ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
* מטרות המחשב?: גיימיניג ועריכה גרפית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?: לא מבין בזה, מה עדיף ? * רזולוציית המסך?: מממ לא מבין בזה .. מה אתם ממליצים ? * משקל רצוי? לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך?: כן כמה שאפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?: צריך היציאות הבסיסיות רק * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא מבין בזה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) שיהיה המחשב הכי טוב לגיימינג ועריכה גרפית לתק…
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב בשביל בת הזוג, 2000 ש"ח, לא יותר... * מטרות המחשב - גלישה (יוטיוב), סרטים, משחקים קלים ועבודה. * גודל המסך - 15.6 יספיק * רזולוציית המסך - כמה שיותר גבוהה ואפשרית למחיר הנ"ל, (1366x768?) * האם נדרש זמן סוללה ארוך - ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - רצוי HDMI * Bluetooth - אין צורך. * כונן קשיח - אם לגיטימי (אני מאמין שלא) לחפש מחשב בעל שני כוננים - כאשר אחד מהם SSD למ.הפעלה והשני לאחסון אז זה יהיה ממש נחמד, אם לא - כונן פשוט של 500-400 GB יספיק * כונן אופטי - רצוי, לא חובה * מערכת הפעלה - ווינדוז 8 * מסך מגע - רק אם לא מוגזם לבקש , לא חובה. אשמח לקבל המלצות מנסיון אישי\מפרטים שנראים לכם משתלמים. תודה רבה ויום טוב
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקבל המצלצה למחשב נייד עד סכום של 5500 - 6000 ש"ח : * מטרות המחשב: משחקים צפייה בסרטים. * גודל המסך? 15. אבל לא קריטי אפשרי גם 17. * משקל רצוי : אין חשיבות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות : HDMI חשוב אבל זה כבר סטאנדרט. * Bluetooth: רצוי אבל לא קריטי. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה : אין צורך במערכת הפעלה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. אני מתכוון לקנות את המחשב בארץ כנראה דרך קי אס פי או אם תמליצו לי על מקום אחר בשמחה. מעוניין שיהיה במחשב כונן SSD. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שאני שוקל להפוך ל-NAS. המפרט הקיים הוא: 1. לוח אינטל 8I945GMF 2. 2 גיגה זכרון. 3. מעבד חד ליבה של אינטל 3GHZ. 4. דיסק 2 טרה של WD מהסדרה האדומה ושני דיסקים של 1 טרה מהסדרה הירוקה. המחשב יחובר לרשת הביתית בלבד וישמש להזרמת תכני HD במקביל ל-2 מקורות (כל אחד עם תוכן אחר). יותקן עליו Win8, uTorrent, Yes Streamer, Plex. אחת מהמטרות היא לחסוך עד כמה שניתן בחשמל. מה דעתכם?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אבל לא להתפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עם זה לשיפור משמעותי אז אפשר עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? משחקים, עיבוד מוזיקה, עבודה משרדית, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים חדשים ביותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים מסך ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב…
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב 14-15 אינץ' שישמש לשימושים כלליים כמו סרטים אופיס ולימודים, המחשב אמור להיות רוב הזמן בבית אולי למעט מקרים חריגים שאקח אותו למכללה. הציפיות שלי מהמחשב בעיקרון שיהיה מהיר, נוח, ובעל ביקורות טובות. * מטרות המחשב? אופיס, סרטי hd, לימודים. * גודל המסך? 14-15 אינץ' עדיף 15 אני חושב אלא אם כן יש משו ממש טוב ב14 * רזולוציית המסך? לא מתמצא בזה,שיהיה רגיל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? משקל סביר, שלא יהיה כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך?גם, שיהיה סטנדרט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן רגיל, שיהיה 500 ג'יגה לפחות * כונן אופטי?לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת א…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימניג בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) המשחקים החדשים ביותר והדורשי חומרה ביותר. תנסו להרכיב את המחשב החזק ביותר לגיימינג 1650:1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב! אשמח לעזרה במציאת אולטרהבוק לעבודה משרדית ומשחקים כבדים (על הגדרות בינוניות\גבוהות). התקציב הוא עד 5000, אם יש משהו ששווה את החריגה, אז 6000. לא ראיתי מחשבי Haswell עם Iris Pro 5200 בארץ, אם הם מגיעים בקרוב, אעדיף לחכות. בכל מקרה, אני מעוניין במעבד HW. אם יש למישהו נסיון עם הזמנה מחו"ל, אז אקבל גם המלצה כזו. מטרות המחשב: עבודות משרדיות ומשחקים מכל הקשת, כולל הכבדים ביותר. רצוי שירוצו על high בלי פילטרים, במקרה הכי גרוע - על med, אבל חלק. גודל המסך: לא יותר מ15.6, לא פחות מ14, רצוי 15.6. רצוי ברזולוצית 1920X1080, בכל מקרה לא 1366X760. רצוי מסך מט, כל מסך יתקבל כל עוד הוא לא משמש בתור מראה דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: רצוי שיהיו נוחים ואיכותיים…
