עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימלי? ~2300. אם צריך חריגה עד 2500 מה הם מטרות/שימושי המחשב?עבודה משרדית, תכני HD, עיבוד תמונה בעזרת מאטלב 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך לא; המחשב יתחבר למסך LCD של LG 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. יש כונן DVD אחד, דרוש עוד אחד 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? חשוב! 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את …

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לכולם... מבקש את עזרתכם בהרכבת מחשב שישרת אותי בלימודים ובשימוש כללי ביתי... חשוב שהמחשב יהיה מהיר ולא יקרטע בשימושים שאני אפרט בהמשך.. מעדיף שהמפרט יורכב מ http://www.pandas.co.il/ או מ http://www.skypc.co.il/ אלו חנויות בחיפה...- או מכל חנות אמינה אחרת שאתם מכירים באזור חיפה תודה רבה לכל העוזרים..........=) 1. מה התקציב המקסימלי? עד 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם זה אפשרי אז לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים נניח 300 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? השימוש יהיה בעיקר ללימודים, אינטרנט וסרטי HD, משחקים כגון Sims 3 א) יש לציין את התוכנות …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אהלן, אני מחפש נייד במחירים 2000-3000 הנייד ישמש בעיקר לעבודה משרדית וגלישה באינטנט הוא לא צריך להיות חזק והוא לא צריך להריץ משחקים/סרטים אני מעדיף מסך 15 אינטץ ורצוי שהמחשב יהיה קל. אני אשמח לקבל הצעות תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  4. Started by li1,

מתלבט בין שני דגמים Asus דגם PC-eee 1101HA או Olidata Tehom 7800 אם יש המלצות טובות יותר אשמח לקבל

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  5. שלום, אני מחפש מחשב נייח למשחקים עד 4000 שקל, חיפשתי בק.ס.פ. תעזרו עם מפרט אופטימלי בבקשה שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 חריגה 2. מה שימושי המחשב? - משחקים ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גם לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - World of Tanks, Battlefield 2/3, Civilization 3,4,5, Mount and Blade. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: '1920X1080 21 3. האם יש צורך בציוד הקפי: אין צורך 4. האם יש רכיב שא…

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. שלום. אני צריך לרכוש סוללה למחשב נייד מסוג dell inspiron 1545 מה הדגם של הסוללה? איזה אני צריך לקנות? כמה תאים(אני פשוט ממש לא מבין בזה כלום)? כמה זה עולה בארץ? והאם כדאי לקנות מאיביי ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. ערב טוב, מחפש מחשב בסיסי להורים שיחליף את הגרוטאה המקרטעת בת ה 10 שיש להם כיום. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 ש"ח , אפשר לחרוג בעד כ 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, אופיס, סרטים מדי פעם ואולי איזה משחק בסיסי פה ושם. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) מתלבט אם לקחת את הספק הכח מהמחשב הקיים, Corsair VX450W. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי, כמובן שיהיה בנורמה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? …

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by evman007,

זה ונמצא בסניפים. מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon XP 2500+(512k 333) 1 540 540 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX כמות מחיר סה"כ 8RDA3I (NForce Dual) 1 390 390 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 256MB A-DATA 1 250 250 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 1 440 440 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? CD-ROM כמות מחיר סה"כ LG x52 1 80 80 מארזים? כמות מחיר סה"כ ATX MIDI 400W usb,p.stab.,silver 1 270 270 מסכים? MAG כמות מחיר סה"כ 17'' 786 PF FLAT Silver 1 760 760 מקלדות? כמות מחיר סה"כ 2/3 Lang. Rus or Arb 1 20 20 עכברים? כמות מחיר סה"כ MS O…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by minkmink,

שלום, רכשתי אתמול את האסוס U31, שהמליצו לי עליו כאן, ואני מאוד מרוצה, חוץ מבעיה אחת. החל מהפעם השנייה שהפעלתי את המחשב, מופיעה לי ההודעה הבאה בכל הפעלה מחדש: ACMON Error Failed to prepare Critical file! Chameleon Engine out of service! אני לוחץ ok וההודעה נעלמת והכל בסדר, אבל ההודעה ממשיכה להופיע. מחקירה קצרה באינטרנט הבנתי שזה בעיה במחשבים של אסוס, אבל לא ממש הבנתי איך פותרים אותה. למישהו יש נסיון? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. מה נראה לכם האם בזמן הקרוב זה יתחיל לקרטע?

