ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 (ללא ציוד היקפי) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3/4, CRYSIS 3... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש ר…
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
המפרט המבוקש בעצם די פשוט, אבל התוכנות ומה שמסביב, מכפילים את מחירו. אז ככה, המפרט/הסכום מחולק ל-4 קטגוריות: 1. מחשב - 3,000 2. מסך -1,000 3. תוכנת הפעלה ואופיס כ-1,200 4. ציוד היקפי - כ-300 חריגה כללית - 500 אל-פסק מחוץ לחשבון הזה, אל-פסק זה ביטוח 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 ש”ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מותר לחסוך, אבל בלי להתפשר על איכות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - אינטרנט למכורים - מלנתאלפים חלונות ולשוניות, כולל כמה אופיס, בו זמנית ובמספר דפדפנים - Office - מסמכים עם תמונות (ורצוי שתמונות תפתחנה בזריזות) - סרטים ברזולוציה HD …
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם, עיקר השימוש יהיה בגלישה באינטרנט, צפייה בHD(ולעיתים ב3D) , וצפייה בסטרימינג HD דרך הגייםפאס של ה NFL מצפייה במפרטים דומים אני מבין שאפשר להרכיב מחשב שעולה על הצרכים הללו גם בכ 2.5K, הסיבה שהתקציב הוא 3.5K הוא שאני מעונין ברכיבים אכותיים ככל האפשר במארז, באוורור, בספק, וכו' . מה התקציב המקסימאלי? 3,500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-400 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה,תכני HD ו 3D, תכני HD בסטרימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לג…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עוד כמה ימים יגיע המחשב מארה"ב קניתי samsung 840 Pro ssd 512GB . אני מתכנן לשים אותו במקום ה 1TB האיטי שמגיע עם המחשב . השאלה שלי היא כזאת: המחשב מגיע עם WIN8 pre installed האם אני יוכל להתקין את הOS שמגיע עם המחשב , להתקין acronis או כל כלי אחר, לבצע clone מה 1TB אל ה samsung שאני אכניס ל caddy (יש לי מתאם) ואחרי זה להעיף את ה 1T האיטי ולשים במקומו את ה SSD ? או להוציא את הכונן 1TB , לבצע את הclone במחשב אחר שבו אני יחבר את שני ההארדיסקים. ורק אז לשים את ה samsung במקומו של ה 1TB תודה
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד של hp probook 4330 עם מפרט I5 2340 4gb ram 320 hdd מסך 13.3 אינץ כרטיס גרפי מובנה והדברים הרגילים.. קניתי אותו לפני כשנתיים ויש לו עדיין אחריות לעוד שנה כמה לדעתכם אוכל למכור אותו במידה ואחליט? לפני כשנתיים מחירו היה באזור ה3000 שקלים תודה.
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
קניית מחשב לגיימרים. עבודה ברזולוציה גבוהה למשחקי מכוניות ולשוטינג. עד 5500 לא יותר מ6000. מחשב מאוורר מאוד ושקט שיתחבר לטלוויזיה. והאם השלט של אקס בוקס מתאים ונוח למשחקים שירוצו על גבי הטלוויזיה
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מטלבט לגבי 2 דגמים לצורכי כללי ואיטרנט סרטים Toshiba l870-17m לבין dell n3721i7531
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני מסתכל באתר זאפ: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&db239046=239055&db147729=250926&db1302178=1522153&orderby=price ורואה שיש יותר מ 6 תתי דגמים, ואני לא ממש מבין, רובם עם אותו מעבד ואותה מהירות מעבד, אך חלק עם מע' הפעלה ווינדוס 7, חלק עם 8, וחלק בלי מערכת בכלל, אבל אין הבדלים הגיוניים במחיר, לפעמים המחשב שמגיע ללא מערכת הפעלה נמכר במחיר יותר גבוה מאלו שכן... מישהו יכול להסביר את העניין? כמו האם אפשר לקבל חוו"ד על המחשב הזה? אני שוקל לקנות אותו, חשבתי באותו מחיר (אזור ה 2900) גם על הטושיבה TOSHIBA Satellite L830-131 , אבל היא כבדה בכ 200 גרם, וגם יש לה מסך מבריק, ונראה לי שמסך מט יותר בריא לעיניים... מחשבים אחרים קצת יותר זולים ששקלתי בגודל…
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
עריכה: התקציב: 2,600 (לא כולל ציוד הקפי ומסך) חריגה עד 2800. דרישות ושימושי המחשב יהיו באופן תדיר; אופיס, שימוש בייתי בסיסי ועריכה גרפית בפוטושופ ולייטרום. אין צורך במערכת הפעלה ובהתקנת אופיס. (אגב, איזו גרסה מומלצת?) צריכה להרכבה מלאה של המחשב ואת כל הרכיבים. להוסיף צורב (כונן) וכניסות USB3 עוד לא ידוע מהי הרזולוציה שתהא למסך. מתכננת על מסך מחשביזיה גדול ואיכותי. הגדרות גרפיות בינוניות עד גבוהות. לא מתוכנן אוברקלוק. שמירה על אופק שדרוג, חשוב במידה בינונית- אין תכנון על שדרוג רציני בזמן הקרוב. עדיפות לרכישה באיזור הדרום. חשבתי לרכוש ב ivory. זה מה שהציעו לי: מארז IN WIN שחור פאנל מבריק USB וסאונד קדמי EC021 * ספק כח A.PFC 450W V2 FAN12 POWER MAN INWIN PM450V2 …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי , אני מחפש מחשב נייד מומלץ לחבר שמתחיל ללמוד עיצוב תעשייתי . אם למישהו יש נקודות חשובות שאני מפספס הוא יותר ממוזמן להגיב . 1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? תוכנות עיצוב ועריכת תמונה : photoshop.ACAD.scacthup וכ"ן... * גודל המסך?15.4 * רזולוציית המסך? לא קריטי (אלא אם זה חשוב לתוכנות האלה) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי?כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כן , שיספיק לכמה שעות טובות * הא…
-
- 7 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
חברים הפכתי את האתר של sony מכל כיוון שלחתי להם הודעה אף אחד לא עונה... מקשי ה-fn שלי לא עובדים מישהו יודע איזה דרייבר אני צריך(ניסיתי כמעט את כולם) דגם:sony vaio vpcsb 390x - - - תגובה אוחדה: - - - לא משנה הסתדרתי , אפשר לנעול תודה בכל מקרה.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי חברים, קיוויתי שאני אצליח לחכות עד שיגיעו ה-Haswell לארץ אבל נשברתי. המחשב ישמש אותי על בסיס יומיומי בנסיעות(וזה הקו המנחה בקנייה) אבל גם בסביבות של "בית" (אני חייל). אני לא באמת מכיר את הסצינה אז אני אולי לא יודע מה זה נורמטיבי או מה סביר לקבל במחיר הזה. לכן יש דרישות שרשומות בקטן כדי שתדעו היה האידיאל . להלן המחשב שאני מחפש: * מטרות המחשב? תכנות (על כל המשתמע מכך) , גלישה, קריאת ספרים, סרטים והרמת מכונה וירטואלית אחת לפחות ואולי משחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אני מניח שבין 13 לבין 14. מבחינת סוג-כל דבר שאי אפשר לראות בו כשיש מקור אור/ שמש זה רע. אם אין סיכוי שאני אמצא מחשב עם הגודל הזה שעונה לדרישות - בואו נדבר על זה * רזולוציית המסך…
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף חסכון (בעתיד יתווסף מסך) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד, תוכנות תלת מימד ושרטוט ורינדורים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). sketchup, autocad, lumion, vray - צורך תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רוב המשחקים, רצוי שגם יריץ משחקים מבעוד שנה שנתיים על הגדרות גבוהות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפי…
-
- 30 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מתקציב המקסימום שציינתי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות גראפיות (- הרבה ובמקביל) ומעט עריכת וידאו בסיסית (פרימייר אלמנטס) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוס, אינדיזיין, Axure - אופן שימוש כבד! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רק מסך - שיתפקד כמסך ראשי (לצד מסך 20" משני) - חשבתי על 24"... 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד …
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם תוכנות עריכת מוזיקה כמו CUBASE ו-VST כבדים נלווים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). CUBASE פרנסה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 יש צורך להסביר? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה, ללא מערכת הפעלה או אופיס 8. האם ישנה ה…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתי מעוניין גם לדעת מה אתם אומרים לדבי המחשבים האלה (בשביל ההשוואה לקחתי פשוט מחשבים במחירים הכי נמוך, גבוה ובינוני) Lenovo G585 M839JIV 1500 NIS Toshiba Satellite C850D-119 2000 NIS Fujitsu LifeBook AH532-M55A5IL 2500 NIS חוץ מזה הייתי רוצה לקבל הצעות לקניית מחשב בלי שום קשר למפרטים הקודמים. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד? סרטים באיכות 720P לפחות. אין צורך במשחקים. גלישה ברשת (פייסבוק וכו') ודברים בסיסיים, כמו צפייה בתמונות, עבודה בתוכנות בסיסיות כמו וורד, פאוורפואינט וכו'... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך יחסית גדול, לפחות 15…
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך סבבה, אבל אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כדוגמת BF4, COD החדש, ומשחקים חדשים שיצאו בעתיד, שיריץ אותם ברמה גבוהה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 , המסך עצמו הוא 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ( בין 3-3.5 אלף ) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג, התחלתי ב3 אלף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינטץ ו 1600-1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? יחס ההגדרות והתמונות לשניה הכי טוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10…
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לבתי (בת 9) בעיקר לגלישה, סרטים, יוטיוב, מוזיקה, משחקים קלילים (קז'ואל) ואופיס. מעדיף שיהיה טיפה אוברקיל כי הוא אמור לשמש אותה פרק זמן לא קצר ובא במקום מחשב נייח. לא חייב להיות ממש ממש נייד אבל עדיף שלא יהיה בלטה של 3+ ק"ג. אני מאמים שמשהו בסביבות ה-13.3-14 אינטש יהיה מצויין אבל גם 15 אינטש בא בחשבון. הדגש שלי הוא על מסך סביר ככל שניתן בתקציבים האלה, חיבוריות ויכולות מדיה ופחות על נוחות הקלדה ומשקל. התקציב בהחלט גמיש אבל לא הייתי מעוניין לעלות המון ללא צורך של ממש. תודה!
-
- 31 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום מבקש חווות דעת על המפרט הבא לגיימינג + מסך עד 4700 ש"ח. המחשב צריך להיות שקט יחסית במנוחה. אציין כי לי הארדיסק חיצוני של שתי טרה... המחשב לא חייב להיות מTMS... (הוא גם ככל הנראה לא יקנה שם, פשוט נוח להרכיב שם מפרט). מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4430 3Ghz (3.4Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪888 קירור למעבד: Shagon ARC-118 SV Ball Bearing fan כמות: 1 - מחיר: ₪97 לוח אם: MSI B85M-E33 כמות: 1 - מחיר: ₪362 מארז: SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Silverstone Strider 500W כמות: 1 - מחיר: ₪485 זיכרון: Corsair 8G CMV8GX3M1A1333C11 CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪305 קשיח למחשב שולחני…
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום. אני צריך מפרט למחשב עריכה וגרפיקה, אני עובד על cs6 adobe מחשב עריכה חזק ומהיר שיתן לי אפשרות לעבוד חלק ושה preview יעבוד חלק. אני עורך מקצועי וגם עובד הרבה עם פוטוושופ ותוכנות ארכיטקטורה כגון vector works, autocad,sketchup אני רוצה להשתמש במחשב לצורכי עבודה בלבד. אני לא משחק וסרטים רואה על הלפטופ. התקציב הוא באזור 4000 ש"ח למחשב ויהיה נחמד אם יכנס שם גם מסך סבבה אבל אני אוכל לגרד עוד קצת אם לא תהיה ברירה. אני גר בעמק חפר אז אשמח להמלצות לחנות באזור חדרה/נתניה אבל גם ת"א זה בסדר. תודה
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אהלן, מחפש מחשב נייד איכותי וחזק שיענה על הצרכים הבאים בתקציב של 3500-4000 ש"ח תודה מראש, איציק * מטרות המחשב? עריכה גרפית, עבודה עם תוכנות כבדות של אדובי (after effects, indesign, photoshop) * גודל המסך? 15-16 * רזולוציית המסך? HD 1366x768 ,FHD 1920x1080, מוכן לשמוע מכם מה עדיף * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיפות לעד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500-1000 GB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בת…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי עסק שדורש גם רינדור של סרטים גם רינדור של אנימציות של solidworks או מאיה והכי כבד אני עושה סימולציות של פיזיקה בsolidworks וב - realflow וכאלה בסגנון שעוד אלמד החלטתי להשקיע 10 אלף ולהביא כמה שיותר ושיחזיק לכמה שיותר שנים מבחינת חדשנות ועמידה עם תוכנות חדשות הכנתי מפרט קטן ואשמח לביקורת שיפורים או המלצות [ATTACH=CONFIG]3280[/ATTACH] תודה
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב All in One בעיקר למטרת מדיה ,כלומר אינטרנט ,סרטים צפיה ישירה ,פייסבוק,יוטיוב,הורדות,תכנות ועוד... העיקר שהמחש לא יהיה איטי.... התקציב הוא עד 3500 ש"ח 3700 ש"ח בשביל הפרוטוקול . מה התקציב המקסימאלי? 3700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל מתקבל (כמה שאפשר לחסוך) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מדיה,אינטרנט,קצת תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא משו מטורף -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קונטר סטרייק פ…
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
תקציב התקציב לרכישת המחשב:6000 חריגה מקסימלית מהתקציב:6500 שימושים מהם השימושים במחשב? גיימינג כבד מאוד והרבה אינטרנט או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC/ אחר (נא לפרט) במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תוכנות בהן אתה תשתמש: באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 או 64 ביט):64BIT האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב (כן או לא):מקורית של HOME PRIMUM 64BIT. שימושים מיוחדים האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): אם כן, לאילו רכיבים? לא, אני לא אוהב להתעסק בזה. האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד (כן או לא): אין טעם. ציוד היקפי מהי רזולוציית המ…
-
- 30 תגובות
- 2.1k צפיות
-