד של ASUS מסידרת F5rl, אני מאמין שהוא יכול לסחוב את WIN 7 מבחינת חומרה. אך האם כל הקיצורים (כאילו כפתור ה FN + כפתור עם הפונקציה של ווליום)?[move]????[/move]
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-