עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, זה אולי טרד עם דרישות קצת חריגות מהרגיל אבל חשבתי לנסות פה בכל זאת - אני מנסה לתכנן מפרט מחשב לחברה בעבודה שלה כאדריכלית. המחשב צריך להיות מסוגל להריץ בצורה בטובה ביותר שניתן (במסגרת התקציב) את התוכנות הבאות: revit autocad ilostraitor sketh-up v-ray photoshop primier maxwell אני מניח מראש שמדובר במחשב נייח אבל מי שיכול ומעוניין להגדיל ראש אני אשמח לשמוע גם מפרטים למחשב נייד עם אותן הדרישות. תקציב ייעודי: עד 12000 ש"ח כולל - מסך (טוב), ציוד הקפי (סטנדרטי), הרכבה ואחריות. אפשר גם לדבר על גיבוי ושיפור זיכרון (RAID למניהם וכו'). כמו כן, אם אתם מתעקשים שאין צורך בתקציב כזה אני בטוח שהיא תמצא מה לעשות עם שאר הכסף. בנוסף, את הרכיבי אינטל הבאים אני יכול לקבל בהנחה מס…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by obysw,

היי, אודה להמלצותיכם. מטרות המחשב? פיתוח תוכנה - לשרתים ולסמארטפונים (אמולטור) על המחשב תרוץ מכונה וירטואלית אחת לפחות (WIN) כל הזמן (בנוסף לHOST-centOS). מולטימדיה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה - רצוי 13"+ * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? ללא - רצוי מקלדת נוחה לכתיבה רבה של קוד * משקל רצוי? נמוך ככל הניתן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4-5 שעות + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) רצוי שתהיה התממשקות לHDMI * Bluetooth? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא מעניין. …

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  3. Started by jonr,

היי, פעם הייתי חזק בחומרה (הייתי מתעסק עם תוכנות כבדות -מפוטושופ ועריכת תמונות עד מאיה ורינדור, וכן משחקים) יש לי מערכת מחשב ישנה (לפני כעשור, קצת פחות אולי) אך כשנקנתה הייתה מאוד חזקה ולדעתי יש לי בעיה בכ. מסך\לוח אם פחות משנה כי הגיע הזמן לשדרג ולכן אאלץ להחליפם בכל מקרה (כולל מעבד כמובן) אני עדיין צריך לבדוק מה בידיוק יש לי שם שאוכל להציל(ויש טעם) בטוח שהמארז ישאר (לא זוכר את הדגם אך הוא גדול ואני מניח שייתמוך בכל כרטיסי המסך (מודולארי אם אני זוכר נכון) אולי הזיכרון (לא זוכר מה יש שם) ואני מניח שלא יזיק לשמור את הכוננים. הספק צריך להיות במצב טוב אך לא בטוח אם 500-600W ושאלה: הקירור של המעבד והכ. מסך אפשר לשמור ? (אני דיי בטוח שהם היו מהטובים ביותר, אבל מה לגבי …

• 25 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. http://www.tms.co.il/pcbuilder/preview/1:12800:1/6:11157:1/2:12810:1/4:11576:1/3:12822:1/9:12832:1/20:9233:1/11:11625:1/12:8506:1/14:10815:1/10:10845:1/18:10042:1/ או http://www.tms.co.il/preview/spec/1zxwmjcu רק שאלה קטנה: כרטיס רשת וכרטיס קול כלול בלוח אם נכון? שימו לב שהמפרט כולל מסך. אשמח להצעות שיפור אך אני לא יכול לחרוג במחיר. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  5. מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ או מהאינטרנט מתי מתוכננת הרכישה: תחילת ספטמבר תקציב: 3000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 300 מקסימום זמן סוללה: כמה שיותר, יותר טוב.. מטרת שימוש המחשב: מחשב לצרכי לימודים לסטודנט(אינטרנט + עבודות) + גיימינג אילו משחקים תרצו להפעיל ובאיזה איכות(low-high-medium): פרו אבולושן סוקר 2013 על HIGH, וPES 2014 על מדיום, לא פחות... אז המחשבים ביניהם אני מתלבט הם: HP Pavilion 15-e051ej E0Z10EA Intel HD Graphics 4000 Intel‎‎ Core‎‎ i5-3230M מחיר: 2659 ש"ח (מחיר מיוחד שאני יכול להשיג) Dell Inspiron 3521 IN-RD09-6890 AMD Radeon HD 7670M 1GB Intel Core i5-3337U 1.8Ghz מחיר: 2760 ש"ח Lenovo G580 59375598 I7-3612QM 2.9GHZ 8GB = 4X2 DDR3…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by cosinusminus,

זקוק למחשב ללימודים. למשקל אין יותר מדי משמעות כי אני לא צריך להסתובב איתו כל היום. למשימות כבדות יש לי מחשב נייח חזק. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, MATLAB, visual studio, windows + linux, gcc. * גודל המסך? בין 13-15.6 עם עדיפות ל- 15.6. חובה מאט. * רזולוציית המסך? חובה FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה אבל משקל נמוך יכול להיות בונוס. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כמה שיותר ארוך יותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD אך ניתן בשלב הראשון להסתפק בדיסק קשיח מהיר. אם אין ברירה אחליף את הדיסק הקשיח ב- SSD. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * ה…

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  7. היי, אני מחפשת נייד 17.3 אינץ לסבא וסבתא שלי. כמו שאתם יכולים לשער אין להם צורך במשהו מאוד יוקרתי וחזק אבל הם רוצים שיהיה כן איכותי ובעיקר מהיר. הוא בעצם ישמש כמחשב הבייתי שלהם- הם לא מזיזים אותו ממקום למקום אז המשקל של הלפטופ לא בעייתי (והם בודאות לא רוצים נייח). התקציב הוא עד 3500 ש"ח ואם יש משהו קצת יותר זה גם בסדר. פרט לכך אני לא כל כך יודעת עוד איזה נתונים להגיד... אשמח לשמוע אם יש לכם המלצות... תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  8. Started by alop,

היי , ברשותי כיום E8400 עם 4GB זכרון וכ. מסך HD6900. אני מעוניין לשדרג את המחשב למטרת גיימינג (משחק בעיקר MMO ו MOBA ברזולוציה הכי גבוהה) אני מעוניין לרכוש : לוח אם. מעבד (i5) זכרון (8 או 16 ?! ) 2 כוננים קשיחים : אחד (256) SSD למ. הפעלה ומשחקים ואחד 2TB לגיבויים שלי ופרוייקטים אחרים. מארז קטן ושקט. ספק 1. אני לא מתכוון לעשות O.C. 2. המחיר לא רלוונטי , אני מעוניין לרכוש את מה שמבחינת עלות הכי כדאי היום. 3. האם להחליף כרגע את כ. המסך שיש לי או להשאר איתו לעוד מספר חודשים עד שיצאו דגמים חדשים ? תודה.

• 8 תגובות
    • 981 צפיות
  9. Started by Anisus,

שלום חבר'ה, פתחתי פה דיון בעבר ועדיין לא קניתי מחשב אך שבוע הבא אני הולך סוף סוף לקפוץ ולרכוש מחשב חדש. אחרי המון דיבורים עם חברים אני רוצה לראות מה דעתכם לגבי המסקנות שקיבלתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3/4, ARMA 3, Planetside 2, Watch Dogs, Rome: Total War 2 etc -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של…

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  10. Started by SalvationTwist,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ300 שקל 2. מה שימושי המחשב )? משחקים משחקים משחקים וסרטים ושטויות שכאלה כמובן בHD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כל הNEXT GEN הקרוב בעצם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980 על 1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10- 7-8 המחשב הנוכחי נורא מרעיש וזה מפריע בדרך כלל אז יש העדפה למחשב …

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכת תמונות-פוטושופ ולייטרום א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24/27" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?1 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.אזור המרכז תודה, רונן.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. אהלן אני מחפש מחשב נייד בסכום של עד 700 דולר (מארה"ב, אפשר לבדוק מחירים באמזון). אחרי הרבה מאוד חיפושים, נראה לי שהכי יתאים לי הלנובו U310. הדברים החשובים לי במחשב: 1. משקל - פחות מ 2 קילו ורצוי כמה שפחות (אני סטודנט ואני סוחב כל היום את המחשב, אני עכשיו מסתובב עם מחשב ענק וישן וזה קשה ממש) 2. זיכרון פנימי- שיתמוך ב-8GB (אני בעצמי אשדרג אם הוא מגיע עם 4GB) 3. סוללה- שלא תגמר אחרי פחות מ 4-5 שעות 4. מסך נורמלי ולא כזה שמשתקף בקצת אור יום, כמו כן אני קורא הרבה על המחשב אז המסך צריך להיות ברמה טובה (כמו הMAC BOOK זה היה יכול להיות מעולה אבל אני חייב תמיכה באופיס ולא רוצה להריץ VMWARE) 5. עם כל שאר הדברים אני יכול טיפה להתפשר כמו מקום אחסון (אין לי בעייה עם 128GB או דברים כאל…

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  13. אז אני מתחיל ללמוד באוקטובר תוכנה ומחפש מחשב שישרת אותי ל 4 שנים קרובות. מטרות המחשב - אינטרנט אופיס משחקים צפיה בסרטים - גודל המסך 15.6 - רצוי עם מקלדת מלאה (לא יכול בלי הנמפאד בצד ) - לפחות 3 יציאות USB , יציאת HDMI (לא מיני) - אין צורך שיגיע עם מערכת הפעלה (יש לי כבר וינדוס 7 מקורי). אז מצאתי את המחשב ASUS K55VD-SX749H והוא בטווח אבל הבנתי שיש לו בעיות עם ההארד דיסק שבא איתו והוא בכללי לא מומלץ.. המלצות הערות הארות למישהו?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אז ככה, יש לי מארז שאטל ישן. מכיוון שאי אפשר לשדרג אותו, אני מתכוון להחליף את כל תכולתו ולהוריד \ להתאים את הפאנל האחורי ע"מ שיתאים לחלקים מודרניים.מידות המארז - 30X20X18.5 ס"מ. לוח אם - MATX מסכימים? מעבד - מעדיף אינטל. זכרון - 8 GB לפחות. קשיח - טרה. במידה וישאר תקציב פנוי - SSD 128GB. כונן - צורב בלוריי. כ. מסך - בינוני, פרופיל נמוך. ספק - ? קטן ככל האפשר, עדיפות למודולרי. קירור - אני מניח שאוכל לדחוס 2 מאווררים, נתעסק בזה בסוף. איזה דגמים מומלצים כיום? בעקרון המחשב לשימושים כלליים, הכל מהכל, אני מעדיף כוח עיבוד על פני כרטיס מסך חזק במיוחד (ניתן לשדרג אח"כ בכל מקרה). אגב, חיפוש בגוגל לא עזר לי. אם מישהו נתקל \ עשה בעצמו פרויקט להכנסת מחשב חדש למארז שאטל - אשמח לקרוא. ת…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by guuner,

היי,אני צריך מחשב נייד סביב המחיר של ה800~ פחות או יותר. הוא ישמש לגיימינג בהגדרות בינוניות ככה שצריך כרטיס מסך שיוכל לסחוב משחקים על הגדרות בינוניות. ד.ק של 500GB לפחות לא נראה לי שתהיה בעיה עם זה. גודל המסך לא ממש משנה לי,גם לא המשקל של הנייד. בינתיים מצאתי את המחשב הזה,דעות?,יש משהו יותר טוב בתקציב? http://www.bestbuy.ca/en-CA/product/hewlett-packard-hp-pavilion-m6-15-6-laptop-silver-intel-core-i7-3632qm-1tb-hdd-8gb-ram-windows-8-m6-1158ca/10225638.aspx?path=a4ad61c27c421c9435b65fd482a1db96en02&SearchPageIndex=1

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by IDan2013,

שלום! אם מישהו זוכר הייתי פה לפני כשלושה שבועות וקיבלתי הצעה למפרט, כמו שאפשר להבין עוד לא יצא לי לקנות, לאחר כמה שינויים מזעריים מאוד במפרט אשמח לקבל חוות דעת לפני הקנייה ואשקול את מה שתציעו. 1. מה התקציב המקסימאלי?5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ולחסוך במידת הצורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הכל מהכל בסך הכל. אם זה תכנות - כרגע זה סתם יהיה וירטואל אופיס אבל בעתיד אני מאמין שזה יעבור לסביבות פיתוח קצת יותר דורשות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושופ ואולי עוד מיני תוכנות בס…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אני מחפש מחשב ללימודים, לשימושים ממש בסיסיים שזה אופיס ואינטרנט. בעבר היה לי מחשב מסדרת ASUS EEE שהיה אמנם גבולי לשימושים האלה אבל ביחס למחיר שלו היה משתלם. מחיפוש קצר שעשיתי ראיתי שכבר לא מייצרים את המחשבים האלה, האם יכול להיות? ראיתי שמה שמחליף אותם עכשיו זה ה-VIVOBOOK של ASUS שהם אמנם קטנים, אבל בגלל שיש להם מסך מגע הם עולים כבר 2.5K. בעקרון הדרישות הן משקל עד 1.5KG ומחיר עד 1.5K. גודל מסך לא מהווה דרישה, אבל אני מניח שהמחיר והמשקל יגבילו אותו למסך של 10-11 אינטש. האם יש כיום משהו מתאים לדרישות האלה? תודה

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  18. Started by ronmar,

תקציב לרכישת המחשב: 3000₪ שימושים: עבודה משרדית, גיימינג כבד. משחקים שאשחק בהם: משחקי היריות החדשים גיטאי וכוו באיזה מערכת הפעלה תשתמש: 64 ביט האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית: לא ציוד היקפי: אני צריך לקנות גם מסך וגם רמוקלים אשמח להמלצה גם על זה (לא נכלל בתקציב) חומרה: צורב: לא אכפת לי עם או בלי צורב נפח אחסון: 500 יספיקו לי אפשרויות רכישה: איפה שזול לא אכפת לי, אפשר מהאינטרנט. לא אכפת לי שירכיבו לי אני יכול להרכיב גם לעצמי

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by liatco13,

שלום מחפשת מחשב רב תכליתי בעיקר לשימוש ביתי, נדרש דיסק קשיח של לפחות 1TB. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסרטים משחקים שונים, גלישה ברשת, וקריאת מסמכים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SKYRIM -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע, צריך לרכוש גם מסך, אשמח לקבל המלצה. -לאילו …

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  20. Started by RazKadar,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצרכים בייתים כגון אופיס אינטרנט סרטים וכ"ו בנוסף אני גם משתמש בתוכנות לעריכת תמונות כמו פוטושופ ולייטרום אני מתלבט בין שלושה דגמים בעקרון, והמחיר לא קריטי כי במילא אני לא קונה את המחשב בארץ. הדגם הראשון הוא: http://www.bhphotovideo.com/c/product/924687-REG/asus_k55a_ds71_15_6_notebook_computer.html השני: http://www.bhphotovideo.com/c/product/983658-REG/asus_x550ca_db71_15_6_notebook_computer.html השלישי: http://www.bhphotovideo.com/c/product/982089-REG/dell_inspiron_15r_i15rm_7537slv_15_6.html אני יודע שאלו מחשבים סה"כ חזקים ואני מעדיף להשקיע קצת עכשיו על מעבד חזק וזכרון שיחזיק ויעמוד בביצועים טובים לכמה שנים. עכשיו ההתלבטות העיקרית שלי הם בין…

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  21. שלום לכל חברי הפורום. קיבלתי הצעה מחבר לקנות ממנו מחשב נייד חדש וסגור באריזה של HP מעוניין להשקיע עד 5000ש"ח למטרות גלישה וסרטים. לפטופ HP דגם folio 13-1000en מעבד 2467M Intel Core i-5 מהירות 1.6GHZ מטמון 3M זיכרון 4GB , 1033MHZ DDR3 לוח אם: Intel HM65 Express מסך LED (מבריק) 13.3 כרטיס גרפי Intel HD 3000 128GB הארד דיסק מצלמת אינטרנט HD יציאות: HDMI, USB3, RJ45, כולל Windows 7 Bluetooth 3.0 סוללת 6 תאים * אני רוצה לקנות ממנו, השאלה איזה מחיר יהיה כדאי לי תודה רבה לעוזרים ולמבינים

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  22. Started by mnhm,

שלום http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137601&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D# אני רוצה לקבל חוות דעת על המחשב שהמלצתם במפרטים 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ממש קצת מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?hd משחקים חדשים כגון crysis call of duty וכולי הפעלת הרבה תוכנות במקביל פתיחת הרבה דפי אינטרנט (20 דפים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).utorrent explorer משחקים אולי אם יש אפשרות תמיכה במשחקים ישנים אני מ…

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  23. שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד של פאקרד בל EasyNote ENTS11HR בעל דיסק קשיח של טושיבה (600 GB) רציתי להזמין כונן SSD של סמסונג: Samsung 840 Series 2.5 inch 120GB SATA III (http://www.amazon.com/Samsung-Series-120GB-internal-MZ-7TD120BW/dp/B009NHAF06/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1377087818&sr=8-2&keywords=samsung+840+120) ובעצם להחליף עם הצורב (כפי שמפורט במדריך כאן בפורום: http://hwzone.co.il/community/threads/530812-%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%AA-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%91-%D7%91%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-%D7%91%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-%D7%A7%D7%A9%D7%99%D7%97-SSD) ובכך להנות משני דיסקים קשיחים שאחד מהם הוא SSD (היות…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by chendwend,

להלן התייחסות לשאלות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty ghosts, battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22-23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  25. Started by penny1,

שלום שוב, אני שניה וחצי לפני החלטה על קנייה של מחשב נייד (כבר יש הצעות מחיר והכל..) אני רק צריך לבחור מבין 2 הדגמים הבאים: 1. סמסונג NP510R5E-S02IL http://ksp.co.il/?uin=18190 2. סמסונג NP370R5E-S01IL http://ksp.co.il/?uin=18189 הבדל בין הדגמים הינו המעבד שלאחד הוא חסכוני יותר בחשמל והשני טיפה יותר חזק. למישהו בפורום הנכבד הזה יש דרך לעזור לי להכריע את מי מבין שניהם לקנות? :-) יש לציין שהצלחתי לקבל הצעת מחיר פחות או יותר דומה לשניהם, כלומר אין הבדל משמעותי במחיר. אודה מאוד!!

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים