ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
בתור מחשב לסלון? http://www.wallashops.co.il/GroupDeal/gdp.aspx?ai=2613921&cfm=
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
[TABLE=class: tablefull] [TR] [TD=class: cartcolcode][/TD] [TD=class: cartcoldetail]ספק כח SeaSonic 520W S12II-520 Retail [/TD] [TD=class: cartcolprice]271[/TD] [TD=class: cartcolqnt]1[/TD] [TD=class: cartcolfinal]271[/TD] [TD=class: cartcoldel][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolpic][/TD] [TD=class: cartcoldetail]לוח אם Gigabyte 990XA-UD3 AM3+, 990X, DDR3 1866, 3xPCI-E, CrossFireX, SLI, HDAudio, GBL[/TD] [TD=class: cartcolprice]483[/TD] [TD=class: cartcolqnt]1[/TD] [TD=class: cartcolfinal]483[/TD] [TD=class: cartcoldel][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolpic][/TD] [TD=class: cartcoldetail]Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001[/TD] [TD=…
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל+ במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 8000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גרפיקה, עריכת וידאו אפטר אפקטס, מעט תלת בסינמה 4d, גם משחקי מחשב אבל זה קריטי א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור אפטר לעבודה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא כל כך חשוב המשחקים אבל שיוכל להריץ משחקים חדשים גם באיכות נמוכה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת…
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אם זה יהיה שיפור משמעותי אפשר לחרוג עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה של 8-14 שעות ביום - תכנות , אתרים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio , sql , photoshop , מכונה וירטואלית , הרבה דפדפנים עם הרבה טאביפ פתוחים - שימוש כבד \ פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - PES -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - כרגע 22 , מ…
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz LGA1150 - Gigabyte GA-B85M-D3H - 8GB (2x4GB) Crucial DDR3 1600Mhz - Gigabyte GTX770 2GB WINDFORCE X3 - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda - Fractal Design Core 3000 - S12II-620 620W - LITE-ON DVD-RW x24 Sata iHAS124 - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 הרצון הוא מחשב שקט ביותר, כרטיס מסך מעולה למשחקים חדשים ולסרטי HD , הרבה כניסות USB אודה להערות /הארותכם תקציב : כ-4,000 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) , * גודל המסך? 14-13.3 עדיף מט * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בין 6-8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? , HDMI, VGA (נדרש חיבור למקרן) * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB שילוב עם SSD יהיה נחמד אבל לא מחייב * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה יונתן
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום. יש לי לנובו X230T. אני רוצה לקנות את סוללת הslice שמתלבשת מלמטה. הדגם הוא 19+. יש מקום בארץ שניתן לקנות/להזמין את הסוללה? מחיר סביר יהיה פלוס רציני ובאופן כללי מי יודע מי יבואן לנובו בישראל? אין לי מושג עם מי לדבר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לקנות לעצמי מחשב נייד, עקרונית אני לא מוגבל בתקציב אבל אני לא רוצה גם להוציא הרבה כסף על פיל לבן אז החלטתי על 3000 ש"ח, ההתלבטות היא כזאת: המחשב יהיה לכל סוגי השימושים שיש אבל כל מחשב מספיק לי לשאר השימושים, משחקים הם הצרכן הרציני של חומרה שיש לחשוב עליו. אני בדר"כ לא משחק במשחקים חדשים ועם דרישות חזקות אבל לפעמים כן יוצא לי לשחק באחד כזה וכשזה יוצא, אני לא ממש חייב את ההגדרות הגרפיות הכי טובות, אני יכול להסתפק בהגדרות בינוניות ומטה. אם בכל זאת נראה לכם שהתקציב לא יספיק אני אגדיל אותו. אז הנה התשובות לשאלות מהדביק: * מטרות המחשב? הכל מכל וכל אבל יש להתחשב רק במשחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6, אין חשיבות לגימור אם כי הסיכוי שהמחשב יהי…
