ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי הצעה למחשב גיימיניג, מה דעתכם על המחיר - זה כולל התקנה והגדרה של הכוננים כרייד 0. 2 X כונן קשיח Kingston SSDNow V300 SV300S37A/120G 120GB SSD SATA III G.Skill 2 X 8G (1600) 9-9-9-24 לוח אם Gigabyte G1.Sniper Z97 LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600 מעבד Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray Seasonic 750W Gold R9 290X Sapphire קירור לכרטיס מסך Arctic Accelero Hybrid II קירור נוזלי למעבד CoolerMaster Nepton 280L Obsidian 450D Corsair Scyth Kaze master II
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב הוא מחשב יחיד בעסק קטן ועליו מתבצעת עבודת ניהול המלאי והחשבונות של העסק. הוא מיועד להחליף מחשב קיים ישן מאוד שמתחיל לעשות בעיות. המחשב לא מחובר לאינטרנט, ואין עליו משחקים. יש עליו בעיקר אופיס וחשבשבת. המחשב צריך לאפשר MIRRORING ולכן המפרט חייב לכלול שני דיסקים קשיחים, וכמו כן רצוי מאוד שניתן יהיה לשדרג ל- RAID5, כלומר שניתן יהיה להוסיף דיסק קשיח אחד נוסף לפחות. נפח הדיסקים - מינימלי. כרגע המחשב עובד על פחות מ- 50 GB ורחוק מלהיות מלא, ולא צפוי שזה ישתנה בזמן הקרוב. אין צורך לבצע חישובים של עלות ל- GB וכדומה: אני מעדיף לשלם יותר על כל GB ולרכוש דיסק יותר קטן כדי להקטין את ההוצאות בשורה התחתונה. מערכת ההפעלה לא כלולה במפרט - כבר יש. בשלב ראשון תותקן מערכת XP sp1/2/3 אב…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי במחשב הקיים רכיבים טובים : כרטיס מסך + קול +רשת+ HARDISCK וכו' טובים וחדשים מחפש בעיקר לוח אם ומעבד חדשים (בטח שגם CASE חדש לפי הגודל) אבל אמרו לי כבר כמה אנשים שכדאי לי לקנות מחשב שלם חדש ולהחליף רכיבים לפי מה ששווה יותר (מהישנים שלי...) אשמח לקבל דעתכם / הצעות תודה ואחלה שבת עמית
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב ישמש גם למשחקים החלק הקשה הוא שצריך להכניס גם מסך בלי לחרוג מהתקציב
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ביותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט כללי: INTEL 2.4 DVD צורב WD 80GB 8MB ראדאון 9700pro מארז Xaser II A6000A Plus Tower Case (4 מאווררים) כרטיס קול Hercules xp. מודם ADSL usb ... MX-700 logitech ואני לא חושב שיש צרכנים נוספים שצריך להתחשב בהם .... דבר נוסף .... אני צריך המלצה לזכרונות טובים (cas 2 פעם היה דבר כזה) ולוח אם מעולה שיתמוך ב AGP*8 sATA לשדרוג עתידי של HD ... וציפסט טוב. אה ... והמלצה על צורב ... בחיים לא היה לי .. חשוב שיהיה טוב ,אני לא רוצה שהוא ימות לי אחרי שנה ... ואין לי בעיה להוסיף עוד כמה $$$ אני רוצה חומרה טובה ...(רק לא להתחיל לרוץ למעבדות) אני לא מתכוון לקנות AMD מפני שרוב השימושים שלי הם בתוכנות שעברו אופטימיזציה למעבדי INTEL.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לעמוד בתקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל בערך... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) .1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גם וגם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עןד 1-1.5k - לסה"כ 9-9.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג+ווירטואליזציה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג תדיר, ווירטואליזציה כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA החדש, FAR CRY, COD ,BF HARDLINE, , STARWARS רוב החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1600x1050 מתכנן לשדרג ל DELL U2414H …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי בעבר לבקש אך התעלמו לחלוטין, אני ממש לפני קנייה דודה שלי מגיעה בעוד חודש וחצי לארץ, מעוניין במחשב שייספק לי משחקייה ניידת, אני לא איזה גיימר מטורף בעיקר פיפא ו NBA, שיחקתי גם קצת COD4, יש לי היום במחשב הביתי 8600GT והחלפתי מ 6600GT רק כי הלך לי לוח אם אפילו הוא הספיק לי... אני רוצה משהו שיעלה לי את המשחקים לא איכפת לי אפילו מעבדי AMD... אשמח לקבל חוות דעת למחשב שישמש בעיקר לגלישה ומידי פעם משחקים... (לא איזה 8400 עלוב...) תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: pes/crysis/battelfeeld ועוד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין לי מושג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש להרכיב מחשב בKSP המיועד לגיימינג, סרטים ועבודה כללית עם תוכנות כמו SPSS ועוד כמה. התקציב שלי הוא 6500 עם חריגה עד 300-400 שקל והתקציב הוא צריך להיות כולל מסך בין 22-24 אינצ', את האמת אין לי אפילו הערכה מה הגודל והצורך במסך שנע בגדלים האלו, אני עובד עם מסך של 15 אינצ'(לפטופ). חשוב לי לציין שאני מחפש להרכיב מחשב שאין צורך לשדרג אותו בשנה וחצי הקרובות לפחות, חשוב לי הביצועים מבחינת גיימינג ואיך שאומרים שפשוט יסחוב בלי להתקע. כמו שציינתי בתקציב צריך להכנס מסך, מקלדת, עכבר, אני שוקל גם להכניס רמקולים אבל זה באמת אפציונלי. אחד המפרטים שהצלחתי לבנות לבד: 1 Intel Core i5 4690 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 Tray 31000 מעבד אינטל 1 Arctic Freezer i30 CPU Cooler 23491 מא…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר שנים קבלתי פה אחלה של עצות אז החלטתי לפנות שוב. אני רוצה לקנות מחשב קטן שישמש כ HTPC ויוכל גם במידת הצורך לעמוד בגיימינג (פיפא/פרו/NBA2K - לא צריך יותר מורכב מאלו). - דרושה תמיכהב4K - לא צריך ציוד היקפי - לא צריך יותר מ1TB של מקום אחסון אני יודע שיש הרבה חברות שהולכות להוציא ברבעון הקרוב או זה שאחריו הרבה אופציות לכן כל מה שכבר הוכרז הוא אופציה מבחינתי. אשמח לדעות, תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה התחלתי לעשות סטרימינג ונראה שהמאמץ קצת כבד על הכרטיס/מעבד. אני חושב על האפשרות לרכוש מחשב שיוריד את העומס של השידור מהמחשב העיקרי, מה העקרונות מאחורי מחשב ייעודי לסטרימינג? מה דרישות המינימום לסטרימינג של גיימינג, אם בכלל יש הבדל בין זה למשהו אחר? איזה מחשב (בהרכבה או שלא) אתם ממליצים? אודה לעזרתכם.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי היום את הכרטיס מסך SAPPHIRE R9 390 אך חלק אמרו לי שהספק כוח שלי לא יספיק וחלק אמרו שכן~ ואני לא כל כך מבין בנושא, בדקתי באינטרנט ואומרים ש 500-550 מספיק אבל עדיף מעל 600 וחלק אומרים שחייב 600+ הספק כוח שיש לי כרגע הוא : Antec Basiq 550W Active PFC 12cm PSU VP550P הוא יספיק לי? ואם לא, האם דחוף להחליף אותו לפני שאני מחבר תכרטיס החדש או שאפשר להסתדר עם הספק כוח הישן (ובמידה וצריך להחליף אז על איזה ספק אתם ממליצים?)
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? - * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק טוב ..תלוי במחשב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) נחמד אם יהיה HDMI * בלוטות? כן, ווירלס אינטרנט * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320+ * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא יודע מה זה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ממ לא, העיקר חברה טובה ואמינה בסה"כ אני רוצה מחשב טוב לעבודות שציינתי למעלה, שלא ייתקע, יריץ טוב..
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנה המפרט שלי: Gigabyte Technology Co., Ltd. H61M-S2-B3 Windows 7 Home Premium (x64) Service Pack 1 (build 7601) NVIDIA GeForce GTX 550 Ti [Display adapter] 3.30 gigahertz Intel Core i3-2120 4 gb ram רזולוציית מסך 1600X1900p אני משחק בעיקר באטלפילד 3 וזה לא עובד בצורה חלקה אפילו כשהגרפיקה מכוונת ל- LOW אתם יכולים להמליץ לי על חלקים שאני יכול לקנות בשביל להריץ את המשחק בצורה חלקה ב- ULTRA בצורה חלקה, ושהחלקים יתאימו גם למשחקים הבאים בעתיד הקרוב. תודה, טווח המחירים שלי הוא עד לכ-3000 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במערכת העריכת וידאו הראשית שלי הלך לוח האם, לא ניתן להשיג כזה היום (P5WD2 PREMIUM). בגלל שמדובר בהתקנה מיוחדת ויקרה (שילמתי עליה הרבה למומחה שעה את זה) , קניית לוח שונה תעשה צרות + הוצאות. החלטתי לקנות מחר חדש מהיום למחר, למרות שהיום אני לא מעודכן מה יש ומה טוב... מעבד - רק אינטל- חשבתי על ה Q9550 לוח אם- רק אסוס - חשבתי על ה P5Q (דלוקס או פרמיום, מה ההבדל?) כ. מסך- רק ATI - את ה 4850? (אולי הדגם של ה DDR3). זיכרונות- DDR3 (עדיף ,לא?) אשמח לתשובה מהירה עוד היום (שלישי) כדי שמחר אקנה כבר הכל. תודה
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים. אז ככה. כשמדליקים את המחשב, המסך לא נדלק, נדלקות רק הנורות שלו, לא נראה כאילו ההארד דיסק חושב, אחרי 15 שניות בערך הוא עושה RESTART וחוזר חלילה. הלוח של המחשב נמצא ברשימת ה"בעייתים" של HP, אבל הוא לא נרכש בארץ, ואין לו מזמן אחריות, כך שלא ניתן להחליף את הלוח בחינם. המאווררים (או מאוורר בודד) כן מסתובבים, אז אני לא חושב שזו בעיית התחממות. קראתי בפורומים לנסות לנתק את הסוללה, ללחוץ על הלחצן של ה POWER לאיזה דקה, ולנסות להדליק שוב. אגב, איך אני מאפס את ה BIOS? איפה נמצאת הסוללה? או שהפתרון ששמעתי עליו זה בעצם בשביל לאפס את ה BIOS? *עוד לא יצא לי לנסות איתו משהו, הנייד כרגע אצל אחי, יגיע לפה כנראה בסוף שבוע. אמרתי לאחי שינסה לבדוק רק עם סטיק אחד של זכרון כל פעם, הו…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד. המחשב נועד בעיקר לתכנות וקצת גרפיקה (פוטושופ). בגלל שאני נוסע הרבה אני מעוניין במחשב כמה שיותר קל וכדאי גם קטן. מצד שני הוא צריך להיות עם ביצועים מספיק טובים ובעלות כמה שיותר נמוכה. התקציב הוא עד בסביבות 2000, ויתכן שאוכל לקנות בחו"ל לכן אפשר לתת מחשבים במחירים קצת יותר גבוהים בארץ. אם יש מחשב שעונה לצרכים שלי אני אשמח לשמוע פרטים. תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רצוי תמיכה ב PCI-E לא חשוב אם אינטל או AMD , עדיפות ל AMD אבל בתקציב הזה לא מצאתי לוח PCI-E תודה לכל העוזרים דגם מחיר כמות INTEL CELERON D 2.67g 533mhz 330J 525 ¤ 1 MSI 915PL Neo-V PCI-E/AGP 550 ¤ 1 SAMSUNG DDR 256MB 400mhz 170 ¤ 2 WD 80GB 7200RPM 8MB JD SATA 355 ¤ 1 GIGABYTE 6200 TURBOCACHE 128MB DDR 128 BIT TV/DVI BULK PCI-EXPRESS 350 ¤ 1 COMPUCASE LX-6821 295 ¤ 1 סה"כ: ¤ 2415 הנה מה שיצא לי . אם יצא לכם להרכיב משהו יותר טוב תמליצו , תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, בניית אתרים, תכנות, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, קצת משחקים פשוטים לילדים קטנים, לראות סרטים. עבודה באופיס * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? צורב DVD יש את שאר הציוד ההיקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צריך רק את המחשב עצמו, יש מסך רמקולים מקלדת ועכבר. 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלק…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אם יש לי בנייד אינטל DUE T2300 ואני רוצה להחליף את המעבד... 1) האם זה מסובך? 2) האם זה אפשרי? 3) איפה אפשר לקנות מעבדים לניידים...?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, במקרה הגעתי לתת פורום הזה ונראה לי מעניין לדעת מה השווי של המחשב שלי. הדגם הוא Asus G51VX-RX05 המחשב בן 4 שנים בערך. יש 1-2 פיקסלים שרופים. הסוללה מחזיקה 10 דקות :-) חוץ מזה הוא עובד מעולה. יש תאורת לילה עם 3 מצבים במקלדת (מקלדת מלאה). הרמקולים וכל חיבורי הUSB עובדים כמו שצריך. מסך 1366*768. מעבד P7350. 4GB זיכרון DDR2 HDD 320GB. כרטיס מסך nVidia GeForce GTX260M. תודה לעונים .
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
צריך להחליף את המחשב הישן של ההורים שלי (E7500) במשהו מעודכן יותר.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רצוי... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי כללי , ללא גיימינג שמצריך כ.מ אבל כן יש מעט עריכת תמונה ווידאו ברמה ביתית בסיסית .... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080*23אינטש ... 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש SSD של 120GB שאפשר להשתמש בו אם זה רלוונטי לדעתכם 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ול…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את המחשב הנ"ל. המחשב מגיע מובנה עם ubuntu (linux)1. הבנתי שזה בגלל שיש למחשב בעיה כלשהי עם Win7. מישהו מכיר את התופעה? ויודע למה המחשב מגיע מובנה עם לינוקס? ובנוסף, אם ארצה להתקין עליו Win8.1/Win10 האם תהיה גם בעיה? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-