ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,356 דיונים בפורום זה
-
מפרט רב תכליתי לעבודה משרדית קצת משחקים זה די ברור שהם לא יעבדו בהגדרות הכי גבוהות בתקציב הזה ועבודה עם תוכנות כמו SOLIDWORKS וכדומה אני שוהה מול המחשב זה רב בקריאת מסמכים אז חשוב שהמסך יהיה איכותי לגבי התקציב אני עדיין לא סגור אליו אז אם אני צריך להגדיל את התקציב לפי דעתכם אני פתוח להצעות
-
- 9 תגובות
- 980 צפיות
-
-
המחשב לא מוצע למכירה ! מישהי שאני מכיר מוכרת אותו לבת דודה שלה, והיא רוצה לדעת כמה הוא שווה. המחשב: LG E300 Intel T2390 ATI Redeon Xpress 1250 2GB DDR2 דיסק קשיח - 500GB של WD חדש המחשב כבר לא באחריות. הבטריה שלו מתה. כמה הוא שווה?
-
- 9 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש אותך לעריכת וידאו ואנימציה (בתוכנות אדובי). אחרי הרבה התלבטויות והתייעצויות, בניתי מפרט מהאתר של KSP, דיברתי עם טכנאי מחשבים שהציע לי לרדת למעבד i5 כי ההבדלים זניחים, והגעתי למפרט הבא: אז זה המפרט שהורכב מהאתר של K.S.P מחשבים: מעבדי אינטל: Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8599 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55A-UD4P s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9257 זכרונות: DDR III 1333Mhz 3x2GB Corsair XMS3 Triple Channel CL9 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=7193 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX http://…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב מיועד לאשתי לעבודה. אין חשיבות לאיכות המארז והספק, כל עוד הם עושים את העבודה. מתלבט לגבי שיפור ביצועים בעזרת מערך RAID0 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת האפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה מקסימלית 500 ש"ח רק במקרה של מהפכה בביצועים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? אינטרנט וגרפיקת דו מימד. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. photoshop, illustrator ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה משמש לפרנסה. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב…
-
- 9 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, צריך המלצה לשרת לחמש תחנות עבודה, כמובן שהכי חשוב שהוא יהיה אמין ויחזיק כמה שיותר (החלפת שרת זה סיפור), לגבי התקציב, הוא מאוד מאוד גמיש, זה שרת לחברה, והרבה יותר חשוב שהוא יהיה טוב מאשר לעשות חשבון לכמה מאות שקלים. תודה.
-
- 9 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט מחשב לסלון שיכלול (בנוסף לדברים הרגילים כגון צורב) גם מסך מחשב דק (LCD) בגודל של 21.5 אינצ' או 22 לא קטן יותר מ21, רמקולים, מקלדת, עכבר, מדפסת הניתנת לשימוש בתור פקס (היא תתחבר לראוטר שאפשר יהיה להדפיס דרכו אבל העיקר שיהיה גם שימוש בתור פקס), וגם מאווררים (אוורור טוב) שהמחשב יהיה לא רועש כי הוא הולך להיות בסלון בכל זאת... המחשב הוא לא בשביל גיימרים אלא בעיקר לעבודות משרדיות כאלה ואחרות... (מחשב לסבא וסבתא) כל המחיר אבל שלא יהיה יותר מ3000 שח (כולל הכל) לא צריך כמובן תוכנות וכו'.... זה משהו שאני כבר ארכוש בעצמי. (יש לי כבר וינדוס 7 פרו שרכשתי) תוודה מראש
