עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by myDGB blws,

. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג(בעיקר)+עריכות בסיסיות(sony vegas 'AE'C4D וכו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:- מיועד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cod ghosts ' AC4 וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1280 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  2. היי. יש לי מחשב נייד מדגם ASUS X54C בעל נפח זיכרון פנימי 2GB - מפרט. לשימושי המולטיטאסקינג שלי בWIN 7 הזיכרון לא כל כך מספיק . הייתי שמח לקבל המלצה מה לעשות? - לפתוח בבית או להתקין בחברה (כדוגמת אייבורי/ksp)? - האם להוציא את המודול הקיים (או שמדובר על בכרטיס מולחם ללוח?) ולהכניס 4GB או להכניס מודול נוסף של 2GB או בכלל להכניס מודול נוסף של 4GB ? תודה.

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי FULL HD במסך 52", עבודה משרדית, משחקים קלים במידת האפשר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס - תדיר. הורדות - תדיר. סרטים - תדיר. משחקים - מזדמן. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל האפשר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  4. שלום לכולם אני רוצה מחשב חזק שיפעיל את המשחקים הכי כבדים באוכיות הגבוהות ביותר עם המחשב אני רוצה את כל הציוד ההקפי שזה מקלדת עכבר מסך ומערכת שמע 2.1 ומדפסת משולבת 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך עד 2K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 8K זה המקסימום שאני יכול לשלם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים -כגון: בטלפילד. הילו. ועוד... בקיצור בעיקר משחקי יריות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

5. Started by shiya,

בס"ד אני בתהליך של חיפוש מחשב נייד חדש, ועלו לי כמה שאלות שאלות שאני מקווה שתוכלו לענות לי עליהם: 1. האם המעבדים החסכוניים (סדרת הU) יכולים לרוץ באופן רציף גם על מהירות גבוהה יותר (הבנתי שיש שם איזו אפשרות שנקראת BOOST)? ואם כן, במה המעבדים הרגילים יותר טובים? 2. הגיעה אלי הצעה לקנות מחשב עסקי מהסדרות הכי טובות של החברות (elitebook, probook, Latitude) במחירים זולים מאוד (זה אמין!) אך מדגמים ישנים קצת. למשל עם מעבד 2XXXM או בלי USB 3.0. זה שווה את העובדה שהמחשב נחשב עסקי ומגיע ישר עם 3 שנים אחריות? בתקווה לתשובה מהירה, ותודה מראש

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  6. שלום רב, מחפש מחשב נייד תקציב בסביבות ה 3500 ש"ח * מטרות המחשב? בעיקר לשימוש משרדי ושימוש בתוכנות גרפיות כגון: אוטוקאד, פוטושופ, סקצאפ ויריי * גודל המסך? 14-15.6 * רזולוציית המסך? לא מבין בזה כמה שיותר טוב עדיף * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500-1000 GB * כונן אופטי? כן DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא משנ * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, win7/8 * האם יש לכם העדפה ל…

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  7. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים והרכבתי 2 מפרטים שנראים לי מתאימים כיום יש לי i5 (S1156 2.8GHz 760) בתדר 3 גיגה עם GTX460 שלא מתמודד יפה עם BF3 ומשחקים כבדים אשמח גם למפרט שונה במידה והשניים שלי לא טובים 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4, gtaV,bf3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נ…

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  8. שלום רב! כהכנה לדור המשחקים החדש הבא עלינו לטובה (באטלפילד 4 בראש ובראשונה), אני מעוניין לשדרג את המחשב. הנה המפרט הנוכחי: Intel E5200 Box Gigabyte GA-G31M-S2C A-DATA Extreme CL4 800Mhz 2X2GB DDR2 Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 Western-Digital WD1600JS NEC ND-3520AW CoolerMaster Elite 370 Enermax EG475P-VE 485W Dell 2209WA 1. מה התקציב המקסימאלי? בין 5000 ל- 6000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לשיקולכם. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם הצורך ממשי והחריגה למוגזם, אז בהחלט ניתן - אם הדבר יבטיח תוספת ביצועים ושרידות לאורך זמן. 2. מה שימושי המחשב? משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המח…

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. יש את כל העיניין הזה עם התאים בסוללה ואני לא כל כך מבין בזה, הייתה לי סוללה שהחזיקה ממש הרבה זמן ועכשיו היא בקושי מחזיקה 3-4 שעות (עברו כבר 4 שנים מאז שקניתי את הלפטופ) אני מעוניין לקנות סוללה מקורית וטובה שתחזיק לפחות כמו שמה שיש לי עכשיו החזיקה בהתחלה... אם יש לכם המלצות גם מאיפה לקנות זה יהיה אחלה! תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  10. 1) מעוניין לרכוש את המחשב בארץ. למרות שיש סיכוי שאוכל להביא את מחשב מארצות הברית. סבא שלי טס לשם שבוע הבא. ככה שאפשר להביא מחשבים מומלצים שקיימים שם. * מטרות - קצת משחקים, סרטים, עריכה מקצועית של תמונות - לכן המסך הוא הדבר הכי חשוב לי במחשב. * עד 15.6 אינצ' * רזולוציה כמה שיותר גבוה. אני רוצה שהמסך יהיה איכותי לצורך עריכת תמונות. יש משהו שמשתווה לretina של mac? * עדיפות למשקל כמה שיותר קל ולא כבד. * זמן סוללה ממוצע כזה * יציאות סטנדרטיות. כולל HDMI * שיהיה כונן SSD * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיפות שכן. לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS או SAMSUNG * מבקש שהמחשב יכלול את מעבדי הhaswell החדשים. ולא …

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  11. Started by Drycos,

1) התקציב המשוער הוא לכל היותר 2500 שקל. התכנון לקנות את המחשב ב-Ebay אנגליה כיוון שאני טס לבקר דודים בצרפת. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפייה בסרטים וכתיבת קוד * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא כך כל מבין בזה מעריך שגודל ממוצע בערך 15-16 אינץ. אין לי שמץ מה ההבדל בין מבריק למאט. * רזולוציית המסך? גם לא כל כך מבין בזה, מעריך שרזולוציה סטנדרטית שיהיה ניתן לראות סרטים ולעבוד בצורה נורמלית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? רצוי לא כבד במיוחד, ישמש ללימודים ולכן עדיפות למשקל קליל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי זמן סוללה ארוך, ממוצע לדעתי 8 שעות יכול להיות מעולה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת HD * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונ…

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  12. שלום לכולם. אני אודה למי שיכול לעזור לי. צריף מחשב חדש בדחיפות 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אם אין צורך בכל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200- בתנאי שהשינוי יהיה ממש משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס בעיקר (כבד) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מ…

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. שלום, אני עוזר לחבר לקנות מחשב לעבודה משרדית מאייבורי. בעיקרון הלכתי לפי המפרט הזה ממדור מפרטים ממולצים: http://tinyurl.com/lugaf2z רק צריך את ה V שבחרתי את החלקים הנכונים... לגבי המעבד- בחרתי גרסת BOX וגם קירור חיצוני כי אין להם באתר גרסאות TRAY בכלל, אבל לפי מה שהבנתי אפשר לבקש מהם להחליף את הקירור לחיצוני ולהזדכות על הסטוק. תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ומשחקים קלים (אין דוגמה למשחקים). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ו…

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  14. אהלן, מחפש מחשב נייד איכותי וחזק שיענה על הצרכים הבאים בתקציב של 3500-4000 ש"ח תודה מראש, איציק * מטרות המחשב? עריכה גרפית, עבודה עם תוכנות כבדות של אדובי (after effects, indesign, photoshop) * גודל המסך? 15-16 * רזולוציית המסך? HD 1366x768 ,FHD 1920x1080, מוכן לשמוע מכם מה עדיף * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיפות לעד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500-1000 GB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בת…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by eliran78,

שלום מחפש מחשב חדש לדירה עיקר השימוש אינטרנט אופיס הורדת סרטים ב HD (שידור לטלויזיה דרך רשת ביתית) ואחסון משחקים - ממש ממש בקטנה (אולי משחקי ילדים) 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500-1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שניתן לחסוך אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +-250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך…

16. מטרות המחשב - מחשב סטודנט נייד לעבודה שוטפת, גלישה באינטרנט וצפיה בסרטים. גודל המסך:13" (אפשר גם יותר, אך מעדיף 13 אינץ) * רזולוציית המסך? שתתאים למטרות, שלא תיהיה נמוכה מדיי. מסך מבריק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? חשוב שיהיה קל משקל/ כמו macbook air. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6 - 8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? היציאות הסטנדרטיות שיש היום(hdmi,usb03) * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אני חושב שכדי שהמחשב יהייה דק אני חייב SSD לא? + זה ישפר את הביצועים נכון? 128 GB יספיק, אני אעדיף יותר, אם ניתן. …

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  17. שלום חבר'ה, המחשב המפלצתי שבניתי במו ידי לפני שנים הפך לכלבלב וסוף סוף צברתי תקציב לקנות מחשב חדש בין השכר דירה\רכב\דלק\לימודים וכו'... אני כבר לא מתמצא כמו פעם אבל התחלתי קצת לשוטת בפורום שוב ולבדוק מה מומלץ יותר ומה פחות, הרכבתי מפרט חלקי שאני צריך, חלק מהחלקים אני אקח מהמחשב הישן (ארד-דיסקים וציוד היקפי) אבל הנה השאלון כדי לסגור את כל הפינות 1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שמביא את התמורה הכי טובה למחיר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדי…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב זול עבור עמדת עבודה במשרד אדריכלים... 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 אבל רצוי פחות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אדריכלות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד 2008 (אולי ירכש חדש בעתיד), סקצ'אפ 8 - פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. הי חברה, חשבתי על macbook pro עם i7 זיכרון פנימי 8GB וזיכרון חיצוני 0.5TB. השאלות שלי הם: 1. האם המחשב מספיק טוב לעריכה מקצועית (לא סופר מקצועית אלא עורך מוזיקה לחתונות/אירועים וכו'), או האם יש לכם המלצות אחרות? (אני שומר קבצי מקור ולא מקודד ל-MP3 2. האם עיקר הבעייה היא הזיכרון הפנימי ולא מהירות העיבוד ולכן אפשר ללכת על מהירות של 2.3GH ולא של 2.7 ובמקום זה להגדיל את הזיכרון הפנימי ל-16GB (זה המקסימום שלהם) ואולי גם לשדרג ל-750MB שטח איכסון? אשמח לתגובות תודה הלי

