ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
הי, אני רוצה לקנות נייד חדש ופשוט לא מצליחה להחליט מה לקנות- אשמח לעזרתכם: * מטרות המחשב? אופיס ואינטרנט, מדי פעם סרטים ופוטושופ כתחביב * גודל המסך? 13-14, רצוי מאט, הרזולוציה לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי מקלדת מוארת * משקל רצוי? פחות מ 2 ק"ג, כמובן שעדיף כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? פחות משנה, עדיין רצוי 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * צריך בלוטוס, אין צורך בכונן אופטי. גודל הכונן הקשיח לא משנה אבל עדיף מהיר (מהירות 7200 או SSD) * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל צריך ל 3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן אני רוצה מחשב שיהיה אמין ונוח לעבודה, איכות בניה טובה…
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
היי, אני צריך לקנות לקראת הלימודים מחשב נייד בסביבות ה-3,000-3,500 ש"ח. שימושים עיקריים: לימודים, גלישה באינטרנט, תכנות, שיהיה אפשר לראות בו סדרות/סרטים באיכות טובה יחסית (לא צריך גם יותר מדי). שוב, המטרה העיקרית היא ללימודים. המליצו לי בעיקר על Dell אבל לא על דגמים ספציפיים תודה
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
ני רוצה עזרה בבניית מפרט למחשב ב 3k ללא כרטיס מסך , אני רוצה את המחשב למטרת משחקעם ברמה , כרטיס מסך אני ישיג כבר gtx 680 תודה רבה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לפי הצורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות אתרים, גיימינג קל, קצת וירטואליזציה וגרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר, פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NFS FS GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). dell u2312hm -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 410 צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצה על מחשב העונה על המאפיינים הבאים: * מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים ותכנות (visual studio וכו'- לא באופן כבד מאד) * גודל המסך? 15.6, רצוי מאט * רזולוציית המסך? לא עקרוני, כנראה שסביב מחיר זה לא אקבל יותר מHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין (אשמח לדעתכם לגבי מה נוח יותר - מקלדת מלאה או חלקית) * האם נדרש זמן סוללה ארוך?רוב השימוש הינו בבית, כך שלא מהותי.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא עקרוני * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא עקרוני * כונן אופטי? רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? נדרשת אחריות ל-3 שנים, רצוי איסוף מהבית, רצוי עוד יותר טכנאי בבית (כמו של דל) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון …
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
תקציב: עד 1000 שקל רעש: אין חשיבות לשקט. אוברקלוק: לא יבוצע. ציוד נלווה: לא צריך כלום יש לי הכל. מחשב בשביל משחקים:,BT3,RED ALERT 3,CRYSIS 1-2 וקצת סרטים. אוקי אני רוצה לבנות מחשב למשחקים ויש לי כמה חלקים חדשים בניילון שאפשר להשתמש בהם: 1 דיסק קשיח 500GB+250GB 2 זיכרון 2GB DDR3 1333MHZ 3 ספק כוח טרמינלטק 520W 4 צורב DVD LG22X מה שנישאר לקנות זה את החלקים העיקריים. 1 לוח-אם. 2 מעבד. 3 כרטיס מסך. 4 מארז. כבר 150 צפיות ואף אחד לא נתן הצעה אחת, 1000 שקל ללוח אם מעבד וכרטיס מסך זה יענו נמוך, אם זה לא הצעה של 7000 שקל אז יענו אין לכם מה להציע לי?, טבע של ישראליים. אני לא מבין מה כבר ביקשתי?להרכיב שילוש שיכול להריץ כמה משחקים פשוטים בלבד, לא ביקשתי משהו רציני. חבל שהפורום מתנהל …
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
לאחר 5 שנים הגיע הזמן להתחדש, על בסיס המלצות שניתנו כאן בפורום בניתי את המפרט הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/dysmvqa9 מה דעתכם? 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים עבודה משרדית ומשחקים (בסדר הנ"ל) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X 1080 -…
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
מטרות המחשב? אופיס, משחקים כבדים, סרטים, גלישה נוחה * גודל המסך? 15.6 , לא משנה מבריק או מט * רזולוציית המסך? 768X1366 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? העדפה למקלדת מוארת * משקל רצוי? בסביבות 2 ק"ג - חשוב שלא יהיה כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, זמן עבודה כ-5 שעות ברצף. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כדאי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell , אך לא מחייב * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- עדיפות לחומרה המיטבית ביותר, כדי שיעבוד מהר וחזק. תודה רבה! דור.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לרכוש רכיבי חומרה על מנת לשדרג את המחשב הנוכחי שלי, ליתר דיוק להחליף בו כמעט הכל.... נשאר : 2 הארד דיסקים 2T (ווסטרן והיטאצי). הארד דיסק SSD. כרטיס מסך Quadro 4000. ספק כוח חדש 600W. מעוניין בהמלצה ללוח אם (חשוב לי הרבה יציאות USB מובנות). מעבד, שיעבוד טוב עם הלוח והזכרונות. 32 GB זכרון. מארז טוב (שקט, עם עדיפות לכזה עם פילטרים נגד אבק). אין תכנונים לאוברקלוקינג, חשוב לי מאוד שהרכיבים יעבדו טוב יחדיו. התוכנות העיקריות שאני עובד בהן (לפי סדר חשיבות) : סולידוורקס. קי-שוט. פוטושופ / אילוסטרייטור. סינמה 4D / בלנדר / מקס. תודה מראש למי שישתף במידע רלוונטי וממוקד שתזכו לבנים זכרים :cwm27:
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
היי, אני שוקל לעבור אחרי ~4 שנים ממקבוק אייר ללפטופ וינדוסי, הציפיה היחידה שלי היא שאני לא ארגיש שום נפילה מהמעבר ממקבוק איר (: דרישות (לפי תיעדוף): - טראק פד ומקלדת נוחים - איכות בניה טובה - מימדים ומשקל ניידים - 13" (פלאן בי 11.6"). - איי-5 (עדיפות לדור רביעי) - SSD כלשהו - עדיפות ל-8 גיגה ראם - עדיפות ל-1920x1080. - אין לי שום צורך בכרטיס מסך חזק. - אני לא לחוץ בזמן, אני אמנם בלי לפטופ כרגע אז אני לא רואה את עצמי נשאר ככה יותר מחודש-חודשיים, אבל ברמת העיקרון אני לא ממהר לקנות בשניה הזאת. - אני לא נעול על חנות מסויימת, כנראה אקנה מאמזון/אתר היצרן. - אין לי צורך באחריות בינלאומית. לפטופים שיצא לי לבדוק או לשחק בתצוגה: - Acer S7, חביב מאוד אבל אני פחות סו…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל, אבל כמובן עדיף לחסוך (בלי להתפשר). ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ראשי- עריכת וידאו HD ממצלמה ביתית ב PREMIERE. קטעי הוידאו יהיו ארוכים ולכן חשוב מאוד שתהיה יכולת גבוהה בטיפול בקבצים גדולים. העריכה היא ביתית על סף המקצועית, אבל לא בצורה של פרנסה עיקרית. בנוסף- ריבוי משימות חשוב מאוד, לגלוש בכמה לשוניות ולשמוע מוזיקה ועוד משהו או שניים פתוחים ברקע ללא השהיות וגמגומים. משחקים לא רלוונטי. וכמובן שיהיה אפשר להריץ וינדוס 7 64 ביט [אולי בעתיד 8? ממש לא קריטי]. -מהי הרזולוציה הטבעי…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידיאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). pinnacle studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22, 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין לקבל ממכם חוות דעת על מפרט שבניתי לעצמי אז לעניין: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670K 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1157 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪209 לוח אם: Gigabyte GA-Z87-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪647 מארז: SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Silverstone Strider 500W כמות: 1 - מחיר: ₪485 קירור למארז: EVERCOOL EVERGREEN Series 120mm כמות: 1 - מחיר: ₪33 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪295 כרטיס מסך: Sapphire 7870 XT 2GB GDDR5 with BOOST - בקניית מחשב חדש בלבד כולל חבילת משחקים כמו…
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חסכון. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל ברמה בינונית, גיימינג בקושי אבל שיריץ את המינימום. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי, עדיף שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא, עדיף הרכבה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא איכפת לי. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם …
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד לצרכי היום יום ועבודה (תכנות), שיהיה קל ונוח לנסיעות * מטרות המחשב? צרכים בסיסיים (אינטרנט, אופיס), תכנות, צפייה בסרטים, מעט משחקים (מפרט שלא יגביל מבחינת ביצועים), מעבד i5 ו4gb ראם לפחות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 אינץ', אין חשיבות למבריק או מט * רזולוציית המסך? לא קריטי * משקל רצוי? פחות מ2 ק"ג (לכיוון האולטרה-בוק) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) סוללה ממוצעת + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) - חיבורים סטנדרטיים * Bluetooth? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות לSSD, מפאת התקציב האפשרות הריאלית היא SSD מינימלי למערכת ההפעלה + דיסק קשיח לקבצים נוספים * כו…
-
- 13 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, המחשב מיועד לשימושי אופיס ואינטרנט בלבד אז חבל לענות על השאלון. אין רמת רעש מיוחדת, כמובן שהמחשב לא מיועד למשחקים או ל OC. המחשב מיועד למשפחה שרוצה להוציא כמה שפחות על המחשב אבל לא מעוניינת כול 3 שנים לקנות מחשב חדש אז אם אתם חושבים שאולי אפשר לשפר משהו שיחזיק יותר לטווח הארוך, אשמח להמלצות. התקציב הוא בערך 1700-1800 אבל אפשר לחרוג עד 2000-2100 במידה ויש ערך לכך. תודה רבה הורכב ב TMS [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 10%]ק"ט[/TD] [TD=width: 45%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]C3240T[/TD] [TD=width: 45%]Intel Core i3 3240 3.4Ghz HyperThreading 3MB Tray[/TD] [TD=width: 10%, align:…
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד לעבודות משרדיות, משחקים לא כבדים ומולטימדיה. הדרישות שלי לא כ"כ גבוהות אבל אם זאת אני צריך שהמחשב יפעיל סרטים ב-fullHD ורצוי שיכלול כרטיס מסך ייעודי. * מטרות המחשב- עבודות משרדיות, סרטים בfullHD, משחקים קלים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?- 15.6. לא חשוב מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי עם numpad. אך לא חובה. * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא ממש דחוף, אבל לפחות 4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI חובה. USB3 רצוי * Bluetoote לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500GB. רצוי SSD אבל לא חובה * כונן אופטי…
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
זו בקשה של חבר. שלחתי לו את השאלון ואלו התשובות. אשמח לעזרה בבנית מפרט בשבילו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל אני מניח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בהחלט לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כל אלו (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה), בנוסף, בתיאוריה, ישמש כמחשב אולפני בשימוש בכרטיס קול חיצוני. אם אתפרנס מעבודה מהסוג הזה לאורך השירות הצבאי שלי (כנראה לצד SEO), הוא יהיה בעבודה באופן יום יומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סיבליוס -כל יום, כתיבת מוזיקה.קיובייס- הקלטה ו…
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות מחשב לגרפיקה, אנימצית לא תלת ומשחקי מחשב (אבל משחקים זה משני) התוכנות שבשימוש אצלי: After Effects, Zbrush, Flash, Premiere, Photoshop אני לא מבינה גדולה במחשבים אבל התייעצתי עם חברים, מכרים ובניתי מפרט, שנראה לי טוב ובגבולות המחיר שאני מוכנה לשלם. הרבה מאוד דברים בחרתי בצורה רנדומאלית, על בסיס המחיר - ספק, מארז, קירור. אשמח לשמוע את דעתכם, האם אני בכיוון Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray, יחידות 1 ₪1396 Gigabyte GA-H77M-D3H Socket 1155 H77 CHIPSET DDR3 ,2xPCI-E,VGA+DVI+HDMI, יחידות 1 ₪466 Westren Digital 1TB 64MB Sata3 7200rpm Black WD1002FAEX, יחידות 1 ₪440 GigaByte GeForce GTX660 OC 2GB GDDR5 192Bit DX11 2x…
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core i7 920 8M Cache, 2.66 GHz, 4.80 GT/s לוח אם: Intel Desktop Board DX58SO זיכרון: G.SKILL 3GB Kit DDR3 PC3-10666 CL9 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 5450 512MB DDR2 PCIE HDMI אחסון: Intel X25-M G2 80GB + Samsung 500GB Spinpoint F3 ספק: Seasonic SS-500ET מארז: CoolerMaster CM 690 (שבע מאווררים) כולל מערכת הפעלה Microsoft Windows 7 Ultimate 64 Bit + Microsoft Windows 8 Pro 64 Bit חוקיות!!!
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב פשוט ובסיסי לאחיות שלי, לשימוש ביתי של אינטרנט ואופיס קליל ביותר. ללא משחקים או משהו גרנדיוזי. התקציב 2000-2500, עדיף כמה שאפשר לחסוך. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל סטנדרטי, שלא יהיה גדול מדי משיקולי כובד. לא משנה מבריק או מט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) אם יהיה אפשר הרזולוציה הגבוהה תתקבל בברכה, אבל ממש לא מחייב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין דרישות מיוחדות. * משקל רצוי? ש…
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, לפני שבוע הומלץ לי פה על המפרט: http://www.tms.co.il/pcbuilder/preview/1:11665:1/6:9034:1/2:11279:1/4:12360:1/3:12438:2/9:12832:1/11:7423:1/18:10042:1/ המחשב ישמש לגיימינג בHD, התקציב הוא בסביבות ה3.5 האם יש משהו שמישהו חושב שצריך לשנות? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול מה הצפי להורדת מחירי הניידים? יש את המעבדים החדשים שהוכנסו לשוק אז מישהו יודע מתי תהיה הירידה המשמעותית של המחשבים? אני מחכה לזמן הזה פשוט בשביל לרכוש מחשב נייד לא יקר
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
הבנתי שזה תורם לעליית מערכת אך האם זה קריטי?
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-