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לקנות מחשב חזק שישמש אותי גם בכך שיוכל להריץ משחקים כבדים בקלילות ובנוסף אני מתכנת לא מעט עם מנועים גרפים לדוג' ואשמח להמלצות על מפרט למחשב. . מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 6000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cod warcarft diablo -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני אשמח לקבל המלצות למס…
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום וברכה. אני מחפש מחשב שישמש אותי לשנים הקרובות, התקציב הוא בעיקרון עד 3000 ש"ח עם אפשרות לחריגה, אך אני אשמח לא לנצל את כולו. גודל המסך חייב להיות 15.6. המחשב ישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט, עבודה באופיס וצפיה בסרטים. אני צריך הרד דיסק שיהיה גדול - כלומר לפחות יותר מ1 ג'יגה. המחשב יהיה הרבה בתנועה, אז אני צריך זמן סוללה טוב, ומשקל לא כבד במיוחד. אני מקווה לקנות מחשב שישרת אותי לאורך זמן, כך שאני מוכן לחרוג מהתקציב אם אני אוכל להבטיח זאת. אני גם מעדיף שהוא יגיע ללא מערכת הפעלה, אם זה יוזיל את מחירו. תודה מראש, ושבת שלום. אנשים יקרים שלי.
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, מבקש הצעה למפרט עבור חבר. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 ש"ח סופי, עדיפות לפחות מזה. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא לבזבז ללא צורך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תוכנות מתמטיות בעיקר (אך הוא מעונין להריץ את הFIFA החדש בגרפיקה לא הכי גבוהה) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). MATLAB*, C, OFFICE *בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: כמו שצוין מעלה הוא רוצה שתהיה לו האפשרות להריץ FIFA חדש לא עם הפרמטרים הגבוהים ביותר, אך שניתן יהיה לשחק.... 3. האם יש צורך בצ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב לכולם! אחרי זמן ארוך מכבר עם הלפטופ הזקן שלי אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש אותי בעיקר ליום-יום אבל עם גיימינג קל (שכולל CS בגירסאותיו, TF2, Combat Arms וכו'..). התקציב שלי כרגע עומד על 2200 עם חריגה של 200+-. אעדיף לנצל כמה שיותר את התקציב למחשב שישמש אותי רבות. יש לי מסך בבית של Philips מדגם 202E עם רזולוציה של 1600X900 שבו קרוב לוודאי אשתמש: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=754772 את הציוד ההיקפי לא לקחת בחשבון- יש לי. אין צורך לכלול מערכת הפעלה ואני לא מתכננן שום אוברקלוק. עד כמה חשוב לי השקט - כמה ששקט יותר טוב, אבל זה בונוס מה שכן אני רוצה במחשב הוא כונן קשיח של 1TB לא פחות ולא יותר כרטיס מסך שיהיה מתאים לגיימינג קל / שימוש יום-יומי. זיכ…
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
המפרט הנוכחי: לוח אם: MSI P67A-C43 מעבד: i5 2300 2800MHz ראם: 2X2GB DDR3 כ. מסך: GT 430 ספק: גנרי 450W. מארז: מארז גנרי כלשהו. החלקים שאותם אני מעוניין לשדרג: כרטיס מסך כמובן. באנדל מארז+ספק. (אם תמצאו מארז וספק נפרדים שיהיו עדיפים ויותר זולים, אשמח כמובן) ראם - אשמח לשני סטיקים נוספים של 2GB. ד. קשיח - 1 טרה. (במקרה של OC או אפילו בלי קשר, להוסיף קירור? אין לי ידע בנושא לצערי אז לשיקולכם) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני אתן את הדרישות שלי, אם תראו שאפשר לחסוך אני אשמח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * מסך מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) - לא קריטי, רצוי FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - רגיל * משקל רצוי? - לא קריטי, רצוי קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)- רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDM I, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) -לפחות חצי טרה * כונן אופטי? כן…
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
היי חברים! אני עורך אודיו ויוצר מוזיקה אלקטרונית. בתקופה האחרונה המחשב מתחיל לקרטע קצת ולהחלש, ככל שיש יותר ערוצים, וערוצי MIDI, וכלים כמו EQ, COMPRESSOR, הפרוייקט נהיה איטי ונוצר המון בלאגן. אני רוצה "לשפר" את המחשב באמצעות תיסוף/קניה של חלקים חדשים. המפרט כרגע הוא: Intel E8400 Gigabyte E45 DS3L 4GB RAM אני משתמש במערכת הפעלה XP ולכן אני לא יודע עד כמה ומה תיתן תוספת של זיכרון RAM...(לא מעוניין לעבור מערכת הפעלה). אבל לגבי מעבד, החלפה של מעבד למשהו חזק יותר יתרום בהרבה יותר? ואם כן, איזה מעבד יתאים ללוח שלי (אם קיים עדיין) במקום שאצטרך להחליף את כל המערך? מה אוכל לשדרג בנוסף ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אבל לא להתפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עם זה לשיפור משמעותי אז אפשר עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? משחקים, עיבוד מוזיקה, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: bf4 crysis3 ועוד משחקים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני ארצה לקנות מסך מתאים, אשמח להמלצה למסך טוב, אבל לא להכניס לתוך ה 3.5K. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות/ גבוהות תלוי בעלויות. 3. האם י…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
דגם דל זה אמור לשאת את התוכנות -אביד, פרימייר, פוטושופ ואפטר אפקט, האם יעמוד בזה? [h=1]Dell Inspiron 3721 I7-3517 מסך ענק "17.3[/h] http://www.dell-rev.co.il/Product/50415/-Dell-Inspiron-3721-I7-3517-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%A2%D7%A0%D7%A7-17-3-
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
תקציב עד 3000 שקל Gigabyte GA-B75M-D2V - 300 - לוח אם G.Skill F3-10600CL9S-4GBNT - 140 - זכרון RAM Hec Cougar Spike USB3 Mini Gaming Tower 1x120mm Fan - 200 - מארז Intel Core i5 3470 Box - 900 - מעבד GIGABYTE N65TOC2GI Geforce GTX650 TI OC 2GB 128 bit PCI-E 3.0 RETAIL - 715 - כ.מסך AB POWER Micro ATX 500W - 148 - ספק כוח Western Digital Caviar Blue 1TB WD10EZEX - 330 - כונן קשיח = 2735 אני לא בטוח שהמפרט הזה יעבוד אבלאם יש משהו שישפר בהרבה במחיר נמוך או משהו שאפשר לוותר עליו אשמח לתגובות
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אהלן, לפני התשובות לשאלון אציין שאני חסיד של אסוס כי אני אוהב את המוצרים שלהם אבל אם יש מחשב אחר מומלץ יותר אני פתוח להצעות (אשמח להסבר למה).. *מטרות המחשב- משחקים כבדים, צפיה בסרטים, עריכת סרטים (פרימייר, אפטר אפקט ושות') * גודל המסך- משפחת ה 15", מסך מבריק (הבנתי שיותר נעים לראות בו סרטים). * רזולוציית המסך- כמה זה קריטי ומה ההמלצה? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא. * משקל רצוי - לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - לא משהו מיוחד * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?- אסוס * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) - לא פחות מ 750 ג'יגה כונן קשיח..RAM עדיף…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? שימושים כלליים- אינטרנט אופיס וסרטים * גודל המסך? עדיף 13.3 ואם יש משו טוב אז 14 אינץ' גם אפשרי * רזולוציית המסך? אין לי מושג, שיהיה רגיל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? שיהיה קל יחסית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל סביר של דיסק קשיח * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל שהמחשב יהיה אמין עד כמה שאפשר * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- אין
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה הבדלים? האמיתיים? יתרונות חסרונות? אני יודע שסידרה ביתית זולה יותר אבל מאיזה סיבה? והאם היא מוצדקת? עוד שאלה נייד שעובד ברזולצייה 1366x768 יכול להתחבר למסך שעובד ברזולציית 1920X1080? בצורה טובה? או שיש סיבה מוצדקת לכך שהרזולצייה נמוכה יותר?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3, Far Cry 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גבוהה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר טוב ביקש ממני לבנות עבורו מפרט עד 4K ללא מסך,נטו מארז ללא תוספות מסביב. קצת על הבחור : צלם ועורך גרפי משתמש בפוטושופ וב-LIGHTROOM גיימר. KSP Intel Core i5 3470 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1155 - Tray Scythe Katana 3 Gigabyte H77M-D3H s1155 Corsair 2x4GB XMS3 DDR3 1333MHZ Dual Channel CL9-9-9-24 MSI GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E N660 TF Seagate 500GB Barracuda 7200RPM 16MB Sata III Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III SeaSonic SSP-650RT 650W Gold Antec GX700 Original Rugged Case סה"כ: ₪4200 בניתי 2 מערכות נוספות מ-TMS אותו הדבר בעיקרון TMS I Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray 95W ליבת נחושת - עד Intel Original LGA115…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג במאה 2. מה שימושי המחשב?גיימינג באופן סטנדרטי, ופעילות שוטפת שכוללת הרבה חלונות פתוחים בו זמנית (כמה דפדפנים וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5, SIMS 4, Final Fantasy XIV -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אם אני לא טועה 1920x1080 אני אעדכן מחר במדויק. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מניח שגבוהות...? 3. האם יש צורך בצי…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-