ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500-3000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר צפיה בסרטים וגם עבודה באופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה): יש מסך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא יהיה יותר מידי רועש, אבל בעיקר חשוב שיהיה מאוורר וספק כוח אמינים. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים, זאת הפעם הראשונה שאני כותב פה בפורום ורציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי להרכיב מחשב לגיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of legends, gta v -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאל…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב לשימושי צפייה בסרטים,משחקים ואינטרנט. יתרונות חסרונות או סתם המלצות יתקבלו בברכה.תודה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5153
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי דל 1545, התגלו 2 פיקסלים שרופים. חנות טוענת שהדבר לא באחריות של דל. האחריות חלה מ 3 פיקסלים שרופים באותו מקום או 5 מפוזרים. מישהו יכול לאמת את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחיר שני המחשבים זהה ואלה המפרטים. זה הלינובו http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3744 זה הHP http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3812 לHP כרטיס מסך קצת יותר חזק, ללינובו יש 20 GB יותר.. מחשב ללימודים + עריכת וידאו . קצת משחקים. (סטודנט) *דחוף* אני ביום ראשון רוצה לקנות
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,אני חשבתי על לקנות מחשב שיישמש לדברים רבים ויחובר למסך טלוויזיה. עם המחשב אני אוכל לשחק במשחקים ולצפות בסדרות וסרטים... אני מעוניין גם ליצור מודינג אישי ומקצועי עם אחריות,אז אני משקיע הרבה בזה אני רוצה 2 דיסקים קשיחים פנימיים ביחד יהוו נפח של 1TB כולל כונן קשיח חיצוני של 1TB שיישמש לגיבוי בלוח אם אני אוכל להרכיב 2 כרטיסי מסך בו-זמנית(1 כבר יש לי אבל לא יודע אם הוא חזקATI RX800) בקשר למעבד אני לא יודע אם הוא צריך ביצועים חזקים... ובקשר למסך- לא יודע אם כדאי מסך LCD בחיבור DVI או בחיבור HDMI וכמובן שספק הכוח והמאווררים יהיו חזקים ושקטים במיוחד זיכרון לא יודע אם צריך להשקיע 6 אלף הולכים למחשב, והשאר לטלוויזיה ועוד חלקים נ.ב. אני רוצה שהמחשב יידלק כמה שיותר מהר בעניין של…
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר -רזולוציה 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
תקציב: 3500 שח מטרות המחשב: משחקים כבדים, תמיכה בשיידר 3.0 וDX10. בעיקרון שיריץ משחקים לכמה שנים הקרובות ובשנה שנתיים על מקסימום + - אני משדרג את המחשב. סך הכל החלקים שאני חושב שצריך להחליף הם: מעבד, לוח אם, כרטיס מסך. ואם אני לא טועה צריך גם ספק הנה המפרט שלי: http://mgamers.planetcallofduty.gamespy.com/comp.html תודה רבה למי שיעזור (:
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הדור הרביעי לטאבלט של מיקרוסופט הוא קומפקטי עוד יותר, מגוון ועוצמתי. האם הוא גם סוף סוף יהיה רלוונטי עבור הישראלים? לא בטוח לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-surface-pro-4-הוא-טאבלט-משוכלל-יקר-ומופלא/
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי טלוויזיה lg47lm580y ואני רוצה לחבר אותה באופן קבוע למחשב סלוני לצפייה בתכני תלת מימד וחיבור לאנטרנט(צפיה בסרטים אונליין) תקציב: 1500-2000 ש"ח. לא צריך חיבור אלחוטי , צריך bluetooth. תודה!!!!!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אבקש חוות דעתכם בנוגע ל 4 מפרטי מחשב השימוש למחשב יהיה לצורך גלישה אופיס ומעט משחקים אבקש התייחסות בנוגע לחלקים לא מומלצים למשל לוח אם,ספק ומעבד אם יש צורך בשדרוג חלק מסויים כדי לשפר בצורה משמעותית את ביצועי המחשב התקציב שעומד לרשותי הוא עד 1500 ש"ח מפרט 1: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7063&CatCode=1 מארז + ספק כח מארז הכולל יציאות אודיו ו-USB קדמיות ואחוריות ספק כח מותג FSP 300-60HCN 300W מעבד Intel® Core™ i3 2100 3.1GHz לוח אם Chipset Intel H61 B3 כ.קול 5.1 כ.רשת 10/100 דיסק קשיח Western Digital 500GB SATA2\SATA3 7200RPM 16MB Buffer זכרון פנימי Kingston/Ceon 2GB DDR3 1333MHz כונן אופטי צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X22 מחיר: 1285 מפרט …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
ראיתי פה הודעה של משתמש שביקש מפרט לחבר למשחקים כבדים ב4000 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=373532.0 אני מעוניין בפחות או יותר אותו דבר אך אני מעוניין גם במסך LCD 19 אינץ'. המחשב הנ"ל אמור לשרת אותי לכמה שנים הקרובות אחרי שהרבה זמן גררתי על פנטיום 3 866 מגההרץ(וסחטתי מהאחים שלי את המחשב בשביל משחקים) הרכיבים אמורים להיות אופטימלים למפרט הנוכחי, כי איני מתכוון לשדרג אותו ב3-5 שנים הקרובות(כפי שהבנתם ההשקעה שלי במחשב היא די ממוקדת חח) מבחינת תוכנות גרפיות הכוונה לפוטושופ סיאס 4, קורל, פריהנד פלאש וכו'. אחת הסיבות שאני קונה את המחשב זה FALLOUT 3 החדש, שאני מעוניין לשחק בו על המחשב שיריץ את המשחק בצורה הכי חלקה שאפשר. מבחינת המחיר אני לא לחוץ על ה4000 ומוכן לה…
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר סקר שוק נרחב במיוחד דיי ננהלתי על הדגמים האלה... HP ProBook 4330s http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13299 Dell Vostro V131 http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-v131-231.htm שניהם בתקציב של 3200שקלים שניהם עם מסך 13.3 שניהם עם מסכי מט שניהם עם HDD של 7200RPM שניהם עם חיבורי USB3 אבל הHP מגיע עם i5, ועם כונן אופטי ולעומת זאת הDELL מגיע עם i3 ובלי כונן אופטי אבל שניהם מגיעים לאותו מחיר... ככה שנראה שטכנית הDELL יותר טוב - או שהקירבה במחיר לעומת ההפרש המהותי במפרט נובע מה"שם" של DELL? (כי גם HP יש לה שם מבוסס בתחום) האם מישהו יכול להכריע ביתר קלות בין 2 הדגמים הנ"ל? מדוע בDELL אני אשלם אותו הדבר ואקבל "פחות"? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחיר בכללי הוא 4000 שקל עם טיפ טיפה חריגה . יש לי התלבטות בין 2 מחשבים שראיתי . אחד של גיגבייט ואחד של LG ... : LG : מעבד סוג: INTEL CORE 2 DUO מהירות המעבד:GHz 2.06 מהירות 800MHZ זכרון מטמון cache:4MB סדרה: T-5800 פלטפורמה:MONTE VINA זכרון נפח:4096MB מהירות:667 NHz סוג זכרון:DDR2 נתוני שמע כרטיס קול: 32bit High Definition , Internal MIC רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול מסך גודל המסך: 15.4אינץ קריסטלי רזולוציה:1280x800 כרטיס מסך: INTEL HD4500/1756MB מסך:Fine Bright Technology כוננים כונן: צורבDVD Super Multi Dual Layer ד.קשיח נפח איחסון:320 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM חיבור ד.קשיח: S.ATA קורא כרטיסים קורא כרטיסי SD: כלול קורא כרטיסי MS: כלול קורא כ…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחיר מקסימלי : 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, לא על חשבון דרישות סף שיובאו בהמשך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני סטודנט במדעי החברה ככה שרוב הזמן השימוש יש בו שימוש משרדי שכולל אופיס, מוזיקה, סטרימינג ואינטרנט. למרות זאת, אני צופה בהרבה תכני hd, וגם מתכנן לשדר את זה דרך סטרימר לטלוויזיה. חשוב לי שגם בסרטים כבדים, כמו שמוציא הגופרו שלי (4.7k, פי 4 מפול הייץ.די), לא יהיו תקיעות כמו שהיו לי במחשב הנוכחי (יש לי מסכים תואמים). בנוסף, חברה שלי עורכת הרבה סרטים במגוון תוכנות, סרטים גדולים כמובן, וגם תמונות, ולכן חשוב לי שהמחשב יהיה מאוד חזק ויוכל לעבוד ללא כל בעיות בהרצת תוכנות שכזאת. משחקים אני לא …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מפרט למחשב עריכה עבור חבר שלא מבין בחומרה בכלל. תקציב- 4000 לכל היותר. מצאתי מפרט באחד האתרים שקצת שיניתי והגעתי לזה: אבל זה יצא טיפה מעל התקציב. רעיונות? מעבד: Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד: Arctic Freezer Xtreme Rev.2 CPU Cooler לוח אם: Gigabyte GA-H97M-HD3 LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות: G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 כרטיס מסך: Gigabyte GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כונן קשיח: WD Caviar Black 1TB 1003FZEX SATA III צורב DVD: Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Black Sata ספק כוח: Antec 520W Active PFC Modular 80+ Bronze HCG-520M PSU מארז: Sharkoon VG4-W B…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש נטבוק איכותי בעל משקל נמוך ובטריה חזקה. כרגע אני מתלבט בין Asus Eee PC 1000HE לבין HP 2140. שיחזיק במדיה לפחות 6 שעות עבודה. מישהו יכול להמליץ? או לתת דגם אחר יותר מומלץ? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה החלטתי להתקדם מהמחשב בן ה-7 (הגיע הזמן ^^^) בכל מקרה ראיתי מפרט אצל אייבורי מחשבים ורציתי לשמוע עליו חוות דעת נוספת המחשב הוא לשימוש ביתי- בעיקר למשחקים. אני לא נוטה להחליף מחשב כל יום כמו ששמתם לב אז הוא אמור להחזיק תקופה המפרט: המחיר שלו הוא 5,400 הייתי שמח לשמוע הצעות נוספות תודה רבה לכל העוזרים! עריכה: תשובות לשאלון בחוקי הפורום: 1. התקציב המקסימלי הוא 5K אם ניתן עדיף לחסוך ולא לחרוג כמה שפחות 2. שימוש המחשב הוא למשחקים כבדים GTA4 וצפייה בסרטי HD הרזולוציה של המסך שלי 1080 על 1920 ואני גם מחבר את המחשב לטלוויזיה לצפיה בסרטי HD 720P המחשב מיועד לגרפיקות גבוהות 3. הקינה היא של הקופסה בלבד 4. חשוב שהמחשב יהיה שקט. 7. בסולם 1-10 5. לא מתוכנן למחשב זה אוברקלוק …
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנטית ואני מחפשת לעצמי מחשב נייד בתקציב מצומצם ככל האפשר. מצאתי מבצע על מחשב נייד ב 990 ש"ח למחשב מסוג לנובו thinkped. השימושים שאני אעשה בו הם בעיקר כתיבת עבודות, הורדות שירים וצפיה בסרטים ושימושי אינטרנט. כן חשוב לי שהמחשב יהיה יחסית מהיר. רצוי שישקול לא הרבה, אבל במחיר כזה הייתי מתפשרת ולוקחת גם משהו ששוקל קצת יותר. כמה שאלות: 1. האם המחשב הזה מתאים לצרכים שמניתי? 2. המחיר בהשוואה לדברים אחרים שראיתי ממש זול. יש פה "קטש"? אם כן, מה ה"קטש"? 3. הם כותבים בהצעה שהמחשב "מחודש" - למה הכוונה? שהוא ישן או יד שניה? 3. הם מציעים בחירה בין שלוש דגמים. מה הדגם הכי טוב? Lenovo X61SLenovo R61iLenovo T64. כותבים שם שהמחשב מגיע ללא מערכת הפעלה, כמה עולה מערכת הפעלה ב…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נוסף שישמש בעיקר לעבודה משרדית. התקציב הוא עד 1500..לא צריך ציוד היקפי. רק שיהיה במחשב צורב DVD. --------עידכון--------- בסוף במקום מחשב לעבודה משרדית אני אקח מחשב שישמש גם למשחקים(לא כל הכבדים...בעיקר FIFA, PES). לא צריך ציוד היקפי..רק צורב DVD התקציב 2500+- , וחוץ מזה אני מחפש גם מסך דק 19' , עדיף רחב ב1200+-. תודה!
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב ישמש גם למשחקים החלק הקשה הוא שצריך להכניס גם מסך בלי לחרוג מהתקציב
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום התלחתי ללמוד אפטר אפקטc5 ופריימרc5. תוכנות לעריכת וידאו של אדובי. ואני צריך מחשב חזק לתוכנות האלה . חבר בנה לי מחשב ורציתי לדעת עם התוכנות האלה יעבודו במחשב הזה? כי זה מחשב חזק, מישהו אמר לי שהוא מחשב קצת חלש לעריכה בפרמייר ובעל חומרה שאינה ממש נתמכת, בטח שלא על ידי CS5 זה המפרט למטה. תודה. מעבד AMD Phenom II X6 1090T Box -מחיר-1,583 ש"ח לוח אם Gigabyte GA-890XA-UD3 - מחיר-826 ש"ח כונן קשיח Seagate ST31000528AS 3.5" 1000GB SATA2 32MB -מחיר-354 ש"ח זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 7-7-7-20 Platinum -מחיר-663 ש"ח כרטיס גרפי HIS ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe -מחיר-863 ש"ח צורב Sony Optiarc AD-7240S X24 SATA Black DVD -מחיר-98 ש"ח מארז ללא ספק Antec N…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר אבל במידה וזה לא פוגע בצרכים באופן משמעותי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לשימוש ביתי אבל מאוד חשוב שיהיה מהיר ובגלל זה הטווח היחסית גבוה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. ה…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Athlon AMD64 (+3000) .1 200GB SATA 256MB DDR2 X2 Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 (nForce3 Ultra chipset SAPPHIRE Radeon X800 Pro 256MB GDDR3 / DVI / TVoUT - RETAIL מקדלת ועכבר של מיקרוסופט.... הכל עולה 6500 ככה משו כזה קיצר מחר אני מזמיןן תו יש משו לשפררר או לתקןן? דרך אגב יש לי ספק מארז ומסך כבר ......אז זה לא כלול זהו אם יש משו להוסיף תגידו בבקשה .... תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-