ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,458 דיונים בפורום זה
-
לא יצא מהבית כנראה אבל יהיה נייד בתוך הבית. משהו חזק ואמין שלא יהיה כבד מידי, רצוי 14 או 13.3 של DELL . עדיף שיהיה חיבור ישיר של HDMI . משהו מומלץ ?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
בניתי מפרט למטרת גיימינג כבד. אשמח לדעת מה דעתכם עליו? http://www.tms.co.il/preview/spec/5zex2fmg [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪936[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪44[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width…
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
היי כולם, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, בן ה6.5 שנים. 1. מה התקציב המקסימאלי? אני מכוון ל4 אפשר מבחינתי עד 6 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני hd, מעט משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מיתלבט בין שתי גישות ...AMD או INTEL ---- לגימינג בינוני ולא כבד 1שניהם עולים מחיר דומה ההבדל הוא בכרטיס המסך היותר טוב במיפרט AMD [TABLE=class: bar, width: 90%] [TR] [TD=width: 80, align: right] מעבד: [/TD] [TD=align: right]INTEL 4570 : HASWELL, CORE I5, S1150, 3.2Ghz - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪978[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 80, align: right] לוח אם: [/TD] [TD=align: right]GIGABYTE GA-B85M-HD3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪449[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 80, align: right] כרטיס מסך: [/TD] [TD=align: right]GIGABYTE GTX660 "OC" 2GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1063[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 80, align: right] הרכבת מחשב: [/TD] [TD=align: right]קניית מו…
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחפש נייד קל עבור אימי שקצה בטנק-עגלה 15.6 שהסתובבה עימו עד היום. התחלתי להסתכל פה באתר ובחנויות והתלהבתי מהאולטראבוקס השונים. די מהר אני חייב להודות הבנתי שהלכתי לאיבוד בסבך הדגמים והמפרטים ככה שאני זקוק מאוד לעזרה. אבי חוזר בשבוע הבא מהונג-קונג ואם ההפרש במחיר הוא יותר מ 500 שקלים אשמח לשמוע אם למישהו יש ניסיון בקנייה משם, וכן בנושא האחריות. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? מחשב עבור מורה העבודת בעיקר על וורד, מצגות וסרטים. דרושה יכולת חיבור למקרן עבור מצגות וסרטים לכיתה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3-14 מבריק/מאט עדיפות למסך 14. * רזולוציית המסך?לא עקרוני * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה * משקל רצוי? עד 2 ק…
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש מאוורר אמין איכותי והכי חשוב שקט למחשב נייד DELL N5050. מוכן להשקיע 100-150 ש"ח אם למישהו יש קישורים או ביקורות על משהו אני אשמח. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4-CRYSIS3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 היום קניתי את המסך הזה: [h=1]Dell UltraSharp U2312HM 23'' With LED IPS[/h] -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא כל כ…
-
- 9 תגובות
- 833 צפיות
-
-
מנסה להרכיב מיפרט לגיימרים - עבור בן דודי. אני עצמי גיימר לייט ( MW3 ) מקסימום - משחק במחשב בן 5 עם כרטיס מסך GTS450 מאוד מרוצה....הכל חלק - ובטח הרבה יגידו שאני לא מבין מהחיים שלי הבן דוד שלי הרבה יותר שחקן מימני - כולל BF ועוד - אבל לתחושתי המישחקים לא הרבה יותר כבדים בכל מיקרה יש לי כאן לכאורה השוואה לא הוגנת ביין שני מיפרטים - שלא עולים אותו דבר רחוק מיזה השאלה 1. היא אם בשורה התחתונה יהיה הבדל משמעותי - בחוויית המישחק כי אני משוכנע שקירטועים לא יהיו = בכלל 2. חוץ מיזה אם אני מוסיף למיפרט הזול כונן SSD בגודל 240G של אינטל האם זה משפר את חוויית המישחק וזרירזות הביצועים או שזה לא קשור תודה מראש לכל מי שעונה המיפרט הזול 3750 ש"ח [TABLE=width: 100%,…
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הי, אני צריך דעה על מפרט מחשב (השאלון מתחת והמפרט מתחתיו) ובנוסף יש לי שתי שאלות: 1) בדרישות לכרטיס מסך של התוכנות הומלץ על NVIDIA GeForce GTX 690 ובמפרט יש לי 760, זה יותר טוב או לא קשור? (ואם לא קשור אז אשמח להמלצה על כרטיס מסך שכן מתאים) 2) הייתי שמח להמלצה למוניטור נוסף במחיר סביר שיתאים לשלי (אני חושב ששלי זה NVIDIA GeForce 9500 GS שמגיע לרזולוציה מרבית של 1280X1024) תודה מראש המפרט: תקציב התקציב לרכישת המחשב: 6000 חריגה מקסימלית מהתקציב: 7000 שימושים מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום). גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC/ אחר (נא לפרט) במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמ…
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, קודם כל סחטיין על הפורום. אני מחפש המלצה למחשב נייד, התקציב הוא עד 4000 ש"ח, כשאפשרי קנייה באילת. * מטרות המחשב? בעיקרון אני מתחיל ללמוד בשנה הקרובה מדעי המחשב, אבל אני מצפה שהמחשב ילווה אותי גם מעבר לתואר, גם למשחקים פה ושם, סרטים וכו'. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? או 14 או 15.6. אם ה14 מעלה את המחיר משמעותית אז שיהיה 15.6. * רזולוציית המסך? אפשרי HD רגיל (720), לא חובה FHD. * משקל רצוי? באיזור ה2.5 ק"ג. לא צריך משהו קל במיוחד (שלפי מה שראיתי אומר בד"כ שאין CD, נפח קטן ועוד). * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מחפש משהו סטנדרטי, שיהיה זמן יחסית ארוך אבל לא משהו חריג. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * Bluetooth? כן. * גודל מינימלי וסוג של…
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
בהמשך חיפושי אחרי מחשב נייד לאחותי בת ה13 קיבלתי היום הצעה עבור 2 דגמים של לנובו Lenovo ThinkPad T410 בעלות של 3000 שקל lenovo 960 בעלול של 1800 שקל הייתי מעוניין לשמוע עליהם קצת פרטים וחוות דעת תודה ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אהלן חברים, חברה שלי נמצאת הרבה מאוד בטיסות לחו"ל מהעבודה, ובזמנה הפנוי המשחק שהיא נותנת בו בראש בבית הוא דיאבלו 3! אז.. היא מעוניינת לרכוש מחשב נייד שאולי יאפשר לה להיות קצת בעניינים גם בחו"ל. אשמח לקבל את המלצתכם בעניין. אני חושב שתקציב באיזור ה-5,000 הוא כיוון טוב להתחיל בו למרות שאין לי מושג מה מחירם של מחשבים ניידים לגיימרים כיום.. כמובן אם אפשר לרדת מזה זה מעולה. אין צורך באיזשהי מכונת מלחמה, אלא פשוט מחשב שיריץ את המשחק. אין צורך לקחת בחשבון משחקים בעתיד. * מטרות המחשב? משחקים (בעיקר דיאבלו 3), סרטים, ועבודה משרדית. * גודל המסך? 15 אינץ', רצוי מט. לא חובה אם פונקציה של מחיר. * רזולוציית המסך? אני מניח שככל שגבוהה ויתר, יותר טוב. * משקל רצוי? בגלל שמדובר בנסיעות לחו…
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום מבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט מחשב בהתאם למגבלות התקציב שלי . דרישות : 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוף אבל אם אין ברירה להשתמש בהכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HD + משחקים ועבודה רגילה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: למשחקים כמו שצויין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.פרו אבולושיין , NBA ומשחקי ספורט על הגרפיקה הכי גבוהה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין …
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני צריך ultrabook כמה שיותר נייד וקל (בערך 13"). שימושים משרדיים, סרטים, מוזיקה ומשחקים כמה שאפשר (שיהיה כ.גרפי מובנה טוב או עדיף חיצוני). בגדול אני צריך אותו לעוד 3 חודשים בערך וההתלבטות שלי היא זו: האם לחכות לדור ה- haswell של ultrabooks כדי להנות מגרפי מובנה חזק משמעותית מ- IB הנוכחי. או לחילופין לחכות שיהיה ultrabook עם haswell אבל לקנות את הנוכחיים עם ה- IB שמחירם ירד ובכך לקבל ביצועים דומים(?) ולחסוך עלויות? אופציה שלישית היא ultrabooks של AMD שאין לי מושג מה הם..אבל אני מניח שיש להם כרטיס מובנה חזק יותר מאינטל(?) ובכך לקבל נייד מתאים יותר למשחקים. בגדול חשוב לי מסך FHD ויציאת סאונד טובה לאוזניות איכותיות. כמו כן כפי שאמרתי כמה יכולות גיימינג שאפשר לסחוט מ- ultrab…
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אהלן! המחשב שלי התחיל לקרטע, אז החלטתי שהגיע הזמן לשדרג אותו. אז אני מחפש מפרט חלקי: לוח אם, מעבד וזכרונות (+ קירור, אם צריך). זה המחשב שיש לי כרגע: מעבד AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Tray לוח אם Gigabyte MA785GM-US2H AMD785G זכרונות G.SKILL F2-5400PHU2-2GBNT DDR2 2GB (1GBx2) 667MHZ כרטיס מסך Radeon HD 5850 מארז CoolerMaster HAF932 ספק CoolerMaster GX550 מסך Dell U2311H השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000-1500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, 1500 גבול עליון. 2. מה שימושי המחשב? קצת משחקים (לא הכי חדשים), אינטרנט, אופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ל…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, מאחר והדיון הקודם הפך ללא רלוונטי כבר עקב הרבה שינויים אז אני פותח אחד חדש המטרה כאמור היא להריץ בכבוד את המשחקים BF4 ו GTA החדש הבאים עלינו לטובה, הבעיה היא כמובן שאף אחד עדיין לא יודע מה יהיו הדרישות, אבל מה שכן דיי התרשמתי מהגודל של מסך 27 אינצ' והחלטתי ללכת עליו רק שזה מייקר את כל המערכת וצורך הרבה יותר כוח, אז מתחתי את התקציב... 1. מה התקציב המקסימאלי? 9 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שמביא את התמורה הכי טובה למחיר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדי…
-
- 65 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
שלום רב, מחפש להרכיב מפרט לאחותי (סטודנטית לרפואה). עד היום היה לה מחשב שנקנה ב2009, אם אני זוכר: לוח אם ASUS מעבד Q8400 4 ג'יגה זיכרון בלי כרטיס מסך ייעודי הארד דיסק סטנדרטי את ההארד דיסק היא תעביר למחשב היחד ככה שבזה אפשר לחסוך מבחינת המפרט. יש לה גם מארז (במחשב הישן התקול), אבל הוא די מעאפן (כזה של חברה שמרכיבה מחשבים). אשמח להמלצות על כן למפרט ב-1000-1500 שקל לא כולל הארד דיסק (אבל לדעתי כולל ספק+מארז). תודה רבה לעוזרים! אה, יש להם KSP מרחק הליכה מהבית אז עדיפות גדולה להרכבה משם, שוב תודה.
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקבות סדרה של הפסקות חשמל באזורי, חוסר באל-פסק וספק ג'נרי זול אני שם לב שהמחשב שלי מתחיל לגסוס (היום לקח לי כשעה להדליק אותו עד שהספק הסכים לעשות ג'סטה ולתת מכה). המחשב שירת אותי נאמנות במשך 5+ שנים, נקנה ב-Ivory ולמען האמת עשה בעיות מהיום הראשון (מסכים כחולים, שתי כרטיסי מסך שנשרפו וכו'). למרות שציפיתי להחליף אותו רק בעוד כמה שנים למחשב יקר ורצחני, אני מבין שאין ברירה וכבר נמאס לי לנסות לתקן אותו להחליף רכיבים על כן אני צריך מחשב בתקציב זול יחסית ועל הדרך לשפר את הביצועים. אני מתכנן לשמור את כל הציוד ההיקפי שיש לי, מסך ודיסק קשיח של 1TB שקניתי לא מזמן (ואולי במקרה הצורך דיסק קשיח נוסף של 0.5TB) - כל השאר יתחלף. מלבד הנקודות שרשמתי למטה שאתם זקוקים להם י…
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
קניתי לפני מספר ימים את המכשיר בגרסת (ASUS N56VB 4022H) עם המעבד i5 3230M. יש לי מספר שאלות שאשמח מאוד לתשובה עליהן- אני מעוניין בעתיד הקרוב מאוד לשדרג את הזיכרון RAM מ-4GB ל-8GB, יש המלצה לדגם ספציפי של כרטיס זיכרון? מחפש משהו בסביבות ~150. אשמח לקישור מאתר של IVORRY\ KSP. (האם האחד בקישור הזה מתאים? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9267) לפי מה שראיתי יש מכסה בחלק התחתון של המחשב ופתיחה שלו לא פוגעת במדבקת האחריות - האחריות עדיין תהיה תקפה לאחר הוספת הזיכרון החדש? האם החלפת הדיסק הקשיח של 5400RPM בזיכרון SSD שווה את המחיר או שזה סתם גימיק להרצה יותר מהירה של מערכת ההפעלה? לפי מה שראיתי מסקירות שונות באינטרנט הטמפרטורה המקסימלית שה-CPU הספציפי אמור להגיע ע…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כיום שני מחשבים (אחד במרכז ואחד בירושלים). המחשב שבמרכז הוא מחשב לימודים ולכן הוא יחסית חלש (i3 כלשהוא), 4GB זיכרון וללא כרטיס מסך. בירושלים יש לי מחשב חזק בהרבה (i5-2500K וכ'ו). השאלה - בהנחה שהספק שלי במרכז יכול להחזיק את הכרטיס מסך מירושלים (Radeon 6870), אם כדאי לי לקנות כרטיס מסך נוסף בשביל המחשב בירושלים (חושב על GTX 580 יד שנייה), ואז יהיו לי מעין שני מחשבי גיימינג. השאלה אם למשחקים i3 זה בכלל יספיק לי (אפילו על medium נגיד או אפילו medium-low). תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד "15.6, שמיועד למסמכי אופיס ושימוש חובבני ב-Photoshop ו-Illustrator. ראיתי מחשב של ASUS, דגם K55A-1BSX-PB-R עם מסך LED 15.6'' HD, מעבד Intel Core i5-3210M, דיסק קשיח בנפח 500GB, זיכרון 4GB, ומערכת הפעלה Windows 8 Home Premium 64 Bi. ב-2000 ש"ח (מחודש עם אחריות) (ניתן לראות את כל הפרטים בקישור: http://group-e.buy2.co.il/group-e/DailyDeal/Offer/35372fd5-9d0c-4e21-9f57-61db6047cdb7) זה אמור להספיק או שאני צריך משהו יותר חזק? ולגבי המחיר, הוא סביר? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש מחשב נייד תקציב בסביבות ה 3500 ש"ח * מטרות המחשב? בעיקר לשימוש משרדי ושימוש בתוכנות גרפיות כגון: אוטוקאד, פוטושופ, סקצאפ ויריי * גודל המסך? 14-15.6 * רזולוציית המסך? לא מבין בזה כמה שיותר טוב עדיף * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500-1000 GB * כונן אופטי? כן DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא משנ * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, win7/8 * האם יש לכם העדפה ל…
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד בסכום של עד 3000 ש"ח, לצורך משחקים כבדים חישובית אבל לא גרפית (בסגנון civilization 5) נתקלתי ב2 הצעות, אשמח אם תתנו חוות דעת ואם אתם ממליצים לא לקחת את המחשבים האלו, אשמח להמלצות על מחשב אחר. 1. מחשב נייד מוחדש (עודפי מלאי ממפעל היצרן, לא היה בשימוש לקוחות סופיים) מבית DELL Inspiron, מדגם i15RN-4118BK, עם מסך LED HD בגודל 15.6 אינץ', מעבד מהיר במיוחד Intel Core i5-3210M במהירות 2.5GHz, זיכרון 6GB DDR3, דיסק קשיח בנפח 1TB, סוללת ליתיום 6 תאים לזמן עבודה ממושך, Bluetooth ו-Wi-Fi, ומערכת הפעלה Windows8 Home Premium. המחשב הינו מוחדש: מוגדר כעודף מלאי ממפעל היצרן - לא היה בשימוש של לקוחות כלשהם. כולל אחריות לשנה 2450 ש"ח הרחבת אחריות ל-3 שנים - תוספת …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי FULL HD במסך 52", עבודה משרדית, משחקים קלים במידת האפשר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס - תדיר. הורדות - תדיר. סרטים - תדיר. משחקים - מזדמן. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל האפשר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג(בעיקר)+עריכות בסיסיות(sony vegas 'AE'C4D וכו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:- מיועד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cod ghosts ' AC4 וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1280 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-