עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. במערכת העריכת וידאו הראשית שלי הלך לוח האם, לא ניתן להשיג כזה היום (P5WD2 PREMIUM). בגלל שמדובר בהתקנה מיוחדת ויקרה (שילמתי עליה הרבה למומחה שעה את זה) , קניית לוח שונה תעשה צרות + הוצאות. החלטתי לקנות מחר חדש מהיום למחר, למרות שהיום אני לא מעודכן מה יש ומה טוב... מעבד - רק אינטל- חשבתי על ה Q9550 לוח אם- רק אסוס - חשבתי על ה P5Q (דלוקס או פרמיום, מה ההבדל?) כ. מסך- רק ATI - את ה 4850? (אולי הדגם של ה DDR3). זיכרונות- DDR3 (עדיף ,לא?) אשמח לתשובה מהירה עוד היום (שלישי) כדי שמחר אקנה כבר הכל. תודה

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Adir207,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 7000 ש"ח, חריגה של עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - עבודה משרדית, תוכנות רבות שפתוחות במקביל, טאבים מרובים בכרום 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - כרגע מחוברים 2 מסכי 24, ירכש מסך נוסף שלא במסגרת התקציב 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לכלול הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? -חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? -בלי אורות 7. האם האם יש צורך…

3. שלום חברים, אני טס לגרמניה בקרוב, וחשבתי לנצל את ההזדמנות לקנות לפטופ. אני עובד מהבית, משמע מהלפטופ כשאני מחוץ לבית. אני הולך להיות הרבה בחו"ל בזמן הקרוב אם כי אני לא רוצה לפטופ קטן מדיי, אני בכל מקרה עובד רק בסביבה נוחה לי ובאופן כללי מאוד חשובה לי הנוחות. הכי חשובה אפילו. העבודה שלי לא דורשת מהמחשב יותר מדי, טבלאות אקסל דיי כבדות בעיקר ופתיחה של הרבה כרטיסיות בדפדפן. מדיי פעם קצת פוטושופ לכיף. אני גם סטודנט למדעי המחשב, למרות שיש לי מחשב שולחני מכובד שעליו אני מתכנת אני כן רוצה שהמחשב יהיה מסוגל להריץ ויז'ואל סטודיו כמו שצריך. חשוב לי שהמסך יהיה ברזולוציית 1080 ויוכל לסחוב סרטי בלו ריי כשאחבר אותו לטלויזיות בטיולים. אבל הכי הכי חשוב לי זה הנוחות, אני עובד שעות על המחשב …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. * מטרות המחשב? - בעיקר לימודים ועיבוד מוסיקלי (נואנדו/קיובייס וטרקטור למי שמכיר), גלישה, אופיס וסרטי HD . * גודל המסך? 15.6 ומעדיף מסך מט שלא יחזיר השתקפות. * רזולוציית המסך? AS LONG AS ITS HD ITS FINE FOR ME.... כל עוד שזה HD אין לי העדפה מסויימת. בעדיפות למסך שלא יעייף את העיניים אחרי שעה של עבודה על המחשב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? חשוב שהמקלדת תהיה נוחה להקלדה ומרווחת כי אני אקליד על המחשב הזה הרבה (הרבה מאוד) * משקל רצוי? פחות מ-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. חשוב שהנייד יוכל לעבוד 5-6 שעות בלי חשמל או החלפת בטרייה (לא יודע אם יש אופציה כזו אבל נחמד אם תהיה בטרייה נשלפת כדי שתהיה בטרייה ספייר על כל מקרה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Blueto…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by onetwo,

שלום, אני רוצה נייד 17", אני יכול להשיג אחד מהרשימה כאן: http://www.dell.com/en-ca/shop/dell-laptops-netbooks-and-tablets/sc/laptops?appliedRefinements=4 לא אכפת לי מכל השטויות, אני רק רוצה נייד טוב, יציב, מקלדת וטאצ'פד טובים, מהיר, אני רק צריך לשימושי אינטרנט ווורד ולראות סרטים. גם מאד חשוב לי שיהיה שקט ושלא יהיה בכלל מאוורר שמרעיש כל הזמן (אפשר פעם בכמה שעות, אך לא מהאלו שהמאווררים דלוקים כמעט כל הזמן). השאלה היא איזה מהרשימה הכי טוב? מה ההבדל בין AMD לבין אינטל? שוב - לא אכפת לי מה"שמות", אני רק רוצה משהו טוב... תודה!!!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by yariv1,

אני צריך מפרט למשחקים ב-3800 ש"ח ולא יותר ! מחשב מלא עם מסך ציוד היקפי וצורב רגיל אני יודע שהתקציב קטן אבל אין מה לעשות (זה או מחשב כזה או כלום) תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. עורך avid media composer 3.5 קצת after effects sc4 קידודי וידאו והמרות tmpeg express, sorenson וכו' ודגימות לpremiere cd4 , אז ככה: התקציב שלי די גבולי, משום מה ההודעה הקודמת שלי נעלמה אז כתבתי עוד פעם. אם יש מישהו מקצועי שמבין בוידאו אשמח לתגובות. בעקרון לא הולך לעשות oc למחשב , לא מבין בזה ולא רוצה להתעסק. התחלתי עם ה I5 750 אבל אז קראתי שהמולטי ת'רדימג לא קיים שם וזה עוזר בעריכת וידאו וקידודים ושכדאי לי את ה I7 860,בגלל הavid אני מעדיף את הכרטיס quadro כדי שלא יהיו בעיות ב open gl ורינדורים של גרפיקה אז הכרטיס חייב להיות שם. קיבלתי הצעה מחברה מסויימת למחשב מורכב אצלהם אבל הם לא מפרטים דגמים ספציפיים וזה קצת מטריד אותי. לגבי המפרט, התחלתי עם I7 860 ן mobo של asus p7p55 …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by yehudaeitam,

שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד. המחשב נועד בעיקר לתכנות וקצת גרפיקה (פוטושופ). בגלל שאני נוסע הרבה אני מעוניין במחשב כמה שיותר קל וכדאי גם קטן. מצד שני הוא צריך להיות עם ביצועים מספיק טובים ובעלות כמה שיותר נמוכה. התקציב הוא עד בסביבות 2000, ויתכן שאוכל לקנות בחו"ל לכן אפשר לתת מחשבים במחירים קצת יותר גבוהים בארץ. אם יש מחשב שעונה לצרכים שלי אני אשמח לשמוע פרטים. תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by tamirushb,

מחיר שני המחשבים זהה ואלה המפרטים. זה הלינובו http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3744 זה הHP http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3812 לHP כרטיס מסך קצת יותר חזק, ללינובו יש 20 GB יותר.. מחשב ללימודים + עריכת וידאו . קצת משחקים. (סטודנט) *דחוף* אני ביום ראשון רוצה לקנות

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. ההורים שלי מחפשים לפטופ לבית 15" למטרות אופיס + אינטרנט + סרטים\יוטיוב פה ושם. מה שרלוונטי: כונן CD/DVD מקלדת עם Numpad בצד ימין ללא מערכת הפעלה - עדיף אחריות - כמה שיותר. נתקלתי בנייד הבא: (Asus K53e Intel B940 2.0Ghz) http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kfarsaba&cat=2020 הבנתי שהמעבדים האלה גם הם שייכים למשפחת סאנדי-ברידג' אבל חלשים יותר (2.0GHZ, וללא היפרת'רדינג מה שזה לא אומר..) האם זה יספיק לשימוש ביתי לטווח ארוך? נניח וארצה מתישהו להתקין Visual Studio על נייד שכזה - האם הוא ייחנק מהעומס של תוכנה בסדר גודל כזה? או שעדיף להיות חזיר ולקנות כבר Core i3 ? כמו זה: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=13807&catcode=1165&AdCat=&parentid= תודה מר…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Gil 5587,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח גג! וגם זה מוגזם.. לחסוך כמה שאפשר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא משנה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין חנות ספציפית. איזור השרון 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by idoe,

שלום, קניתי לפני כחודשיים Dell Vostro 3360 - i5, 4GB RAM (http://ksp.co.il/?uin=19747) לאחרונה אני מרגיש שהלפטופ לפעמים לא עובד בצורה חלקה כאשר יש מעט עומס על ה-CPU. למשל - מספר לשוניות פתוחות בדפדפן, שתי תוכנות Adobe פתוחות במקביל (זה לא העיסוק העיקרי שלי במחשב אך יוצא פה ושם), כשהמחשב "מתעורר" ממצב המתנה, פתיחת כל מסמך שהוא באופיס (13) ועוד. חשבתי שהבעיה יכולה להפתר ע"י שדרוג זכרון ה-RAM מ-4GB ל-8GB ורציתי לשאול מספר שאלות: 1. האם נראה לכם הגיוני שמחשב יחסית חדש ועם מפרט כמו שלי "נתקע" קצת כמעט בכל עומס, גם לא גדול? 2. האם שדרוג הזכרון אמור לעשות את העבודה? או בעצם - האם הסיבה היחידה לא לקנות מחשב עם 8GB מראש היא העלות הכספית? 3. אני מניח שכמה מכם יכתבו בתגובה "לא בטו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by PrinceofMadness,