-
- 7 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני ככל הנראה הולך לקנות את המפרט הבא. מה דעתכם עליו? (אין לי כסף לשדרג אותו יותר) על איזה רמת גרפיקה הוא יוכל להריץ משחקים כמו BF3 CRYSIS 3 במסך full hd ? מעבד + מאורר Intel I5 haswell 4570+ Zalman 7000 לוח אם MSI B85M-E33 דיוידי/צורב LG X22 / Lite-ON X24 זכרון Crusial 8G DDR3 1600Mhz דיסק קשיח Seagate 1T Barracuda Sata3 כרטיס מסך Sapphire HD7870XT Boost 2GB GDDR5 מארז Cooler Master: CM Force 500 + Front USB3 ספק Seasonic ECO 500W PFC 80+ PSU + 2XPCI-E 4XSata
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שמתחיל לזחול בתקופה האחרונה, אני רוצה לקנות מחשב חדש כשאני צריך מארז, רצוי עם כמה שיותר יציאות USB, רצוי גם USB3, אם יש אופציה לאחד ללא נורות אז עדיף לוח אם, רצוי עם כרטיס גרפי מובנה בעל יציאת HDMI ו DVI מעבד כמה שיותר חזק, חובה 64BIT כי אני מחפש הרבה ראם ספק כוח סטנדרטי, אני לא ממש מתמצא אבל אני הולך לחבר אילו עוד 2 הארדיסקים לפחות, 5 מכשירים בUSB ואולי כרטיס גרפי בעתיד הרחוק לפחות 8GB ראם, ואני אוסיף אילו 4GB שיש לי כרגע במחשב גם הארדיסק יש לי כרגע ואני לא מתכוון לשדרג עדיף שקט, אבל לא קריטי נגיד 6/10 חשבתי להשקיע סביב ה 2000 אך רצוי 1000 ואני יכול בקלות להשקיע גם 4000 העיקר שהיחס בין עלות לביצועים ישתלם ויהיה באיכות בניה טובה, אני כרגע עם אותו מחשב קרוב…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט? אני אשדרג ל 7970, מניח שיצא 4100 בערך. אני רק רוצה חוו"ד, לא מפרט אחר. זה מחשב לגיימינג (אני לא רוצה למלא טופס, כי אני רק צריך חוו"ד). תודה
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות אשר מתמחה בהרכבת מחשב גיימינג רציני יש להם שירות אמין ובניית המחשב היא ללא דופי (סגנון פנדה מחשבים) עד לפני שנסגרה...
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי, הזמנתי מחשב נייד דרך איביי (העלות הכוללת משלוח היא 620 דולר, האם אני צריך להצהיר עליו במכס עפ"י החוק? ואם כן איך אני עושה את זה? ובמקרה שאינני מצהיר עליו אילו השלכות יכולות ליהיות? בתודה
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום רב, אבקש עזרה בבניית מפרט בהתאם לטופס הבא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב או לחסוך לפי פירוט למטה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, HD, ומשחקים קלים (מפורט בהמשך). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - השאיפה היא לשחק במשחקים כגון היטמן 4 ודומיו, לא משהו עדכני יותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) -…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חייב: מסך מט (נגד השתקפויות) , ומקלדת מוארת. אגב, האם יש את הטרקפד (ג'ויסטיק) לעוד מחשבים חוץ מלטיטוד ולנובו?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
* מטרות המחשב: בעיקר לימודים אבל שיוכל להריץ משחקי מחשב כבדים. * גודל המסך: 6"15 * רזולוציית המסך: מעדיף מאוד FHD. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 750gb 7200rpm *RAM: עדיך 8 אבל אני אסתדר עם 4gb. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא אין לי בעיה לקנות מחשב בחו"ל. אני חושב על מחשב של CLEVO costume made על ידי SAGER.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי כולם. אני צריך עזרה בבניית מחשב ללא ציוד הקפי לצורך סימולטור מכוניות. הסימולטור מקצועי וכלול בקניה נפרדת של בקרי משחק מקצועיים. (מושב מכונית ספורט, הגה, גיר וכו'..) אני מעוניין במחשב עם ביצועים גרפיים חזקים מאוד ומעבד טוב ע"מ להחזיק את הסימולטור. התקציב הוא 3000 ש"ח ואני מצרף את הפורמט מהסטיקי : 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של עד 300 שקל מעבר ל3000 במידה ולא ניתן עד 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סימולטור מקצועי לרכב - משחק באיכות גרפית גבוהה - שידור למסך טלויזיה - יציאת HDMI א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיו…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לקבל מפרט למחשב שמתאים לתוכנות אדריכלות: בעיקר אוטוקאד וסקצ'אפ ובתדירות יותר נמוכה הדמיות (VRAY). צריך גם כונן גדול לאחסון סרטים. תקציב 5000 ש"ח כולל ציוד הקפי (מסך, מקלדת, עכבר). במידת הצורך אפשר לחרוג מהתקציב עד 1000 ש"ח אבל עדיפות לחיסכון במידה וניתן (מעוניין לקבל את המינימום שיתן תוצאה טובה לדרישות אלו). בתודה מראש לכל המגיבים!
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא: למיפרט הסופי ולחלק מהמוצרים תיתכן הנחה נוספת. לקבלת מחיר סופי יש לפנות לסניפים. תקופת האחריות למוצרים הינה בהתאם לאחריות של כל מוצר שנבחר. האחריות למחשב בכל מעבדות אייבורי בפריסה ארצית. [TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: #899499] [TD=width: 15%, align: center]תמונה[/TD] [TD=width: 45%, align: right]תיאור[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [TD=width: 10%, align: center]סך הכל[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center][/TD] [TD=align: right]מארז מחשב Antec One מארז Antec דגם One כולל 2 מאווררים 12 ס"מ מק"ט: ANTECONE[/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=align: center]245 ₪[/TD] [TD=align: c…
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
* מטרות המחשב: עבודה משרדית, סרטים, סקייפ, קצת פוטושופ, ומחשקים. * גודל המסך? 14 + * רזולוציית המסך? כמה שיותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? שלא יהיה יותר מידי כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6~3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? זה לא בא מובנה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. אבל כמובן שתיהיה חברה איכותית עם שם תודה!
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Borderland2, Dragon Age2, Mass Effect 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920×1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. הא…
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב למטרות קלות כמו אינטרנט, סרטי HD ותכנות. בנוסף משחקים חלשים כמו פרו אבולושן. חשוב שהוא יהיה קטן פיזית. מהירות וזמן תגובה חשובים. תודה
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל חוות דעת על מחשב נייד Lenovo ThinkPad Edge E530 אני מדבר על הדגמים של ה i3 \ i5 שעולים בסביבות ה 2500-2700 ש"ח. מה החסרונות שלהם? מה לגבי הבנייה שלהם? התחממות? שאלה נוספת, האם שווה לקחת i3 עם 6gb זיכרון או i5 עם 4gb זיכרון? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך קצת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג (משלם במזומן אז זה גם מוזיל) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים והמשחקים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה מסך ''23 ושיהיה חיבור HDMI -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אהלן צהריים טובים, אז ככה, זה המפרט שלי: (סלוט 2 זהה לסלוט 1) אני לא משחק הרבה, אבל כשאני משחק אני כבר מרגיש שזה לא מספיק (BF3), ואני רוצה להכין את הקרקע לBF4 =] אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך וכמובן את הזיכרון. (יש לי בלוח אם עוד 2 סלוטים פנויים) התקציב שלי לשני אלה הוא נניח 1000 שקל (אפשר לחרוג נגיד ב100-200 שקלים, אם זה באמת שווה את זה)
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-