ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
מעוניין למכור- רק שלושה חודשים אצלי- חדש דנדש!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, זה יהיה המחשב החמישי (אני חושב) שאני קונה בעזרתכם. מטרות: עריכת אודיו ווידאו, פוטושופ, גיימינג ברזולוציה 1680X1050 (כרגע, ייתכן וישתנה בעתיד ל1900X1200). שקט חשוב אבל לא קריטי כרגע יש תכנון לעשות OC קל בעזרת מכפלה פתוחה. אין צורךב: מסך, מקלדת, עכבר, DVD, רמקולים. תקציב עד 4500 ש"ח המחשב ייקנה באילת (בKSP - מלא מוגבל), זה מה שחשבתי עליו: מעבד (1025ש"ח): Intel Core i5 4670K מאוור (93ש"ח): Scythe Katana 3 לוח (568ש"ח): Asus Z87-K LGA1150 זכרון (322ש"ח): Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX LOVO כרטיס מסך (873ש"ח): Zotac GTX660 2GB GDDR5 דיסק (530ש"ח): Western Digital Caviar Green 3TB SATA III דיסק (445ש"ח): Samsung 840 Series 2.5'' 120GB SSD מארז (280ש"ח): Ant…
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני זקוק לדיסק קשיח ולוח אם חדש למחשב ישן. אין כוונה להשקיע רק שיעבוד טוב ללא תקלות. מתכוון לקנות מחשב חדש בתקופה הקרובה כנראה בעוד שנה לערך. המפרט: מאוורר למעבד פנטיום 4 D.C 775 כ.מסך 9600GT 512MB DDR3 OC PCIE זכרון PLT 2G KIT DDR2 800 OCZ מעבד אינטל Q6600 CORE2 QUAD כ.קול 7.1 OB (מאמין שזה עם הלוח אם) מארז SOPRANO DX THERMALTAKE ספק כוח THERMALTAKE 550W הרכיבים שאני מעוניין להחליף הם דיסק קשיח 500GB 32MB S2 SEAGATE לוח אסוס P5K P35 תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? בערך 1500-200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מוכן לשמוע את כל ההצעות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מוכן לשמוע את כל ההצעות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חייב הרכבה, WIN 7 אפשר בנוסף לתקציב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. גר בת"א, מעדיף חנות באזור המרכ…
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב, dota 2 , rome total war 2, skyrim, ועוד ועוד, פשוט משחקים חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).בעיקר בעתיד אני מתכוון לקנות מסך רחב של 23'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הק…
-
- 8 תגובות
- 612 צפיות
-
-
והאם זה המחשב הכי טוב למשחקים וסרטים למחשב עד 4000 גג!!!! תודה.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
פורום HWZONE שלום רב, זה זמן רב שאני מתלבט לכתוב כאן, האמת כבר 7 שנים בערך.. פעם אחרונה שקניתי מחשב והתעמקתי בכל הדקויות הייתה בסוף 2008 כשקניתי את המערכת הנוכחית, שהייתה חזקה בזמנו. המחשב הקיים: DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3600 MHz (9 x 400) OC Gigabyte GA-EP43-DS3L X4 DDR2-800mhz mushkin 2GB RAM AMD Radeon HD 7700 Series (1024 MB) GDDR5 Drive #1 - WDC WD5000AAKS-00H2B0 (465 GB) Drive #2 - WDC WD5000AAKX-001CA0 (465 GB) Microsoft Windows 7 Ultimate 64bit CoolerMaster 690 BASIC II אני אוסיף שאני מעוניין להשתמש בכמה שיותר דברים שאפשר מהמחשב הישן (כ.מסך, RAM, דיסקים קשיחים) הבעיה העיקרית היא המעבד שכרגע תוקע אותי, הכרטיס מסך אופציונלי להישאר, אלא אם …
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/preview/spec/dwuvc71z
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרטיס גרפי HD 7970 DUAL X. בנוסף יש לי זכרונות של 8GB, DDR3 בתדר 1333. אשמח לשדרוג שאר המחשב (לוח אם, מעבד, קירור, ספק ומארז) בסביבות ה3K (כמובן שאני מעדיף כמה שיותר זול). המטרות של המחשב הן לגיימינג כבד, חשוב לי שהמשחקים יהיו בהגדרות גרפיות הכי גבוהות ברזולוציה 1920X1200 על כ60 FPS בצורה יציבה. כמו כן חשובים לי הדגשים הבאים: ---> מארז ולוח אם עם USB3. ---> קירור שקט. ---> אם זה חכם, בעתיד הרחוק אעדיף לקנות עוד HD 7970 ולהשתמש בשניהם במקום לקנות כרטיס גרפי חדש. (בהנחה שזה יכול לצאת יותר זול ויתן אחלה ביצועים).
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, אני צריך מחשב בעיקר לשימושים כלליים, אך אולי בעתיד גם לקיובייס ומשחקים סבירים, המפרט יהיה מבוסס על לוח אם GA H55M וI5 650 שמוצע לי לקניה במחיר 500 שח בלבד, כלומר נשארים אלף שקלים לקניית זכרון, הארד דיסק, וספק, יש לי מארז, וכרטיס מסך 8600GT שישמש אותי אני מאמין כמה חודשים, ואז אחליף אותו לרציני יותר, או אוסיף לו כרטיס נוסף בSLI. אלה הן הדרישות פחות או יותר, תודה רבה מראש!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד איכותי לסטודנטית לעיצוב לקראת סוף לימודיה (שנה אחרונה לתואר) המחשב אמור להריץ תוכנות כמו autocad, sketchup+vray, 3dmax, photoshop, arcplus עם רינדורים דיי כבדים.. מנסיון כרגע יש לנו בבית מחשב נייח עם מעבד I5 וכרטיס מסך של AMD , ו8 ג'יגה של זיכרון פנימי (הדגמים המדויקים לא ידועים לי כרגע) , המחשב בן שנה וחצי בגדול, הרינדורים וכלל התוכנות עובדות מאוד לאט לרוב * גודל המסך? 15.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ברור לי שזה דרישה מוגזמת.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? היציאות הסטנדרטיות * Bluetooth? לא קריטי אבל יכול להיות נחמד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB לפחות * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריו…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪936 קירור למעבד: Shagon ARC-118 SV Ball Bearing fan כמות: 1 - מחיר: ₪96 לוח אם: Gigabyte GA-H87M-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪465 מארז: באנדל NZXT Tempest 410 Elite + FSP RAIDER 550W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪675 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪295 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪1299 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪330 סה"כ: ₪4391 מתחרים בכל הצעה בפורומים! ה…
-
- 11 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גרפיקה- תוכנות אדובי פוטושופ וכאלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).עבודה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין צורך כרגע 4. האם יש רכיב ש…
-
- 11 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום רב, המחשב הישן דורש רענון, מה יש ונשאר: מארז p182, ספק כח CROSAIR VX450 וכל שאר הציוד ההיקפי. המחשב הקיים מאוד שקט ואני רוצה שגם החדש יהיה כך. כיוון שאני קונה חלקים אין הכרח לקנות הכל מחנות אחת, אבל רצוי. כנראה שתרוץ גם סביבה וירטואלית אחת עם מספר תוכנות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 1K 2. מה שימושי המחשב ? המחשב אמור להריץ DATABASE גדול ולכן דרושים 32GB של זכרון לא מתוכנן גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? אין צורך בציוד הקיפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך ב: 1. ספק כח 2. מארז 3.כונן קשיח רגיל 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. …
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מעוניין לקנות מחדש נייד לצורך משרדי בלבד - אינטרנט, Office וכו. להלן הדרישות: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) ויכולת צפיה בסרטים. * גודל המסך? גודל 15.6 * רזולוציית המסך? אין משהו ספציפי. המחשב מיועד לאמא שלי (אישה בגיל ה50 ) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין משהו מיוחד. * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מידי. לא כלכך מבין המשקלים המקובלים בשוק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, מינימום 6-8 תאים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? - לא חייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - בין 250-750 תלוי במחיר. * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. רק בישראל. * האם בתקציב צריך להיכנס…
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
יש לי מחשב בין 5 שנים בערך עובד אבל ........ מעבד כפול ליבה אינטל 4400 כרטיס מסך 8600 זיכרון הגדלתי ל 6G קשיח 500G המחשב לשימוש כללי בעיקר גלישה סרטים וקצת word לא צריך לוח עם פיצירים אני לא משדרג ולא מבין באוברקלוג - למרות שבזמנו המחשב שלי נקנה ב TMS והם עשו לי מעונין ב 8G זיכרון (תמיד טוב שיש יותר) הענין כמה משמעותי כונן ssd לשימושים שלי ועם שווה להשקיע בזה או בחלק אחר במקום חשבתי להשתשמש במארז + ספק (400 ואט) בקשיח וסידי רום שלי תקציב עד 1500 לא חייב להתמש בהכול חריגה במידה והשיפור נותן הרבה הבדל תודה מראש אני מהצפון אז השמח לחנות שנמצאת באזור שלי
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
הצרכים מהמחשב הינם הרצת תוכנות ניגון (Tracktor) ויצירת מוזיקה - cubase, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים (לעיתים רחוקות). בהתחלה שקלתי להגדיל את התקציב וללכת על מקבוק פרו\אייר אבל החלטתי לרדת מההרפתקה. כרגע מצאתי מחשב refurbished של דל (XPS13) ב-1100$ כשהדבר היחידי שמדאיג אותי הוא תוקף האחריות (נותרו 8 חודשים). http://www.ebay.com/itm/DELL-XPS-13-ULTRABOOK-L322X-i7-3537U-8GB-256GB-SSD-BACKLIT-1080P-BLUETOOTH-WIN-8-/330959369074?pt=Laptops_Nov05&hash=item4d0eb73372 מדובר במחשב עם כונן SSD 256GB 8GB RAM ומעבד לא רע בכלל (לא מהסדרה החדשה ביותר של אינטל, תקנו אותי אם אני טועה?) לפי מה שקראתי הוא יספק 6-7 שעות עבודה עם הסוללה. יש לכם המלצות נוספות? מה דעתכם על הבחירה הנוכחית? …
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לא מזמן את המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10066 וגיליתי שיחסית לנתונים שלו הוא די איטי (מעבד i3 וכו') בעקבות כך הוספתי לו זיכרון פנימי כך שכעת יש לו 6 ג'יגה. ועדיין - הוא מרגיש די איטי. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הסיבה ? (לא וירוסים, הארדיסק עמוס, רגיסטרי וכד') ומה אפשר לעשות כדי לתת לו הרגשה מהירה יותר? תודה!
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2.1K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטה ועריכת סאונד, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) CUBASE (כרגע 5.2) שימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לדוגמא Battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 24 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני פה בשביל המלצות מאנשים שמבינים אני סטודנטית (לארכיטקטורה) ועכשיו חזרתי מחנות המחשבים עם כמה דגמים אופציונאליים לרכישה. הדרישות שלי הן למחשב שיוכל לשאת את התוכנות שאני עובדת איתן ביומיום, ובעיקר פוטושופ ואוטוקאד (אם כי אוטוקאד פחות דחוף). כרטיס גרפי טוב, מעבד טוב ובכללי שיהיה מחשב שיחזיק. הדגמים שהוצעו לי: 1. Dell Inspiron 3521 IN-RD09-6891 מעבד i7-3517 U , בא עם מערכת הפעלה מן הסתם, כרטיס מסך AMD Radeon HD 8730M 2GB DDR3 זיכרון 4GB, איחסון 1TR מחיר: 3500, אחריות ל-3 שנים. 2. Asus X550CC-XX109H אותו מעבד, אותה מערכת הפעלה, כרטיס מסך NVidia 720 (2GB) זיכרון 8GB, איחסון 1TR מחיר: 3750, אחריות גם. 3. SAMSUNG 510R5E-S02IL אותו מעבד וכו', כרטיס מסך AMD R…
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ותלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עבודה יומיומית על מספר תוכנות גרפיקה של אדובי : אילוסטרייטור פוטושופ ועוד. תלת מימד: סוליד וורקס, ריינו להתחשב בעובדה שהן יעבדו בו זמנית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל,…
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל+ אם זה עוזר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 8000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? פוטושופ, אילוסטרייטור, עריכת וידאו אפטר אפקטס, מעט תלת בסינמה 4d, גם משחקי מחשב בעדיפות אחרונה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור אפטר לעבודה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא כל כך חשוב המשחקים אבל שיוכל להריץ משחקים חדשים גם באיכות נמוכה 3. האם…
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אז ככה החלטתי בהמלצה של מישהו לרכוש מחשב דל המחשב עולה 5090 שקל באייבורי ובKSP ובשניידר עולה 4899 שקל . בכל שלושתם יש אחריות יבואן או יצרן (יצרן בKSP) עכשיו ראייתי גרופון את אותו מחשב נכנסתי לאתר http://www.newvision.org.il/?p=563 היא אמרה לי שעולה 4000 שקל האחריות היא שלהם במשך שנה ואפשר לקנות הרחבה ב400 לשלוש שנים . עכשיו ההפרש כנראה יהיה רק 700 שקל מאחיות יצרן /יבואן ומחשב חדש בהגדרתו חדש ולא עודפים . הנציגת מחירות אמרה שיתכן שיהיה על המחשב סירטות על הפלסטיק וכו' אז שאלתי היא פשוטה , האם החברה הזאת היא מוכרת ואפשר לסמוך עליה או שלברוח כמו מאש ולקחת מרשת מוכרת ? ועוד שאלונת , מה היתרון על אחריות יצרן לבין אחריות יבואן ? פשוט אייבורי יותר זמין לי מKSP תודה. עריכה , …
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש מחשב נייד שיהיה בעיקר לסרטים (אין צורך בתלת מימד) ועבודה (תכנות, קצת פוטושופ ועריכת מוזיקה) וגם קצת למשחקים (נניח פיפא, מנג'ר ודברים בסגנון). גודל המסך הוא לא דבר קריטי, 15" זה האידיאל לדעתי אבל זה לא יותר מידי חשוב. אם יש אפשרות שיהיה מסך מט ולא מבריק אני אשמח. FHD די חובה היום לדעתי. מאוד חשוב לי שNUMPAD כן יהיה במחשב בשביל התכנות. לגבי משקל אני לא הכי יודע כי זה נייד ראשון שלי רצוי שבכל זאת הוא יהיה נייד ואני לא אצטרך להסתובב עם סלע. הייתי רוצה שמבחינת זמן סוללה אני יוכל להעביר איתו איזה שעתיים בלי טעינה עם שימוש סביר (נגיד איזה סרט או קצת תכנות ושירים). יציאת HDMI אני חייב וBT גם מאוד רצוי אם כי לא חובה. כונן קשיח אני חייב לפחות 1TB ואופטי…
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-