עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מתלבט בין שני מחשבים: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10537 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8028 השאלה עם המחשבים האלו יריצו לי סרטים 1080p ? ואיזה מחשב מבין השניים כדי לי לבחור ? תודה לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by zhaov,

א1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אם אפשר... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (החדשים ביותר על האיכות הגבוהה ביותר) וגם תכני hd וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.gta pro cod assasins creed far cry ובעיקרון כל משחקי הפעולה/ ספורט החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).זה המסך שלי: http://reviews.cnet.com/lcd-monitors...-341…

• 23 תגובות
    • 4.9k צפיות
  3. Started by mtndiv,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח אם תחסכו לי איזה 500 שקל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסרטים באיכות גבוהה, ולעיתים אולי גם משחקים קלילים מאוד ... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). --- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים קלים כמו קונטר סטרייק וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע מה הרזולוציה, אבל אני משער שאני יקנה מסך בגודל 23 אינץ. אשמח א…

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  4. Started by mtndiv,

אני מצאתי 2 מחשבים באתר של hp, הראשון עולה סביבות 3700 והוא מחשב כלול במסך .. http://www.shopping.hp.com/en_US/home-office/-/products/Desktops/HP-ENVY-All-in-One/H4A31AA השני עולה סביבות 4300 והוא רק מחשב http://www.shopping.hp.com/en_US/home-office/-/products/Desktops/HP-ENVY-Phoenix/H4A27AA אשמח לייעוץ על אחד מבין 2 המחשבים האלה (אם יש לכם אפילו מחשב לדעתכם יותר טוב במחיר הזה אשמח לקבל קישור, אבל רק של hp, כי אני מאוד אוהב את השירות ואת האחריות שלהם לעומת חברות אחרות) הדרישה שלי ממחשב זה מחשב שיחזיק הרבה שנים, אחריות טובה, שיהיה מהיר בכל מצב. בעיקרון המחשב דרוש לעבודה משרדית(אני מתכנת אתרים במקצועי), אך גם לעיתים אשחק בו אולי משחקים קלים. חשוב שיהיה לו כרטיס מסך טוב שאו…

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  5. שלום , מבקש המלצה למחשב נייד לפי הפרטים הבאים: - מחשב שמריץ WINDOWS 1. מחשב ירכש בארץ 2. שימוש בייתי - אינטרנט, אופיס, סרטים, משחקים און ליין לילדים 3. גודל המסך - כמה שיותר גדול 4. האם חשוב מסך מבריק או מאט - אני לא יודע מה ההבדל ביו מט למבריק, מסך מט יש לי בעבודה והוא מאוד רגיש לטביעות אצבע וקשה למקות אותו , ולפי דעתי יותר קל לנקות מסך מבריק עם מטלית(הילדים כל הזמן נוגעים במסך) בנוסף המחשב יהיה רוב הזמן בבית ולא בשמש. 5. רזולוציית המסך? לא יודע - שיהיה מסך איכותי וברור 6. מקלדת ועכבר טובים עם כפתורים רחבים (עם יש אופציה למוארים גם טוב) שלא יתקעו מפרורים של חטיפים... 7. משקל רצוי - כמה שפחות 8.האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא במיוחד 9. יש צורך ביציאת HDMI (עם עד…

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  6. Started by kdani,
    • 0 תגובות
    • 421 צפיות
  7. המחשב הראשון: (תקציב 3700-4400 בערך) מחשב לסטודנטית למדעי המחשב מטרות- תכנות (כתיבה והרצת קודים וכו'), אינטרנט, עבודות משרדיות, וצפיה בסרטים (לא ברמה מטורפת- רמה ממוצעת) גודל מסך - אין העדפה מיוחד למט או רגיל. משומה היא החליטה ש13.3 קטן לה והיא רוצה 14 אינטש (15.6 גדול מידי) - אני אישית לא מבין כל כך את הדרישה אבל בכל זאת אני מעדיף המלצות על 14 אינטש אבל אם יש דגם שהוא מומלץ במיוחד בגודל של 13.3 אני מאמין שאני אוכל להוריד אותה מהדרישה הזאת של 14 אינטש. רזולוציה - אין דרישות מיוחדות, שיהיה משהו טוב ביחס למחיר. משקל רצוי - מדובר במחשב של סטודנטית שמידי פעם תקח אותו לאוניברסיטה אז נדרש משקל סביר, עם זאת- רוב השימוש יהיה ביתי אז אין צורך להשתגע עם הקלות. זמן סוללה - אני לא יו…

