ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה שהחלה בתקופה האחרונה של התחממות יתר.. המחשב באזור של ה Q W ESC איפה שהמאוורר הקטן מאחורה.. פשוט אי אפשר לגעת באזור הזה.. כשאני משחק הוא מתחמם בצורה מטורף שאני חייב לשים ספר או משהו מתחת למחשב שהמאוור יוכל לקרר כמו שצריך.. וגם אחרי כמה זמן חצי שעה בערך יש קריסה.. והוא רושם שהמחשב עושה ריסט עקב overheating .. הינה תמונה של ניטור המחשב לא בזמן מאמץ! בזמן ש2 אתר אינטרנט פתוחים כמה דקות אחרי שיצאתי ממשחק לא כבד בכלל מבחינה גרפית: מצורף קובץ תמונה של הטמפ' (כרגע הטמפ ליבה 70 מעלות [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למשב למשחקים....בלי ציוד הקפי (בלי מסך) ובלי הרד דיסק..!! עד 7 אלף....עדיף מבוסס AMD 64 BIT וכרטיס מסך 6800GT...החברה לא משנה... בתודה ירון..!!
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
-
זקוק למפרט עד 2500 שח למשחקים אם אפשרי למערכת מבוססת INTAL תודה
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, אינטרנט,סרטים בHD virtualization ויריץ לינוקס 3. האם יש צורך בציוד הקפי?יש צורך בשני מסכים, FULL HD, אלו לדוגמא: U2312HM 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מקלדת ועכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 המחשב בסלון 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן אבל אפשרי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות?הרכבה בחנות, ללא תוכנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1 שלום רב אני עוסק בתחום העריכה של סרטים אני מחפש מחשב שיוכל לתת לי מענה מבחינה יום יומית בכל הקשור לעריכה באיכות HD כמו כן אני עובד על מספר תוכנות קבועות כמו AVID MEDIA COMPOSER , AFTER FX, Adobe Photoshop 2 אני לא זקוק כרגע לציוד נלווה 3 אין לי מושג בOC כי פעם אחרונה שניסתי שרפתי את הלוח אם אז אני מוותר על הדבר (אלה יש למישהוא הסבר מדיוק כיצד לעשות את זה) 4 המפרט שיש לי פה נבנה על סמך קריאות בפורומים וחברים אני ישמח אם מישהוא יוכל לתת תגובה על המפרט מה יש לאוסיף הוא מה צריך לשפר מבחינה תכנית. לכל העונים אני אומר מראש תודה רבה והמשך יום טוב INTEL CORE I7 2600 / 1155 TRAY מעבד GIGABYTE GA-H67MA-D2H-B3 RETAIL לוח אם CORSAIR DDR 3 4G ׂ2GX2 1600 CMX4GX3M2B1600CP זיכרונות…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, נתקלתי ב2 סוגי הכרטיסים הנ"ל [h=1]Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Dual Channel CL9-9-9-27 [/h]535 שח http://ksp.co.il/?uin=15283 [h=1]Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Blue Dual Channel CL9-9-9-27 [/h]425 ש"ח http://ksp.co.il/?uin=13485 רציתי לשאול מה בדיוק ההבדל בניהם מדוע יש הפרש מחירים כלכך משמעותי? שמתי לב לנתון שנקרא Unbuffered - בדגם ה blue האם הוא רלוונטי לנושא? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כולם צריך עצה ממיכם שלומי אשקלון מעבד INTEL CORE 2 6600 לוח אם GIGABAYTE 965 DQ6 או ASUS P5W DH DELUXE 975 זיכרון G.SKILL F2 6400 CL4-4-4-12 1024 כרטיס מסך ב 1000 ש"ח + ATI או GEFORCE פסיבי או עם מאוורר מארז Sonata2 - Antec או GIGABYTE 3D Aurora GZ-FSCA1 Aluminium Black/Silver + 3x 120mm Fan - NO PSU או 3D Aurora 570 כונן קשיח 160GB מאוורררים למעבד ולמערכת ללוח אם SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM למעבד Zalman Vga Cooler VF900-Cu ספק כח 500W DUAL RAIL SLI Enermax ELT500AWT Liberty 20/24Pin Power מסך [CRT 19'' LG ,MAG , SAMSUNG תמליצו לי מה לקחת משהו חזק להרבה זמן אני רוצה מחשב שיחזיק לי להרבה זמן גם למשחקים וגם לתוכנות כללי וגם אופציה לשדרוג בעתיד EXTREEM וכו"…
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000 , חריגה קטנה של עד 100-200 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גיימינג קל . 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את …
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב בכ-2,500 ש"ח. המחשב צריך לכלול מסך- אך בלי עכבר, מקלדת ורמקולים. בתיאוריה רצוי שהמחשב יפעיל משחקים. בפועל אני יודע שזה לא ממש אפשרי בתקציב הזה, לכן אסתפק במשהו שיהיה ניתן לשדרוג ושיפעיל משחקים בסיסיים. בנוסף אני מעוניין שלחנות ממנה אני קונה תהיה מעבדה באיזור אשקלון-אשדוד. הנה מפרט שהרכבתי ב-KSP, אשמח לחוות דעת או שינוי כללי: מעבדי AMD Athlon 64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore 195 לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE MA69VM-S2 AM2, 690V, DDRII 800, PCI-E, ATI X1200 313 זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Kingston Value 250 דיסקים קשיחים Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 185 צורבים LG DVD±RW GH22NP20 x22 Black IDE 115 מארזים C…
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב חדש שמיועד למשחקים. אני לא מתכוון לעשות שום OC וחשוב לי מאוד שלא יהיו בעיות של התחממות ושהמחשב יהיה שקט. נראה לי שאני אלך על משהו בסגנון המפרט הזה : מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1058 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤578 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤366 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL4 Gold GX XTC ¤435 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ26672048ELGEGX כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe ¤1637 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37388 צורב SAMSUNG SH-S183L X18 DVD…
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב הנל בעיקר מבחינת מעבד ומהירות, האם הוא מתאים לשימושים של אופיס אינטרנט ומוסיקה? תודה.. http://www.omc.co.il/Products.php?id=AC-LX.PDN0X.045&category=AC-LX.PDN0X.045&path=/prdTreeCode_ROOT/prdTreeCode_1/prdTreeCode_12/prdTreeCode_121/
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה שידרגתי את המחשב עם הכרטיס מסך של MSI 280X, וכפי שאתם רואים את המפרט שלי הוא קצת ישן..העיניין הוא האם כדאי לשדרג את המחשב למעבד ICORE5 4670 או שלא יהיה הבדל משמעותי?
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש שישמש בעיקר למשחקים(לא כבדים במיוחד)אינטרנט ואופיס. המחיר יכול להגיע ל 4,000 שקל אבל עדיך בהרבה פחות. המחשב חייב לכלול: *צורב dvd *לפחות 80 ג'יגה *לא מבין בכרטיסי מסך אבל משהו שיוכל להריץ משחקים באיכות סבירה. *אם אפשר לדחוף מעבד קונורו זה יהיה נחמד,אם לא-זה לא קריטי.
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
well i msry for the english thing but went to germmany to 2 weeks and my friend asked for a build so anyway he need only the pc without screens speakers mouse ,,, he need a gaming build he thought about 250G hard disk i don't think he wants to do oc max oc to the video card that i will help him so dont make bild with prosesor like e2140 and a cheap cooling system so i guess its AMD dual core,,, if we can put inside 2g rams its can be great cos i think he will change to vista later,, i thought that he should buy from tms so i prefer builds form that store ty all and again sry for the english
-
- 9 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הRM850X מאמזון ארהב אבל הוא מן הסתם מגיע עם כבל אמריקאי.. השאלה אם אני יכול אפילו לקנות את הכבל הזה בלי שיהיו לי בעיות? עריכה: לא ראיתי שיש פורום אחר שקשור לספקים אבל אם מישהו יודע את התשובה אני אשמח
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכול היוםהתחדשתי בנייד של HP http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7731&perur=2&t=1&c=320 כמובן לא במחיר הזה ... מה אתם חושבים???
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב, לא לעבור את החריגה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן להוסיף עד 1000 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד(כבד), עריכת מוזיקה(כבד, פרנסה עתידית), עריכה גראפית(מזדמן) משחקים: שיריץ על ULTRA במשחקים עכשווים כגון BF4, FC3 ,COD:GHOSTS,MINECRAFT+SHADERS תוכנות: Cubase Fl Studio Adobe Photoshop Sony Vegas -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אהלן, בבעלותי מחשב נייד : ASUS 15.4" X550VX I7-7700HQ 8GB ראם , דיסק קשיח 1TB מובנה ו128GB SSD כרטיס גרפי Geforce GTX950 עם מערכת Windows 10 HOME אני מתעסק בתכנות(ויז'ואל סטודיו) עיצוב גרפי(פוטושופ,אילוסטרייטור,אפטר אפקטס וכו'). המחשב עצמו עונה לי על כל הצרכים אך כבד גדול ומסורבל מדי בשביל להיות נייד כמו שאני רוצה ולכן אני חושב על להחליף אותו למשהו יותר קומפקטי. אשמח לדעת בכמה אפשר לתמחר אותו ו/או איזה מחשב אני יכול לקנות בסכום הזה (אפשרי להוסיף עד 2,000 ש"ח לתמחור) שיענה לי על הדרישות שרשמתי ובנוסף כמובן שיהיה קל ולא גדול מ14"(גם 15.4" אפשרי אך ללא שוליים במסך). המחשב עצמו במחשב מעולה, אולי רק כמה מכות קטנות בפלסטיקה ועבר ת…
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
- אני מחפש HTPC שבעיקר ישמש כ"סטרימר", ע"ע העברת הסרטים אליו, אבל ניגון דרכו. - לא רוצה להקליט - לא צריך כ.טלויזיה. - אלא רק לחבר אותו דרך רשת אלחוטית לשאר המחשבים בבית. - שיוכל להריץ 720P (כי הטלויזיה שלי ב1366*768) חלק. - כונן קשיח בעל קיבולת של לפחות 320GB. - יש לציין שהמחשב ישמש ~רק~ לצפיה בתכני 720P, ולא שומדבר אחר. - חיבור HDMI עם יציאה לסאונד. - אין צורך בציוד היקפי מלבד כמובן מקלדת ועכבר. - רצוי שקט, אבל רק בIDLE - אם רואים סרטים אז גם ככה ישמעו את הטלויזיה. - אין לי מערכת קולנוע ביתית, הסאונד יצא רק דרך הHDMI שבטלויזיה. - 1500 הוא לא התקציב, אלא רק כתקרת גג - אם אפשר אז להוזיל כמה שיותר. והאם זה יהיה יותר הגיוני פשוט לקנות נייד ולשים אותו ליד הטלויזיה לצמיתות? יש…
-
- 39 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אחרי הרבה כאב ראש ושוטטות באתרי מחשבים הגעתי למוצר המוגמר מבחינת הידע שלי אני רוצה באמת שתתנו את חוות הדעת שלכם ואם צריך שיפור של איזשהו חלק שתפו אותי כדאי שאני יוכל לשנות תודה רבה לכל העוזרים היום אני חייב להחליט ולקנות את המחשב זו מתנה לאחי בבקשה תעזרו לי!!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך אם לא פוגע משמעותית בביצועי המחשב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים וגם צפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, י…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, חברה ביקשה את עזרתי ואני מבקש את עזרתכם 😃 היא עובדת בעיצוב גרפי דו מימדי וקיבלה את ההצעה הבאה: מארז ZALMAN MID TOWER Z3PLUS ספק ZALMAN ZM600-LXII 600WATT מעבד INTEL Core I7-9700 3.00hz 12M Tray מאוורר ZALMAN CNPS5X PERFORMA זכרונות Kingston HyperX Fury Black DDR4 16GM 2666Mhz HX426C16FB/16 כרטיס מסך PNY Quadro VCQP1000-PB 4GB DDR5 4xM.DP SSD Kingston 512GB KC600 צורב LG X24 KEYBOARD + MOUSE HP C2500 USB תכנת WINDOWS 10 HOME 64 מסך Samsung 24" LED S24D332H הרכבת מחשב שרות לשנה. סה"כ 6150 כולל מע"מ + 778 עבור אופיס. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה ב…
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום אני סטודנת ואני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורך הלימודים התקציב שלי הוא 5000 שקל יש לי מספר שאלות לגבי המחשב: ראשית האם יש המלצה על מחשבי HP אני יודע כי בעבר היה איתם בעיה במתן השרות שלהם, אבל אני יודע כי זה השתנה בזמן האחרון, האם אתם ממליצים עליהם או לא. לגבי המחשב המפרט הינו: מעבד Core 2 Duo זכרון של לפחות 1GB הרדיסק של לפחות 120GB צורב DVD תקשורת אינטרנט אלחוטית יצאת ודאיו. חיבור FireWire היתרון יש לי מבצע סטודנטים במחשה הזה: http://www.ibm4u.co.il/product.aspx?p_id=7086 ב 4200 שקל אשמח לקבל תגובות ועזרה עמיר
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היעוד הוא סרטים(יש מסך טוב, השתבח שמו) וגם קצת משחקים מהצד ז"א כרטיס מסך בינוני רק לטווח הקצר. חשבתי על זה: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?PID=E8400-2&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=84 מה אתם אומרים? האם יש בעיה עם החנות או המחשב שהצאתי?יש אפשרות למחשב פחות לא טוב במסגרת התקציב? תודה רבה על זמנכם ועל מאמצכם. עדי
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
האם מי שהוא יודע מתי צפוי להגיע לארצנו??? להלן המפרט: ◦Display: 12.1 inch, 1366 x 768 pixels ◦CPU: 1.6GHz Intel Atom N330 dual core ◦Graphics & chipset: NVIDIA ION (GeForce 9400M) ◦OS: Windows 7 Home Premium ◦Memory: 3GB DDR2 ◦Storage: 320GB HDD + 500GB web-based storage ◦Connectivity: 802.11b/g/n WiFI, Bluetooth, Ethernet ◦I/O: HDMI, VGA, 3 USB 2.0 ports, SD card slot, mic, headphones ◦Webcam: 0.3MP ◦Touchpad: Supports multitouch gestures ◦Battery: 6 cells, 8 hours ◦Colors: Black, blue, or red ◦Dimensions: 11.7″ x 8.2″ x 1.3″ ◦Weight: 3.1 pounds תודה מראש למשיבים
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
-