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, רציתי לבנות מפרט מחשב למשחקים (call of duty וכד') שיעבדו ברזולוציה של 1050- 1680 בהגדרות טובות. במידה ואפשר לחסוך אך לא לפגוע בביצועים- סבבה. אולי יהיה גם oc בעתיד... מהודעות שקראתי בפורום הגעתי למפרט הזה: Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 490.00 ₪ Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 218.00 ₪ Power Color ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI 712.00 ₪ AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 Tray 817.00 ₪ SeaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze 393.00 ₪ Gigabyte MA-770T-ES3 AMD770 CHIPSET 439.00 ₪ 3,069.00 המפרט הורכב בrsm מטעמי נוחות, אך למי שיש המלצה לחנויות בדרום (אשקלון) - בכבוד. …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה שלי נוגעת לווסטרו 3300, שקיים ב2 תצורות: כ. מסך רגיל מובנה או ג'יפורס 310M (נדמה לי) האם המחשב עצמו חם יותר נוכח הכרטיס מסך? האם הדבר בולט?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא כתבתי כאן מאז ימי biodome באזור 2002 אבל תמיד כיף לחזור - מקווה שעדיין עוזרים כאן כמו פעם. אני מנסה להרכיב מחשב למשפחה שיוכל לענות על השימושים השונים של הבית. חשוב לציין כי המחשב ממוקם בסלון ולכן חייב להיות שקט שקט שקט. התקציב הוא בסביבות 7000 ש"ח לפני מע"מ (לא צריך לחשב את המע"מ - כולל מע"מ לעוזרים סביבות 8500) התקציב גמיש מאוד אך אנא הסבירו את הסיבות לשינוי והצדקתן. המחשב משמש בעיקר לעבודה משרדית על תוכנות כגון winedt latex וmathlab. בנוסף הוא ממוקם בסלון ומחובר לApple Cinema HD Display 30 אינץ' על רזולוציה של 2560x1600 ולכן כשמריצים סרטים בHD הוא חייב להיות מסוגל לעמוד בכך. הסביבת עבודה עצמה חמה עקב קיומו של UPS און-ליין גדול שמחזיק את כל החשמל אזור (מחש…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב? 2100 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת?בלי חריגה שימושים מהם השימושים במחשב? (גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC וכו') במידה ובחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק. במידה ובחרת בעיצוב כלשהו, ציין שמות של תוכנות בהן אתה משתמש. גיימינג קל מאוד nba2k10,11,pes 2010 באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT? *מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.25GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64BIT תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. 32 שימושים מיוחדים האם תבצע OverClock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים? *מידע נוסף על Overclock תוכלו למצוא בסוף האשכול.לא האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI - בעתי…
-
- 9 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום רב!! קיבלתי הצעה ל 2 מחשבים. האחד לשימוש משפחתי- אופיס, אינטרנט וכו'. השני לגיימר מתחיל בן 13 שכולל מסך. התקציב הוא 5000-+. ההצעות מצורפות בשני קבצים, אשמח לשמוע את חוות דעתכם! [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מה לא צריך? (כי כבר יש לי ואני מתכוון להשתמש בזה) מארז - Enermax ECA5001-B Uber Chakra Full Tower ספק - Enermax Liberty 500W צורב - יש. מפרט שהכנתי * בכוונה רשום המחיר הכולל ולא מחיר החלקים. אני מזמין ממקום מסוים בהנחה ולכן המחירים לא רשומים. אשמח לדעת מה הדעה לגבי החלקים-עלותם. יקר, זול, משתלם. 750 Quad Core i5 Turbo GA-P55A UD3 4Gb Kit (2G X2) CMX4GX3M2A1600C8 CL-8-8-8-24 DDR3 1600 (קורסייר) Gigabyte GTX465 1280 MB GDDR5 HD103SJ SAMSUNG 1TB סה"כ - 3993 שאלות - 1. איך המפרט? האם עדיף ללכת לכיוון של AMD? האם זה ייתן ביצעוים גבוהים יותר? 2. כרגע לכרטיס מסך המיעד הולך להיות מסך בגודל 19". לא משהו מפלצתי (22..וכו'). 3. זכרונות - מתלבט האם לקחת 1600 או 1333 - זה ייתן משה…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין אותו מחו"ל חשבתי על הdell alienware מה אתם אומרים עליו? ומאיפה אני יכול להזמין אותו?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כן כן גם זמנו של המניאק הזה הגיע והשתחררתי... לכבוד המאורע חשבתי לשדרג את המחשב הישן, בו בקושי נגעתי ב-3 השנים האלו, אולי לא למפלצת גרפיקה, אבל כן למשהו שיוכל להריץ משחק חדש וגם מחשקים עוד שנה ככה בלי לעשות בושות. כרטיס המסך שלי עכשיו הוא דווקא קצת יותר חדש מהמחשב (מפרט לא משנה, בואו נגיד שהוא צריך שדרוג): GeForce 7800GT השאלה שלי - האם זה אפשרי רק לקנות את הכל מסביב לכרטיס המסך, או שגם הוא חייב ללכת? בכל מקרה אשמח לקבל הצעות למפרטים עם \ בלי כטיס מסך, לפי מה שנראה לכם. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח \ 4000 כולל כרטיס מסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש עדיף שלא, אבל 100-200 שקל זה מקובל 2. מה הם השימושים…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, מבקש עזרה בבניית מפרט למחשב שישמש בעיקר לעבודה גרפית עם תוכנות Photoshop ו- Illustrator. זה מחשב לעבודה (פרנסה), וישמש לשעות עבודה רבות מדי יום. אם ניתן לחסוך בתקציב - עדיף. יש צורך בציוד היקפי - מסך, עכבר, מקלדת ורמקולים (בסיסיים - אבל עם חיבור נוח לאוזניות ולנגן מוזיקה). רצוי תמיכה ב- e-sata לחיבור כונן חיצוני לגיבוי וניידות (שאולי יירכש, אם התקציב יספיק). רצוי מערכת הפעלה Win7-64bit. רצוי שהמחשב יהיה שקט (אפילו מאוד, זה יעזור לריכוז...). עדיף לקנות המחשב באזור נתניה/הרצליה, מבחינת שירות ותמיכה. בהנחה כי המחשב יהיה חזק מספיק (ל- 3-4 השנים הקרובות), אז כנראה לא נשדרג אותו עד שיגיע יומו. זו הצעה שקיבלנו: לוח אם Gigabyte-GA-P55-USB3 מעבד Intel Core i5-750 2.66MH…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי מישהו יכול להציע לי מפרט טוב לפי הנתונים הבאים: 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים + אמולטורים (דורשים מעבד עם קצב שעון מהיר) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). windows 7 64 bit ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך רחב סמסונג 21.5 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?rpg + ps2 emulator * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניו…
-
- 9 תגובות
- 991 צפיות
-
-
קניתי את המחשב hp dv6-2155dx רציתי לדעת פרטים על המחשב הזה מבחינת ביצועים,חי סוללה ולאיזה פעולות הוא מתאים וכו' אז מישו? מפרט: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?lc=en&dlc=en&cc=us&docname=c02029512
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש, וקיבלתי כבר מפרט והצעת מחיר מחנות http://www.httpshare.net/04082010182032.jpg את המפרט בנה לי בעל החנות שממנה אני כנראה יקנה, זה חנות שכונתית קטנה אבל יש לו מעבדת תיקונים מקצועית ומהירה ושירות טוב...ככה שגם אם אפשר להשיג את אותו מפרט ממקום אחר ב100-200 שקל פחות אני מעדיף לקנות ממנו בשביל לקנות בראש שקט. מה דעתכם על המפרט? המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט וצפייה בסרטי HD, וקצת קידודים של וידאו ואולי גם קצת משחקים... ככה שרציתי להשקיע בעיקר במעבד ובRAM, ופחות בכרטיס מסך.
-
- 9 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אהלן, מחפש מחשב דיי פשוט שלפחות מסוגל להריץ Team fortrres2, מסך 19 אינץ׳ יש לי כ.מסך 8600gt (אולי נשדרג בהמשך) צריך צעות בקשר ל מארז (מידת רעש לא אכפת לי) ספק, זכרונות, מעבד, לוח אם, דיסק קשיח כל השאר יש... תודה!! אם אפשר הצעות מחיר מ TMS או חנויות אחרות באיזור קריות-חיפה
-
- 9 תגובות
- 957 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי 4200 ש"ח היי חברה, אשמח אם תסייעו לי בהרכבת מפרט למחשב חדש אותו אני מתכנן לרכוש, המחשב יחובר למסך 24 אינץ' + לטלויזיה 42 LCS אותה יש לי בחדר. תודה מראש! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גיימינג, עבודה משרדית, תכני HD א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. משחקים, סרטי HD ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא, לשימוש פרטי ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ללא ציוד היקפי. תקציב 3700 עדיף ללא חריגה אם לא קריטי. מיועד למשחקים חזקים RPG / 3d shooters / strategy games 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מבקש גם המלצה למסך 21-22-23 שיתאים טוב לכרטיס מסך. ללא קשר לתקציב 3700. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך צורב. 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. יש כבר כונן קשיח SATA וצורב, האם חנויות מחשבים יקחו אותם וירכיבו אותו בחינם ? 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7-8. אבל לא על חשבון רכיבים חשובים יותר. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברק…
-
- 9 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היי, חבר בנה בשבילי מפרט.. מה אתם אומרים עליו? שווה את המחיר? אפשר לנצל את התקציב בצורה טובה יותר? יש ברשותי מסך 22 אינץ שתומך עד 1050 1680 . מעבד Intel Core i5-760 Tray ₪975 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5-760ay לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L ₪509 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950201 כונן קשיח Westren Digital WD10EAVS 3.5" 1000GB SATA2 8MB ₪402 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WD10EAVS זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 8-8-8-21 HK ₪552 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL8D-4GBHK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5830 1024MB DDR5 PCIe ₪1300 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S583…
-
- 9 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום מה דעתכם על המפרט הבא בסביבות 2000 שקל! מעבד Intel® Core™ i3-530 Processor (4M Cache, 2.93 GHz) זיכרון Transcend 2048MB DDR3 1333MHz לוח אם BLKDH55TC INTEL® "Media Series" "Tom Cove" H55 - Socket LGA1156 דיסק קשיח 500GB SATA2 7200rpm 32MB Buffer (Seagate.) כרטיס מסך ntegrated graphics processing intel* Graphics Media Accelerator HD (Intel GMA HD צורב DVD LG/Sony/Samsung X22 כרטיס רשת Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) LAN כרטיס קול 8-channel (7.1) audio subsystem using the Sigmatel 9274D audio codec מארז MIDI ATX (4 התקני 5.25", + 2 התקני 3.5" + פתיחה משני הדפנות, מארז קשיח ואיכותי בהתקנים בינ"ל) ספק 500W הציעו לי גם לשנות ולשים לוח של GIGABYTE P55-U…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחר 4 שנים, החלטתי לשדרג את המחשב (והמסך), למחשב שיחזיק גיימנייג בהגדרות גבוהות בינוניות (גבוהות בעיקר כמובן). עיינתי בסטיקי, והבנתי שצריך לענות על שאלות מסוימות כדי שאוכל לקבל הצעות קונקרטיות. . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5.2 אלף שקל. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אני מצפה להריץ משחקים על הגדרות גבוהות כלל הניתן, בנוסף אני אשתמש במחשב לצפיה בסרטים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר מאוד ב) במידה והמחשב מיוע…
-
- 9 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום חברים , חדש פה קורא פסיבי וזקוק לעזרת במפרט למחשב לגרפיקה - קראתי את האשכולות הנעוצים בנושא אך לחדש כמוני המונחים המקצועיים יצרו קצת בילבול :-\ כפי שצויין בכותרת מפרט לשימוש גרפיקה בעיקר דו מימד - ומעט תלת מימד לא מורכב מידי 1. מה התקציב המקסימלי? 10K במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה עם גרפיקה דו מימד ותלת מימד - שימוש מספר תוכנת במקביל ואינטרנט . א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. , פוטושופ ,אילוסטרייטור ,פלאש,פיירוורק - גירסאות חדשות CS5 .פוזר ו3DS MAX ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה . עיקר העבודה 2D 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן יש צורך בציוד…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-