עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by pain_killer12,

המפרט שבניתי הוא כזה: מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤ 684 זיכרון : G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK ¤ 552 לוח אם : GIGABYTE GA-P35-S3 ¤ 728 כרטיס מסך : BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL ¤ 1695 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤ 386 מארז : NZXT APOLLO w/o PSU ¤ 403 ספק כוח : ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤ 412 צורב DVD : LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤ 227 קרור למעבד : SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ¤ 262 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 5349 אני אשיג את החלקים עוד יותר בזול מזה, פשוט אני רוצה להיות סגור על החל…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by KingAlpaca,

שלום לכולם, בהתאם להוראות, אשיב על השאלות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000 - 3500 ש"ח. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משרדיות, משחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. אין צורך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אין רכיב כזה 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? AMD במעבדים, AMD-ATI בכ.מסך, אבל אני פתוח לאפשרויות. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ben007,

שלום! אני צריך בבקשה את עזרכתם בבנית מפרט בשווי 6000 ש"ח לחבר, ורק אם נחוץ אפשר למתוח אותו. מחשב לגיימר. מה לא צריך? מסך, כוננים. המפרט צריך להיות מבוסס AMD, עם צורב דיוידי, רמקולים 2.1 ( עדיף ATP ), עם כרטיס מסך חזק, ג'יגה זיכרון, ו120 ג'יגה דיסק. מארז ( עדיף TRANSFORMER ) וספק שיחזיק טוב את המערכת, מצלמת אינטרנט ועכבר ומקלדת אלחוטיים אם יכנס לתקציב הבנאדם לא מתכנן אוברקלוק, אבל עדיף קירור קצת יותר רציני מהאיגלו ( הכל במידת האפשר ). יש לכלול הרכבה, וחשוב שהקניה תתבצע מחנות אמינה, עם שירות ואחריות טובים. אני יודע שיש המון דרישות, תודה ענקית לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by sdodly,

שלום לכולם, בניתי מפרט למחשב שישמש בעיקר לתכנות (Visual Studio, IntelliJ) וצפיה בסרטים HD. יש לי צורך במחשב מהיר אמין וחזק שיחזיק מעמד למשך שנים ושהיה שקט יחסית 6/8. אין לי כוונה להתעסק עם OC. ככל הנראה אוסיף כונן SSD בעתיד. להלן המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪893 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪54 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪239 מארז: SilverStone Precision PS09 Black כמות: 1 - מחיר: ₪213 ספק כוח: SeaSonic ET 400W 30A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪198 זיכרון: Hynix O…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. קיבלתי הצעה למחשב גיימיניג, מה דעתכם על המחיר - זה כולל התקנה והגדרה של הכוננים כרייד 0. 2 X כונן קשיח Kingston SSDNow V300 SV300S37A/120G 120GB SSD SATA III G.Skill 2 X 8G (1600) 9-9-9-24 לוח אם Gigabyte G1.Sniper Z97 LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600 מעבד Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray Seasonic 750W Gold R9 290X Sapphire קירור לכרטיס מסך Arctic Accelero Hybrid II קירור נוזלי למעבד CoolerMaster Nepton 280L Obsidian 450D Corsair Scyth Kaze master II

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by jacob300,

שלום מבקש המלצה למפרט מחשב לשימוש באינטרנט, משחקים לא כבדים,צפיה בסרטים. ספק כח מותג In Win Power Man 450W Real מעבד - Intel® Core™ i3 530 2.93GHz לוח אם - Gigabyte דגם H55M-S2H צ'יפסט H55 כ.קול 7.1 כ.רשת 10/100/1000 דיסק קשיח - Western Digital 320GB SATA2 7200RPM 16MB Buffer זכרון - Kingston 2048MB DDR3 1333MHz מאיץ גרפי - המחשב כולל מאיץ גרפי מובנה במעבד Intel Graphics צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X22 המחשב מגיע ללא מסך,מערכת הפעלה, ציוד הקפי עכבר מקלדת,רמקולים. מחיר - 1825 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by matanuri,

שלום, מבקש חוות דעת על נייד Lenovo flex 2. מייועד לצרכי סטודנט: הרצת תוכנות יחסית כבדות וסרטים. [TABLE=class: standartFont, width: 100%] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right]מעבד:[/TD] [TD=align: right]Intel Core i7-4510U 2.0Ghz[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right]זיכרון:[/TD] [TD=align: right]8GB DDR3 1600MHZ[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right]דיסק קשיח:[/TD] [TD=align: right]256GB SSD[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right]צורב DVD RW:[/TD] [TD=align: right]ללא כונן, ניתן להוסיף חיצוני[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right]מסך:[/TD] [TD=align: right]15.6 LED-backlit, Multi-Touch[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #CCC…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Oranili,

זה ? NVIDIA nForce4x - Dual Cahnnel DDR 400 - PCI Express - SATA - RAID - Firewire iEEE-1394a and 1394b - 8 Channel Sound - Gigabit LAN מה יותר טוב ? או זה ? Gigabyte - GA-K8N-SLI nForce4 SLI Chipset - ATX - 3*PCI - 2*PCI Exp - Gigabit LAN - Dual channel DDR 400 - Socket 939 - SATA2 - Sound - RAID מה יותר טוב ? תודההה המליצו לי על אחד מהם פה ..

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולם, עברו כ-7 שנים מאז רכשתי בהמלצת החברים פה מחשב שהיה אגדי בזמנו ועכשיו הגיע הזמן להתחדש: . מה התקציב המקסימאלי? 10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?+-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5, Battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום היום הייתי באייבורי קיבלתי הצעה על מחשב שאני מעוניין לרכוש, אשמח אם תגידו לי איך החנות ואיך המפרט וההצעה הכספית שהם הביאו לי. מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם Gigabyte GA-P35C-DS3R כונן קשיח Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL4 כרטיס גרפי invision 3d nVIDIA GeForce 8600GTS 512MB HDTV PCIe צורב LG GSA-H62N X18 DVD מארז ללא ספק HEC 6919B ספק כח JSP-TECH PS-800 450W קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7- FOR INTEL 775 סט מקלדת ועכבר אלחוטי Logitech Cordless Desktop Deluxe 650 רמקול למחשב כרטיס קול7.1 וכרטיס רשת 1G LAN OB Creative SBS-a30

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Brown_g,

מומחים שלום, נתחיל בסיכום לפי חוקי הפורום – 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ₪ א. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה טוב... ב. במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן עד 500 ₪ (כלומר 3500) 2. מה שימושי המחשב? משחקים, תכני HD ומכונות ווירטואליות (VMWare Workstation) א. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? 1920x1200 מסך 22'. ב. אילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב ? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? – לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-10 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מ…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by tompkins20,

שלום, אשמח לקבל המלצה על מפרטים עבור 2 מחשבים שונים. מחשב 1: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 כולל מערכת הפעלה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו Overwatch, CsGo, Pubg. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שניתן תחת מגבלות התקציב. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? השקט לא משמעותי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום, לכולם. אחי מעוניין לרכוש מחשב נייד, שיתאים לעבודה ולימודים, שיהיה מסוגל להריץ באופן חלק ישומיי אופיס, visual interdev \ studio וכמו כן תוכנות גראפיות כגון photoshop...flash...freehand...paintshop מכיוון שאיני חזק בתחום המחשבים הניידים הייתי רוצה לקבל המלצות למחשבים שיעמדו בתקציב ויקנו את הנתונים המיירביים והכי איכותיים שניתן להשיג בתקציב 5000 ש"ח אשמח לקבל הסברים מפורטים על איכויות המסך, הדגמים השונים והחברות, מעבדים מומלצים, אפשריות הרחבת הזיכרון וכ'ו... בנתיים ראיתי את המחשב הנ"ל בטרקלין http://www.ecomtrade.co.il/eMall/product.asp?pc=45928 מה אתם אומרים ? אשמח לתגובות איכותיות ומפורטות ! תודה מראש, עודד.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. מארז - MGE Sidewinder SILVER (בא עם ספק של 400W)- ש"ח470 לוח אם - DFI NF4 ULTRA INFINITY ש"ח680 זיכרון - SAMSUNG DDR 512MB 400mhz - ש"ח380 מעבד - AMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - TRAY - ש"ח850 כרטיס מסך - SAPPHIRE X600PRO 128MB DDR 256 BIT TV/DVI PCI-EXPRESS - ש"ח800 מקלדת מולטימדיה - 90 ש"ח CDROM - CDROM LITEON BLACK X52 - ש"ח100 כונן דיסקטים שחור - 70 ש"ח 170ש"ח - צורב - LITEON 52X32X52 שחור כונן קשיח - WD 80GB 7200RPM 8MB JD SATA - ש"ח360 כרטיס רשת אלחוטי- D-Link AirPlus G DWL-G520+ PCI Adapter - ש"ח200 קירור למעבד- ARCTIC COOLING Super Silent 4 Ultra TC - ש"ח90 מסך - VIEWSONIC VX510 - ש"ח1,290 ----------------------------------…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Cr4ck,

לוח אינטל 4 מעבד אינטל 2400 כרטיס מסך radon9500 pro ati original הארד דיסק 60g 7200 זכרון 256 DDR מסך 17 שטוח proview מארז אפור גדול ב300 שקל..שחכתי שם עכבר אופטי של מיקרוסופט וכרטיס רשת סהכ : 6100 שקל שווה?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by netanelw,

אני חושב על לקנות נייד שיחליף את הנייח המתיישן שלי. מטרות עיקריות (מעבר לאינטרנט וסרטים) - שימושים רגילים לסטודנט להנדסת מחשבים: פיתוח/קימפול/מטלב וכו'. לא ממש משמש למשחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף פחות מ15", אבל לא קטן מדי. כנראה 14". אין העדפה בין מט למבריק. * משקל רצוי? לא ישמש רק כתחליף שולחני, אז מעדיף כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא צריך איזה תופעת טבע, אבל לא מעוניין במשקולת נייר באלפי שקלים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. 99% מהשימוש על לינוקס. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) בגדול מחשב חזק, קל, שקט, דק, שקט, סקסי ושקט עם סוללה לא רעה. אין צורך במסך מגע. (מחל…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by YTZ,

אהלן, בקרוב מאוד אני מתכנן לרכוש נטבוק - הדאגה העיקרית שלי היא לגבי שריטות ופגיעות. השאלה שלי היא האם קיימים מגני מסך ו\או סיליקונים לנטבוקים?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by yaron@,

שלום לכולם אני מעוניין בהמלצה למפרט לסטודנט , שימושי המחשב: אופיס, אינטרנט, מולטיטסקינג , לא מיועד למשחקים, אופציה למשקים לא כבדים. העדפות: כרטיס מסך משולב בלוח אם- יציאה לטלוויזיה. זיכרון 3 GB מעבד אינטל כפול ליבה. תודה רבה לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום אני רוצה לקנות נייד, וקראתי הרבה ולא ברור לי מה אני באמת צריך מכל זה. קודם כל אני הולך ללמוד הנדסה. מטרות המחשב הם יהיו בעיקר משרדיות(אינטרנט ואופיס) - צפיה בסרטים -מסך בגודל 14 או 15.4 -משקל לא כזה קריטי, לא הולך לסחוב אותו הרבה. -סוללה שעתיים וחצי פלוס -בקשר ליציאות (HDMI, DVI) אם הבנתי נכון, זה בשביל לחבר את המחשב לטלויזיה ולראות סרטים נכון?? -בלוטות, כן -צורב DVD כן -אחראיות בינלאומית מומלץ -לגבי חברה, שתהיה חברה אמינה. קראתי קצת על הקטע של כרטיס מסך מובנה שהם הזולים יותר הבנתי, ויש את הלא מובנה, שהם יותר איכותים. השאלה מה אני באמת צריך אני צריך מחשב שיסחוב בלי בעיות. תודה על עזרה! דיאגו נ.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אהלן, נתחיל מזה שהמחשב המיועד יהיה מחובר לשני צגים, LCD 37 של פיליפס לסרטים, וצג מחשב LCD 26 אינץ לעבודה על המחשב ומשחקים, בנוסף המחשב מחובר למערכת קולנועית ברמה גבוהה. ועכשיו לפי השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד נחמד לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרוב סרטים ומוזיקה, אינטרנט, עבודה משרדית ובעתיד שימוש בתוכנות של ADOBE לעיצוב גרפי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מבחינות התוכנות שלא קשוקות לנגינת סרטים ומוזיקה (MEDIA CENTER למיניהן) תוכנות גרפיות …

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by urich,

חברה שלום אני אשמח אם תעזרו לי אפילו שאני יוכל להסתדר לבד. אני יודע שיותר כיף לכם לתת מפרט למערכות לגיימרים ומחשבים ב20000 שקל אבל אני צריך את הזול שבזולים שבזולים. יש לאבא שלי מחשב לעסק שצריך ממש מינימום! אני אומר המערכת הכי זולה שאפשר למצוא. יש מארז (compucase ישן אפור ספק שכנראה מת ואני לא חושב שצריך מארז חדש) יש צורב סוני 52 32 52 שגם בו לא ממש משתמשים. יש סידירום שאני יכול לזרוק כי לא צריך. ויש הרד דיסק של סייגייט 40 גיגה חדש חדש. כלומר אני צריך מksp (אני רכשתי את הבוקסה שלי חצי שנה ואין לי טענה אחת!). מפרט של לוח אם (יציב- משולב קול,כ.מסך,רשת מודם מה שאפשר.) מעבד (קר איטי וזוווווווווווול) זיכרון (מינימום שבמינימום-מקסימום אפשר להוסיף). ספק כוח (לא אכפת לי להוסיף עוד…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by OmriK,

שלום לכולם, לפני מספר שנים קבלתי פה אחלה של עצות אז החלטתי לפנות שוב. אני רוצה לקנות מחשב קטן שישמש כ HTPC ויוכל גם במידת הצורך לעמוד בגיימינג (פיפא/פרו/NBA2K - לא צריך יותר מורכב מאלו). - דרושה תמיכהב4K - לא צריך ציוד היקפי - לא צריך יותר מ1TB של מקום אחסון אני יודע שיש הרבה חברות שהולכות להוציא ברבעון הקרוב או זה שאחריו הרבה אופציות לכן כל מה שכבר הוכרז הוא אופציה מבחינתי. אשמח לדעות, תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. מבקש דעתכם על הנייד LG מפרט טכני : מסך: 15.1" LCD-TFT 1024 x 768 מעבד: INTEL PENTIUM 4 2.4GHz זיכרון: 256MB דיסק קשיח: 20GB HITACHI כונן תקליטורים:COMBO CDRW+ DVD+CD-ROM פנימי (צורב משולב DVD )!!! כונן דיסקים 1.44 : פנימי כלול במחיר ! כרטיס מסך: ATI Redeon UP to 16mb DDR כרטיס קול: bit 16 רמקולים: זוג רמקולים סטראופונים + יציאה למיקרופון חיצוני. מודם פקס: 56K V.90 כרטיס רשת: LAN 10/100 יציאות: USB 1.1 , FIREWIRE 1394 IEEE מערכת הפעלה (כלול במחיר) : Windows XP Home משקל: 2.9 ק"ג !! סוללה: Li-Ion 4000 mAH תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by RedEyeRaven,

קניתי היום את הכרטיס מסך SAPPHIRE R9 390 אך חלק אמרו לי שהספק כוח שלי לא יספיק וחלק אמרו שכן~ ואני לא כל כך מבין בנושא, בדקתי באינטרנט ואומרים ש 500-550 מספיק אבל עדיף מעל 600 וחלק אומרים שחייב 600+ הספק כוח שיש לי כרגע הוא : Antec Basiq 550W Active PFC 12cm PSU VP550P הוא יספיק לי? ואם לא, האם דחוף להחליף אותו לפני שאני מחבר תכרטיס החדש או שאפשר להסתדר עם הספק כוח הישן (ובמידה וצריך להחליף אז על איזה ספק אתם ממליצים?)

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. לאחרונה עלו בפורום לא מעט בקשות של מחשבי עריכת ווידאו וגרפיקה , כן להשקיע בכרטיס גראפי יעודי או לא.. איך דור הסנדי ברידג' עוזר לנו בעריכת סרטים וברינדור... לקחתי את שני המחשבים שלי , I7 860 עם 12GB זיכרון ו SSD , אל מול מחשב נייד סנדי ברידג' וערכתי השוואה בזמן אמת.. מוזמנים להכנס לראות את סרטון ההשוואה ולהכניס הערות... בסרטון שהפקתי, ערכתי השוואה בין מערכת דור ראשון I7 למערכת דור שני I7 , כאשר נעשה שימוש בטכנולוגיית QuickSync של אינטל בדור השני של I7 , כאשר ניתן לראות בבירור שהדור השני של I7 מבצע את פעולת הרינדור על ה CPU ב L3 cache , ולכן מוריד לחץ עבודה מהCPU לעומת הדור הראשון כאשר כל העבודה נופלת על ה CPU , למרות התמיכה של NVIDIA GTX460 עדיין זמני הרינדור היו …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.