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  11. Started by roey312,

אני יודע שזו הפעם השלישית שאני פותח את הדיון הזה אני מתנצל פשוט ביום ראשון הקרוב אני קונה את המחשב, עקב היותי חייל ולוחם לקח לי זמן לחסוך את הסכום הזה לכן אני רוצה להיות בטוח לחלוטין שאני מקבל תמורה לכסף,שוב מתנצל שאני מטריד אותכם אשמח לקבל עזרה,תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי?4.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל כל שקל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 ש"ח אם חייב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC,WATCHDOGS,BF4,…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by maccabeast,

רגע לפני קנייה,רציתי לשמוע את דעתכם על המחשב הבא: יש לציין שהשימוש במחשב הוא לעבודות משרדיות, סרטים, אינטרנט ולא יותר מזה. AMD ATHLON 3200 64Bit AM2 motherboard :M55Plus-S3G Memory: 512MB DDR II 667MHz HDD:80GB 7200 8MS SATA Video:NVIDIA 6100 O/B + PEG x16 Optical Drive:DVD-RW FDD:1.44 Case:ATX 400W USB LAN:1GBE Audio:8 CH ETC:IEEE1394, SATAII, RAID כל הכתוב לעיל במחיר של 1700 ש"ח. האם המחיר טוב? עוד שאלה, בהשוואה לפנטיום 4, איך המעבד שכתוב לעיל?או שאין דרך להשוות ביניהם? תודה וחג שמח!

13. יש לי מחשב נייד מדגם G62-b50SJ של HP (נקנה לפני שנתיים). שבוע שעבר המסך החליט לפתוח בשביתה והוא פשוט לא נדלק. רק אחרי שמבצעים הרבה פעמים כיבוי והדלקה מחדש של המחשב הוא עובד (מספר אקראי, לא קבוע). כאשר מחברים את המחשב למסך חיצוני, הכל עובד רגיל. בדיקות שעשיתי (ולא עזרו): - פתחתי את המחשב וניסיתי לבדוק אם החיבור למסך רופף או משהו בסגנון, אבל לא מצאתי משהו בעייתי בחיבורים. - חיברתי לו מסך חדש (של מחשב נייד), והמסך החדש גם לא עבד. - החלפתי כבל VIDEO לכבל חדש, והמסך עדין לא נדלק. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by uzi230,

אוקיי ככה, זה המפרט והמחיר: 6A19B-400 מארז מחשב כולל ספק HEC 6A19B-400 400W מחיר לפריט - 420.00 ¤ 420.00 ¤ DVR111D צורב PIONEER DVR111D DVD±R/RW X16 מחיר לפריט - 270.00 ¤ * צבע לבן 270.00 ¤ 250KS דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB מחיר לפריט - 405.00 ¤ 405.00 ¤ 39200 לוח אם GigaByte GA-965P-DS3 מחיר לפריט - 892.00 ¤ 892.00 ¤ LV300 כרטיס מסך LEADTEK WinFast PX8800GTS TDH 640MB מחיר לפריט - 2,734.00 ¤ IE6300 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר לפריט - 1,030.00 ¤ 1,030.00 ¤ F2-5400PHU2-2GBNT זכרון G.Skill DDR2 2048MB 667Mhz CL5 מחיר לפריט - 1,253.00 ¤ 1,253.00 ¤ המחשב צריך להיות בתקציב של 7000 שח וייעיודו להיות כמה שיותר גיימרי. מה דעתכם!?

• 58 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. Started by shayre789,

לא הורכב עם מחירים או משהוא אבל עדיין הורכב המפרט דרישות: *שיחזיק כמה שנים טובות (3+ אבל כמובן שאני אשדרג טיפה) *גיימינג *סרטי FULL HD/2K *OC לכ.מסך ולמעבד מעבד: Intel Core i5-4670K לוח אם:MSI Z87-G45 Gaming ראם:Crucial 16GB KIT (8G X2) Crucial Balistix Sport CL9 כרטיס מסך:AMD Radeon R9 290X מארז וספק כוח: Fractal Design Define R4 Black Pearl + FSP Aurom 90Gold 700W - בקניית מחשב חדש בלבד מאוורר למעבד: Noctua NH-D14 כונן אופטי:LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black (חלק העתקתי מהאתרים של TMS וIVORY) אשמח לקבל הצעות שיגרמו למפרט להוריד את המחיר שלו (דברים מוגזמים דברים מטומטים) לדוגמה:אני מתבלט בין ה 290X לבין ה 290 .... אני מבקש להשאר מקצועיים ואם אפשר גם…

• 9 תגובות
    • 966 צפיות
  16. מטרות המחשב?עבודות משרדיות, משחקים כגון NFS וכאלה, צפיה בסרטים. * גודל המסך? 14-15.6 * משקל רצוי? לא כל כך חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סבור ש4 שעות של עבודה יספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חובה * בלוטות? שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 ג'יגה * צורב DVD? בכיף * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? קיבלתי תשבוחות על MSI ועל LENOVO למרות שגם DELL סבבה. אודה על העזרה!!!!!

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  17. שלום למועצת הזקנים אני רוצה לקנות מחשב חזק למשחקים. מתוכנן OC קל (איני מבין כל כך בנושא).אחריות טובה וארוכה. אני צריך מעבד, קירור למעבד,לוח אם, זכרונות 2GB DDRII וכרטיס מסך DX10. אם אפשר לקצץ פה ושם ולהשאר פחות או יותר ברמה הזו, אני אשמח. חשבתי על המפרט הבא: E6400 - 1200 Nis - רוצה לעשות OC נחמד (תגידו לי את דעתכם ומה יכולות ה - OC בקירור אוויר) Asus P5B Delux 965 chipset - 1200 Nis TuniQ Tower 120mm -270 Nis 2GB DDR2 - אין לי מושג מה לקחת ומה יתאים ל - OC מתחיל כמוני . Leadtek 8800GTS - 2700 - זה המחיר בארץ. אולי להזמין בחו"ל. הבדל של כ - 500 ש"ח (מחיר המשלוח +מע"מ כלול) ספק מתח? לא בטוח אם צריך.שני דיסקים קשיחים ב RAID 0 , מקלדת, עכבר, DVDR , Floopy ,מדפסת ו…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Artista,

טוב אז לפני הכל אני חדש פה בכל מקרה אני מעוניין לקנות מחשב נייד בטווח המחירים שציינתי בכותרת. מטרות: יריץ משחקים כמו COD4 ואססינס טוב (כן אני יודע שאתם צוחקים ותגידו שזה בילתי אפשרי).. יפעיל תוכנות גרפיות בהם אני עוסק כמו : פוטושופ אילוסטרייטור 3D מאקס וכו.. וכמובן אינטרנט וכל הדברים הבסיסיים. עדיף XP. עכשיו אני יודע שהדרישות גבוהות למחיר שאני נותן אבל בכל זאת אני מבקש אם אתם יכולים להשיג מחשב שיתקרב לדרישות האלה.. שמתי עיין על הMSI GX600 למרות שהבנתי כי הוא לא מומלץ (לא משנה לי אם זה מאייבורי).. בנוסף הבנתי כי יש מחשב של ACER איכותי וזול.. אשמח אם תתנו לי הצעות נוספות או שפשוט תמליצו לי על איזה מבין המחשבים שציינתי כדאי לי לקנות. תודה D:

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  19. Started by boy toy,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMWARE מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, COD GHOSTS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אז ככה, אני משדרג מ- P4 1.3 ישן למחשב חדש. השימוש: - משחקים - התקנת virtual machines - Windows Longhorn המפרט: AMD ATHLON 64 3200 BOX MSI K8N Neo Platinum nVIDIA WD SATA 74GB 10000 RPM ELSA FALCOX 980FX PRO ATI RADEON 9800PR0 128MB A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 Pioneer DVR-108 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk Antec Sonata with 380W Power האם הכרטיס מסך לא צולע מדי בשביל השילוב? ספק כח של Antec TruePower 380W יספיק? דיסק של 10,000RPM יספק ביצועים שיצדיקו את העלות? זיכרון - עדיף 2X512 או 1X1024? תודה

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אז ככה: המחשב שלי עובד בסדר חוץ מזה שהכונן DVD לפעמים לא מזוהה...ושמדי פעם הוא לא נדלק : - כל איזה תקופה עובר עליו סרט חדש. אין לי מושג מה הבעיה אבל אני חושד שזה הלוח כי כל פעם זה בעיה ברכיב אחר. הבעיות התחילו מאז שיום אחד היתה נפילת מתח. בהתחלה המחשב נדלק אבל המסך לא עלה, אח"כ הבעיה עברה להרדיסק, איכשהו שניהם הסתדרו וזה עבר לספק. החלפנו לזמני ולאחרונה לפני כמה ימים המחשב לא נדלק, אז אח שלי הוציא הכל מהחשמל וחיבר מחדש ואופס עובד מה לדעתכם הבעיה? עכשיו לענין - יש כמה אפשרויות: (בתקווה שנשאר לKSP הלוח הזה) מציאון ב135 שקל: הלוח ?EPoX 8RDAEI? - לוח ישן-חדש שלא נראה מלהיב אבל מתאים למחשב הנוכחי אפשרויות אחרות הם לקנות מחשב חדש שמורכב מSEMPRON או ATHLON 64....זכרונ…

• 29 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. מה התקציב המקסימלי? בסביבות ה ה: , 3-3.5K. אשמח לעוד מפרט באזור ה4 אם אפשר לראות את ההבדל והאם כדאי ההשקעה. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה עם תוכנות גריפקה כגון: INDESIGN , ILLUSTRATOR , FLASH , PHOTOSHOP וכד' עבודה עם כמה תוכנות פתוחות במקביל. מסך: 20' רחב 1680x1050 אין צורך בציוד הקפי, מסך ומערכת הפעלה. ללא OC חנות מאזור נתניה. ניסיתי להרכיב את המפרט הבא: תודה 8)

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  23. Started by infraa,

חברים יקרים אשמח לקבל את הערותיכם החכמות עבור שני המפרטים הנ"ל. המחשב אמור לשמש עבור אינטרנט, צפייה בסרטים, עריכה מאוד בסיסית של מוזיקה וסרטים ותמונות. משחקים כמעט ולא יהיו בשימוש המטרה היא שימוש במחשב לטווח ארוך. כמו ען אשמח לקבל תגובה אודות עניין הDDR3 האם עדיף את המפרט הזה לטווח הארוך או השני. תודה ושבוע טוב. מפרט מספר 1 מעבד: pHENOM II X2 545 (3.0GHz) - BOX לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78GM-UD2H זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 - GOLD EDITION : OCZ2G8004GK צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 500W BRONZE - RETAIL קרור למעבד: [..] GLACIALTECH IGLOO 7312 LIGHT FOR AMD S…

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  24. Started by 6847761,

שלום וברכה מחפש מחשב לשימוש ביתי 1. מה התקציב המקסימאלי?1500 (אפשר לחרוג עד 1550) 2. שימוש ביתי : (וורד, אינטרנט, ...) אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן דיסקים 5. עד כמה חשוב השקט------------- 5 לא מתוכנן אוברקלוק 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס------ כרגע לא הכוונה שהמחשב ישמש ללפחות 5 שנים ולא יאבד את יעילותו. בדקתי ובקטגורייה 'מפרטים מומלצים' מופיע המפרט הזה ב1550: אחר כך סתם עברתי בTMS וראיתי את המפרט הזה גם ב1550. לי נראה שהמפרט שהובא כאן יותר חלש משל TMS, נכון? בכל מקרה, אני צריך מפרט לפי ההגדרות שלמעלה תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  25. התחלתי לפשפש בשוק מאיזור הבלאק פריידי, והמסקנות שלי עד כה (ייתכן שהן מוטעות בשל חוסר ניסיון) שלהזמין מחול יתן לי יחס תמורה למחיר גבוה יותר מאשר לקנות בארץ, בנוסף למותגים הגדולים קיימת אחריות בינלאומית שאפשר לממש גם כאן בארץ. גם הבנתי שאני מחפש מחשב גיימינג קל בעל סוללה סבירה כך שאוכל לבצע בו שימושיים יומיים ובתנועה. אז רציתי חוות דעת בנוגע לדגמים והמפרטים הבאים כי קשה לי לקבל פרופורציות מתוך החודש שאני מפשפש. אשמח לדעת מה אתם חושבים על התמורה למחיר והאם ישלכם הצעות למפרטים דומים משתלמים יותר דגם: lenovo ideapad L340 מעבד: i5 מדור 9300H כרטיס מסך: GTX 1650 4gb RAM: (עם אופציה לשדרוג) 8GB ddr4 רזולוציית מסך: 1080×1920 דיסק ק…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.