רוצה לקנות מחשב HTPC שינגן סרטים ברזולוציה גבוה full HD 1920x1020 חשוב שהמחשב יהיה שקט וכמובן שלא יתחמם בעקבות זאת. כתבתי פה מפרט שבניתי. מה אתם חושבים עליו? הצעות לשיפור? תקציב כאמור 4000 ש"ח מעבד: Phenom Quad-Core 9550 (Socket AM2+) - 680 ש"ח לוח אם : ASUS- M3N78-EM AM2+, Nvidia 8300, DDR2 1066, VGA, HDMI - 495 ש"ח זכרונות: 4GB (2GBX2) OCZ Vista Upgrade Edition XTC - 300 ש"ח דיסק קשיח: Seagate 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II - 480 ש"ח צורב: Pioneer DVR-216D DVD±RW x20 Beige Sata - 130 ש"ח ציוד רשת: Edimax EW-7728IL nMax Wireless 802.11n (Mimo) PCI Card - 219 ש"ח מארז: DiamondStone Lascala SST-LC17B HTPC Black (No PSU) - 365 ש"ח ספק כח: Corsair VX 450W …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום חבר שלי קונה מחשב בקרוב ואני מתלבט אם להמליץ לו על ה-X1800XT 512MB(ש-KSP משום מה הורידו אותו אבל נראה מה יהיה עוד שבועיים שהוא יזמין) עם מעבד A64 3200+ שלדעתי זה האופציה הטובה יותר או לקחת מעבד 3700 או אפילו 3800 dual core אבל כרטיס מסך 7800GT לגבי הלוחות אני לא הכי מעודכן איך ה-A8N-E של ASUS ? לגבי מארז שמתי לו את ה-HEC Compucase CI-69U6 400W הספק שלו יספיק..? תודה מראש לעוזרים

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני מעוניין לקבל מפרט למחשב גיימינג, אבל שיכלול רק את הדברים הבאים: לוח אם (רצוי שיהיה לוח אם חדיש שיחזיק לתקופה ארוכה) מעבד (רצוי כפול - מרובע גם בסדר) כונן קשיח (500 ג'יגה יספיקו) צורב DVD (שלא תהיה נפילה כמו שקורה לי עד היום) זיכרונות (לא פחות מ-4 ג'יגה) כרטיס מסך (מכיוון שזה מחשב גיימינג, צריך כרטיס ממש טוב) לא נתתי מחיר ספציפי כי אני מעוניין לשמוע הצעות מחיר... ברור שאני לא אשקיע 15,000 ש"ח במחשב חדש. חבל על הכסף ;-) אבל גם אם יש לכם משהו כזה, נו לי להתרשם ואז אדע מה הכיוון שלי. תודה רבה לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם, מחפש המלצה: * מטרות המחשב? כרגע לאינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים (צפייה ישירה ורגילה), הורדה של סרטים, חיבור למסך טלויזיה/מחשב. אולי בעתיד גם להפעלת תוכנות של הנהלת חשבונות ולהתחבר מהבית למחשב בעבודה. * גודל המסך? 15.6. לא משנה אם הוא מבריק/מט. * רזולוציית המסך? HD 1366x768 (מתכוון לחבר אותו למסך מחשב חיצוני). * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי מקלת מלאה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI , VGA. * Bluetooth? למה לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HHD לפחות 750GB, רצוי שתהיה אפשרות לשידרוג עתידי ל SSD. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן, DELL. * …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by asafmanor,

http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/y-series/y410p אני מחפש מחשב שיתאים לי לשימושים משרדיים ועריכה גרפית קלה. המחשב הזה במחיר מציאה כרגע, בארה"ב. הדגם שבו אני מתעניין הוא הדגם השני בהיצע (830$) שמתעלה על הדגם הזול ברזולוציית מסך. Processor4th Generation Intel Core i7-4700MQ Processor (2.40GHz 1600MHz 6MB)-Operating SystemWindows 8 64-Display14.0" HD+ Glossy LED Backlit with integrated camera 1600x900-GraphicsNVIDIA GeForce GT750M GDDR5 2GB-Memory8.0GB PC3-12800 DDR3L SDRAM 1600 MHz-Hard Drive1TB 5400 RPM-Optical DriveDVD Recordable (Dual Layer)-Network CardIntel Centrino Wireless N-2230-BluetoothBluetooth Version 4.0-WarrantyOne year-Pointing DeviceIndustry Stan…

18. Started by Dr Prestigious,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PUG,H1Z1, Call of duty , Battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות במסגרת התקציב 3. האם יש צורך בצי…

19. שלום, הרכבתי מפרט של פנטיום 4, אני לא מתכוון לקנות את המפרט הזה עכשיו אבל אני מתכנן לקנות בזמן הקרוב (לא כל כך) מחשב חדש, אז אני מרכיב מפרטים להנאתי ושואל אנשים מה דעתם.. אז מה דעתכם על המפרט הבא? 1 Intel Pentium 4 2.6Ghz 800Mhz 512K Box 1,390 ש"ח 1 GIGABYTE GA-8IPE1000 - 865PE 635 ש"ח 1 GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel 689 ש"ח 1 WD 80GB 7200RPM 8 MB special versionשלוש שנים אחריות 597 ש"ח 1 Gigabyte RADEON 9200 128MB DDR VIVO DVI TV-Out Retail 679 ש"ח 1 ASUS DVD E616 261 ש"ח 1 ASUS 52X24X52 RW RETAIL 353 ש"ח 1 Mitsuni floppy 1.44 51 ש"ח 1 3R SYSTEM AIR Cyber Blue - חלון למאר…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000, אולי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לא בטוח כרגע, מעדיף לכיוון גרפיקה, עבודה משרדית גם כלול משחקים, למשל כמו MS2 אבל לא דחוף לי משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד, שלא יתחמם 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכ…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. PC Specs: Motherboard: IS7 865PE ,5P, FSB800/4dd400, Sata150,X8, Raid, Lan, 1394 - 116$ Processor: CP135 P-4 2.66GHz 512K 800 Tray - 195$ Memory: MM149 DDR 2*256MB 400 TwinMOS Ultra Coated Copper Heat Spreader - 100$ Hard drive: HD208 Western Digital 80 GB 7200 8MB 3 Years Warranty - 78$ CD-Rom: CD002 LG X 52 - 19.5 $ Case: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case - 329NIS (כולל מע"מ) Gigacube Radeon 9600XT D3 256MB DDR Retail Video Card - 1085NIS (כולל מע"מ) סה"כ: 4048.13 ש"ח התקציב הוא 4500 שקל, מה כדאי לשנות במפרט ?אמרתי לשנות לא להחליף לי מאינטל ל amd או להוסיף לי דברים רק לשנות חלקים שיש כבר במפרט שרשמתי ???

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אהלן אני רוצה לקנות מחשב גיימינג זול. האתגר הוא מסך 1440p שנמצא לי על השולחן, שאליו אני מחבר את המחשב של העבודה. את המסך הזה אני לא רוצה להחליף, ובגלל שהשולחן קטן אני גם לא יכול להוסיף מסך אחר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי FPS מהירים (סטייל Unreal Tournament, Lawbreakers) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא י…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by NisoGTX,

שלום לחברי הפורום . ברשותי מחשב i5-2500k gigabyte h61m-ds2 gainward gtx560 8gb ram ספק כח coolmax 600w האם יש טעם לשדרג כרטיס מסך או שהמערכת "ישנה מדי" ואם כן על מה הייתם ממליצים. תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש לעריכת סאונד (אין צורך בכרטיס קול כרגע) ולגיימינג בנוני. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cubase תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3/4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Davidmag1,

אני רוצה לקנות מחשב חדש הוא מיועד לOC כבד במיוחד כמה שיותר לא צריך ציעוד היקפי. לא צריך שום דבר כגון: כ.קול וכ.. מעדיף INTEL הקירור שיהיה משו איכותי כדאי שיעבוד על OC רציני והעיצוב חשוב אבל לא משו רציני כמו המארז שיש לי עכשיו TT SOPRANO צד שקוף עם אורות השקט חשוב מאוד למה המחשב עובד ללא הפסקה בלילה וביום. לא צריך וינדוס. ישלי מסך של ASUS 22' 2MS וגם ישלי LCD מחיק בין 4500-5000. תודה והכרטיס מסך שיש לי עכשיו זה 8800GT

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים