ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
הו התקציב המרבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000 אפשר לחרוג אם הפער מצדיק ממש בעוד 2000 שקל מתי מתוכננת רכישת המחשב? מיידי מה השימושים במחשב? (ציינו בפירוט מה תעשו עם המחשב, אילו תוכנות/משחקים תפעילו וכו'): אני מתכנת אז בעיקר להרצה של סביבות תכנות + מערכות הפעלה נוספות על המחשב כמו לינוקס בסביבה וירטואלית ואני מאמין שישמש גם לגיימינג אם כבר קונה מחשב חזק, בנוסף אני מחבר 3 מסכים שכל אחד מציג מסך שונה ומחזיק בו זמנית 20-30 חלונות אינטרנט + מלא תוכנות שכולם פועלות במקביל האם תבצעו המהרה ("OverClocking, "OC) למחשב? (ציינו את הרכיבים): לא האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? האם אתם צריכים אפשרות חיבור ל־…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
על פי הבנתי, אין מכס על ייבוא מחשב בודד. האם בן אדם שבבעלותו לפטופ (היה בבעלות בעת היציאה מהארץ) פטור ממכס במקרה שיביא לפטופ נוסף?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוךלנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. LOL בעיקר ייתכנו גם משחקים יותר כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אחרי סקר שוק ענקי אני מתכנן לרכוש מחשב נייד עוד השבוע או שבוע הבא... ואני מתלבט אין כמה דגמים שהם קצת שונים - הדרישות שלי הן בעיקר שיהיו ניידות (זמן סוללה כמה שיותר גדול) והשימושים שלי לא כבדים - בעיקר סרטים וכתיבה של קוד (C/C#/PHP וכ"ו דרך קומפיילרים שלא דורשים יותר מדיי גם כן) והדברים הרגילים כמו גלישה באינטרנט ואופיס וכ"ו אני מתלבט בעיקר בין Aspire AS5750-2414G50MN http://www.mwave.com.au/sku-31010933-Acer_Aspire_AS5750_2414G50MN_Notebook_Intel&_174;_Core_i5_2410M_dual_Core_Proces#Specs היתרות שלו לדעתי זה המעבד i5 שהוא יחסית מאוד חדש אבל החיסרון הוא המסך 15.6 שהבנתי שיגרום ל"ביזבוז" סוללה.. ומחשב אחר שהסתכלתי עליו הוא Samsung Q330 http://www.techrada…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פעם הייתי עוקב אחרי שוק הניידים, היום כבר לא. מה גם שהטעם שלי הוא די ייחודי, אז כאשר הצורך הוא לחפש מחשב נייד שהוא יותר mainstream, גם אני נאלץ לפנות לעזרה. הדרישות הן כאלה: * תקציב נמוך/בינוני - נגיד עד 4K (בפחות אם אפשר, ביותר עם צריך, אבל הכוונה היא שלא מחפשים מחשב high-end). * הרכישה, אם תתבצע, צריכה להתבצע ממש בשבוע הקרוב, לכן המחשב צריך להיות בזמינות גבוהה בחנויות * חשיבות גדולה לאחריות בינלאומית, עדיפות ל3 שנים (מתוכננת נסיעה ארוכה לאירופה לצורך לימודים) * שימושים משרדיים פשוטים + סרטים, משחקים כמעט שלא (לכן אין צורך בכרטיס מסך חזק וגם לא במעבד חזק, עדיף דווקא משהו יותר חסכוני בחשמל - פחות חום וחיי סוללה יותר ארוכים * גודל - הכוונה היא שהמחשב יהיה רוב הזמן ת…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם, אני עובד כבר כמה שעות על מפרט למחשב חדש ומנסה לבנות מחשב חזק במחיר שפוי ככל הניתן. אני מעצב גרפי וגם (סוג של) גיימר כשיש זמן פנוי, אבל הכי חשוב לי זה עלות מול תועלת. זה המפרט שבניתי, אשמח לשמוע מה אתם חושבים עליו, אם יש רכיבים שניתן להחליף במשהו טוב יותר באותו המחיר או לחילופין משהו זול יותר באותה רמת ביצועים. B001 הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel שימו לב! זמן אספקה למוצר זה ארוך מהרגיל - המידע ינתן טלפונית ע''י איש המכירות ₪7,860 1 ₪7,860 42093 מעבד אינטל Intel Core i7 7700K 4.2Ghz 8MB Cac…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Guild wars 2/Alan wake/skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 מסך 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בניתי מפרט לחבר שרוצה מערכת בערך ב4K עד 4.5K זאת המערכת Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM Arctic Cooling Freezer 7 PRO Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 CL5 (לא משנה חברה) 320GB - SATA-II - 7200RPM - 32MB (לא משנה חברה) ASUS DRW-2014L1T SATA DVD-RW X20 Radeon HD4870 512MB 256bit (לא משנה חברה) Antec Sonata 3 + 500W Smartpower PSU - Silent Case LG 1972H המפרט שלמעלה הצלחתי להשיג ב5500 שקל אתם יכולים לתת משהו לא בהרבה פחות טוב עם מחיר נמוך יותר? הוא יהיה בעיקר למשחקים בינוניים סרטים ועבודה כללית אין גרפיקה. הוא מתעקש על מסך 19 רחב. שהכרטיס מסך יהיה איכותי ויוכל להעביר תוכן לטלויזיה שתהיה ליד ולהוציא ת…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, עברו כ-7 שנים מאז רכשתי בהמלצת החברים פה מחשב שהיה אגדי בזמנו ועכשיו הגיע הזמן להתחדש: . מה התקציב המקסימאלי? 10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?+-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5, Battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 לוח: DFI Lanparty DK x48 T2RS כ.מסך: Nvidia GeForce 8800 GT זכרונות: G.Skill PC2-6400 DDR2 (400MHz) 2x2GB קניתי את המחשב די מזמן אולם לפני כמה שנים החלפתי ל-i7 ככה שכל החלקים לא היום בשימוש, הכל עובד פיקס ולא התבצע שום OC לרכיבים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הי חברים אשמח לקבל המלצה על מחשב לצרכים משרדיים מתקדמים. אין שום צורך בגיימינג או קולנוע בייתי אבל מאוד חשוב שהמחשב יהיה מהיר מאוד (מאוד) ושיוכל לעמוד בהרבה משימות בו זמנית כמו לדוגמא תוכנת פוטושופ + הרבה לשוניות בשני דפדפנים שונים + אקסל + וורד + סקייפ + PDF EDITOR וכו'. ראיתי את ההמלצה למפרט מחשב 113643 מחשב ביתי ומשרדי מתקדם – Core i5 שמופיע באתר אבל אני מנסה להבין אם הוא באמת יספיק או שכדי להשקיע טיפה יותר כדי לקבל משהו אפילו טוב יותר לצרכים שציינתי. כפי שהסברתי, מה שבעיקר חשוב לי זו המהירות ושיעבוד חלק לגמרי. תקציב רצוי 2800-3800 ש"ח לא כולל מסך ומערכת הפעלה. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב שיוקדש למשחק UT3 . מפרט מחשב ב4000+ ניתן לחרוג בהחלט. מיועד למשחקים שיצאו כגון UT3 , CRYSIS ועוד... נא לא להביא חרא מפרטים! תודה רבה! כולל מסך שלא נכלל בתקציב... בערך מסך LCD טוב מאוד שלא יעלה הרבה ושיהיה שווה את זה. אני מעדיף שהמעבד יהיה 6.0 GHZ + . לשים דגש על הקירור , כרטיס מסך ומעבד INTEL!. מעבד אינטל חובה! ליבה כפולה! או שיש לכם רעיון יותר טוב .. אני פשוט רוצה את המחשב הכי טוב שיש בעולם לתקציב הזה! אז קיצר תסבירו לי על כל חלק וחלק למה שמתם אותו... תודה!
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין לי הרבה דרישות כיוון שהמחשב ישמש לצורכי לימודים ואינטרנט- 1. מסך 14.1 2. זיכרון לפחות 1GB תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט, סרטי FHD, משחקים, הרצת תוכנות של מדעי מחשב * גודל המסך? 13-15 לא סגור על זה * משקל רצוי? לא משנה אם אפשר פחות אז מה טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 6 שעות עבודה יהיה מעולה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא שידוע לי * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיחכמה שיותר גבוה, העדפה ל1 GIGA * כונן CD/DVD? צורב? האם בניידים זה עדיין שימושי כי בנייחים אפשר כבר להסתדר בלי זה. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? הקנייה בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממש 1-האם יש כבר את IVY BRIDGE לניידים בחנויות כי לא ראיתי? שו…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח, כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אולי קצת עריכת סרטונים מהגופרו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3 , Fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע אין מסך - ייתכן שבתור התחלה, במידה ולא אקנה מסך מיידית, אשתמש בטלוויזיה 32 אינץ' 720P -לאילו…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?תקציב 2500 ש"ח, חריגה עד 3000 ש"ח אבל עדיף כמה שפחות. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, משחקי רשת, גרפיקה קלה. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כ.מ של ATI ומחשב מבוסס INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?עיצוב לא חשוב, קירור, אני לא רוצה כל שני וחמישי להחליף קירורים..אין דרישה למחשב שקט במיוחד. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?הרכבה רק. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם…
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיקרון זה יותר לאבא שלי אז בבקשה תעזרו.... ניראה לי אפשרי גם מסך דר 16 מיליסקנד.... אני רוצה מסך LCD
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
AMD Athlon xp 2000 SUMA Geforce 4 TI 4200 64mb TRANSCEND 512 ddr 333Mhz MAXTOR 40 GB 7200 RPM GIGABYTE 7VRXP REV 2.0 איך הוא למשחקים???????
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מטרות המחשב? סרטים מוסיקה גיבויים.. משחקים ? הבסיסיים לא הכבדים * גודל המסך? לא מעל 14" * רזולוציית המסך? רצוי hd * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? קליל. אני עתיד לטייל איתו במשך הארבעה חודשים הקרובים * זמן סוללה ? שיחזיק לפחות את ה5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצויhdmi וbluetooth אבל לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500Gb לפחות * כונן אופטי? זה יהיה נחמד כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן. המחשב נקנה בבנגקוק ויובא לארץ לאחר כמה חודשים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo,Asus.. אני כרגע בבנגקוק ויש כמה מחשבים שבדקתי. אשמח אם תתנו לי חוות דעת על…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב חשבתי על הכיוון של המחשב הזה ואחליף לו לssd https://ksp.co.il/?uin=37881&select=.268..271..211..2788..432 אשמח לחוות דעתכם, אני צריך את המחשב כבר בימים הקרובים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לחברי הפורום היקרים שלום רב, להלן הפורמט האישי: 1.תקציב מקסימלי: 4K 2.ניצול התקציב: עדיפות לחיסכון במידת האפשר. 3.חריגת התקציב: 500 ש"ח לכל היותר. 4.שימושי המחשב: שיעמוד בעומסים של מערכות וירטואליות, משחקים כבדים יחסית, פיתוח, ניטור רשת. 5.תדירות השימוש בתוכנות ואינטרנט: א. על בסיס יומ-יומי: אפלקציות WEB+אינטרנט (פייסבוק,אתרי פלאש כבדים וכד'), תוכנות קלות יחסית: VLC, WINAMP, WIRESHARK, BABYLON, NOD32, SKYPE וכד'. ב. לפי צורך/לעיתים רחוקות: מערכות וירטואליות, תוכנות ניטור, תוכנות וידיאו וסאונד כמו: Camtasia ו Any video converter , משחקים כבדים יחסית ואולי בעתיד תוכנות פיתוח. 6.ציוד היקפי: אין צורך בציוד עיקפי יש לי כבר הכל. …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת בכמה אפשר למכור את הטאבלטים הבאים: 1) Apple iPad Mini Wifi Version 16GB (המכשיר המקורי שיצא בסוף 2012) יתרת אחריות: 6 חודשים 2) Motorola Xoom 3G Version 16GB יתרת אחריות: חודשיים. בתודה מראש. בברכה, ליאור.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח ממי שמבין האם המפרט הבא של מחשב מיד שנייה שווה את המחיר והאם יעמוד בגיימינג קל בעיקר פורטנייט לילד בן 9. המחיר 2000 ש"ח. מסך מקלדת עכבר וכו' לא צריך. תודה מראש לעוזרים מעבד: AMD Ryzen 5 1600 לוח אם: MSI B450 Gaming Plus Max ראם: G.Skill Aegis 16GB 2400Mhz כרטיס מסך: MSI GTX 1060 3GB Gaming X קירור למעבד: Noctua U12S-AM4-SE מארז: Antec P8 - גרסת זכוכית למארז הוחלפו המאווררים לשל Bequiet דגם Silent Wings 3 ספק כוח: Antec VP650P אחסון: כונן למערכת הפעלה: 970 EVO 250GB כונן אחסון: Netac N720S 720GB
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
רכשתי LENOVO G50-30 הנייד מגיע עם FREEDOS עדכנתי ב BIOS אתחול מה CD להתקנת WIN7 מ CD ממש עם תחילת ההתקנה בצלמית של WINDOWS המחשב קופץ לתקלה (ראו תמונה מצורפת) האם מדובר בתקלה או בטעות תפעול שלי ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, 1. אני רוצה מחשב שיתמוך במשחקים הבאים: -star wars jedi: survivor. -Diablo 4 -The last of us - אם זה לא יעלה מעל 2000 ש"ח נוספים, אשמח אם הוא גם יתמוך במשחקים שיצאו בשנתיים הקרובות כמו: Lies of P *אשמח למפרט value for money, אם ניתן להגיע לזה עם פחות כסף זה מבורך. **ניתן לרכוש חלקים באמאזון אם זה עוזר. 2. האם המחשב הנוכחי (פרטים מצורפים)מספיק טוב עם שיפורים קלים? אם כן, מה לשפר? תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-