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3 CF3 CRISIS 3 ועוד כבד.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 900*1600 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. הא…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום חברים. רכשתי Zenbook משומש. אני גר בארה"ב. קטע מוזר. אין לי WiFi. זאת למרות שה OS עברה טעינה מחדש ל Factory Settings. ב Device Manager לא מופיע בכלל קטגוריה "Network Adapters". כמו כן, בלוח הבקרה - ב Network, ההודעה היא: "Windows did not detect any networking hardware" ! החשד שלי היא שכרטיס הרשת דפוק? או אולי אפילו הוצא מן המחשב מסיבה כלשהי? או שאני קופץ גבוה ולמישהו יש פתרון? עצה? ממש תודה!

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  22. Started by oshribienhaker,

אוקיי אז אחרי בירורים ובעיקר בזכות מענה מקצועי באתר החלטתי לוותר על יכולות הגיימינג ואני יחפש מחשב נייד שיתאים לשאר הצרכים מלבד משחקים רציניים. ואולי בהפרש נשדרג את הנייך. קחו בחשבון שהמחשב ייקנה ב-ksp באילת אז אשמח להמלצות על מחשבים שקיימים בksp מטרות המחשב? : עבודות תכנות, לימודים, עבודה משרדית * גודל המסך? 15"-17" * רזולוציית המסך? שתתאים למטרות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? היציאות הסטנדרטיות שיש היום(hdmi,usb03) * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500g (אני גם ככה עובד עם חיצוני לרוב ה…

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  23. Started by mixtape,

היי, הרכבתי את המפרט הסופי הזה לפי מדור ההמלצות של הפורומים והצעה שקיבלתי כאן, רציתי לדעת האם יש רכיבים מסויימים שניתן להתפשר בהם עם פגיעה מינימלית באיכות המחשב, שיריץ משחקים בלי בעיה (בהנחה שהמטרה שמשחקים כמו Rome2, Watchdogs, GTA V וכו' ירוצו על המחשב חלק לגמרי ובכלל שיחזיק לפחות 4-5 שנים עם שדרוגים מינימליים). המחשב הזה מתחבר לSyncmaster BX2450 גודל 24 אינץ' עם רענון של 60 פריימים וזמן תגובה 2 MS ברזולוציית 1920X1080. הייתי רוצה להצליח להצטמצם ל-6000 או לכל היותר 6500 ש"ח. תודה רבה מראש! מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3570K 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1121 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. המפרט צריך להיות מRSM. ההתלבטות בעיקר בקשר למארז לספק וללוח אם. אשמח לקבל המלצות או ביקורות על מארז ספק שקטים / טובים יותר ואותו דבר לגבי הלוח אם. תודה!! [TABLE] [TR] [TD=class: standartFont, align: right] [/TD] [/TR] [TR] [TD][TABLE=class: ConfigTablePrint] [TR] [TD=width: 40, align: right][/TD] [TD=width: 350, align: right]שם הפריט[/TD] [TD=width: 100, align: right]אחריות[/TD] [TD=width: 75, align: right]מק"ט[/TD] [TD=width: 75, align: right]כמות[/TD] [/TR] [TR] [TD] [/TD] [TD=align: right] מעבד Intel Pentium Dual Core Ivy Bridge G2020 2.9Ghz 3MB Socket 1155 Tray[/TD] [TD=align: right] 3 שנים[/TD] [TD=align: right] intelG2020Tray[/TD] [TD=alig…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. הייתי מעוניין גם לדעת מה אתם אומרים לדבי המחשבים האלה (בשביל ההשוואה לקחתי פשוט מחשבים במחירים הכי נמוך, גבוה ובינוני) Lenovo G585 M839JIV 1500 NIS Toshiba Satellite C850D-119 2000 NIS Fujitsu LifeBook AH532-M55A5IL 2500 NIS חוץ מזה הייתי רוצה לקבל הצעות לקניית מחשב בלי שום קשר למפרטים הקודמים. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד? סרטים באיכות 720P לפחות. אין צורך במשחקים. גלישה ברשת (פייסבוק וכו') ודברים בסיסיים, כמו צפייה בתמונות, עבודה בתוכנות בסיסיות כמו וורד, פאוורפואינט וכו'... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך יחסית גדול, לפחות 15…

• 2 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים