ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,363 דיונים בפורום זה
-
ATI RADEON 4870 משומש, קניתי אותו חדש והשתמשתי בו בערך 9-10 חודשים ואז החלפתי מחשב והמחשב הישן יושב בצד וצובר אבק בערך חצי שנה אז החלטתי למכור, בכל שאר הרכיבים השתמשתי למודינג ואין לי מה לעשות עם הכרטיס מסך, כמה לדעתכם הוא שווה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. נתחיל בכך שהמחשב לא דורש דיסק קשיח, יש כבר דיסק 500 והוא מספיק לאדם שישתמש בו. הכרטיס לכידה PciEx עובר גם כן מהמחשב הישן. וכעט למפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת ווידאו (רינדור) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד, תוכנות: Pinnacle Studio HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אני יורד לאילת בעוד שבוע וצריך להחליף מחשב. הישן כבר בן 6-7 שנים והגיע הזמן להשתדרג. חיפשתי מחשב שהוא חזק עם רכיבים יחסית חדשים - מהשנה שנתיים האחרונות - שיחזיק לכמה שנים טובות פלוס שאוכל להשתמש בו לסרטים, משחקים חדשים, מוזיקה ואינטרנט. כל זה כמובן במולטי טסקין. המחשב הישן היה מקרטע אם הייתי שומע מוזיקה וגולש באינטנרט. בכל מקרה, למחשב הנוכחי אני מצרף עוד 2 הארד דיסקים קיימים - 3 טרה - כאשר אחד מהארד דיסקים כבר בא עם מערכת ההפעלה הישנה (על WD BLACK). מחפש לשמוע אם יש משהו ששווה להוריד או להוסיף. התקציב היה עד 4200.
-
- 9 תגובות
- 728 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?14K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בעוד 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ,מחשב שישמש בעיקר לגיימינג ,כמובן שגם הרבה בגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים,אבל זה לא אמור להוות בעיה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : תאכלס לרוב זה PES שזה אין בעיה גם לנייד שלי להריץ על HIGH, אבל מיועד גם לBF4 ,COD וCRYSIS 3 ומשחקים ברמה הזו - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): , רצוי כמה שיותר גבוהה כמובן, מסך שיהיה 22" ומעלה ,אני גם רוצה שיציעו לי פה בפורום ולכן אני לא יודע עדיין דגם/גודל/רזולוציה מדוייקת -…
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ או מהאינטרנט מתי מתוכננת הרכישה: תחילת ספטמבר תקציב: 3000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 300 מקסימום זמן סוללה: כמה שיותר, יותר טוב.. מטרת שימוש המחשב: מחשב לצרכי לימודים לסטודנט(אינטרנט + עבודות) + גיימינג אילו משחקים תרצו להפעיל ובאיזה איכות(low-high-medium): פרו אבולושן סוקר 2013 על HIGH, וPES 2014 על מדיום, לא פחות... אז המחשבים ביניהם אני מתלבט הם: HP Pavilion 15-e051ej E0Z10EA Intel HD Graphics 4000 Intel Core i5-3230M מחיר: 2659 ש"ח (מחיר מיוחד שאני יכול להשיג) Dell Inspiron 3521 IN-RD09-6890 AMD Radeon HD 7670M 1GB Intel Core i5-3337U 1.8Ghz מחיר: 2760 ש"ח Lenovo G580 59375598 I7-3612QM 2.9GHZ 8GB = 4X2 DDR3…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חייב לקנות היום תחליף-דסקטופ ורק KSP/IVORY זמינים לי באיזור. משהו לטווח ארוך אם אפשר... יש כמובן באג ואופיס דיפו אבל קשה לדעת מראש מה במלאי בפועל והמחירים יקרים יותר. מבקש המלצה על דגם נייד רק ממה שזמין במלאי ב-KSP או IVORY כרגע בסניפי באר שבע: * תקציב 2000-2500 עם גמישות קלה אם ממש ממש כדאי. * מסך גדול - עדיף מט (יש IPS בתקציבים האלה? מגע?). * אחריות יבואן 3 שנים. * יציאת VGA רצוי מאוד כי לא בא לי להתעסק עם ממירים מ-HDMI למסך שיש היום. * מעבד טוב דיו לעבודה משרדית קלה-בינונית בלי לגמגם. * כולל מערכת הפעלה * מינימום 4G זיכרון תודה!
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אני יכול בכלל להחליף את המעבד של המחשב הנייד שלי, זה הפירוט שלו? os: windows 8 64-bit GHz 1.0) processor: amd dual core processor a4-125) lcd: 11.6 multi touch hd lcd grathics: amd radon hd 8210 memory : 4 gb ddr3 memory storage : 500 gb hdd optical drive : n/a wlan/bluetooth : 802.11 b/g/n & bt wwan : n/a webcam " acer crystal eye hd webcam battery : 3-cell Li-ion batteru software : microsoft office trail . אם זה כן אפשרי, האם תוכלו להמליץ לי על מעבד חזק? כי המחשב עובד ממש לאט, השימוש הוא לצרכים לימודיים, לא למשחקים תודה רבה על זמנכם היקר!
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד של פאקרד בל EasyNote ENTS11HR בעל דיסק קשיח של טושיבה (600 GB) רציתי להזמין כונן SSD של סמסונג: Samsung 840 Series 2.5 inch 120GB SATA III (http://www.amazon.com/Samsung-Series-120GB-internal-MZ-7TD120BW/dp/B009NHAF06/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1377087818&sr=8-2&keywords=samsung+840+120) ובעצם להחליף עם הצורב (כפי שמפורט במדריך כאן בפורום: http://hwzone.co.il/community/threads/530812-%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%AA-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%91-%D7%91%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-%D7%91%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-%D7%A7%D7%A9%D7%99%D7%97-SSD) ובכך להנות משני דיסקים קשיחים שאחד מהם הוא SSD (היות…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שכולל את הנתונים הבאים: *אני אקנה את המחשב בארה"ב , תקציב 6000 ש"ח מתיחס למחירים בארץ. 1.מטרות המחשב: *מולטי טאסקינג - עבודה עם הרבה תוכנות במקביל. *צפיה בסרטים *עבודה עם תוכנות גרפיות (תלת מימד) *חשוב מאד שהמחשב יהיה מהיר ולא אצטרך להחליף אותו בעוד שנתיים... 2.גודל המסך: '13'/14 + - . מסך מבריק או מט? את האיכותי מביניהם. 3.משקל - אין צורך במחשב הכי קל שקיים , אבל אשמח אם המחשב לא יהיה כבד. 4.זמן סוללה - נדרש זמן סוללה ארוך 5.כונן קשיח - ברשותי כונן קשיח חיצוני (3TB) , לדעתי כאן יהיה עדיף כונן SSD. לגבי גודלו של כונן הSSD עדיף כמה שיותר. 6.עיצוב - העדפה למחשב דק , גם כאן העובי הוא לא גורם קריטי אך אשמח אם יהיה דק. 7.יציאת HDMI דרושה …
-
- 26 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
-
היי, אודה להמלצותיכם. מטרות המחשב? פיתוח תוכנה - לשרתים ולסמארטפונים (אמולטור) על המחשב תרוץ מכונה וירטואלית אחת לפחות (WIN) כל הזמן (בנוסף לHOST-centOS). מולטימדיה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה - רצוי 13"+ * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? ללא - רצוי מקלדת נוחה לכתיבה רבה של קוד * משקל רצוי? נמוך ככל הניתן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4-5 שעות + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) רצוי שתהיה התממשקות לHDMI * Bluetooth? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא מעניין. …
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ300 שקל 2. מה שימושי המחשב )? משחקים משחקים משחקים וסרטים ושטויות שכאלה כמובן בHD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כל הNEXT GEN הקרוב בעצם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980 על 1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10- 7-8 המחשב הנוכחי נורא מרעיש וזה מפריע בדרך כלל אז יש העדפה למחשב …
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? תכנות, סרטים, מעט עריכת ווידאו, מעט משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. SonyVegas מזדמן, Eclipse תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.StarCraft, Civilization, Sims -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 24" 1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 1…
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/pcbuilder/preview/1:12800:1/6:11157:1/2:12810:1/4:11576:1/3:12822:1/9:12832:1/20:9233:1/11:11625:1/12:8506:1/14:10815:1/10:10845:1/18:10042:1/ או http://www.tms.co.il/preview/spec/1zxwmjcu רק שאלה קטנה: כרטיס רשת וכרטיס קול כלול בלוח אם נכון? שימו לב שהמפרט כולל מסך. אשמח להצעות שיפור אך אני לא יכול לחרוג במחיר. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
- 1 follower
-
-
זקוק למחשב ללימודים. למשקל אין יותר מדי משמעות כי אני לא צריך להסתובב איתו כל היום. למשימות כבדות יש לי מחשב נייח חזק. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, MATLAB, visual studio, windows + linux, gcc. * גודל המסך? בין 13-15.6 עם עדיפות ל- 15.6. חובה מאט. * רזולוציית המסך? חובה FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה אבל משקל נמוך יכול להיות בונוס. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כמה שיותר ארוך יותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD אך ניתן בשלב הראשון להסתפק בדיסק קשיח מהיר. אם אין ברירה אחליף את הדיסק הקשיח ב- SSD. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * ה…
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקע שוב ושוב בצוואר בקבוק בעבודה על הסימולציות שלי לתואר השני בהנדסה. פעם אין מספיק זיכרון (אני עובד עם 16 ג"ב RAM) והעיבוד יכול להיות הרבה יותר מהיר (i5 3210M). מדי פעם אני גם נתקע באיזה מאמר שבו מממשים את הנושאים שאני חוקר יחסית מהר באמצעות עיבוד על CUDA במקום על CPU. כל ההקדמה הזאת זה כדי להסביר את החשק והמוטיבציה למפרט המטורף. בינתיים אין לי את התקציב לזה, אבל אולי אולי יגיע איזה גרנט וניתן יהיה לממש.. אני עובד עם MATLAB ו- c++ . לא מתכוון לבצע OC. בכל מקרה, הדגש הוא על הזיכרון (כמה שיותר מבלי להכנס לקטגוריית השרתים) וכוח העיבוד המקבילי (גם CPU וגם CUDA). זה המפרט: מעבד:[..] INTEL 3930K : CORE I7, S2011, 3.2GHz , "SROKY" - TRAY ₪2643 לוח אם: [..] ASUS P9…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב , מכונות וירטואליות, סרטי HD, תיכנות , Visual Studio 2012 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMware , visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בנוניות/גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כ…
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אז אני מתחיל ללמוד באוקטובר תוכנה ומחפש מחשב שישרת אותי ל 4 שנים קרובות. מטרות המחשב - אינטרנט אופיס משחקים צפיה בסרטים - גודל המסך 15.6 - רצוי עם מקלדת מלאה (לא יכול בלי הנמפאד בצד ) - לפחות 3 יציאות USB , יציאת HDMI (לא מיני) - אין צורך שיגיע עם מערכת הפעלה (יש לי כבר וינדוס 7 מקורי). אז מצאתי את המחשב ASUS K55VD-SX749H והוא בטווח אבל הבנתי שיש לו בעיות עם ההארד דיסק שבא איתו והוא בכללי לא מומלץ.. המלצות הערות הארות למישהו?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחפשת נייד 17.3 אינץ לסבא וסבתא שלי. כמו שאתם יכולים לשער אין להם צורך במשהו מאוד יוקרתי וחזק אבל הם רוצים שיהיה כן איכותי ובעיקר מהיר. הוא בעצם ישמש כמחשב הבייתי שלהם- הם לא מזיזים אותו ממקום למקום אז המשקל של הלפטופ לא בעייתי (והם בודאות לא רוצים נייח). התקציב הוא עד 3500 ש"ח ואם יש משהו קצת יותר זה גם בסדר. פרט לכך אני לא כל כך יודעת עוד איזה נתונים להגיד... אשמח לשמוע אם יש לכם המלצות... תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצרכים בייתים כגון אופיס אינטרנט סרטים וכ"ו בנוסף אני גם משתמש בתוכנות לעריכת תמונות כמו פוטושופ ולייטרום אני מתלבט בין שלושה דגמים בעקרון, והמחיר לא קריטי כי במילא אני לא קונה את המחשב בארץ. הדגם הראשון הוא: http://www.bhphotovideo.com/c/product/924687-REG/asus_k55a_ds71_15_6_notebook_computer.html השני: http://www.bhphotovideo.com/c/product/983658-REG/asus_x550ca_db71_15_6_notebook_computer.html השלישי: http://www.bhphotovideo.com/c/product/982089-REG/dell_inspiron_15r_i15rm_7537slv_15_6.html אני יודע שאלו מחשבים סה"כ חזקים ואני מעדיף להשקיע קצת עכשיו על מעבד חזק וזכרון שיחזיק ויעמוד בביצועים טובים לכמה שנים. עכשיו ההתלבטות העיקרית שלי הם בין…
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, פתחתי פה דיון בעבר ועדיין לא קניתי מחשב אך שבוע הבא אני הולך סוף סוף לקפוץ ולרכוש מחשב חדש. אחרי המון דיבורים עם חברים אני רוצה לראות מה דעתכם לגבי המסקנות שקיבלתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3/4, ARMA 3, Planetside 2, Watch Dogs, Rome: Total War 2 etc -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של…
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מחשב נייד בסכום של עד 700 דולר (מארה"ב, אפשר לבדוק מחירים באמזון). אחרי הרבה מאוד חיפושים, נראה לי שהכי יתאים לי הלנובו U310. הדברים החשובים לי במחשב: 1. משקל - פחות מ 2 קילו ורצוי כמה שפחות (אני סטודנט ואני סוחב כל היום את המחשב, אני עכשיו מסתובב עם מחשב ענק וישן וזה קשה ממש) 2. זיכרון פנימי- שיתמוך ב-8GB (אני בעצמי אשדרג אם הוא מגיע עם 4GB) 3. סוללה- שלא תגמר אחרי פחות מ 4-5 שעות 4. מסך נורמלי ולא כזה שמשתקף בקצת אור יום, כמו כן אני קורא הרבה על המחשב אז המסך צריך להיות ברמה טובה (כמו הMAC BOOK זה היה יכול להיות מעולה אבל אני חייב תמיכה באופיס ולא רוצה להריץ VMWARE) 5. עם כל שאר הדברים אני יכול טיפה להתפשר כמו מקום אחסון (אין לי בעייה עם 128GB או דברים כאל…
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב ללימודים, לשימושים ממש בסיסיים שזה אופיס ואינטרנט. בעבר היה לי מחשב מסדרת ASUS EEE שהיה אמנם גבולי לשימושים האלה אבל ביחס למחיר שלו היה משתלם. מחיפוש קצר שעשיתי ראיתי שכבר לא מייצרים את המחשבים האלה, האם יכול להיות? ראיתי שמה שמחליף אותם עכשיו זה ה-VIVOBOOK של ASUS שהם אמנם קטנים, אבל בגלל שיש להם מסך מגע הם עולים כבר 2.5K. בעקרון הדרישות הן משקל עד 1.5KG ומחיר עד 1.5K. גודל מסך לא מהווה דרישה, אבל אני מניח שהמחיר והמשקל יגבילו אותו למסך של 10-11 אינטש. האם יש כיום משהו מתאים לדרישות האלה? תודה
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137601§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D# אני רוצה לקבל חוות דעת על המחשב שהמלצתם במפרטים 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ממש קצת מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?hd משחקים חדשים כגון crysis call of duty וכולי הפעלת הרבה תוכנות במקביל פתיחת הרבה דפי אינטרנט (20 דפים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).utorrent explorer משחקים אולי אם יש אפשרות תמיכה במשחקים ישנים אני מ…
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מחפשת מחשב רב תכליתי בעיקר לשימוש ביתי, נדרש דיסק קשיח של לפחות 1TB. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסרטים משחקים שונים, גלישה ברשת, וקריאת מסמכים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SKYRIM -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע, צריך לרכוש גם מסך, אשמח לקבל המלצה. -לאילו …
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
- 1 follower
-