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  8. Started by מיטל2,

שלום, אני מעצבת גרפית, עובדת המון על המחשב, בעיקר על התוכנות Photoshop, Illustrator, Indesign CC. כרגע עובדת על מחשב נייד חזק. אבל הוא לא סוחב כשצריך להפעיל 2 או 3 תוכנות ביחד, או לעשות פעולה מורכבת מדי. קניתי כבר מסך DELL U2412M שאותו אני מחברת למחשב נייד, ואני עכשיו רוצה להשקיע במחשב. איך המפרט הזה? זה כמעט המקסימום במסגרת התקציב שלי. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 BOX[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪1108[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]Gigabyte GA-H87-D3H for 1150[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, …

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום חסכתי סכום משמעותי למחשב גיימינג רציני ואני אשמח לקבל את עזרתכם בבינת מפרט מקצועי .... 1. מה התקציב המקסימאלי? 11,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל הסכום יועד למחשב, אז אין צורך לחסוך פה שקל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) נטו משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש, משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Modern Warfare GTA iv Lineage ii Mass Effect 3 Hawx 2 ועוד,,,, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 24 -…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by sagyr1,

שלום רציתי לשדרג את המחשב שלי שיתאים להריץ משחקים כבדים על הגדרות גבוהות. אני לא יודע איזה טופס צריך לזה אז אני פשוט אתן את המפרט השלם...(אם יש בעיה שהמנהל יפנה אלי בפרטי..) מעבד: Intel® Core i5 CPU 760 @ 2.80GHz לוח אם: gigabyte H55M-UD2H זיכרון: 4gb ddr3 כרטיס מסך: nvidia geforce 9800gt ספק: ezcool 450w מארז: לא יודע במדויק דיי גדול יהיה בסדר אני יודע שהספק שלי זבל אם אפשר אחד עם ספק ואחד בלי ספק כי מקסימום אני ישקיע תקציב נפרד בספק... תקציב 3000 חריגה של כמה מאות בודדות רק אם זה שווה... תשלום במזומן... לא אכפת לי אפילו שהחלקים יהיו מכמה חנויות העיקר שכל חלק יהיה במחיר הזול ביותר שלו. שאלה …

11. Started by poao,

שלום חברים כמה לדעתכם שווים אייפד 1 ואייפד 2 (כל אחד בנפרד) יד שניה. שניהם במצב מצוין, מתפקדים, אין שריטות על גוף האייפד או המסך. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אני מבקש את עזרתכם בחוות דעת על המפרט שהוכן עפ"י "מפרטים ממומלצים" למחשב בסיסי. מארז 6C28 COMPUCASE שחור כסוף ספק כח A.PFC FSP350-60HCN FAN 12CM 350W FSP לוח GA-H61M-S1 GIGABYTE מעבד אינטל 3.0 GHz 3MB PENTIUM D.CORE G2030 זכרון KVR KINGSTON 4GB DDR3 1333MHZ צורב SATA LG DVDX24 DL שחור GH24NS דיסק קשיח פנימי 500GB S2/S3 7200 16MB WD תוכנת WINDOWS 7 HOME PRE 64BIT HEB למחשב חדש כ.קול 5.1 מובנה בלוח האם מאיץ גרפי INTEL GRAPHICS תודה שמשון

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  13. Started by Richardsmith,

בסוגריים המחיר הצפוי: 1. Western Digital - WD10EZRX - 1TB - WD Caviar Green series - SATA3 6Gb/s interface - 64MB Cache (315) 2. 128GB 2.5 inch SSD SATA3 6gb - Read 490 MB/s Write 350 MB/s (476) 3. i5-4670K Quad core CPU - LGA1150 - 3.4 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1200Mhz - Works with Z87,H87,B85 Chipsets only - Haswell Series - Box (1162) 4. Gigabyte GA-P85-D3 Socket LGA1150 CPU (Haswell, Broadwell) support - Intel B85 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphics HDMI video output - 2 PCI Express x16 slots - 4 PCI slots - 8-channel audio - Gigabit LAN - 4 SATA3 6Gb/s - 2 SATA2 3gb/s - Up to 4 USB3.0 …

• 24 תגובות
    • 3.8k צפיות
  14. Started by dreamlogic,

1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים לא כבדים,לצפייה בסרטים,ובעיקר לבית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא משתמש במשהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן אבל בקטנה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV/leagueoflegends/world of warcraft/counter strike global offensive -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

15. Started by habub25,

שלום חברים, בזמן הקרוב אני נוסע לחו"ל ולכן נאלץ להפרד מהמחשב שלי, שבניתי והשקעתי בו לאורך השנים. רציתי לברר מה דעתכם, בכמה אוכל למכור את המערכת. מעבד: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box קירור למעבד: Scythe Mugen 2 לוח אם: Asrock P67 Extreme4 זיכרון: G.Skill DDR3 8GB 1600MHz 9-9-9-24 Ripjaws מארז: Fractal Design R4 Black + Schyte Slipstream Fan כרטיס מסך: GainWard Geforce GTX570 GoldenSample + Arctic Cooling Accelero Extreme 2 כרטיס קול: Auzentech Bravura 7.1 (כרטיס קול שלא נמכר בארץ) קשיחים: Samsung 1T + Seagate 1T + SSD Intel 120GB ספק כוח: ThermalTake ThoughPower 775W 80+ Bronze כונן דיסקים: LG Black 24X כל מרכיבי הליבה נקנו…

• 35 תגובות
    • 7k צפיות
  16. Started by almogg,

1. תקציב 3000 ש"ח ניתן קצת לחרוג 2. עבדה משרדית , מולטי מדיה, סרטים במקביל, לא גיימינג 3.אין צורך בציוד היקפי ומסך 4. דיסק מהיר, זיכרון 8GB 5. השקט חשוב 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. אין צורך באופיס 8. רכישה באיבורי או ק.ס.פ. ירושלים 9. לא מתוכנן שדרוג 10. בקשות מיוחדות: א. חשובה מהירות ב. התאמה מירבית של לוח האם, המעבד והזכרון ג. הצעות מקבילות - אינטל / AMD והמלצה מה כדאי ד. הצעות עם כרטיס מסך נפרד ובלי והמלצה מה כדאי ה. מאוד חשוב קירור בכל חלקי המערכת ו. ספק כוח חזק מהנדרש

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  17. Started by benmanii,

. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר, סרטי HD ופה ושם משחקים די כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך גם מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by dani1999,

בהתאם לחוקים מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), אין משחקים,ישמש לסטודנט פשוט,עדיף שיהיה 4 גיגה לייתר ביטחון * גודל המסך - בין 14-15.6 * האם חשוב מסך מבריק או מאט - עדיף מאט * רזולוציית המסך -לט חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא. * משקל רצוי - כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך -לא -סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא. * Bluetooth -לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - לא קריטי * כונן אופטי -לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא,אבל אני רוצה 3 שנים איסוף והחזרה! זה מעולה!כי הרי תיקון הכי קטן+נסיעה לחנות הלוך חזור שווה את ההפרש * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה -לא צריך * האם יש לכם העדפ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני רוצה לדעת כמה שווה כל המערכת שלי, מסך דל 27 אינצ'- u2711 מארז antec דגם-twelve Hundred ספק כוח antec דגם EA750- 750watt לוח אם: intel- BLKDZ77BH55K מעבד: intel corei7 3770k קירור למעבד: CoolerMaster Hyper 2012 EVO זיכרון: Kingston Hyper x blu 8Gb / 1600Mhz DDR3 X2 כרטיס מסך: GEFORCE GTX 680 -Gigabyte-GV-N680OC-2GD דיסק קשיח 1: Kingston SSD 60Gb דיסק קשיח 2: WD 1Tb Blue SATA צורב DVD מערכת הפעלה Win8 pro 64Bit Heb אנטי ווירוס מקורי: Nod32 ציוד הקפי: מקלדת מכאנית +Logitech G710 עכבר Logitech 700 אוזניות razer TIMAT 7.1 מצלמת רשת: Logitech-c920 מחשב חדש פחות מחצי שנה אצלי

20. אוקיי אז הגעתי למסקנה שמשחקים כבר לא בשבילי ואין לי צורך במחשב נייח חדש, אני מעוניין במחשב נייד בתקציב עד 4,000 ש"ח עם חריגה של לא יותר מאשר 150 ש"ח. סידרתי לכם בטבלה שיהיה לכם יותר נוח לקרוא ולהבין (לפני זה היה ממש מסורבל ומבולגן). [TABLE=class: grid, width: 500, align: center] [TR] [TD]מטרות המחשב? [/TD] [TD]המחשב ישמש להכל, גלישה באינטרנט, אופיס, צפיה בסדרות, פוטושופ ומשחקים קלים (משחקי אינדי).[/TD] [/TR] [TR] [TD]גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? [/TD] [TD]גודל המסך אני מעדיף "15.6 לגבי המסך ניראה לי מאט (זה מה שמאפשר עבודה בחוץ לא?).[/TD] [/TR] [TR] [TD]רזולוציית המסך? [/TD] [TD]לא מאמין שבתקציב הזה יכנס 1920x1080, לדעתי 1366x768 גם אהיה מצויין.[/TD] [/TR] [TR…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אני מתנצל שאני פותח פה כמה דיונים אפשר מבחינתי למחוק את הקודם, הגעתי למסקנה מבחינת תקציב כמה אני מוכן להשקיע. אני אכתוב בקצרה מה אני מחפש - מחשב לגיימינג לאו דווקא "כבד" אלא שיוכל להריץ את משחקי אסטרטגיה של Blizzard לדוג' בצורה מקסימלית ועוד כל מיני משחקים שייצאו בטווח של השנתיים שלוש הקרובות. אני לא גיימר כבד אבל אני מוכן להשקיע עוד כמה מאות שקלים בכרטיס מסך על מנת להיות בטוח שהביצועים שלו יספיקו למס' שנים הקרובות בצורה מעולה. כרגע יש לי Radeon HD 6750 שמריץ הכל בצורה מצויינת אבל אני מעדיף (במחשב החדש) לקנות משהו טוב בכמה רמות לפחות. בכל מקרה הנה הדרישות למפרט שהגעתי אליו כרגע, בבקשה תעזרו לי כי אני רוצה להריץ כבר את העניין הזה ולא לעשות מזה שופינג כמו בחורה 1. …

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. אחרי 3 שנים עם לפטופ בלבד (לימודים) החלטתי להתחדש בנייח שאני אוכל לשחק עליו. 1. התקציב הוא סביב 4K. אפשר לנצל הכל. במידת הצורך, אפשר לחרוג ב-500-600 ש"ח. 2. המחשב מיועד לגיימינג קל - משחקים שאין להם דרישות מטורפות לדוגמא - L4D2, Assassin's Creed, Just Cause 2. האתגר הכי גדול שאני צופה לו כרגע זה GTA. כמו כן, הייתי רוצה לשחק אותם עם הגדרות גרפיות גבוהות וברזולוציה של 1920X1200. חוץ מזה המחשב מיועד גם לצפייה בסרטים ב-HD ומדי פעם חישובים כבדים. 3. המפרט שהרכבתי כולל מסך, חוץ מזה אין צורך בציוד היקפי נוסף. 4. אין צורך לכלול גם כונן SSD וכונן אופטי. כבר יש לי. 5. חשוב שהמארז יהיה די שקט (נגיד, 7) ואסתטי, עדיף כמה שפחות נורות וחלונות. 6. לא מתוכנן OC. 7. לא חשוב לי לשמור על אופ…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. חברי הפורום שלום התבקשתי לחפש מחשב נייד בסביבות ה 1500 ש"ח. המחשב מיועד למורה. בהתאם לחוקי הפורום, להלן הפרמטרים הדרושים: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), סביר להניח שלא יהיו משחקים. * גודל המסך - אני מניח ש 15.6 אינץ' זה סביר ביותר, אבל אפשר להקטין קצת כדי להתאים לתקציב. * האם חשוב מסך מבריק או מאט - לפי מה שכתוב בפורום, עדיף מט, אבל שוב, התקציב... * רזולוציית המסך - לא חשוב במיוחד, העיקר שיראו כמו שצריך. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא. * משקל רצוי - לא, אבל שלא ישקול כמו מחשב נייח... * האם נדרש זמן סוללה ארוך - תמיד רצוי, אבל לא חובה - תלוי בתקציב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא. * Bluetooth - יהיה נחמד אם יהיה, אבל לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של …

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  24. Started by elsseps,

שלום אני רוצה לדעת עם המחשב הבא Asus G750JW-T4012H יוכל לסחוב משחקים ברמה סבירה עד גבוהה שבאמת יהיה כיף לשחק בו כולל משחקים כבדים המפרט של המחשב ובנוסף לגרפיקה כי זו העבודה שלי ,,, תודה מראש כל חו"ד תבו בברכה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. יש למישהו מושג? בכמה חנויות בת"א לא מצאתי כלום. אם יש איזה חבילה של ביטים אז בכלל טוב.

• 6 תגובות
    • 4.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים