ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בבניית מפרט גיימינג, ללא ציוד היקפי. להלן הפירוט: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA5, MGS5, The Witcher 3, משחקים של התקופה הקרובה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600x900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל שאפשר, שימו לב שהרזולוציה שלי נמוכה יחסית, כך שזה יקל על הב…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! המחשב שלי מת (ככל הנראה מדובר בלוח אם, בספק או בשניהם). בכל מקרה, הוא כבר בן כמה שנים אז החלטתי להחליף אותו. את רוב הרכיבים (כוננים, זכרונות, ציוד היקפי) אני אעביר מהמחשב הישן, ככה שאני צריך רק את הבסיס - לוח אם, מעבד, מארז וספק. מבחינת המפרט הקיים, יש לי: זוג כוננים קשיחים, כונן אופטי, כרטיס רשת אלחוטית, זכרונות 2x1gb ddr2 (נראה לי, בהתחשב בעובדה שהם בני 3 שנים), כרטיס מסך Sparkle 8600gt (לא זוכר בדיוק את הפרטים, אבל אני שוקל להחליף גם אותו). קיבלתי מ-RSM הצעה למפרט. המפרט לא כולל כרטיס מסך, והבנתי מהמוכר שה-i3 מכיל מאיץ גרפי (לטענתו הביצועים של ה-i3 יהיו יותר טובים מה-8600gt שיש לי, אבל כרגע זה לא עקרוני כי אני לא משחק הרבה ומקסימום אני אוסיף כרטיס מסך מאוחר יותר)…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)--- אופיס, אינטרנט, סרטי hd וכל שאר הדברים הרגילים. (לא משחקים כבדים) * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? אממ.. לא מתמצא בזה, אבל עדיף שיהיה קל . * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? גם בזה לא מבין כל כך, שיהיה לו זמן סוללה טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? וכו)--- hdmi כמובן. לגבי השני, אני לא יודע מזה. * בלוטות? לא צריך אבל אם זה מגיע עם המחשב אז לא מפריע. * גודל מינימלי וסוג של ? (HDD, , או שילוב - דורש mSata) גם בזה אני לא מבין, אבל שיהיה לפחות 500 ג'יגה ושיהיה כונן טוב. …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד קל משקל ככל שניתן. התקציב הוא עד 10,000 ש"ח. השימושים הם אינטרנט, ואופיס. אולי קצת סרטים אבל לא משחקים. עדיפות למסך כמה שיותר גדול כמובן. קשה לי עם מחשבים קטנים. יש בכלל מחשב שעונה על הדרישות שלי? חג שמח!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרכבתי מפרט ב8500 ש"ח ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליו ואם יש הצעות לשיפור. המפרט בעיקר לישומים כבדים משחקים וגם OC. דגם מחיר כמות AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2120 ¤ 1 DFI NF4 ULTRA INFINITY 590 ¤ 1 TWINMOS SPEED PREMIUM 433MHZ 512MB DDR 350 ¤ 2 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 720 ¤ 1 SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL 1400 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 300 ¤ 1 כונן דיסקטים שחור 70 ¤ 1 COOLER MASTER Centurion 5 Window 350W 590 ¤ 1 SAMSUNG 730B 8MS 1830 ¤ 1 Microsoft® Digital Media Pro Keyboard 160 ¤ 1 סה"כ: ¤ 8480
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צהריים טובים וחג שמח ידיד שלי רוצה לקנות מחשב חדש, בעל החלקים האלה בלבד: - מעבד, זכרון, לוח אם, ספק ומארז ובעקרון גם כרטיס מסך. יש לו Geforce 2 mx, והוא גיימר אז כדאי גם להוסיף כרטיס מסך חדש. ההתבלטות הגדולה היא בין מערכת מבוססת AMD לבין INTEL. התקציב עומד על 3500 ש"ח כולל הכל (בלי לעבור את התקציב). המערכת היא בעיקר לאינטרנט, משחקים ותיכנות, מבחינתו אפשר לעשות OC אם זה ישפר לו את המערכת (לא בשביל הכיף). מפרט מבוסס AMD: ABIT NF7 (nforce2) Dual DDR 400, SOUND, USB2, LAN, AGPx8 AMD Athlon XP 1700+ 256MB TwinMos DDR PC3200/400 * 2 (Dual DDR) = 512MB SAPPHIRE RADEON 9500Pro ATLANTIS PRO - 128MB DDR ------------------------------------------------------------- …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המצב הוא כזה: יש לי מחשב נייח ובנסיבות טראגיות המסך הלך קאפוט...וכרגע אין לי זמן או חשק לקנות מסך חדש... מה שכן יש לי זה מחשב נייד, מסיבות כאלו ואחרות אני עדיין צריך את המחשב הנייח פועל (עם מסך) לניד שברשותי יש יציאת VGA ולי יש כאבל VGA (לא מהמסך) אני יודע שהיציאה הזאת נועדה כדי להעביר את התמונה שרואים על מסכו של הנייד למסך אחר... השאלה היא כזאת: האם אני יכול להפוך את התהליך ? ובעצם לחבר את המחשב הנייח ולחבר אותו בעזרת כבל VGA לנייד ובעצם להשתמש בנייד בתור מסך? (הנייד כרגע לא ברשותי אז אין לי את היכולת לבדוק זאת בעצמי)
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם זה לא המקום לשאול אני מתנצל, עבר זמן מאז שכתבתי פה באתר, או בכלל השתמשתי בעברית. לא רשמתי מחיר כי, 1. המחירים ביין. 2. המחירים ביפן שונים מהמחירים בארץ. 3. הדרישות שלי די קובעות רף מסוים. מטרותיי הן בעיקר עבודות אופיס, צפייה בתכני HD ו... כשיש זמן, לשחק קצת BATMAN, ASSASSIN CREED, SKYRIM אני מניח שסקיירים זה המשחק הכי תובעני מבין השלושה, האם הרכיבים שמצויינים פה יאפשרו לי לשחק בזה ? אני מניח שבשביל לשחק על הגדרות גבוהות אני אצטרך לקנות כרטיס מסך נורמלי (בנפרד). כרגע אני מתכנן לבנות מערכת שתתמקד על המעבד הגרפי בCPU... זה יספיק ? מעבדי הAPU חזקים מספיק בשביל זה ? או שאני צריך ללכת על מעבד בנפרד וכרטיס מסך בנפרד? (עיבוד גרפי מובנה בלוח-אם גם חלש מדי אני מניח) בגדול, אני ל…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? -8,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -באטלפילד 4, כל משחק יריות/פעולה/תפקידים/אסט' שישוחרר בדור הנוכחי של הקונסולות ויזכה לגירסת PC -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -כרגע מסך 1920X1080, 120HZ, בעתיד(שנתיים קרובות אני מקווה) אני מתכוון לרכוש מסך 4K או שני מסכים נוספים. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? -גבוהות. 4. האם יש רכיב שאין צור…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מבקש את עזרתכם בבניית מפרט למחשב שעיקר פעולתו בקבצי פוטושופ של 300-400 MB, חשוב שיהיה שקט. בתודה ובברכה.
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו פה הזמין או מכיר מישהו שהזמין מחשב נייח מחו"ל? אני מחפש מפרט לגיימינג, יש היום פריחה באתרי המשלוחים מארה"ב, ויש מבצעים מטורפים באאוטלט של דל על מפרטי alienware, וגם באתרים כמו ibuypower... השאלה היא האם זה כדאי עם עלויות המשלוח והכל להזמין מחשב נייח משם... מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פתיחת מודלים בסוליד (לא עריכה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד כלל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי ומשחקים לא כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות-בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מפרט למחשב בסביבות ה1500 ש"ח, המחשב צריך להיות כמה שיותר פשוט, כל היעוד שלו יהיה להריץ Word ו Execel. אני אפילו לא צריך כ. קול ומקלדת, יש לי SBLive! רזרבי ומקלדת מהישן... אני מחפש מחשב שיהיה איזה 1.5 GHZ, אבל זה לא עקרוני, כל עוד הוא עובד . גם ה HD יכול להיות בעל נפח קטן, כמו איזה 15 GB או 20, לא חייב להיות 40... אז שוב: כל מה שאני מחפש הוא מארז עם לוח אם, ספק וסי די רום ועכבר, אם חושבים על זה כל הדברים הפשוטים ביותר. יכול גם להתפשר על 128MB ב SDRam.... כמובן גם כ. מסך זול ופשוט... בנוסף, הייתי רוצה לקבל מכם שמות מקומות בהם אוכל לרכוש את המחשב הנ"ל. זה די דחוף, אודה לכם מאוד אם תוכלו לתת לי איזו תגובה מהירה... תודה מראש! Nitro.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי שיכול לחכות שבוע שבועיים רק ירוויח התמוטטות כללית במחירי הזכרונות והמעבדים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, מחפש מחשב לגימייניג, אין בעיה עם הרכבה עצמית, לא עושה O.C. קונה את המחשב בארה"ב, (לא גר בארץ) מהחנויות הבאות: www.amazon.com www.newegg.com www.tigerdirect.com www.microcenter.com מפרט: מעבד: Core i7-930 Processor Boxed - $200 http://www.microcenter.com/single_product_results.phtml?product_id=0331303 לוח אם: (REBATE :$30 ב ) ASUS P6T Deluxe V2 LGA 1366 Intel X58 ATX Intel Motherboard - $205 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?nm_mc=AFC-SlickDeals&cm_mmc=AFC-SlickDeals-_-NA-_-NA-_-NA&Item=N82E16813131365 זיכרונות: G.SKILL Ripjaws Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1333 (PC3 10666) Desktop Memory Model F3-10666CL9D-8GBRL - $175 http://www.ne…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, התחלתי ללמוד מדעי המחשב בסמסטר זה ואני כבר מרגיש בחסרונו של לפטופ צמוד שיהיה לי לעזר. עברתי דירה על מנת להיות קרוב למוסד הלימודים (טכניון) והבאתי איתי את המחשב הנייח (מכונת משחקים משומנת ) לדירה החדשה. הבעיה היא כמובן כאשר אני חוזר הביתה בסופי שבוע... אין לי את המחשב שלי :'( בעיקרון אני בונה על מחשב נייד שיחליף את המחשב הנייח שלי בדירה וככה אני אוכל להחזיר אותו (את הנייח שלי) הביתה. יש לי גם מחשב נייח ישן שהיה בדירה כשהגעתי. אפשר לגלוש איתו באינטרנט אבל הוא לא עומד ביותר מזה, ככה שעמדה קבועה בדירה יש לי (על כל צרה שלא תבוא). * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תגידו, איך זה יכול להיות שחיפשתי ב-15-20 חנויות אינטרנט נייד 15 אינצ' תקציבי (נניח עד 3.5K) ולא מצאתי שום אפשרות לרכוש אותו עם Win7? היכן שמוכרים ללא מערכת - אפשר להוסיף XP או Vista והיכן שמוכרים עם מערכת - רק עם וויסטה. WTF?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נקנה בערך לפני קצת פחות משנה,למטרת גיימינג. מעוניין למכור בשלמותו. בנוסף: ומסך:
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט האם לרכוש מחשב נייד DELL XPS 13, מעבד דור 7. השאלה כרגע האם יש סיבה לא לרכוש אותו ואם כן - מהי. כמו כן, האם יש ביקורות שליליות משמעותיות סביבו. הרכישה תתבצע בארה"ב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ללא מסך ורמקולים. חשוב לי לדעת למה אתם תמיד שמים מעבדי amd ולא intel בגלל זהם יותר זולים? המעבד פנטיום 4 3200 ג'גה הרץ 1 מגה ביט קאש לא טוב? תודה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב ללא מסך וציוד הקפי לשימוש ביתי -אינטרנט,קצת משחקים ולפעמים עיבוד סרטים מ-DV ל-DVD מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Athlon X4 635 2.8Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪542 לוח אם: Gigabyte GA-880GM-UD2H Six Core Support כמות: 1 - מחיר: ₪459 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪199 ספק כוח: THERMALTAKE Litepower 430W כמות: 1 - מחיר: ₪171 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR3-1333 CL9 כמות: 1 - מחיר: ₪503 קשיח למחשב שולחני: WD 1.0TB Sata II Caviar Green 64MB כמות: 1 - מחיר: ₪352 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ₪101 סה"כ: ₪2327 מתחרים בכל הצעה ומ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה חבר שלי רוצה ליקנות מחשב חדש, והוא רוצה ביצועים מעולים במשחקים לכן הרכבתי לו כאן מיפרט מה דעתכם ? המיפרט יחובר זמנית למסך 19 LCD ואחרי זה למסך 22 איכותי, החבר מעוניין בכרטיס של NVIDIA, בעיקר המחשב למשחקים אבל יהיה שימוש בתוכנות ובHD לכן המיפרט שהורכב לדעתי דיי מתאים. Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤505 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Dual Channel Kit, יחידות 1 ¤390 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=12 Twintech nVidia GeForce 9800GTX+ XT OC Ver 512MB PCIe, יחידות 1 ¤890 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1239 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive , יחידות 1 ¤3…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנייד היוקרתי החדש של היצרנית האמריקאית רוצה להביס את ה-MacBook Air עם עיצוב וקומפקטיות שלא תמצאו בשום מקום אחר HP ממשיכה להרחיב (ואולי גם להמציא מחדש, בעצם) את מותג ה-Spectre שלה – הפעם עם מכשיר אשר גורף בקלילות את תואר 'המחשב הנייד הדק ביותר עם מסך 13.3 אינץ'. הדגם החדש, שנקרא פשוט Spectre ללא שום תוספות או הסברים מיותרים, מציע מפרט ראוי במעטפת אלומיניום וסיבי פחמן מעוצבת בעלת עובי של 10.4 מילימטרים בלבד לכל אורכה – דק בכמעט 3 מילימטרים מה-MacBook Air (בנקודה העבה ביותר שלו) אשר ללא ספק מהווה יריב מרכזי במקרה הזה, ועבה רק בכמילימטר מהאייפדים שקדמו לעידן ה-iPad Air. בתוך האריזה בעלת העיצוב הייחודי תמצאו מסך IPS בגודל 13.3 אינץ' וברזולוציה של 1080p עם…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן למי שמבין במוסיקה אני מחפש מחשב לא כולל ציוד כללי (רק מחשב) עד 2800 שקל ואם אפשר פחות מה טוב, חשוב שיהיה 8gb זכרון שיהיה שקט מאוד , בלי מערכת הפעלה תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-