עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בוקר טוב, אחרי כמה שנים טובות החלטתי לקנות מחשב לצורך גיימינג (בעיקר). 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. ( לא כולל הציוד ההיקפי). א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג, אך אפשר עד 200-300 שקל מעל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב עבור גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: לדוגמא League of Legends. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): חלק מהבקשה היא גם עזרה בבחירת מסך, …

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  2. Started by Netanel124,

בשנה הקרובה אני אהיה באוסטרליה ואני צריך להגיע עם מחשב נייד מהארץ. מישהו יודע איזה חברות מחשבים נותנות אחריות גם לאוסטרליה? בטושיבה למשל האחריות שונה ממקום למקום בעולם, וגם מחשבים שיש להם אחריות בינ"ל- היא לא תקפה באוסטרליה. לא יודע לגבי החברות האחרות, ותהיתי אם מישהו מכיר את הנושא ויכול להמליץ על כאלה שהאחריות בהן תקפה שם... תודה!

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  3. היי חברה מחשב לאחות שצריכה מחשב ללימודים לא גיימרית לא כלום יש מארז וספק ממחשב ישן אז נחסוך את זה, אין שום העדפה בין AMD ל אינטל או כל חברה אחרת העיקר ביצועים מול מחיר. המחיר מאוד נמוך אך נא לנסות לעמוד בו 1. מה התקציב המקסימאלי?1600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אם הפגיעה לא משמעותית לצרכים הבסיסיים של מחשב זה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא אם יש צורך ב 100 200 שקלים במידה והשיפור באמת משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?לימודים, עבודה משרדית, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיו…

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  4. Started by Donniel,

1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בס…

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  5. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: White] [TD=width: 100%, colspan: 2][TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 100%]מחשב DELL INSPIRON 15Z-5523 ULTRABOOK מערכת הפעלה: Windows 8 Home Edition 64-bit מעבד: Intel Core i7-3517U Processor זיכרון: 8GB RAM at 1600MHz דיסק קשיח: 500GB SATA + 32GB SSDR מסך: "15.6 High Definition LED Display כרטיס גרפי: Intel® HD Graphics 4000 כונן: DVD RW + CD RW מיקרופון ומצלמת רשת HD מובנים קישוריות: Intel 2230 Wireless-N צבע: כסוף האם הוא יותר טוב טכנית ומעשית מהמחשב: MacBook Air i5 2012 128SSD 4GB זיכרון איזה מחשב תכלס יותר טוב מהשניים? הייתה לי התלבטות והזמנתי את ה-DELL לפי הנתונים תכלס וגם לא…

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  6. Started by singera,

שלום לכם רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הנל: http://www.amazon.com/Gigabyte-GA-Z87X-UD5H-Z87-Motherboard-Bundle/dp/B00D5XG8H8/ref=aag_m_pw_dp?ie=UTF8&m=A2NG4HB43UEDVL לא הבנתי האם זה כולל זיכרון ומארז או רק מעבד.

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  7. Started by gal426,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במידה ולא אז הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 400 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקרון השימוש הוא פייסבוק, יוטיוב, סרטים ומשחקים (לא כבדים) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג קל על סף בינוני -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.NBA FIFA csgo(במידה והיו עוד אעדכן) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?למשחקים הללו שהיו בין בינוני לגבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  8. כמה שווה כרטיס מסך מסוג GTX 570 של Asus ? אני מעוניין למכור..

9. הלוח אם הזה טוב ? Intel DH61WW ? יש לי תקציב ואני יקנה אחד חדש אם צריך...

10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא .. 7.5k זה מכובד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים באיכות גבוהה, גלישה וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם ה…

• 9 תגובות
    • 946 צפיות
  11. Started by BlindFaith,

שלום לחברי הפורום. הגעתי לפורום לפני בערך חצי שנה עם כוונה לקנות מחשב גיימינג במחיר 8,000 ש״ח. הסיבה שהתקציב לא הספיק לי בזמנו היא שאני רוצה לחבר שלושה מסכים, והרגשתי שהתקציב שמוקצה לכרטיסי מסך מאפיל מעט על האיכות של שאר החלקים. אז אגרתי עוד קצת חיסכון ועכשיו אני מוכן לקנות את המחשב שלי. 1. תקציב מקסימלי: עד 10,000 ש״ח. רצוי לנצל ולא ניתן לחרוג. 2. שימושים: בעיקר גיימינג, גם תכנות ועריכת סרטים. משחקי high end בעיקר, אני לא חושב שיש צורך להסביר. רזולוציה טבעית מקסימלית 5760x1080 3. ציוד הקיפי: ללא. 4. לכלול הכל. 5. רמה 7. שזה אומר שעדיף שקט, אם זה נכנס בטווח מחיר. 6. אוברקלוק: קל, אני לא מספיק בקיא בתחום בשביל להגיד משהו מעל, ואני גם לא מתכנן להשתמש בזה בהתחלה. 7. תוכנות מ…

• 25 תגובות
    • 3k צפיות
  12. איך אני יכול לבדוק בדיוק מה המפרט שלי ? זאת אומרת הכל כולל הכל...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by 005287,

חברה שלי מחפשת מחשב נייד שיהיה קל לנשיאה (היא תיסע הרבה...) * מטרות המחשב? בעיקר לימודים (וורד ואינטרנט) גלישה באינטרנט. לא משהו מיוחד. שימוש גם כדי לראות סדרות/סרטים בחיבור לטלוויזיה או בלי. שמיעת מוזיקה והורדות קטנות. * גודל המסך? 13.3-14, המחשב יהיה הרבה בנסיעות וחשוב שיהיה קל ונוח להסתובב איתו * רזולוציית המסך? אין דרישה מיוחדת, עדיפות לכמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין, אולי משטח עכבר נוח כמה שאפשר. * משקל רצוי? כמה שיותר קל - מקס' 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? הכי ארוך שאפשר, יהיה הרבה בנסיעות ובלימודים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? usb 3, hdmi, במידה וזה מייקר או מכביד אפשרות לשקול גם בלי * Bluetooth? עדיף, לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של …

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  14. שלום, מבקש עזרה בהקמת מפרט למחשב למשחקים על בסיס שלושת החלקים הבאים: 1. 2x (corsair 4GB (2x2gb) 1600mhz ddr3) 2. sapphire radeon HD 5850 3. Seasonic ss-550ht active pfc f3 550W התקציב בין 2000 ל 3000 ללא ציוד היקפי! תודה מראש!!!!

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  15. שלום לכל חברי הפורום ברצוני לקנות מחשב חדש 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לנצל את כל התקציב אם אין צורך בכך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים תכני HD ואינטרנט וגם קצת עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין צורך ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים ללא ז'אנר ספציפי, FPS, RTS וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות…

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  16. שלום, מחפש מחשב נייד 13 אינטש לעבודה משרדית - אינטרנט, וורד, פאורפויינט (במצגות עתירות גרפיקה ושקפים) וקצת פוטושופ, וסרטים (גם HD) צריך לכן מספיק זיכרון RAM חשבתי בכיוון של 8, אין צורך ב HD גדול במיוחד. חשוב מאוד נושא האמינות - לאחרונה ראיתי יותר מדי לפטופים מתקלקלים אחרי מעט מדי זמן וממש לא רוצה שזה יקרה (שמעתי שנייד עסקי נוטה להיות אמין יותר) ולשאר השאלות: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? 13 אינטש. מאט. * רזולוציית המסך? לא סגור. לא נראה לי שיש צורך ברזולוציה מטורפת * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? NUMPAD יהיה נחמד * משקל רצוי? 1.5 קילו ומטה * האם נדרש ז…

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  17. אחותי כל הזמן על קו ת"א ניו-יורק ומחפשת מחשב נייד איכותי עבור שימושים לסטודנטית טרייה וצפייה בסרטים . היא קונה אותו בארה"ב, איזה דגם הכי מומלץ. נראה לי 13.3 או 14 הכי יתאים בתודה, עומר. תקציב פתוח.

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  18. Started by deelad,

שלום. אני התחיל בזה שהיום המחשב שלי מריץ מצוין על הגדרות גבוהות כל משחק, ובכל זאת מדגדג לי לשדרג את השילוש מפני שיש לי אפשרות לקנות דרך חבר את המעבד 3770K ב 800 שקל. מה אתם אומרים, לקפוץ על המציאה או שלא שווה להחליף את השילוש רק בגלל שיש לי דיל טוב על מעבד? במידה וכן שווה אני אשמח שתמליצו לי על לוח 1155 ל O.C + זכרונות מתאימים ל O.C גבוה.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by IDan2013,

שלום לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי?5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל אבל תעשו לפי הבנתכם. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)משחקים, ממש קצת עריכה גרפית, תכנות ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) פוטושופ בקטנה . ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשc3לא יודע עד כמה יהיה לי זמן לשחק אבל אם כן אז CS, NBA ועוד משחקים שיתחשק לי פתאום.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד ה…

20. Started by alexzhivil,

* מטרות המחשב? מטרות פיתוח בלבד. * גודל המסך? 15" * רזולוציית המסך? לא מכיר רזולוציות בלפטופים, אך עדיפות למסך בעל יחס רוחב\גובה נמוך יותר, כדי שארוויח גובה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה. * משקל רצוי? עדיפות למשהו קליל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? חשיבות גבוהה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני לא ממש משתמש בניידים, אך אני בדיוק טס לחול לשבועיים ואני צריך מחשב איתי. את שני המחשבים האחרונים הצלחתי להרוס, כך שאני לא ממש עדין איתם בלשון המעטה לכן הפעם אני מחפש לפטופ יחסית זול כשלביצועים כמעט ואין חשיבות מבחינתי, אסתפק בi3 עם GPU מובנה,…

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  21. היי לכולם, בגלל שאין פורום ספציפי של חומרה, ראיתי לנכון לשאול את השאלה בפורום הזה. יש ברשותי מחשב ישן יחסית (מ-2008, נקנה בזמנו ב-1000 ש"ח). כרגע יש לי כמה מאות שקלים בודדים פנויים (בין 300-400 עם חריגה של עד 150). ברור לי שלשדרג מחשב ישן או בכלל לקנות חומרה ישנה זה בזבוז. אבל המצב הוא שחייב מחשב, לעבודה משרדית, ואין תקציב (ולא יהיה בקרוב) ללקנות מחשב משרדי חדש ב-1200+-. ההתלבטות האם היא לקנות מחשב יד שנייה בתקציב הנ"ל, או לשדרג איכשהו את המחשב שקיים. המחשב מאוד מרעיש ויחסית איטי. המפרט הוא: Intel dual CPU E2180 2.00 GHZ Motherboard 945GC intel Lakeport GI945G 1024 DDR2 667 כ. מסך OB WD WDC WD1600AAJS-ooWAA0 160GB IDE מארז וספק ג'נריים, מאווררים מרעישים. לא הצלחתי למצוא א…

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  22. Started by motkesabari,

הערכת מחיר לחלקים : amd phenom ii x4 945 3.0Ghz sapphire hd5670 1gb כל החלקים עובדים ללא בעיות

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. היי,התקנתי WINDOWS8 וכעת לא ניתן לשחזר את המערכת המקורית ממחיצת השחזור - הלחצן היעודי בנייד פשוט הפסיק לתפקד.אני יודע שב ASUS פשוט לוחצים F9 בהעלאה של המחשב ואז יש אפשרות לשחזור. לא הצלחתי למצוא אופציה דומה בנייד שלי. נא עזרתכם. תודה אופיר

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  24. Started by woodk1d,

הנייד של אמא שלי לא מתחבר לWIFI שלי ולא של אפחד אחר מאתמול בלילה המחשב ברוסית ואני לא יכול לעשות הרבה. מישהו שמע על דבר כזה? איך מתקנים את זה? הדגם הוא ACER 5750

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  25. Started by danielblum,

תכונות המוצר: מערכת הפעלה Windows 8 מסך 15.6" HD LED מעבד Dual-Core B960 במהירות 2.2GHz דיסק קשיח 500GB זיכרון 4GB DDR3 כונן DVD / RW כרטיס מסך Intel HD Graphics תקשורת אלחוטית 802.11b/g/n WLAN. יציאות USB 2.0, יציאת HDMI, יציאת מיקרופון ויציאת אוזניות סוללת ליתיום 6 תאים מצלמת רשת עם מיקרופון מובנה תוספות ושדרוגים:הרחבת זכרון ל-6GB - בתוספת ₪99.הרחבת אחריות לשנתיים נוספות - בתוספת ₪299ערכת אביזרים הכוללת: תיק DataShield איכותי 15.6", כבל HDMI 3D ועכבר אלחוטי - בתוספת ₪199 במחיר 1499. השאלה שלי היא האם המחשב הנל יספיק לביצועים של גלישה באינטרנט כולל צפייה בסרטים וסדרות ומדי פעם הורדות לא כבדות, עבודות על מיקרוסופט אופיס והרצת משחקי ספורט (פיפא ומנג'ר)? תודה מראש לעו…

• 2 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.